Opwindend.Net
Oh shit man, waar ben ik toch aan begonnen. Hoe heb ik me er in laten lullen. Allerlei gedachten schieten door mijn hoofd. Vooral van plaatsen waar ik wel zijn, warme plaatsen.

Het is zondagochtend 1 januari 10 uur ’s ochtends als ik in de rij sta om de kaarten op te halen voor de Nieuwjaarsduik. Waarom we dit ooit bedacht hebben is me een raadsel. Na een goeie nacht feesten hier je ontnuchteringssprong gaan doen, een soort verlate studentenstunt. Gekkenwerk! Het leek vannacht nog een goed idee, maar nu denk ik: dat moeten mannen van mijn leeftijd ook niet meer doen. En toch sta ik hier. Gek genoeg nog wel alleen. Mijn dappere maten van de nacht hebben zich nog niet gemeld. Ach ja, zo als zo vaak ben ik waarschijnlijk weer de eerste. “Kan ik u helpen” wordt er vriendelijk aan me gevraagd. “Eh ja, ik wil graag 4 kaarten voor de dol-dwaze-duik”.

Als ik wegloop bij de kassa kijk ik eens goed om me heen. Zo te zien was ik niet de enige die vannacht stomdronken spijtige plannen heeft zitten maken. Of zouden er ook echt mensen tussen lopen die dit vrijwillig doen. Laten we het maar hopen, anders hebben we een serieus alcoholprobleem in dit land…

Rustig speur ik de mensenmassa af. Op zoek naar m’n maten, die in geen velden of wegen te bekennen zijn. Nog een blik op m’n mobiel… Nee nog ook geen berichten. Maar goed, we hebben nog een half uurtje. Dus… En de boys een beetje inschattend zijn ze er wel over 20 minuten. Voor de zekerheid stuur ik ze toch maar een appie. Een selfie van mij, met de kaarten in mijn hand en de kustlijn op de achtergrond. “Links van Paal 45, achter paal 2cm #teringkoud” luidde de begeleidende tekst.

Tien minuten later zie ik 1x 1 grijsvinkje, 1x 2 grijze en 1x 2 blauwe. Oke, met nog 20 minuten te gaan voor het startschot is dat niet de meest hoopvolle aanblik. Joost was al wel wakker en aan het terug appen. Moet een heel verhaal zijn of hij kan de knoppen nog niet vinden, zo lang als het duurt. “Gast! Echt! Dus no FG WAY!!!” verscheen in mijn display. Iets in me zei dat ze dus niet zouden komen. Lollige lafaards….

Sta je dan. Half dronken van de avond ervoor. Op het strand van Scheveningen met een van de stomste plannen in je hoofd die je maar kan bedenken, goed gedist door je maten. Gek genoeg stond ik toch te twijfelen of ik wel of niet de zee in zou springen. Ik was er per slot van rekening toch. En hoe leuk zou die selfie zijn naar die waardeloze slaapkoppen.

Plots werd er aan mijn mouw getrokken. Niet hard, maar net hard genoeg om de aandacht te vragen.

Ik keek in de richting van het getrek en belande in de blauwe ogen van een werkelijk goddelijke meid. Een goddelijke meid met een leuke gebreide witte muts op. Ze was zo mooi dat ik even vergat dat ik nog half dronken een serieus gesprek met mezelf aan het voeren was.

“Eh sorry meneer” zei ze. “Ik zie dat u nog kaarten heeft voor de nieuwjaarsduik. Heeft u er toevallig eentje over?”, vroeg ze zingend. Althans dat denk ik. Haar stem klonk namelijk als engelengezang. “Eentje maar?”, antwoordde ik gevat. “Ja” zei ze, “ik zou met mijn vriendinnen hier afspreken, maar ze zijn er nog niet. En ik was al laat dus toen ben ik de kaarten gaan halen, maar ze waren al uitverkocht”, vertelde iets wat gestrest.

