Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Saskia's Huiswerk - 6

Nadat Saskia naar huis was vertrokken had hij zijn spullen voor de wedstrijd bij elkaar gezocht en in zijn honkbaltas gestopt. Het was een enorm ding, maar die had hij ook nodig. Twee knuppels, twee handschoenen, een paar ballen, zijn wedstrijdkleding, twee handdoeken, nog wat andere spullen die hij wellicht nodig zou hebben, het moest elke wedstrijd weer mee. Toen hij alles bij elkaar had was hij nog even naar beneden gelopen om wat te drinken en zijn ouders welterusten te wensen, daarna was hij in zijn nog warme bed gekropen en gaan slapen.

De wedstrijd van vandaag was een belangrijke. Marco's team stond nu op de derde plaats in het klassement. Eerste konden ze niet meer worden, het team dat op ťťn stond had een veel te grote voorsprong. Maar tweede was wel mogelijk als ze vandaag zouden winnen met minstens twee punten verschil. Marco was zich hier goed van bewust, hij was blij dat hij geen pitcher meer was en niet meer de druk van de hele wedstrijd op zijn schouders zou hebben. In het begin van het seizoen had hij last van zijn elleboog gekregen en op aanraden van de fysiotherapeut die hij hiervoor bezocht had was hij overgestapt naar het tweede honk, een plek die hem prima beviel.

Het was een uitwedstrijd. De club waar hij naartoe moest was even ver van zijn huis als zijn eigen vereniging en iedereen ging er op eigen gelegenheid naar toe. Saskia had wel gevraagd hoe laat hij zou vertrekken maar besloot de warming-up van een uur over te slaan en naar het honkbalveld te komen als de wedstrijd zou beginnen. Dus fietste Marco 's ochtends alleen naar het sportveld tot hij halverwege een paar teamgenoten tegenkwam en zich bij het groepje aansloot. Tijdens het fietsen had hij zijn telefoon voelen trillen in zijn zak. Hij parkeerde zijn fiets en keek welke berichten er binnen waren gekomen.

Een paar foto's in de groepsapp. Een van Saskia, een foto van haar kutje met het handvat van een plastic speelgoed honkbalknuppeltje er in. 'Als je scoort mag jouw knuppel er in' stond eronder. Een tweede foto, deze was van Franka. Ze stond voorover gebogen voor de spiegel in een badkamer, de foto was tussen haar benen door gemaakt. Haar billen gespreid zodat zowel haar kutje en haar kontje goed zichtbaar waren, haar wijsvinger trok haar kutje open, haar middelvinger rustte op haar kontje. 'Als je twee keer scoort mag je kiezen!' stond erbij.

Marco moest even wachten voordat hij de kleedkamer in kon lopen. Een half stijve lul zou zeker door zijn teamgenoten gezien worden en een storm aan commentaar opleveren.

De wedstrijd liep gelijk op, de teams waren vandaag even sterk. Tijdens de tweede helft van de derde inning zag Marco de meiden aan komen lopen en op de tribune gaan zitten. Hij zwaaide naar ze om te laten zien waar hij stond en ze zwaaiden terug. Enkele minuten later ving Marco een bal waardoor de tegenstanders op drie uit kwamen en de vierde inning begon. Vanwege het onverwacht warme weer werd tussen de innings steeds een korte pauze ingelast om even wat te kunnen drinken, Marco liep langs de tribune om snel de meiden te begroeten. Saskia boog naar hem toe en fluisterde in zijn oor.

"Je raadt nooit welke rode plug er sinds we van huis vertrokken lekker diep in mijn kutje zit. Oh, en je raadt ook nooit dat Franka sinds we van huis vertrokken ook een plugje in haar kontje heeft."

Lachend liep ze terug naar haar plekje halverwege de tribune. Marco voelde zijn lul kloppen in zijn sportbroek, en was blij dat zijn toque voorkwam dat hij keihard werd. Hij liep door naar de dug-out, luisterde naar wat aanwijzingen van de coaches en dronk wat Aquarius. De wedstrijd bleef eigenlijk onbeslist tot de laatste inning. Soms had Marco's team een of twee punten voor, dan weer de tegenpartij.

De laatste inning, de tweede helft. Alle honken waren bezet, Marco's team stond een punt achter, Marco was aan slag. De eerste worp was slecht, de bal raakte de grond op 10 centimeter voor de plaat. De tweede worp was perfect. De bal kwam aanvliegen, maakte weer het rare bochtje dat hij vanaf zijn plek op het tweede honk goed had kunnen bestuderen en kwam precies op de plek uit waar Marco hem verwachtte. Marco sloeg, raakte de bal, en nog voordat deze een meter verder was wist hij al dat dit zijn beste slag van de hele wedstrijd was. De bal vloog op een meter of vijf boven de grond over alle spelers heen. Het einde van het veld was omgeven door een hekje, daarachter stonden lage struiken. De bal vloog over het hek en landde in de struiken, wat hem automatisch een homerun opleverde. En omdat alle honken bezet waren en al deze spelers ongehinderd binnen konden komen stond zijn team meteen met drie punten voor, een stand die niet meer ingehaald kon worden! Ze waren tweede in het klassement!

Schreeuwend van blijdschap kwam Marco's team de dug-out uitgerend om een erehaag voor hem te vormen voor de home plate. De tegenpartij stelde voor om de rest van de wedstrijd maar in de kantine te gaan houden, ze hadden deze wedstrijd en het tweede plekje in het kampioenschap verloren en hadden dorst.

