Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Ashley
Ashley
Helaas, dit profiel bevat (nog) geen persoonlijke boodschap.
Hoogste Cijfer: Ashley - 16: Heenreis
Meest Gelezen: Ashley - 1: Koffie
Aantal Verhalen: 18
Geplaatste Reacties: 0
E-Mail Adres: ashleyschrijft@gmail.com
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Ashley - 18: Tweede StukjeDoor: Ashley
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buttplug, Groepsex, Latex, Pijpen, Slet, Sletje, Sub,
"Als ik weer terug naar mijn jurkje kijk denk ik het te weten. Ik loop naar de spiegel en help mezelf hem aandoen. Dit gaat al makkelijker dan de eerste keer. Gewillig paradeer ik voor de spiegel. Ik buk naar mezelf en zie de plug zitten. Die bal in m..."
04-03-23
9.2
Ashley - 17: Eerste StukjeDoor: Ashley
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Lingerie, Slet, Sletje, Sub,
"Dat we er bijna zijn merk ik aan de weg, het is een lange weg waar de bomen om ons heen de weilanden overnemen. De weg lijkt eindeloos maar op de navigatie zie ik dat we bijna een afslag moeten nemen naar rechts. Hij remt af en zoekt met iedereen die..."
03-03-23
8.6
Ashley - 16: HeenreisDoor: Ashley
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Slet, Sletje, Taxi,
"De glazen plug schuurt stroef langs mijn kringspier en geeft een branderig gevoel. De napijn steekt en de spier is zoekende, het trekt samen, ontspant, trekt en herhaalt zich tot mijn vinger stabiliteit geeft. De helft van mijn vinger schiet verder m..."
28-02-23
9.4
Ashley - 15: SpeeltjesDoor: Ashley
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Ballgag, Dildo, Halsband, Klaarkomen, Sub,
"Aardige man hoor, mijn buurman. Hij is vooral op zichzelf en heeft altijd zijn gordijnen dicht. Doordeweeks gaat hij soms weg met een werktas, volgens mij een grote laptop. Maar, hij is nagenoeg altijd thuis. wel eens vaker neemt hij mijn pakketjes a..."
27-02-23
9.2
Ashley - 14: MeetingDoor: Ashley
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hotel, Trein,
"Ik word brak wakker en alles tussen mijn benen voelt beurs aan. Moeilijk loop ik naar de douche waar ik mezelf zo goed mogelijk verzorg. Ik spoel mezelf goed schoon. Mijn clit roept om aandacht wanneer ik mijn onderbuik en mijn benen insop. Ik heb la..."
16-02-23
8.7
Ashley - 13: CowgirlDoor: Ashley
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cowgirl,
"Het eerste slokje wijn smaakt me goed. Lekker koud uit de koelkast. Ik heb alleen geen zin om de fles terug te brengen naar de keuken. Waar ik wel zin in heb is het laatste stukje blow. Dat was nog over en ik zie hem liggen in een zakje naast de tv b..."
15-02-23
9.2
Ashley - 12: GroepsappDoor: Ashley
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Wat doe je vandaag aan, naar je werk , vraagt hij aan de telefoon. Dit is het eerste wat ik hoor na de beltoon. Suf van het slapen word ik wakker en ik moet hem het antwoord schuldig blijven. En eigenlijk denk ik, waarom hij belt, want we hebben gen..."
15-02-23
9.0
Ashley - 11: KlaarkomenDoor: Ashley
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Klaarkomen,
" Ja, hier. Hij gaat al over , en ze geeft mijn telefoon met daarop, Taxichauffeur. Kan ik u helpen Mevrouw , klinkt zijn zakelijke stem via de luidspreker. Ik verstijf, mijn lippen, mijn woorden, mijn denken, mijn lichaam,.. Mijn vriendin heeft ee..."
