Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Hardlopen In Het Bos - 2

De dagen na ons avontuur zijn Amy en ik constant aan het appen en snappen geweest. Om de spanning erin te houden hebben we het appen en snappen altijd netjes gehouden. Uiteraard zijn er wel wat onderwerpen besproken. Amy haar fetish voor wildplassen heeft ze opgelopen toen ze afgelopen zomer op zomerkamp is geweest, waar de toiletten zich ver van hun tent af bevonden. 's Nachts is ze met een vriendinnetje het bos in gegaan om te plassen, want ver lopen gingen ze niet meer houden. Amy had daar zo van genoten dat ze het elke nacht gedaan heeft. Ze vond het heerlijk en spannend tegelijkertijd om zo met haar kutje bloot in de lucht te hangen en het te laten lopen. Ook tijdens activiteiten van het kamp, ging ze wel eens stiekem even ertussenuit om een plasje te doen achter de bosjes. Sindsdien gaat Amy minder vaak naar de atletiek club, maar gaat ze zelf een rondje lopen in het bos zodat ze ongestoord kan wildplassen en soms ook even heerlijk met haarzelf kan spelen. Nadat zij haar verhaal gedaan heeft, vertelde ik het mijne. Hoe ik pas enkele weken daarvoor kennis maakte met deze opwinding in hetzelfde bos en hoe ik heerlijk heb kunnen gluren bij de jonge vrouw die ik toen zag plassen. Ik vertelde haar maar niet, dat ik haar toen heb gezien. Dat leek me niet zo verstandig.

Het is zaterdag en het belooft een spannend dagje te worden voor Amy en mij. We hebben vroeg in de ochtend afgesproken om te gaan hardlopen en daarna gaan we 's middags lekker bijkomen in het plaatselijke zwembad. Het is half negen als ik mijn vierde glas water van de ochtend drink. Tijd om me om te kleden. Mijn outfit is niet heel bijzonder, het is ten slotte sportkleding dacht ik altijd bij mezelf. Een simpele zwarte sportbroek met daaronder een zwarte boxer en bovenop een donkerblauw sportshirt. Ik pak mijn bidon, drink deze nog half leeg en vul hem weer bij. Ik wilde Amy dit keer verrassen door ook voor haar te plassen dus zorgde ervoor dat ik goed vol zat met water. Voor ik vertrek kijk ik snel even op buienradar. Het weer is wisselvallig maar op wat lichte regen na voor enkele minuutjes zou het droog moeten blijven.

Ik loop de deur uit en voel mijn telefoon trillen. Een snapje van Amy verschijnt op mijn telefoon. Het is een foto waarop ze een glas water leeg drinkt met de tekst: "Zorgen dat ik goed gehydrateerd blijf" en een knipoog-emoji. Het is duidelijk dat ze dezelfde gedachten heeft als mij, het hardlopen is vandaag meer bijzaak en een manier om de tijd te besteden terwijl we wachten om de bosjes in te duiken en van elkaar te kunnen genieten. Als we elkaar bij het begin van het bos tegenkomen, begroeten we elkaar met een kort kusje. Even bekijk ik haar van top tot teen, wat is dit toch een geweldig mooi meisje. Ze draagt een strak donkergroen shirtje met een bijbehorend strak broekje. Zowel haar B-cup borsten als haar stevige kontje komen geweldig tot recht in haar setje. Even sta ik te staren naar haar kutje, het lijkt alsof haar strakke broekje een cameltoe trekt tussen haar benen en ik haar lipjes kan zien zitten. "Niet zo staren Bart, je krijgt straks genoeg te zien! Tijd om te gaan lopen.", zegt Amy. Oeps, betrapt. Even voel ik mezelf rood worden. "Lead the way" antwoord ik lichtelijk beschaamd en zo beginnen we aan een rustig loopje het bos in.

