Opwindend.Net
Datum: 12-08-2018
Stemmen: 129x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 29858x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Op Het Platteland Gebeurt Altijd Wel Wat - 4
Door Nighthawk - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Op Het Platteland Gebeurt Altijd Wel Wat - 3

Maar nog voordat ik het in de gaten heb, trekt ze me omhoog van de bank, en gooit me voorover over de tafel. Nooit gedacht, dat ze nog zoveel kracht heeft. Dan trekt ze met één hand mijn boxer naar beneden, waardoor mijn billen komen bloot te liggen. De andere hand steekt ze omhoog, en lachend zegt ze: “Wie niet horen wil moet maar voelen...!”

Natuurlijk probeer ik me nog te verzetten, maar als Imke haar hand neer laat komen op mijn billen, geef ik gewillig toe. Dit had ik niet verwacht van Imke, en ik word er alleen maar geiler door. ‘Pats’, ‘pats’, ‘pats’. Ze laat een paar keer haar hand op mijn blote billen terecht komen. Niet echt hard, maar meer speels. “Bied je nu je excuses aan, of wil je nog mee billenkoek” lacht Imke als ze even ophoud. Uiteraard geef ik niet toe. “Excuseskrijg je van mij niet te horen” antwoord ik lachend terug. Omdat mijn pik al weer behoorlijk aan het steigeren is, en hij een beetje dwars onder mijn buik op de tafel ligt, beur ik mijn heupen iets omhoog, om hem even goed te leggen. “Ligt ie niet goed” vraagt Imke lachend? Maar nog voor ik kan antwoorden, klets ze alweer een paar keer op mijn billen. “Zo, dat zal je leren om niet je excuses tegen een meisje aan te bieden” zegt ze dan, als ze stopt met slaan. “Je billen zijn wel een beetje rood, ik hoop dat je er lang plezier van hebt”. Dan voel ik dat ze mijn boxer weer omhoog wil trekken, maar voor dat ze dat doet, voel ik ineens wat nats op mijn billen. Blijkbaar kust ze mijn billen. “Hi hi, daar had ik even zin in” zegt Imke dan grinnikend. Dan trekt ze mijn boxer weer omhoog, zo goed als het dan ook gaat. Want door mijn stijve werkt mijn boxer aan de voorkant natuurlijk niet mee. Ze duwt me dan weer terug op de bank en gaat zelf ook weer zitten.

Mijn stijve staat nog steeds vrij. Maar een beetje onzeker, trek ik dan toch gauw mijn boxer er weer over heen, ook al ben ik geil. “Heb je nu je lesje geleerd, jongen?” vraagt Imke, terwijl ze me lachend aankijkt. “Wacht jij maar, jou tijd komt ook nog wel” lach ik dan en knipoog een keer naar haar. En net als Imke weer voorover buigt, om haar radler te pakken, draai ik me opzij, en begin haar in haar zij te kietelen. “Whaha, niet doen, haha” lacht Imke, en probeert me van haar af te houden. Hier kan ze dus niet tegen...Mooi, denk ik, en dus ga ik nog even door. Natuurlijk probeert ze ook mij te kietelen, maar dat lukt haar niet zo goed. En doordat Imke haar shirtje nog steeds tot onder haar borsten heeft opgerold, is haar buik en zij bloot, en dat voelt ze uiteraard veel meer. Zo stoeien we nog even wat, als we dan even later een beetje uit hijgend weer stil zitten. “Onze radler is al weer op, zal ik nog wat halen?” hijg ik nog een beetje na? “Ja lekker, ik heb wel weer dorst gekregen” antwoord Imke. “En zoveel heb ik van het vorige flesje ook niet gehad” komt er lachend achteraan.

Als ik even later weer naast haar zit, en we weer een flesje radler voor ons hebben staan, hangen we een beetje met onze hoofden tegen elkaar. Zo zitten we een tijdje, zonder wat te zeggen, te genieten van de zon, die inmiddels aan het ondergaan is. Het enige geluid wat we nog horen, zijn de vogels die er nog op los fluiten, en een pony die een keer hinnikt. Verder is het heerlijk stil. “Ik wil niet oud overkomen, maar dit is eigenlijk wel romantisch” zeg ik op een gegeven moment. “Wij tweetjes naast elkaar op de bank, genietend van een zonsondergang”. “Hihi, dan denken we allebei het zelfde” antwoord Imke. “Grappig”. Haar handen heeft ze voor zich op haar schoot liggen, en ik heb dat ook. En zonder dat we het zelf in de gaten hebben, gaan haar linkerhand en mijn rechterhand steeds dichter naar elkaar toe, zodat we op een gegeven moment hand in hand zitten.

