Opwindend.Net
Samen met Erik moest ik nog vijf kamers poetsen. Erik was me als collega aangewezen in het hotel om samen kamers te poetsen. Het was volop zomer en na een intensieve zoektocht had ik een vakantie baan gevonden in een luxe hotel 200 kilometer van huis. Hierdoor had ik er een kamer gekregen.

Mijn naam is trouwens Guus en ik ben er 16. Je kan me eerder tot het nerd type benoemen. Een jongen die liever achter zijn schoolboeken zit dan achter de meisjes aan gaat. Ook mijn kledingstijl word meer dan klassiek genoemd. Volgens het schoolonderzoek weeg ik 10 kilo te weinig maar hier kan ik niets aan doen daar ik iets mankeer aan mijn schildklier.

Over mijn cijfers op school kan ik zeker niet klagen. Mijn gemiddelde is 96%. nu ja dan buiten lichamelijke opvoeding. En ja ik vind mijn cijfers op school heel belangrijk daar ik econoom wil worden.

Erik is dan weer het tegenover gestelde van mij. Een good lucking boy die veel word nagekeken door de meisjes en vrouwen. Ook met onze chef komt hij goed overeen. Hierdoor krijg ik meer de rot klussen en geraakt hij met van alles en nog wat weg. Zo maakt onze chef er niets van als we nog vijf kamers moeten doen. Dat Erik dan weg gaat. “Guusje zal het wel doen.” is dan steeds haar weer woord.

Het wringt me serieus tegen maar eerlijk gezegd durf ik er niets aan doen daar ik meer dan goed verdien in het hotel en het geld aardig kan gebruiken voor mijn studies. Hoewel mijn ouders rijk zijn wil ik er alles aan doen om mijn eigen geld te verdienen. Ik haat het om geld aan te nemen van mijn ouders

Met veel tegenzin begin ik aan de voorlaatste kamer na tdrie uur. De vorige kamers waren best smerig gelukkig valt de deze mee. Eerst vervang ik de vuilzakjes. Zo heb ik een zicht waar de kamers het vuilste zijn. Hoewel ik van kamers spreek kan je best van suites spreken denk ik wanneer ik de deur achter me dicht doe.

Voor ik de laatste kamer binnen ga klop ik weer zo als gewoonlijk. Met de loper open ik de deur en ga de suite binnen. Bijna laat ik meteen mijn emmer vallen als voor me plotseling een half naakt blond meisje staat. Ze is van de dezelfde leeftijd als mij. Ze heeft een C cup die ze nu snel probeert te verbergen en ze draagt een blauwe string. Ik herken haar van de bar in het hotel. Zij het dan met meer kleren aan.

Al stotterend verontschuldig ik me en wil ik me vlug met schaamrode wangen omdraaien. Maar door een zelfde meisje met dezelfde haarkleur word ik nu tegen gehouden. Het meisje lijkt als twee druppels op het meisje achter me. Alleen houd dit meisje haar handen niet voor haar borsten en worden mijn ogen naar haar borsten gezogen. Ze draagt juist ook een string een groene

“Sorry … sorry.... sorry.....” stotter ik nu heel de tijd. “Maakt niet uit jij hebt ze nu toch gezien. Maar laat nu is kijken wat jij te verbergen hebt.” Mijn benen voelen aan als flanel en voor ik het weet voel ik de armen van het meisje achter me me vast nemen. Beide meisjes zijn bloedmooi en dat maakt de situatie in mijn broek er niet beter op

Het meisje gaat voor me op haar knieën zitten en vakkundig maakte ze mijn short los en trekt deze naar beneden. “Precies een opa onderbroek.” hoor ik haar lachend zeggen wanneer ze mijn witte onderbroek ziet.

Haar vingers voel ik tussen de rekker van mijn onderbroek en mijn huid komen en ze trekt deze naar voren. Met een soepele beweging voel ik mijn onderbroek naar mijn enkels gaan. “jezus.” hoor ik het meisje vol verwondering zeggen.