Iedereen ging richting de kleedkamers om te douchen en om te kleden. Marco was het middelpunt van de feestvreugde, op zo'n mooie manier hadden ze nog nooit een wedstrijd gewonnen.

Toen hij schoon en omgekleed was pakte hij zijn telefoon. Een nieuw bericht op de groepsapp, een foto van Franka, gemaakt door Saskia achter de tribunes. Het lege veld was zichtbaar tussen de bankjes door. Ze had haar korte broek omlaag getrokken en had twee vingers diep in haar kutje. Erachter zag hij een gifgroen randje van de plug die duidelijk nog in haar kontje zat. 'Voor elk punt dat jij gescoord hebt maken we je dit weekend een keertje klaar' was het bijschrift. Dat was dus vier punten die hij met de homerun had weten te scoren, plus nog twee punten eerder in de wedstrijd. Hij pakte zijn spullen en liep naar de kantine waar Saskia en Franka aan een tafeltje op hem zaten te wachten. Hij liep naar ze toe en Franka stak haar hand naar hem uit.

"Mond open", zei ze. Marco zag dat de vingers glommen van het geil uit haar kutje. Hij stak haar vingers in zijn mond en zoog ze snel schoon.

"Hmm... Heerlijk. Daar wil ik straks nog veel meer van proeven!" Nog voordat ze antwoord kon geven werd Marco weggetrokken door een van zijn teamgenoten.

"Bier voor de winnende slagman!" Marco kreeg meteen een glas bier in zijn handen gedrukt. Iedereen feliciteerde iedereen, vooral Marco kreeg veel complimenten. Na een uurtje waarin Marco erop lette niet meer dan twee glazen bier te drinken omdat hij de rest van het weekeind met de meiden helemaal helder wilde zijn was het grootste deel van het team vertrokken. Ze besloten ook naar huis te gaan en liepen naar hun fietsen.

"Je wilde toch meer proeven?" zei Franka terwijl ze haar vingers langs een pijp van haar korte broek in haar kutje liet verdwijnen. Ze hoorden haar alle drie soppen, ze was duidelijk drijfnat.

"Hoor je dat? Dat komt door die plug. Ik ben echt bloedgeil...", kreunde ze. Marco's lul kwam kloppend overeind. Hij had geen toque meer in zijn broek, dus het werd meteen een flinke tent. Saskia gleed met haar hand zijn broek in.

"Ben je niet iets vergeten aan te trekken?" vroeg ze toen ze geen boxers voelde. Ze pakte zijn al bijna harde lul vast en trok er een paar keer aan. Snel keek ze achterom of ze iemand zag, maar de fietsenstalling lag buiten het zicht.

"Mijn boxers bedoel je? Dit leek me wel lekker zo... En makkelijk." Franka stopte haar van haar geil druipende vingers in zijn mond. Saskia trok snel de gulp van zijn korte broek open en nam zijn lul in haar mond. Na een paar seconden zuigen kwam ze weer overeind.

"Buk eens voorover en laat je broek zakken", zei ze tegen Franka. "Even een heel klein voorproefje van wat gaat komen. En ze heeft ook nog een verrassing voor je." Een seconde later keek Marco tegen het met een gifgroene plug gevulde kontje van Franka aan, met daaronder een drijfnat kutje. Saskia trok hem aan zijn lul naar Franka. Langzaam schoof hij in een keer helemaal naar binnen in haar door de plug extra strakke kutje. Ze kreunde en kromde haar rug.

"Ooohhh wat is dit lekker...", gromde ze. Marco bewoog een paar keer in en uit haar warme soppende kutje. Saskia duwde hem naar achteren en zijn lul gleed met een slurpend geluid uit Franka's lichaam.

"We gaan nu naar huis. Straks verder spelen!" Zonder verder zijn lul aan te raken trok ze zijn gulp weer dicht over zijn nu van Franka's geil druipende lul terwijl Franka haar broek ook omhoog trok.

"Stil eens", zei Franka toen ze op het punt stond op het zadel van haar fiets te gaan zitten. Ze ging zitten met een geluid dat vrijwel hetzelfde klonk als wat ze eerder hoorden toen ze haar vingers natmaakte om in Marco's mond te steken.

"Dat klinkt erg sappig", zei Marco. "En een hoop van dat sap zit ook nog aan mijn lul."

"Nu ik", zei Saskia. Ze ging ook zitten maar ze hoorden niets. "Dat komt door die plug. Maar als ik dit doe..." Ze wiebelde op het zadel. Meteen klonk ook bij haar een soppend geluid uit haar kruis. "Ik hoop dat iemand straks zin heeft om dat droog te likken."

"Voor deze keer offer ik me wel op voor je. Omdat we goede vrienden zijn", lachte Marco.

"Ik zal je wel helpen. Maar alleen als ik ook word geholpen!" Franka keek met een brede glimlach naar Saskia en Marco.

"Tuurlijk!" riepen ze tegelijk.

"Je had het net over een verrassing?", vroeg hij.

"Oh ja, heel vervelend", zei Franka. "Mijn ouders zijn dit weekend weg en ik moet dus op tijd thuis zijn om de katten eten te geven en op het huis te passen. Misschien dat jullie zin hebben om even mee te gaan? En dan meteen ook maar blijven eten? En ik kan me ook niet herinneren dat ze iets hebben gezegd over dat jullie niet mogen blijven slapen..." Ze keek grijnzend opzij.