“Laat me raden, je vriendinnen hebben je vannacht uitgedaagd voor deze malle stunt, maar liggen zelf nu nog in bed, hard lachend omdat jij WEL bent gegaan”. Een grote glimlach verscheen op haar gezicht. “Nee hun trein heeft pech en ze zitten vast bij Amsterdam CS. Maar waarom staat u hier dan? Heeft u wel van die vrienden?” zei ze met een leedvermaak gezicht. “En jij weet zeker dat jouw vriendinnen wel in die trein zitten? Er is mij geen storing bekend bij de NS” antwoordde ik plagend.

Jammer dat ik geen camera had. Dat betrokken, licht geschrokken gezicht van haar. Had ik haar toch mooi even aan het denken gezet. Heerlijk, toch even “mijn” momentje gehad. Neemt niet weg dat ze me wel een vraag gesteld had. “Ja, ik heb wel een kaart over hoor voor je”. De blije glimlach verscheen weer op haar gezicht. Ik weet niet of het was omdat ik nog half dronken was of verblind door haar verschijning maar ik hoorde mezelf zeggen “zullen we anders samen de sprong wagen? Beter met nieuwe vrienden dan vrienden die er niet zijn”. Nog voordat mijn lijf doorhad dat dit een gęnante vraag was en rood zou moeten aanlopen zei ze ja. De innerlijke strijd in mij was gelijk gewonnen. De we-gaan-het-gewoon-doen kant is de winnaar, zei het geholpen door de mooiste coach die ik tijden had gezien……

Onderweg naar de kleedkamer, nou ja verkleedgroepstent, stelde we ons voor aan elkaar. “Peter, 45, uit Alkmaar”, zei ik, terwijl ik mijn hand uitreikte om die van haar te schudden. “Estrella, 22, uit Utrecht”, was haar antwoord terwijl ze mijn hand beleefd terug schudde. We raakte aan de praat. Ik vertelde haar hoe ik hier de avond te voren was toe verleid en zij vertelde hoe zij juist met haar vriendinnen een cleane start van het nieuwe jaar wilde maken.

Voor haar persoonlijk was het omdat ze de afgelopen tijd met de nodigde ‘foute’ jongens had gedate en nu wel eens een keer een normale jongen wilde. Ik lachte me slap van binnen. Enerzijds omdat ik dit verhaal zo vaak hoor van meiden van die leeftijd. Anderzijds omdat ik werkelijk geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen idee heb wat de jeugd nu normaal vindt. Ach ieder zo z’n lolletje.

Ze kwam me over als een meisje wat weet wat ze wil, maar ook krijgt wat ze wil. De looks heeft ze zeker en ze lijkt me ook niet bang om haar lijf in te zetten om iemand net eventjes haar kant op te laten bewegen. Onder die verwende buitenkant schuilt ook een lief en positief kind. Een jonge vrouw die nog zoekende is naar haarzelf en haar toekomstige ik (zal maar niet verraden dat die zoektocht wel even aanhoudt). Ik voel me in elk geval erg prettig in haar bijzijn.

Als we bij het omkleedterrein aankomen is het werkelijk een chaos! Je moet maar een plekje zien te vinden om je spullen even laten liggen. Ik baal er spontaan van dit ik niet het oranje vlaggetje van de fiets van mijn zoontje heb meegenomen. Had de zoektocht naar mijn spullen straks een stuk eenvoudiger gemaakt. Maar ach.

Het gevoel van prettig is blijkbaar wederzijds. Estrella blijft bij me in de buurt. Een beetje als een dochter die haar vader niet kwijt wil raken. Tijdens het omkleden blijkt zij beter voorbereid dan ik. Waar ik m’n zwembroek nog moet aan wurmen (zo lekker onhandig met de handdoek om je middel) heeft zij haar bikini al onder haar kleren aan gedaan. Een zalmroze broekje en een blauw topje. Dapper in dit weer met een bikini! Geen klagen van mij uit hoor. Ze heeft werkelijk een prachtig slank figuurtje. Licht gespierd. Haar B/C cup staat fantastisch in verhouding met haar ranke vormen. Bijna dromerig blijf ik naar haar staren als ze zich ontdoet van haar kleding….

