Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Verbouwing - 2

‘Wat moet ik nu met jou?’
Joke keek Kees meewarig aan, die smekend op zijn knieën voor haar zat.

‘Ik mis je gewoon. Ik kan niet zonder je.’

‘Onzin, je bent gewoon in een sentimentele bui. Ben je gedumpt? Heeft Els je eindelijk ook door?’

‘Ik wil het niet over Els hebben. Ik heb gewoon een fout gemaakt. Ik was te overmoedig. Ik dacht dat ik altijd alles kon maken. Ik heb het verkloot.’

‘Ja, meneer heeft het verkloot’ zei Joke cynisch. De bitterheid van hun echtscheiding allang voorbij. ‘Dat is dus wat geld met je doet.
Ons Keesje ging het maken en dacht ineens met zijn pik. Hij moest altijd maar overwerken, want de zaken vroegen er om. En ik maar thuis voor alles opdraaien. Vind je het gek dat je kinderen helemaal niets van je willen weten!’

‘Moet dat nu? Ik wil het met hen ook goedmaken?’

‘Toch niet met geld zoals gewoonlijk?
Ik denk dat je hen heel erg onderschat. Ze zijn klaar met je. En denk niet dat ik hen opgestookt heb. Ze hebben er helemaal zelf voor gekozen.’

Kees keek Joke nu zwijgend en schuldbewust nederig aan. De bloemen in zijn ene hand, rustend op de grond.
Hij had de stoute schoenen aangetrokken en had geweten dat hij de wind van voren zou krijgen.

‘En zo sta je ineens bij me voor de deur, alsof wat je gedaan hebt zo ongedaan gemaakt kan worden. Stel dat ik ja zeg op ik weet niet wat, ga je Els dan ook zo dumpen als je bij mij probeerde?
Ik zag haar laatst door de stad lopen. Nou ze leek me verre van gelukkig. Ik heb me er destijds niet mee bemoeid omdat ik genoeg aan mijn hoofd had toen jij er tussen uit kneep, maar dat ze zich zo heeft in laten palmen door je geld, vond ik in en in triest.
Want die meid had zoveel in haar mars. Je hebt vast ook al die andere liefjes van je ingepalmd met geld. Nou ja, wat interesseert het me ook.’

Kees keek nog steeds schuldbewust naar de grond. Hij was er, na lang wikken en wegen, achter gekomen dat hij Joke ontzettend miste.
Ze hield hem als enige in het gareel en met beide benen op de grond.
Tot hij zijn eerste financiële klapper had gemaakt en hij zich steeds onaantastbaarder voelde. Het was nooit genoeg. De ene lucratieve deal was nog niet rond of de andere moest alweer gesloten worden. Hij waande zich koning, en neukte vervolgens rond alsof het bij zijn status hoorde.
Maar Joke had hem na twee waarschuwingen gedumpt. Hij was inderdaad naar Joke en hun kinderen onverschillig geweest.
Hij was er kapot van geweest. Hij had zijn hand overspeelt.
Hij had troost bij Els gevonden. Ze was mooi, schrander, meevoelend maar ook afhankelijk en nooit zoals Joke, die hem als het nodig lik op stuk had gegeven.

En dat niet alleen verbaal, maar ook in bed.

Joke had de broek aan in hun relatie. Dat hij dat niet erkend had was de grootste fout in zijn leven.

‘Wat wil je nu eigenlijk?’ zei Joke.
Opnieuw beginnen? Ik heb nu drie vriendjes, die hun plek in mijn leven weten. Denk je dat ik die dump voor jou, omdat je er weer naar verlangt om op je plaats gezet te worden zoals vroeger?’

'Ik heb hangtieten tegenwoordig. Een vrouw in de overgang. Ik ben een oud wijf aan het worden. Niet zo’n sappig flemerig jong huppelkutje waar je op jaagt en die je gebruikt om je ego te strelen. je gaat nog steeds naar de hoeren? Weet Els daarvan eigenlijk. Met die dikke pens van je zal de prijs wel omhoog zijn gegaan.’

