Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Dinsdag

Een fictief verhaal op verzoek, eerste delen zijn vrijdag, maandag, dinsdag.

Het is al half acht in de ochtend zie ik als ik mijn ogen heb geopend, ik lig in vreemd bed, in een vreemde omgeving en als ik mijn hoofd opzij draai zie ik Roy die lachend naar me kijkt. Goedemorgen, schoonheid hoor ik hem zeggen heeft u lekker geslapen. Heerlijk, zeg ik tegen hem alleen veels te kort. Mmm…dan moet je zo nog maar wat uitslapen, zegt hij zacht. Ik voel hoe hij zich dichter naar me toe schuift in het ruime tweepersoonsbed. Zijn hand grijpt me gelijk vast tussen mijn benen en hij kijkt me triomfantelijk aan. Alweer nat, zegt hij als hij zijn vingers langs mijn lippen laat glijden. Ik kreun zachtjes, bij dit heerlijke gevoel in de ochtend. Mmmm…. nog gewillig ook, hij laat zijn mond op de mijne zakken en ik geniet van de lekkere tongzoen die hij me geeft.

We gaan ons maar ziekmelden, zegt hij als hij me even later loslaat, dan kan ik de hele dag nog van je genieten, misschien kunnen we er nog een nachtje aan vastplakken. Inmiddels toornt hij boven me uit en spreid ik gewillig mijn benen voor hem. Nog een nachtje, kreun ik. Het idee staat me wel aan, nog een nachtje met hem door te brengen. Terwijl hij in en uit me glijdt hoor ik hem vragen hoe ik denk over anaal. Ik weet het niet, beken ik heel eerlijk. Ben er niet mee bekend, ben hier nog groen in, vind het doodeng. Mmm…het is niet eng, zegt hij tegen me, het is lekker.

Ik laat me overhalen het te proberen en als ik het niks vind, dat hij er dan gelijk mee stopt. Het idee staat me nog altijd niet aan, maar veel kans krijg ik niet meer om erover na te denken, hij neemt me mee op een reis en al snel vergeet ik alles om me heen. Krampachtig sla ik mijn benen rond zijn middel om hem nog dieper in me te mogen ontvangen. Ik kom zo hevig klaar dat het zwart wordt voor me ogen. Als ik weer bij ben, kijkt hij me aan zo intens dat het me duizelt, hij trekt me overeind richting de douche en als ik onder de warme straal van het water sta geniet ik van de streling ervan op mijn bezwete verhitte lichaam.

We gaan ons zo eerst afmelden zegt hij me al insoppend met de spons, daarna maak ik een heerlijk ontbijt voor ons klaar en kunnen we als je daar zin in hebt misschien wel even op uit trekken. Op uit trekken, ik dacht dat je de hele dag hier wilde blijven, zeg ik hem aankijkend. Wil ik ook wel, zegt hij me lachend aankijkend, maar ik denk dat je het ook wel leuk vind om hier iets van de omgeving te zien en als ik zin in je heb of jij in mij, bedenken we daar vast wel een oplossing voor. Lachend kijk ik hem aan, je kent me al veel te goed. Kunnen we na het ontbijt even naar de stad, kan ik even wat andere kleren kopen, want ik vind het niks om dezelfde kleren van gisteren te moeten aandoen. Gaan we gelijk doen, zegt hij tegen me. Kan zelf ook wel een andere broek en shirt gebruiken, zegt hij me knipogend aankijkend.

Ik app mijn vriend dat het bij Inge zo gezellig is, dat ik nog een nachtje bij haar blijf pitten en als antwoord krijg ik terug. Dat dacht ik wel, meisjes onder elkaar, hebben altijd meisjes dingen te bespreken. Ik zie je wel weer verschijnen. Hij is ook wel lekker makkelijk die vriend van jou, hoor ik Roy zeggen. Ja, dat zou je denken, maar als ik weer thuis ben krijg ik vast de wind van voren. Is het echt, vraagt hij vol ongeloof. Ja, want dan laat ik hem alleen. Hij kan zichzelf toch ook wel prima vermaken of niet dan. Je hoeft toch zeker niet zijn handje overal bij vast te houden? Laten we het alsjeblieft niet over Mart hebben, zeg ik tegen hem. Hij geeft haar groot gelijk en werpt haar een handdoek toe, waarnaar ze zichzelf begint af te drogen.