Goed, nu even concentreren! Ik kwam hier voor een frisse duik. Die ik nu ook hard nodig heb om af te koelen op lager gelegen lichamelijke plaatsen. Ik voelde namelijk al wat opkomen. En da’s hier niet heeeeel handig….

Even later staan we, samen met alle anderen te wachten achter de startlijn. Te wachten op het startschot. Ondertussen wordt door de DJ opzwepende muziek gespeeld in hoop ons wat warm te houden. Dat lijkt voor Estrella prima te werken. Haar sportieve lijf blijkt totaal geen moeite te hebben om de maat van de muziek te volgen. Zonder gene naar de wereld danst ze zich lekker warm. Ik daar in tegen wordt ook warm. Niet van het dansen, maar van haar. Een van mijn zwaktes naar vrouwen zijn meiden die kunnen dansen….. En zij KAN dansen!

Een keiharde knal en hoop gejoel maakt een einde aan het dit mooi plaatje. “Kom, we mogen!”, roept ze uitgetogen. Estrella pakt mijn hand en gezamenlijk rennen we naar de zee. Gevolgd door een paar honderd andere idioten. Het meisje en de man, samen rennend met hetzelfde doel. De mannelijkheid in me neemt het over en met volle overgave duik ik door de golven de veel te koude zee in. Stoer en mans! Oké koud, heel koud, maar wel stoer en mans. Zij duikt een soort van mee en met het bekende meiden gegil komt ze weer boven. Vlak bij mij. Ze gilt als een keukenmeid en in haar moment van (koude) verwarring grijpt ze mij vast. Een soort onhandige knuffel. “OH KOUD DIT!!”gilt ze, “Oh maak me warm ajb!!”. 1.000 Foute ideeën schieten door mijn hoofd hoe ik dat zou willen doen, maar ik beperk me door mijn armen om haar te slaan en al wrijvend probeer de warmte terug in haar lichaam te krijgen. Hoewel dit natuurlijk de “gentleman” manier is, merk ik wel dat al die fysieke aanrakingen bij mij wel een uitwerking krijgen. Wanhopig denkend aan dooie vogeltjes probeer ik de terugkeer naar de koude zee te voorkomen, om mijn automatische groeiende broekvulling te beperken….

Even later staan we bibberend bij onze kleren met de handdoeken omgeslagen. “En, vond je het leuk” vroeg ik. “Ja” antwoordde ze licht vertwijfeld. “Ik ben wel blij dat je met me mee bent gegaan. Anders was ik mooi voor de golven weer terug gerent” bekende ze. “Heel eerlijk” zei ik, “Het is dat jij me aansprak anders had ik het strand niet eens van dichtbij gezien!”. “Hahahaha, we hebben een goeie uitwerking op elkaar” lachte ze. Ik was al een keertje eerder brutaal geweest dus op gevoel waagde ik nog maar een poging. “Zullen we zo nog even ergens naar toe gaan? Ergens om ons even op te warmen?”. Met lichte spanning wachtte ik op haar reactie. Een ondeugende blik keek me in ene aan. “Oh”, zegt ze. “Wat had je in gedachten? Want ik kan wel wat opwarming gebruiken…..”.

“Heel eerlijk, eigenlijk niet zoveel. Ik kom hier niet vandaan zoals je weet. Ken alleen het hotel waar ik vannacht een kamer had” luidde mijn goed doordachte plan. Hopeloos gewoon, stond gewoon te stuntelen. Niet dat dat mijn schuld was. Zij zei iedere ja als ik nee verwachtte, dus…. “Heb je jouw kamer nog?” vroeg ze enthousiast.

“Ja tot vanmiddag twee uur. Wat had je in gedachten dan?”. “Heeft jouw kamer ook een ligbad?”