“Heb jij wel eens een meisje gekust? ” vraagt Imke dan plotseling zo uit het niets weg. Deze vraag overrompeld mij een beetje. “Eeh, jawel, mijn moeder, tantes, mijn zus op d’r verjaardag” antwoord ik ook stomweg. “Ha ha, nee gekkie, dat bedoel ik niet” lacht Imke, als ze mij met haar elleboog een keer in mijn zij stoot, onze handen nog steeds in elkaar. “Oh, eh ja, eh, nee, dat heb ik niet” stamel ik dan, als het tot mij door dringt wat Imke bedoelt. “Wat is het nou, ja of nee” vraagt ze dan lachend. “Nou ja” zeg ik dan. “Op de lagere school deden we wel eens stiekem een spelletje, wij in een kring, met zo’n draaiende fles”. “En dan moest diegene waar het flesje eindigde een opdracht doen, en soms was dat een meisje kussen”. “Maar dat was meer vluchtig op de mond of op de wang, dat stelde niet veel voor”. “Maar echt een meisje kussen, nee dat heb ik nog niet”...Dan is het weer even stil...”Jij dan?” vraag ik iets later. “Een meisje?” vraagt Imke plagerig. “Nee domoor, een jongen natuurlijk” lach ik...Weer is het even stil...”Nee, dat heb ik ook niet” zegt Imke dan...En weer zitten we even voor ons uit te kijken zonder wat te zeggen.

Maar we voelen beide wel wat er in de lucht hangt, alleen durven we geen van beide het initiatief te nemen. “Zou jij...” “Durf Jij...” beginnen we dan allebei tegelijk. Hier moeten we om lachen, maar het is meer van de zenuwen dat we dat doen. “Ja, ik zou wel...””Ja, ik wil wel...”antwoorden we weer tegelijk. Damn...! denken we beide, wat een ongemakkelijke situatie is dit. Alsof het zo moet zijn, draaien we dan tegelijk ons hoofd opzij, en zit er nog geen 5 cm tussen onze lippen. Zo blijven we even zitten, een beetje afwachtend wie de eerste zet gaat geven. Een zwoele atmosfeer van een eerste verliefdheid, vermengt met een vleugje geilheid hangt er in de lucht. Van twee pubers die voor het eerst verliefd zijn, en elkaar binnen niet al te lange tijd voor het eerst gaan ‘ontdekken’. Dan duw ik mijn hoofd iets naar voren, en probeer haar te kussen. Maar zo stuntelig als ik bezig ben van de spanning, komen we met onze neuzen tegen elkaar. Instinctief, gaan onze hoofden dan een beetje schuin, en dan is er daar toch de eerste aanraking van mijn lippen op de zachte lippen van Imke. Na een paar seconden halen we onze lippen even van elkaar af, terwijl we elkaar in de ogen kijken. Onze blikken zeggen elkaar genoeg, en weer gaan onze hoofden naar elkaar toe, maar dit keer voor een innigere kus. Eerst gewoon een stevige zoen, maar langzaam aan gaan we steeds meer met onze lippen bewegen

Dan voel ik ineens een hand van Imke in mijn nek, ze drukt me nog steviger op haar mond, en begint dan speels met haar tong tussen mijn lippen te duwen. Ook een beetje onwennig, probeer ik hier aan mee te doen, door ook mijn tong te gaan gebruiken. Het is even zoeken naar het juiste ritme, maar als we dat dan gevonden hebben, dan wordt onze kus ineens heel intens. Dat hierbij mijn pik weer overeind komt, kan natuurlijk niet uit blijven. Als antwoord op haar hand in mijn nek, sla ik mijn armen om haar middel, om haar zo tegen mij aan te drukken. Het zit niet helemaal lekker, zo scheef op de bank, maar we zijn zo innig aan het tongen, dat we daar verder helemaal niet aan denken. Terwijl we zo in elkaar opgaan, begin ik met mijn handen over haar rug te strelen. Doordat ze haar shirtje heeft opgerold, is haar rug voor het grootste gedeelte bloot, en dat voelt heel fijn.