Lopend naar beneden zien ze dat het een stralende dag beloofd te worden en hij zegt dit dan ook tegen haar. Alleen maar gunstig lach ik terug. Dat belooft nog wat. Hij loopt mee naar buiten en als we buiten staan, voel ik hoe hij achter me staat en zijn armen rond mijn middel legt. Hij drukt zich tegen me aan en ik voel al snel weer dat bekende gevoel wat we me zo enorm opwind. Mijn tepels drukken zich dan ook binnen no time tegen het dunne stukje stof. Geilbak, hoor ik hem zeggen, waarop ik alleen maar kan antwoorden. Hoe noem jij jezelf dan. Mmm… ook zo hijgt hij in mijn oor.

Ik maak me los uit zijn omarming en pak mijn pakje shag binnen van de vensterbank. Ohhh…mevrouw moet weer roken, zegt hij lachend. Ja, ik moet inderdaad roken, ben er aan toe. Draai er voor mij ook maar eentje, zegt hij dan pak ik binnen even mijn telefoon. Neem die van jou ook mee, dan kan je naar Jurg bellen dat je ziek bent, of een vrije dag neemt, dat laat ik aan jou over.

Snel zoek ik Jurg op in mijn telefoon en als het toestel overgaat loop ik zenuwachtig heen en weer. Met Jurg, hoor ik hem dan eindelijk in de telefoon zeggen. Ja, met Lei spreek je ik neem vandaag een dag vrij. Ben je ziek, hoort ze hem vragen. Nee, niet ziek maar als je mij geen dag vrij geeft dan meld ik me wel ziek. Het is goed Lei, veel plezier vandaag, hoort ze hem zeggen voor hij de verbinding verbreekt. Roy heeft naar Isaac gebeld met de mededeling dat hij zich vandaag zo beroerd voelt dat hij een dagje thuis blijft. Hij kijkt haar lachend aan, als hij zijn stem een beetje vervormd en begint te kuchen. Als hij heeft opgehangen, zegt hij moest toch wat, kon moeilijk zeggen dat ik met de beste werknemer van Jurg de dag doorbreng, dat had je gelijk het roddelcircuit opgang gebracht. Ik bel nog even snel naar Inge, zeg ik. Inge neemt op en ze hoort haar zeggen, ik had al zo’n voorgevoel toen ik je vanochtend niet zag. Veel plezier en jou geheim is bij mij veilig ook voor Mart, fluistert ze erachteraan.

Naar binnenlopend overhandigd hij haar een schaaltje yoghurt met vers fruit erin. Ik zie je niet aan voor iemand die zo vroeg al boterhammen naar binnen werkt. Nee, daar heb je gelijk in, dit is al behoorlijk veel, zegt ze hem aankijkend, normaal gesproken doe ik het met de helft. Je hebt veel calorieën verbrand, je moet goed eten, zegt hij me aankijkend met een twinkeling in de ogen.

Na het eten ruimen we alles netjes op, sluiten de deuren en lopen dan hand in hand richting het station. We hoeven maar vijf minuten te wachten of de trein arriveert al die ons brengt naar Eindhoven. Binnen een kwartier zijn we in het centrum het is er nog rustig wat me wel bevalt, al lopend door de stad ga ik een kledingwinkel binnen die leuke kleren heeft hangen in de etalage, maar ik ben al snel weer terug buiten. Poepie duur, zeg ik hem aankijkend.

