Opwindend.Net
Datum: 23-05-2018
Stemmen: 143x
Cijfer: 9.4
Gelezen: 10422x
Lengte: Zeer Lang
Online Lezers: 1
Tre Systrar (drie Zussen) - 65
Door Maxine - Mijn Profiel Pagina

Datum & Tijd: 25-06-2018 @ 15:41 - Door: Marc
+1

Hoi Maxine. Vanaf deel 1 een trouwe fan van het verhaal
Wordt telkens blij als er weer melding is van het volgende deel ! En ja ik zou best vaker kunnen reageren maar dan val ik in herhaling
Terwijl jou verhaal echt zo mooi is geschreven dat het verdiend om telkens een mooie en goede reactie te ontvangen
Ik hoop daarom dat je nog even doorgaat met de hele familie rondom de 3 zussen te laten groeien en verderleven

Kortom. Een TOPVERHAAL !!!!!!!!!!!

Datum & Tijd: 11-06-2018 @ 16:15 - Door: Dobias
+1

Wat een verhaal....
Na enkele weken niets gelezen te hebben deze story weer opgezocht en vanaf deel 58 (1 extra terug voor plot weer op te pakken) direct doorgelezen tot aan deel 65.
Soms opgewonden mey 'rode koontjes' soms met tranen in mijn ogen en soms ..... ja gewoon het idee dat je het echt mee beleefd zo realistisch en goed geschreven (los van enkele kleine foutjes met namen).
Maxime alvast bedankt hiervoor en kijk echt uit naar de volgende delen en het einde (liever niet maar zal toch eens van komen)
Groet,
Dobias
Datum & Tijd: 06-06-2018 @ 02:19 - Door: Ben
+1

Hoi Maxine,
Ik ben een beetje laat bij het feestje gekomen, afgelopen paar dagen de hele serie ineens doorgelezen. Geweldige verhaallijn.
Een ding laat me niet los. Ik heb het gevoel hoe het verhaal verder kan gaan. Misschien een idee, misschien heb je zelf een ander gevoel. Here goes:
Lasse en Trre komen mee naar huis, beide dames vallen voor de charmes. Roald wordt verblind door de liefde voor de dames. Leert de heren te veel van de technieken en realiseert zich niet dat met name Lasse een slechte invloed heeft. Lasse ontvoert Ingrid, Roald redt/wordt kwaad. Ingrid realiseert dat de liefde onvoorwaardelijk is en eventuele te kort tov Ester tussen haar oren zit. Hoe met Ada verder twijfel ik nog over. Misschien miskraam, traumatisch event en meer de richting van Isabel op, net niet krijgen wat ze het meeste verlangt, maar wel mensenkennis krijgen.
Datum & Tijd: 28-05-2018 @ 20:41 - Door: Dany
0

Karwan, ik deel je mening totaal maar ik ben het met je eens dat, net omdat er zo weinig sex in voorkomt, dat het spannend is en blijft voor ons om te lezen (denk als elke episode vol van seks stond, ik al had afgehaakt, dat is nu zeker niet het geval). Maar niet nu vragen naar einde ervan, is te spannend en te aangenaam om te lezen. Net zoals jij kijk ik al uit naar het volgende deel. Enne Maxine, zoals Karwan al zei, bied het aan als een geheel als het klaar is, ik sta tweede in de rij om het te hebben na Karwan. Doe zo verder makker

groetjes Dany
Datum & Tijd: 27-05-2018 @ 13:48 - Door: Karwan
0

En opnieuw een zeer goed vervolg op dit verhaal. Ik heb het al eens eerder verteld, maar herhaal het nog maar een keer. Dit is echt het beste verhaal wat ik op deze site ooit ben tegengekomen. En dat terwijl er nauwelijks echt veel seks in voorkomt.
Het verhaal op zich, en ik bedoel tot nu toe alle 65 delen zijn zeer goed geschreven, en passen allemaal goed in elkaar.
Ook heb ik al eens eerder gevraagd, om wanneer het echt ten einde is, het complete verhaal als een geheel aan te gaan bieden aan liefhebbers daarvoor. Ik zou het in ieder geval graag willen hebben.
Wacht nu maar weer met spanning op het volgende deel.
Datum & Tijd: 25-05-2018 @ 17:46 - Door: Dany
0

