Opwindend.Net
Het was 2005. Kiki en ik keken al lang uit naar het concert van de Amerikaanse metalband Slipknot. In die tijd was de band erg populair onder de jonge metalheads. Zelf was ik niet zozeer fan van de band, maar Kiki wel. Waar iedereen altijd vermoedde dat wij een stel waren, waren we gewoon elkaar beste vrienden. Doordat zij in een nabij gelegen dorp woonde, bleef ze na het stappen altijd slapen. Dat voedde het idee bij de anderen nog meer. Ons maakte het niet uit. Wat andere mensen dachten, kon ons een worst wezen. We hadden allebei een paar jaar een relatie gehad, maar sinds die beide over waren gegaan, was onze band nog sterker dan daarvoor.

Samen bezochten we vaak concerten. Zij ging mee naar mijn favoriete bands, en ik naar de hare. Zodoende had ze reikhalzend uitgekeken naar het concert van deze negenkoppige Amerikaanse band. De show was echter in de Paradiso, te Amsterdam. Daar baalde ze van. We zouden óf een deel van de show moeten missen om nog terug in Brabant te geraken, óf de volgende ochtend pas de trein terug pakken. Geen van beide werd het. Ik besloot Kiki te verrassen met een hotel. Zonder haar medeweten had ik een hotel geboekt op loopafstand van de Paradiso. Geen luxe hotel. Dat maakte ons destijds niet uit. Het ging om het gemak. Toen ik haar dat vertelde, had ik de meest intense knuffel ooit van haar gekregen.

Nadat we op de bewuste dag in juni hadden ingecheckt in het hotel, gingen we naar de Paradiso. Daar waren we niet de eersten, waardoor we uiteindelijk halverwege de zaal stonden toen Slipknot begon. Het was duidelijk dat iedereen in zijn nopjes was, want al snel veranderde de vloer van de Paradiso in een kolkende pit. Wij besloten een plekje bij de bar te zoeken. Doordat we het daar minder goed konden zien, beproefden we ons geluk op het balkon. Het was niet het beste plek, maar we besloten daar te blijven. Kiki ging heerlijk naast me los. De intense show van de toch wel aparte band zorgde ervoor dat de mensen om ons heen ook snel veranderden. Mensen gingen naar voren op het balkon, naar beneden, naar de bar of om andere redenen een andere kant op. Zo kwam het dat Kiki ineens heel verbaasd opkeek naar de blondine met redelijk fijne krullen naast haar.

‘Vera! Jij ook hier!?’ probeerde ze boven de muziek uit.

De persoon die ze aansprak, reageerde haast even enthousiast en gaf Kiki een knuffel. Enkele tellen later gaf de persoon die waarschijnlijk Vera heette mij ook een vriendschappelijke knuffel. Toen de band even stil was, stelde ze zich voor. Vera en Kiki kenden elkaar schijnbaar al een tijdje en wisten niet van elkaar dat ze dit concert zouden bijwonen. De show wachtte niet op een goed gesprek en ging vol gas door. Vera bleef bij ons staan. Daarom trakteerde ik haar even later ook op een biertje.

Nadat ‘Surfacing’ de show tot een eind had gebracht, stonden we nog met een nieuw biertje in ons hand toen Kiki en Vera tot de conclusie kwamen dat Vera helemaal niet meer terug kon. Ik had er geen erg in gehad dat Vera ook naar het zuiden van het land zou moeten. Die meid haalde echter haar schouders op en zei dat het wel goed kwam. We tilden onze biertjes omhoog en proostten.

Toen we niet heel veel later richting de uitgang gingen, merkte ik dat Vera zich niet gemakkelijk voelde.

‘Wat is er?’ vroeg ik haar, terwijl Kiki het toilet bezocht.

‘Ja, het was niet zo handig dat ik niet op de tijd heb gelet,’ zei ze.

‘Wat ga je dan nu doen?’ vroeg ik haar.

‘Geen idee. Beetje rondhangen, denk ik,’ zei ze met een gelaatsuitdrukking die boekdelen sprak. Even wist ik niks te zeggen, tot er een idee in mij op kwam.

‘Anders loop je gewoon met ons mee. Wij hebben een hotel hier niet ver vandaan.’

‘Ja, dat kan toch niet?’

‘Alleen op straat blijven wel?’

‘Dat is waar.’

‘Dus ga je gewoon gezellig mee met ons.’

Vera gaf me een tweede knuffel die avond.

