Opwindend.Net
Na ruim 25 jaar alleen lezen, heb ik nu mijn eerste verhaal geschreven. Reacties zijn welkom, ook per mail. Zie daarvoor mijn profiel.

Ik zat op een zaterdagochtend in een nagenoeg lege trein van Den Haag naar Amsterdam, toen er bij Leiden een petite meisje instapte.

Ik zag haar eerst voornamelijk van de achterzijde, waarbij haar superstrakke, magere kontje en benen opvielen, gehuld in een lichte, eveneens strakke jeans.

Haar hoofd heel fijn gebouwd, haar gezicht een beetje spits, typisch een muisje om te zien. Haar in een knotje, niet veel meer dan een ruim cupje A.

Wat wilde ik graag dat dit meisje een leuke, lieve uitstraling had, dus ik gaf mijn ogen goed de kost om te kijken of dat zo was. Niets was minder waar. Haar oogopslag ergens tussen verveeld en geërgerd. Toch kon ik het niet nalaten haar te blijven bekijken. Zorgvuldig meed ze mijn blik, nadrukkelijk haar nauwelijks zichtbare make-up bijwerkend. Ze trok de spieren van haar lippen samen in een o-vorm, wat ze zo lang deed dat ik begon te vermoeden dat ze dat expres deed. Zat ze me werkelijk uit te dagen?

Terwijl ze dit deed, kromde ze haar rug geleidelijk aan steeds verder, haar bescheiden boezem naar voren duwend, en haar zeer strakke billenpartij zichtbaar achter haar. Ik kon het niet heel goed zien, maar het leek net of ze om de beurt haar bilspieren aanspande, waardoor haar kontje heel subtiel heen en weer bewoog. Ondertussen keek ze nog altijd stront arrogant uit haar ogen, ik wist niet zo goed wat ik ervan moest denken.

Ja, lichamelijk was ze helemaal mijn type, maar die uitstraling, jakkes. Weerspiegelde dit wie ze werkelijk was, of was het slechts een spel?

De make-up spullen werden opgeborgen, waarna ze in haar handtas begon te rommelen. Ze kon duidelijk niet vinden waar ze naar zocht, opzichtig zuchtend, haar ogen naar het plafond gericht. Even later stond ze kordaat op en gooide ze haar handtas met een zwieper op het zitvlak van haar treinstoel, waarna ze met haar billen naar mij toe voorover boog, om verder te zoeken in haar tas. Waar ik eerder nog dacht dat ik het me misschien verbeelde, was er nu geen twijfel over mogelijk. Om de beurt spande ze haar ene, dan weer haar andere bilspier aan. Ze deed het 'm erom!

Tergend lang bleef ze doorgaan met haar zogenaamde zoekactie, totdat ze heel even uit haar rol viel, want ze kon het niet laten om een blik achterom te werpen, recht in mijn ogen. Ook al ben ik van nature een zachtaardige jongen, de grens was voor mij bereikt: ik liet me toch verdorie niet zo opgeilen, doelbewust nog wel!

Best wel pissig sprong ik op. Binnen een halve seconde stond ik achter haar, om vervolgens haar linkerarm op twee plaatsen vast te grijpen, haar rug hol duwend met mijn rechter elleboog. 'Meekomen jij!' siste ik haar op gedempte, nogal nijdige toon toe. Het kwam voor haar zo plotseling dat ze geen woord kon uitbrengen. Ze stribbelde slechts voor de vorm iets tegen terwijl ik haar richting het toilet leidde, maar het mocht geen naam hebben.

Aangekomen in het ruime Intercity toilet deed ik met één hand de deur achter me op slot, terwijl ik met mijn andere hand haar handen op haar rug hield. Met mijn nu vrije hand pakte ik haar linker tietje vast en begon door de stof van haar truitje heen aan haar tepeltje te draaien, af en toe zachtjes knijpend.

Ze leek er alles aan te doen om niets van haar opwinding te laten merken, maar toen ik van hand wisselde en haar rechter tepel onder handen begon te nemen, kon ze een zuchtend kreuntje niet onderdrukken. Zie je wel, dacht ik, als er nog twijfel was, dan was ie nu definitief verdwenen. Nou, ik zou haar eens goed terugpakken.

