Opwindend.Net
Harm had met Amber zijn vriendin afgesproken, toen hij bij haar huis kwam liep hij omdat er verder niemand thuis was gelijk naar haar slaapkamer door waar zijn vriendinnetje in haar bed lag.
“Heey wat doe jij onder de dekens schatje?“ vroeg hij. “Ze zoudenn toch naar de stad gaan?“
Amber strekte haar armen uit en gaf hem en kus. “Geen zin. Maar ik heb wel een verassing voor je!“ Ze trok de dekens van zich af en deed haar benen. “Kijk eens, ik heb mijn kutje voor je geschoren. Mooi hé?“ Harm kreeg gelijk een stijve toen hij haar zo zag liggen. Hij bedacht zich geen moment en kuste gelijk het gladde spleetje van Amber. “Ooooh wat is dit mooi zég. Nu ziet je kutje er echt geil uit!“ “Jaah hé. Kom lik me. Ik heb zo een zin!“ Hij wilde niet anders. Hij likte zachtjes met zijn tong over haar strakke schaamlipjes en proefde haar sapjes.

Gina kwam net thuis van een boodschap en riep haar dochter, Ze kreeg geen antwoord wat ze wel een beetje vreemd vond. Toen ze weg ging was Amber nog op haar kamertje. Gina liep naar boven en riep nog een paar keer haar naam.

“Shit mijn moeder,“ zei Amber en ze trok snel de deken over Harm heen, bang dat ze betrapt zou worden met haar vriendje in haar kamer. Net op tijd, want Gina deed zonder te kloppen de deur van haar slaapkamer open. “Oooh ben je hier, Waarom geef je geen antwoord als ik je roep“ zei Gina.
“Waarom klop jij niet op de deur voor je binnen komt, mam?“ vroeg Amber.
“Wat doe jij op klaarlichte dag in je bed? Lig je met jezelf te spelen?“ vroeg Gina.
“Mammm!! Mag ik een beetje privacy? Kun je me een beetje met rust laten?.“ “Ja ja, nou als jij klaar bent, kom dan maar naar beneden ik heb een leuk truitje gekocht in de stad, dan kan je het even zien.“
Gina liep de kamer uit. Zodra ze weg was trok Amber de deken van zich af.

“Poeh... bijna gesnapt,“ zei ze tegen Harm. “Kom lik me verder, ik ben nog steeds hardstikke geil!“
Harm ging van het bed af en glimlachte. “Sorry schat, maar ik ga je echt niet neuken met je moeder in de buurt hóór. We doen het wel een keer als ze niet thuis is. Doei!!“
Hij deed de deur open en liep gelijk in de armen van Gina die buiten op hem stond te wachten. Toen ze Amber zo zag liggen had ze wel een vermoeden gekregen dat er een omgenode gast in de slaapkamer van haar dochter was.

“Zooo jongen, wat doe jij hier?“ vroeg ze op een niet onvriendelijke toon.
“Hallo mevrouw, ik was bij Amber omdat ze een beetje ziek was," stamelde de jongen verlegen. “Met je hoofd onder de dekens? Op de plek waar elke jongen wel zou willen zijn? Je denkt zeker dat ik dat geloof? Kom jij maar eens mee jongeman. Je laat mijn dochter toch niet zomaar in de steek? Je moet afmaken waar je mee begonnen bent. Dat is regel nummer 1!“
Ze glimlachte naar hem en duwde hem voor zich uit weer terug in de slaapkamer van Amber die verbaasd keek wat er allemaal gaande was.
“Waarom ben je nu weer terug?“ vroeg Amber aan Harm. Gina kneep met haar hand in zijn kruis.
“Hij komt afmaken waar jullie mee begonnen waren lieve dochter,“ zei ze.

“Waat nu mam?“ vroeg Amber. “Ja en ik kijk wel even of jullie het goed doen,“ zei Gina terwijl ze op het bankje in de kamer van Amber ging zitten.

Harm kuste zijn vriendin en Amber die verder geen vragen meer stelde hielp hem om zijn trui uit te trekken.
Hij ging liggen en ze knoopte zijn broek open. Ze trok zijn lul uit zijn broek en begon hem gelijk af te zuigen. Harm duwde zijn hand tegen Amber haar kutje en wreef zacht met zijn vingers over haar gleufje.
Gina zat geil te kijken naar de jonge stijve pik van de vriend van haar dochter.
Ze vond het prachtig om te zien hoe haar dochter aan de mooie stevige gevormde lul van de jongen begon af te zuigen. Ze trok met één hand haar slipje opzij en begon opgewonden over haar eigen kut te wrijven terwijl ze opgewonden toekeek.
“Ook zijn ballen Amber,“ kreunde ze. “Wacht! Ik zal je even helpen,“ zei ze en ze kwam naast Amber op het bed zitten. Harm vond alles goed. Hij waande zich even in de zevende hemel. Amber haar moeder was dan wel wat ouder, maar ze zag er voor haar leeftijd nog steeds heel erg lekker uit. Gina zoog één van de jongen zijn ballen in haar mond, terwijl Amber aan zijn eikel zoog. Hij kreunde hard toen hij door de twee warme monden werd verwend. “Ik wil hem nu in mijn mond Amber,“ zei Gina opgewonden. “Ja maar niet te lang he mam. Het is mijn vriendje hoor!“ zei Amber een beetje jaloers.