Marco ging meteen in het spel mee.

"Goh, dat is inderdaad vervelend. Misschien moeten we dat inderdaad maar doen, stel je voor dat er een inbreker binnenkomt terwijl je daar alleen in dat huis bent."

"Ik zou me daar wel een stuk veiliger door voelen", zei Franka. Ze waren inmiddels bij Marco's huis aangekomen en stapten van hun fietsen. Marco en Saskia zetten beiden hun fiets in de schuur. Marco pakte zijn tas en liep naar binnen, gevolgd door de meiden. Zijn moeder was bezig in de keuken.

"Hoi ma, we hebben gewonnen! En we zijn tweede geworden in het klassement! Door mijn homerun!" Marco's moeder luisterde aandachtig naar een verslag van de wedstrijd, af en toe aangevuld door de meiden.

"Vanavond hebben we een feestje om het te vieren. Ik heb al mijn huiswerk af, dus ik hoop niet dat je het erg vind?" Marco keek haar overdreven smekend aan, omdat hij wist dat zijn moeder er geen probleem mee zou hebben.

"Ga jij maar lekker feestvieren vanavond", zei ze.

"Fijn, dank je wel! Oh, ik eet ook niet thuis straks." Marco draaide zich naar de meiden. "Zullen we zo gaan? Ik trek even iets anders aan en dan ben ik er klaar voor."

Na een korte stop bij het huis van Saskia waar niemand thuis was liepen ze naar het huis van Franka. Door de ligging van het huis was de achtertuin zo gelegen dat niemand van buiten er in kon kijken. Omdat de tuin aan de westkant van het huis lag scheen 's middags en 's avonds de zon in de tuin.

"Kijk eens, niemand kan ons hier zien. Mijn ouders werken vaak tot laat en dan grijp ik mijn kans om streeploos bruin te worden", zei Franka. "Als we zachtjes doen kunnen we gewoon lekker buiten blijven tot de muggen komen."

Ze liepen naar de vier ligstoelen die op het terras stonden.

"Uitpakken!", zei Saskia. Ze trokken samen Marco's shirt omhoog, hij hoefde alleen zijn armen maar op te tillen. Ook zijn korte broek werd door de dames snel verwijderd terwijl ze naast elkaar op de stoel voor Marco gingen zitten. Franka hapte meteen toe en zijn lul verdween diep in haar mond. Zacht kreunend zoog ze op zijn snel harder wordende lid.

"Mmm... Lekker, ik proef Franka nog een beetje. Je hebt zes keer gescoord tijdens de wedstrijd, je gaat dus in elk geval zes keer klaarkomen. We hebben samen zes mogelijke plekken, die gaan we allemaal minstens een keer vullen", zei Saskia. "Dat betekend dus dat ik het net als Franka een keer in mijn kontje wil proberen." Ze nam het zuigen van Franka over.

"Maar eerst willen wij een keer klaarkomen. Voorlopig mag jij alleen maar hard blijven", zei Franka. "Tot jullie morgen naar huis gaan, gaan Sas en ik ervoor zorgen dat die heerlijke lul zo veel mogelijk lekker nat en warm is opgeborgen!"

Marco genoot van het vooruitzicht en kreunde.

"Wat willen jullie eerst doen?", vroeg hij.

"Eerst ga jij op je rug liggen en gaan wij allebei op je zitten. Als Saskia klaar is gekomen bedenken we iets anders."

Marco ging op een grote handdoek in het gras liggen en Franka liet zich langzaam over zijn door Saskia rechtop gehouden lul zakken. Het plugje dat nog steeds in haar kont zat maakte het strakker dan hij gewend was, dat was duidelijk ook voor Franka het geval. Ze was drijfnat, iedereen hoorde de slurpende geluiden toen ze een paar keer op en neer ging.

"Nu blijven zitten, eerst mag hij mij klaar likken", zei Saskia terwijl ze op haar knieŽn boven zijn gezicht ging zitten. De rode plug zat nog diep in haar kutje.

"Ben je er klaar voor?", vroeg ze. Ze pakte de rand van de plug en trok hem langzaam naar buiten. Hij zag vlak voor zijn neus hoe haar kutje oprekte tot over het dikste punt van de plug, waarna die makkelijk naar buiten gleed. Een behoorlijke golf geil liep langs de plug zijn open mond in en Saskia bracht de plug naar boven waar de meiden hem samen schoon likten. Tegelijk ging ze op Marco's mond zitten die zijn tong diep naar binnen duwde. Zijn hele gezicht was nat van het geil dat nog steeds uit Saskia's kutje droop. Hij pakte met zijn handen haar billen beet en trok ze een stukje uit elkaar, waardoor haar kutje nog wat verder open ging staan en hij er nog dieper in kon likken.

Franka zat intussen zo'n beetje stil op zijn lul. Ze bewoog wel een beetje, maar ze was hem niet aan het neuken. Hij voelde haar vingers over haar clit wrijven waardoor haar orgasme ook begon te groeien en de spieren in haar kutje hem stevig in zijn lul knepen. Marco stopte zijn middelvinger in het kutje van Saskia en maakte hem daar goed nat. Hij liet het topje van zijn vinger langzaam in Saskia's kontje verdwijnen, die dat helemaal niet had verwacht en kreunde.

"Hij stopt een vinger in mijn kont", zei ze tegen Franka.

