Opwindend.Net
Het was dinsdag middag en ik zat al de hele dag op school. Bij mij in de klas zit Kris, een super knappe meid met mooie borsten en een goede kont. We zaten bij Nederlands en de les was best saai. Kris zat schuin achter mij en ik keek stiekem naar achter om haar borsten te zien in haar strakke rode shirt.

Ik keek een keer iets te lang want ze keek me vragend aan, toen ik haar ogen zag draaide ik meteen weer om en deed alsof ik aan het lezen was. Een tijdje later was de leraar kaar met het nakijken van de proefwerken. Hij legde ze op de tafel voorin de klas en zei dat we ze zelf moesten pakken. Iedereen stond op en ging naar voor. Het proefwerk boeide me vrij weinig en ik was alleen bezig met het kontje van Kris. Die was goed te zien in haar strakke jeans. Ik ging ‘per ongeluk’ dicht achter haar staan en probeerde zachtjes met mijn hand tegen haar kont aan te komen, wat ook best goed lukte. Blijkbaar had Kris haar proefwerk al snel gevonden en ze draaide om en liet heel zacht haar hand over mijn kruis glijden. Meteen draaide ik me om en keek Kris in haar ogen, ik zag een uitdagende blik. (Challenge accepted dacht ik). En ik ging ook weer zitten.

Toen de bel ging pakte ik rustig mijn spullen in terwijl ik goed op Kris lette. Toen zij opstond ging ik ook staan en liep snel achter haar aan. Bij de deur bleef ze staan en wachtte nog op een vriendin. Ik pakte meteen mijn kans en liep achter haar langs en kneep zacht in haar kont. Ik liep meteen zonder achterom te kijken door naar de volgende les.

Mijn volgende les was scheikunde. Ook Kris had scheikunde dus kon ik weer naar haar kijken in de les. Toen ze binnen kwam keek ze helemaal niet naar me en deed alsof er niks gebeurd was. We hadden een practicum en we moesten zelf de spullen pakken. En je raadt het al, het spelletje ging verder. Kris ging dicht bij mij staan en boog helemaal voorover om iets te pakken. Ze deed dit expres en ik keek recht haar shirt binnen via de bovenkant. Ik zag haar prachtige borsten liggen en tot mijn verbazing had ze helemaal geen bh aan waardoor ik haar hele borsten zag. Ik werd geil en ik voelde mijn pik stijf worden. Ik zei tegen de leraar dat ik even naar de wc moest en ging het lokaal uit. Ik moest snel klaarkomen want dan zou ik niet meer zo geil zijn.

Achter mij aan kwam Kris. Ze liep langs me en ik voelde een hand over mijn rug glijden.

Toen we bij de wc’s waren aangekomen, dachten we hetzelfde. Ik trok Kris de jongens wc in en ze liet zich tegen mij aanvallen. Ze duwde haar lippen tegen de mijne en drukte haar tong naar binnen. Ik trok haar strakke shirtje uit haar broek zodat ik er via de onderkant met mijn hand in kon. Ik ging langs haar navel zachtjes omhoog tot ik bij haar borsten was aangekomen. Zachtjes streelde ik met mijn vinger tussenhaar borsten door en toen op haar rechterborst weer naar beneden. Uiteindelijk draaide ik rondjes met mijn vinger om haar, al stijf geworden, tepel. Blijkbaar vond ze dit fijn en ze begon wat zwaarder te ademen. Nog steeds hevig tongend maakte Kris de knoop los van mijn broek en deed hem iets omlaag waardoor mijn enorm harde pik naar buiten sprong. Ze stopte even en keek me aan en keek daarna naar mijn pik. Ze had blijkbaar niet verwacht dat ik al zo geil was. Ze deed wat speeksel op haar vingers en veegde dat over mijn pik. Het voelde heerlijk, haar natte vingers over mijn eikel en nog verder naar beneden. Langzaam begon ze me staand af te trekken terwijl ze me weer zoende.

Na een tijdje duwde ik haar van me af en trok haar shirtje uit. Haar mooie borsten kwamen tevoorschijn en haar stijve tepels priemde vooruit. Ik pakte beide borsten vast en begon ze te masseren. Uiteindelijk kleedden we elkaar uit tot we helemaal naakt tegenover elkaar stonden. Haar lichaam was naakt nog mooier! Ze hurkte en stopte mijn paal in haar mond en begon er langzaam aan te zuigen terwijl ze met haar tong rondjes rond mijn eikel maakte. Zo goed als zij pijpte had ik nog nooit meegemaakt. Met een hand masseerde ze mijn ballen, met de andere trok ze me af en met haar mond zoog ze aan mijn eikel. Al snel werd dit te veel voor me en ik kwam klaar in haar mond.