Kees hoorde het gelaten aan. Hij wist dat dit zou komen.
‘Ik vind je eigenlijk nog mooier dan vroeger’ zei hij. ‘Jij bent de enige die me begrijpt. Ik mis je. Je bent eerlijk naar me en recht door zee. Ik voel me eenzaam zonder jou.’ Zijn stem brak.

‘En ik mis je ook in bed.’

Joke keek hem indringend en zwijgend aan. Kees leek echt ten einde raad. Hij had verteld dat hij op het politiebureau had gezeten doordat hij zich misdragen had in een massagesalon.
Hij liet sentimenteel misschien zijn gevoel weer spreken zoals in het begin van hun relatie. Hij was inmiddels kalend, een stuk ongezonder met die dikke pens van hem. Maar die kwetsbaarheid en zijn onverwachte eerlijkheid liet Joke niet ongemoeid.

Hij was toch haar grote liefde geweest. En hoewel ze het niet zo liet blijken had zij hem ook gemist.
Ze was nu eenmaal dominant en een echte kenau, en ze had Kees meegesleept in haar verlangens te domineren.
Als ze eraan terugdacht, dan was haar dominantie misschien allemaal te snel voor hem gegaan. Selfmade als hij was, had hij zichzelf ook moeten ontdekken. Ze was zijn eerste vriendin. Dat hij rond ging neuken, was achteraf wel verklaarbaar.

Met de jaren was Joke duidelijk milder geworden. De halve wereld ging scheef. Ze maakte zich geen illusies. Seks was een momentopname. Waarom zou je je zo druk maken. Er was zoveel meer in het leven.
Ze had nu zelf drie vriendjes. slaafjes die op kwamen draven als het haar goed dunkte.
Net als Kees, mannen die de druk van het moeten presteren niet aankonden. Die even op hun plaats gezet moesten worden en er dan weer een tijdje tegen konden.
Ze was een echte domina geworden. Autoritair en streng en steeds extremer, toen de kinderen uitgevlogen waren en ze het rijk alleen had.
Hoewel ze nog heel tevreden over zichzelf was, was het lichamelijke verval natuurlijk niet te stuiten. Maar dat compenseerde ze volledig met haar persoonlijkheid. Haar strengheid. Har gebiedende wijs. Op bdsm of kinkfeesten kropen kerels om in haar gevlei te komen.
En nu zat Kees hier weer voor haar. Ten einde raad, smekend. Vernederend door een aangifte en verlangend naar haar dominantie van vroeger.

Het wond haar op. Ze had alle touwtjes in handen. Ze kon hem zo maken en breken in al zijn kwetsbaarheid. Ze dacht terug aan de eerste keer, dat hij net als nu, maar dan geboeid voor haar had gezeten. Gereduceerd tot haar keeshondje. Kwijlend om aandacht van haar.
Een tinteling trok door haar kut. Haar tepels priemden in haar bh naar voren.

‘Je hebt het moeilijk hè?’ Ze streelde Kees ineens door zijn haar.

‘Goed dat je gekomen bent. Ik waardeer je eerlijkheid. Maar zoals vroeger zal het nooit meer worden. Ik ben extremer en radicaler geworden. Wat ik toen met je deed was kinderspel.’

Die slaafjes van me ga ik echt niet dumpen voor jou.
Kees keek haar toch hoopvol aan.

‘Beeld je niks in. Ik wist dat dit moment een keer zou komen. Nu het zover is weet ik nog niet goed wat te doen. Laat ik daar maar niet te lang over nadenken. Misschien ben je nog wel een leuk speeltje voor erbij.’

‘Kees keek haar nu aarzelend aan. Tussen hoop en vrees. Het verlangen naar Joke was sterker.’

‘Misschien heb ik dat wel verdiend’ antwoordde hij.

‘Kunnen we in ieder geval weer vrienden zijn?’

Joke gaf geen antwoord en maakte meteen een switch.

‘Je doet precies, wat ik zeg, begrepen. Ik duld geen tegenspraak. Ze trok Kees zijn hoofd streng naar achteren.’

