Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Goed Gelovig - 4

Gina en Esther zaten in een restaurant van een grote meubelwinkel te lunchen. Ze vonden dat ze dat wel even verdiend hadden na een rit van ongeveer drie uur achter elkaar. De twee zaten druk te praten over het idee wat de gemeenschap zou moeten worden. Esther oppperde het idee om er een man of een jongen bij te nemen, er waren wel eens klusjes in het huis die echt niet door vrouwen of meisjes gedaan konden worden. Gina keek haar een beetje bedenkelijk aan. Ze vond wel dat ze daar gelijk in had, en een jongen alleen voor haar leek haar wel een goed idee. Omdat Frank al zijn aandacht tegenwoordig aan de meiden schonk, kwam ze zelf toch ook wel tot de conclusie dat ze nu zelf ook wat te kort kwam. Ze miste het wel eens om lekker geneukt te worden.

Ze keek om zich heen en zag een groep jonge studenten een eindje verderop luidruchtig plaats nemen in het restaurant. In een visioen zag ze de jongens naakt voor zich staan met hun jonge stijve pikken, klaar om door haar betast en gezogen te worden..

Plotseling werden ze gestoord door een meisje die haar verlegen op haar arm tikte.

“Mevrouw eet U dat nog verder op?“ vroeg ze aan haar, en ze wees naar het bord van Gina.

Gina keek op en zag één van de knapste meisjes ooit. Ze bracht haar met haar schoonheid zelfs een beetje van haar stuk. Het was een meisje van Aziatische afkomst aan haar gezichtje te zien, en het zag er naar uit dat ze wel alle moed bijeen had geraapt door zo brutaal te vragen of zijn de overschot die op haar bord lag mocht hebben.

Esther keek het meisje zelf ook een beetje verbaasd aan. “Heb je dan zo’n honger?“ vroeg Gina vriendelijk. Ze trok een stoel bij en nodigde haar uit om bij hun te komen zitten. Gina schoof haar bord naar haar toe waarop ze gelijk begon te schransen. Zo te zien had ze zeker al een paar dagen niet gegeten. “Hé hé niet zo snel joh!“ zei Esther. “Eet maar rustig op. Niemand zal het van je afpakken,“ en ze gaf een knipoog aan Gina. Ze lieten haar op haar gemak eten en bestelde wat te drinken voor haar. “Hoe heet jij? en hoe komt het dat je zo uitgehongert bent?“ “Chen, en ik ben uit een opvanghuis voor vluchtelingen weggelopen. Ze willen me terugsturen... Maar ik moet weer gaan. Bedankt voor het eten.“ Ze wilde weer opstaan maar Gina hield haar tegen. “Wat zou je ervan denken om met ons mee te gaan? Ik heb een huis waar niemand je kan vinden. Daar kan je rustig onderduiken. Eten drinken en onderdak is gratis. Je bent meer dan welkom.“ Esther zat stiekem achter haar hand te lachen. ’Als we met dit meisje thuis komen, zal dat zeker wel een verrasing zijn voor Frank. Hij zal niet weten wat hij ziet, trouwens de meiden ook niet,’ dacht ze. wat een mooi meisje...

Chen haalde haar schouders op. “Ik weet het niet hoor. Er is me verteld dat ik niet zomaar met vreemde mensen mee moet gaan. Ik wil er even over nadenken.“ Gina zag de vis al uit de fuik ontsnappen tot haar grote teleurstelling, toen het meisje dat zei. “Ik zou daar niet te lang over doen Chen,“ zei Esther. “Trouwens, ik was ook dakloos en heb er nooit spijt van gehad dat ik mee ben gegaan. Echt niet. Die mensen hebben een heel mooi huis en je kan weg wanneer je wilt, als het je niet bevalt. Kijk maar naar mij. Ik zou nu toch ook gewoon weg kunnen lopen als ik wil, maar dat doe ik niet want ze zijn heel erg goed voor mij. Trouwens het zou wel erg ondankbaar zijn, om bij die monnik weg te gaan.“ “Monnik? Is het een kerk?“ “Zoiets. Nou ga je nog mee? We hebben haast en willen voordat de overdenking vanmiddag begint, weer terug zijn in het huis.“ Chen leek nog wat twijfelachtig maar trapte net zoals de andere in de val, en stapte bij Gina en Esther in de auto. Het was deze keer van een leiendakje gegaan om een nieuw lid te werven voor de gemeenschap. Sneller dan ze zelf voor mogelijk hadden gehouden.