Omdat we toch een hotel hadden, besloten we nog het café in te duiken. We gingen gedrieën achter de andere concertgangers aan die ook nog aan het bier gingen. Zodoende werd een kroeg op het Leidseplein overspoeld met in het donker geklede mensen. De kroegbaas vond het allemaal prima en tapte het bier rijkelijk. Vera trakteerde ons op twee rondjes tequila, waarna de avond snel ging. Kiki benadrukte talloze malen hoe geweldig dit was: het concert van Slipknot in de Paradiso, stappen op het Leidseplein en blijven crashen in een hotel. Dat was wat anders dan een biertje in onze lokale kroeg.

Het was rond de klok van drie uur dat we het café verlieten. Via het plein liepen we langs de gracht naar het hotel. Hoewel de afstand erg minimaal was, zorgde de alcohol ervoor dat we er toch langer over deden dan eigenlijk nodig zou moeten zijn. Kiki liep in het midden. Zij was het meest beschonken van allemaal. De meid wilde zelfs niks meer eten. Daarom liepen we linea recta, zover mogelijk, naar het hotel.

Daar aangekomen belde ik aan. Ik zei mijn naam en de deur werd ontsloten middels een luide zoem. We probeerden zo normaal mogelijk naar de lift te lopen. Ik knikte in het voorbijgaan naar de nachtportier, die blijkbaar meer aandacht had voor iets op zijn beeldscherm, dan voor ons. Dat scheelde. Hier hoefden we geen vragen te beantwoorden over de extra persoon. De lift ging vrij snel open, waarna we uit het zicht van de nachtbewaker waren. De meiden begonnen in de lift flink te giechelen, omdat ze het passeren van de nachtportier best spannend hadden gevonden. Die missie was nu achter de rug.

Aangekomen op de juiste verdieping, liep ik voor naar de kamer. Ik opende deur en liet de meiden voor gaan. Kiki begon zich direct te ontkleden. Ik zag hoe ze haar wijde shirt uit deed, haar broek en schoenen de nonchalant de kamer in werkte en vervolgens zonder pardon ook nog haar beha uit trok. In de spiegel zag ik haar volle borsten. Wat een weelde. Ik voelde een kriebel onder in mijn buik. Het liefst zou ik niet alleen naast haar gaan slapen. In mijn hoofd beeldde ik me al in hoe ik haar machtige borsten verwende. Kiki had nergens erg in. Zij stapte zo in bed en ging aan de raamkant liggen. Nog voor ik mijn shirt uit had, had ik al de indruk dat zij sliep.

Vera had kort aanschouwd hoe Kiki zich ontdeed van haar kleding, waarna zij de badkamer in was gegaan. Toen ik het toilet hoorde doorspoelen en zag dat de badkamerdeur gewoon een beetje open stond, stapte ik daar naar binnen. Vera schonk me een glimlach. Ik deed de bril omhoog en deed al staande met mijn rug naar haar toe mijn kleine boodschap. Vera was ondertussen wat voor de spiegel bezig.

‘Dankjewel,’ zei ze.

‘Geen dank,’ zei ik zachtjes toen ik had doorgetrokken. Ik nam snel een flinke slok water uit de kraan en wilde de badkamer uitgaan. Vera legde een hand op mijn schouder.

‘Slaapt ze?’

Ik keek om de hoek om mijn vermoeden te controleren. ‘Ja.’

‘Jullie zijn echt leuk samen,’ zei Vera. Haar ogen gleden even langs mijn ontblote bovenlijf.

‘Dankje.’

‘Vind je het toch niet erg dat ik er nu bij lig?’ vroeg ze zachtjes.

‘Erg? Waarom?’

‘Nou, of dat Kiek het erg vindt, morgen misschien?’

Ik keek Vera verbaasd aan. Volgens mij begreep ik haar niet helemaal. ‘Komt vast wel goed.’

Vera gaf me daarop een knuffel, waarna ik de badkamer verliet. Nadat ik mijn schoenen, sokken en broek uit had gedaan, kroop ik het bed in. Niemand kon nog ontkennen dat Kiki sliep. Haar licht snurkende geluiden verklapten dat maar al te duidelijk. Ik voelde haar warmte links van me. Rechts was genoeg ruimte voor Vera.

