Opwindend.Net
Ik ben Bas en ik zit mijn examenjaar HAVO. Ik heb al wat vriendinnen gehad maar sta momenteel droog. Hieronder kun je mijn spannende verhaal op school lezen.

Ik moest het eerste uur naar school voor mijn les scheikunde. Eenmaal op school aangekomen zette ik mijn fiets in het fietsenrek en zette hem op slot. Ik liep naar de ingang van de school. Het was nog vrij rustig op school en ik kon makkelijk naar mijn kluisje lopen. Toen ik links afsloeg richting de kluisjes zag ik Kris staan. Er schoot meteen een warme straal door mijn hele lichaam heen. Ze zag er zo mooi uit! Haar mooie bruine krullen met een schattige knot bovenop haar haar. Ze had een strakke trui aan waar je goed de vormen van haar borsten in kon zien. De trui had ze in haar luchtige korte rokje gestopt. Ik denk dat ik iets te lang naar haar staarde want ze keek me aan, iets wat ze normaal nooit doet. Ik keek meteen weg en liep naar mijn kluisje. Ik keek nog n keer om om te kijken of ze nog keek maar ze had haar rug naar me toe gekeerd en ik kon haar mooie kontje zien.

De bel ging en ik ging naar mijn les scheikunde. Ik kon me maar niet concentreren, ik kon alleen aan haar perfecte lichaam denken en mijn lul was de hele tijd hard. Ik zat wat ongemakkelijk met mijn handen op mijn kruis om hem zo goed mogelijk te verbergen. Rechts voor mij zat Fleur (ook een enorm goede kont als je het mij vraagt). Ik keek naar haar kont om het lichaam van kris te vergeten.

Ondanks mijn geilheid is het me toch gelukt om de eerste 2 uur uit te zitten. De bel ging en we hadden 20 minuten pauze. Ik ging met wat vrienden naar de aula toe en onderweg keek ik de hele tijd uit naar Kris maar ik heb haar helaas meer gezien.

Opeens voelde ik halverwege de pauze een hand over mijn rug strelen. Ik keek snel om en zag Kris met haar knappe vriendinnen langs me lopen. Ik zag niet van wie de hand was en ik wist niet of die hand wel voor mij was bedoeld. Niemand keek om van hun en ik dacht dat het per ongeluk was. Aan de ene kant wel jammer maar aan de andere kant: ik kon nog een paar seconde naar de kont van kris kijken! Pff wat een kont en wat een paar benen eronder.

De bel ging weer en ik had Engels. Ik liep naar Engels en zag onderweg Kris naar de wc gaan. Ik zei tegen mn vrienden dat ik even naar de wc moest en hoopte dat zij niks door hadden. Ik ging de mannen wcs in en deed alsof ik alleen mijn handen aan het wassen was. Ik wilde wachten tot ze weg ging zodat ik achter haar aan kon lopen en de hele tijd naar haar kont kon kijken. Ik hoorde de deur van de wc naast me open gaan. Ik wilde bijna naar buiten gaan om te kijken of Kris het was maar toen hoorde ik: Gaan jullie maar alvast ik moet nog even wat doen. Ik liet de klink van de deur weer zachtjes los en wilde een hokje in gaan maar het was te laat. De deur is voor de helft van glas en ik zag Kris door het glas voor de deur staan. Ze keek me aan met zwoele ogen. Ze deed de deur open, ik liep verstijft naar achter en zij liep naar voor naar me toe. Uiteindelijk voelde ik een muur tegen mijn rug en zag Kris langzaam naar me toe lopen. Ik kon geen kant meer op. Ze stopte toen onze neuzen elkaar bijna raakte. Ze zette n hand naast mijn hoofd op de muur en ik voelde me ingesloten. Ze fluisterde zachtjes in mijn oor: Ik zag je wel kijken hoor, vanochtend en ze knikte naar beneden naar haar borsten. Ik eh. Sorry, stamelde ik. Nou pak ze vast dan, zei Kris, Ik weet dat je het wilt. Nee dat hoeft niet.ik eh moet naar mijn les, zei ik. Ik besefte nog niet wat er allemaal gebeurde.

Vanaf dat moment ging het snel, ze legde haar hand op mijn kruis en kneep er speels in. Nou als jij niks doet doe ik het maar, zei ze. Ik voelde mijn pik meteen hard worden. De hormonen gierden door mijn lichaam. Er ontstond een soort van error in mijn hoofd en wist niet meer wat ik moest doen of zeggen. Dat hoefde gelukkig ook niet want haar lippen raakte de mijne. Ik voelde haar tong tegen mijn lippen drukken en op dat moment was alles helder. Ik voelde een warme golf van blijdschap en voelde mijn hartslag in mn keel kloppen. Ik opende mn mond en boog mijn hoofd een beetje. Haar tong raakte de mijne en draaide zachtjes rondjes. Het voelde hemels. Ik deed mijn handen omhoog, langs haar benen, over haar rokje, naar haar trui en tegen haar borsten. Ik voelde dat haar tepels helemaal stijf waren en dat zij ook geil was. Ze trok haar tong terug en duwde mijn handen weg. Zie je wel dat je het wilde.