“Ja ik meen van wel.” “Oh echt! Ik durf het bijna niet te vragen, maar zou ik dan even in bad mogen? Ik heb het nog zo koud!”. De duizend stoute ideeën van eerder worden hopeloos vermenigvuldigd in mijn hoofd, maar ook nu weer is het de gentleman die het overneemt. “Is goed hoor” antwoordde ik zo nonchalant mogelijk. “Er is toch al voor betaald!”

Twintig minuten later viel het slot van badkamer deur dicht. Estrella had zich de badkamer toe geëigend en ik ging maar even op bed liggen. Nog wat tv kijken tot dat Estrella klaar was en we wellicht nog wat leuks gingen doen. Toch kon ik het niet nalaten mijn fantasie wat de vrije loop te laten. Op nog geen 3 meter van me vandaan zat een werkelijk goddelijke meid, naakt! In mijn badkamer!! Ik zal er druk mee geweest zijn want uiteindelijk ben ik in slaap gevallen. De korte nacht, de malle ochtend duik, het gefantaseer. De optelsom was me blijkbaar even teveel geworden en mijn lijf wilde rust…..

Ik heb geen idee hoe lang ik geslapen had, maar ik werd redelijk subtiel wakker gemaakt. Nog licht onder invloed van de slaap probeerde ik me te realiseren waar ik was. Gelukkig, nog steeds in mijn hotelkamer. Naast me op het bed zag ik de contouren van Estrella. Door het tegenlicht van het hotelkamerraam werd het een heel dromerig beeld voor me. Ze was naast me op bed komen zitten, soort van half tegenover me. “Peter, dank voor het bad. Het was heerlijk!”, fluisterde ze me subtiel toe. “En? Een beetje opgewarmd weer?”, vroeg ik oprecht geďnteresseerd.

“Een beetje”, zei ze. Door dat tegenlicht kon ik haar gezicht niet goed zien, maar ze leek een haast ondeugende blik op te zetten. Zal mijn fantasie wel weer zijn dacht ik nog. “Heb jij nog ideeën hoe ik warmer zou kunnen worden”, sprak ze verder. JA GENOEG!!! Maar ja, de gentleman he…. Blijkbaar nam ik iets teveel tijd om alle stoute gedachtes nog een keertje langs te gaan, waardoor ik haar alleen maar bleef aankijken. Dat interpreteerde zij als een uitnodiging, want ze boog langzaam voorover. Uit angst dat mijn geile wensen, wensen bleken te zijn, bleef ik liggen. Maar ze stopte niet met bukken. Heel voorzichtig raakte haar lippen de mijne. Oh God wat een zachte lippen heeft ze!! Ze trok zich iets terug. Ze wilde weten wat ik zou doen. Zou ik schrikken of happen? Maar voordat ze zich helemaal terug zou trekken beantwoorde ik haar kus.

Onze monden open zich een beetje verder terwijl onze lippen elkaar steeds enthousiaster verkenden. Met mijn tong zocht ik de hare. Ik moest en zou haar niet meer loslaten, niet nu! Al zoenend kwam ze langzaam op me liggen totdat ze helemaal op me lag. Met mijn handen ging ik ondertussen op verkenningstocht. Over haar rug, over haar billen. Godsamme wat een heerlijke zachte kont had ze. Met billetjes die precies in mijn handen paste.

Plots verbrak ze onze zoenen en ging op haar knieën zitten, waardoor met die mooie kleine kont op mijn onderbuik kwam te zitten. Geen idee of ze ook lekker zat, maar hard was het wel…. Maar ze bleef me strak aan kijken met die lichtblauwe ogen van d’r. Een blik die ik maar al te goed herken. Ze was geil, heel geil geworden!

