Opwindend.Net
Het is begin Maart op het moment dat het weer eindelijk een beetje opknapt. De temperaturen stijgen en het onstuimige, regenachtige weer maakt plaats voor dagen vol zon. Het was tijd om mijn goede voornemens eens te gaan naleven. Na een paar maanden binnen in de sportschool op de loopband te hebben gelopen, kan ik eens naar buiten om daar serieus naar mijn conditie te gaan kijken. Buiten loopt het toch heel anders dan op een rubbermatje dat rond draait onder je voeten. Ik ben uitgenodigd door mijn uiterst sportieve kameraad Pieter om in Mei mee te gaan doen met de Mud Masters, een twaalf kilometer lang parcours vol obstakels en modder.

Mijn naam is Bart en ben kort geleden zeventien geworden. Ik zit in het eindexamen jaar van de middelbare school samen met Pieter. Om de afsluiting van onze middelbare school te 'vieren' gaan wij dus naar de Mud Masters. Pieter traint al jaren en doet mee aan marathons en triathlons en heeft een ijzeren conditie. Zelf heb ik weinig aan mijn conditie gedaan, maar dat was ook niet echt nodig. Ik heb een gewoon, slank postuur en heb nooit de behoefte gehad om er een sixpack op te trainen, maar zal er nu toch echt aan moeten geloven. Van Pieter heb ik een mooi schema gekregen om mijn conditie op pijl te krijgen en deze ga ik dan ook snel mee aan de slag.

Het is dinsdagmiddag en we hebben studie dag, een perfect moment om mij buiten te begeven en te kijken wat de eerste maanden sportschool mij hebben opgeleverd qua conditie. Ik woon aan de rand van het bos en ken deze uit mijn duimpje van de vele uren die ik er vroeger in gespeeld heb. Ik trek mijn nieuwe hardloop schoenen aan die speciaal gemaakt zijn voor all-terrain, vul mijn bidon met sportdrank en trek de deur achter mij dicht. Ik zoek een leuke hardloop lijst uit op Spotify, doe mijn oortjes in, zet de sportapps aan die ik wil gebruiken en begin met de warming up.

Ik ben een kwartiertje aan het rennen op het moment dat ik voel dat ik moet plassen. Voordat ik ben gaan lopen had ik vast veel water gedronken zodat ik niet zou uitdrogen maar blijkbaar was dat teveel. Ik loop nog een klein stukje dieper het bos in omdat ik weet dat daar eigenlijk nooit iemand komt zodat ik rustig kan plassen. Ik ga achter een boom staan, kijk nog even goed om me heen en haal dan mijn lul uit mijn broek. Langzaam komt er een stroompje op gang en een minuut lang klettert mijn plas op de blaadjes op de grond. Ik was vergeten hoe goed het voelt om lekker vrijuit te kunnen plassen, vroeger deed ik het wel vaker toen ik in het bos ging spelen en vond het toch altijd wel iets spannends hebben. Als mijn straal uitgekletterd is, is mijn lul dan ook wat harder en groter geworden. Even denk ik eraan om met mijzelf te spelen hier in het bos, ik begin rustig in mijn zestien centimeter lange lul te knijpen maar hoor dan toch voetstappen dichterbij komen en stop mijn lul snel weg. Dat komt straks tijdens het douchen wel.