Maxine,

Rick heeft gelijk, zou het niet beter zijn dat je erbij zet, wie hier invalt begint beter eerst met TRE SYSTRAR (DRIE ZUSSEN) - 1 en zet daar ook een link bij net zoals nu naar het net voorgaande verhaal.

mvg Dany
Datum & Tijd: 25-05-2018 @ 08:27 - Door: Rick
+2

Maxine,

Man je maakt er bijna een film van. Ik vind het heerlijk lezen. Al denk ik dat mensen die er zo invallen er anders over denken.

Als je zo door gaat dan heeft Roald straks een heel dorp met vrienden!
Datum & Tijd: 24-05-2018 @ 20:28 - Door: Dany
0

Dank je wel Chris,

ik piep het morgen ff uit

greetzzzzz Dany

enne Maxine, bedankt dat Chris dit even mocht vertellen en vooral, verder blijven pennen he makker, we zijn gek van je verhaal
Datum & Tijd: 24-05-2018 @ 19:45 - Door: Chris
0

Bestemd voor Danny en eventueel anderen. Ik heb alle afleveringen per 10 achter elkaar gezet en gecorrigeerd. Daarna met Convertio ( zoek even op Google) overgezet.
Datum & Tijd: 24-05-2018 @ 18:09 - Door: Dany
0

Maxine,

herinner me net dat je in een van de vorige delen al eens een verwijzing maakte naar een firma die drosben in de naam had maar dat die zich ergens in Wales bevond, heb ik dat goed?

mvg Dany
Datum & Tijd: 24-05-2018 @ 17:50 - Door: Dany
0

Maxine jongen,

alweer een prachtige episode deze, doe zo verder. Aan Jasper, lang wachten was het niet, iets meer dan 2 weken, ben ook akkoord met naamsverwisselingen van Willempie en als ik even onbescheiden mag zijn via deze weg hier, dan een vraagje aan Chris, hoe zet je dat over naar Ebup, is intressant voor mijn vriendin, hahaha.
Datum & Tijd: 24-05-2018 @ 15:50 - Door: Chris
0

Weer een topverhaal Maxine ! Ben het Willempie eens dat er naamsverwisselingen in voor komen, ook bij de huwelijksplechtigheid stonden er vier personen die later van niets wisten! Verder ga zo door. Ik verzamel alle delen en zet ze over naar Ebup om in een E-reader te zetten, leuk voor de vakantie. Succes Chris .
Datum & Tijd: 24-05-2018 @ 14:26 - Door: Willempie
0

Wat is en blijft het toch een buitengewoon goed verhaal Maxine en opnieuw weer allerlei verrassende wendingen. Slecht n opmerking: kijk het verhaal nog even na voor je het post. Je vergist je nog wel eens in persoonsnamen, zo heet in dit deel b.v. Petra ineens een keer Diana (later gaat het weer goed) en zo zijn er nog wel meer. Doet aan mijn waardering helemaal niets af, maar ik denk dat dit door het simpel nog een keer doorlezen dit soort kleine 'slordigheden' te voorkomen zijn, maar echt verder niets dan lof.
Datum & Tijd: 24-05-2018 @ 11:44 - Door: johannes
+2

Zo dat zijn weer een hoop ontwikkelingen in een verhaal waar maar geen einde aan komt en wat ik iedere keer weer met plezier lees
Datum & Tijd: 24-05-2018 @ 11:04 - Door: jasper
+1

even moeten wachten maar:

weer heel mooi geschreven
en weer een verrassende wending.
hoeveel van deze fantastische delen komen er nog. (hoop nog heel veel.

hoe verloopt de studie.

mvg jasper
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (15)
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net