Gina was zeer vervuld met hun nieuwe aanwinst, maar kon gedachte aan het voorstel van Esther niet uit haar hoofd krijgen. Ze zou het er toch eens over hebben met Frank om ook een mannelijk lid te proberen te krijgen. Het liefst zo onervaren mogelijk.

x x x x x

Ze belde ongeveer een halfuurtje voor aankomst op naar het huis dat ze er aankwamen. Toen ze arriveerde stonden Marieke en Karin al klaar om het nieuwe meisje op te vangen. Ze hadden al een kamertje voor haar in gereedheid gebracht. Frank had omdat hij Gina had horen vetellen dat het een heel speciaal meisje was, zijn Dochters verteld dat ze haar moesten begeleiden bij aankomst. Zelf bleef hij nog even uit het beeld zodat Chen kon wennen aan haar nieuwe omgeving.

Marieke en Karin stonden gespannen vol verwachting klaar op het bordes van het huis in hun smetteloze witte gewaden te wachten toen de auto aan kwam rijden. Ze bogen voor Chen die natuurlijk zo’n welkom nooit had verwacht. Zeker niet toen ze de twee tiener zag staan in hun doorzichtige kleding. “Welkom zuster Chen, “zei Marieke, en ze stelde zichzelf aan het nieuwe meisje voor. Karin nam de schamele bezittingen van Chen over en ze liepen naar binnen. “We brengen je gelijk naar je kamer zodat we je kunnen wassen, voor we een maaltijd nemen. Kom maar mee.“ Chen viel van de ene in de andere verbazing. Ze was echt onder de indruk van het gebouw en niet in het minst van de grote posters die Frank van zichzelf had laten maken in zijn habbijt. Als ze er één passeerde groette Marieke en Karin de afbeeldingen die op ware grote aan de muur hingen. “Wie is die man?“ vroeg Chen verbaasd. “Dat is onze Meester en een groot voorbeeld voor ons allen,“ zei Marieke. “Hij doet alle goede dingen voor ons, hé Zuster Karin.“ “OOoh Jaah,“ zei Karin. “Ik hoop dat hij honderd jaar word. Dat hij ons nooit alleen laat.“ Het klonk zo overtuigend dat Chen nu al een beetje onder de indruk was.

Ze kwamen op de kamer en maakte Chen wegwijs. “Kom Chen, kleed je maar uit dan zullen wij je helpen om je te reinigen,“ zei Marieke. Chen aarzelde. “Ja Chen, kom maar. Het is de wens van onze Meester. Om er zeker van te zijn dat je goed schoon bent moeten wij je helpen. Zullen wij ons ook uit kleden Dochter Marieke? Anders worden onze kostbare gewaden nat,“ vroeg Karin. Marieke knikte. Dat zou vast helpen om Chen te overtuigen dat dit een serieuze zaak was en hoe het er hier aan toe ging.. Karin en Marieke lieten met een korte beweging de gewaden van zich af glijden en stonden naakt naast het meisje dat in de eerste instantie met stomheid geslagen was. “Zullen we jou even helpen met uitkleden?“ vroeg Karin. Chen schudde met haar hoofd en begon zichzelf uit te kleden. Ze had het idee dat het maar beter was dat ze zou gehoorzamen, ondanks dat ze het eigenlijk liever niet wilde.