Wij zijn ongeveer tien minuutjes onderweg als het rustig begint te regenen. Ik vertelde Amy nog dat het niet lang zou duren voor het weer droog zou zijn. Amy zag er alleen maar voordelen aan. Als het regent is er vaak niemand in het bos, dus hoeven we ook minder op te letten vertelt ze mij. We lopen nog een klein kwartiertje door en komen aan bij het punt waar wij elkaar voor het eerst ontmoetten. In plaats van het pad te volgen, zegt Amy dat ik haar moet volgen en ze loopt van het pad af. Ik loop achter haar aan en ben volledig gefocust op haar kontje. Het strakke donkergroene broekje trekt zich elke stap strak over haar billen. Strak naar links, strak naar rechts, strak naar links... Wat een geweldig uitzicht! Ik moet me inhouden niet gelijk in dat stevige kontje te willen knijpen. Amy duwt wat takken aan de kant en laat mij erlangs. "Zo, hier zal niemand ons kunnen zien of horen". Het enige wat we nu horen is het zachte gekletter van de regendruppels op de bladeren om ons heen. Gelijk grijp ik haar vast en trek ik haar naar me toe. Ik zet mijn lippen op de hare en kus haar een paar keer, voordat mijn mond open gaat en mijn tong opzoek gaat naar de hare. Direct gaat haar mond open en halverwege vinden onze tongen elkaar. Ze belanden in een diepe worsteling waarbij ik probeer Amy zo dicht mogelijk tegen me aan te drukken. Mijn hand gaat over haar rug steeds wat lager tot ik haar stevige bil in mijn hand heb en er lekker in knijp terwijl we innig door zoenen. Haar broekje is wat vochtig van de regen maar dat maakt het voor mij niet minder lekker. Mijn lul is ondertussen al op volle grootte en drukt door de stof van mijn kleding tegen haar buik aan.

Na een tijd stop ik met zoenen en kus haar nek. Ik hijg in haar oor en fluister erna zachtjes: "Heb je wel eens een jongen zien plassen?". Ze schudt nee met haar hoofd, "maar daar ga jij vast verandering in brengen" zegt ze geil. De liters water van vanochtend hadden ondertussen zijn werk gedaan en ik moest ontzettend nodig. "Dat ga ik zeker", antwoord ik en leg haar hand op mijn harde lul. Ze beweegt haar hand naar de rand van mijn sportbroekje en trekt het knoopje los. Ze haalt mijn lul uit mijn broek en laat deze niet meer los. "Mag ik hem vasthouden terwijl je plast?". Ik zeg niets maar concentreer mij op het plassen. De zenuwen, haar hand en mijn harde lul maken het moeilijk om te plassen. Na een paar seconde komt langzaam een dun helder stroompje vocht uit mijn eikel. Het is een heel voorzichtig straaltje, maar na een goedkeurend kreuntje van Amy begin ik pas echt te plassen. Mijn straal wordt dikker en sterker en landt met een mooi boogje ongeveer een halve meter verder op de grond. We horen hoe mijn plasstraal op de grond uit elkaar klettert en Amy beweegt een beetje met mijn lul om de straal wat verder weg te kunnen richten. Dan neem ik mijn lul over en stopt Amy haar handen in mijn straal. "Oh wat is dit geil" kreunt ze, terwijl mijn straal op haar hand uiteenspat. De spetters vliegen alle kanten op, over haar hele arm en wat op haar shirt, broek en benen. Dit is zo'n geil gezicht voor me, dat mijn lul waar mogelijk nog harder geworden is en mijn plasstraal alweer zwakker wordt. Met haar natte hand wrijft Amy over haar benen en haar shirt. "Hmmm" kreunt ze. "Wat is dit lekker en warm".

