60.188 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 20-11-2023 | Cijfer: 7.6 | Gelezen: 12116x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Opa sliep op zolder. Het was de zomervakantie, vlak na mijn 16e verjaardag. De warmste van de afgelopen jaren. Mijn vader had een huis gehuurd in het zuiden van Luxemburg. Een groot huis met torentjes, gemaakt van zwarte stenen. Het was een beetje somber maar het had een grote tuin. Binnen was het ouderwets, vergane glorie, een beetje vervallen. Ik durfde niet alleen op één van de grote slaapkamers te slapen dus sliep ik tot zijn ergernis bij mijn broer op de kamer. Aan het eind van de gang was de slaapkamer van mijn vader. Opa sliep op zolder. De trap naar zolder was stijl en kraakte.

Het was de vakantie waarin ik ontdekte dat ik stapel ben op mannenplassers. Ik kan ze niet genoeg zien. Ik wil ze zien, aanraken, ze in mijn mond nemen, ze stijf zien worden en zien spuiten. Mijn favoriete fantasie (de fantasie waar ik harde tepels van krijg en een vochtplek in mijn slip): ik lig op de grond, op mijn rug, borsten bloot en vier mannen leggen hun nog slappe plasser op mijn gezicht.

Veel vrouwen kijken eerst naar de ogen van een man, ik kijk eerst naar hun gulp.

De badkamer van het huis in Luxemburg was beneden. Op de slaapverdieping was alleen een wc. De wc had een normale breedte maar was 4 meter diep. Een soort gang met op het eind de wc. Er was weinig licht. De muren waren bruin en volgeschreven met kreten als ‘Erik was hier’ en ‘heet’ met daaronder een telefoonnummer. En er zat ter hoogte van de wc een gat, zo groot als een bierviltje. Naast de wc was een even diepe kast met schoonmaakspullen.

De derde avond was het broeierig heet. We zaten nog laat in de tuin. Ik ging als eerste naar bed. Ik trok, in het donker, een lang wit t-shirt aan en ging onder een laken liggen. De slaap wilde niet komen. Het was te heet.

Na een half uur kwam mijn broer binnen. Hij sloop naar zijn bed, niet wetend dat ik nog wakker was. Vijf minuten was het stil en toen hoorde ik hem ritmisch bewegen. Ik kon hem niet zien maar wist wel wat hij aan het doen was. Eerst dacht ik: ‘laat hem maar even, hij is zo klaar’, daarna vond ik het toch wel een geil idee: dat hij daar met zijn stijve plasser in zijn hand lag, geil was, zich lag af te trekken, een paar meter van mij af! Ik kon het niet zien, maar de beelden in mijn hoofd lieten niets te raden over. Daarin zag ik, in slow motion, zijn voorhuid over zijn eikel glijden.

Ik stak voorzichtig, mijn vinger in mijn kut en wreef het vocht over mijn schaamlippen. Ik wilde ook klaarkomen. Hoe opgewonden ik ook was van de geluiden die hij maakte – hij was mij inmiddels volkomen vergeten en zijn onrustige ademhaling was nu goed te horen – zelf was ik doodsbang om betrapt te worden terwijl ik masturbeerde, op de beelden van mijn broer. Van zijn plasser om precies te zijn. Je mag als jong meisje best fantaseren over plassers, maar niet over die van je vader of broer.

Ik werd gek. Ik moest weg. Ik sloop naar de wc. Toen ik de deur van de slaapkamer achter me sloot zag ik nog net de betrapte blik in de ogen van mijn broer. Ik ging de wc binnen, sloot de deur achter me en ging zitten. De wc-bril voelde koud aan. Ik kwam tot rust.

Na een paar minuten hoorde ik iemand op de gang. De deurklink bewoog. Ik zei zachtjes: ‘bezet’. Daarna hoorde ik gestommel, naast de wc, in de schoonmaak-kast. En toen gebeurde er precies wat ik al verwachtte. Mijn broer stak voorzichtig zijn stijve plasser door het gat. Ik knielde voor het gat, pakte met mijn hand zijn plasser, sloot mijn lippen rond zijn eikel en zoog. Ik ging hem pijpen zoals hij nog nooit was gepijpt. Ik wilde zijn volle lading zaad over mijn gezicht voelen stromen. Zo zou het gaan.

Maar zo ging het niet. Hij trok zijn plasser uit mijn mond, struikelde de kast uit en vluchtte de zoldertrap op. Ik bleef verward achter. Wat was er in hemelsnaam gebeurd? Nieuwsgierig verliet ik de wc. Ik opende zachtjes de deur van onze slaapkamer. Daar was weinig veranderd. Mijn broer lag nog steeds met zijn plasser te spelen. Hij was de kamer niet uit geweest. Wel had hij mijn slipje van de grond gepakt en op zijn gezicht gelegd.

Spoken bestaan niet en al helemaal geen spoken met een stijve plasser. Ik sloop de trap op naar zolder. Het was een grote zolder. In de verte viel een strook maanlicht door een klein zolderraam. In een nis achter de grote schoorsteen stond het bed van opa. Hij leek te slapen. Ik sloop naderbij.