Karin en Mariek namen Chen mee naar de badkamer en ze zette haar onder de douche. Chen werd uitgebreid daar de meisjes gewassen. Ook haar mooie lange zwarte haar werd gewassen dat tot aan haar billen kwam. Chen voelde opgelaten dat Marieke en Karin haar lijf betaste zonder enige schaamte. Elk plekje dat ze aan konden aanraken werd gewassen. Karin besteedde vooral veel aandacht aan de kleine borsten van het mooie meisje. Ze moest zich echt inhouden om haar niet al te veel te betasten. Toen ze eindelijk klaar waren en haar afgedroogd hadden kreeg Chen van Marieke net zo’n gewaad als wat zij droegen. Ze was nu klaar voor haar eerste maaltijd met de gemeenschap en de eerste ontmoeting met de Meester.

x x x x

Toen ze de eetzaal binnen kwamen zaten Esther en Gina al in hun gewaden te wachten. Ze hadden voor deze gelegenheid flink uitgepakt zo te zien. Er was meer en uitgebreider gekookt dan anders. Om wat sfeer te maken hadden ze ook een paar kandelaars met brandende kaarsen op tafel gezet. Toen ze met z’n vijven aan de tafel zaten rinkelde Gina met een belletje. Frank kwam binnen geschreden in zijn onafscheidelijke habbijt en nam plaats aan het hoofd van de tafel. "Welkom Dochters,“ zei hij met een vroom gezicht. “Een speciaal welkom voor onze nieuwe Dochter Chen. Laat het U smaken.“ Ze dronken en aten in volkomen stilte. Je kon een spelt horen vallen en iedereen keek naar Frank die af en toe een blik wierp op hun nieuwe lid. Iedereen behalve Chen vermoedde wel dat de Meester al een behoorlijk erectie had gekregen, zeker nu dat knappe meisje erbij was gekomen. Toen het diner was afgelopen verdween hij zoals hij gekomen was, bijna geruisloos. Gina volgde hem, terwijl de andere de eetzaal opruimde.

"Én wat vind je van haar?“ vroeg Gina terwijl ze zijn pik tevoorschijn trok. “Deze is wel ontzettend mooi hé?“ Frank knikte enthousiast van 'ja.’ “Ze is prachtig, Ik heb nog niet vaak zo’n mooi meisje gezien.“ Gina trok zachtjes aan zijn pik en ging door haar knieën. Ze kuste zijn eikel en gaf er een likje aan, toen keek ze naar Frank.

“Weet je, Esther kwam met een idee aanzetten en ik vind het nog niet eens zo slecht. Jij neukt hele dagen die jonge meiden en ik vind dat je me nu toch wel een beetje te kort aan het doen bent Frank.“ Hij keek zijn vrouw een beetje geschokt aan. “Écht? Ik dacht dat je dat niet erg vond. Kom maar ga op de bank zitten dan neuk ik je gelijk. Jij bent mijn alles dat weet je, en je bent ontzettend lief dat ik dit allemaal mag doen. Ik zou je nooit te kort willen doen. Nooit.“ Gina ging met haar benen wijd zitten en sloot haar ogen toen ze zijn pik naar binnen voelde gaan. Ze was één van de enigste die zonder problemen die de pik van hem zonder al te veel moeite kon hebben. “Ik wil zelf ook een jongen, Frank,“ hijgde ze geil. “Het liefst een die het nog nooit gedaan heeft.“ Frank stopte even en keek zijn vrouw aan. “Meen je dat nou?“ “Oooo jaah dat lijkt me ontzettend geil, Hij mag natuurlijk niet aan de meiden zitten dat wil ik niet, die zijn voor jou. Kom stoot je pik in me.“ Frank begon haar stevig vol te pompen met zijn harde paal.“ Misschien heeft ze wel een beetje gelijk, dacht hij. Iedereen bevredigen was zo’n beetje zijn een dagtaak geworden. Dat hij Gina daarbij wel eens over zou moeten slaan zat er dik in. Trouwens, zo’n nauw kutje zoals van de tieners had Gina niet meer, hoewel het heerlijk aanvoelde om zijn pik in zijn vrouw te planten.

