Opwindend.Net
Een vrolijk zonnetje scheen door het kiertje van mijn slaapkamergordijn op de rug van mijn vriendin. Ze lag op haar buik met de dekens weggetrapt, zodat haar mooie gladde rug en billen in volle glorie mij ontbloot aankeken. Haar dijen lichtjes gespreid toonde ze me haar kale spleetje, haar lichtbruine aarsje en een beetje verscholen haar genotsknopje. Met mijn vinger gleed ik tussen haar beide billen van haar rug naar haar kontje. Janet, mijn vriendin, sliep door, maar het kippenvel op haar rug en het zachte gekreun verraadde haar zoete droom. Het was jammer dat ik er uit moest voor mijn werk, anders had ik haar nog even verder geplaagd, om ten slotte te eindigen in een heerlijke ochtend-neukpartij.

Ik schoot mijn kleren aan, nadat een frisse douche mijn ochtenderectie had doen afnemen. Na een snel ontbijt haastte ik mij naar de metro. Op het perron had ik het al door. Dit zou weer zo’n drukke spits worden, waarbij de reizigers als haringen in een ton zouden staan. Toen de deuren van de wagon zich openden stapte ik direct naar de glazen afscheiding tussen de zitplaatsen en het pad van de uitgang. Met mijn rug tegen het glas kon ik precies zien wie er allemaal instapten. Ik had geluk. Een jonge meid van pakweg achttien schoof voor me en kwam met haar rug naar me toe staan. Bij de volgende halte kwamen er zoveel mensen binnen, dat ze een stap naar achteren deed en daarbij tegen me aan kwam staan. Ze draaide zich half om, lachte en verontschuldigde zichzelf met een rode bloos op haar wangen. Omdat het hartje zomer was en de temperatuur al aardig begon op te lopen, hadden de meeste reizigers weinig kleding aan, zo ook mijn blonde tiener. Hoewel jong, stak ze toch een aantal centimeters boven mij uit. Ze droeg een T-shirt en daaronder een minirok, blote benen en om haar voeten een paar teenslippers. Ik had mijn armen naar beneden en hield een klein tasje vast met daarin mijn agenda en telefoon. Zodoende kwam het dat mijn handen tijdens de schokkende metrorit regelmatig de blote bovenbenen van de blonde tiener aanraakte. Blijkbaar vond ze het niet erg, want na een schok van de wagon bleef haar been tegen mijn hand aanstaan. Het leek alsof ze het prettig vond dat we elkaar op deze manier aanraakte. Ik werd er geil van en besloot te testen of zij dat werkelijk prettig vond en schoof mijn handen een beetje omhoog na weer een beweging van de wagon. Ik kon op deze manier me altijd nog verontschuldigen en zeggen dat het per ongeluk ging. Maar nee, het kind duwde haar been expres wat steviger tegen mijn hand en draaide zo, dat mijn hand als vanzelf onder haar rokje schoof. Al die tijd bleef de rest van haar lichaam onbewogen, alsof er niets aan de had was. Jezus… dat kind was geil bezig. Ik voelde dat het mij niet onberoerd liet. Mijn lul begon met schokjes zich te verheffen in mijn onderbroek, zodat de tiener nu ongetwijfeld deze bobbel moest voelen. Ik begon nu zachtjes haar been te strelen en schoof daarbij steeds meer met mijn vingers omhoog. Plots voelde ik de aanzet van haar bil met haar kleine string. Al wrijvend schoof mijn vinger onder haar string en vond de gleuf tussen haar billen. Onzichtbaar voor de andere reizigers gaf je jonge tiener geen enkele feedback op mijn gestreel. Totdat ik plotseling een hand naar achter zag komen die mij over mijn kruis begon te strelen. Toen ze bij de bobbel kwam begon ze die ritmisch te kneden.

Dit was voor mij het teken om mijn vingers tussen haar bilspleet door naar voren te schuiven, totdat ze tussen haar schaamlipjes naar haar kutopening gleden. Gleden ja, want dit dametje was blijkbaar net zo opgewonden als ik. Het lukt me, omdat ze haar benen iets uit elkaar zette, mijn twee vingers in haar natte kutje te stoppen. Jeetje…hier stond ik in een volle metro wagon een jonge tiener te vingeren, terwijl ze steeds wilder in mijn pik stond te kneden. En dat, terwijl niemand het door de drukte zag. Mijn hoofd ging dichter in haar nek en ik rook de zoete parfumgeur van dit jongen meisje.

Over haar schouder heen zag ik de jonge borstjes steeds sneller op en neer gaan, totdat ze met haar kutspieren mijn vingers tot stilstand bracht en ik een rilling door haar lichaam voelde. Een zachte kreun kwam uit haar lippen die gelukkig wegstierf tussen het lawaai van de tot stilstand komende metro. Wat toen gebeurde ging als een flits. Haar hand pakte mijn pols en ze trok mijn vingers uit haar kutje. Ze draaide zich half om en terwijl ze me lachend aankeek stak ze mijn twee vingers in haar mond, likte ze af en sprak toen zwoel terwijl ze naar de geopende deuren bewoog. “Werk ze”. Daar stond ik met mijn op-knappen-staande lul stomverbaasd te kijken naar die blonde nimf, die tussen de andere reizigers verdween op het perron.

Ook al heb ik deze metro elke dag daarna op dezelfde tijd genomen, haar heb ik nooit meer gezien.

Zoek naar meer verhalen van Damian56...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 670x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
9.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 1301x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.5
:: Fout - 1Door: Jefferson
Gelezen: 3678x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.3
:: Nora De Marokkaanse... - 2Door: Mister_docent
Gelezen: 2477x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stagiaire, Nora, Marokaans, Hoofddoek, School
21-05
9.0
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 10874x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2860x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 6025x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 7453x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 21100x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10790x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9732x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 16358x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14654x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9595x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 16135x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 11008x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!