Terwijl ik mijn sportbroek dichtknoop en mij weer wil omdraaien, zie ik dat aan de andere kant van de bosjes een jonge meid zich probeert af te zonderen van de wandelpaden. Ze draagt ook sportkleding en ik vermoed dat ook zij tijdens een rondje hardlopen even wat kwijt moet. Ik sta haar verschijning even in mij op te nemen terwijl ze om zich heen kijkt. Een knappe jonge meid van ongeveer mijn leeftijd schat ik, met blonde haren in een paardenstaart tot net onder haar schouders. Haar lichaam, voor zo ver ik kan zien tussen de bladeren door, is prachtig. Een slanke, kleine dame met mooie ronde borsten, die in perfecte verhouding zijn met haar lijf. Even sta ik te dagdromen als ik zie dat ze op een meter of zeven afstand van mij haar broekje naar beneden trekt en snel tegen een boom hurkt. Blijkbaar heeft ze mij niet gezien en ik blijf dan ook gehypnotiseerd staan kijken naar deze jonge schoonheid. Doordat ze tegen de boom leunt, krijg ik een mooi uitzicht op haar straal plas die zich na enkele seconden voordoet. Muisstil blijf ik staan, ik wil ten slotte niet gezien worden, en ik hoor zachtjes tussen het gefluit van de vogels het gekletter van haar plassen. Binnen een mum van tijd stond mijn lul fier overeind, dit vond ik onverwacht enorm opwindend om te zien. In trance blijf ik staren en wat in werkelijkheid maar een half minuutje duurde, leek voor mij wel enkele minuten. Als de straal opgehouden is, schud ze even snel de druppels van haar kutje af en komt overeind. Ik kan net aan een stukje van haar venusheuvel zien die er op deze afstand aardig glad uit ziet.

Ik wil geen geluid maken en wacht tot ze haar broekje weer aan heeft getrokken voordat ik snel me pad weer vervolg. Tot mijn genoegen krijg ik echter nog een klein showtje van haar zonder dat ze er zelf erg in heeft. Even gaat ze met haar hand tussen haar benen en met haar andere hand beweegt ze naar haar borst. Ze knijpt door haar donkerblauwe sportshirt even in haar borsten terwijl ze haar blote kutje duidelijk streelt. Dan kijkt ze verschrikt achterom, een andere hardloper passeert het pad waar zij naast zat om met haarzelf te spelen. Snel fatsoeneert ze haar donkere hardloop broekje en draait zich om, klaar om terug het pad op te gaan. Ik krijg nog snel de mogelijkheid om even naar haar kontje te gluren, dat nog geen halve minuut geleden buiten mijn zicht heerlijk kon genieten van een zacht briesje tegen de billen. Ook haar kontje is in perfecte verhouding met de rest van haar lichaam, klein maar fijn. Ze verdwijnt uit mijn zicht en ik kan niet zien welke kant ze op rent. Ik blijf nog even staan om mijn stijve lul te laten krimpen zodat ik snel terug naar huis kan rennen. Mijn gedachten zijn er toch niet meer bij vandaag. Even heb ik nog de hoop om haar tegen het lijf te lopen tijdens de run terug, maar helaas hier blijft het bij.

Als ik terug thuis ben ga ik direct door naar de douche om het zweet van mijn lichaam af te spoelen. Eenmaal uitgekleed, wachtend tot de douche warm is, gaan mijn gedachten terug naar alles wat ik net heb mogen aanschouwen. In no-time is mijn lul weer stijf, nooit had ik verwacht dat het plassen van een meid mij zo zou kunnen opwinden. Ik stap onder de douche en voordat ik mij begin te wassen, begin ik eerst met mijn harde lul te spelen. Het duurt nog geen twee minuten voordat ik mijn zaad tegen de douchewand aan spuit. Drie, vier dikke stralen zaad doen het glas van de douchewand vertroebelen. Ik wist dat het geen alledaags hardloop tafereel is om zo'n prachtige meid te mogen aanschouwen tijdens het plassen, maar hoopte toch zeker dat ik het ooit weer zou mogen aanschouwen.

Twee weken ging er voorbij waarin ik uiteraard niet het geluk had om dat weer te mogen aanschouwen. Wel was ik nu goed op de hoogte van mijn conditie en rende dan ook meer dan een uur rondjes in het bos met de nodige rustpauzes. De mysterieuze jongedame in kwestie heb ik ook niet meer zien rennen en dat vind ik jammer. De afgelopen twee weken heeft ze mijn gedachten behoorlijk in de greep gehouden.