Gina lag genietend met haar tieten in haar handen te knijpen. Ze genoot van zijn harde paal die hij nu steeds sneller in haar kut begon te duwen. In gedachten zag hij zijn pik al in het gleufje van hun nieuwste aanwinst verdwijnen...

x x x x x

Marieke zat met Chen op haar kamer. Het was niet de gewoonte om de meisjes met elkaar op één kamer te laten zitten maar deze keer omdat Chen pas nieuw was, maakte Gina een uitzondering. Ze vertrouwde dat eerder toe aan Marieke dan aan Karin, omdat die hier al langer was en naar het leek Frank’s trouwste volgelinge.

“Vertel haar maar hoe we hier met elkaar leven,“ had ze gezegd. Zeg maar hoe ons dag schema er uit ziet, en ook wat er van haar verwacht word. Ze is zo te zien nogal zenuwachtig, als Chen weet wat er met haar gaat gebeuren is ze ten minste al een beetje voorbereid op wat er met haar gaat gebeuren. Mariek nam haar opdracht serieus. "Ik vind het wel een beetje vreemd dat we van die doorzichtige kleren aan hebben en ook geen ondergoed,“ zei Chen die er nog steeds niet aan gewend was dat een vreemde haar naakte lichaam onder het doorzichtige witte gewaad kon zien.

“Ik moest er ok aan wennen,“ vertelde Marieke. "Maar dat is omdat onze Meester dat wil zien. Hij zegt dat hij sterker word van ons om de verleiding te weerstaan.“ “Verleiding?“ Marieke knikte. “Zijn vereerde staf word dan stijf zodat wij hem van zijn slechte energie kunnen verlossen, zodat hij aan dingen kan denken om ons beter te maken en daardoor ook onze lust gevoelens kan verminderen. Het is een grote eer weet je om hem te verlossen van zijn slechte gedachtes.“ Chen vond het maar een vreemd idee. Hij wond zich op om daarna verlost te worden? “En hoe wilt hij dan verlost worden?“ “Het beste werkt het als hij zijn staf in je lusthof plaatst en zijn zaad in je buik lost. Dat is de beste manier zegt hij. Dan is hij weer een tijdje bevrijd van de gevoelens die hem afleiden. Dan kan hij beter mediteren.“ “Denk je dat hij dat ook bij mij gaat doen?“ “O vast wel en het is misschien wel slecht, maar wel een heerlijk gevoel als hij zijn geëerde staf in je stopt. Ik vind het wel geweldig hoor. Het geeft een heerlijk gevoel. Zo lekker dat ik niet kan begrijpen dat het slecht is, zoals hij zegt. Heb jij wel eens lustgevoelens in je buikje? Je weet wel van die kriebelende jeuk in je vagina?“ Chen keek Marieke verlegen aan. Over dat soort dingen had ze nog nooit met iemand gepraat, trouwens het was al wel een hele tijd geleden dat ze zoiets gevoel had. Sinds ze op de vlucht was geslagen had ze daar niet veel tijd voor gehad.

Ze haalde haar schouders op. “Mag ik je plekje eens zien Chen?“ vroeg Marieke. “Weet je dat zeker?“ voeg Chen. Ze vond dit steeds gekker worden. Marieke knikte. “Ik moest ook kijken van de Meester of je wel geschikt voor hem was,“ verzon ze. Chen trok het gewaad omhoog en liet haar kutje zien. Hoe vreemd ze het ook vond. Marieke bekeek het met zwart behaarde gleufje van het meisje. “Dat haar moet er echt af Chen. Dat hebben we allemaal. Een strenge regel van het huis!“ Chen legde ter bescherming een hand over haar spleetje. “Ik weet het niet hóór. Weet je dat zeker?“ Marieke stond op en trok op haar beurt haar gewaad omhoog. “Kijk ik heb het ook. Ik scheer me elke dag. Zal ik je helpen? Laten we het maar gelijk doen. Het moet toch gebeuren.“Mariek gaf Chen geen tijd om na te denken. Ze haalde een bakje water en de scheerspullen. “Ga meer liggen Chen, en spreid je benen,“ zei ze tegen het nieuwe meisje. Dat scheren waren ze tijdens haar eerste douche helemal vergeten...