Al snel heb ik een ander winkeltje gevonden en hij loopt tot mijn verbazing mee naar binnen, hier hebben ze ook herenkleding zegt hij er lachend achteraan. Al snel pak ik enkele kledingstukken uit de winkel, een relatief kort gewaagd rokje wat zwierig om me heen drapeert met een leuke top erboven, een trui vest voor als het wat kouder word. De zwierige rok die hangt er in verschillende kleuren en modellen en de stof voelt erg prettig tegen mijn huid. Ik besluit nog twee andere kleuren mee te nemen het pashokje in. Nog een leuke blouse die er goed bij staat en de verkoopster die aan komt gelopen zegt tegen me dat ik er echt verstand van heb. Leuk om een complimentje te ontvangen. Niet veel later wordt de kleding netjes opgevouwen en in een tas gedaan en ik reken het bedrag af. Roy komt ook aangelopen met een stapeltje kleren en rekent het ook af. Denk dat we hier beide wel zijn geslaagd, zegt hij en ik voel hoe hij zijn hand op me billen legt. Van deze kleine aanraking word ik alweer opgewonden, ik ben benieuwd waar we nu heen gaan. Wat gaan we nu doen, vraag ik hem als we buiten staan. Wat jij wil, zegt hij zacht, het is jouw dag. Mijn dag nog wel, ik ken het hier niet, jij kent het hier blijkbaar een stuk beter. Wil je nog verder winkelen, vraagt hij of wil je iets bijzonders gaan zien. Ik wil nog even verder winkelen, ik wil iets halen voor je broer, als dank voor zijn gastvrijheid. Roy kijkt haar met fijn geknepen ogen aan, hij had alles wel verwacht maar niet dit. Het moet geen prullaria zijn, maar iets met een diepere betekenis hoort hij haar zeggen. Dit had hij al helemaal niet zien aankomen, maar hij vind de achterliggende gedachte wel heel erg mooi. Roy weet jij waar ik zoiets kan vinden, hoort hij haar vragen. Ja, zegt hij zacht, hij pakt haar arm vast en loopt met haar een klein steegje in. Ik weet waar je zoiets kan vinden, maar ik moet eerste even wat anders doen. Halverwege het steegje drukt hij haar tegen de muur. Ik vind het geweldig zegt hij zacht dat je daar aan denkt hij kust haar krachtig, als hij iets later loslaat gaat haar ademhaling gejaagd ziet hij. Ze opent haar ogen en kijkt hem aan, wat was dit, alleen voor de reden dat ik iets voor je broer wil kopen omdat hij zijn huis openstelt voor een vreemde. Ja, zegt hij zachtjes, dat was inderdaad de reden.

Bij het winkeltje aangekomen wat hij voor ogen had, kijk ik mijn ogen uit. Er staat zoveel moois dat ik niet weet wat ik moet kiezen. Ik kies uiteindelijk maar voor een boeddha beeld, iets anders kan ik zo gauw niet bedenken. Ook koopt ze nog een kaart met bedankt erop. Als alles is ingepakt lopen ze terug richting het station. Zullen we lekker lunchen in het huis van mijn broer en er dan vanmiddag nog op uit trekken. Mag, zegt ze hem aankijkend, maar het hoeft niet hoor, ik wil ook rustig daar blijven. Ohhh…jij wilt er niet op uit trekken, jij wil gewoon thuis hangen. Mmm…ze kijkt hem aan, wie weet kan ik nog even bij slapen en ze begint te geeuwen. Wil je nou beweren dat je moe bent, zegt hij. Ja, ik ben inderdaad best moe, normaal slaap ik midden in de nacht, maar nu werd ik aan het werk gezet door iemand. Hij begint te lachen, ja daar heb je gelijk in. Ik heb je zeker aan het werk gezet afgelopen nacht, maar ik heb je anders niet horen klagen. Ik had ook niks te klagen, zegt ze hem een knipoog gevend. In de trein stappend, is het er best wel druk en al snel horen ze dat er weer een aanrijding is geweest. Hij wordt opgewonden van haar in de trein, hij kan er niks aan doen, maar hij trekt haar snel tegen zich aan. Genietend van zijn opgewonden toestand drukt ze haar kont naar achteren.

Snel komen ze aan op het perron waar ze uitstappen en in een snel tempo lopen ze terug naar het huis van zijn broer. Binnen aangekomen sluit hij snel de deur achter zich en als ze haar tas op de grond heeft gezet grijpt hij zich aan haar vast. Hij kan het geduld niet opbrengen om te wachten tot ze haar kleding heeft uitgetrokken, hij wil haar bezitten en wel nu. Zijn handen pakken de stof beet en niet veel later scheurt het kledingstuk doormidden. Hongerig kijkt ze naar hem op. Neem me, kreunt ze alsof haar leven ervan af hangt. Hij ramt zijn pik zo krachtig in haar dat ze voorover valt tegen de trap aan. Het kan hem, maar ook haar niet schelen, ze is zo opgewonden en geil dat ze alleen nog maar zijn pik diep en krachtig in haar tekeer wil voelen gaan.