Ze had een besluit genomen. Ze zou zichzelf verwijten als ze het niet zou proberen.

‘Heb je me gehoord?’

‘Ja’ zei hij.

‘Ja mevrouw!’ Joke pakte zijn kin vast en keek hem met vuur in haar ogen aan.

Hij schrok. ‘Ja mevrouw.’

‘Kleed je uit!’

‘Schiet op een beetje op voordat ik alweer genoeg van je heb.'

'Ook je sokken.’

Kwetsbaar en afwachtend wat komen ging deed Kees wat Joke hem nu opdroeg.

Ze pakte zijn stropdas, ging achter hem staan en bond zijn handen op zijn rug en trok zijn broekriem uit zijn broek en wikkelde die om haar ene hand en schraapte er mee over zijn dijbeen en billen.

Voor nu was de suggestie genoeg.

Haar andere hand gleed langs zijn borst over zijn bolle buik. Zijn tepels voelden hard. Zijn hart bonkte in zijn keel. Joke raakte als vanzelf in trance in de rol waar ze een koningin in was geworden. Haar kut werd vochtig. Ze likte langs zijn oor en fluisterde.

‘Klein hufterig klootzakje dat je bent. Dus jij dacht dat je je straf kon ontlopen. Maar zie, als het maagje begint te knorren, komt het hondje altijd terug bij het baasje.’
Ze beet iets harder in zijn oorlel en greep Kees bij zijn ballen. Zijn pik stond stijf van opwinding. Smachtend naar meer. Ineens kneep Joke er hard in.

Hij schreeuwde het uit, maar wist nog van vroeger dat Joke daar ongevoelig voor kon zijn.

‘Keeshondjes, die zonder toestemming achter loopse teefjes aangaan moeten hun plek weten en dat leren ze alleen door straf.’

Kees kreunde, zijn lul smachtte naar verlossing. Maar die kwam niet. Nog lang niet.

‘Op je knieën. Gebood Joke – mevrouw – hem.

Hij ging zitten en duwde hem ruw voorover zodat hij op zijn knieën en met zijn hoofd op de grond rustte. Kwetsbaar en overgeleverd aan de nukken van zijn ex vrouw die hij schoorvoetend om vergeving was komen vragen.

Joke trok haar trui en bh uit. Ze stroopte haar panty af en haar slip die nat was van haar kutvocht.
Ze opende de dekenkist die als bijzettafel diende.

De attributen in de kist lieten niks aan verbeelding over.
Jokes tepels voelden keihard, de zenuwen in de tepelhoven waren allemaal opgezwollen. Een kleverig straaltje kutvocht liep langs haar dij.

Ze pakte twee tepelklemmen en schroefde die op haar tepels. Ze sloot even haar ogen en hapte naar adem. De momenten dat ze ze net iets strakker draaide.

Ze zou Kees op zijn plek zetten.
Haar vermoeden was juist geweest toen hij haar had gebeld.

‘Hij kan niet zonder me. Hij kan eindelijk accepteren dat hij geleid moet worden.’

Op zijn knieën was hij gevallen toen ze hem de wind van voren had gegeven. Ze kon hem breken als ze wilde, maar beter kon ze met hem spelen.

‘Hondjes hebben staartjes’ zei ze.
‘Ik ga jou een staartje geven. Ik wil geen kik van je horen begrepen!’
Ze spuugde op de stalen buttplug met daaraan leren slierten.’

Ze ruimde zijn aars met wat glijmiddel. Maar nooit te veel. ‘Ontspan’ zei ze, dan doet het het minste pijn. Langzaam week zijn kringspier. Kees ontspande, maar het laatste stukje duwde ze met geweld naar binnen.
‘Auw, auw auw, kreunde Kees, de tranen liepen over zijn wangen.

‘Stel je niet aan! Ik had ook deze kunnen gebruiken. Ze liet hem uit de dekenkist een buttplug zien die nog dikker was.
Ze gespte een bit tussen zijn tanden om te voorkomen dat hij op zijn tong zou bijten.
Kees zijn pik glom van opwinding. Zijn ballen bungelden hulpeloos in zijn balzak.
Joke pakte een paar knijpers uit de kist die ze op zijn zak klemde.
Kees kreunde.