Het is zaterdag, een uur of 11 's ochtends als ik de deur weer achter mij sluit voor een nieuwe hardloop ronde. Vandaag wil ik mezelf pushen tot de limiet en heb dan ook een mooi lang parcours in gedachten. Ik hou het zo'n half uur vol voordat ik even pauze neem. Toevallig ben ik via een omweg op dezelfde plek uitgekomen als waar ik ruim twee weken geleden ook even heb staan plassen en het mysterieuze meisje heb mogen aanschouwen. Ik hoef niet echt nodig te plassen maar besluit, op hoop van zegen, weer op die plek te gaan en laat mijn half-harde lul weer lekker genieten van de buitenlucht. Vanzelfsprekend tref ik de dame in kwestie niet weer aan hier en ga dan ook, met een lichte bobbel in mijn broek weer verder.

Het is de laatste 1,5 kilometer van mijn 12 kilometer rondje door het bos als ik op een kruizing afren waar ik linksaf sla. Ik zie van rechts een andere hardloper naderen en laat netjes deze hardloper voorgaan. Het is een kleinere meid, met een zwart hardloop broekje en een donkerblauw shirtje. Even slaat mijn hart over, dat is het meisje wat ik eerder zag! Ik loop achter haar het pad in wat terug leid naar de stad. Als ik naast haar kom lopen kruizen onze blikken elkaar en ik smelt direct in die mooie blauwe ogen van haar. Ik kijk haar lachend aan en de combinatie van zenuwen en vermoeidheid zorgen ervoor dat er een heel stotterende hijgende 'hey' uit mijn mond komt. Meer dan een zwaar zuchtende hey kwam er ook niet bij haar uit, ze was ook overduidelijk uitgeput. Ik probeer wat small talk om het ijs te breken maar krijg er slechts onverstaanbaar gebrabbel uit.

Ze vertraagd haar tempo tot loopniveau en ik vertraag met haar mee. "Ook... zo ontzettend.. uitgeput?" vraagt ze dan. Even blijft het stil, we moeten beide op adem komen voordat we enigszins verstaanbaar zijn. "Ja", zeg ik, "niet gewend om zo'n afstand te lopen." zeg ik tegen haar. "Jij ziet er anders ook flink vermoeid uit". Ze antwoord dat ook zij een langere route dan normaal gelopen heeft en haalt haar telefoon te voorschijn. Als ze haar sportapp op pauze zet, zie ik een afstand van 17,8 kilometer staan op haar scherm. Beschaamd zet ik ook mijn sportapp op pauze waar 'maar' 10,3 kilometer vanaf te lezen valt. Ze ziet de afstand op mijn telefoon en vraagt mij of ik al langer hardloop. Zo raken we aan de praat en ze stelt zich voor als Amy, ze is zestien jaar en loopt al vanaf haar dertiende hard in de bossen hier. Ik maak wat flirterige opmerkingen dat als ik dat had geweten ik al veel eerder zou zijn begonnen met hardlopen en complimenteer haar dat het zeker te zien is dat ze al langer sport. "Jij mag er ander ook wel wezen hoor, met die blauwe ogen van je" antwoordt ze daarop. We zijn ondertussen aangekomen bij de stad en ik vraag haar of ze deze blauwe ogen tijdens de volgende training weer zou willen zien. Tot mijn verbazing geeft ze mij haar nummer en zegt mij dat ik maar moest kijken of ik maandag of woensdagavond met haar mee zou willen lopen, "als je dat volhoudt tenminste!", zegt ze met een knipoog. We nemen afscheid van elkaar maar zullen elkaar snel zien. Die avond app ik haar dat het mij heerlijk lijkt om maandag een rondje met haar te gaan rennen. We spreken een tijd en een plaats af, waarna we de rest van de avond met elkaar blijven appen en elkaar een beetje leren kennen en flink blijven flirten.

Maandagavond, zeven uur, het begint al te schemeren als ze bij me aanbelt. Ik heb haar uitgenodigd om bij mij te vertrekken, aangezien ik vlakbij de ingang van het bos woon. Zodra ik open doe zie ik haar weer, die prachtige verschijning, dit keer gehuld in een strak oranje shirt en een donkergrijze lange broek die haar kont er schitterend doet uitkomen. Ze heeft schone kleding bij haar in haar tas en zet deze in de woonkamer neer. Mijn ouders zijn op vakantie dus ik heb het huis voor mij alleen en heb haar dan ook uitgenodigd om na het rondje hardlopen bij mij een film te komen kijken. Ik bied haar nog een glas water aan voordat we het bos in gaan en deze drinken we snel op. We hebben een klein rondje afgesproken en zouden met een uurtje wel weer terug moeten zijn. Heel prettig hardlopen is het niet in het donker in het bos.