Al zittend op me ontdeed ze zich van de badjas die ze aanhad. Het leek wel alsof dit haar plannetje was geweest, ze had er namelijk niets onderaan. Zelf geen slipje. Op mijn buik zat zodoende een jonge godin. Haar borstjes nog stevig, haar buikje licht gespierd. De contouren had ik natuurlijk al in de zee gezien, maar zo naakt en dichtbij.. Zeldzaam mooi. Ze maakte aanstalten om mijn kleren uit te trekken. Maar met het tempo waarmee ze bezig was zou dit in tien minuten weer voorbij zijn. Daarbij had zij de touwtjes nu in handen. Iets wat ze gewend is…….. Maar nu even niet krijgt……

Voor haar onverwachts gooide ik haar van me af. Licht verschrikt keek ze me aan. “Blijven liggen jij.” beval ik streng, terwijl ik haar badjas oppakte. Ze was duidelijk niet gewent om niet te krijgen wat ze wil zo onrustig als ze werd. En dat zou ze nu ook niet krijgen. Althans, niet op een manier die zij voor ogen had. Inmiddels had ik haar badjas te pakken en maakte de ceintuur los die zo even haar jas nog gesloten hield. Ik pakte haar linkerhand en met een paar subtiele maar felle bewegingen maakte ik haar pols vast aan het bed. Daarna maakte ik ook haar rechterpols vast. Ze liet het wat gelaten gebeuren. Terwijl ik opstond, om uit de badkamer de andere 2 ceinturen te halen van de badjassen, bleef ze me volgen met haar ogen. Met een alleszeggende glimlach maakte ik haar benen ook aan het bed vast. Zonder protest en geluid, maar wel een paar gillende zuchtjes liet ze mij m’n gang gaan.

Daar lag ze dan. Miss controlefreak, hulpeloos, naakt, vastgebonden op mijn bed. Ik liep een keer om het bed heen om haar van alle kanten eens goed te bekijken. Nou ja, zeg maar van de te genieten. “Wat een prachtige jonge meid ben je toch”, complimenteerde ik haar oprecht, “maar de komende tijd ben je van mij. En ik beloof je maar 1 ding. Jij gaat opgewarmd naar huis…..”. De spanning was van haar gezicht te lezen. Een kleine rilling trok door haar lijf toen ik mijn woorden sprak. Ze was er klaar voor…….

Gelukkig voor mij ben ik iemand die oog heeft voor details en had ik de hotelkamer al goed bekeken. Zo wist ik dat er wel een paar leuke attributen in de kamer stonden. Nu nog gebruikt als decoratie, maar al snel van bestemming zouden gaan veranderen. Zo hadden de gordijnen een satijnen lint om ze bij elkaar te houden. Die kon ik mooi inzetten als blinddoek. Voordat ik die om deed liet ik haar lichaam eerst kennis maken met de stof. Satijn voelt super zacht aan. Dat was voor Estrella niet anders. Iedere keer als ik het lint over haar lichaam liet glijden bewoog ze haar lichaam onrustig. Een sensatie van kriebel, tegen het kietelige aan. Het kippenvel was goed zichtbaar op haar licht gebruinde huid. Toen ik haar de doek voor haar ogen had gebonden heb ik bewust even geen geluid gemaakt. Gewoon om de spanning op te bouwen.

Intussen was ik naar de decoratievaas geslopen. De prachtige pauwveer die daarin pronkte had zojuist in mijn hoofd een nieuwe bestemming gekregen. Voor Estrella kwam het als een plotseling moment toen ik haar hals beroerde met de veer. Ze schrok licht, maar je merkte ook dat er een spanning in haar lijf ontstond. Ze hunkerde, hunkerde naar meer, naar geile bevrediging… Langzaam maar zeker bewoog ik met de veer over haar lichaam naar beneden. Toen ik haar linkerborst streelde werden haar kleine tepels hard. Zo mooi om te zien hoe zo’n meisjes lichaam van in een paar luttele seconden van ontspannen toestand naar seks-klaar kan schieten. Ik genoot van haar als uitzicht. Goed zichtbaar, maar niet voor haar. Mijn kleine dankbare vriend had zich namelijk inmiddels opgericht en loerde met z’n ene oog, verstijft naar wat er nog meer ging komen….