Als ik met mijn handen over haar onderrug streel, kan ik het niet laten, en misschien is het ook wel instinctief, om ook even iets lager over haar billen te gaan. Weer hoor ik een zacht “Mmm” bij Imke. Dan ga ik met mijn handen weer terug naar boven, en kom dan ook even onder haar shirtje. (Ze draagt geen bh, dus ik kan overal vrij strelen.) Ik ga tot aan haar nek, en daardoor trek ik, haar toch al opgerolde, shirtje een beetje mee naar boven. Hierdoor komen aan de voorkant haar borsten ook een beetje tevoorschijn. Doordat we nog steeds zo geil tongen, heb ik dat in eerste instantie helemaal niet door. Dan voel ik ineens de andere hand van Imke over mijn bovenbeen strelen. Hier schrik ik een beetje van, en stop voor een seconde met kussen. Even kom ik bij zinnen, en nu zie ik pas dat ik haar shirtje een beetje omhoog heb getrokken, en dat haar borstjes een beetje te zien zijn. Dit is wel een geil gezicht, maar nog onervaren, trek ik dan toch netjes haar shirtje weer wat naar beneden.

Gelijk beginnen we weer innig te kussen. En weer voel ik de hand van Imke op mijn bovenbeen. Maar plots schuift ze haar hand hogerop, van mijn bovenbeen over mijn boxer in de richting van mijn, nu al behoorlijke stijve. Een schok van geilheid gaat er door mij heen, en mijn pik steigert nog eens extra. Ondanks dat we weer stevig aan het kussen zijn, merk ik toch een twijfeling bij Imke, wat betreft haar hand op mijn boxer. Net of ze niet verder durft naar mijn stijve. Maar ik ben uiteraard behoorlijk geil, en pak dan haar hand vast en duw deze iets meer naar boven naar mijn stijve. Imke had hier natuurlijk niet op gerekend, en schrikt hier een beetje van. Nu stopt zij voor een seconde met kussen. Maar als ik haar even toe knik, dat ik wel wil, gaat ze weer verder, waar ze was gebleven. En dan voel ik ineens haar hand op mijn stijve. Eerst is het nog onwennig wat rondjes maken. Maar het voelt al lekker aan, en nu kan ik weer een zachte kreun niet onthouden. “Mmm”. Als Imke dan ook nog een beetje begint te knijpen, wil ik haar niets onthouden en zoek dan met mijn handen weer een weg over haar rug onder haar shirtje. Weer trek ik haar shirtje wat omhoog...

Wordt vervolgd.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Op Het Platteland Gebeurt Altijd Wel Wat - 5

Zoek naar meer verhalen van Nighthawk...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: MerciDoor: Liza
Gelezen: 2691x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Voyeur, Meisje, Man
17-04
8.8
:: Hitsig HoofddoekjeDoor: Eintracht
Gelezen: 12476x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Moslim, Hoofddoek, Islamitisch,, Islam, Tiener
16-04
8.3
:: Het Meisje Met De BlinddoekDoor: Ben Fantast
Gelezen: 11371x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Blind Date, Chat, Blinddoek
16-04
8.7
:: Puberale OntladingenDoor: Sophie
Gelezen: 12963x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pubers, Voyeurisme, Kwartet
16-04
8.3
:: De Geheime Club - 2Door: GoudenHart
Gelezen: 11350x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
15-04
8.9
:: School Opdracht - 4Door: Hottie
Gelezen: 15354x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
14-04
8.7
:: TussenurenDoor: Niskey
Gelezen: 17742x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-04
8.5
:: Avontuur Met Kris - 2Door: XKrisx
Gelezen: 11719x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Pijpen, Beffen, Neuken, Vibrator, Glijmiddel, Tiener, Tieten
10-04
8.6
:: Op KamersDoor: Levende Optimist
Gelezen: 21337x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-04
8.0
:: Een Geile, Zonnige...Door: Milfje
Gelezen: 18402x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Oudere Buurman, Pijpen, Keelneuken, Neuken, Hard
10-04
8.1
:: Geen GeduldDoor: Leolekkertje
Gelezen: 13006x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrienden, Onverwacht, Pijpen, Seks, Sex, Geil
10-04
7.6
:: Op Het Platteland... - 11Door: Nighthawk
Gelezen: 14499x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-04
9.0
:: SienDoor: Nickey
Gelezen: 21225x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer
06-04
8.5
:: School Opdracht - 3Door: Hottie
Gelezen: 26950x
Reacties: 24
Lengte: Lang
Tags:
05-04
9.3
:: De Opdracht - 2Door: RAEM
Gelezen: 20649x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
04-04
8.8
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net