Opwindend.Net
Ik heb al eens eerder verteld over de Iasam, waar wij op vakantie waren. Mijn broer Jesse (17) en ik, Annabel (16) met onze ouders.

Mijn ouders zoeken graag Naturistencampings of verblijfplaatsen waar wij niet eerder geweest zijn. Om cultuur op te doen en te genieten van de natuur in de meest origineel mogelijke vorm. Schaamte over onze lichamen kennen we daardoor niet.

Het begint Jesse en mij duidelijk te worden dat ons, met het vallen van de nacht, een groot spektakel te wachten staat. De meiden en jongens die nog niet gehuwd zijn en van onze leeftijd, zijn zenuwachtig. Zo hebben we ze nog niet gezien. De jongens, die geacht worden hun geslachtsdelen de hele dag stijf te houden, en in het zicht, lijken daartoe niet bereid of in staat. Okť, de lullen zijn zichtbaar, maar allemaal slap! In de week dat we hier nu verblijven, ben ik niet anders gewend dat alleen maar enorme zwarte palen te zien. Nu zijn het (nog steeds apparaten van formaat!) allemaal slappe jannen.

Jesse heeft al geprobeerd erachter te komen wat er staat te gebeuren, maar heeft het niet begrepen of het er niet uit gekregen. Zelf heb ik me Mijoika aangepapt om erachter te komen, maar ook zij geeft geen duidelijkheid. Op mijn vraag wat er gaat gebeuren vanavond, geeft ze alleen de woorden die ik herken als "feest" en "ritueel". Maar geen idee van de werkelijke akties.

Op het tijdstip dat we normaal gesproken eten is iedereen druk met het vormen van een grote kring. Jesse is bij zijn liefje gebleven en ik ben in de buurt van Mijoika gebleven. Jesse heeft een tuig om zijn schouders, dat achter zijn rug samen komt en tussen zijn benen door zijn penis omsluit. Als hij nu een stijve krijgt, kan hij door zijn schouders te bewegen zijn erectie sturen. Maar net als de Iasam stamleden heeft ook Jesse geen erectie. Wij meisjes/jonge vrouwen hebben witte verf over onze borsten/borstjes. Waarmee de tepelvlakken volledig bedekt zijn. Bij mij is de verf niet echt opvallend. Je ziet nu allen mijn tepels en tepelvlakken niet, maar bij Mijoika en de andere zwarte meiden valt de witte verf enorm op. Het lijkt op een negatief zoals je die vroeger bij de fotografie zag. Een zwarte tiet met witte tepels, in plaats van andersom. De schaamstreek die bij de Iasam stam meisjes altijd haarloos is, is ook met witte verf ingesmeerd. Bij sommige meiden zie je de roze gleuf half open staan maar bij de meesten is het gleufje gesloten en geheel wit geverfd. Ook bij mij is mijn kutje wit geverfd, maar valt niet op door mijn witte huid. (Al moet ik wel zeggen dat het aanbrengen van de verf een ritueel op zich was. Een grote borstel werd in de door de Iasam mannen zelf gemaakte witte verf gedoopt, het meisje dat beschilderd moest worden werd door twee mannen naar de man gebracht die het kruis moest beschilderen. De ene man aan de ene kant die een pols en enkel vast hield, en aan de andere kant hetzelfde. Als meisje een behoorlijk denigrerende positie. Je kunt niets doen en hangt tussen twee mannen die je benen uit elkaar trekken. Vervolgens de man met de verfborstel die hem een aantal keer grof door je kruis haalt. Een tinteling van de borstelharen die langs je klit gaan en de denigrerende positie, maakten dat het een seksloos gebeuren was.

De ruwe borstel die langs mijn kutje gehaald was voelde alsof ik geschrobd werd. Mijoika maakte me duidelijk dat ik er vanaf moest blijven, dus dat deed ik braaf.

In de kring voor het avondeten zie ik dat er alleen ongehuwde jongeren zitten. Alle meisjes in de binnenste cirkel, de jongens erachter. In het midden wordt intussen door de gehuwde oudere vrouwen een stapel brandhout neergelegd. En als de stapel ongeveer een meter hoog en drie meter in diameter is, komt de stamoudste (man) met een grote fakkel de stapel ontbranden. Mijoika kan bijna niet stil zitten, en is driftig in haar eigen taal tegen mij aan het gebaren en praten. Als ik aangeef dat ze in het Engels moet praten zegt ze: "Het gaat beginnen, voel je het al?". Ik voel niks, alleen een grote onwetendheid van wat er gaat komen. Dus ik vraag: "wat voel jij dan?". Ze zegt niks, doet haar ogen dicht, en wrijft met haar vlakke hand over haar onderbuik en schaamstreek en maakt een geluid: "mmmmmm". Het geluid en gebaar dat wij maken als een maaltijd gesmaakt heeft, maar dan een 20 centimeter lager met de hand.