Toen Vera de badkamer uit kwam, deed ze haar broek uit. De rode string stak fel af bij haar lichte huid. Ondanks het seizoen van het jaar was het duidelijk dat haar benen nog niet veel zon hadden gehad. Daarna trok ze behendig haar beha onder haar shirt vandaan. Eveneens rood. Met half toegeknepen ogen zag ik het gebeuren. Daarna boog ze voorover, met haar billen naar mij toe, om haar sokken uit te doen. Ze legde alles op het tafeltje wat door kon gaan als een klein bureau. Vervolgens draaide ze zich om, lachte tevreden naar me en stapte ze in bed. Warmte aan beide kanten. Vera draaide zich op haar zij om het licht uit te doen. Op dat moment merkten we pas dat de gordijnen niet eens dicht waren. Alleen de vitrages hingen voor de ramen. Het licht van de straat was gelukkig minimaal. We wisten van elkaar dat we hier beide om moesten lachen. Vera draaide zich vervolgens naar me toe en gaf me een kus op mijn wang. ‘Dankje en welterusten.’ Haar stem klonk liefelijk.

Ik kon niet goed in slaap komen. De avond was zeer enerverend geweest: van een intense show van Slipknot in de Paradiso tot het stappen op het Leidseplein. De hele avond spookte voor mijn hoofd. Op flarden van nummers die de band had gespeeld, zag ik de beelden voorbij schieten. Wat een avond. En nu, nu lag mijn beste vriendin naast me te ronken met alleen haar string aan. Het beeld van haar volle, mooie lichaam zou ik niet snel vergeten. Zou ze ook zo zijn gaan slapen met alleen haar string aan als ze iets minder diep in het glaasje had gekeken? Ik wist niet beter dat ze altijd een pyjamabroek met een bandshirt aanhad om de nacht door te brengen.

Aan de andere kant van me lag Vera. Een leuke, spontane griet die ik nog maar enkele uren kende. De blondine had iets mysterieus. Het beeld van haar mooie billen in combinatie met het minieme rode stofje was ook moeilijk van mijn netvlies te krijgen. Het was beter om er niet aan te denken. Zij lag inmiddels op haar rechterzij, met haar rug naar me toe. Het liefst wilde ik achter haar kruipen en lepeltje-lepeltje gaan liggen. Ik besloot dat het verstandiger was om op mijn rug te blijven liggen.

Het duurde nog geen vijf minuten voordat Vera een beetje begon te draaien. Ze bleef met haar rug naar me toe liggen, maar nestelde zich meer tegen me aan. In voelde haar billen tegen mijn boxer. Het gevoel van haar warme lichaam tegen mijn zij, zorgde voor een lichte zwelling tussen mijn benen.

Ik voelde de vermoeidheid, maar vond het gevoel tussen de twee dames te overweldigend om toe te geven aan de slaap. Kiki ronkte zachtjes, terwijl Vera heel teder leek te slapen. De billen van Vera drukte nu iets steviger tegen me aan. Gezien mijn hand daar naast me lag, werd deze min of meer platgedrukt door haar weelderige achterste. De stof van haar rode string was zodoende duidelijk voelbaar. Hoe meer ik dat besefte, hoe sneller mijn pik van formaat veranderde. Net toen ik mijn hand een beetje wilde bewegen, draaide Vera om. Ze legde zonder pardon haar hoofd op mijn borstkas en sloeg haar arm half om mij heen. Haar rechterbeen lag nu een beetje over me heen. Hierdoor was mijn hand nu ineens dichterbij bij haar kutje, die nog wel bedekt was. Ik voelde de warmte in die regio. Vera ademde zachtjes.

Mijn hart klopte sneller. Het was heerlijk om de meid die ik een aantal uur ervoor nog nooit had gezien, tegen me aan te voelen. Haar hand daalde iets af. Ik merkte dat haar ademhaling iets veranderde. Haast nonchalant legde ze haar hand aan de rand van mijn boxershort. De afstand tot mijn naar ruimte verlangende bruine staaf was haast te verwaarlozen. Waar Vera’s adem al was veranderd, veranderde die van mij nu ook. Dit voelde fijn. Ik voelde Vera in mijn zij. Haar borsten drukten door het shirt heen. Het zwarte, wijde shirt kon niet verhullen dat haar tepels hard waren. Het liefst wilde ik haar op haar rug draaien en mijn staaf diep naar binnen stuwen om deze zinderende avond de absolute kers op de taart te geven. De aanwezigheid van mijn beste vriendin naast me weerhield me er van.

Vera gleed nog iets lager met haar hand. Ze drukte haar lichaam nog iets steviger tegen me aan. Haar kruis lag nu bijna op mijn omklemde hand. Dat het toeval was, geloofde ik niet meer.