Haar zus komt nu achter me vandaag en ik zie haar gezicht vuurrood worden. Ze gaat nu op haar knieën naast haar zus zitten en ik voel mijn voorhuid naar beneden trekken. Een warme hand heeft nu even mijn piemel vast gehad bedenk ik nu. Mijn eikel ontbloot zicht volledig en ik voel de adem van één van de meisjes even aan mijn eikel

hongerig kijken ze me aan en zelf weet ik niet wat me overkomt. Voor ik het weet worden mijn kleren uit getrokken en lig ik op bed. Een deel in mijn film ben ik kwijt en plotseling zie ik het linkse meisje naast me haar groene string uit trekken. Op haar vagina heeft ze geen sprietje haar staan.

Ik wist dat meisjes hun schaamhaar scheerde maar nog nooit had ik zoiets kaal gezien. Weer ontbrak er iets in mijn film want plotseling zit het ene meisje op mij en voel ik mijn piemel recht getrokken worden.

Een warme gloed komt nu rond mijn piemel en het blonde meisje kreunt wanneer mijn piemel dieper in haar gaat. Mijn hart klopt in mijn keel en ik probeer de film in mijn hoofd af te spelen die vooraf gegaan is. Langzaam maar zeker begint ze me te bereiden en ik realiseer me dat ik geen condoom om heb.

Wanneer ik dit haast al stotterend en kreunend zeg door het gevoel dat door me heen gaat. Voel ik een vinger op mijn lippen komen die me het zwijgen oplegt. Het meisje bovenop me begint te kreunen en zelf voel ik mijn lichaam iets of wat ontspannen. Haar borsten gaan op en neer en mijn ogen concentreren zich erop.

De stevige borsten van het meisje gaan op en neer en mijn ogen kijken er gebiologeerd naar. Harder en harder begint het meisje te kreunen. En ik voel een gloed van warme sappen rondom mijn balzak komen. Toch gaat het meisje door en haar handen duwen nu op mijn borstkas.

In mijn balzak voel ik mijn sperma een uitweg zoeken en door de hevige bewegingen van het meisje op me vinden ze een uitweg in haar vagina. Mijn hart klopt in haar keel en ze beweegt nog enkele keren.

“Jij hebt een lekkere paal.” zegt ze en ze komt me van me af. Ik besef maar half wat er gebeurt is en blijf gewoon liggen.

Wanneer ik vijf minuten later recht kom zie ik dat het andere meisje ook haar string heeft uit gedaan. Ook bij haar zie ik geen sprietje schaamhaar. Ze gaat naast me op bed liggen en ik hoor in de verte dat ik haar moet kussen tussen haar benen.

Met kloppend hart in mijn keel doe ik wat ze vraagt. De vagina van het meisje riekt zoet en mijn tong laat ik zachtjes strelen over de vagina van het meisjes. Met mijn vingers trek ik haar schaamlipjes uit elkaar en laat ik mijn tong er tussen komen.

Het lichaam van het meisje begint te kronkelen en uit haar mond hoor ik zachte kreunen komen. Ik ga gewoon verder en proef haar heerlijke sappen. Mijn piemel voel ik weer stijf worden en wanneer het meisje klaarkomt hoor ik het andere meisje zeggen dat ik haar sappen moet oplikken. Zonder me vragen te stellen doe ik dit.

Wanneer ik nadien recht kom zien de meisjes dat ik weer een stijve heb. “Neuk mijn zusje maar.” fluistert het meisje links op haar knieën naast me in mijn oor. En alsof ik een robot ben doe ik wat er van me gevraagd word. Voor ik het weet zit ik in het meisje haar vagina.
Net als daarjuist voelt deze vagina ook meer dan heel warm aan. Met krachtige stoten ga ik in het meisje heen en weer. En hoe harder ik stoot hoe harder ze kreunt. Met een luide kreun komt ze klaar en haar benen gaan nu rondom mijn benen. Ik blijf doorgaan en hoop dat ze de pil neemt. Want haar benen zitten nu zo rondom mij vast. Dat de enige uitweg die mijn zaad heeft dat is in haar baarmoeder. Waar mijn zaad ook niet veel later terecht komt. Tegelijk met mij komt ze een twee keer kreunend klaar.