We zijn een kwartiertje onderweg en lopen op een rustig tempo, zodat we kunnen blijven praten. Ineens vraagt ze me, lichtelijk beschaamd, of we even kunnen stoppen zodat ze kan plassen. "Dat glas water van jou was toch teveel". Uiteraard stoppen we en ik zeg dat ik wel de wacht zou houden dat er niemand aankomt. "Niet stiekem gluren he", zegt ze. Ze moest eens weten dat ik drie weken terug nog alles heb mogen aanschouwen. Amy verdwijnt achter de bosjes en begint te plassen, ik hoor het gekletter van haar plas op de bladeren onder haar kutje, dit keer duidelijker dan vorige keer. Ik durf het niet aan om weer naar Amy's plassende kutje te kijken, dit keer is ze zich wel bewust van mijn aanwezigheid en ik wil niets verpesten. Terwijl ik kijk of er niemand aankomt denk ik weer terug aan dat moment, weken terug en krijg er direct weer een harde van. Een duidelijke bobbel tekent zich af in mijn broek. Zodra ze de bosjes weer uitkomt zie ik haar ogen snel van beneden naar boven bewegen. Volgens mij heeft ze die bobbel ook gezien, dat kan haast niet anders. "He he, dat lucht op", zegt Amy. We beginnen weer verder te lopen maar ze zegt verder geen woord over de bobbel die ze gezien heeft.

Het volgende halfuur gaat het tempo omhoog, het tempo valt haar zwaar en we lassen een laatste pauze in, een kleine kilometer voordat we weer thuis zijn. Uitgeput kijken we elkaar aan en zeggen niets. Langzaam verdrinken we in elkaars ogen en leunen we steeds dichter naar elkaar toe, tot onze lippen elkaar vinden. Ik sla mijn armen om haar heen en leg een hand op haar stevige kontje. Onze lippen gaan al snel los van elkaar en onze tongen vinden een weg naar elkaar toe. Onze handen strelen elkaars rug zoals onze tongen elkaar strelen. We knijpen in elkaars kont en ik laat mijn handen onder haar oranje sport over haar bezwete rug gaan. Het liefst zou ik haar nu, hier, in het donkere bos uitkleden. Maar onze angst om betrapt te worden heeft toch de overhand en we lopen snel de laatste kilometer terug naar mijn huis, ik met een mega bobbel die flink aftekent en zij met een doorweekt kutje.