"Lekker toch? En helemaal als je tegelijk ook nog eens aan je clit gelikt wordt. Wacht maar tot straks zijn lul erin gaat. Dat voelt helemaal anders", zei Franka.

Marco bewoog zijn vinger langzaam in en uit haar kontje, steeds een beetje dieper tot hij er helemaal inzat. Hij had zijn wijsvinger in haar kutje gestoken en bewoog zijn vingers heen en weer waardoor Saskia snel richting een orgasme ging. Op het moment dat hij voelde dat ze klaarkwam pulseerde haar spieren in haar kontje en haar kutje om zijn vingers. Snel trok hij zijn wijsvinger uit haar kutje en hield hem naast zijn middelvinger. Ze ontspande en meteen stak hij zijn wijsvinger naast zijn middelvinger naar binnen waardoor ze nu twee vingers in haar kontje had en zijn tong diep in haar kutje. Saskia's orgasme ging meteen in een hogere versnelling en ze viel voorover tegen Franka aan waartegen ze bleef hangen.

Marco kon nu over Saskia's rug Franka aankijken. Franka's orgasme, veroorzaakt door haar eigen vingers, begon op het moment dat Saskia's orgasme uitgeraasd was. Franka keek Marco in zijn ogen toen hij de energie via zijn lul door zijn lichaam voelde stromen. Ze kneep zijn lul bijna fijn. Na een seconde of 30 was ook Franka helemaal klaar en liep het zweet in straaltjes van hun lichamen.

Saskia kwam overeind waardoor Marco's vingers dieper haar kont ingingen.

"Het voelt echt heel erg anders. En ik kom op deze manier echt keihard klaar. Dit had ik veel eerder moeten proberen", zuchtte Saskia.

"Wacht maar tot Marco's lul er in gaat. Eergisteren was voor mij ook de eerste keer, en klaarkomen met een lul diep in je kont is super intens. Zullen we eerst even wat drinken voordat we verder gaan?"

Franka kwam langzaam omhoog van Marco's lul. Toen ze rechtop stond deed ze een stapje naar voren zodat Saskia haar kutje kon likken. Ze kreunden beiden, Saskia van de smaak en Franka van de tong tegen haar clit en in haar kutje. Even later liep ze naar binnen om drinken in te schenken.

Saskia stapte intussen van Marco's gezicht af en kwam overeind. Hij liet zijn vingers uit haar kont ontsnappen.

"We gaan even op een ligstoel zitten." Ze stak een hand uit en hielp Marco omhoog. Hij liet zichzelf in een stoel vallen, zijn rechtopstaande van Franka's geil druipende lul bewoog heen en weer.

"Ah... Mijn zitplaats is klaar", zei Saskia. Ze ging op zijn schoot zitten en liet zichzelf over zijn lul zakken.

"We zouden hem het hele weekend warm en nat houden, weet je nog?"

"Ik weet het nog", grinnikte Marco. "Tot nu toe heeft mijn lul het in elk geval nog niet koud gehad."

Franka kwam weer naar buiten met drie grote glazen water en een zak chips. Ze zag Saskia op Marco's lul zitten en lachte.

"Goed zo. Lekker diep en warm. We willen niet dat hij kou vat!" Ze deelde de glazen uit en nam zelf een paar grote slokken.

Ze zette haar glas op de tafel en trok iets uit haar kutje, Marco zag dat het het groene plugje was dat eerst in haar kontje zat. Het ding leek op een letter T, waarbij de bovenkant voorkwam dat het ding naar binnen kon schieten.

"Ik heb hem even grondig schoongemaakt. Voor het eerst van je leven ga je aan twee kanten gevuld zijn. Ga eens naar voren!", zei ze tegen Saskia die meteen met haar kontje omhoog voorover ging zitten. Franka duwde de tip van de plug tegen haar anus die nat was van het geil dat er uit haar kutje langs liep. De plug zelf was drijfnat van het geil uit Franka's kutje. Marco zag hoe de plug langzaam in haar kontje verdween en hij voelde hem langs zijn lul naar binnen schuiven. Hoe dieper de plug naar binnen ging, hoe harder Saskia kreunde. Toen de plug met het dikste punt door haar sluitspier glipte kermde ze even.

"Zo vol heb ik nog nooit gezeten. Ik durf bijna niet te bewegen", zei ze zacht.

Franka grijnsde gemeen en trok Saskia rechtop, waardoor Marco's lul en de plug beiden nog wat dieper naar binnen gingen. Saskia's ogen openden wijd.

"Nog voller zo? Lekker toch? En als je jezelf dan ook nog vingert voelt het zo." Franka stak haar hand tussen Saskia's benen en wreef over haar clit. "En als je klaarkomt... Zalig! Weet je, misschien moet je nu samen met Marco klaarkomen. Lekker diep in je kutje, met een plug in je kontje!"

Saskia had van zichzelf al een iets strakker kutje dan Franka en met de plug in haar kont voelde het helemaal alsof ze met een vuist in Marco's lul kneep. Hij wist dat hij dit nooit lang vol ging houden. Saskia zette een voet aan elke kant van de stoel en steunde op de armleuningen. Ze tilde zichzelf omhoog waardoor Marco's lul uit haar lichaam schoof. Zo begon ze langzaam te neuken. Franka ging voor haar tussen Marco's benen zitten en bewoog haar duim over Saskia's clit. Ze waren nog geen 30 seconden bezig toen Saskia onverwacht knallend klaarkwam, waardoor Marco ook meteen haar kutje volschoot met sperma. Ze liet zich op zijn schoot zakken zodat zijn lul niet dieper kon en genoot van de golven door haar lichaam. Franka bleef genadeloos doorgaan met het vingeren van Saskia's clit waardoor haar orgasme nog wat langer duurde.