Marieke scheerde het gleufje van Chen die zenuwachtig met haar benen wijd lag. Marieke deed haar best en scheerde elk haartje van het heuveltje en het kutje van Chen, zodat haar gleufje mooi glad was. Ze keek teveden naar haar spleetje toen ze klaar was. “Nu ben je erg mooi Chen,“ glimlachte ze. “Wat zie je er mooi uit, zal ik eens voelen of jij ook lustgevoelens krijgt?“ Ze begon onderzoekend over het kutje van Chen te wrijven. Het werkte gelijk. Marieke streelde met een vinger tussen de schaamlipjes van het knappe meisje en voelde dat haar kutje nat werd. Ze kon het niet laten om haar vinger af te likken. Chen keek haar verbaasd aan nu ze de gelukzalige blik van Marieke zag. “Vind je dat lekker smaken?“ vroeg ze verbaasd. “Ja heerlijk Chen. “Je bent niet alleen mooi maar je smaakt heerlijk. Ik krijg er zelf ook lustgevoel van. En de Meester vind het vast goed als jij me ervan bevrijd. Kom met je hand en wijf ook een beetje over mijn vagina. Dan doe ik het verder bij jou.“

Chem stelde geen vragen meer. Ze kreeg een heerlijk opwindend gevoel in haar gleufje nu Marieke er weer over begon te wrijven. Een beetje verlegen legde ze haar hand tussen de benen van Marieke op haar kutje. Mariek kreunde zacht toen ze de kleine vingers van Chen tegen haar gleufje aan voelde. De meiden begonnen elkaar nu steeds intensiever te vingeren. Het gevoel in Chen haar buikje werd ook steeds sterker. Dit was wel vreemd maar ook heel erg lekker vond ze. Marieke kuste Chen onverwacht op haar mond. Het gevoel was sterker dan ze zelf verwacht had. Ze was dan ook zo mooi om te zien dat ze zich niet langer in kon houden. Dit bedoelde Karin dus toen ze er over begon. Chen kuste Marieke terug ondanks dat ze zo overvallen werd door de kus die ze kreeg. De meisjes tongden en vingerden elkaar tot ze kreunend door elkaars handen klaarkwamen. “Ooooh Chen wat ben je mooi. Ik word helemaal warm van binnen nu we dit gedaan hebben, Ze sloeg haar armen rond Chen en drukte zich tegen haar aan. Chen vond dit zelf ook heerlijk. Het voelde gelijk vertrouwd nu ze in de armen van Marieke lag...

x x x x x

Het werd tijd voor de avond overdenking en ze liepen hand in hand naar de meditatiezaal. Ze zaten allemaal in een halve kring rond de troon waar Frank op zat. Hij begon een verhaal te vertellen over de eerste keer dat hij zichzelf bevrijd had en toen het licht had gezien. Hij zei dat het een hele opluchting was geweest toen hij zijn zaad toen kwijt was en in de lucht had vrijgelaten. Hij was er alleen maar sterker van geworden. Sterker om me toen ik die slechte gevoelens in mijn lijf had daarna goed te kunnen mediteren en aan goede dingen te denken. Hij zag iedereen geconcentreerd naar zijn verhaal luisteren. Zelfs Chen die het net zelf ervaren had haar orgasme als een verlichtig van haar lichaam ervaren. Ze gaf Marieke een hand en glimlachte naar haar. “De Meester heeft gelijk Marieke,“ fluisterde ze. “Ik voel me een stuk beter na wat wij met elkaar gedaan hebben.“

Frank vertelde nog wat door, en toen hij klaar was gaf iedereen degene die naast zich zat een hand en ze sloten hun ogen om zo even een tijdje stil te zitten.