14-02-23
9.3
Ashley - 10: OntmoetingDoor: Ashley
Reacties: 2
Lengte: Lang
"We stappen uit bij de halte aan de andere kant van het parkje waarop ik uitkijk vanuit mijn huis. Het stille parkje wordt gevuld met lachende vriendinnen. We maken grapjes over de vrouw die zat te plassen een paar hokjes verder. In dezelfde enthousia..."
12-02-23
9.2
Ashley - 9: HemaDoor: Ashley
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Het is zaterdagmiddag en het is druk in de Hema. Geleidelijk word ik omhoog gerold door de roltrap en ik zie mijn vriendin wachten voor het restaurant. Ze ziet er zoals altijd goed uit. Ze heeft een strakke spijkerbroek aan waar haar volle dikke bill..."
02-02-23
9.2
Ashley - 8: MistigDoor: Ashley
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Even wankel ik op mijn hakken. Het lijkt wel of ik zweef op de beat van de muziek die naar mijn idee harder staat. Ik voel dat ik wat ik doe niet meer bewust doe maar omdat het lekker voelt. De sfeer die we samen opgebouwd hebben voelt intiem en mijn..."
31-01-23
9.3
Ashley - 7: RoodDoor: Ashley
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Tijd om mezelf aan te gaan kleden. Ik schenk een wijntje in voor mezelf en zet chille muziek op. Alsof ik smoorverliefd ben dans ik met mijn handdoek door mijn kledingkamer. Ik hang de zwarte jurk terug en gooi de passende zwarte hakken terug naar wa..."
30-01-23
9.3
Ashley - 6: Eerste KeerDoor: Ashley
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer,
"Het is vrijdagavond en ik ben blij dat deze stroeve werkweek er op zit. Met moeite begon ik de week maar ik moet zeggen dat ik weer opgeknapt ben. Een lekker wijntje kan helemaal geen kwaad en ik zit als een godin verstopt in mijn kleedje op de bank...."
29-01-23
9.3
Ashley - 5: WerkDoor: Ashley
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Toilet, Werk,
"Dik aangekleed stap ik op mijn fiets en fiets naar mijn werk. Met de kou in mijn lichaam kom ik binnen en volg het standaard ritueel bij binnenkomst. Het enige wat anders is, is dat ik de sterkte van mijn cappuccino aanpas naar volledigheid. Pfoe, wa..."
28-01-23
9.0
Ashley - 4: PlaystationDoor: Ashley
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Spitroast, Trio,
"Bij mijn eerste bakje koffie op de bank denk ik terug aan de avond. Het was een gezellige avond die veranderde in een ware pornofilm. Als ik beelden terug haal van in de taxi slaat de schaamte toe. Mijn wangen krijgen het warm en mijn gedachten dat d..."
27-01-23
9.3
Ashley - 3: DronkenDoor: Ashley
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dronken,
"Dat hij het gesprek gaande houdt is een feit. Ondanks wat er net gebeurde in de taxi is het niet ongemakkelijk. Sterker nog, hij praat en vraagt erover waardoor het normaal en veilig voelt om me geil op te blijven stellen. Als hij koffie zet voor zic..."
26-01-23
9.2
Ashley - 2: TaxiDoor: Ashley
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Taxi,
"Iedere dag denk ik er aan. Werk, thuis, in bed, douche maar ik kom er niet op klaar. Ik streel mezelf in bed of douche wel maar tot een bepaalde hoogte, gevoel. We hebben geen contact en dat voelt ook prima. De schaamte ben ik wel over maar de spanni..."
25-01-23
9.1
Ashley - 1: KoffieDoor: Ashley
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Masturberen, Taxi, Telefoon, Vingeren,
"Ik ben Ashley en 25 jaar oud. Een mooie meid al zeg ik het zelf. Ik ben tevreden met mijn lichaam en ontvang signalen van mannen en vrouwen die dat bevestigen. Ik ben geen model maar alles is in balans. Mijn donkerblonde haren komen, als ik het los h..."
24-01-23
8.7