Ik draaide mijn hoofd opzij. Ondanks de donkerte zag ik een schittering in haar omhoog kijkende ogen. Onze monden gingen naar elkaar toe. Heel stil volgde een zachte kus. Vera’s lippen waren teder. Haar mond ging een beetje open. De mijne deed mee. Verkennend draaiden onze tongen snel rondjes om elkaar. Het was niet te snel en niet te langzaam, en vooral heel intens. Vera greep nu iets lager. Terwijl onze tongen waren verstrengeld in een passionele tongzoen, greep ze mijn flink gegroeide pik door de stof van mijn boxer heen.

Ik trok mijn tong terug en draaide mijn hoofd. Kiki sliep nog. Die was al ver in dromenland. Toen ik mijn hoofd terugdraaide naar Vera, die ondertussen gewoon in mijn pik bleef kneden, leek ze een beetje vragend te kijken. Toen duwde ik haar van me af, stapte over haar heen het bed uit en wenkte haar mee. Vera kwam voorzichtig uit bed, deed de dekens goed en liep op haar tenen naar me toe. Ik legde mijn hand op haar kont en leidde haar mee de badkamer in.

Ik switchte het licht aan en draaide Vera naar me toe. Onze monden vonden elkaar direct en begonnen waar ze gebleven waren. Mijn tong strengelde zich om die van haar. Ondertussen tilde ik met beide handen haar kontje omhoog. De heerlijk zachte huid was geweldig om te voelen. Haar kruis drukte nu tegen mijn harde, nog opgeborgen pik. Ik draaide mijn lichaam een kwartslag, waardoor de geile metalchick op de rand van het badmeubel kwam te zitten. Ze sloeg haar benen strak om mijn middel. Vurig zoenden we, terwijl mijn handen nu verder naar boven gingen. het shirt zat al gauw boven haar borsten. Vera stopte met zoenen, trok haar shirt over haar hoofd en hervatte de zoenpartij. Toen ze haar shirt uittrok, had ik een mooi beeld van haar boezem gekregen. Haar volle borsten waren gezegend met lichtroze tepels, welke weer mooi bij haar bleke huid paste. Wat een werelddame was dit.

Ik liet mijn mond langs haar wang naar haar hals zakken. Dat onze tongzoen werd onderbroken voor sensuele kussen in haar hals, vond ze blijkbaar niet erg. Terwijl ik met mijn handen haar rug streelde en af en toe in haar billen kneep, kuste ik haar naar de voorkant van haar hals. Vera duwde haar borstkas naar voren, wat ik als een uitnodiging zag om lager te gaan met mijn hoofd. Waar Vera de rand van de spiegel boven zich met haar rechterhand beet pakte, likte ik aan haar heerlijke tepels. De harde knopjes werkten verslavend. Ik voelde hoe haar vrije hand de rand van mijn boxer omlaag trok. Al snel stak mijn harde pik fier omhoog in de vrije lucht van de badkamer. Stevig begon de metalchick eraan te trekken. Hierdoor ging ik nog obsessiever aan haar tepels likken. Haar volle borsten waren heerlijk stevig. Het was duidelijk dat die hand van haar niet voor het eerst in aanraking kwam met een harde pik. Vera schoof mijn voorhuid zover mogelijk naar achter. De rozerode kop glom al van het voorvocht.

Mijn rug rechtte zich. Even bewonderde ik het heerlijke lichaam van Vera. Haar volle borsten met de harde roze knopjes trokken nog steeds mijn aandacht, maar mijn ogen gingen lager. Haar rode, kanten string toonde door de stof heen de contouren van haar kutje. Ik nam mijn pik in mijn hand, waardoor Vera hem direct los liet. Ik tikte met mijn harde lul op haar kutje en wreef daarna met mijn eikel over haar lipjes. Ondanks dat de stof er nog tussen zat, was het al duidelijk dat deze meid kletsnat was.

Vera sloeg ineens haar beide handen om mijn nek en keek me strak aan.

‘Weet je het zeker?’ vroeg ze zachtjes.

Ik glimlachte. ‘Natuurlijk.’

Op dat moment schoof ik met mijn vrije hand de stof van het stringetje opzij. De glimmende lipjes waren mooie glad geschoren. Ik zette mijn eikel tegen de gezwollen lipjes en duwde mijn neukstaaf naar binnen. Vera kreunde zachtjes. Op het moment dat ik heerlijk begon te stoten in haar strakke kutje, reikte ze haar handen weer naar achteren. Beide handen grepen nu de rand van de spiegel vast. Mijn handen grepen de heerlijke borsten van de haar vast, terwijl mijn pik met lange halen in haar kutje sopte. Het geluid onderstreepte hoe nat ze was.