Aan de andere kant van de kring zie ik Jesse zitten, die net als ik geen idee heeft van wat er gaat komen. Hij kijkt me recht in mijn ogen aan en ik hem. Een blik van "geen idee, jij?"... Dan begint er een eentonige tromslag schuin achter mij. Na enige tijd zie ik aan de overkant van de kring enkele meiden opstaan en op de maat van de tromslag een eenvoudig danspasje uitvoeren. Eerst op de plek waar ze net zaten, maar gestaag gaat het tempo van de tromslag omhoog en beginnen de meiden ook opzij te bewegen. Mijoika gebaart dat wij ook moeten opstaan, dus naast haar, goed naar haar voeten kijkend imiteer ik haar bewegingen. De pasjes zorgen ervoor dat de borstjes van alle meisjes in het tempo van de tromslag schudden. Dan zie ik dat er een soort gymnastiek paard staat opgesteld. Een balk, gestut door drie paar balken ondersteund. De horizontale balk is aan de bovenkant uitgesneden en het lijkt het meest op een soort slang die over de balk van links naar rechts kronkelt, met dikke schubben. Een van de meisjes die als eerste begonnen met de dans, lijkt nu volledig in trance. Met twee benen tegelijk "hupt" ze nu, de benen redelijk ver uit elkaar. Terwijl ze de kleine sprongetjes met twee voeten tegelijk over de grond maakt, beweegt ze naar het gymnastiekpaard. Zo te zien moet ze iets zakken, en dan glijd ze met haar kutje over de slang van het paard. Iedereen ziet dat ze al huppend haar kutlipjes over de slang trekt, en de schubben van de uit hout gesneden slang haar klit stimuleren. Als ze aan het einde van de 2 meter balk komt, hangt er een lange slijmdraad uit haar kut. Intussen zijn meisje nummer twee en drie ook al bezig hun kut over de slang te trekken. En ik moet toegeven, het trommel tempo geeft automatisch een soort trance. Je voelt vanzelf dat je ook moet huppen met je benen. Nog een stuk of vier meiden voor me en dan ben ik bij het paard.

Nu ben ik aan de beurt. In eerste instantie merk ik dat ik te groot ben, als vanzelf laat ik mezelf een beetje verder door mijn knieŽn zakken, tot ik mijn kutlipjes zich om de slang heen voel vormen. WOW! Die schubben en het ritme waarmee ik eroverheen glij, al die meiden voor me die hun sapjes al op de slang hebben achtergelaten, maken het een grote glijbaan. Alsof er een enorme dildo langs mijn klit wordt gehaald! Ik ben aan het eind en merk dat ik bijna klaargekomen ben, maar niet niet helemaal. Ik ga helemaal op in de menigte. Als enige witte meid tussen al die zwarte meisjes val ik natuurlijk wel op, maar doordat ik in het ritueel meedoe, valt mij niet op of er iemand specifiek naar mij kijkt. Als het al zo is, dan valt het me in ieder geval niet op! Nu komen we al dansend langs een dikke moeke met zware hangtieten. Zij houdt een kommetje omhoog. Ik zie aan Mijoika dat ze er net uit dronk. De moeke heeft net het kommetje opnieuw in de grote pot gehouden en gevuld. Houdt het mij voor en al dansend neem ik een slok en geef het kommetje terug. De smaak is op zijn minst "tintelend" te noemen. Ik heb thuis wel eens van een pilsje gedronken. De gist-smaak met een alcohol prikkeling denk ik te herkennen, al is het eerder warm dan lauw, en zit er een vage zure lucht aan. Terwijl ik in het door de trommels aangegeven ritme nog steeds mee aan het hoppen ben merk ik dat ik al weer aangekomen ben bij de slang. Ik zorg dat vanaf het begin mijn klitje goed door de schubben gestimuleerd worden en hop rustig naar het einde van het paard. Aan het einde merk ik dat mijn tepels stijf staan en mijn klitje ook! Ik ben niet echt duizelig, maar er hangt een soort waas over mijn hoofd. Alsof ik niet meer scherp kan zien of horen. Ik ben weer bij de moeke met de drank. Neem een slok en hop door. Daar is het paard weer. Met mijn doosje over de slang en halverwege kom ik klaar. Maar de trommel zorgt dat ik door-hop. Met een hand probeer ik of ik mijn klitje kan voelen, maar deze is redelijk gevoelloos, door de verf, realiseer ik me nu! De moeke, een slok.. Hop hop en daar is die slang weer. Zodra de eerste schubben mijn klitje raken, kom ik al weer klaar. Tranen lopen over mijn wangen van geluk. Hop Hop Hop... een slok... Het paard... Nog een keer klaar komen. SLok, Klaarkomen...

