Opwindend.Net
Datum: 11-03-2018
Stemmen: 37x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 20544x
Lengte: Zeer Lang
De Kille Winter
Door Noor - Mijn Profiel Pagina

Datum & Tijd: 17-04-2018 @ 16:37 - Door: Noor
0

Dag Alex,

heel erg bedankt voor je lieve reactie! Ik schrijf rustig verder aan het volgende verhaal van Noor dus hopelijk tot snel!

X Noor
Datum & Tijd: 17-04-2018 @ 12:06 - Door: Alex
0

Ik heb je verhalen met veel plezier gelezen en ik kan bijna niet wachten om er achter te komen hoe het verder gaat met Noor.
Ik hoop dat het snel verder gaat. Ga zo door met schrijven!!
Top

Mvg en xx Alex
Datum & Tijd: 15-03-2018 @ 21:27 - Door: tommy
+2

er is niks mis met een geen gemakkelijke thema, dat houdt je juist miss scherp met het schrijven, maar ook dat je over bepaalde dingen wat meer gaat nadenken... nogmaals, ga zo door!
Datum & Tijd: 15-03-2018 @ 19:03 - Door: Noor
0

Allemaal weer heel erg bedankt voor de lieve woorden en commentaren! Ik geniet er steeds weer van om te horen wat jullie er van vonden en ik ben heel blij dat ook dit verhaal heel positief is ontvangen. Het was niet onmiddellijk een gemakkelijk thema en niet voor iedereen geschikt maar ik ben blij dat ik het verteld heb.

Een volgend verhaal zal nog even duren maar ik blijf schrijven, daar kunnen jullie op rekenen!

Dikke knuffel en kus
Noor
Datum & Tijd: 15-03-2018 @ 01:46 - Door: Tommy
+1

hey Noor,

ik heb je verhalen gelezen, over paar dagen verspreid, je schrijft heel heerlijk en gedetailleerd. Daarom schrijf ik je ook nu pas 1x bericht, ook tevens voor de rest van je geweldige verhalen...

op deze verhaal, helaas is de wereld soms zo, ook al is het je eigen familie, eigen vlees en bloed. helaas zal dat voorlopig ook niet uit de wereld zijn. gelukkig is het niet echt gebeurd bij jou dan en het maar een verhaal is, maar kan me voorstellen dat het in sommige gevallen wel de waarheid is.

iedereen is gelijk vind ik, of ze nu hetero, bi, lesbi, homo, transgender zijn, iedereen is gelijk en iedereen is mooi hoe hij/zij is.

hopelijk mogen we nog vele geile verhalen van je verwachten...
Datum & Tijd: 13-03-2018 @ 20:30 - Door: Melanie
+2

Hey Noor
Geweldige reactie van je op die van Luc! Ja zo is het helaas wel en vooral onder de kerkelijk gezinde mensen daar is het vooral moeilijk om je te uiten als je voor een je eigen sexe kiest heb het zelf gelukkig niet hoeven te ervaren. Laat de jongeren genieten ook al sta e er niet helemaal achter qua geloofs overtuiging maar buitensluiten blijft aan je vreten niet alleen bij jezelf maar ook bij diegene die er de dupe van is!

Noor jouw verhaal weer een topper had dit niet meteen verwacht! Het is wel een verhaal wat realiteit had kunnen zijn. Heb genoten vind het bijzonder dat je jouw verhalenlijn deze wending hebt gegeven. Lang gewacht op een nieuw verhaal van je had je anders eerdaags gemaild.

Ga zo door benieuwd naar het vervolg wacht er weer met smart op 😘
Datum & Tijd: 12-03-2018 @ 23:52 - Door: Noor
+1

Lieve Luc,

heel lief dat je zo meeleeft maar ik wil even duidelijk maken dat dit slechts een verhaal is. Ik heb persoonlijk nooit zo iets meegemaakt als wat er in het verhaal staat.
Dat neemt niet weg dat het voor veel jongen mensen zo echt is als zij zich uiten en eerlijk zijn over hun gevoelens voor een ander. En dat is iets wat ik totaal niet kan begrijpen! Liefde is liefde, niet meer en niet minder dan dat, dus aan alle ouders, vrienden en familie van jongeren die wat anders zijn dan wat je had verwacht, neem hen in je armen en laat ze weten dat het geen verschil maakt, dat je nog steeds van hen houdt!

Toch bedankt dat je meeleeft Luc en ook bedankt dat je tijd nam om het verhaal te lezen én te reageren! Het betekend veel voor mij!

X Noor
Datum & Tijd: 12-03-2018 @ 10:10 - Door: Luc
+2

Wat vreselijk dat jou dit moest overkomen! Hoe is t nu met je?
Liefs, Luc
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net