Toen ze hun ogen opende stond Frank op en liet zijn habbijt openvallen waardoor zijn pik bloot kwam. “Jullie mogen mijn staf vereren door hem te kussen, voor ik de nacht van de duisternis in ga,“ zei hij zacht. Chen keek met grote ogen toe, toen ze zijn stijve lid zag. Gina kreeg hem het eerst tegen haar mond gedrukt. Ze kuste zijn eikel en likte er even aan, totdat hij voor Esther ging staan die hem gelijk zover mogelijk in haar mond nam, en er gulzig aan zoog. Ze moest gewoon zijn geil geproefd hebben voor ze hem uit haar mond liet glippen. Dat kon niet anders. Toen was Karin an de beurt die eerst zijn zware ballen likte voor ze zijn pik een eindje tussen haar lippen nam. Ze kreunde met haar mond vol. Karin vond het heerlijk om het harde stuk in haar mond te krijgen. Frank deed een stapje achter uit en ging voor Chen staan. Die hield haar hand voor haar mond. Ze keek angstig naar de dikke pik van Frank die hij nu voor haar gezicht zwaaide. “Kom Chen,“ zei Marieke. “Geef de staf van de Meester een likje. Vergeet niet wat een grote eer het is om dit te mogen doen.“

Alle ogen waren gericht op Chen die doods angsten uit stond. Het liefst was ze eg gerend. Ze schudde met haar hoofd toen Frank zijn pik steeds dichterbij kwam.. Dit vond ze wel erg eng. “Kom Chen je moet!!! We doen het allemaal. Laat de Meester niet wachten,“ gebood Marieke. “Doe je hand weg en kus Hem.“ Chen die begreep dat dit van haar verlangt werd, en dat ze er niet onderuit kwam. deed haar hand weg en opende haar mondje een stukje. Er parelde een druppeltje voorvocht aan Frank zijn eikel. Hij bewoog zijn lul tegen de wangen van Chen en smeerde het uit over haar zachte huid, toen drukte hij zijn eikel tussen de lippen van het meisje. “Zuig eraan.“ Hij gaf een kort bevel, en legde een hand op haar hoofd. Hij duwde zijn pik naar voren zodat hij wat verder in haar mond kwam te zitten. Chen stikte bijna in de harde paal waarvan de eikel nu bijna tegen het keelgat zat van het knappe tienermeisje. Toen hij haar los liet en zijn lul uit haar mond schoot nam Marieke haar plek in. Ze wilde Chen redden van haar eerste keer, door het over te nemen. “Let goed op Dochter Chen,“ kreunde Frank. Marieke begon hem intensief te pijpen, en aan zijn staf te rukken. Frank kwam met een schreeuw klaar toen de klodders zaad overvloedig in Marieke haar mondje spoten...

Toen hij weg liep was het stil in het zaaltje. Marieke veegde haar mond af en keek naar Chen die haar diep onder de indruk aan staarde. “Zo gaat dat Chen. Zo wil onze Meester het graag hebben als hij verlost word...

x x x x x

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Goed Gelovig - 6

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Schoolopdracht - 9Door: Hottie
Gelezen: 2110x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen Piemel Poesje
26-05
8.6
:: De Fantasie Van...Door: Bartje
Gelezen: 5282x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Tiener
26-05
8.2
:: Lisa Leren (ver)kennenDoor: Justsomeboy
Gelezen: 6799x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-05
8.7
:: Mijn Memoires - 7Door: Fieke
Gelezen: 1335x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
25-05
8.9
:: Ondeugende Spelletjes - 1Door: Robin
Gelezen: 8008x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Café, Spelletje,
25-05
8.8
:: Bertje - 3Door: Hottie
Gelezen: 4418x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.7
:: AssepoesjeDoor: Bella
Gelezen: 7996x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-05
8.2
:: Nora De Marokkaanse... - 3Door: Mister_docent
Gelezen: 9492x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Stagiair, 18, Ontmaagd
24-05
8.8
:: Mijn Memoires - 6Door: Fieke
Gelezen: 1852x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen
24-05
8.5
:: Fout - 3Door: Jefferson
Gelezen: 5970x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 3Door: Shoestring
Gelezen: 9999x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Bertje - 2Door: Hottie
Gelezen: 9593x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
22-05
8.6
:: Mijn Memoires - 5Door: Fieke
Gelezen: 1954x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.7
:: Italiëreis - 4Door: Karel
Gelezen: 7067x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
22-05
8.9
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 2196x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 7770x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!