Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Lieve Nerd - 3

Die avond in het het hotel trok de geplande avond animatie Jens, Katrien, Elise en Amber totaal niet aan. Ze besloten dan ook zich terug te trekken op de kamer van Katrien en Elise. Wanneer Amber de gang zag waar Elise, Katrien en Jens sliepen. Had ze meteen een kreet gelaten hoe zalig haar de gang wel leek waar ze sliepen. Buiten Katrien, Elise en Jens sliep er niemand op hun gang. Er waren immers maar vier kamers op hun gang.

“Wie slaapt er in die kamer?' Vroeg Amber toen ze naar de kamer wees die naast die van Jens was? “Niemand, dat hebben we je tot juist gezegd! Buiten ons slaapt juist Jens hier in deze gang” “Oh oke, nee ik wou zeker zijn. Zouden jullie het goed vinden mocht ik aan An vragen om naar hier te verhuizen. Eind van de week zou ik toch al moeten verhuizen van kamer.” “Waarom ga je het nu niet vragen dan helpen we je met verhuizen.” Zei Jens die wist dat An nu nog aan het werk was. “Hey ja kom dat doen we dan toch gewoon.” zei Katrien

Meteen gingen ze naar boven om het te vragen aan An. “Wat een goed idee, waarom heb ik daar niet eerder aan gedacht? Vind je het goed Amber om nu al te verhuizen?” “Ja is goed” Zei Amber. “Wij zullen je wel helpen.” Zei Jens. En samen met Elise en Katrien gingen ze naar Amber haar kamer om haar te helpen verhuizen.

In geen tijd was de kast van Amber leeg en verhuisden ze haar spullen naar de kamer naast die van Jens. Ook de nieuwe kamer was met vier heel snel ingericht. “Kom laat ons iets gaan drinken nu op onze kamer.” Zei Katrien en ze gingen naar de kamer van Katrien en Elise. De meisjes hadden drank op hun kamer. En voor ze de flessen openden stelde Jens voor om toch een bijdrage te leveren voor de drank. Katrien en Elise gingen er mee akkoord op voorwaarden dat ze Jens wat vragen mochten stellen. Jens knikte ja en zei dat het goed was.

Elise schonk de drank uit in vier glazen en zei dat Jens pas mocht drinken als hij een vraag beantwoord had. “Jens wij willen van jou een eerlijk antwoord op elke vraag, akkoord?” “Ja akkoord” zei Jens. “Jens wat vind je het mooiste een meisje met schaamhaar of zonder schaamhaar?” Jens zijn gezicht werd rood van de vraag. “Komaan neem maar anders dan eerst een slok” zei Katrien en Jens nam een slok van de drank die in zijn glas zat. “Misschien maakt dit hem wat losser.” zei Katrien tegen Elise en Amber die knikte.

“Zonder schaamhaar” zei hij heel stilletjes. “Jens je moet je niet schamen, wij stellen de vragen dus je doet niets fout.” “Oké dan, stel maar vragen.” “Wat vind je het leukste standje?” “Als... iemand op mij... zit …..en ….. zo …. met …. mij ….. vrijt.” Jens zijn woorden stokte nog toen hij het antwoord gaf aan Elise. “Komaan drink nu je glas maar leeg.” “Ja maar wat als ik de controle verlies en iets fout doe?” “Jens relax man je gaat heus niets fout doen.” zei Katrien streng maar er liep een traan over zijn wang. “Hey Jens, je gaat echt niets fout doen hoor. En als dat zo is zullen we het je rustig zeggen.” “sorry... sorry...' stotterde Jens. “ Het is niets, kom is hier.” En Elise nam hem vast en gaf hem een warme knuffel. “we willen gewoon dat jij je is ontspant geef je over en niet teveel nadenken.” “Sorry ik wou … de …. avond... niet verbroden.” “Jens dat doe je niet, we vinden je juist super lief. Kom drink je glas maar leeg.” Jens keek naar Katrien en Amber die zijn hand beiden even vastnamen. “Jens ontspan je maar.” Zei Amber en Katrien zei “Relax maar.”