Zodra we bij mij thuis zijn en de deur achter ons dicht gaat, trek ik gelijk mijn shirt uit en neem Amy mee naar boven. Ik heb nergens anders aandacht voor behalve haar. Op mijn kamer trek ik haar shirt ook uit en gooi haar neer op mijn bed. Ik trek haar strakke broekje uit en Amy ligt nu voor me in haar ondergoed. Een schitterend lijf stelt zich tentoon voor me waar zelfs de eerste tekenen van een sixpack te zien zijn. Snel doe ik mijn broek ook uit, laat mijn handen even over haar buik glijden tot het randje van haar roze slipje en ga boven op haar zitten. Ik zoen Amy innig en laat mijn handen haar hele lijf verkennen. Eerst bij haar buikje, dan langzaam langs haar zij omhoog en laat dan mijn handen even kort over haar borsten glijden voordat mijn handen weer terug naar haar buik gaan. Weer laat ik mijn handen omhoog glijden en zit nu wat langer aan haar borsten en knijp ook even kort in haar stevige tietjes. De derde keer laat ik mijn handen onder haar BH glijden en ik hoor een zacht kreuntje uit haar mond ontsnappen als ik even kort met haar tepeltjes speel. Mijn handen dalen weer af, strelen haar buik en belandden nu bij het randje van haar slipje. Amy kreunt, ze verlangt naar die aanraking met haar kutje. Ik streel nog een paar keer haar buik voordat ik mijn aandacht verleg naar haar bovenbenen en liezen. Ik zoen haar terwijl mijn hand in haar lies streelt en steeds dichterbij haar kutje komt. Ik streel over haar onderbroekje, voel haar venusheuveltje zitten maar blijf nog weg bij haar klitje. Dan begin ik haar nek te zoenen en stop ik mijn hand in haar broekje. Weer stop ik bij haar venusheuveltje met strelen, maar dan pakt ze mijn hand en duwt mijn vingers tegen haar kletsnatte klitje aan. "Ohh Bart!!" In kleine cirkeltjes draai ik mijn vingers over haar klitje heen en luid kreunend laat ze zich gaan. Langzaam glijd mijn wijsvinger dieper in haar broekje over haar doorweekte kutje. Amy schreeuwt het uit van genot en smeekt mij om mijn vingers bij haar naar binnen te duwen. Eerst laat ik mijn wijsvinger nog even tussen haar klitje en haar kutje heen en weer strelen, voordat ik hem in één keer helemaal dat natte maar nauwe kutje in stop. Ik voel haar kutje om mijn vingers heen trekken en bij elke keer dat ik mijn vinger diep in haar kutje steek, voel ik dat er door haar lichaam een rilling van genot gaat. Ik stop er een tweede vinger bij en begin haar kutje heerlijk te bevredigen. Terwijl mijn vingers haar kutje neuken, zoen ik haar nek weer, bijt zachtjes in haar nek en hijg geil in haar oor. Haar ademhaling versnelt en ze begint hard te kreunen, "Niet stoppen Bart, niet stoppen" klinkt het door mijn kamer heen terwijl mijn vingers op hoog tempo achter in haar kutje stopt worden. Dan trekt haar kutje strak samen om mijn vingers en luid kreunend komt ze klaar waarbij ik haar kutje nog meer vocht voel verliezen. Even laat ik haar bijkomen terwijl langzaam mijn vingers uit haar kutje glijden en mijn hand uit haar onderbroekje gaat. Ik proef haar heerlijke kutje door mijn wijsvinger helemaal af te likken. Mijn middelvinger wordt daarna door haar naar binnen gezogen en ze geniet duidelijk van haar eigen geil.