Vera genoot met gesloten ogen. Mijn handen had ik al snel verplaatst naar haar taille, zodat ik nog steviger in haar natte grotje kon stoten. Vera had haar benen nog strakker om mijn middel getrokken. Dit was echt heerlijk. Bij elke stoot schoof mijn lul tot aan mijn ballen in haar.

Toen ik mijn pik net iets verder terughaalde, schoot hij uit haar kutje. Het stofje van haar string schoof daardoor weer half terug op zijn plek. Daarop tilde ik haar van het badmeubel, af haar een geile tongzoen en draaide haar om. Vera stond het allemaal gewillig toe. Toen ze met haar billen naar me toe stond, wiegde ze een beetje, waarna ze zelf haar string uit trok. Eenmaal op haar enkels, schopte ze de string de badkamer in. Daarna zette ze haar benen een beetje uit elkaar, om vervolgens op deze wijze mijn pik achterlangs te ontvangen. Gemakkelijk schoof hij diep in haar. Ik tikte haar even op haar billen, om daarna mijn linkerhand in haar zij te plaatsen en met mijn rechterhand haar lange, fijne krullen vast te pakken. Vera kreunde goedkeurend.

Stevige neukte ik Vera in een hoog tempo. Elke stoot ging gepaard met een flinke klets, veroorzaakt door onze tegen elkaar komende lichamen, en een geile kreun van Vera. Het was te merken dat ze zich probeerde in te houden. Ondanks dat we te geil waren om ons zorgen te maken om de aanwezigheid van Kiki, probeerden we toch zo min mogelijk geluid te maken. Het badmeubel hielp daar niet bij. Telkens als mijn pik diep in het grotje van Vera verdween, piepte het kastje.

Daarom trok ik Vera naar achteren. Ik deed, met mijn pik nog steeds in haar kutje en haar heupen dicht tegen me aan, drie stapjes naar achteren. Daar ging ik op de rand van het bad zitten. Ik reikte een hand naar achteren om stevigheid te vinden. Vera kon net bij de grond. Geil begon ze mijn pik te berijden. Haar heupen wiegden op een manier om u tegen te zeggen. Sensueel speelde ze met haar lange bos krullen en haar borsten. Ik kon hier nog net een glimp van in de spiegel zien. Het beeld was te geil voor woorden.

Het duurde niet lang voordat ik merkte dat mijn sperma een weg naar de uitgang ging zoeken. Met een hand greep ik even naar Vera’s kont, om haar daarna een beetje omhoog te duwen. Dat signaal pikte ze op. Vera stond op en draaide zich om. Terwijl ze haar linkerhand tussen haar benen deed, zakte ze door haar knieën. Haar rechterhand pakte mijn pik, waarna ze mijn eikel op haar uitgestoken tong legde. Haar rechterhand werkte mij naar mijn hoogtepunt, terwijl haar linkerhand dat bij haarzelf deed. Onze orgasmes kwamen tegelijk. Veel zaad spoot zo haar mondje in, terwijl ze kronkelend haar eigen orgasme beleefde. Hierdoor kwamen enkele klodders langs haar mond terecht.

Toen Vera een beetje bijgekomen was, likte ze mijn halfharde lul nog secuur schoon. Het voelde geweldig. Daarna pakte ze haar shirt, nam mij bij de hand en doken we zachtjes terug het bed in. Kiki ronkte nog steeds liggend op haar rug alsof er niks was gebeurd. Vera en ik gingen lepeltje-lepeltje liggend dromenland tegemoet.

De volgende ochtend werd ik al vroeg wakker. Het was niet het licht dat de kamer al rijkelijk begroette, maar een ritselend geluid. Vera was het bed uit. Ik zag dat ze terug kwam uit de badkamer. Aangekleed. Ze begroette me met een glimlach. Zachtjes liep ze naar me toe en gebaarde dat ze ging. Dat was beter voor Kiki en voor het hotel, zei ze zachtjes. Daarna kuste me. ‘Bedankt’.

Nog voor ik iets kon zeggen, was Vera de kamer uit.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 633x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
9.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 1227x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.7
:: Fout - 1Door: Jefferson
Gelezen: 3504x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.3
:: Nora De Marokkaanse... - 2Door: Mister_docent
Gelezen: 2365x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stagiaire, Nora, Marokaans, Hoofddoek, School
21-05
9.0
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 10762x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2846x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 6012x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 7432x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 21079x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10785x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9729x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 16350x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14653x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9593x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 16131x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 11007x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!