Ik peinsde er voorlopig niet over om mijn aandacht op een ander deel van haar lichaam te richten. Om de beurt bleef ik aan haar tepeltjes draaien, dan links, dan weer rechts. Het had de verwachte uitwerking, want ze begon steeds onvaster op haar benen te staan, waarbij ze haar billen regelmatig samenkneep van opwinding, knieën bijna tegen elkaar aan.

Ze begon zachtjes te kreunen, steeds een beetje harder, totdat ik plots haar handen losliet van achter haar rug en met beide handen haar tepeltjes tegelijk begon te bewerken. 'Oooooohhhhhh, alsjeblieffffff..', kreunde ze, 'Help me dan toch!'.

Maar zo gemakkelijk ging ze het van mij niet krijgen. 'Wat is het wat je wilt?', antwoordde ik. 'In, in, innnnnnn..' kreunde ze als antwoord. 'Zeg verdomme wat je wilt, trut!', briesde ik haar toe. 'Ik.. willll.. je piemollllll..'. Lekker duidelijk ben je, dacht ik, dus ik kaatste 'm lekker terug: 'M'n wat? Zeg dan, zeg dan!'.

Ondertussen begon ik nog sneller aan haar tepeltjes te draaien, waardoor haar knietjes knikbewegingen begonnen te maken. 'Je lulllll.. oooooohhhhhh.. doe dannnnn..'. 'En, wat moet ik daarmee doen dan?'. Nu begon ze haast te snikken van geilheid, en ik maakte me even zorgen of andere passagiers ons zouden horen. Maar dat ebte al weer snel weg. Tranen gutsten over haar wangen: 'Stop 'mmm innnn m'n poesjehhh..'. 'In je wat?', 'in m'n kutjeeeeeh!', klonk het wanhopig. Ha, die had ik mooi te pakken.

Ik zette haar met haar handen tegen de wand tegenover de deur, voorover gebogen, met het toilet onder haar. Behendig knoopte ik van voren haar jeans los, en stroopte de strakke broek over haar billen heen naar beneden, tot halverwege tussen haar knietjes en haar kontje. Haar kleine slipje schoof gelijk mee, zo strak was de broek die dat geile loeder aangetrokken had. Uit een zijvakje van mijn jas pakte ik snel een condoom. Binnen no-time had ik 'm over mijn lul gerold, spuugde nog wat op het rubber, om 'm daarna tussen haar kadetjes te steken, haar druipende kutje in. Want jeetje, wat was dit mokkeltje nat, dat kon ik zelfs door het rubber heen prima voelen. En strak! Deed ze aan turnen ofzo?

Haar kutspiertjes knepen in m'n piemel als een samengeknepen vuist, ik moest echt moeite doen om in en uit te bewegen. Met mijn handen omvatte ik haar tietjes weer, knedend in wat ieder nauwelijks een hand vol was. Strak hield ik haar tegen me aan, terwijl ik stevig op haar inbeukte.

Daarbij ging ze al gauw in tegengestelde richting bewegen, zodat mijn stoten nog harder aankwamen. Ze begon aanhoudend te jammeren van opwinding, en de samentrekkingen van haar kutje werden nog heftiger.

En toen gebeurde waar ik al voor vreesde: pats, het rubber knapte, en mijn lul ging dwars door het gat heen, waardoor het voelde of de warmte van haar kutje mij plots omarmde. Maar ik ben de kwaadste niet, dus ik trok me terug.

'Oooooohhh, waarommmm stop je nouhhhhhh?'. 'Dat knijpende kutje van je heeft het condoom gesloopt, tuttebel dat je bent! En nu dan, condooms heb ik niet meer..'.

Daarop antwoordde ze niet, maar draaide zich half om, om met haar linker hand naar mijn snikkel te reiken, waarna ze het rubber in één beweging resoluut van mijn lul aftrok. 'Innnn.. innnn.. innnn..!' kon ze alleen nog maar prevelen.

Had ik me zojuist nog wat in kunnen houden, nu kon het me allemaal geen ene donder meer schelen.