Haast bibberend sta ik niet veel later recht. Hongerig kijken de meisjes me aan en nemen me mee onder de douche. Hier wassen ze me en drogen me af. In de slaapkamer trek ik haast verdwaasd mijn kleren weer aan.

Eenmaal terug in de gang kijk ik op mijn horloge. Er is zoveel tijd voorbij gegaan en ik heb geen eens het besef hoe lang dit alles geduurd heeft.

's avonds in bar zie ik de meisjes weer. Ze staan er nu samen met enkele vriendinnen en ik zie ze wijzen naar me.

Het gezicht van een roodharig mager meisje word rood wanneer ze me ziet. Ik weet niet wat erover me gezegd word maar ik weet wel dat het over vanmiddag gaat.

Plotseling staat de directeur naast me. Met een fonkelende ogen kijkt ze me aan. “Van de familie Sanders kreeg ik een compliment dat ze meer dan tevreden zijn over de onderhoud doe zo verder. Wat ze zijn heel belangrijke klanten”

wanneer ik niet veel later naar het toilet ga heb ik het gevoel dat ik gevolgd word. Net wanneer ik de toiletten buiten ga zie ik het roodharige meisje voor me staan.

Stilzwijgend trek ze me mee naar de dames toiletten waar niemand is. We gaan een kotje binnen en ze gaat op de wc zitten. Ik voel dat ze mijn broek los maakt en mijn onderbroek naar beneden trekt. Mijn piemel is maar half stijf maar ze neemt hem meteen in haar mond.

Hard begint ze er aan te zuigen en ik voel mijn piemel op volle oorlog sterkte komen. Haar tong speelt met mijn eikel en ik voel verschillende huiveringen door me heen gaan.

Steeds dieper neemt ze mijn piemel in mijn mond en ik voel dat mijn zaad een uitweg gaat zoeken. Al stotterend, kreunend, hijgend, … probeer ik dit te zeggen maar in plaats van dat mijn piemel uit haar mond gaat. Neemt ze hem juist dieper.

4 krachtige stralen van mijn sperma gaan zo in het roodharige meisje. Meer dan gewillig slikt ze bijna al mijn zaad door.

Wanneer ze van het toilet afkomt zie ik een straaltje van sperma langs haar lippen naar haar A cup gaan. Door mijn hoofd schiet nu de vraag of ik haar zou tegenhouden of niet.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 713x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.6
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 4875x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 7936x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 5282x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 11439x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 7497x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: De Bikerclub - 26Door: Muis
Gelezen: 2684x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
15-05
8.7
:: De Opdracht - 5Door: RAEM
Gelezen: 5887x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 1Door: Shoestring
Gelezen: 15433x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.9
:: Marije - 1Door: Peter1948
Gelezen: 14516x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Likken
15-05
8.3
:: OpdrachtDoor: NoaSanne
Gelezen: 11410x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Vingeren, Ondergoed, Ondeugend
14-05
8.9
:: Ja Meneer - 8Door: LIza
Gelezen: 10183x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meisje, Docent, Strand, Parkeerplaats
13-05
9.0
:: School Opdracht - 6Door: Hottie
Gelezen: 11795x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.4
:: NaaktzwemmenDoor: Rocco
Gelezen: 9574x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer
13-05
8.8
:: Ja Meneer - 7Door: LIza
Gelezen: 12865x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Meisje, Docent, Strand
12-05
9.2
:: School Opdracht - 5Door: Hottie
Gelezen: 17717x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!