Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Amateurtje
Amateurtje
Dit is een automatisch aangemaakt profiel. Klik hier om jouw wachtwoord op te vragen om zo jouw eigen profiel pagina te personaliseren.
Hoogste Cijfer: Maayke
Meest Gelezen: Het Kleedhokje
Aantal Verhalen: 5
Geplaatste Reacties: 0
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
OntmoetingDoor: Amateurtje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Kort geleden heb ik via een datingapp een meisje ontmoet van mijn leeftijd Noa. Ze had lang bruin haar, mooi slank, een grote cup E en een mooi gevormde kont We zijn beiden 17 en Noa woont een eindje bij me vandaan. We hebben heel wat geappt en kwa..."
10-11-14
6.6
Op Het TuincentrumDoor: Amateurtje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tuin,
"Eindelijk is t dan zo ver. De lang verwachte dag is aangekomen. Ze zou eindelijk langs komen op mijn werk. Lisanne, dat geile meisje wat ik zo n tijd kende wou me. Ik werk op een tuincentrum en daar ben ik altijd alleen. Het was dus allemaal perfect ..."
28-09-14
6.3
MaaykeDoor: Amateurtje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het was dan zo ver. Eindelijk weer eens lekker zwemmen met wat vrienden Samen fietste ik met 3meisjes en 2jongens naar het zwembad. Gelijke aantallen en dus voor ieder een meisje hadden we bekeken. Ik ging voor Maayke vandaag. Al jaren een vriendin ..."
25-09-14
7.1
Na Al Die TijdDoor: Amateurtje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik kende haar al bijna 10 jaar. Denice, waar ik altijd bij op school had gezeten. Nooit bij me in de klas, maar 2lager dan ik. Op de basisschool vond ik t al een mooie meid, maar nu bijna 10 jaar later is ze een prachtmeid. Ik ben 17, zij is 16. Maar..."
12-09-14
6.1
Het KleedhokjeDoor: Amateurtje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleedhok, Kleedkamer,
"Voor ik begin zal ik mezelf even voorstellen ik ben Bart fictief, ik heb de namen veranderd voor de privacy en ben 17 jaar. Ik lees al een tijdje verhalen hier en wou ook eens een ervaring delen hier. Dit is dus mijn eerste verhaal hier Reacties..."
07-09-14
6.6