Opwindend.Net
Elke week ga ik zwemmen om naast mijn drukke baan, toch nog een beetje ontspanning en beweging te krijgen. Ik zwem dan een uurtje voluit. Dat is genoeg om weer helemaal op te laden en mijn hoofd leeg te krijgen. Na de baantjes gezwommen te hebben, hang ik dan nog even aan de rand om uit te rusten. Ik kijk dan altijd een beetje om me heen en geniet van alle jonge meiden die er dan rondlopen. Heerlijke meiden die in bikini rondlopen. Van die strakke lijven met heerlijke kontjes en borstjes. Vaak is er genoeg te zien.

Ik besloot me te douchen en om te gaan kleden. Het mooie van de kleedhokjes bij ons in het zwembad is dat er blijkbaar ooit mensen op het idee zijn gekomen om gaatjes in de wanden te boren. Ik ga ervan uit dat dit gedaan is om te kunnen gluren naar de mensen in het hokje naast hen. Ik zou zelf niet durven om die gaatjes te boren, maar als ze er dan toch zitten is het mooi meegenomen. Zo nu en dan kijk ik door de gaatjes om te zien wat er naast me omkleed. Niet dat je altijd wilt zien wat er naast je zit, maar soms vang je toch een glimp op van een mooi kontje of een mooi kutje. En dan is het wel even geil om te zien. Maar aangezien mensen zich vaak snel omkleden, kun je niet lang genieten van zoiets.

Vanavond pak ik het hokje dat naast het grote kleedhok zit. Dat is een hokje dat gebruikt wordt door gehandicapten of door ouders met kinderen. Daarin heb je dan net iets meer ruimte. Ik pak mijn spullen uit het kluisje en stap in het kleedhokje. Ik doe mijn zwembroek uit en begin me af te drogen. Als ik ga zitten, dan valt mijn oog weer op zo'n gaatje in de wand. Ik kijk door het gaatje om te zien of er iets naast me zit. Mijn ogen worden groot, want naast mij zie ik een jong stel. En zij zijn zich niet alleen aan het omkleden. Ik zie een jong meisje om het bankje zitten. Ze zal 16 jaar zijn, als ik haar zo bekijk. Ze heeft nat lang blond haar en zit naakt op het bankje. Haar zwemkleding heeft ze uit. Ze heeft mooie kleine tietjes en een strak buikje. Ik kan haar kale kutje zien, omdat ze haar benen iets uit elkaar heeft staan. Naast haar staat een jongen. Het enige dat ik van hem zie, zijn zijn blote billen. Zoals ik het kan zien, is het meisje hem aan het aftrekken. "Dat is geil!", denk ik bij mezelf. Ik voel dat mijn eigen pik stijf begint te worden en binnen een ogenblik heb ik een dikke stijve. Ik begin mezelf af te trekken. Ik blijf door het gaatje kijken. Zoiets zie je niet vaak en ik wil graag zien wat er allemaal gaat gebeuren.

