Opwindend.Net
Het is zomer en inmiddels kennen Sasha en Jerry elkaar letterlijk door en door. Hun partners weten dat zij elkaar vroeger via het werk hebben leren kennen en dat er een vriendschap is ontstaan en ze doen wel eens een drankje samen. Als ze een drankje doen, zitten ze ook daadwerkelijk in de kroeg. Bij de Irish Pub zitten ze vaak, ze weten bijna zeker dat ze daar geen bekenden tegen komen en je hebt een soort van nisjes zodat ze toch ook wat meer privacy voelen in hun gesprekken.

Eigenlijk altijd gaat het over geile dingen, terugblikken op de vorige geile keer, en ze vertellen elkaar wat ze nog graag met elkaar willen beleven en ze fantaseren daar dan ook over. Tussendoor gaan de handen onder tafel heen en weer en regelmatig vingert Jerry Sasha lekker onder tafel en Sacha trekt Jerry zelfs soms af. Op z’n zachtst gezegd geile avonden, maar ook intellectueel hebben ze een klik.

Je zou ze bijna friends with benefits kunnen noemen. Toch is het verder voor beiden duidelijk dat ze echt alleen elkaar willen vanwege hun seksuele behoeftes en daarom is het extra geil, keer op keer.

Het is juni en de weersvoorspellingen voor de langere termijn zien er veel belovend uit. Jerry is weer eens een dag vrij, zijn vrouw moet werken en Sasha heeft een onderwijsvrije dag. Omdat de kids op deze dag normaal gesproken toch altijd naar haar schoonouders gaan, heeft ze hen niet verteld over deze vrije dag. Haar man denkt dat Sasha een lekker dagje alleen naar de sauna gaat en haalt hij aan het einde van de dag de kids weer op. Sasha gaat daarentegen niet alleen naar de sauna deze keer…

Jerry en Sasha gaan naar een sauna verder weg, Thermen Bussloo. Ze spreken af om te gaan carpoolen. Sasha parkeert haar auto bij de Mac, vlak bij haar huis eigenlijk, en daar stapt ze bij Jerry in de auto. Een innige tongzoen volgt en ze rijden vervolgens snel weg. Het is ongeveer 5 kwartier rijden, maar het is gezellig samen in de auto. Jerry heeft de website gecheckt en denkt leuke plekjes te hebben gezien, Sasha is er daarentegen al eens geweest en kan precies vertellen of de mogelijkheden die Jerry denkt te hebben gezien ook daadwerkelijke opties zijn. Ze besluiten zich nog in te houden in de auto en verder dan friemelen komt het niet.

Bij aankomst gaan ze snel naar de kluisjes waar ze zich ontdoen van hun kleding. Jerry bekijkt Sasha van top tot teen terwijl zij zich expres langzaam uit kleedt, maar meer dan kijken kan hij niet doen aldaar. Ook zij kijkt hoe Jerry zich uitkleedt en vervolgens een badjas aan trekt.

Ze lopen door het restaurant heen en Jerry vraagt me waar Sasha eerst zin in heeft. Ze heeft zin in hem! En ze weet wel een plekje. Sasha neemt hem mee naar buiten en ze lopen wat verder naar achteren op het terrein. Daar kunnen ze met een trap omhoog naar een soort plateau en daar zijn 2 bubbelbaden. Deze plek wilde ze al die tijd al zo graag met hem bezoeken! Je kunt eventuele andere gasten aan zien komen en zo kun je zelf niet worden verrast.

Uit ervaring wist Sasha al dat het doordeweeks rustig is in deze ruim opgezette sauna en beiden jacuzzi’s zijn dan ook leeg. Ze lopen naar de kapstokjes en Jerry draait haar om. Jerry drukt haar tegen zich aan en zoent haar, dan stapt hij snel achteruit en maakt haar badjas los. Deze trekt hij langzaam uit terwijl hij Sasha nogmaals goed bekijkt. Ze staat al naakt voor hem en dan maakt ze ook zijn badjas los en trekt deze bij hem uit. Sasha ziet hoe Jerry zijn pik eigenlijk al geil begint te worden en ze moet een beetje lachen. Ze geeft er een speels tikje tegen aan en stapt snel de jacuzzi in die ligt verzonken in de grond, vandaar ook de verhoging.