Enige tijd later is ze na haar ontlading terug op adem en lachend kijkt ze achterom. Wauw wat ben jij heet, zegt ze hem aankijkend. Ik heet, wat was jij dan wel niet. Hitsig, lacht ze naar hem. Moet je kijken wat je hebt gedaan met mijn mooie rok, hij is helemaal kapot. Mmm…je krijgt een nieuwe, zegt hij erachteraan. Nee, zegt ze hem aankijkend ik hoef geen nieuwe, ze trekt de kapotte rok van haar middel en loopt dan richting de keuken. Ga je nou zo in de rondte paraderen, vraagt hij haar nieuwsgierig aankijkend. Ja, ik denk het wel misschien moet ik de bovenkant ook maar uittrekken en om haar woorden in daden om te zetten trekt ze haar bovenkleding ook uit. Lachend en enigszins opgewonden kijkt ze hem aan. Nu wil ik eerst…. Ze masseert haar borsten en knijpt speels in haar tepels, dan kijkt ze op de klok een lekkere lunch voorgeschoteld krijgen en wie weet, zegt ze tegen hem mag jij daarna nog een toetje ontvangen. Hij rolt met zijn ogen, moet ik nu terwijl jij er zo bij loopt een lunch voor ons maken. Ja, ze kijkt hem ondeugend aan, ik loop wel even naar buiten, dan raak je niet zo afgeleid. Hij begint te lachen, of jij nu buiten, boven of binnen in mijn buurt ben, ik ben sowieso afgeleid met jou in mijn nabije aanwezigheid.

Nu is het haar beurt om in lachen uit te barsten. Jij denkt dus met de onderkant, in plaats van met de bovenkant. Ja, op dit moment wel, hij knijpt zijn ogen tot spleetjes. Hij ziet haar genieten van een binnenpretje maar gaat er verder niet op in. Wat denk je Roy gaat het je lukken om iets te eten voor ons te maken, of moet ik het zelf maar doen. Het gaat me lukken, zegt hij haar aankijkend, ga jij maar doen wat je moet doen bijvoorbeeld roken of zo. Weer begint ze te lachen, maar loopt dan toch met het pakje shag in haar handen naar buiten.

Na een half uur zie ik hem verschijnen hij heeft zich echt uitgesloofd om een heerlijke lunch te maken, maar het zomerse weer doet mij niet aan eten denken. Ik zit wijd met mijn benen op de lounge bank en geniet van de warme zon. De zon, verwarmt mijn spleetje en ik geniet hier zo van, dat ik het iets spreid met mijn vingers om nog meer zonnige warmte te mogen ontvangen. Wat ben je aan het doen, hoor ik hem vragen als hij zich naast me laat ploffen in de kussens. Mmm…de zon, zeg ik een beetje kreunend. Hij volgt iedere beweging die ik maak nauwlettend met zijn ogen en langzaam laat ik een vinger in mijn diepte glijden. Ik dacht dat jij honger had, hoor ik hem zeggen. Ik heb zeker honger en laat mijn tong over mijn lippen gaan. Hij grijpt me vast en trekt me omhoog. Je kan het krijgen zoals je het hebben wilt, hoor ik hem kreunen. Achter hem aan loop ik naar boven, als we in de slaapkamer komen kijk ik hem verrast aan. Ga jij maar eens braaf op je handen en knieën zitten zegt hij tegen me. Ik doe wat hij van me vraagt en als snel voel ik hem achter mij. Als ik omkijk heeft hij een flesje vast. Wat ga je daarmee doen, vraag ik hem. Nog voor hij antwoord geeft voel ik een koude vloeistof langs mijn billen glijden die hij met zijn vingers spreidt. Ik ga doen, waar je om vraagt zegt hij zachtjes. Hij staat achter me en ik voel hoe zijn lekkere vleespen zich boort in mijn grotje en ik kreun hard als hij zich dieper en dieper in me drukt. Nog meer vloeistof voel ik tussen mijn billen glijden, ik voel hoe hij langzaam een vinger drukt in mijn sterretje. Gelijk ben ik gespannen. Nee, ontspan hoor ik hem zeggen. Ik probeer het, maar het valt niet mee. Al snel voel ik een tweede vinger en een derde vinger in mijn kontje en ik weet niet wat ik hiervan moet denken. Terwijl hij zich langzaam in beweging zet, voel ik hoe hij mijn kontje aan het bewerken is, ik vind het nog altijd apart. Hij buigt zich voorover en hijgt in mijn oor, ontspan schatje dan is het veel aangenamer. Ik probeer me zoveel mogelijk te ontspannen, maar merk dat ik daar toch te gespannen voor ben. Hij oefent meer druk uit en dan voel ik hoe zijn pik mijn kutje verlaat en nu tegen mijn kontje wordt gedrukt. Langzaam en beetje bij beetje voel ik hoe hij in me glijdt. Ontspan, hoor ik hem weer zeggen, denk aan iets prettigs, aan iets fijns, aan mij hoe ik tegen je aan sta te schuren in de trein. Dat werkt, ik ben gelijk iets ontspannender en voel hoe hij meer in me schuift. Ik hoor hem lachen achter mij. We zitten al op de helft, kreunt hij. Gelukkig bedenk ik me dat hij er de tijd voor neemt, nog altijd weet ik niet goed wat ik ervan moet denken.

