Opwindend.Net
Hi, ik ben Sandra. Ik ben een meisje van 17. Ik heb kort blond haar, blauwe ogen en cup 70D. Ik heb vaak geile fantasieŽn en die deel ik graag met jullie.

Het is donderdag en ik heb vandaag een dagje vrij van school. Ik zou alvast vooruit kunnen werken of kunnen afspreken met vriendinnen, maar dat besloot ik niet te doen. Ik had heel veel zin om vandaag weer eens lekker naar de sauna te gaan.

Ik ging uit bed en liep naar de badkamer. Ik keek in de spiegel en zag dat ik zo niet kon vertrekken. Ik moest mezelf eerst nog scheren. Helemaal glad geschoren, was ik klaar om te vertrekken. Ik trok een mooi lingeriesetje aan, ookal wist ik dat ik deze zodra ik in de sauna was toch weer uit moest trekken.

Ik fietste naar de sauna, ik heb zoveel geluk dat de sauna lekker dichtbij is. Eenmaal daar aangekomen zag ik dat het redelijk druk was, maar dat hield me niet tegen. Ik ging naar de balie en checkte in. Toen liep ik naar de kleedkamers. Het was vrij rustig in de kleedkamer, er was alleen een man die zich ook aan het uitkleden was. Ik schat hem een jaar of 30.

Ik probeerde niet te gaan staren, maar zijn afgetrainde lichaam trok mij gewoon ontzettend aan. Hij zag dat ik naar hem keek en glimlachte. Ik bloosde en draaide me om.

Snel kleedde ik me helemaal uit en deed ik mijn badjas aan.

Ik was klaar om de sauna in te gaan. Ik had er echt zin in. Als eerste ging ik naar een niet al te hete sauna van zo'n 40 graden om er een beetje in te komen. Er was gek genoeg niemand in deze sauna, dus ik kon lekker languit liggen. Ik deed mijn ogen dicht en genoot van de warmte. Na een tijdje ging de deur open. De man van de kleedkamer kwam binnen. Hij bekeek me en glimlachte weer naar mij. Hij liep naar me toe en ging naast me zitten.

Ik deed mijn ogen weer dicht en probeerde te ontspannen. Dit lukte niet echt, want ik voelde zijn ogen branden op mijn blote huid. Stiekem vond ik dit helemaal niet erg, ik werd hier zelfs een beetje geil van.

Ik spreidde expres mijn benen een beetje. Na een paar minuten liep de man weer naar de deur en verliet de sauna. Ik was teleurgesteld, maar ik wist zeker dat ik hem vandaag nog wel een keer tegen zou komen.

Ik was ook wel klaar met deze sauna, dus ik ging er uit. Om af te koelen ging ik snel even onder de koude douche. Toen ik daar mee klaar was, besloot ik om naar het stoombad te gaan. Door de stoom kon ik niet zien of er iemand anders was, maar ik ging gewoon ergens liggen, waar ik kon zien dat er plek was. Ik deed weer mijn ogen dicht en genoot van de warmte en de stoom. Ondanks het feit dat ik niemand kon zien voelde ik me toch bekeken. Ik werd er een beetje onrustig van. Ik probeerde me er niks van aan te trekken en gewoon lekker te blijven liggen. Tot ik een op een gegeven moment een stem hoorde. Het was een mannenstem die zei: Wat heb jij toch een lekker geil lijfje. Ik schrok. Maar tegelijkertijd wondt deze zin mij heel erg op. Toen zag ik dat er door de stoom iemand naar me toe kwam. Het was de man van de kleedkamer en de sauna.

Ik keek hem aan en zei heel onschuldig: Vind je dat echt? Hij ging nu recht voor me staan en zei: Volgens mij zegt dit genoeg. Terwijl hij dat zei keek ik recht tegen zijn grote stijve pik aan. Overweldigd door opwinding, nam ik zijn pik in mijn mond en begon hem te pijpen. Ik voelde hoe zijn handen langzaam door mijn haar gingen en hoe hij mijn hoofd stevig op zijn pik drukte. Ik moest kokhalzen, maar dat maakte het alleen maar geiler. Steeds sneller ging ik op en neer en steeds harder zoog ik aan zijn pik. Na een tijdje voelde ik zijn pik kloppen ik mijn mond. Ik hoorde een zware kreun en gelijk daarna voelde ik hoe de man dikke stralen sperma in mijn keel spoot. Ik slikte alles door en keek hem verlangend aan.

Ik verlangende naar zijn grote pik in mijn kletsnatte kutje.

Dit was alleen niet wat er gebeurde, de man verliet het het stoombad en liet mij verbaasd en extreem geil achter.

Wordt vervolgd...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Begluurd In De Sauna - 2

Zoek naar meer verhalen van Geile Tiener ...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (11)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Schoolopdracht - 9Door: Hottie
Gelezen: 2048x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen Piemel Poesje
26-05
8.6
:: De Fantasie Van...Door: Bartje
Gelezen: 5237x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Tiener
26-05
8.2
:: Lisa Leren (ver)kennenDoor: Justsomeboy
Gelezen: 6749x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-05
8.7
:: Mijn Memoires - 7Door: Fieke
Gelezen: 1329x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
25-05
8.9
:: Ondeugende Spelletjes - 1Door: Robin
Gelezen: 7977x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Cafť, Spelletje,
25-05
8.8
:: Bertje - 3Door: Hottie
Gelezen: 4409x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.7
:: AssepoesjeDoor: Bella
Gelezen: 7985x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-05
8.2
:: Nora De Marokkaanse... - 3Door: Mister_docent
Gelezen: 9475x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Stagiair, 18, Ontmaagd
24-05
8.8
:: Mijn Memoires - 6Door: Fieke
Gelezen: 1851x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen
24-05
8.5
:: Fout - 3Door: Jefferson
Gelezen: 5964x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 3Door: Shoestring
Gelezen: 9985x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Bertje - 2Door: Hottie
Gelezen: 9590x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
22-05
8.6
:: Mijn Memoires - 5Door: Fieke
Gelezen: 1953x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.7
:: ItaliŽreis - 4Door: Karel
Gelezen: 7066x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
22-05
8.9
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 2195x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 7763x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!