Ze lieten Jens het glas leegdrinken en stelden hem toen de volgende vraag. “Wat vind je het mooist slipjes of strings?” “Ik vind... het …. mooiste ….. strings.” “Nou, dan moet ik er gaan kopen.” zei Amber al plagend. “Wij hebben er genoeg gekocht laatst. Je mag er gerust van ons hebben.” zei Katrien en Elise knikte. “Komaan doe er gelijk maar één aan.” zei Katrien en Elise liep al naar de kast om er enkele te nemen.

Elise legde al de gekochte strings op bed. Elise en Katrien hadden er 60 gekocht voor een vijftig cent per stuk. “Jens jij mag mijn strings uitkiezen als Katrien en Elise het goed vinden?” Katrien en Elise knikte enthousiast ja. Maar zeiden eerst dat Jens nog wat moest drinken alvorens hij koos. En nadat hij nog een glas gedronken had. Koos hij met een bibberende hand koos er enkele uit. Elise telde ze en zei dat Jens er nog 12 mocht kiezen. Wat Jens ook deed.
Nadat Jens ze gekozen had. Was Katrien Elise voor met een volgende vraag. “Wie van ons heeft het mooiste poesje?” “Ik vind …. jullie …. poesje... allemaal even mooi.” “Kom meiden laten we Jens zeker laten zijn en allemaal onze broek uit doen.” De meisje stonden recht en deden allemaal hun broek en slipje en strings uit. Ze gingen met hun benen omhoog liggen en Jens had nu een zicht op de drie poesjes van de meisjes.

Met een rood aangezicht bekeek Jens de drie poesjes van de meisjes die nu voor hem lagen. Hij verlegde met zijn hand zijn stijve penis in zijn broek. Elise en Amber zagen dit en zeiden dat Jens zich moest uitkleden. “Nee laten wij hem uitkleden.” Zei Katrien en Elise en Amber kwamen enthousiast mee recht. En Jens kreeg de opdracht zich te laten uitkleden door de 3 meisjes.

In geen tijd stond hij in zijn blootje met een stijve voor de meisjes. Door de drank voelde Jens zich toch wat loser en hij zei dit voorzichtig tegen de meisjes die enorm blij reageerden. “Gewoon genieten Jens” zei Elise “Laat je gaan” zei Amber. “zalig” zei Katrien. En als beloning voor hem deden de meisjes hun bovenkleding uit.

“Willen … jullie … springen?” zei Jens heel stil? “Waarom wil je dat?” “Dan …. zie ik... jullie …. borsten ….. bewegen.” Meteen deden de meisjes wat Jens vroeg. En Jens keek met geile ogen naar de bewegen borsten. Na een tijdje stopte de meisjes en fluisterde Katrien iets in het oor van Elise en daarna in het oor van Amber. Beiden reageerden enthousiast op datgene wat Katrien in hun oor had gefluisterd.

“Jens we gaan je iets vragen maar eerst moet je nog mee een glas drinken” zei Katrien. Elise schonk wat uit in het glas van Jens en ook hun eigen glazen vulden ze. Ad fundum dronken ze met vier hun glazen uit. “Jens we hebben elk twee nummers die we gaan opschrijven op een briefje. Met een dobbelsteen ga je gooien en wiens nummer je hebt die ga je neuken. We hebben elk twee nummers van 1 tot 6. ik heb bijvoorbeeld 1 en 3 bijvoorbeeld snap je?” En Jens Knikte wat Katrien bedoelde.

Hij nam de dobbelsteen nadat de meisjes hun nummers hadden afgesproken en gooide een vijf. “Ja Jens jij mag Elise neuken en dit in doggy.” Elise ging op haar knieën op bed zitten en Jens begon haar te vingeren. Elise haar poesje was kletsnat en niet veel later duwde hij zijn eikel tussen haar schaamlipjes. Met harde stoten begon Jens nu Elise te neuken terwijl Katrien en Amber er op toekeken. Elise begon al snel te hijgen en Jens voelde door de drank minder remmingen. Het duurde dan ook niet lang voor Elise een eerste keer klaar kwam. Bij haar twee orgasme spoot Jens zijn balzak leeg in Elise haar poesje.

Wanneer Jens uit het poesje van Elise kwam zagen ze de sappen van Elise haar poesje op zijn piemel. Meteen ging Amber op haar knieën zitten voor Jens en lekte ze zijn piemel schoon. Wanneer Amber recht stond fluisterde Katrien in Jens zijn oor dat hij Amber maar moest beffen wat hij ook haar vroeg.