Hij begint mijn rug te strelen, wat voor mij een heel gevoelig plekje is en onbewust ontspan ik nog meer en voel ik hem weer een stukje verder mijn kontje in glijden. Mmm….wat ben je strak, hoor ik hem uiten. Als hij het gevoelige plekje op mijn rug bereikt ontspan ik me zo veel dat hij moeiteloos helemaal binnen schuift. Ohhh…dat moet ik niet vergeten, hier zit het ontspanningsknopje. Hij buigt zich voorover en ik voel hoe zijn hand zich al strelend een weg baant naar mijn gevoelige knopje. Zijn andere hand schuift naar mijn borst die hij rustig en op een beheerste manier begint te masseren. Ohhh….jaaaaa…..hoor ik hem uiten. Ik raak toch weer opgewonden, niet dat het helemaal weg was, maar het was door de spanning wel even wat minder. Zijn hand rond mijn borst begint nu krachtiger te kneden en ook zijn andere hand voel ik meer druk uit oefenen op mijn knopje en de drijfnatte omgeving erom heen. Geniet ervan, hoor ik hem zeggen, terwijl hij druk blijft uitoefenen, voel ik hoe hij zich langzaam in beweging zet. Ik uit een diepe kreun, geen idee waar die vandaan is gekomen, maar ik begin aan het gevoel in mijn kontje te wennen. Steeds iets sneller voel ik hem nu in en uit mijn kontje glijden, dan zit hij weer diep in me. Allebei zijn handen verwennen nu mijn grotje en ik raak al meer en meer doorweekt. Mijn lichaam begint te schokken en ik kom zo overweldigend klaar dat de tranen over mijn gezicht lopen. Terwijl ik bij kom van mijn overweldigende orgasme voel ik nog meer vloeistof tussen mijn billen glijden. Dan begint hij te bewegen, het is zo’n apart gevoel dat ik niet weet of ik het aangenaam of onaangenaam moet vinden. Harder en sneller voel ik hem gaan en niet veel later spuit hij zijn zaad zo krachtig in me dat ik opnieuw klaar kom.

Mmm….Lei, je bent echt fantastisch, alle twee je gaten zijn zo strak. We doen het later vandaag nog een keertje, zegt hij tegen mij, terwijl hij me van het bed af helpt. Dan zal het waarschijnlijk nog aangenamer voor je zijn. Onder de douche, ben ik vrij stil, weet nog altijd niet wat ik ervan denk, moet ik dit nou lekker vinden of niet. Hij merkt mijn zwijgzaamheid op en hij komt dichter tegen me aan staan. Lei, wat is er aan de hand, vraagt hij bezorgt. Niks, antwoord ik naar hem maar kijk naar de douche tegels en kijk hem niet aan. Ik heb je toch geen pijn gedaan, vraagt hij. Nee, dat heb je niet, zeg ik tegen hem nog altijd naar de grond kijkend, maar ik weet ook niet of ik het wel fijn vind. Dan kijk ik hem aan, ik weet niet of anaal wel wat voor mij is. Wil je het straks nog een keertje proberen of zeg je doe maar niet. Ik weet het niet, beken ik hem. Hij neemt me in zijn armen, dit voelt goed, maar toch voel ik ook dat er iets is veranderd.