"Stoppen... Alsjeblieft...", kreunde ze. Franka trok haar hand terug en Saskia zakte kreunend achterover tot ze op Marco's buik lag. Marco hoorde het klikken van een camera en zag dat Franka foto's aan het maken was van Saskia's gevulde kutje.

"Dit is echt het geilste wat ik ooit heb gezien. Niet bewegen allebei, als jullie weer een beetje afgekoeld zijn wil ik je nog een keer klaar likken terwijl je ontspannen ligt. Met een kontje vol buttplug en een kutje vol met sperma en lul!"

Na een paar minuten deed Saskia haar ogen open.

"Ik denk dat mijn klitje nu wel wat minder gevoelig is. Wil je het even proberen?", zei ze tegen Franka.

Franka stak haar hoofd tussen Saskia's benen en likte langs Marco's ballen omhoog naar haar clit die rood en hard tussen haar openstaande lippen naar buiten stak. Toen Franka over haar clit likte voelde Marco Saskia's kutje meteen weer in zijn lul knijpen waardoor wat van zijn sperma langs zijn lul naar buiten werd geperst. Franka kreunde goedkeurend toen ze het mengsel van geil en sperma proefde.

Saskia moest haar best doen om ontspannen op Marco's buik te blijven liggen terwijl Franka haar tong door haar kutje en over haar clit liet glijden en Marco haar borsten masseerde. Omdat ze nog maar net klaargekomen was zat de spanning nog in haar lichaam, het duurde dan ook niet lang voordat Marco voelde dat ze weer klaar ging komen. Saskia begon te kreunen, eerst zacht maar naarmate ze dichter bij haar orgasme kwam steeds een beetje luider. Ze kwam gruwelijk hard klaar op de tong van Franka die van geen ophouden wist. Haar kutje kneep zo hard in zijn lul dat hij eruit dreigde te glippen. Franka voelde dit gebeuren en duwde met haar vingers tegen de onderkant van zijn lul, zodat deze diep in Saskia bleef.

Het orgasme duurde zeker een volle minuut. Saskia smeekte Franka om te stoppen met likken, waarna Franka Marco's lul langzaam uit het kutje van Saskia trok. Druipend van sperma en geil verdween hij meteen in Franka's zuigende mond.

"God wat smaken jullie lekker", zei ze na een tijdje. Ze duwde zijn eikel weer tussen Saskia's lipjes. "Even terug naar binnen, nog wat meer van dat smaakje erop en dan lik ik hem weer schoon!"

Marco duwde zijn bekken naar voren zodat hij diep in Saskia schoof, die meteen weer kreunde. Hij voelde Franka's tong langs zijn lul een stukje het nog steeds gevoelige kutje ingaan en hij bewoog een paar keer in en uit Saskia's kutje. Ze was zo nat dat ze hoorbaar sopte.

"Wil je ook even proeven?", vroeg Franka aan Saskia.

"Duh... Natuurlijk!"

"Even blijven zitten. Ik ga op de grond liggen, en dan lik ik je schoon." Franka ging voor de stoel in het gras liggen.

"Wees een beetje zachtjes met mijn clit. Die is nog erg gevoelig en ik wil nog een paar keer klaarkomen vandaag." Saskia ging rechtop zitten en kwam omhoog. Ze ging voor de stoel op haar knieŽn zitten, met haar kutje recht boven Franka's gezicht. De eerste klodder hing al aan haar lippen, wat Franka gulzig oplikte op het moment dat Saskia Marco's lul in haar mond liet verdwijnen. Na een tijdje voelde Marco ineens dat Saskia harder zoog en luid kreunde.

"Ze neukt mijn kont met die plug. Heerlijk!", zei ze tussen het sabbelen door. "Daar wil ik echt vandaag of morgen jouw heerlijke lul in hebben!"

Na een paar minuten kwam ze omhoog.

"Nu stoppen, anders kom ik klaar. Ik wil de eerste keer van anaal komen als Marco me daar neukt, niet van die plug." Ze ging op de stoel naast Marco zitten, het groene plugje nog steeds in haar kont. Franka kwam ook overeind en ging op Marco's lul zitten, haar kutje zoog hem slurpend naar binnen. Ze gaf hem zijn glas drinken aan en hij nam een paar slokken.

"Heb je het een beetje naar je zin?", vroeg ze glimlachend. Ze nam zelf ook een paar slokken van haar glas. Marco toverde een brede glimlach op zijn gezicht.

"Nu is het jouw beurt", zei Saskia tegen Franka.

"En ik weet al precies wat ik nu wil", zei Franka. "Wil je even iets voor me halen?" Franka boog voorover en fluisterde in Saskia's oor.

"Oohhh... Goed idee! Ik loop even naar je kamer. Zo terug!" Saskia liep naar binnen. Een minuutje later was ze terug met een tasje.

"Ik heb even de speeltjes gehaald. Jij kan niet alle ingangen tegelijk vullen, dus halen we er gewoon wat hulpstukken bij. Kunnen we misschien nog een echte DP proberen!" Ze liet de inhoud van het tasje op de tafel vallen. Twee dildo's, een kleine en een ongeveer even groot als Marco's lul, een plug die iets groter leek dan degene die nog steeds diep in Saskia zat, een vibrator en een flesje met een pompje erop.