Het meisje trekt de jongen nog steeds af. Haar vrije hand gebruikt ze om met haar eigen borsten te spelen. Ze knijpt in haar kleine tietjes en laat haar tepel tussen haar wijsvinger en haar duim doorgaan. Ze trekt er een beetje aan. De jongen komt iets naar voren en fluistert iets. Ik kan het net niet verstaan. Maar het meisje glimlacht en buigt zicht naar voren. Gelukkig gaat de jongen iets draaien, zodat ik niet alleen zijn billen meer zie. Ik zie een kale jongenspik. Goed stijf en zijn voorhuid is naar beneden getrokken, zodat ik een glimmende natte eikel kan zien. Het meisje trekt zijn pik iets naar zich toe en likt met haar tong aan de eikel. Ze knijpt een beetje in zijn pik en een druppel voorvocht komt naar buiten. Dit likt ze op en kijkt naar hem naar boven. Wat een geile donder. Ze likt zijn ballen en gaat met haar tong over zijn schacht naar zijn eikel. Ze maakt wat rondjes met haar tong om zijn eikel en neemt hem dan in haar mond. Ze sluit haar lippen om zijn pik en begint hem te pijpen. Haar hoofd gaat langzaam op en neer en ze probeert zoveel mogelijk van zijn pik in haar mond te krijgen. Dat heeft ze vaker gedaan, want het ziet er goed uit. Met haar hand masseert ze zijn ballen. Ze glijdt met haar hand naar achteren en duwt zijn lijf naar voren als ze met haar hoofd zijn pik zo diep mogelijk in haar mond probeert te nemen. Zo neukt ze zichzelf eigenlijk. Ze geniet er van en zo nu en dan laat ze toch een klein kreuntje ontsnappen. "Sstt...", hoor ik hem zeggen. Ze hebben blijkbaar nog steeds niet door dat er iemand kijkt en ze willen niet de aandacht op zich laten vestigen. Ik laat ze maar in die waan en ik trek me nog steeds lekker af. Mijn eigen eikel glimt van het vocht. Zo geil ben ik geworden.

Het meisje pijpt hem met volle overtuiging. Een van haar handen heeft ze tussen haar benen gestoken en ze zit zichzelf te vingeren. Ze heeft een vinger in haar kutje en beweegt die heen en weer. Hij heeft zijn handen op haar hoofd gelegd en beweegt haar hoofd terwijl hij langzaam zijn heupen heen en weer beweegt. Zo neukt hij haar mondje nu. Na een tijdje trekt hij zijn natte pik uit haar mond en gaat tussen haar benen zitten. Hij gaat haar beffen. Jammer genoeg zit hij nu voor haar kutje en kan ik dat niet zien. Wel kan ik zien dat ze haar eigen tietjes weer gaat masseren. Ze heeft haar ogen dicht en geniet van het werk van de jongen. Ze bijt op haar lippen, om maar niet te veel geluid te maken. Wat een lekker ding. Ik zie haar borstkas op en neer gaan. Steeds sneller en dieper. Blijkbaar zit ze tegen een orgasme aan. De jongen gaat nog steeds door en ze draaide met haar hoofd van links naar rechts en moet moeite doen om niet te gaan kreunen. Ik zie dat ze verstart en ze kromt haar rug. Ze komt blijkbaar klaar. Ze duwt het hoofd van de jongen in haar kruis en beweegt haar heupen heen en weer. Dan laat ze zijn hoofd los en hangt voldaan tegen de wand van het hokje aan.

Ze glimlacht naar hem en knikt met haar hoofd. Ze staat op. Ik zie haar strakke buikje en haar fijne venusheuveltje waar geen haartje op staat. Haar lipjes staan uit elkaar van geilheid. Ze gaat met haar buik richting het gat staan en ik denk dat ze haar handen tegen de wand zet. Ze steekt haar kontje achteruit. Ik zie de jongen achter haar plaatsnemen. Ik heb een mooi uitzicht op haar kutje. Ik zie dat hij haar van achteren neemt. Langzaam duwt hij zijn pik in haar nauwe kutje. Ik kan zijn ballen zien, terwijl hij zijn pik verder en verder in haar duwt. Hij begint haar te neuken. Zijn handen glijden over haar buik richting haar borsten. Die ik kan ik door het gaatje niet zien. Maar ik kan me indenken dat hij haar borsten vastpakt en er lekker mee speelt terwijl hij haar neukt.

