Opwindend.Net
Ik zal me even voorstellen, ik ben Ravi, 20 jaar oud, ik zit op voetbal, en als hobby zwem ik elke zaterdag middag in een subtropisch zwemparadijs.

Het is rond kwart voor 1 als ik mijn tas inpak voor mijn wekelijkse tripje naar het zwembad. Ik pak mijn autosleutels en het entree kaartje en stap in de auto.

Eenmaal aangekomen bij het zwembad pak ik mijn portemonnee en haal het kaartje eruit.

Ik zie dat er naast mij ook iemand incheckt, als ik even goed kijk zie ik een vrouw van rond de 30 met goede rondingen, ik gok cup D of E.

Ik voel iets groeien in mijn broek en probeer het te verbergen. Ik besef me dat ik al een aardig tijdje stil sta bij de poortjes en check gauw in.

Ik probeer een kleedhokje te vinden die niet op slot zit en ga met mijn hand langs de deuren. Na een tijdje merk ik dat er veel hokjes bezet zijn en geef het eigenlijk al bijna op.

Het volgende hokje dat ik open duw lijkt leeg te zijn, maar als ik naar binnen stap zie ik een meisje naakt op het bankje. Ik schat haar rond de 19, lang bruin haar, bruine ogen, ik gok cup C. Ze zit met haar benen wijd op het bankje en met gesloten ogen omhoog gericht. Haar hand ligt tussen haar benen en beweegt rustig heen en weer. Ondanks dat ik haar nu bekeek ging ze gewoon door. Had ze de deur niet open horen gaan? Misschien is ze wel te veel aan het genieten. Ik kijk een paar tellen toe maar beweeg dan per ongeluk mijn tas tegen de deur.

Het meisje schrikt en ze stopt onmiddellijk met vingeren. Blozend zegt ze: "Owwhh uhm sorry..." En ze pakt haar handdoek en bedekt haar prachtige borsten en haar natte kutje. Ik voel me schuldig en bied mijn excuses aan. Het meisje stelt zich zelf voor als Tess, 18 jaar oud. Vervolgens stel ik mezelf voor, en ik steek mijn hand uit. Ik voel dat haar hand flink nat is van het vocht en dat windt mij enorm op. Ik zie dat ze naar mijn stijve aan het staren is die inmiddels duidelijk te zien is. Opeens vraagt Tess wijzend naar mijn bobbel in mijn broek: "Zou je hem niet wat meer frisse lucht geven?" Zonder antwoord af te wachten gaat ze met haar hand naar mijn broek en ritst mijn broek los. Ze laat ook mijn onderbroek zakken en ze kijkt haar ogen uit.

Om niet gezien te worden duw ik de deur weer dicht, maar zie dan de reden waarom de deur niet op slot was. Het mechanisme om de deur dicht te houden is een metalen balkje dat aan het bankje vast zit. Bij deze deur is die echter afgebroken. Om de deur dicht te houden zet ik mijn tas er tegenaan.

Ik hoef niets te zeggen of Tess neemt mijn ondertussen gegroeide lul in haar mond. Ik pak haar stevig bij haar haren vast en begin in haar mond te neuken. Het gevoel dat ze hiervoor al heeft gevingerd maakt mij nog geiler. Ik voel dat ze ervaring heeft met pijpen, volgens mij beland ik in de hemel. Haar warme lippen om mijn stijve heen voelen heerlijk waardoor ik zacht begin te kreunen. Tess kijkt me ook zo geil aan terwijl ze pijpt. Na een tijdje stopt ze met pijpen en gaat met haar benen wijden op het bankje zitten. Ik ga op mijn knieŽn en begin haar klitje te likken. Ondertussen duw ik ook 2 vingers in haar kutje. Ze kreunt het uit.

Ik proef dat ze al flink nat is. Haar vocht smaakt heerlijk. Ik sta op, pak mijn paal vast en wrijf met mijn eikel over haar lippen heen om daarna langzaam naar binnen te glijden.

Tess kreunt zo hard als ze kan. Ik denk bij mezelf: "Dit moet iemand gehoord hebben!" Ik stoot mijn paal langzaam op en neer, steeds een klein beetje dieper. Tess schreeuwt dat ik dieper moet. Ik voel dat ik bijna kom en haal mijn paal uit haar kut en ik kom klaar op Tess haar borsten. Dan begint ze met mijn paal schoon te likken. Ze likt geil alle resten sperma eraf. Als ze klaar is begin ik weer met stoten in haar kut. Tess schreeuwt dat ze bijna klaar komt. Als Tess bijna komt voel ik het sperma ook weer opborrelen. Dan komen we samen klaar, ik spuit haar hele kut vol met mijn sperma. Ik haal mijn paal eruit en zie het sperma eruit druipen.