‘Oh wat een mooi hondje ben je nu!’
‘Mevrouw zal je piktraining geven en je mag haar zo beffen als haar keeshondje.’
Joke schraapte met de punt van zijn broekriem over zijn rug en billen

Hulpeloos en kwetsbaar wist Kees wat nu volgen ging. Toen ze nog een relatie hadden had hij haar al stevig aangepakt. Maar in de dertien jaar dat ze nu uit elkaar waren had ze haar spel van dominantie geperfectioneerd. Hij verlangde naar - en tegelijk vreesde hij de straf die zij hem nu ging geven.

Hij wilde haar terug. Joke zou zijn leven weer op de rit helpen krijgen. De klootzak in hem temmen.

De vernedering op het politiebureau, nadat hij zich in de massagesalon had misdragen had hem het laatste zetje gegeven. Hij had de aanklacht af kunnen kopen. De vrouwelijke agent had hem aangeraden hulp te zoeken. Kees naar een psychiater? Dat nooit!

In een droom vol angstzweet was Joke langs gekomen. Hij wikte en hij woog. Maar het verlangen haar te zien was te groot geweest. Impulsief had hij haar gebeld. Het was even stil geweest aan de lijn.
‘Kom maar langs’ had ze gezegd.

Ze had hem de mantel uitgeveegd en op zijn plek gezet. In een impuls was hij op zijn knieën neergevallen. ‘Help me alsjeblieft’ had hij wanhopig gezegd. ‘Ik kan niet zonder jou. Het spijt me zo.’
Maar in alle rust had ze hem nog verder gekleineerd.

De gifbeker moest eerst helemaal leeg.
‘Als een voorwerp, zat hij kwetsbaar en was hij overgeleverd aan haar.

Een oerkreet ontsnapte uit zijn mond, toen de riem de eerste keer en volkomen onverwacht, onbarmhartig zwiepend op zijn kont neerdaalde. Hij brieste. Zijn ogen strak. Heftig ademhalend terwijl het speeksel uit zijn mond gleed. De huid op zijn billen schrijnend en schurend.
Jokes voet raakte zijn ballen.

‘Dertien jaar ongehoorzaamheid als een loopse reu.’
‘Gehoorzamen zal je. Mijn tenen likken als kruiperig hondje!’
Nog drie keer streelde ‘mevrouw’ zijn rug met de riem. En drie keer totaal onverwacht zwiepte de riem onbarmhartig hart op zijn billen.
Hij jankte en schokschouderde.

‘Zal je vanaf nu altijd alles doen wat mevrouw je opdraagt. ‘Joke had hem overeind getrokken en keek hem met een vurige blik aan, die geen tegenspraak duldde.

Kees knikte heftig en onderdanig. Hoopvol.

‘Weet je nu je plek?’ snauwde mevrouw.

Hij knikte weer onderdanig.

‘Oké, keeshondje van me, wees eens lief voor je vrouwtje. Doe je best!’

Ze gespte de bit los. Ze ging naast hem staan en plantte een voet op de leuning van de bank en zette de andere naast hem.
Ze tilde haar rok op en duwde zijn gezicht tussen haar benen tegen haar kut.

‘Beffen! De blaren op je tong!’ Keeshondje van me.’

Het zilte kutvocht van Joke smaakte nog zoals vroeger. De herinnering kwam terug aan de eerste keer dat ze hem zo gebruikt had.
Ze raakte in trance. Ze schold, ze vloekte. Ze schroefde de tepelklemmen los en zoog om en om op een van haar hangtieten. Tieten die dan door de tand des tijds mochten hangen, maar die Kees nog opwindender vond dan toen ze nog getrouwd waren. Ze reide steeds wilder tegen Kees zijn hoofd aan terwijl ze hem opdrachten gaf.

‘Ja zo! Ga door!’ zei ze ‘Ga door klootzak!’

