Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: FabiŽnne Durft Niet - 2

De week trok maar traag voorbij voor FabiŽnne. Na haar spannende avontuurtjes met Daan had ze zin in meer gehad. Ze had het liefste zich nůg een keer door hem laten likken. En ze had hem met veel plezier ook nog een keer afgetrokken. Misschien had ze zich wel door hem laten neukenÖ Maar ze was gewoon druk met haar dagelijkse bezigheden. Via haar mobiel had ze wel veel contact met Daan. Ze appten regelmatig en meerdere keren belden ze. In het komende weekend zouden ze samen naar de dierentuin gaan. Daarna zou FabiŽnne bij Daan blijven slapen. Ze hoopte dat hij alleen thuis was.

Op woensdagochtend was ze zelf alleen thuis. Haar hele gezin was op pad. Omdat ze zelf ís ochtends niks ingepland had was ze lekker lui in bed blijven liggen. Pas tegen een uur of 11 kwam ze er uit. Ze besloot te gaan douchen. Op de badkamer kleedde ze zich uit. Toen ze bedacht dat ze geen handdoek meegenomen had twijfelde ze kort. Normaal liep ze niet naakt door het huis, maar nu was er toch niemand thuis. Ze nam het risico. Even luisterde ze of er toch niet stiekem iemand thuis gekomen was en toen huppelde ze snel naar haar kamer. Uit de kast trok ze een handdoek. In het voorbijgaan kwam ze ook langs haar enorme spiegel. Heel even bleef ze er voor staan. Ze draaide een klein rondje om haar eigen naakte lichaam met haar kleine stevige borstjes, kale foef en stevige billen te bewonderen. Toen ging ze naar de douche. Gek genoeg genoot ze van de koude lucht op haar naakte lichaam. Haar tepels werden er vanzelf stijf van. Eenmaal onder het warme water van de douche genoot ze des te meer.

Ze dacht terug aan de douchebeurt met Daan. Ze zou het nooit meer vergeten. Zo geil was die ochtend met haar vriendje geweest. Alleen de herinneringen al zorgden dat haar poesje stiekem begon te jeuken. Haar tepels, nog stijf van de kou, bleken ook gevoeliger tijdens een plotselinge aanraking. FabiŽnne kende dit gevoel nu. Ze raakte opgewonden. Ze bracht haar hand naar haar venusheuvel. Met haar middelvinger ging ze naar de top van haar kale poes. Vervolgens er langzaam in. Ze ademde diep in toen haar vinger haar kittelaar raakte. Rustig begon ze er over te wrijven. FabiŽnne merkte al snel wat er goed werkte. Bij het maken van kleine cirkeltjes over haar klit begon ze spontaan te kreunen. Nu al stond ze bijna te trillen op haar benen. Ze besloot om er bij te gaan zitten.

Eenmaal op haar bips kwam ze met haar rug tegen de koude tegeltjes aan. Het kon haar weinig schelen. Vanuit haar onderlichaam kwam nu meer dan genoeg warmte. Ze bleef nog een tijdje spelen met haar klit. Tot ze bijna het gevoel had dat ze weer klaar zou komen. Toen zocht haar vinger nog ťťn keer naar dat gevoelige knopje. Ze raakte volledig gefocust op het plezier dat uitstraalde vanuit haar benen. Sneller en sneller. Haar diepe zuchten maakten plaatst voor ongeremde kreunen. Uiteindelijk kwam ze heerlijk klaar tegen de badkamermuur. Loom bleef ze liggen, terwijl het warme water op haar jonge lichaam kletterde.

ís Middags kon ze niet wachten om het aan Daan te vertellen. Ze had met hem afgesproken in een restaurantje. Al meteen nadat ze hem gedag kuste fluisterde ze in zijn oor:
ĎIk heb mezelf net klaargevingerd.í
Daan gaf haar een flinke zoen op haar mond. Hij was best trots op zijn meisje. Hij was niet zo trots op zijn semiharde lul tijdens de rest van de lunch. Hij vond het een beetje gÍnant. Maar gelukkig merkte zijn vriendinnetje er weinig van.