Ik deed de wc dicht en liet haar daarop zitten. Ik ging tussen haar benen zitten en duwde haar benen nog wat wijder open. Ik gaf kusjes rondom haar kutje en likte speels haar benen. Ze werd goed nat en pakte mijn haar vast met haar handen terwijl ze zachtjes kreunde. Ik likte opeens een keer over haar kutje van onder tot boven en stopte. Ze schokte helemaal. Toen maakte ik mijn wijsvinger en middelvinger nat om die naar binnen te duwen in haar kutje. Terwijl ik zachtjes in en uit haar ging met draaiende bewegingen, likte ik aan haar klitje. Ik maakte een kom-hier beweging met mijn vingers en zoog aan haar opgezwollen klitje. Ze had haar hand voor haar mond gedaan om niet te kreunen. Ondanks dat gaf ze een gilletje en met een schokkend lichaam en aangespannen spieren kwam ze klaar. Ik bleef over haar klitje wrijven om haar orgasme zo lang mogelijk aan de gang te houden.

Toen ze bekomen was, was het mijn beurt om te gaan zitten. Ze ging op me zitten met haar gezicht naar me toe en zoende me hevig. Mijn pik werd al weer hard en drukte tegen haar kontje. Toen ze dat voelde ging ze staan en zetten mijn lul goed om in haar kutje te glijden. Ze ging langzaam omlaag, eerst zat alleen mijn eikel in haar, vervolgens mijn halve lul en uiteindelijk zat mijn hele lul diep in haar warme kutje. Ze boog naar voor en zoende me. Ze ging met haar kontje op en neer en zo ging mijn lul steeds in en uit haar warme kutje. Ik haalde een hand van haar kontje en legde die op haar perfecte borst om die te masseren.

Na een tijdje ging ze weer staan en draaide ik haar om zodat ik haar doggy kon neuken. Ze bukte voorover en ik gleed van haar anus naar haar kutje en terug. Ik zetten hem voor haar kutje en zette iets wat druk zodat mijn paal weer diep in haar schoof. Haar kutje was zo veel strakker en mijn lul kon het niet meer aan. Na een minuut kwam ik spuitend klaar diep in haar warme kutje. Ik trok mijn lul uit haar kutje en zette haar weer op de wc. Met het sperma uit haar kutje ging ik haar weer verwennen. Ik deed wat wit spul op mijn vinger en begon haar klitje de masseren en onderwijl vingerde ik haar net als daarvoor.

Ik ging door tot ze voor een 2e keer klaarkwam.

We keken elkaar aan en gaven nog een tongzoen. “We kunnen zo moeilijk terug naar de les,” zei Kris. Ik knikte en scande onze lichamen. We zaten helemaal onder het zweet, sperma en vocht uit haar kutje. “Laten we onze spullen pakken en naar mijn huis gaan,” zei ze, “dan app ik Roos of ze onze tassen wilt meenemen.” “Oké is goed,” zei ik terwijl ik speels in haar tepel kneep. We kleedde ons aan en gingen naar het huis van Kris.

Wordt vervolgd…

Jij kan helpen met het volgende verhaal, laat even weten wat jij er in wilt hebben en misschien komt dat er wel in!

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Avontuur Met Kris - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: De Fantasie Van...Door: Bartje
Gelezen: 3944x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Tiener
26-05
8.2
:: Lisa Leren (ver)kennenDoor: Justsomeboy
Gelezen: 5288x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-05
8.7
:: Mijn Memoires - 7Door: Fieke
Gelezen: 1162x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
25-05
9.1
:: Ondeugende Spelletjes - 1Door: Robin
Gelezen: 6846x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Café, Spelletje,
25-05
8.8
:: Bertje - 3Door: Hottie
Gelezen: 3983x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.7
:: AssepoesjeDoor: Bella
Gelezen: 7570x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-05
8.2
:: Nora De Marokkaanse... - 3Door: Mister_docent
Gelezen: 8987x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Stagiair, 18, Ontmaagd
24-05
8.8
:: Mijn Memoires - 6Door: Fieke
Gelezen: 1793x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen
24-05
8.5
:: Fout - 3Door: Jefferson
Gelezen: 5774x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 3Door: Shoestring
Gelezen: 9774x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Bertje - 2Door: Hottie
Gelezen: 9399x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
22-05
8.6
:: Mijn Memoires - 5Door: Fieke
Gelezen: 1910x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.7
:: Italiëreis - 4Door: Karel
Gelezen: 6971x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
22-05
8.9
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 2177x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 7638x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.1
:: Fout - 1Door: Jefferson
Gelezen: 17374x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!