Via haar buik, die heel gevoelig bleek voor de aanrakingen met de veer, kwam ik bij haar mooi geschoren poesje aan. De aanrakingen hadden haar ook daar niet onberoerd gelaten. Doordat ik voor haar stond had ik een mooi uitzicht op de gespreide benen en haar mooi gesloten schaamlippen. Tussen haar benen, vlak onder billen zag ik een kleine natte plek op het laken. Deze dame was bloedgeil geworden en flink vochtig. Ik besloot de werking van de veer nog wat verder uit te testen op haar poesje. Al strelend zag ik aan Estrella dat ze genoot. Ze begon steeds meer te kreunen. Haar lijf kronkelde onrustig onder de stroken van de veer. Haar ademhaling versnelde en ik wist zeker dat ze niet ver van een orgasme af zat.

Vlak voordat ze ook daadwerkelijk kwam, stopte ik. Teleurstelling op haar gezicht was zichtbaar. Ze wilde zo graag klaarkomen, maar ja. De controle was zij kwijt, die ligt bij mij……

De aanblik van dat heerlijke lijf en de glinsterende poes maakte mij nieuwsgierig naar haar. Ik wilde weten hoe ze rook, hoe ze zou smaken en daar ik de baas ben… Ik ging dus tussen haar benen liggen, op m’n buik, met m’n gezicht bijna tegen haar heerlijke poesje aan. Ik voelde de warmte van haar strakke kutje op m’n gezicht. De onrust bij Estrella nam ook toe. Ze had door wat ik van plan was. Ik bracht m’n gezicht nog wat dichterbij. De lichtzoete geur die om haar kutje hing zal ik nog lang herinneren. Plagend likte ik heel kort aan de buitenkant van haar schaamlippen. Een siddering volgde. Nog een korte lik, aan de buitenkant, op een ander plekje. Nog een siddering. “Oh lik me” smeekte ze zachtjes. “Ik hou het bijna niet meer, lik me dan!” volgde het wat harder.. Maar ik had andere plannen…

Met m’n wijsvinger gleed ik van beneden naar boven door haar gleufje heen. Een luide kreun volgde. Met het nodige geluid van mijn kant likte ik mijn vinger, ook voor haar duidelijk hoorbaar, af. Ze was werkelijk drijfnat! Maar oh wat een fantastische smaak had deze jonge poes… Ik besloot dat ik daar meer van mocht genieten en gaf haar dan ook eindelijk waar ze zo even om vroeg. Mijn mond vond de weg naar haar kutje. Met m’n tong drukte ik haar schaamlipjes licht opzij en met een langzaam opvoerend tempo likte ik de binnenkant van haar kutje. Ze genoot zichtbaar van mijn lippenverwennerij. En als ze dat verborgen had gehouden, spraak haar poesje wel de waarheid. Haar lipjes waren licht opgezwollen en mijn gezicht kletsnat van haar geile vocht.

Haar lijf begon weer te kronkelen, haar tepels nog harder te worden, haar ademhaling nam weer toe… Dus net als de eerste keer stopte ik vlak voor dat ze zou klaarkomen. Dit keer geen teleurgesteld gezicht. Nee in tegenstelling. Ze begon te smeken. “Oh toe neuk me! NEUK ME NU!! Ik wil genomen worden door je! Schiet op ik hou het niet meer!!!”.