Nog diezelfde avond lagen ze zoenend op de bank bij Daan thuis. Zijn ouders hadden een etentje dus het hele rijk was voor hen alleen. Daan had het idee dat FabiŽnne vandaag veel gepassioneerder was. Ze zoende intenser dan normaal en haar handen gleden vrijer over zijn torso, terwijl zijn handen in alle rust op haar rug lagen. Bovendien maakte ze met haar lichaam regelmatig schurende bewegingen over zijn lichaam. Hij kon dan duidelijk haar borsten voelen en hij had ook het idee dat ze bewust haar kruis tegen zijn kruis drukte. Dit was misschien wel hťt moment. ĎZullen we naar mijn kamer gaan?í vroeg hij.

FabiŽnne stond bijna meteen op. Hand in hand gingen ze naar zijn kamer. Zoenend en al kleedden ze elkaar uit. Tot ze allebei hun kleren kwijt waren. Ze pakten elkaar weer stevig vast. Midden in de kamer kusten ze elkaar. Daan legde zijn hand in haar kruisje. Teder wreef hij met zijn hand over haar lipjes. FabiŽnne liet zichzelf achterover op het bed leggen. Al snel lag ze daar met gesloten ogen te genieten en dat gaf Daan nog maar eens de gelegenheid om ongegeneerd naar haar borsten te kijken. Zonder het aan te kondigen nam hij voorzichtig een van haar tepels in zijn mond. Dit werd met een licht kreuntje beantwoord. Zijn vingers begonnen langzaamaan steeds sneller haar kutje te bewerken.

Na enkele minuten vond Daan dat het tijd was voor wat anders. Met zijn hand zakte hij verder langs de glibberige schaamlippen langs op zoek naar haar gaatje. Heel voorzichtig duwde hij zijn wijsvinger haar strakke doosje in. Er volgde een diepe zucht. Korte tijd deed Daan vrij weinig met zijn vinger, maar al vrij snel begon hij kleine draaiende bewegingen te maken. FabiŽnne wilde het zo intens mogelijk meemaken. Ze voelde hoe de vingers langzaam uit haar liefdesgaatje getrokken werden en met een kleine ďplopĒ haar kutje verlieten. Bijna smekend keek ze Daan op dat moment aan in de hoop dat hij haar weer begon te vingeren. Ze hoefde niet lang te wachten want al vrij snel zaten de vingers weer diep in haar en begonnen ze neukbewegingen te maken.

Steeds soepeler werden de bewegingen. Het verbaasde haar niets dat Daans vingers al vrij snel glommen van haar vocht. …ťn blik op Daans kruis vertelde haar dat zij lang niet de enige was die de hele situatie behoorlijk opwindend vond. Zijn geslacht stond in volle glorie. Zo ver was het nog niet en haar vriendje begon het tempo iets op te voeren. In combinatie met het vingeren was hij nu ook weer haar kittelaar aan het bewerken. Ook Daan had gemerkt dat ze al flink geil aan het worden was. Zijn vingers sopten nu flink in haar doosje en uit haar mond kwamen herhaaldelijk diepe kreunen, die na enige tijd harder en vaker waren.

FabiŽnne trok hem weer omhoog en ze begonnen verliefd met elkaar te vrijen. Er was geen enkele belemmering meer voor hun handen en het gebeurde dan ook geregeld dat ze ongegeneerd over elkaars intieme delen streelden. Hoe langer ze bezig waren des te zekerder werden ze voor de volgende stap, maar voordat ze daar kwamen bleven ze nog even zo bezig. Na enkele minuten ďstoeienĒ lag FabiŽnne bovenop. Even schrok ze een beetje toen ze zijn kloppende lul tegen haar schaamlippen voelde drukken. Heel langzaam begon ze met haar heupen op en neer te bewegen zodat ze met haar poesje langs zijn staaf gleed. Ze genoot van het gevoel van zijn eikel die haar gevoelige klitje stimuleerde. Ze was er vrij zeker van dat ze nog nooit zo nat geweest was.