"Ik wil op zijn hondjes. Hier in het gras. Langzaam en diep." Ze kwam naar voren en trok Marco mee. In slow motion gingen ze van de stoel af, er voor zorgend dat Marco's lul niet uit haar kutje glipte. Op handen en knieŽn zat ze voor hem toen Saskia met haar telefoon in haar hand ernaast kwam zitten.

"Even een video voor eenzame avonden", zei ze. "Langzaam en diep!"

Marco deed precies wat ze vroeg. Saskia begon de opname toen Marco diep in Franka zat en zijn lul langzaam naar buiten trok. Haar schaamlippen draaiden een beetje naar buiten en zijn lul glom van het geil. Toen hij de rand van zijn eikel zag duwde hij weer langzaam naar binnen. Saskia draaide met haar telefoon om Franka heen om de actie van alle kanten op te nemen.

"Tijd voor deel twee..." kreunde Franka na een tijdje.

Saskia pakte het flesje en spoot een heldere vloeistof over Franka's kontje. Het liep over Marco's lul naar beneden naar haar clit. Hij voelde hoe zijn lul nog gladder werd en begreep dat het een flesje met glijmiddel was.

"Stoppen en niet bewegen, wij doen alles", zei ze tegen hem. Ze bewoog naar voren waardoor hij uit haar lichaam gleed. Saskia greep zijn lul en liet er nog wat van het glijmiddel overheen lopen en smeerde het goed uit. Daarna hield ze zijn eikel stevig tegen Franka's kontje aan. Langzaam kwam ze achteruit en Marco voelde hoe zijn eikel geleidelijk naar binnen gleed. Zodra de rand van zijn eikel door haar kringspier heen was stopte ze en siste ze tussen haar tanden.

"Ow... Dat is vol", kreunde ze. Saskia zat naast haar met de telefoon gericht op waar Marco's lul Franka's kontje vulde. Na een paar seconden liet ze zich verder achteruit zakken waardoor Marco steeds dieper in haar sterretje verdween tot hij niet dieper kon en zijn ballen klem zaten tussen zijn benen en haar kutje. Zo bleef ze zitten.

"Probeer hem nog een beetje dieper in me te duwen als dat gaat", fluisterde ze. Marco bewoog zijn bekken nog wat naar voren waardoor hij misschien nog een centimeter verder naar binnen schoof.

"Even houden zo. Ik wil me precies kunnen herinneren hoe strak en diep en vol en ongelofelijk lekker dit voelt."

Saskia draaide onder Franka door om haar openstaande lege kutje te filmen en hield de telefoon daar.

"Neuk mijn kontje net zo langzaam en diep als dat je net mijn kutje neukte. Ik wil keihard klaarkomen op je lul in mijn kontje. Ik wil dat je mijn kontje helemaal volspuit met je heerlijke sperma."

Marco bewoog zijn lul langzaam in en uit het strakke kontje van Franka die een constante stroom van geile opmerkingen kreunde. Omdat hij net een half uur eerder Saskia had volgepompt wist hij dat het nog even ging duren voordat hij weer zou komen, dus Franka ging er nog een tijd van genieten.

Saskia spoot na een tijdje nog wat glijmiddel over zijn lul. Marco voelde dat een orgasme van Franka niet zo lang meer op zich zou laten wachten.

"Als ik straks kom wil ik dat je gewoon zo doorneukt. Niet stoppen. Pas als ik het zeg."

"Zal ik doen", zei Marco. Nog geen drie stoten later kwam Franka klaar. Hij voelde hoe haar kringspier zich als een strop om zijn lul sloot en moest moeite doen om weer naar binnen te kunnen. Hij pakte haar heupen en trok haar langzaam maar ferm over zijn lul. Franka gromde als een tijger. Haar hele lichaam liep rood aan terwijl ze met verkrampte vingers het gras probeerde te pakken.

Er leek geen einde te komen aan de golven van genot die door het lichaam van Franka denderden en waardoor Marco het gevoel had dat zijn lul volkomen fijngeknepen werd.

"Doorgaan! En meer glijmiddel!" siste ze toen Marco iets langzamer ging. Ineens verslapte ze en zakte ze met haar bovenlichaam tegen de grond.

"Niet stoppen", kreunde ze. "Pas als jij ook klaargekomen bent. Zelfs als ik flauwval gewoon door neuken."

Marco deed zijn best om het tempo zo goed mogelijk vast te houden. Na haar orgasme was de stroom geile opmerkingen opgehouden en vervangen door een gestaag kreunen. Mede door het orgasme van Franka zat Marco nu ook op het randje. Hij wilde het liefst samen met Franka klaarkomen, maar hij was haar net voor. Zodra ze voelde dat de eerste straal sperma haar darm ingeschoten werd kwam ze zelf ook weer klaar.

"Doorgaan!", siste ze weer. Het kostte Marco veel moeite om door te blijven gaan terwijl hij klaarkwam. Elke spier in hun beide lichamen was strak gespannen. Zijn lul was supergevoelig. Maar hij hield vol tot Franka klaargekomen was en slap als een natte handdoek voorover zakte. Hij ging met haar mee en lag op haar rug met zijn lul nog steeds tot zijn ballen in haar kont. Even later draaiden ze samen op hun zij.

