63.206 Gratis Sexverhalen
Storman
Storman
Fijn dat zoveel mensen mijn verhaaltjes graag lezen. Commentaar en zelfs kritiek is welkom, mailen mag ook. Soms krijg je nog antwoord ook...
Hoogste Cijfer: Een IJsberg En Een Beauty - 8
Meest Gelezen: Schoonzusje Ontmaagden - 1
Aantal Verhalen: 25
Geplaatste Reacties: 0
E-Mail Adres: Niet Openbaar
ALLE VERHALEN VAN Storman
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Schoonzusje Ontmaagden - 2Door: Storman
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Zus,
"Zelfs met mijn grote inloopdouche is het krap met zijn drie n. Het douchen is niet alleen nodig maar zorgt ook voor ontspanning. De meisjes praten, Merel zelfs honderduit. We hebben pret met het elkaar inzepen, en ieders kruis en billen krijgen uitge..."
05-08-21
8.6
Schoonzusje Ontmaagden - 1Door: Storman
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bondage, Vastgebonden, Zus,
"De opwarming van de aarde zorgt op alle mogelijke manieren voor ellende. Deze week is het weer zover, waarbij ik regelmatig verlang naar de koelere zomers van vroeger. Maar als ik deze warme zaterdagmiddag in juli de deur open doe staat er een fantas..."
02-08-21
8.6
VerraadDoor: Storman
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Spanking,
" Twintiggggggg schreeuwt Lies. En aaaaauuww, aaaaauuww jammerde ze nog wat na. Ik lik haar nog een keertje omdat ze zo n lekker geil kutje heeft en om haar weer botergeil te krijgen. Mijn wraak smaakt heerlijk zoet denk ik met een du..."
19-03-20
8.0
Een IJsberg En Een Beauty - 9Door: Storman
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik zit net en geef Maartje opdracht om thee te zetten als de deurbel weer gaat. De Grande Finale Biancka arriveert Goedeavond, Biancka van Tyl neem ik aan klinkt het als Maartje de deur ope..."
23-10-16
8.5
Een IJsberg En Een Beauty - 8Door: Storman
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik heb het schrijven even neergelegd...maar pak het weer op. Eerst even een samenvatting van de voorgaande delen zie mijn profielpagina voor een overzicht . Ikzelf ben vijfendertig, woon in Den Haag en ben Manager ICT bij een groo..."
22-10-16
8.7
Cadeautje - 7: WorstenDoor: Storman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" OK, Handyman, stop maar met die vingers van je. Je mag je pik in haar steken, op n voorwaarde je moet haar zo hard mogelijk neuken. Geen genade, hard neuken . Handyman weet niet hoe snel hij zijn superharde, enorme pik in haar moet stoten. Welis..."
27-07-15
8.1
Cadeautje - 6: VingeroefeningDoor: Storman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Handyman en ikzelf slaan een handdoek om ons middel en pakken een Grolsch beugel uit de koelkast. Ik vraag Handyman of hij het naar zijn zin heeft, en gezien zijn enthousiaste reactie bevalt zo n triootje hem wel. Ik zeg hem dat de avond no..."
27-07-15
8.1
Cadeautje - 5: WaterballetDoor: Storman
Reacties: 0
Lengte: Kort
"Alledrie zijn we bevredigd, hebben lekker ons hoogtepunt kunnen beleven. En vooral Maartje en ikzelf zijn flink bezweet Ik zeg tegen Handyman dat hij zich even moet gaan opfrissen in de douche. Terwijl Handyman wegloopt mag Maartje mijn pik..."
27-07-15
7.7
Cadeautje - 4: ErvarenDoor: Storman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Hm, ze durft me te plagen, eens kijken wat ik daarmee moet doen. Maartje, ik ga je nu van achteren pakken. Je bent daar wel aan toe denk ik zo. Ondertussenmoet je Handyman pijpen, nu mag je wel gebruik maken van je rechterhand. En wat ik oo..."
27-07-15
7.6
Cadeautje - 3: VoelenDoor: Storman
Reacties: 0
Lengte: Kort
"Ik besluit om deze avond naar een volgend niveau te tillen. Handyman, luister Jij moet nu met je rechterhand in haar kut grijpen. Leg je hand erop en knijp die kutlippen samen, maar niet te hard, met gevoel . Hij doet braaf wat ..."
27-07-15
7.7
Cadeautje - 2: KijkenDoor: Storman
Reacties: 0
Lengte: Kort
"Ik zeg tegen Handyman dat hij op de bank moet gaan zitten. Meer niet. Ik draai Maartje zodanig dat recht naar haar kan kijken terwijl ik opzij van haar ga staan. Ik knoop haar bloesje los, en stroop het rokje op. Haar fantastische tieten ko..."
