Klik hier voor meer...
Donkere Modus
blauwvinger68
blauwvinger68
50plusser die tijdens zijn 1e huwelijk een swingersrelatie had, na de scheiding nog een aantal jaren contact gehad met swingers en gedate. Het schrijven van verhalen begin ik nu aardig onder de knie te krijgen.
Vind het leuk om reacties te krijgen als je een verhaal gelezen hebt!
Hoogste Cijfer: Met Mijn Ex Naar De Parenclub - 2
Meest Gelezen: Met Mijn Ex Naar De Parenclub - 1
Aantal Verhalen: 13
Ontvangen reacties op mijn verhalen: 16
Door mij geplaatste reacties op verhalen: 2
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Op Bezoek Bij Ruud En Moniek - 3Door: Blauwvinger68
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Dp, Dubbele Penetratie, Pijpen, Wap,
"Nadat iedereen heerlijk gesext had werd het tijd om bij te komen en beetje te chillen. Een ronde warme thee liet ons weer lekker in de wap komen en we lagen lekker naast elkaar te genieten van de muziek, Angela en ik knuffelden elkaar, Ruud l..."
06-07-24
9.2
Op Bezoek Bij Ruud En Moniek - 2Door: Blauwvinger68
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bare, Beffen, Biseksueel, Groepsex,
"Langzaam begonnen we weer bij te komen en energie te krijgen. Het liep tegen half 9 aan nu, de bel ging en Ruud ging naar beneden , het was Angela, het nichtje van Moniek. Samen liepen ze naar boven naar de zolder en Ruud stelde mij voor. An..."
19-06-24
9.2
Op Bezoek Bij Ruud En Moniek - 1Door: Blauwvinger68
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Squirten,
"Het was een maand later. Ik kreeg een berichtje via whatsapp van Ruud Moniek of Elly en ik zin hadden om bij hun langs te komen voor een gezellige geile avond, ze stelden een datum voor en ik appte Elly om te zien of ze kon. Helaas was het..."
16-06-24
9.1
Met Mijn Ex Naar De Parenclub - 2Door: Blauwvinger68
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ex, Neuken, Parenclub, Pijpen, Squirten, Trio,
"Bij de bar was het gezellig druk geworden, mensen waren aan het dansen en kletsen, her en der zag ik stelletjes zitten. Het bubbelbad zat vol en er werd in het andere bad gechilled. Ik bestelde drankjes voor Elly en mij. Naast ons stond een ..."
09-03-24
9.4
Met Mijn Ex Naar De Parenclub - 1Door: Blauwvinger68
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Doggystyle, Ex, Parenclub, Pijpen,
"De volgende ochtend sliepen we lekker lang uit. Als we in de avond weg zouden gaan kon het een latertje worden. Ik sliep licht tegen de ochtend en merkte dat Elly ook wakker was geworden. goedemorgen schat en ik gaf haar een kus en streelde haar bu..."
07-03-24
9.0
Verrassingsbezoek Van Mijn ExDoor: Blauwvinger68
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Doggystyle, Ex, Pijpen, Squirten,
"Na mijn scheiding in 2007 was ik nog steeds goede vrienden met diverse stelletjes en anderen uit het swingerswereldje waar ik met mijn Ex in had gezeten. Ik ging soms naar een club, of had een date of een thuisfeestje. Dit ging een aantal ja..."
28-02-24
9.1
VakantieparkDoor: Blauwvinger68
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Dildo, Neuken, Pijpen, Trio, Vakantie, Vingeren, Wap,
"Dit fantasie verhaal gaat over het weekend dat mijn nu ex en ik samen met Diana naar een vakantiepark gingen. Daar is niks gebeurt behalve dat ik met Elly geneukt heb in onze eigen slaapkamer... Maar wat als... Na die heerlijke avond met..."
20-02-23
7.5
Wat Als... (sex Met Vriendin)Door: Blauwvinger68
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Douche, Neuken, Pijpen, Wap,
"In mijn vorige verhalen heb je wellicht al gelezen dat mij ex Elly en ik een geil weekend gehad hebben bij de moeder vriend van een vriendin van Elly. Diana zoals ze heet heeft zelf ook verschillende keren sex gehad met Elly. helaas was ik daar ni..."
17-02-23
8.7
Trio Met Online Gevonden StelDoor: Blauwvinger68
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Buttplug, Neuken, Trio, Vingeren,
"Dit verhaal is een fantasie. Het idee ervoor kwam van een stel wat ik recent via een site heb leren kennen Jan en Marleen, en ik mag hun namen in dit verhaal gebruiken. Een thuisdate zoals het misschien in de toekomst zou kunnen gaan... 10 ..."
16-02-23
9.0
De Single JarenDoor: Blauwvinger68
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Op een gegeven moment na 5 heerlijke swingersjaren ging het mis. Mijn ex werd verliefd op een vrouw en was overtuigd dat ze lesbisch was. Ik vond van niet. Maar ze wilde niet accepteren dat ze Bi was en we gingen scheiden. later kreeg ze weer een vr..."
15-02-23
7.0
ThuisdatenDoor: Blauwvinger68
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Swingers,
"Naast de clubbezoeken die we in de loop der jaren gingen doen, deden we ook thuisdates. Eerst bij Tam en Gert, later gingen we ook zelf op zoek naar stellen. Zo kregen we contact met een stel uit Groningen bijvoorbeeld. Eerst gingen wij bij ..."
14-02-23
8.4
Het Begin - 2Door: Blauwvinger68
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parenclub, Swingers,
"Na een spannende eerste ervaring op een nudistencamping zie https www.opwindend.net Sexverhaal 65272 Het Begin.html ben ik online gaan kijken naar swingerclubs. Na diveren bekeken te hebben stelde ik mijn vrouw Elly voor om naar de club in Lelyst..."
10-02-23
8.1
Het Begin - 1Door: Blauwvinger68
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Camping, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trio, Vreemdgaan,
"Het leek mij wel leuk om met jullie mijn levens ervaringen op sexgebied te delen. Niet alle details kan ik mij nog herinneren, maar ik doe mijn best. Ben ook niet de beste schrijver, excuus daarvoor... Ik was een laatbloeier. Mijn..."
31-01-23
7.8