Gewillig ging Amber op bed liggen en Jens begaf zich met zijn hoofd tussen haar benen. Door de drank kuste Jens nog vuriger Amber haar poesjes die al haast meteen lag te hijgen en te kreunen. Jens voelde dat Amber zijn hoofd vast nam en hij deed gewillig verder. Wanneer Amber haast gillend klaarkwam lekte hij alle sappen op. Amber voelde dat haar poesje nu super gevoelig was. En wanneer Jens recht stond zagen de meisjes dat zijn piemel weer fier vooruit stond.

Uit het niets zagen ze Jens op Amber gaan liggen die al heel snel zijn piemel in haar overgevoelige poesje voelde komen. Zo gauw hij in Amber helemaal zat begon Jens te pompen. Amber haar benen gingen rond Jens en ze liet zich gewillig neuken. “mmmmmmm, oooooohhhhh,” kreunde Amber heel de tijd en ze kwam al heel snel weer klaar. Maar Jens bleef gewoon doordoen. Waardoor ze een derde keer intens klaarkwam. Jens voelde de sappen van Amber aan zijn ballen lopen. “neuk ….. Katrien, neuk Katrien” kreunde Amber nu. Jens ging uit het poesje van Amber en wanneer hij recht stond zagen Elise en Katrien de sappen van Amber op Jens zijn piemel die plankhard was

Katrien die nu naast Amber was gaan liggen vingerde zich even en kreeg erna de piemel van Jens in haar. De drank had helemaal de wil van Jens overgenomen en hevig neukte deze haar nu. Ook Katrien begon te kreunen en te hijgen en kwam niet veel later klaar. Maar nu ook weer deed Jens gewoon verder waardoor ze een tweede keer klaar kwam. Katrien voelde zich zelf van de wereld verwijderd worden van genot. En bij een derde orgasme voelde ze Jens stoppen.

Zijn piemel stond nog steeds kaarsrecht wanneer hij uit Katrien kwam en hij ging liggen op zijn rug op bed. Zijn hart zagen op en neer gaan in zijn borstkas. “Gaat het Jens” “Ja” zei hij al hijgend. “Kom voor ons staan en trek je af.” En wanneer Jens van het bed kwam gingen de meisje voor hem op hun knieën zitten. Jens ging nu voor hen staan en begon zich nu af te trekken. De meisjes speelden voor hem met hun lichamen en Jens voelde dat hij ging komen. “ik ….. ga ….. spuiten.” kreunde hij en hij zag hoe de meisjes hun mondjes openden.

Aan zijn orgasme leek geen einde te komen en krachtige stralen sperma verlieten nu zijn piemel. Die nu op Katrien haar gezicht en borsten terecht kwamen. Zijn zaad liep nu van Katrien haar gezicht en van haar borsten. Katrien werd recht getrokken door Elise en Amber die al het zaad op lekte en in slikte erna.

Jens stond half verdoofd te kijken en plots voelde hij hoe zijn hand genomen werd en voort getrokken werd naar de badkamer. Waar hij met Katrien onder de douche ging. Zonder het te vragen nam hij Katrien innig vast en begonnen ze te tongzoenen. Katrien liet het zich overkomen en genoot van de handen van Jens die haar lichaam nu overal begonnen te strelen. Zelf voelde Jens de handen van Katrien hetzelfde bij hem doen. Waarna ze niet veel later samen douchten. Voor ze gingen slapen dronken ze nog elk een fles water. En die nacht bleef Jens bij Katrien en Elise slapen.

Wanneer hij wakker werd voelde Jens zich wat ijl in zijn hoofd. Niet dat hij een kater had maar toch voelde hij zich anders dan anders. Katrien en Elise lagen naast hem nog te slapen. Jens zijn hart begon nu in zijn keel te kloppen want hij kon zich precies niet alles herinneren van de vorige avond.
Naast hem voelde hij Katrien zich draaien en deze deed nu zachtjes haar ogen open. “Goede morgen Jens, goed geslapen?” “Ja toch wel wat. Heb ik …. gisteren iets …. verkeerd gedaan?” “Nee hoor je was meer dan zalig.” en Katrien legde haar hand op zijn buik. “Echt niet?” “Nee echt niet Jens” zei Elise die nu ook wakker was.