27-07-15
8.2
Cadeautje - 1: DeurbelDoor: Storman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De deurbel gaat, kort, en Maartje kijkt me vragend aan. Je weet wat je me beloofd hebt zeg ik haar nog eens. Ja, maar We hebben toch afgesproken, eindelijk Na twee weken Of verwacht je iemand . Maartje, potverdomme, ..."
27-07-15
7.8
M & M - 6: BedankjeDoor: Storman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Nadat we ons snel nog even opgefrist hebben in de badkamer neem ik Mo terug naar Maartje. Die nog steeds in diepe slaap is. Ik fluister tegen Mo dat ze even bij Maartje en mij in bed moet kruipen, aan mijn vrije kant. Maartje wordt half wak..."
23-07-15
8.1
M & M - 5: StrafDoor: Storman
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Straf,
"Maartje is helemaal uitgeput. Ze kijkt me tevreden aan, en ik weet wat ze wil zeggen. Ze heeft genoeg gehad en is even toe aan rust. Ik ga bij Maartje liggen. Monique, het komende uur zal jij je straf moeten ondergaan. Pijp mijn pik helemaal stijf m..."
23-07-15
7.9
M & M - 4: BeloningDoor: Storman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" Monique, gefeliciteerd en gecondoleerd Gefeliciteerd met je hoogtepunt, je kwam ongelooflijk lekker. En gecondoleerd want de verliezer zijnde krijg je straks straf . Maartje, je hebt het duel gewonnen en ik ga je dan ook belonen. Mo moet..."
23-07-15
8.0
M & M - 3: DuelDoor: Storman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik vraag Monique om naar Maartje in de badkamer te gaan. Die zal haar wel vertellen wat ze moet doen. Want die is namelijk bezig met een klysma, voor het betere kontjeswerk straks. Hoe zal Monique daarop reageren vraag ik me af. Heeft ze al..."
23-07-15
8.0
M & M - 2: OpwarmertjeDoor: Storman
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik laat Monique niet uitpraten, dit is de derde hint en dat is goed genoeg voor mij. Ik leg mijn arm om haar heen, trek haar stevig tegen me aan en voordat ze pap kon zeggen geef ik Monique een lange zoen. Ze probeert eerst nog haar hoofd t..."
23-07-15
8.0
M & M - 1: UitdagingDoor: Storman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik maak mij los van haar. We hijgen allebei van de intensiteit en lange duur van het zoenen. De klok staat op half negen en dus is er meer dan 10 minuten voorbij gegaan sinds ik binnen ben. Maartje staat op, en verontschuldigd zich..."
23-07-15
8.2
Een IJsberg En Een Beauty - 7Door: Storman
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Dit zevende deel beschrijft het laatste stuk van mijn zaterdagavond met Irene. Ze heeft straf verdiend maar is bang voor de pijn die dit mogelijk gaat opleveren. Dit deel bevat de volgende stukken 1. Korte samenvatting om een en an..."
20-07-15
8.3
Een IJsberg En Een Beauty - 6Door: Storman
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Helaas, het lukt maar niet om bondig te schrijven...gezien de waarderingen en reacties vinden jullie dat gelukkig niet erg Dit zesde deel is is gesplitst in kleinere stukken en gaat over de mijn tweede avond met Irene. Vanwege de lengte ont..."
14-07-15
8.4
Een IJsberg En Een Beauty - 5Door: Storman
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Dit is deel 5 van de serie en beschrijft het tweede deel van mijn woensdagavond met Beauty Schoonheid. Ik heb dit deel in drie n gesplitst 1. Beloning voor Schoonheid 2. Schoonheid op proef gesteld 3. Schoonheid op hoogte ..."
01-07-15
8.3
Een IJsberg En Een Beauty - 4Door: Storman
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Dit is deel 4 van de naar verwachting 5 delen en bestaat zelf uit twee delen 1. Schoonheid komt in beweging 2. Eerste bespreking met Schoonheid Noot van de Auteur dit verhaal beschrijft niet de volledige woensdagavond, da..."
25-06-15
8.1
Een IJsberg En Een Beauty - 3Door: Storman
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Dit is deel 3 van naar verwachting 4 5 delen en bestaat zelf uit twee delen 1. Het plotten van een ramkoers 2. Een ijsberg aan de ketting Het plotten van een ramkoers Zondagocht..."
18-06-15
8.4
Een IJsberg En Een Beauty - 2Door: Storman
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Dit is deel 2 van naar verwachting 4 5 delen en bestaat zelf uit twee delen 1. Een schoonheid in paniek waarin Biancka onder druk wordt gezet 2. Het blussen van een hete MILF waarin Biancka en ikzelf stoom afblazen ..."
17-06-15
8.3
Een IJsberg En Een Beauty - 1Door: Storman
Reacties: 0
Lengte: Lang
"NOOT dit verhaal bestaat uit meerdere delen, dit eerste deel bevat nog geen seks of expliciete teksten. Wees gerust, dat komt in de volgende delen in toenemende mate aan bod Over mezelf en het bedrijf B..."
16-06-15
7.9