Resoluut zette ik haar met haar armen terug tegen de wand. Vervolgens pakte ik met mijn linker hand mijn lul beet, om 'm daarna tussen haar oh zo compacte en strakke billetjes door te steken. Ik duwde met m'n eikel van links naar rechts en weer terug haar schaamlipjes opzij, totdat ik niet meer kon wachten en doordrukte, haar heerlijke warmte tegemoet.

Man, wat was dat genieten. Ik glibberde zo naar binnen toe, maar toch was ze retestrak. En daar begon het wicht weer hoor, knijpend als een malle. Maakt toch niks meer uit, dacht ze vast.

Ik liet haar kontje los, waardoor ik nu mijn handen vrij had. Daarop pakte ik met één hand haar knotje vast, haar hoofd helemaal naar achteren trekkend. Met mijn andere hand omvatte ik haar rechter tiet, dat gebruikend om nog harder tegen haar strakke kontje aan te stoten. 'Ik wil je, ik wil je, ik wil je!' bleef ze maar herhalen.

Daarop voelde ik mijn pik dikker worden en harder opzwellen dan ik ooit had ervaren. Dat had zij ook door, want ze draaide haar hoofd opzij, voor zover dat kon, want ik hield haar nog steeds heel stevig bij haar haren vast. 'Jaaaaah, jaaaaah, kom maarrrrr, zo lekkurrrrr..'.

Meer bevestiging had ik niet nodig, en ik verhoogde het tempo, terwijl ze met dat gespierde grotje van haar mijn piemel er zo wat afkneep. En daar kwam het hoor, met grote golven spoot mijn geil de wanden van haar strakke kutje in, diep, diep naar binnen toe.

Ik klauwde om haar lichaam heen, haar bijna platdrukkend tegen het mijne.

Ook zij was klaargekomen, want ik voelde haar kutspieren iedere paar seconden ongecontroleerd samentrekken. Wat had ik dit nodig gehad, en wat had zij het verdiend!

Geleidelijk aan werd mijn grip minder, en lieten we allebei een diepe zucht lopen, en we keken elkaar even diep in de ogen.

Nog geen vijf seconden later klonk er een omroep van de conducteur dat we binnen enkele minuten zouden aankomen op station Sloterdijk. Daar moest ik eruit, dus ik gebaarde met mijn armen en zei: 'Geef me je telefoon!', waarna ik mijn nummer intoetste en mezelf belde.

Na één keer overgaan hing ik op en gaf ik het toestel terug aan de eigenaresse, die inmiddels uitgeput op het afgesloten deksel van het toilet was neergeploft.

'Tot de volgende keer, lekkertje' zei ik tegen haar. Daarna ontgrendelde ik de deur, opende en sloot 'm weer achter me, een volgespoten mokkeltje achterlatend, badend in het zweet. Bijna triomfantelijk danste ik de trein uit het perron op. Man, wat voelde dit als een overwinning!

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Schoolopdracht - 9Door: Hottie
Gelezen: 1813x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen Piemel Poesje
26-05
8.7
:: De Fantasie Van...Door: Bartje
Gelezen: 5082x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Tiener
26-05
8.2
:: Lisa Leren (ver)kennenDoor: Justsomeboy
Gelezen: 6601x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-05
8.7
:: Mijn Memoires - 7Door: Fieke
Gelezen: 1309x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
25-05
8.9
:: Ondeugende Spelletjes - 1Door: Robin
Gelezen: 7860x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Café, Spelletje,
25-05
8.8
:: Bertje - 3Door: Hottie
Gelezen: 4364x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.7
:: AssepoesjeDoor: Bella
Gelezen: 7936x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-05
8.2
:: Nora De Marokkaanse... - 3Door: Mister_docent
Gelezen: 9412x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Stagiair, 18, Ontmaagd
24-05
8.8
:: Mijn Memoires - 6Door: Fieke
Gelezen: 1847x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen
24-05
8.5
:: Fout - 3Door: Jefferson
Gelezen: 5950x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 3Door: Shoestring
Gelezen: 9964x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Bertje - 2Door: Hottie
Gelezen: 9565x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
22-05
8.6
:: Mijn Memoires - 5Door: Fieke
Gelezen: 1945x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.7
:: Italiëreis - 4Door: Karel
Gelezen: 7054x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
22-05
8.9
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 2192x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 7757x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!