Ze pakte zijn lul vast. Onzeker zette hem tegen de opening van haar natte grotje aan. Even keek ze Daan aan en liet zichzelf toen millimeter voor millimeter naar beneden zakken. Ze voelde hoe de dikke eikel haar lipjes opzij duwde en langzaam bij haar naar binnen ging. Daan genoot er ondertussen net zo hard van. Ook voor hem was het natuurlijk de eerste keer. Zijn lul zat al vrij snel voor de helft in haar doosje en werd strak omklemd door haar strakke poesje. Uit het niets liet FabiŽnne zichzelf helemaal zakken. Beide tieners slaakten een diepe kreun en allebei hadden ze even nodig om te beseffen wat er zojuist gebeurd was. Daan was de eerste die weer wat actie ondernam. Met kleine stootjes begon hij haar diep in haar kut te neuken. FabiŽnne begon meteen mee te bewegen. De bewegingen werden steeds groter en steeds harder kletsten FabiŽnnes billen op Daans bovenbenen.

Ze waren enkele minuten bezig geweest toen Daan in was voor een andere positie. Zijn vriendin begreep het en liet zich gewillig op handen en knieŽn positioneren. Hij ging achter haar zitten en genoot even van het uitzicht op haar billen. Ook zag hij haar kutje wijd voor hem openstaan. Zonder aankondiging duwde hij twee vingers in haar vagina. Direct voelde hij hoe ontzettend nat het daar was. Zijn lul kreeg al snel weer zin om mee te doen. Hij zette zijn eikel weer voor het openstaande poesje. Hij begon haar in een behoorlijk tempo te neuken.

FabiŽnne had deze avond nog geen orgasme gehad. Nu begon ze toch aardig in de buurt te komen. Haar ademhaling werd bijzonder onregelmatig en met haar onderlichaam begon ze ongecontroleerde bewegingen te maken. Toen Daan ook nog met een hand haar klitje begon te bewerken werd het haar toch te veel. Ze slaakte een diepe kreun en ze voelde al haar spieren in haar onderlichaam samentrekken. Daan hield haar stevig vast en terwijl hij haar kutje rond zijn lul voelde samenspannen hield hij eventjes stil.

Nadat FabiŽnne tientallen seconden diep aan het kreunen was geweest liet ze zich uitgeput op het bed vallen. Zijn lul zat nog in haar kutje en leek groter dan ooit tevoren. Ze merkte dat Daan het ook niet lang meer had. Zelf kreunde ze lichtjes wanneer hij weer helemaal in haar zat. Haar poes was nog flink gevoelig van het orgasme van net. Plots voelde ze hem uit haar glijden. Toen ze omkeek zag ze hem wild aan zijn lul trekken. Bovendien was hij heftig aan het hijgen en af en toe zat er een lichte kreun tussen. Achter haar hoorde ze opeens een lange ďAaaaaahhhĒ. Voordat ze het goed en wel doorhad voelde ze warm vocht op haar rug en billen landen.

Het duurde even, maar nadat alles geland was (en haar rug flink ondergespoten was) kwam Daan uitgeput naast haar liggen. ďDat was geweldigĒ, fluisterde FabiŽnne. Daan knikte, hij was nog niet in staat te praten, maar deelde de mening. Nog altijd naakt kropen ze in elkaars armen. Ze waren uitgeput en genoten van het moment.†

Zoek naar meer verhalen van Forza...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 640x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
9.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 1236x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.7
:: Fout - 1Door: Jefferson
Gelezen: 3522x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.3
:: Nora De Marokkaanse... - 2Door: Mister_docent
Gelezen: 2381x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stagiaire, Nora, Marokaans, Hoofddoek, School
21-05
9.0
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 10780x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2847x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 6012x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 7435x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 21081x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10785x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9729x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 16351x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14653x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9593x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 16131x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 11007x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!