Ik ben ondertussen zo ver leeg dat er alleen nog wat druppeltjes van mijn eikel naar beneden vallen. Amy laat er geen gras over groeien en terwijl ik nog een beetje druppel, neemt ze mijn harde lul in haar mondje. Het is een ontzettend geile gewaarwording om de laatste druppels plas uit mijn lul te voelen stromen terwijl haar warme lippen mijn lul omsluiten. Het scheelt niet veel of de laatste druppeltjes plas worden gelijk gevolgd door mijn zaad. Ze spuugt het laatste beetje plas uit naast haar op de grond en begint mij heerlijk te pijpen. Met lange en diepe halen neemt ze de volle zestien centimeter in haar mondje, of moet ik zeggen keeltje, voordat ze het weer helemaal eruit haalt. Ze zuigt aan mijn lul en draait rondjes met haar tong over mijn eikel. Met haar hand kneedt ze mijn ballen. Ik kijk naar beneden om te zien hoe mijn lul helemaal verdwijnt in haar mond en wordt verwelkomt door haar blauwe ogen. Geil kijkt ze mij aan terwijl ze zo diep mogelijk blijft pijpen. Ze houdt een heerlijk hoog tempo aan en op het moment dat ik bijna klaar kom, laat ze mijn lul even uit haar mond schieten. Ze trekt nu haar shirt omhoog en haar sportbh en laat deze net boven haar borsten zitten. Ik heb nu heerlijk zicht op twee heerlijke stevige borsten van dit jonge meisje met twee kleine schattige tepeltjes erop. Ze zijn hard, ze laat even mijn lul uit haar mond glijden om mij te teasen. Met haar handen knijpt en trekt ze aan haar tepels en geeft zo een kort showtje van haar heerlijke tieten vlakbij mijn lul.

Dan komt Amy omhoog en geeft me een heerlijke zoen. Ik proef mijn lul in haar mond. Dan is het haar beurt. Geil kijkt ze me aan en schuift ze haar broekje omlaag. "Jij bent niet de enige die wat gedronken heeft" zegt ze op een geile manier. Ze doet haar schoenen en haar broekje uit. Ik zie nu pas, dat dit geile meisje geen ondergoed aan heeft. Ook haar shirt en BH gaan uit en hangt ze aan een tak achter ons. Ze staat nu helemaal poedelnaakt voor me met een enorm hoge nood. Even kort neem ik dit beeld in mij op, een geil naakt 16-jarig meisje die midden in het bos voor mij gaat plassen. "Ik wil op die lul van jou plassen" zegt ze tegen mij. Hoor ik dat goed? Snel trek ik ook mijn broek helemaal uit en hang deze aan een tak. Ik wil haar plas wel over mijn lul heen voelen lopen. Ze gaat wijdbeens tegen een boom aan staan en ik kom dicht tegen haar aan staan. Met mijn hand houd ik mijn lul onder haar plasgaatje. Even druk ik mijn lul tussen haar schaamlipjes. Amy kreunt en tegelijkertijd voel ik een warme gloed over mijn lul verspreiden. Amy is aan het plassen op mijn harde lul. Het is een heel apart gevoel om ineens een straal tegen je lul aan te voelen, heel gevoelig. Dat komt misschien ook door het feit dat ik net al tegen mijn orgasme aan zat. Mijn lul en hand zijn helemaal warm van haar heldere plas. Haar kutje produceert een sissend geluid. Het lijkt minuten te duren maar in werkelijkheid is het maar 10 seconden, voordat ik naar achteren stap. Ik hou het puntje van mijn eikel onder haar straal. Vol ongeloof en opwinding kijk ik naar het kale spleetje waar een mooie harde straal plas uit komt. Ik stap naar voren en zet mijn lul weer tegen haar schaamlippen en druk hem naar binnen. Een harde kreun ontsnapt er uit Amy haar mond. Haar straal neemt direct wat in kracht af, maar terwijl ik langzaam mijn lul verder tussen haar schaamlippen naar binnen duw, voel ik nog steeds een zacht stroompje warm vocht uit haar kutje komen wat op het begin van mijn lul terecht komt. Langs mijn benen glijdt het warme vocht naar beneden en het druipt van mijn balzak af.