Amber ruilde even en Gina nam de stijve paal van Harm in haar mond en zoog hem stevig af. Ze vond het heerlijk om weer eens een echte geile pik in haar mond te hebben. Het was al weer een hele tijd geleden dat ze dat gedaan had. Voor hij klaar zou komen zei Amber tegen haar moeder dat ze ermee moest stoppen. “Ik wil op hem gaan zitten mam, om hem in mijn kut te voelen.“
Gina maakte ruimte en Amber ging op hem zitten. Ze kreunde hard toen ze haar gleufje over zijn paal liet zakken. Amber begon hijgend op hem op en neer te bewegen op Harm zijn harde pik.
Gina masseerde even de volle ballen van de jongen nu ze zag dat zijn pik het kutje van haar dochter vulde.
Snel trok ze haar kleren uit, en Harm kreeg even de kans terwijl hij haar Amber neukte, om aan de volle tieten van haar moeder te zitten. Gina kreunde toen hij brutaal aan haar tepels trok.

Amber ging van hem af, Gina zoog nog even aan zijn lul voor ze Amber haar plaats innam. Ze kreunde zacht en gaf Harm een compliment, toen ze zichzelf over zijn lul liet zakken.
“Oooh jongen wat heb jij een heerlijke pik zég! Wat neuk je lekker! En wat is dik!“
Amber lag naast de twee en begon stevig over haar kutje te wrijven toen ze zag hoe haar moeder met haar vriend neukte.
“Ooooh mam nu wil ik weer hóór. Mag ik hem weer in me voelen? Ik wil klaarkomen op Harm zijn lul.“

Gina ging van Harm af en Amber nam weer haar plek in, maar nu anders om. Gina gaf een paar flinke tikken op Amber haar billen nu ze weer op Harm lag te bewegen.
“Ooooh jaah het is bijna zover,“ hijgde Amber. “Ik kom, ik kom,“ schreeuwde ze.
Ze begon nu nog wilder op haar vriendje te bewegen en stopte plotseling.
Amber kwam hijgend klaar op de stijve pik van Harm. Ze liet zich eraf rollen. Gina die wist dat Harm nog niet gekomen was, ging op haar knieen op het bankje zitten met haar kont naar achteren. “Kom van dat bed af Harm, en duw je paal langs achter in mijn gleuf,“ hijgde ze geil.

Hij ging achter haar staan en duwde met één stoot zijn pik tot zijn ballen diep in haar kut.
“Ooooh god jaah. Oooo neuk me. Stoot me vol. Lekker hard.“ Harm begon met alle kracht op haar in te stoten. Haar heerlijke kont kletste tegen zijn buik, ieder keer als hij zijn lul diep in haar stak. Hij boog voorover en greep naar haar zware tieten die heftig heen en weer zwiepte nu hij haar wild aan het neuken was. Gina was zo geil dat het schuim op haar mond stond. Ze genoot van elke seconde en elke centimer van de pik die nu in haar kut geperst werd.
Harm voelde dat hij ging komen. Zijn ballen trokken al samen, klaar om de kut van de geile moeder van Amber te vullen.

Gina ook. Ze vingerde nu haar natte spleet, die met de jonge stijve paal gevuld werd.
Toen Harm voelde dat hij ging komen, trokken de spieren van Gina haar kut krampachtig samen rond zijn lul. Met veel geschreeuw en gehijg, bereikte ze allebei op hetzelfde moment hun hoogtepunt.

Amber greep naar Harm zijn pik en zoog de laatste druppels sperma uit zijn nog steeds stijve lul. “Volgende keer spuit je het bij naar binnen hé, Harm“ zei ze een beetje boos. “Én jij mam, het word tijd dat je zelf eens een vriendje zoekt.“
Gina keek haar dochter aan en glimlachte.
“Bedankt dat ik een keertje mee mocht doen schatjes!“ zei ze. Ze gaf haar dochter en haar vriendje een kus en een knuffel en pakte stiekum, terwijl Amber het niet zag nog even Harm zijn pik vast. Amber kon zeggen wat ze wilde maar als het aan haar lag was dit echt de laatste keer niet geweest dat ze gebruik maakte van die lekkere stijve pik van Amber haar vriendje....

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: De Fantasie Van...Door: Bartje
Gelezen: 3308x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Tiener
26-05
8.4
:: Lisa Leren (ver)kennenDoor: Justsomeboy
Gelezen: 4471x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-05
8.7
:: Mijn Memoires - 7Door: Fieke
Gelezen: 1041x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
25-05
9.1
:: Ondeugende Spelletjes - 1Door: Robin
Gelezen: 6223x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Café, Spelletje,
25-05
8.8
:: Bertje - 3Door: Hottie
Gelezen: 3773x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.7
:: AssepoesjeDoor: Bella
Gelezen: 7359x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-05
8.2
:: Nora De Marokkaanse... - 3Door: Mister_docent
Gelezen: 8767x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Stagiair, 18, Ontmaagd
24-05
8.8
:: Mijn Memoires - 6Door: Fieke
Gelezen: 1761x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen
24-05
8.5
:: Fout - 3Door: Jefferson
Gelezen: 5669x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 3Door: Shoestring
Gelezen: 9687x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Bertje - 2Door: Hottie
Gelezen: 9320x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
22-05
8.6
:: Mijn Memoires - 5Door: Fieke
Gelezen: 1881x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.7
:: Italiëreis - 4Door: Karel
Gelezen: 6941x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
22-05
8.9
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 2164x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 7586x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.1
:: Fout - 1Door: Jefferson
Gelezen: 17301x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!