Roy, heeft haar in zijn armen, maar het voelt anders als daarvoor, een soort van kloof die er tussen hun is ontstaan. Misschien toch niet helemaal goed aangepakt, vriend zegt hij tegen zichzelf. Misschien toch beter kunnen wachten, maar op dat moment leek het hem een ideale zet. Als ze zich hebben gewassen en afgedroogd loopt hij naar beneden. Hij pakt wat schone kleren uit de tas en trekt deze aan. Zij volgt zijn voorbeeld, als hij zich naar haar omdraait weet hij niet wat hij ziet, ze ziet er zo sexy uit dat zijn libido gelijk op volle sterkte terug keert.

Kom, lekkerding zegt hij zacht, we gaan wat eten en daarna gaan we even weg. Even weg van hier even ontspannen. Even er tussenuit, hij ziet dat ze naar hem kijkt. Nee, niet tegenstribbelen we gaan op onderzoek uit. Hij ziet haar alweer lachen, hij hoopt maar dat hij het nu niet heeft verprutst want jeetje ze ziet er onwijs lekker uit zo lekker dat hij heel veel moeite heeft om haar niet gelijk te nemen nu.

Aan de tafel, eet ze met smaak de lunch op die hij met veel zorg heeft bereid. Lekker dit, zegt ze hem knipogend aankijkend. Je weet wel hoe je een vrouw naar je hand moet zetten. Ze legt haar hand op zijn been en ze zegt. Roy het is goed, maak je niet druk. Nou dat doet hij dus wel, want hij heeft het gevoel dat het helemaal niet goed zit, ook al zegt ze iets anders.

Ze leunt achterover en sluit genietend haar ogen. Hij bekijkt haar, maar kan niets anders aan haar ontdekken dan eerder. Je zit me te bekijken, hoort hij haar zeggen, ben ik soms veranderd van kleur. Nee, zegt hij lachend dat ben je niet. Ik ruim even af en dan gaan we zo, zegt hij zacht. Hij heeft nog geen flauw idee waar hij haar mee naar toe moet nemen iets waar het aangenaam is. Waar gaan we heen, vraagt ze. Verrassing, zegt hij zacht, kan nog niks verklappen.

Ze gaan naar het boerenbond museum, het stelt niet veel voor, maar dan zijn ze hier in ieder geval eventjes weg. Hij sluit niet veel later alles af en al snel lopen ze richting het station. In de trein te hebben plaatsgenomen, ziet hij haar weer vragend kijken. Nee, Lei ik zeg nog helemaal niks. Ze komt dichter tegen hem aan staan, merkt hij en hij geniet hiervan. Ze legt haar hand op zijn kruis en ze is verrast wat ze voelt als ze naar hem opkijkt. Mmm…wordt je hier geil van treinman, zegt ze hem aankijkend. Ja, bekend hij naar waarheid, ik word geil van jou zegt hij er zacht achteraan. Dan komen ze aan in Eindhoven en snel bekijkt hij op de borden welke trein ze dit keer moeten hebben. Kom, zegt hij haar meetrekkend aan haar hand, dan kunnen we de aansluiting nog halen.

In de volgende trein blijven ze weer in het halletje staan, ondanks dat er nog genoeg zitplaatsen zijn. Weer staat ze dicht tegen hem aan en zonder pardon glijdt haar hand in zijn broek. Haar ademhaling gaat gejaagd ziet hij. Mmm….Roy, alweer zo hard en stijf en ze likt met haar tong over haar lippen. Langzaam begint ze haar hand op en neer te bewegen in zijn broek, hij heeft het gevoel dat hij gek wordt, hij kijkt haar aan en ze kijkt geil en opgewonden terug ziet hij. Draai je eens om, zegt hij zacht. Ze draait zich om en als ze zijn hand onder haar rokje voelt glijden, zet ze haar benen gewillig iets verder uit elkaar om hem meer toegang te geven. Ze geniet van zijn hand, maar als deze iets later verdwijnt, kijkt ze teleurgesteld achterom. Voor je blijven kijken liefje, zegt hij snel. Snel kijkt ze naar voren, dan voelt ze iets in haar glijden en ze uit een diepe kreun. Sttt…zachtjes doen. Hij pakt haar borsten beet onder haar topje en begint ze krachtig te masseren en trekt zo nu en dan aan haar tepels. Ze begint al harder en harder te kreunen. Jaaaa….Roy, jaaaa…..hijgt ze zachtjes. Roy begint krachtiger in haar te bewegen, helemaal vergetend dat ze in de trein staan, Lei kreunt en hijgt nu zo hard dat ze niet in de gaten hebben dat ze al enige toeschouwers hebben. Ik ga zo komen liefje hijgt hij in haar oor. Jaaa….hoort hij haar kreunen, spuit mijn kutje vol met je geile zaad.