Dan opent opeens een medewerker van rond 50 de deur, wij schrikken ons rot en de medewerker ook. Mijn tas bleek niet zwaar genoeg om de deur dicht te houden. De medewerker stelt zich voor als Ruud en bied zijn excuses aan. Als reden zegt hij dat hij op patrouille was om te kijken of er nog mensen in de kleedhokjes zaten. Maar ondertussen zie ik iets groeien in zijn losse broek en zie dat Tess het ook merkt. Dan vraagt Ruud wat hij kan doen om het goed te maken. In gedachten is hij Tess al aan het neuken.

Ook Tess denkt daar over na want meteen roept ze dat ze nog wel een lading sperma over haar borsten wil krijgen. Ruud sluit, voor zover het wil, het hokje. Ik merk dat het wel een beetje krap wordt, maar besluit niks te zeggen. Zonder iets te zeggen haalt Ruud zijn pik uit zijn broek en begint Tess meteen te neuken in haar mond. Ik zie dat Tess bijna moet kokhalzen maar ze houdt zich sterk. Dan begin ik langzaam aan mijn pik te trekken terwijl ik geil naar Tess kijk. Ruud zijn pik gaat helemaal in Tess haar mond en soms neemt ze ook zijn ballen in haar mond. Ruud kreunt zacht en langzaam met lange halen.

Dan vraagt Ruud of Tess het goed vind dat hij haar beft. Tess kijkt vragend naar mij en ik knik ja. Opgewonden gaat Ruud op zijn knieŽn en begin Tess over haar clit te likken. Tess kreunt het uit en zegt dat het sneller moet. Ruud begint sneller te likken en Tess begint harder te kreunen. Ik heb ondertussen ook een harde paal en begin met Tess haar borsten te spelen. Dan duwt Ruud 2 vingers in haar kut, en merkt dat ze er makkelijk in gaan en besluit om er nog een vinger bij te doen. Tess kreunt zo hard dat ik zeker weet dat iedereen in de kleedhokjes het gehoord heeft.

Dan staat Ruud op en houdt zijn bijna betonnen paal vast en vraagt of hij Tess mag neuken. Tess kreunt ja, en zo snel als hij kan duwt Ruud zijn paal in Tess haar extreem natte kut. Ruud merkt dat ze wel erg nat is en besluit zijn pik zo ver mogelijk in haar natte kut te duwen. Ruud zegt dat hij in de 52 jaar nog nooit zijn pik zo ver in een kut heeft geduwd. Tess giechelt en ik begin ook te kreunen, omdat ik bijna kom.

Ruud kreunt dat hij bijna komt en vraagt waar Tess zijn sperma wilt hebben. Tess antwoord dat ze wel haar kutje gevuld wilt hebben. Dan komt Ruud klaar in Tess haar kut. Ruud haalt zijn paal eruit en ziet het sperma eruit lopen. Tess kreunt het uit en is doodmoe. Ik zeg dat ik bijna kom en Ruud laat mij voor Tess staan. Tess zuigt nog even aan mijn pik en dan spuit ik haar hele mond vol. Tess slikt het geil door. Ik zie dat we alle drie uitgeput zijn en besluit mijn onderbroek te pakken uit mijn tas. Ik merk dat ik geen onderbroek in mijn tas heb gedaan en doe dan maar mijn broek aan. Ik pak mijn shirt, en zie dat Ruud Tess haar borsten aan het schoonlikken is voordat ze haar shirt aantrekt. Als Ruud klaar is trekt ook Tess haar kleren aan. Hierna wisselen Tess en ik even nummers uit. Als we het hokje uitlopen knijpt Tess nog even in mijn slappe pik en ik neem afscheid van Tess en Ruud. Als ik wegloop kijk ik naar Tess, en ik zie dat ze geil knipoogt naar mij.

Dit was mijn verhaal, ik wil jou bedanken voor het lezen van het verhaal. Dit was mijn eerste verhaal, dus tips en ideeŽn zijn zeker welkom. Indien je wilt kun je me mailen;schrijverlars1@gmail.com

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 779x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
9.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 1488x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.6
:: Fout - 1Door: Jefferson
Gelezen: 4154x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.3
:: Nora De Marokkaanse... - 2Door: Mister_docent
Gelezen: 2846x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stagiaire, Nora, Marokaans, Hoofddoek, School
21-05
9.0
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 11168x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2879x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 6077x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 7492x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 21166x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10802x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9741x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 16384x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14665x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9618x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 16159x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 11012x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!