Saskia tilde een been van Franka op zodat ze foto's van Marco's lul diep begraven in het kontje van Franka kon maken. Een minuut of drie later was Marco's lul dusdanig gekrompen dat hij eruit gleed. Er droop een flinke golf sperma achteraan. Alles werd door Saskia op de foto gezet zodat ze er later nog een keer van konden genieten.

"Zullen we even gaan douchen en dan gaan eten?", vroeg Saskia.

"Goed idee wel. Maar ik ben bang dat jullie me naar boven zullen moeten dragen. Ik ben dood..." Franka keek zielig naar Saskia en Marco. "Zo hard ben ik echt nog nooit klaargekomen. Dit moet jij echt ook doen. God wat was dat lekker!"

Marco draaide op zijn rug. Zijn lul lag nat en glibberig op zijn been. Saskia bekeek hem van dichtbij, maar zoog hem niet schoon, wat ze normaal altijd wel deed. Ze had geen probleem met Franka's sterretje likken, maar een lul schoon zuigen die er net een half uur lang diep in had gezeten was toch een stap te ver.

Toen ze beiden weer bijgekomen waren trok Saskia ze op hun voeten en liepen ze naar de badkamer. Franka's ouders hadden een prachtige badkamer laten maken en er twee stortdouches naast elkaar laten installeren. Ze konden er met zijn drieŽn tegelijk onder en niemand hoefde naast de straal te wachten.

Franka opende de kraan, stelde de temperatuur van het water in en stapte onder het vallende water.

"Kom!", zei ze tegen Marco en Saskia. Ze pakte zijn slappe lul vast en trok hem dichterbij, Saskia stapte ook onder het water.

Marco's lul begon weer tekenen van leven te vertonen, de meiden hadden hun best gedaan om hem brandschoon te poetsen. In ruil had Marco de meiden ook gewassen en een uitgebreide borstmassage gegeven. Toen hij merkte dat Saskia nog altijd een gevuld kontje had wilde hij de plug eruit trekken, maar ze protesteerde.

"Nee! Lekker laten zitten! Elke beweging die ik maak voel ik hem in me, ik blijf er bloedgeil van. Moet je eens voelen hoe nat ik ben. Het geil druipt letterlijk mijn kutje uit!"

Marco stak twee vingers in haar kutje en werd getrakteerd op een soppend geluid dat zelfs boven het geluid van de douche uitkwam.

Een kwartiertje later was iedereen weer schoon en fris en liepen ze weer naar buiten.

"Zullen we samen even de salade en borden en zo halen?" vroeg Franka aan Saskia die meteen met haar meeliep.

"Moet ik nog wat doen?" vroeg Marco.

"Zorgen dat onze zitplaats lekker overeind blijft", zei Franka lachend terwijl ze naar binnen liep. Een paar minuten later kwamen ze naar buiten met een schaal met salade, drie borden en bestek.

"We willen eerst een voorafje", zei Saskia. "Je stopt je lul even diep in Franka, dan lik ik hem schoon, dan stop je hem in mij en dan likt Franka hem schoon. En dan gaan we eten."

Franka ging op handen en knieŽn naast Saskia op de ligstoel zitten. Marco kwam dichterbij en liet zijn lul door Saskia in het warme kutje van Franka sturen. Ze kreunden beiden toen Marco langzaam een paar keer diep in haar kutje schoof.

"Honger!", zei Saskia. Marco trok zich terug uit Franka waarna Saskia hem greep en meteen zijn lul diep in haar mond liet verdwijnen. Genietend zoog ze hem schoon, na een minuutje draaide ze zich om en ging op handen en knieŽn zitten. De plug nog altijd in haar kont, alles glom van het geil dat langzaam uit haar kutje bleef druipen. In plaats dat Marco zijn lul in haar stak zakte hij door zijn knieŽn en likte slurpend tussen haar lippen door, zijn neus tegen de plug. Even later stak hij zijn lul in haar ondanks Marco's likken nog steeds drijfnatte kutje. Franka werd na een paar keer diep in Saskia's kutje getrakteerd op een van het geil druipende lul die ze gretig schoon zoog.

"Zo. Eet smakelijk allemaal. Misschien moeten we je eens een keer leegtrekken over een bord met sla! Lijkt me eigenlijk best lekker, onze eigen 'slasaus de Marco'!" Ze lachte.

"Dat is een goed idee! Even een paar dagen sparen, dan is het lekker veel. Dat gaan we binnenkort eens proberen!", zei Saskia.

Franka pakte een bord en kwakte er een flinke schep salade op. Saskia en Marco deden hetzelfde, waarna ze pratend over van alles hun borden leeg aten. Toen de salade op was stond Franka op.

"Ik heb nog een toetje voor iedereen. Loopt er iemand even mee om de borden weg te brengen en meteen wat drinken mee terug te nemen? Dan pak ik het uit de koelkast."

Marco stond op, pakte de lege borden en glazen en liep achter Franka aan naar binnen. Ze zetten de vaat op het aanrecht. Franka tilde een voet op het aanrecht, zodat haar kutje wijd open stond.

"Iemand toevallig interesse in een klein likje?", vroeg ze. Marco zakte voor haar door zijn knieŽn.

"Nou, dat lijkt me helemaal..." Verder kon hij niets zeggen, zijn tong gleed diep in haar kutje en likte het zoete geil op. Veel te snel naar Marco's zin liet ze haar been weer zakken.

"Pak jij even een lepel? Een is genoeg."