Een jong tienermeisje kijkt geboeid toe, hoe de man en de vrouw in het halletje bezig zijn, haar vriend zit naast haar en het laat hem ook niet bepaald onberoerd. Je zal maar geil zijn, hoort hij zijn vriendin zeggen. Ja, je zal inderdaad maar geil zijn.

Roy haalt nog vier keer op en neer en dan pakt hij haar stevig vast rond haar middel, zijn lading zaad spuit zo krachtig naar buiten dat Lei op haar beurt begint te schokken, hij stimuleert haar knopje en niet veel later komt ze hard kreunend tot een overweldigend orgasme. Als beide terug op adem zijn gekomen en elkaar aankijken horen ze dat mensen in hun handen klappen. Oeps zeggen ze beide gelijktijdig. Nog altijd zit hij in haar en hij begint weer rustig te bewegen. Wel op zo’n manier dat het anderen niet kan opvallen. Lei is nog altijd geil, overgeil lijkt het wel. Roy uit ze zacht, wat doe je met me…… Hetzelfde als wat jij met mij doet, hij kust haar in haar nek, slaat zijn armen stevig om haar heen en houdt haar goed vast.

Als ze bij het eindpunt van de trein aankomen, beseft hij zich iets. Wat is er, hoort hij haar vragen. Ehhh….we hadden er al veel eerder uit gemoeten, zegt hij haar aankijkend. Mmm.. dus door onze samensmelting zijn we nu niet gearriveerd op de juiste bestemming. Ja, zegt hij haar aankijkend. Geeft niet, heb ervan genoten en ze geeft hem een knipoog. Misschien dat ik hier ergens even naar het toilet kan, want ik loop leeg. Hij begint te lachen, ze zullen vast wel een restaurant hier hebben toch lijkt mij.

Hand in hand lopen ze richting het restaurant en niet veel later voegt ze zich weer bij hem met een brede grijns op haar gezicht. Wat is er vraagt hij nieuwsgierig. We zijn gespreksonderwerp van de dag, zegt ze hem aankijkend. Ik hoorde niks anders, daar op het vrouwentoilet. Hoe geil het wel niet was, geil was het zeker Roy en ik kan niet wachten op de terug weg.

Oei, ik krijg het nog zwaar, zegt hij haar lachend aankijkend. Zullen we hier wat eten, zegt hij en dan de trein terug nemen. Goed plan en ze geeft hem een knipoog. Het restaurant binnengaand, is het er al vrij druk met treinreizigers die snel even een warme hap komen eten voor ze verder reizen. Daar in het hoekje is nog een tafeltje vrij, zegt hij tegen haar ga jij er vast zitten dan haal ik voor ons wat te eten en te drinken. Ze loopt richting de aangewezen hoek en ziet dat het een hoekbank is, mmm…denkt ze dit wordt nog een heel interessant etentje. Niet veel later komt hij terug met twee borden en wat drinken. Als hij naast haar plaats neemt en haar het bestek heeft overhandigd kijkt hij haar aan en zegt, tast toe liefje.

Ze schuift dichter naar hem toe en legt haar hand op zijn kruis. Wil je dat ik het hier doe, zegt ze hem knipogend aankijkend. Hij is gelijk van zijn stuk gebracht en verslikt zich in een stukje komkommer. Wat wil je hier doen, vraagt hij haar aankijkend. Mmm…zegt ze zacht en begint zijn broek te openen. Lei, moet je niet eten vraagt hij. Jawel, maar ik heb zin in worst en die worst ligt niet op mijn bord. Hij begint te lachen, zo hard dat sommige mensen opkijken. Ohhh….ik zie dat je wel van publiek houdt, hoort hij haar zeggen. Zijn lachen, vergaat direct als ze haar hand om zijn pik legt en hem naar buiten trekt. Lei, fluistert hij zacht, je gaat toch niet doen wat ik denk dat je gaat doen. Niet, zegt ze zacht en ze bukt zich voorover en likt aan zijn eikel. Door het tafelkleed en door de hoek valt het niet gelijk op waar ze mee bezig is, ze zit wel gebukt met haar bovenlichaam, maar het kan net zo zijn dat ze iets van de grond pakt of dat ze iets aan het zoeken is wat er is gevallen.