Het orgasme was overweldigend toen ze hem ruw en opgewonden achterover duwde, en zijn hoofd tussen haar benen klemde terwijl ze oorverdovend klaarkwam hard in haar tieten knijpend.
Haar onderlichaam schokte nog wel vijf keer na.

Ze trok Kees overeind en trok ruw de knijpers van zijn zak en de buttplug uit zijn kont. Zijn pik was paars en glimmend van verlangen. Ze greep de schacht en begon hem hard af te trekken.

‘Je moet mij verdienen! Domoor. ‘Alleen ik weet wat jij nodig hebt!’

‘Zal je altijd doen wat ik zeg!’

‘Nou!?’
Kees knikte. Ik doe alles voor je!

‘Dat is je geraden ook! Of ik snij je ballen eraf!’ fluisterde ze hijgend in zijn oor.
Met een hand hield ze de geknoopte das om zijn handen vast en met de andere trok ze hem ruw af naar een orgasme. Het duurde niet lang, met grote klodders van heftigheid spoot zijn zaad naar buiten. Als beloning voor zijn onderdanigheid.

‘God, wat had ik dit nodig, hijgde Joke voldaan. ‘Wat voelt dit goed!!’

‘Ga eens staan.’ Ze pakte even later, tot rust gekomen, uit de dekenkist een tube verkoelende lotion en smeerde die op Kees zijn billen.

‘Na drie dagen is de pijn wel verdwenen. Dan gaat je lichaam heerlijk voelen door de verzachtende drugs die je lichaam zelf aanmaakt.’

‘Kom eens hier’ zei Joke. ‘Dat heb je wel verdiend.
Wat lief dat je zo eerlijk was.’

Ze kuste Kees. Hoewel alles geforceerd voelde door de pijn en de adrenaline, was er een zekere rust in hem geslopen.

‘Ik hou van je’ zei hij.

‘Ik ook wel weer en beetje van jou’ zei Joke.

Ze ging wijdbeens op de bank liggen en trok Kees naar zich toe.

‘Klim nu maar eens boven op mama. Dat heb je wel verdiend.’

Hij mocht eindelijk in haar heerlijke tieten graaien. Kussen, likkend bijtend, rondsoppend in haar kut.
Vol verlangen vol vertrouwdheid. Na het klaarkomen haar tenen en voeten aflikken, een fetish waar ze op geilde

Joke kwam heftig klaar terwijl ze haar benen om hem heen klemde.
‘Ik hou van je schreeuwde Kees toen hij niet veel later ook klaarkwam.’
‘Ik ook van jou. Domme klootzak van me.’

Terwijl Kees zijn Joke had teruggevonden. Zat Els op internet rond te surfen op zoek naar behangdesigns waarmee ze de zolderslaapkamers wilde behangen.

Haar mobiel lictte op.

Letty.

‘Hoi Schat.’

‘Hoi klein dom kuttenkopje van me. Jezus ik moest je gewoon bellen,’ klonk Letty opgewonden.

‘Wat is er? Je klinkt zo opgewonden.’

Vind je het gek! Ik ben bij je bouwvakker langs geweest. Ik wilde weten wat voor vlees jij in de kuip had. Nou je bent een domme slet dat je zo lang om hem heen draait.

‘Dat meen je niet. Hoezo wat? Ben je hem gaan neuken?’
De nieuwsgierigheid en de opwinding van Letty sloeg over op Els.

‘Ja ik heb hem geneukt. Of liever gezegd hij heeft mij geneukt.
Ik loop krom, ik sta helemaal open. Wat een pik! Wat een beest! Godverdomme als jij hem niet snel zelf bespringt, dan doe ik het weer. Dan ga ik voorlopig nog niet terug naar Koos.

‘Slet! Zei Els. Je kunt jou nooit vertrouwen.’

Maar het minder een verwijt en eerder een bevestiging van hoe de vriendinnen omgingen met elkaar. Tijdens hun uitstapjes hadden ze heren die ze verleid hadden om de beurt wel eens uitgeprobeerd.

‘Vertel eens wat nieuws.’

