Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Meneerstout
Meneerstout
Beetje fictie,beetje fantasie,soms ook eigen ervaringen in mijn verhalen beschreven. Ben voyeuristisch aangelegd en kan lyrisch worden over een mooie inkijk of "upskirt". Ook het toevallig oog in oog komen met vrouwen,jong of oud,die een beetje (of veel) van zichzelf bloot geven,per ongeluk of met opzet. Vaak is een glimp van haar lingerie of een blik op de aanzet van haar borsten al een lust voor het oog. Niets mooier als naar een vrouw kijken die klaarkomt,of die het heel goed kan beschrijven. Stiekem masturberen bij vrouwelijk schoon en net niet betrapt worden is heerlijk. Liefs stout.....
Hoogste Cijfer: Anke Gaat Op Visite - 4: Slot
Meest Gelezen: Net Op Tijd...
Aantal Verhalen: 17
Geplaatste Reacties: 101
E-Mail Adres: meneerstout50@gmail.com
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Anke Gaat Op Visite - 4: SlotDoor: Meneerstout
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Haast ongemakkelijk balanceer ik steunend op een knie achter de smalle,op en neer wippende kont van Anke. De grote handen van de bejaardenverzorger hebben nog steeds grip op haar bleke billen,en ik zie hoe zijn dikke donkere pik driekwart in..."
29-10-17
8.6
SilviaDoor: Meneerstout
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Op verzoek geschreven. Silvia is niet haar echte naam,maar stout is ze wel. Langzaam kom ik weer bij m n positieven en mijn hele lichaam zindert nog na van een heerlijk orgasme. Ik lig naakt,languit op mijn drie zits bank. Een ha..."
20-05-17
6.7
Iets Eerder BeginnenDoor: Meneerstout
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Werk,
"Wederom is het een verhaal van me waar ik een fantasie in verwerkt heb,en dus niet op ware feiten berust...mmmm of toch Niets maar dan ook niet wees erop die morgen welke verassingen ik die komende uren nog te verwerken kreeg. Die bewus..."
11-02-17
7.5
De Dans OntsprongenDoor: Meneerstout
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Wederom een fantasie van me,met een tikkeltje waarheid. Het appje van haar bevatte een vraag en een antwoordt. Ben je nu thuis Dan kom ik eraan ..."
21-11-16
7.6
Anke Gaat Op Visite - 3Door: Meneerstout
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik heb Anke zolang ik haar ken,dit nog nooit zien doen. Heeft ze zich altijd ingehouden,of is het door de dominantie van de grote donkere man die haar overgevoelige kut zo bewerkt Een ding is zeker...het moet wel en heftig orgasme ..."
06-11-16
7.3
Anke Gaat Op Visite - 2Door: Meneerstout
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Anke gaat rechtop staan en word geholpen door de oude geile buurman van haar oom. Met een hand wrijft ze over haar lippen en haar kin waar ze het gelekte sperma van haar oom wegveegt. De buurman maakt nog eventjes gebruik dat hij ..."
20-10-16
7.4
Net Op Tijd...Door: Meneerstout
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het betreft hier een fantasie van me. Zoals afgesproken zou ik die middag bij mijn schoonouders langsgaan om hen mee te helpen een kamer leeg te ruimen. Net twee dagen voor de besproken dag is mijn schoonmoeder door een losliggende tuintegel ..."
09-10-16
8.2
Anke Gaat Op Visite - 1Door: Meneerstout
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Na wat ik van haar gehoord had ging Anke een keer in de maand op bezoek bij een oom van haar. De oudere man zat al geruime tijd in een bejaardentehuis en kreeg naar verluidt,weinig of geen bezoek. Anke was er vrij strikt in en bezoc..."
06-10-16
8.1
Anke Krijgt Meer - 2Door: Meneerstout
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Links van ons blikveld gooit de man zijn portier dicht en begint naar ons toe te lopen. Anke heeft zich met haar naaktheid kort tegen me aangedrukt om haar vrouwelijkheid wat te verbergen. Nog steeds heb ik een stijve pik die ik ijl..."
29-09-16
8.3
Anke Krijgt Meer - 1Door: Meneerstout
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het was nog vroeg in de middag en we hadden nog tijd over om samen rond te slenteren in de grote meubelzaak. Anke liep naast me en zo nu en dan schuurde ze tegen me aan en kneep ze op onbewaakte momenten in m n kruis. Ik keek haar..."
27-09-16
8.3
Anke Gaat VreemdDoor: Meneerstout
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het duurde niet lang na het avontuur in de pashokjes dat ik van haar weer een app kreeg. Dat deden we vaker op onbewaakte momenten zodat zij of ik de meest geile en riskante voorstellen naar elkaar stuurden,het liefst met gedetailleerde in..."
26-09-16
8.2
Anke Is TevredenDoor: Meneerstout
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar,
"Anke verdwijnt weer gelijk het pashokje in en neemt de hangertjes met de gepaste zwemkleding van het haakje en overhandigd deze aan de verkoopster. In ruil daarvoor krijgt ze weer twee nieuwe bikini setjes om te passen van haar. Ik..."
22-09-16
8.4
Anke Durft MeerDoor: Meneerstout
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik zat nog steeds schrijlings op het stoeltje vlak naast het pashokje te kijken naar een supergeil tafereeltje waarbij Anke zichzelf helemaal vergat en opging in haar wellustig spelletje met de jonge verkoopster. Terwijl ze nog steeds en meer en ..."
21-09-16
8.4
AnkeDoor: Meneerstout
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zoals je in mijn vorig verhaal hebt kunnen ontdekken,is diegene die schrijlings bovenop me zat op de bank een slanke,sexy milf,we zullen haar maar Anke noemen. Anke is diegene waar ik al heel wat keren mee af heb gesproken om onze geilheid op elk..."
19-09-16
8.2
Op De BankDoor: Meneerstout
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ze zat schrijlings over me heen...naakt. Haar gezicht was vlakbij het mijne,we zoenden zo nu en dan terwijl ik mijn handen over haar huid liet glijden. Ik zat onderuitgezakt op de bank en zij zat als het ware op mijn lul gespiest. Zo nu e..."
22-08-16
8.1
Onverwacht Is Echt GebeurdDoor: Meneerstout
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik ben een man van 43. getrouwd met een leuke lieve vrouw van nu 38. heb kind en heb het helemaal niet slecht. ook heb ik een schoonzus die ik al jaren wel een hele mooie vrouw vindt en waar ik ook wel op fantaseer. Ik heb zeg maar ..."
09-03-16
7.8
Onervaren HandenDoor: Meneerstout
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Onervaren,
"De langverwachte dag was voor hem aangebroken. Hem dat is mijn zoon Tim die eindelijk zijn 16e verjaardag mocht vieren. Hij is enig kind, geen problemen mee en doet goed zijn best op school, vandaar dat hij zijn dag mocht organiseren. Mam, we zett..."
21-11-15
8.5