Als mijn lul zo diep mogelijk in haar kutje zit, stopt Amy met plassen. Ik haal mijn lul er weer uit om te beginnen haar kutje te neuken en voel nog een laatste straaltje plas uit haar kutje op mijn lul spuiten. Nieuwsgierig proef ik wat van haar plas op mijn hand en kom erachter dat het redelijk neutraal smaakt en best wel lekker is. Dan begin ik haar te neuken. Het is een onhandig standje maar ontzettend geil gezien hoe ze net op mijn lul stond te plassen. Ik stoot een aantal keer zo diep mogelijk in haar kutje en haal hem dan weer zo ver mogelijk uit haar kutje. Dit blijft ik herhalen, lange stoten in haar kutje totdat ik mijn lul tever uit haar kutje haal en eruit schiet. Dan draai ik haar om en zet haar voorovergebogen tegen een boom aan, zodat ik achterlangs heerlijk dat kutje van haar kan verwennen. Ik pak mijn lul beet en druk deze tegen haar schaamlippen aan. Voordat ik mijn lul weer in haar nauwe, natte kutje stop wrijf ik eerst een aantal keer met mijn lul over haar klitje heen. Dan pakt Amy mijn hand beet en drukt mijn lul haar kutje in. "Neuk me", smeekt ze. "Laat me klaarkomen op die heerlijke harde lul van je". Zo'n verzoek kan ik natuurlijk niet afslaan, met een pets grijp ik haar heupen vast en trek haar helemaal over mijn lul heen. Zo diep mogelijk. Ik begin op haar hete kutje in te stoten. Mijn lul verdwijnt helemaal in haar kutje en ik wissel mijn blik af tussen het verdwijnen van mijn lul in haar kutje en haar geile blik als ze probeert achterom te kijken. Ik pak haar haar vast en trek eraan terwijl ik mijn lul helemaal in haar kutje begraaf. Niets anders dan gekreun hoor ik van Amy. Dit wil ze, dit wind haar op. Ik stoot door in dat kutje terwijl ik haar haar stevig vast houd. Met mijn andere hand geef ik af en toe een tikje op die billen. "Zomaar een beetje over mijn lul heen plassen, dat is wel heel stout hoor!" zeg ik tegen haar en sla haar nog een keer flink op haar bil. Ze kreunt alleen maar harder en sneller. Dan voel ik haar kutje samentrekken en schreeuwt Amy het uit. Een heerlijk orgasme overvalt haar en haar gekreun heeft plaats gemaakt voor stilte. Naja, stilte. De regen is tegen de verwachting in harder geworden en klettert overal om ons heen neer. Ik stoot nog twee keer diep in haar kutje terwijl haar kutspieren om mijn lul samentrekken. "Ga door, ga door" roept ze en snel hervat ik het stoten. Ze kreunt hard en ik trek haar overeind om haar aan haar borsten vast te pakken en zo hard mogelijk op haar kutje in te kunnen beuken. Het spelen met haar borsten en het blijven stoten in haar gevoelige kutje zorgen voor een snel tweede orgasme waarbij ze staat te trillen op haar benen. Ook ik sta op knappen na het melken van mijn lul door haar kutspieren.

Ik laat haar even bijkomen met mijn lul diep in haar. Dan stapt ze van mijn lul af, gaat op haar knieŽn voor me zitten en drukt haar borsten tegen elkaar aan. "Spuit voor me, spuit me borsten onder. Bedek mij met dat geile warme zaad van je." Ze smeekt om mijn zaad over haar borsten. Ik hoef maar een paar keer aan mijn lul te trekken en mijn zaad borrelt al op. Ik richt op haar borsten en kom heerlijk klaar bij dit uitzicht. Ik spuit haar borsten en handen helemaal onder met vier dikke stralen zaad, voordat ik Amy aan haar haar naar mij toe trek en de laatste stralen in haar mondje spuit. Dan sta ook ik te trillen op mijn benen en leun tegen een boom om niet om te vallen. Oh wat was dat heerlijk geil. We knuffelen en zoenen en komen samen heerlijk bij in de ondertussen stromende regen.

Wordt vervolgd...

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 633x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
9.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 1225x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.7
:: Fout - 1Door: Jefferson
Gelezen: 3499x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.3
:: Nora De Marokkaanse... - 2Door: Mister_docent
Gelezen: 2361x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stagiaire, Nora, Marokaans, Hoofddoek, School
21-05
9.0
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 10760x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2846x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 6012x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 7431x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 21079x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10785x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9729x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 16349x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14653x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9593x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 16131x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 11007x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!