Marco pakte de gevraagde dessertlepel en vulde de glazen met water uit de waterkoeler. Ze liepen achter elkaar naar buiten, hij had niet gezien wat Franka uit de koelkast had gepakt. Toen hij ging zitten stonden er drie Danoontjes op tafel.

"De dessertlepel is voor jou. Wij gebruiken dit", zei Franka terwijl ze Marco's lul vastpakte. Ze trok de beschermende folie van de bekertjes af en ging op de grond voor Marco zitten. Ze pakte zijn half harde lul, doopte zijn eikel in het bekertje en stak deze druipend van de vla in haar mond en zoog en likte hem schoon. Saskia ging naast haar op de grond zitten. Franka gaf Marco's lul aan Saskia, die ook zijn eikel in haar bekertje stak en hem daarna schoon zoog.

"Dit is al zo lang een fantasie van me. En nu doe ik het echt! Zo geil! Misschien hebben we geluk en krijgen we ook nog een beetje room bij ons toetje", zei Franka.

"Klinkt goed! Wel even eerlijk delen dan natuurlijk", zei Saskia. Om en om doopten ze Marco's inmiddels weer staalharde lul in hun bekertjes. Maar omdat hij vrij snel achter elkaar twee keer was klaargekomen duurde het langer voordat hij ze kon trakteren op een laagje room bij hun dessert. Al snel waren de bekertjes leeg en Franka keek beteuterd.

"Ik ga er nog twee halen. Ik wil room op mijn toetje", zei Franka en ze liep naar de keuken. Saskia stond op en ging voor Marco staan.

"Even een tussendoortje?" Saskia deed haar benen uit elkaar zodat Marco haar kon likken. Even later kwam Franka weer naar buiten met nog twee Danoontjes en ze gingen weer tussen zijn benen zitten. In de hoop dat ze dit tweede toetje wel met wat van zijn room zouden krijgen zogen ze beiden langer en harder op zijn lul en hij voelde al snel dat hun room deze keer wel zou komen.

"Ik kom bijna", zei Marco. Franka en Saskia gingen wang tegen wang naast elkaar zitten. Om beurten zogen ze een paar seconden op zijn lul. Toen hij begon te komen pakte Saskia zijn lul vast en wisselde tussen elke straal van mond, zodat het netjes verdeeld werd. Niet dat dat heel veel uitmaakte, toen hij klaargekomen was draaiden de meiden hun hoofden naar elkaar met zijn eikel gevangen in hun monden. Hun tongen speelden met alles wat binnen bereik was en ook zijn sperma wisselde een paar keer van plaats. Uiteindelijk slikten ze hun deel door en zogen Marco's verslappende lul grondig schoon.

"Mag ik nu mijn Danoontje opeten?", vroeg Marco.

"Natuurlijk", zei Saskia en pakte de lepel en het bekertje en gaf het aan hem. "Alsjeblieft!"

"Hmm... Ik denk dat ik die lepel ook niet nodig heb. Zet die stoelen eens dichterbij."

Ze schoven twee tuinstoelen dichterbij en gingen er op liggen. Marco trok het bekertje open en goot de inhoud op Saskia's borsten, haar tepels werden meteen hard van de koele vla. Hij ging tussen haar benen op de stoel zitten, zijn lul rustend op haar kutje. Langzaam likte hij haar borsten schoon, haar tepels kregen extra aandacht terwijl hij een beetje naar voren en achteren schoof, zodat zijn lul zacht over haar kutje en clit bewoog.

"Ik denk dat ik ook twee Danoontjes nodig heb", zei Marco toen Saskia schoon gelikt was en met haar ogen dicht na lag te genieten.

"Geen probleem, we hebben er heel veel. Ik vind ze erg lekker, en de manier waarop ik ze nu gegeten heb wil ik ze eigenlijk wel altijd eten!" Ze stond op en liep naar binnen om nog een toetje voor Marco te halen. Toen ze terug kwam kreeg ze dezelfde behandeling als Saskia had gekregen.

Nadat ook Franka schoongelikt was zette Marco de stoelen zo dat hij in het midden zat en de meiden aan kon kijken, en dat hij bij hun kutjes kon. Hij wreef zacht met zijn vingers over de clitjes van de beide meiden. Hij wilde ze nog een keer lekker ontspannen laten klaarkomen. Saskia kwam veel eerder dan Franka, volgens haar zeggen doordat haar kontje nog steeds gevuld was met de plug.

"Ik heb nooit gedacht dat ik er zo geil van zou blijven! Dit is echt super lekker, ik ga ook zo'n kleintje kopen. Ik ga hem er straks uithalen, wil iemand helpen?"

"Natuurlijk!", zei Franka. "Nu meteen of als we naar binnen gaan?"

"Straks, als we binnen zijn. Voor de zekerheid even in de badkamer", zei Saskia.

Een half uurtje later lagen ze alle drie breeduit op de tuinstoelen toen Marco een bekend gezoem hoorde.

"Volgens mij beginnen de muggen honger te krijgen. Zullen we naar binnen gaan?" Ze pakten hun spullen en liepen het huis in.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Saskia's Huiswerk - 8

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 778x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
9.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 1486x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.6
:: Fout - 1Door: Jefferson
Gelezen: 4151x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.3
:: Nora De Marokkaanse... - 2Door: Mister_docent
Gelezen: 2843x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stagiaire, Nora, Marokaans, Hoofddoek, School
21-05
9.0
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 11163x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2879x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 6077x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 7489x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 21165x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10802x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9741x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 16384x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14665x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9617x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 16158x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 11012x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!