Amy gooit mij van haar af, komt boven op mij zitten en ontdoet zich van haar bovenstukje. Ik ga gelijk met mijn handen naar deze prachtige B-cup borsten en speel even met deze kleine, harde tepeltjes voordat ik deze even kort in mijn mond neem. Ze kreunt van genot als ik speels met mijn tong rond haar tepel draai. Dan gooit ze me achterover en geeft mij een overheerlijke zoen. Ik kan haar kutje nog proeven. Dan verbreekt Amy de zoen en begint mij in me nek te zoenen. Via mijn tepels zoent ze snel een weg naar de rand van mijn boxer, ik help haar met uittrekken van mijn boxer en zodra mijn benen bevrijd zijn gaat ze er gelijk tussen zitten en neemt mijn harde lul in haar hand. Ze kijkt me recht in mijn ogen aan terwijl ze rustig aan mijn lul begint te trekken en ik verlies bijna direct de controle over mijn orgasme. Gelukkig kom ik niet direct klaar en kan ik gaan genieten van haar heerlijke zachte lippen en haar tong in mijn lies. Kusjes en likjes terwijl ze me rustig blijft aftrekken, steeds iets dichter bij mijn harde lul totdat haar wang tegen mijn lul komt. Ze is gestopt met mij aftrekken en focust zich nu volledig oraal op mijn harde lul. Ze kijkt me plagend aan en wil me overduidelijk terug pakken omdat ik haar net ook liep uit te dagen. Al kreunend kijk ik haar smekend aan, dan geeft ze mijn lul van onder tot boven een eerste likje voordat ze zich focust op mijn andere lies. Ze herhaalt het tafereel en neemt de tijd. Ik krijg een koekje van eigen deeg. Ik leg mijn hand op haar hoofd en dirigeer haar richting mijn lul, weer een likje van onder tot boven. Ze neemt mijn lul vast, kijkt mij vol lust in mijn ogen aan en ontbloot mijn eikel. Het genot giert door mijn lijf, ze geeft een kusje op mijn eikel. Nog een kusje en nog een laatste voordat ze mijn lul in haar mond neemt. Langzaam laat Amy haar tong om mijn eikel draaien terwijl ze met haar hand kleine rukbewegingen maakt en mijn harde lul melkt. Zo lekker ben ik nog nooit bevredigd en ik kreun als nooit te voren, ik voel mijn zaad al opborrelen als ze haar lul voor de eerste keer dieper in haar mondje laat glijden. Steeds gaat mijn lul ietsjes dieper in haar mondje totdat ze niet verder kan, ze pijpt me heerlijk door en iedere keer zie ik mijn lul in haar mondje verdwijnen. Ik doe mijn best om niet klaar te komen. Ik begin met haar mondje te neuken, hou haar hoofd vast en stoot met mijn heupen zo diep mogelijk haar keeltje in. Ze probeert me aan te kijken en twee tellen laat ik haar hoofd los en krijg de geilste blik ooit. Ze wilde dat zaad. Nu nam ze zelf de controle en nam mijn lul zo diep in haar mond dat ik haar lippen op mijn ballen kon voelen. Ze hield mijn lul een paar seconden in haar keeltje voordat ze hem er helemaal uithaalde. Ze begon weer fanatiek te pijpen en gaf alles wat ze had. Ik kreunde dat Amy door moest gaan. Ze zoog mijn lul helemaal naar binnen en liet hem weer helemaal eruit glijden. Ze kneedde mijn ballen terwijl ze me weer diep in haar keeltje nam. Dat bracht mij over het randje en ik waarschuwde Amy dat ik ging klaarkomen. Met mijn lul nog half in haar mond zei ze "Spuit maar, ik wil je zaad proeven" terwijl ze me aankeek. Vijf, zes stralen sperma schiet ik diep haar keeltje in en ze heeft duidelijk moeite om het allemaal door te slikken maar geniet van elke druppel. "Jou zaad is nog lekker dan mijn kutje", zegt ze nadat ze mijn lul uit haar mond laat glijden. Ze knoeit een beetje van mijn zaad en likt het gulzig op. "Tijd om te douchen..." zegt ze terwijl ze me bloedgeil aankijkt...

Wordt vervolgd.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Hardlopen In Het Bos - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Schoolopdracht - 9Door: Hottie
Gelezen: 1951x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen Piemel Poesje
26-05
8.6
:: De Fantasie Van...Door: Bartje
Gelezen: 5180x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Tiener
26-05
8.2
:: Lisa Leren (ver)kennenDoor: Justsomeboy
Gelezen: 6694x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-05
8.7
:: Mijn Memoires - 7Door: Fieke
Gelezen: 1313x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
25-05
8.9
:: Ondeugende Spelletjes - 1Door: Robin
Gelezen: 7940x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Café, Spelletje,
25-05
8.8
:: Bertje - 3Door: Hottie
Gelezen: 4389x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.7
:: AssepoesjeDoor: Bella
Gelezen: 7964x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-05
8.2
:: Nora De Marokkaanse... - 3Door: Mister_docent
Gelezen: 9451x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Stagiair, 18, Ontmaagd
24-05
8.8
:: Mijn Memoires - 6Door: Fieke
Gelezen: 1848x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen
24-05
8.5
:: Fout - 3Door: Jefferson
Gelezen: 5962x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 3Door: Shoestring
Gelezen: 9973x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Bertje - 2Door: Hottie
Gelezen: 9579x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
22-05
8.6
:: Mijn Memoires - 5Door: Fieke
Gelezen: 1948x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.7
:: Italiëreis - 4Door: Karel
Gelezen: 7059x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
22-05
8.9
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 2194x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 7762x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!