‘Kom vanavond naar het huisje. Dan praat ik je bij’ zei Letty opgewonden.
Hij wil jou, maar hij is bang voor Kees. Anders had hij je allang besprongen. Je moet wat trekken en sleuren, maar hij is gewoon een open boek. Ik heb een truc bedacht waardoor je je gang kunt gaan.

‘De ervaring leerde dat het tussen Letty en Els nooit bij praten bleef.’
‘Ze kon Letty niks verwijten. Sterker nog het wond haar op dat Frank met haar geneukt had.

‘Ik zie je straks. Ik wil alles weten.’

Neem verse batterijen mee,’ giebelde Letty. 'We hebben ze nodig.'

'Tot straks, slet!'

Els haar tepels stonden strak. Er kwam een appje langs van Kees. Hij was Joke tegen gekomen en zou vanavond bij haar blijven eten.’

‘Prima’ appte ze terug. Ze was verbaasd.

‘Doe Joke de groeten’ appte ze nog een keer. Ze had nooit een hekel aan Kees zijn ex gehad. Sterker nog voordat de relatie tussen Kees en Joke was stukgelopen, kon ze het goed vinden met deze markante vrouw.

Ze ging naar boven op bed liggen. Naakt, en ze dacht terug aan haar verleidingspoging in de tuin. Ze was ervan overtuigd dat Frank haar gezien had en zich had afgetrokken.
Ze zag ook voor zich hoe Letty hem besprongen had, want zo zou het wel gegaan zijn.

Vanavond weer heerlijk vozen en kletsen met elkaar. Genietend van elkaars liefdessappen in een heerlijke negenenzestig.
Ze verkrampte en kwam heftig klaar en voorvoelde dat er grote veranderingen op til waren.

(Wordt vervolgd)

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Verbouwing - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Het OnvermijdelijkeDoor: Sweethome
Gelezen: 6575x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Vriendin
24-05
7.7
:: B&b ZomerlustDoor: Jurre Jacobs
Gelezen: 13246x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Trio, Moeder, Dochter
23-05
9.4
:: De AffaireDoor: Mylene & Matt
Gelezen: 11149x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hetero, Milf, Pijpen, Overspel, Neuken, Romantiek, Buitenland, Zwembad, Veel En Vaak,
22-05
8.7
:: Van Sl Naar SsDoor: Mylene & Matt
Gelezen: 12247x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Overspel, Second Love
19-05
8.5
:: Ze Gaat Vreemd - 3Door: Robert
Gelezen: 12650x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Overspel, Cuckold, Groepssex, Nymfomane
14-05
8.2
:: De Me-too Training - 5Door: VeerleK
Gelezen: 8145x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-05
8.9
:: Mijn Vrouw Heeft... - 20Door: Stranger
Gelezen: 5240x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
09-05
7.6
:: SliploosDoor: JansVerhalen
Gelezen: 27188x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
09-05
8.8
:: Cadeau Voor M'n VriendinnetjeDoor: Hetvriendjevanlaura___
Gelezen: 16435x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Toekijken, Vrouw, Vriendin, Black, Zwart, Big Dick, Neuken, Hotwife
07-05
8.2
:: Ze Gaat Vreemd - 2Door: Robert
Gelezen: 18249x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Voyeur, Milf, Groepssex,
03-05
8.7
:: Een Sportieve FietsdateDoor: Curd80
Gelezen: 16526x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Blondine, Erotisch, Romantisch, Douchen, Spuiten, Pijpen, Likken
03-05
8.8
:: Andrea... EindelijkDoor: Bart
Gelezen: 13489x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
02-05
8.9
:: De BevoorradingDoor: Benjamin
Gelezen: 20915x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
30-04
9.1
:: Adriana Komt LosDoor: Paul
Gelezen: 15260x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Latina, Overspel
28-04
8.2
:: Eerste Keer Cuckolding:...Door: Frank
Gelezen: 18366x
Reacties: 17
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Oraal, Anaal, Vriendin, Toekijken
24-04
8.0
:: Ze Gaat Vreemd - 1Door: Robert
Gelezen: 32854x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, DP,
19-04
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!