Ik had haar waar ik haar wilde hebben. Ze was op dat moment van mij geworden. Ze zou alles doen om maar haar hoogtepunt te krijgen. Maar in plaats van haar te geven wat ze wilde wachtte ik even. Het leek voor haar alsof ik wat drinken nam. In werkelijkheid moest ik ook even pauze nemen om af te koelen. Mijn kleine vriend gaf ook al even aan dat het tijd was om haar te neuken. Nog één laatste plaagstoot had ik in gedachten voordat ik dat zou doen. Ik pakte het glas van het nachtkastje. Daarin zaten nog een paar ijsklontjes. Zonder waarschuwing aaide ik met het ijskoude klontje haar tepel. Ze schrok er behoorlijk van. Haar lichaam reageerde onmiddellijk. Kippenvel, nog een strakkere tepel en een pittige kronkel. Precies de reactie die ik hoopte. Nog paar andere gevoelige plekjes streelde ik op die manier. En bij iedere aanraking kronkelde ze heftiger.

Ondertussen kroop ik tussen haar benen dichterbij. Zo dichtbij dat mijn lul zonder al te veel moeite bij haar naar binnen zou kunnen schuiven. Al ze toch eens wist hoe dichtbij ik zou zijn. Op een moment dat zij het niet verwachtte, toen ik met een ijsklontjes via haar hals weer onderweg was naar haar tepel, sloeg ik mijn slag. Zonder aankondiging drukte ik mijn keiharde paal in haar vochtige grot. Als verwacht schoof ik ‘m zonder moeite naar binnen. Een luide geile gil volgde uit de keel van Estrella. Haar handen wilden mijn lijf vastpakken, maar ja, ze zat nog vast. Uit alle macht probeerde ze de controle terug krijgen. Ze wilde op haar manier genieten en geneukt worden. Niet deze keer jonge dame, niet deze keer…..

Langzaam maar zeker voerde ik mijn neuktempo op. De vorige orgasmeweigeringen hadden hun uitwerking niet gemist. Ik voelde haar kutje strak gespannen om mijn lul. Ze MOEST en ZOU klaarkomen nu. En weer merkte ik dat ze zich richting een hoogtepunt begaf. En ook nu weer trok ik vlak daarvoor mijn lul terug en liet haar zonder te beroeren liggen. Haar diepe hijgen nam langzaam af en ook het gekronkel van haar lichaam verdween. Toen ze net een beetje bijgekomen was maakt ik haar benen los. Ze leek blij verrast. Blij om de controle over haar lijf weer terug te krijgen. Wist zij veel dat ik haar alleen maar zou omdraaien op haar buik. En voordat ze zich goed en wel besefte wat er gebeurd was lag ze alweer vast. Ik pakte het grote kussen van het bed en wurmde dat onder haar buik zodat ze met haar kleine billetjes in de lucht kwam te liggen. Wat een heerlijk plaatje om te zien was dit! Ik wou dat ik dit beeld lang kon vasthouden. En dat kon ik. Ik was immers de baas J. Dus zonder dat zij het merkte heb ik een foto met mijn telefoon genomen van haar. Niet herkenbaar voor een vreemde, maar wel voor mij.

Even later nam ik op m’n knieën plaats achter haar. Ze voelde het bed bewegen en wist wat er komen zou. En ze kreunde al voordat ik haar ook maar aanraakte. Bloedgeil was ze nog. Mijn linkerhand legde ik op haar heupen en met mijn rechter bracht ik mijn kloppende paal naar haar hunkerende grotje. Weer zo soepel gleed hij naar binnen. Opnieuw luid gekreun van Estrella. Met dit prachtige uitzicht had ik zin om haar harder dan net te nemen. Mijn neuktempo voerde ik in korte tijd flink op. En bij iedere stoot die ik in het meisje ramde, slaakte ze een klein hoog gilletje. Om de spanning nog wat op te bouwen pakte ik met mijn linker hand haar lange haren vast en trok haar hoofd achterover. Ze genoot van mijn actie en bewoog nog gewilliger mee op mijn tempo. Ondertussen maakte ik mijn rechter wijsvinger flink nat.

Harder en harder ging het. Arme Estrella. Drie keer bijna een hoogtepunt gehad en drie keer niet gekregen. Deze dame was geiler dan geil en vastberaden om een super orgasme te krijgen. We waren weer bijna op dat punt aangekomen. Haar lichaam veranderde weer naar een zwaar hijgende en kronkelende staat. Al die geilheid had bij mij ook z’n uitwerking en ik voelde hoe ook mijn ballen zich voorbereiden op een zaadexplosie.