Ze trok een hokje open en ging naar binnen, ze trok me mee aan mn trui. Toen het hokje op slot was pakte ze de onderkant van mn trui en deed hem in n beweging uit. Ik wilde haar trui uit haar rokje trekken en hem uit doen maar ze hield me tegen. Dat is een verrassing voor jou straks! Ik voelde mn lul kloppen, hij moest eruit. En gelukkig deed Kris mn broek en onderbroek naar beneden. Daar stond ik dan, helemaal naakt met een keiharde lul tegenover het aller knapste meisje van de hele school. Ze pakte mn lul vast en begon zachtjes op en neer te bewegen. Ze zoende me weer intens. Ik had al bijna het gevoel dat ik klaar zou komen maar dat was gelukkig niet het geval. Ik deed mn armen om haar heen en onder haar rokje. Ik masseerde haar billen en zij trok me af terwijl ze me tongde.

Ze zei dat ik op de wc moest gaan zitten en dat ik alleen mocht kijken en dat ik niet mocht aftrekken. Ze begon langzaam al haar kleren uit te trekken. Eerst haar rokje naar beneden, toen haar trui naar boven. Daar stond ze, in haar bh en string. Haar tepels kwamen door haar bh heen en ik zag een natte plek door haar string. Ze knielde, stopte mn lul in haar mond en begon me te pijpen.

Het was maar goed dat ik zat want ik begon helemaal te trillen. Haar warme lippen op en neer over mn lul, haar zachte tong die zachtjes rondjes maakte om mijn eikel. Ze zoog zachtjes aan mn lul en het was enorm lekker. Mijn ademhaling ging omhoog en ik zei: ik kom bijna klaar, je moet stoppen! Ik wilde niet nu al klaarkomen en ook niet in haar mond hier op school. Ze zoog nog n keer hard aan mn lul en stopte net op tijd. Ze stond op en trok me overeind aan mn handen. Ze deed de wc dicht en deed haar string naar beneden. Ik was helemaal geil en zoende haar weer. Ze vond het blijkbaar goed want ze tongde terug. Ik maakte haar bh los en ze liet hem over haar armen naar beneden glijden. Nu stonden we allebei naakt in de wc. Ze zette haar been op de dichte wc en ik zag voor het eerst haar super mooie gladde kutje. Haar kutje stond wat open omdat haar been zo omhoog stond. Ze pakte mn lul en wilde hem naar binnen duwen. Moeten we geen condoom gebruiken, zei ik. Nah ik zit aan de pil en ik wil hem echt voelen. Ze stopte hem in haar kutje en ging op en neer. Het was de beste seks die ik ooit gehad had. Ze was super nat en mn lul schoof makkelijk naar binnen en buiten. Zij genoot er duidelijk ook van want ze kreunde heel zachtjes.

Na een tijde stopte ze en haalde haar voet van de wc af. Ze ging met haar kont me toe staan en boog voorover. Ik snapte al wat ze bedoelde, ik pakte mn lul beet en wreef over haar kont naar beneden over haar kutje en stak hem naar binnen. Dit voelde nog geiler! Mn lul ging nog dieper naar binnen en het voelde veel strakker aan. Zij vond het lekker en begon steeds harder te hijgen. Neuk me hard met die grote lul van je. Ik deed wat ze me vroeg en ging sneller en harder stoten.

Opeens ging de deur van de wc open en ik trok mn lul snel uit haar kutje. Ik denk dat niemand wist wat wij aan het doen waren want het hokje naast ons ging open en er ging iemand naar binnen. Kris draaide naar me toe en begon me weer te pijpen, dit keer zonder geluid.

Toen we de deur weer dicht hoorde gaan wisten we dat we alleen waren en ik wilde nog n ding uitproberen. Ik hielp haar overeind, tongde even kort en tilde haar op. Ze schoof mn lul naar binnen en ik pakte haar billen vast. Ik drukte haar tegen de muur en begon haar zo te neuken.

Ik voelde dat ik bijna klaarkwam en zette haar weer neer. Ze draaide zich weer om en ik begon haar natte poesje weer te neuken. Na een paar keer kwam ik klaar, ik stond te trillen op mijn benen en spoot al mijn zaad diep in haar kutje. Ze gaf een hoog gilletje en draaide zich weer om. Ze knielde en zei: Ik zal je even schoon maken lieverd. Ze stopte heel mn lul in haar mond en likte hem helemaal schoon. Ze tongde me nog 1 keer intens en toen begonnen we allebei onze spullen te zoeken die verspreid lagen over de grond. We kleedden onszelf aan en gingen naar buiten. (Ik liep toch nog achter haar en kon naar haar kontje kijken.) Ik stond nog niet helemaal stil dat ik haar naakt gezien had en laat staan dat ik haar geneukt heb. Ik ben vervolgens naar mijn Engels les gegaan waar ik iets wat te laat binnen kwam.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 714x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
9.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 1394x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.6
:: Fout - 1Door: Jefferson
Gelezen: 3853x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.3
:: Nora De Marokkaanse... - 2Door: Mister_docent
Gelezen: 2619x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stagiaire, Nora, Marokaans, Hoofddoek, School
21-05
9.0
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 10986x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2867x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 6044x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 7464x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 21126x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10793x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9736x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 16371x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14656x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9602x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 16144x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 11009x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!