Ik zie een hand tussen haar benen gaan. Het is haar eigen hand en ze speelt met zichzelf. Ze wrijft met haar vingers over haar klitje en maakt zichzelf nog geiler. Ze duwt hard op haar knopje terwijl ze rondjes maakt met haar vingers. De jongen stoot steeds sneller zijn stijve pik in haar. Het meisje zet haar handen weer tegen de wand om in evenwicht te blijven. Na een paar minuten zie ik dat hij de heupen van haar stevig vastpakt en zijn pik naar voren stoot en hem zo diep mogelijk in haar houdt. Ik hoor een zachte grom en ik zie zijn ballen samenknijpen. De jongen komt klaar en spuit zijn sperma in het geile meisje. Hij blijft een tijdje staan met zijn pik nog in haar kutje. Wanneer hij zijn pik langzaam eruit trekt, zie ik dat als hij eruit glijdt, er een stroompje sperma uit haar kutje komt. Ze gaat rechtop staan en er stroomt nog een beetje meer uit. Ze glijdt met haar vingers tussen haar benen door en wrijft het sperma nog eens door haar gleuf heen. Ze vingert zichzelf nog even. Blijkbaar zat ze bijna tegen een orgasme aan en wilde ze nog eens klaarkomen. Ze vingerde zichzelf en na een minuutje zag ik haar buikspieren aanspannen en kwam ze nog eens klaar. Haar vingers zaten nog in haar kutje en die hield ze op hun plek. Langzaam gleden haar vingers uit haar kutje. Ze waren nat van het sperma en van haar eigen geil. De hand verdween uit beeld. Zou ze die aflikken? Zo geil is ze vast wel.

Ik zat mezelf nog steeds af te trekken en ik voelde dat ik bijna ging klaarkomen. De twee tieners naast me waren klaar met hun geile spel en gingen zich aankleden. Ik speelde met mijn eigen ballen en trok sneller en sneller. Mijn eikel glom. Ik voelde mijn ballen samenknijpen en het sperma spoot er uit. Dikke stralen schoten uit mijn stijve pik. Ze spoten tegen de wand van het kleedhokje aan. Ik bleef maar spuiten. En uiteindelijk was ik leeg. Tegen de muur gleden klodders sperma naar beneden. Ik keek er naar en moest lachen. Dat was een zooitje. Ik perste het laatste sperma uit mijn pik en likte mijn vingers af. Naast me hoorde ik de deur opengaan. De twee liepen weg. Ik ging mezelf verder aankleden en veegde de sperma van de wand af.

Ik liep uit mijn hokje en keek nog even naar het hokje naast me. Op de grond lagen nog wat klodders sperma. Die waren uit haar kutje gelopen. Buiten zag ik hen nog lopen. Ze liepen hand in hand. Een heerlijk stel. Ik hoopte dat ze nog vaker kwamen zwemmen en dat ik ze nog vaak kon zien neuken.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Schoolopdracht - 9Door: Hottie
Gelezen: 1865x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen Piemel Poesje
26-05
8.7
:: De Fantasie Van...Door: Bartje
Gelezen: 5117x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Tiener
26-05
8.2
:: Lisa Leren (ver)kennenDoor: Justsomeboy
Gelezen: 6632x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-05
8.7
:: Mijn Memoires - 7Door: Fieke
Gelezen: 1311x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
25-05
8.9
:: Ondeugende Spelletjes - 1Door: Robin
Gelezen: 7895x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Café, Spelletje,
25-05
8.8
:: Bertje - 3Door: Hottie
Gelezen: 4374x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.7
:: AssepoesjeDoor: Bella
Gelezen: 7947x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-05
8.2
:: Nora De Marokkaanse... - 3Door: Mister_docent
Gelezen: 9422x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Stagiair, 18, Ontmaagd
24-05
8.8
:: Mijn Memoires - 6Door: Fieke
Gelezen: 1847x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen
24-05
8.5
:: Fout - 3Door: Jefferson
Gelezen: 5953x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 3Door: Shoestring
Gelezen: 9967x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Bertje - 2Door: Hottie
Gelezen: 9568x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
22-05
8.6
:: Mijn Memoires - 5Door: Fieke
Gelezen: 1946x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.7
:: Italiëreis - 4Door: Karel
Gelezen: 7056x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
22-05
8.9
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 2192x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 7760x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!