In de verte klinkt de trommel. Ik lig op mijn rug in het zand. Een enorme glimlach op mijn gezicht. Ik kijk naar rechts, daar ligt Mijoika. Ze kijkt me wel aan, maar volgens mij ziet ze me niet. Haar vriendje zit tussen haar benen, en is met zijn hand bezig over haar schaamheuvel te wrijven. Als een gek gaat zijn hand tekeer. Zijn penis is enorm hard en beweegt op het ritme van het getrommel in en uit haar kutje. Dan kijk ik naar mijn eigen borstjes en schaamheuvel. Daar zie ik een enorme penis in en uit mijn eigen kut gaan! Ik voel het nauwelijks, ik hoor vooral de trommel. Ik kijk naar het gezicht van de jongen die bovenop mij ligt. Ik heb hem wel eens gezien, maar ken zijn naam niet. De verf op mijn klit heeft het gevoel vrijwel geheel weggenomen. Zo te zien is hij bedeeld met minimaal 22 centimeter, en 5 centimeter diameter. In... uit... in... uit... Ik kijk hem aan, hij kijkt naar mij. Een enorm lieve glimlach zie ik op zijn gezicht ontstaan. "Ok?" vraagt hij. Ik glimlach terug "Ok!". Hij ziet het als aanmoediging. En gaat nog steeds op het ritme van de trommelaar door. In... Uit... In... Uit... "Neem slok" zegt hij, terwijl hij op het ritme van de trommel door-ragt. Ik kijk naar opzij en zie een afgesloten kommetje. Neem een slok, in de veronderstelling dat het dezelfde warme zure drank van de cirkel is. Maar dit is echt een ander drankje. Eerder bitter. Niet echt lekker. Binnen 20 seconden nadat ik een flinke slok heb genomen, merk ik dat de verdovende werking van de verf zijn effect verliest. Ik voel ineens mijn tepels. Wow, ze zijn keihard. En die donkere schat bovenop mij schuurt heerlijk met zijn haarloze borst langs mijn tepels. Ook bij mijn kruis verliest de verf zijn verdovende werking en ik voel de volle lengte van de enorme penis in mijn vagina. Het lijkt wel of het juist extra gevoelig is. Niet pijnlijk gevoelig, maar lekker gevoelig! Als in een script verplicht sla ik mijn kuiten om de billen van mijn donkere dekhengst om hem extra aan te sporen met zijn geslacht in dat van mij.

Mijn vagina produceert nu direct extra kutsap om alles te smeren en mijn hengst ramt er op los alsof zijn leven ervan afhangt. Naast mij zie ik Mijoika ook met haar benen om de billen van haar jongen. Aan de andere kant naast me zie ik Jesse als een gek tekeer gaan in een zwart meisje. Ze is hem aan het aansporen harder en dieper te gaan. Ik voel mijn orgasme aankomen en begin met mijn kutspieren in de lul van mijn hengstje te knijpen. Hij merkt het en plaatst zijn lippen op de mijne. Zijn tong komt in mijn mond en ondertussen ragt hij mijn kutje aan gort. Mijn god wat is dit lekker. Tongen en geneukt worden terwijl zijn borst over mijn tepels heen en weer schuift. Dan merk ik dat mijn lover stopt met tongen, hij houdt zijn lippen stijf op de mijne en zijn pik ramt hij nog dieper dan eerder in mijn grotje. Ik pers mijn heupen in hetzelfde ritme tegen de zijne en ontvang zijn zaad in mijn kut. Ik voel dat zijn lozing tot tegen mijn baarmoeder aanschiet. Dan drukt hij zijn heupen stijf tegen mijn onderlijf, zijn lul op zijn diepst in mij duwend. Ik ontvang hem met hetzelfde genot en mijn ogen gaan dicht. Hij laat zich op mij neerkomen. Zijn borst op de mijne, zijn penis diep in mijn gleufje. Zijn armen naast mijn schouders, mijn enkels in zijn knieholten gehaakt. Ik merk nog dat hij zijn hoofd naast het mijne in het gras laat zakken. In de verte wordt het getrommel steeds vager en uiteindelijk hoor ik het niet meer. Ook het licht van het vuur zie ik niet meer. Ik sluit mijn ogen en zo vallen wij in slaap.

Zoek naar meer verhalen van Annabelle...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 730x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
9.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 1416x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.6
:: Fout - 1Door: Jefferson
Gelezen: 3926x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.3
:: Nora De Marokkaanse... - 2Door: Mister_docent
Gelezen: 2680x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stagiaire, Nora, Marokaans, Hoofddoek, School
21-05
9.0
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 11038x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2871x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 6056x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 7474x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 21139x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10793x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9736x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 16374x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14660x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9606x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 16148x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 11011x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!