Vlak voordat zij haar hoogtepunt bereikte drukte ik mijn natte rechtervinger, zonder voorspel vooraf, in haar kont. Dat was voor haar de druppel. Haar lijf ging als een gek te keer, ze kreunde zo hard dat ik even bang was dat de beveiliging gebeld zou worden. Dit meisje had eindelijk haar lang verwachte en gesmachte orgasme!

Die aanblik was voor mij ook te veel. Door mijn vinger in haar kont te stoppen kneep ze alles samen. Ook haar toch al strakke poesje. Die melkende beweging werd beloond! Mijn lul spoot flinke stralen warm sperma in haar dampende kutje. Er leek geen einde aan te komen zo goed als deze werd gemolken door haar krappe kutje….

Toen we weer een beetje bijgekomen waren maakte ik haar los. Haar poesje was echt goed gevuld want mijn zaad zat toch over haar randje. Eindelijk bevrijd maar volledig voldaan kroop Estrella tegen me aan. Met haar hand voelde tussen ze haar benen. Het zaad wat aan haar vinger bleef hangen likte ze sensueel op. “Je smaakt ook nog eens goed” zei ze met een brede lach. En lange paar tongzoenen volgde.

Plots ging haar telefoon. Een van haar vriendinnen. Ze zaten blijkbaar echt in een trein met storing, want ze waren eindelijk in Scheveningen aangekomen en wilde graag weten waar zij was. “Eh ik moet gauw gaan” zei ze geschrokken. “Mijn vriendinnen zijn er. En 1 daarvan is het zusje van mijn vriend”. Terwijl zij zich gauw opfriste in de badkamer zocht ik haar spullen bij elkaar en zorgde ervoor dat ze zo snel als mogelijk kon vertrekken. Vlak voordat ze vertrok draaide zich nog even om. Keek ze me heel lief aan en zei: ”Dit was echt goddelijk. Ik zou het zo weer met je doen! Oh, en je had gelijk. Ik ben inderdaad helemaal opgewarmd”. Met een knipoog trok ze de deur achter zich dicht en verdween richting haar vriendinnen.

’s Avonds lag ik weer in mijn eigen bed te denken aan mijn mooie avontuur met Estrella. Hoe lekker het was om met dit blonde schepsel beestachtige seks te hebben. Hoe geil het me zou lijken om haar een keer een echte spermadouche te geven.

Dus ik trok maar weer de stoute schoenen aan en appte haar. Alleen maar een sneeuwvlokje. Niet meer en niet minder. Het duurde eventjes voordat ik antwoord kreeg. “Graag!” was haar antwoord. Even later een tweede appje van haar. “Was super! Jammer dat herinneringen zo snel vervagen ;)”.

Wat speurwerk op het internet leverde me het adres op van een secretroom in Utrecht. Even later appte ik Estrella terug. “Een goeie herinnering is beeld voor altijd…..”. Ze appte een big smile terug. Daarna appte ik haar de foto van haar die ik genomen had op het bed met het adres van de secretroom en een tijd, 14:00 uur.

Er volgde een lange stilte. Was ik dan eindelijk te ver gegaan?

Plots ging zoemde mijn telefoon. Een berichtje van Estrella…… “Don’t be late ;)”……..

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 6709x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2221x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 4773x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 6762x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 20111x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10444x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9508x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 15982x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14414x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9132x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 15717x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 10887x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: De Bikerclub - 26Door: Muis
Gelezen: 3235x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
15-05
8.8
:: De Opdracht - 5Door: RAEM
Gelezen: 6505x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 1Door: Shoestring
Gelezen: 19363x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.9
:: Marije - 1Door: Peter1948
Gelezen: 18255x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Likken
15-05
8.3
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!