Jerry komt er snel bij en gaat naast haar zitten. Sasha drukt op de knop en de bubbels komen gelijk, niemand kan meer zien wat er onder de bubbels gebeurt. Ze zijn nog helemaal alleen en dus houden ze ook nog even geen rekening met pottenkijkers. Ze beginnen aan een heerlijk voorspel, zoenen, strelen, verkennen weer elkaars lichaam. Jerry zijn pik is echt gelijk hard aan het worden en Sasha voelt hoe dik hij ook nu weer wordt. Ze begint hem heerlijk af te trekken terwijl hij haar aan het vingeren is en tussen het zoenen door kijken ze elkaar geil aan. Jery zegt haar nog even voor de duidelijkheid dat ze geen geluid mag maken en dat ze ook hier precies gaat doen wat hij haar opdraagt. Alleen al het feit dat Jerry haar weer wil overmeesteren maakt haar nog geiler.

Jerry vingert Sasha heerlijk en hij werkt haar al snel richting een hoogtepunt, maar stopt te vroeg om haar dat al te laten bereiken. Ze weet inmiddels dat hij dat vaker doet. Dit omdat ze dan daarna een nóg veel lekkerder orgasme heeft als ze eindelijk klaar komt. Jerry zegt haar voor hem te gaan staan met haar benen wijd. Het bad is niet zo diep, dus staat ze precies met de randen van haar heerlijke billen voor hem en heeft Jerry prachtig uitzicht. Sasha kijkt om zich heen en ziet her en der wat mensen lopen door de grote tuin, op zoek naar hun volgende saunabezoekje of ligstoel. Jerry begint haar heel hard te vingeren en ze voelt hoe ze bijna klaar gaat komen. Dan ziet ze een stel lopen en ziet ze hoe hun blik de hare kruist. Sasha moet zó ontzettend veel moeite doen om een vriendelijk lachje te geven en daarna net te doen alsof ze gewoon om zich heen kijk, terwijl hij haar klaar vingert! Potverdorie wat was dat lekker! Ze voelt de sappen uit haar kutje druipen en Jerry lepelt deze eruit en stopt zijn vingers in zijn mond. Jerry pakt Sasha bij haar heupen en zet haar weer naast zich neer. Ze kijkt hem geil aan en zoent hem, mmm inderdaad haar kutsappen die ze nog proeft tijdens het zoenen. Dan zeg Jerry dat het tijd is dat zij hem eens gaat verwennen. Jerry wilt dat ze hem gaat pijpen. Onder water… Het idee windt Sasha op, onder water, soort van verstikkingsgevaar, overlevering, lekkere dikke pik in haar mond, mmm.

Jerry zegt Sasha haar haren in een staart vast te maken en zoent haar daarna nog eens. Het wordt een hele lange zoen en tussendoor bijt hij har zachtjes in haar onderlip. De bubbels stoppen, maar Jerry drukt niet gelijk weer op de knop. Dan pakt hij Sasha stevig vast bij haar staart en zegt haar een hap lucht te nemen. Hij duwt Sasha onder water en zij zoekt haar weg naar zijn pik. Met 1 hand masseert ze zijn pik en ballen en ze neemt zijn pik in haar mond en begint hem meteen heel hard te zuigen. Jerry stuurt haar op en neer om zijn pik heen met zijn hand die nog steeds haar staart vasthoudt. Dan merkt Sasha dat ze al vrij snel weer naar adem wil happen, de spanning, geilheid en het water maken haar sneller buiten adem dan anders. Ze komt omhoog en kijkt Jerry gelijk in zijn gezicht aan als ze boven water komt.

Jerry kijkt haar geil aan en zegt haar dat ze hem langer moet pijpen dan dat ze net deed. Sasha duikt weer onder water en begint hem weer heerlijk te zuigen. Ze brengt nu tijdens het zuigen ook nog een vinger van haar andere hand in Jerry zijn kontje en begint hem overal tegelijk te verwennen. Toch raakt Sasha al vrij snel weer in paniek en wilt ze naar boven. Als ze dat probeert, houdt Jerry haar echter tegen en drukt haar nogmaals naar beneden om zijn pik. Sasha raakt nu echt in paniek en nadat Jerry haar nog voor een 2e keer terug heeft geduwd terwijl ze naar boven wil komen, laat hij haar naar adem happen. Jerry ziet de paniek in haar ogen en zegt haar dat het steeds beter gaat, geil sletje dat ze is. Sasha blijft ondertussen lekker Jerry zijn pik aftrekken en zijn kontje verwennen terwijl ze op adem kom. Dan pakt Jery haar heel hard vast bij m’n staart en duwt haar weer onder water. Het ritueel herhaalt zich nogmaals en Sasha vindt het weer eerst heel geil en daarna raakt ze in paniek. Jerry heeft haar helemaal onder controle. Toch komt ze uiteindelijk weer op tijd boven water om op adem te komen.