Jens keek op de klok en zag dat het bijna 11 uur was. “zullen we gaan douchen? We moeten om één uur beginnen.” “Ja is goed, met wie van ons twee wil je douchen?” vroeg Elise. Jens zijn gezicht werd rood en de meisjes begonnen te glimlachen. “Douch maar met Elise” zei Katrien op een plagende toon. En Jens en Elise stonden recht.

“Mijn kleren liggen nog wel in mijn kamer.” “Ga ze dan maar halen.” Jens wou iets van kleren aan doen maar Elise en Katrien moedigde hem aan om dit naakt te doen. Juist met zijn sleutel verliet Jens naakt de kamer om niet veel later terug te komen met zijn werk kleren en toilet gerief.

In de douche vroeg Elise Jens haar te wassen zonder washandje. De piemel van Jens reageerde tijdens het wassen van Elise door stijf te worden. En met een verleidelijke blik zag Jens het blonde hoofdje van Elise naar beneden gaan. En voelde hij de mond van Elise rond zijn piemel komen die hem nu heerlijk begon te pijpen. Haar tong speelde met zijn eikel en Jens sloot zijn ogen en liet Elise gewoon doen. Wanneer hij voelde dat hij ging klaarkomen kreunde hij. Maar Elise deed gewoon verder tot al het zaad in haar keeltje zat. Wanneer ze erna terug recht stond fluisterde ze in zijn oor dat zijn zaad zo lekker smaakte. Die morgen scheerde Jens alleen maar zijn baard nog achteraf want zijn piemel en balzak had Elise daarnet al geschoren. Na hen douchte Katrien zich zelf en samen met Amber die ze in de gang tegen kwamen gingen ze eten.

In de lift trok Amber even haar rok naar omhoog om zo te laten zien aan Jens dat ze een rode string droeg. Jens zijn gezicht werd vuurrood. En Katrien en Elise aaide hem even over zijn hoofd. Al plagend door de meisjes gingen ze met zijn vieren naar het personeelsrestaurant. Waar de meisjes expres met hem bij een ouder koppel aan tafel gingen zitten. Het gesprek aan tafel verzette Jens zijn gedachten toch iets of wat. En wanneer om half één de meisjes zich naar het restaurant begaven om te gaan werken. Ging ook Jens naar de receptie om te beginnen werken.

“Hey Jens jij bent veel te vroeg.” “Ja ik dacht ik kom al eerder.” “Dat is tof dat je vroeger komt. Ik heb nog nooit zo een goede kracht als jou gehad.” “Dank u wel.” “Goed ik heb hier al wat werk voor je klaarliggen. Ah ja de vouw machine is stuk dus je zou seffens voor Charlotte deze menu's vouwen. Iemand van het restaurant personeel gaat je wel komen helpen. Ik schat dat het een uur werk is. Doe dat maar in het kopieer lokaal.” “Oké moet ik het dan met haar meegeven die menu's achteraf?” “Ja dat is goed. In tussen moet je je geen zorgen maken over de receptie Mark komt dan een uurtje de receptie doen. Ik hoop wel dat de vouwmachine snel gemaakt is. Want we gaan die de volgende dagen nog hard nodig hebben” “Moet ik er anders is naar kijken? Ik ken wel een beetje van techniek.” “Ja is goed maar pas toch maar op. We willen niet dat hij helemaal stuk is. Goed nu je toch vroeger bent ga ik al vast eten. Erna ga ik winkelen met mijn Thomas” An de baas van Jens was getrouwd met de directeur van het hotel

Jens begon aan het werk dat An hem gegeven had en beantwoordde in tussen tijd ook telefoons die binnen kwamen. Om iets over twee zag hij Mark de receptie binnen wandelen. “Hey Jens jij kunt nu gaan vouwen als je wil. Ik neem wel over tot je er mee klaar bent.” “An zei dat het een uur werk was.” “Ah oké seffens komt er iemand van het restaurant je helpen. Jullie kunnen er ongestoord werken er komt op de middag toch niemand in het kopieer lokaal”