Hij raakt behoorlijk opgewonden dat ze zitten in een overvol restaurant en dat Lei hem aan het pijpen is. Vergeet je niet te eten, kreunt hij zacht straks is het koud. Mmm…dan eet ik het alsnog op, smakt ze tussen haar lippen door. Ze knijpt lichtjes in zijn ballen en hij balt zijn handen tot vuisten. Lei stop alsjeblieft, ik weet niet of ik me nog kan inhouden als je door blijft gaan. Mmm…hoort hij haar zeggen, maar dan komt ze overeind. Hij mist haar mond gelijk over zijn opgewonden toestand. Ze neemt een slokje van haar ice tea ziet hij en hij heeft niet in de gaten dat ze een ijsklontje in haar mond heeft laten glijden. Opnieuw bukt ze zich en als ze hem weer in haar mond heeft krijgt hij de schrik van zijn leven. Het ijsklontje houdt ze nu op zijn plek met haar tong en het ligt recht op zijn eikel. Door eerst het warme gevoel en nu het koude gevoel, komt zijn zaad in noodtempo omhoog. Mmm….hoort hij haar zeggen… ze opent haar mond verder en hij voelt hoe het ijsklontje zijn broek in glijdt, hongerig zuigt ze hem helemaal leeg. Als ze klaar is, gaat ze recht zitten en kijkt hem triomfantelijk aan. Wat kan jij rap spuiten zeg, ze neemt nog een slok van haar ice tea en begint dan smakelijk aan haar avondmaaltijd. Hij is er nog helemaal beduusd van, hij vist het ijsklontje uit zijn broek en laat het op de grond vallen. Snel knoopt hij zijn broek dicht en als hij zijn hand onder de tafel verplaatst naar haar merkt hij op dat ze haar rokje al heeft opgestroopt om hem de vrije toegang te geven.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Donderdag

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Mike's Pik Is...Door: Penpaal
Gelezen: 7822x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Voyeur, Megapik, Neuken, Orgasme, Klitje
15-07
7.5
:: Gechanteerd Door Haar ExDoor: Penpaal
Gelezen: 9129x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Naaktfoto's, Video's, Internet, Neuken, Ex, Chantage
13-07
7.7
:: GipspootDoor: Penpaal
Gelezen: 8607x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gips, Buurvrouw, Anaal, Partnerruil
13-07
8.4
:: De Verbouwing - 7Door: MereluittG
Gelezen: 4542x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, BDSM, Overspel
12-07
8.8
:: Het Gras Is... - 2Door: Scarlett
Gelezen: 12563x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanige Vrouw, Overspel, Neuken.
05-07
8.9
:: Een Weekend Alleen ThuisDoor: GuiltyPleasures
Gelezen: 11468x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Overspel, Fantasie
04-07
8.0
:: Buurvrouw Ineke Staat...Door: Penpaal
Gelezen: 18282x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Spuitorgasme, Klitpiercing
04-07
8.5
:: De Hotelkamer - 2Door: Michaelus71
Gelezen: 10119x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
03-07
8.5
:: Getrouwde AliceDoor: Tom85
Gelezen: 15467x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Getrouwd, Vakantie
03-07
8.3
:: Het Gras Is... - 1Door: Scarlett
Gelezen: 17782x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Vreemdgaan, Overspel, Neuken, Overgave, Onderdanige Vrouw
02-07
8.7
:: De Hotelkamer - 1Door: Michaelus71
Gelezen: 13652x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-07
8.3
:: Middagje StrandDoor: Jonl
Gelezen: 20019x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Strand
29-06
8.8
:: Eerste Keer GenomenDoor: Anna-Lynn
Gelezen: 24701x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Beffen, Vreemdgaan, Bbc
27-06
8.3
:: Wie Weet Raad?Door: Swaantje
Gelezen: 13148x
Reacties: 18
Lengte: Gemiddeld
Tags:
27-06
8.3
:: Monica Herkent Zich... - 2Door: Bobber19
Gelezen: 6933x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Monica
25-06
7.9
:: Gecuckold Door Een Vrouw? - 2Door: Ivan
Gelezen: 7467x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Ruined Orgasm, Cuckoldress
24-06
7.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!