Jerry vindt Sasha maar een geile slet en zegt dat ook tegen haar. Sasha blijft hem nog even vingeren en aftrekken en Jerry kreunt steeds zachtjes van genot. Dan zegt hij haar om zich om te draaien en bovenop zijn pik te gaan zitten. Sasha glijdt met haar kletsnatte kutje zelfs onder water in een soepele beweging over zijn harde pik heen. Hij pakt haar bij haar grote, geile borsten en begint deze heerlijk te masseren en knijpt erin terwijl Sasha op en neer glijdt op zijn pik. Dan houdt Jerry zich stevig aan haar borsten vast en trekt haar naar beneden naar hem toe. Jerry begint hard mee te bewegen en stoot zijn pik in rap tempo diep in haar. Hij heeftt slechts een seconde of 10 nodig voordat ze tijdens het klaarkomen zelf zijn pik voelt opzwellen en hij haar kutje vol spuit. Ze ontspannen en Sasha komt achterover tegen Jerry aan zitten en hij kust haar in haar nek en streelt haar buik en borsten terwijl hij nog zachtjes na kreunt.

Dan glijdt Sasha van Jerry pik af en zien ze zijn zaad in het water ronddrijven. Snel drukt Jerry op de knop en begint alles weer te bubbelen en zien we niks meer. Hij zegt “kom” en pakt haar bij de hand, stappen snel uit de jacuzzi en stappen 2 meter verder naar links in de andere jacuzzi. Sasha giechelt van plezier. Jerry drukt weer op de knop en ook in onze jacuzzi komen de bubbels. Sasha komt heerlijk tegen Jerry aan liggen en hij slaat zijn arm om haar heen. Wat boffen zij toch met elkaar, vinden ze, allebei zo geil en lekker en dat ze steeds maar van die geile dingen mee mogen maken.

Dan zien ze hoe een stelletje de trap op komt en plaats neemt in de jacuzzi waar zij niet zo lang geleden nog uit kwamen. Het bubbelt er nog steeds. Sasha en Jerry kijken elkaar aan, nietsvermoedend neemt het stel plaats en Jerry en Sasha barsten in lachen uit. Ze kijken hen even aan en zowel Sasha als Jerry lachen vriendelijk nog even terug voordat Sasha weer weg zakt in Jerry zijn armen, tegen zijn heerlijke torso aan en hij haar stevig vasthoudt.

We kijken op de klok en zien dat we nog geen uur geleden aan kwamen in de sauna…

Willen jullie een vervolg? Laat het ons dan vooral weten!

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Het OnvermijdelijkeDoor: Sweethome
Gelezen: 6568x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Vriendin
24-05
7.7
:: B&b ZomerlustDoor: Jurre Jacobs
Gelezen: 13237x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Trio, Moeder, Dochter
23-05
9.4
:: De AffaireDoor: Mylene & Matt
Gelezen: 11142x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hetero, Milf, Pijpen, Overspel, Neuken, Romantiek, Buitenland, Zwembad, Veel En Vaak,
22-05
8.7
:: Van Sl Naar SsDoor: Mylene & Matt
Gelezen: 12245x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Overspel, Second Love
19-05
8.5
:: Ze Gaat Vreemd - 3Door: Robert
Gelezen: 12650x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Overspel, Cuckold, Groepssex, Nymfomane
14-05
8.2
:: De Me-too Training - 5Door: VeerleK
Gelezen: 8145x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-05
8.9
:: Mijn Vrouw Heeft... - 20Door: Stranger
Gelezen: 5240x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
09-05
7.6
:: SliploosDoor: JansVerhalen
Gelezen: 27183x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
09-05
8.8
:: Cadeau Voor M'n VriendinnetjeDoor: Hetvriendjevanlaura___
Gelezen: 16435x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Toekijken, Vrouw, Vriendin, Black, Zwart, Big Dick, Neuken, Hotwife
07-05
8.2
:: Ze Gaat Vreemd - 2Door: Robert
Gelezen: 18249x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Voyeur, Milf, Groepssex,
03-05
8.7
:: Een Sportieve FietsdateDoor: Curd80
Gelezen: 16526x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Blondine, Erotisch, Romantisch, Douchen, Spuiten, Pijpen, Likken
03-05
8.8
:: Andrea... EindelijkDoor: Bart
Gelezen: 13488x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
02-05
8.9
:: De BevoorradingDoor: Benjamin
Gelezen: 20915x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
30-04
9.1
:: Adriana Komt LosDoor: Paul
Gelezen: 15260x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Latina, Overspel
28-04
8.2
:: Eerste Keer Cuckolding:...Door: Frank
Gelezen: 18366x
Reacties: 17
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Oraal, Anaal, Vriendin, Toekijken
24-04
8.0
:: Ze Gaat Vreemd - 1Door: Robert
Gelezen: 32854x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, DP,
19-04
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!