Jens ging naar het kopieer lokaal en bekeek de vouwmachine die stuk was. De klep stond open en Jens zag een draadje in een hoekje iets of wat los zitten. Hij nam een tang en stak het draadje iets dieper. Meteen ging er een groen lichtje branden en de machine sprong op. Jens nam een menu blad en stak het in de vouwmachine. Hij duwde op de knop en het blad vouwde zich in het gewenste formaat

Er na nam hij een kleine bundel en stak deze in de vouwmachine. Wanneer hij op de knop duwde vouwde de hele bundel zich weer in het juiste formaat. Dit herhaalde hij tot de bundel volledig klaar was. Net wanneer hij het in een doos stak kwam Amber het kopieer lokaal binnen. “Hey Jens ik kom je helpen met vouwen.” “Ik ben... net klaar. Ik heb de machine weer aan de praat gekregen.” “Nou dan hebben we een uurtje tijd voor iets anders?” “Amber kunnen … we … dit …. wel …. doen. Wat als … er … iemand …. binnenkomt.”

Maar Amber sloot de deur en deed haar rok naar omhoog waardoor Jens haar rode string weer zag. Jens zijn gezicht werd rood en Amber stapte op hem af en ging met haar handen naar zijn kruis waar zich ondertussen een bobbel vormde in zijn broek. “Charlotte zei dat we ongestoord konden werken want dat er 's middags niemand in het kopieer lokaal kwam.” “Mark … zei dat... ook.” zei Jens.

En ondertussen voelde Jens de armen van Amber rondom hem komen. “Weet iemand dat de vouwmachine gemaakt is.” En Jens kon alleen maar nee knikken op de woorden van Amber. “Nou, dan zeggen we toch dat je ze later gemaakt hebt?” zei Amber en ze kuste Jens. Hun tongen verstrengelden zich even innig met elkaar.
Amber ging erna tegen de tafel staan en Jens zag dat ze haar rok naar omhoog deed en haar string uit deed. “Neuk me Jens.” Amber zag even Jens twijfelen maar toch kwam hij naar haar en ging met zijn handen tussen haar benen. Jens voelde dat het poesje van Amber nat was. “doe je broek uit.” weer twijfelde Jens maar toch deed hij wat Amber vroeg.

Amber voelde Jens zijn piemel tussen haar billen en ze verzette zich zo dat Jens gemakkelijk in haar zou kunnen. Jens nam zijn piemel vast en bracht hem tussen de schaamlipjes van Amber. “Neuk me Jens.” En Jens begon nu te bewegen in Amber. Steeds harder en harder en buiten het het stille gekreun van Amber vulde de kamer zich ook met het geklets van Jens zijn ballen tegen Amber haar poesje.

Met een gesmoorde kreun kwam Amber klaar en Jens hoorde haar fluisterend hijgend om verder te doen. Wat hij ook deed bij een tweede orgasme van Amber kwam ook hij klaar. Zo gauw hij uit haar was draaide Amber zich om en gaf hem een tongzoen.

Jens trok er na zijn broek op en fatsoeneerde zijn kleren. Amber bleef gewoon staan hoe ze stond met haar rok omhoog en ze vroeg aan Jens haar te beffen en zo haar poesje schoon te likken. Jens knikte en Amber ging tegen de tafel staan. Voor Amber ging Jens nu op zijn knieën zitten en begon Amber haar poesje nu te likken. En proefde buiten haar sappen ook zijn eigen zaad. Hij likte aan Amber haar poesje tot ze weer klaar kwam en deze sappen likte hij ook op. Heel de tijd had Amber zijn hoofd vastgehouden.

Amber nam haar rode string en trok deze weer aan. Ze fatsoeneerde zich zelf ook wat. En nam de doos. “zou ik zeggen dat de vouwmachine gemaakt is Amber?” “Ik zou misschien er nog even mee wachten. Want ik hoorde dat er voor volgende week ook menu's gevouwen moeten worden.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Lieve Nerd - 5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 633x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
9.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 1224x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.7
:: Fout - 1Door: Jefferson
Gelezen: 3499x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.3
:: Nora De Marokkaanse... - 2Door: Mister_docent
Gelezen: 2361x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stagiaire, Nora, Marokaans, Hoofddoek, School
21-05
9.0
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 10760x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2846x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 6012x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 7431x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 21079x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10785x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9729x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 16348x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14653x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9593x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 16131x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 11007x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!