Wat ik nu zag bevestigde mijn bange vermoeden: ter hoogte van zijn heupen stond een flinke één-stoks-tent. Ik ging op mijn knieën zitten en kroop naar het voeteneind van zijn bed. De zolder was stoffig. Het kruipen deed pijn aan mijn blote knieën, mijn hart klopte in mijn keel, mijn mond was droog. Wat deed ik hier?

Maar ik kon niet meer terug, ik moest de stok aanraken, ik moest het harde en tegelijk fluweel zachte geslacht van zijn ondraaglijke spanning bevrijden. Mijn hand verdween onder het laken. Hij lag met zijn benen wijd maar ik kon er niet bij. Dit was het moment van de waarheid: Lust of schande. Of was het moment van de waarheid al lang geweest?

Ik trok het laken een stukje omhoog en kroop tussen zijn benen het bed in. Voorzichtig pakte ik zijn stijve plasser in mijn hand. Er ging een rilling door hem heen maar hij verroerde zich verder niet. Ik begon hem af te trekken. Wat een heerlijk gevoel was dat. Lust?... misschien, macht?... zeker, maar ik voelde vooral een eindeloos verlangen naar de plasser van een man, naar zijn gezwollen geslacht, waar alle energie naartoe vloeit, waar alle lust zich ophoopt. Het heerlijk voelende, heerlijk ruikende, heerlijk smakende centrum van een man dat ontlading zoekt. En die ontlading kon ik het geven. Alle twijfel was verdwenen. Ik voelde een warme gloed in mijn onderbuik en een klein straaltje plas aan de binnenkant van mijn dij.

Opa had er duidelijk minder moeite mee dan mijn broer beneden. Ik stond op het punt om zijn eikel in mijn mond te nemen toen hij klaarkwam, hij spoot zijn lading recht in mijn gezicht. Teleurgesteld wachtte ik even. Zijn plasser legde zich als een glibberig visje op zijn buik neer. Zijn ademhaling werd weer regelmatig, het leek wel of hij weer sliep. Ik kroop uit bed, zonder hem aan te raken, veegde mijn gezicht af met mijn t-shirt en sloop terug naar de trap. Ik mompelde nog een soort welterusten, maar hoorde geen reactie.

Beneden gekomen vluchtte ik, met mijn plakkerige t-shirt in mijn hand, naakt de wc weer in. Opa zou niet opnieuw zijn lid door het gat steken. Ik ging zitten en kwam tot rust.

Tot ik naar het gat keek. Daar wurmde zich opnieuw een plasser mijn wc in. Het was het prachtige volwassen lid van mijn vader, een grote, maar dat wist ik al. Hoe vaak had ik al niet heimelijk naar zijn plasser gekeken, als hij uit de douche kwam. Dan was hij slap. Hoe groot hij kon worden als hij stijf werd, zag ik alleen in mijn fantasie en nu. Wat een mooie!

Ik bedacht me geen moment. Ik pakte hem stevig vast. Deze lekkere jongen ging in mijn 16-jarige mond komen. Ik likte aan de onderkant van de eikel. Daarna sloot ik mijn lippen om de eikel en gaf een paar korte rukjes met mijn hand. ‘Oef’, hoorde ik aan de andere kant van het gat. Mijn hoogtepunt kwam nu: ik nam zijn heerlijke stijve wortel zover als ik kon in mijn mond en trok zuigend mijn hoofd naar achteren. En daarna steeds weer. Hij hield het maar een paar minuten vol. Hij ging spuiten. Nu voelde ik het wel aankomen. Ik haalde zijn plasser uit mijn mond en gaf met mijn hand een paar laatste snelle halen. Ik plaatste zijn schokkende eikel op het midden van mijn buik en het zaad liep als een kleine rivier langzaam naar beneden en bleef daar in mijn kleine plukje schaamhaar hangen.

Terwijl mijn vader zich uit het schoonmaakhok terugtrok gebruikte ik voor de tweede keer mijn t-shirt. Ik wachtte nog even en sloop toen terug naar de slaapkamer.

Ik opende voorzichtig de deur en schuifelde in het donker stapje voor stapje naar mijn bed. Mijn broer zou inmiddels wel uitgeput in slaap zijn gevallen. Mijn slipje vol met zijn geil op de grond. Maar ik had me vergist.

Ik ging op bed liggen. Legde mijn t-shirt onder mijn bed en trok het laken over me heen. Na een paar minuten hoorde ik mijn broer weer. Het was hem nog steeds niet gelukt. Ik had ineens met hem te doen: iedereen had hier een spook behalve hij. Ik besloot zijn spook te zijn. Ik gooide het laken van me af, ging op mijn knieën, met mijn billen omhoog op de rand van het bed zitten en zei zachtjes: kom maar, neuk je zusje maar. Steek je plasser maar in mijn kut.

Hij kwam uit bed en ging met zijn stijve achter me staan. Hij legde één hand op mijn billen en zette met zijn andere hand zijn eikel op mijn lipjes.
Trefwoorden bij dit verhaal: Broer, Zus, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Jolien En Ik - 8Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Klaarkomen, Likken, Masturberen, Slipje, Strelen, Tiener, Vader,
" Is Nathalie er niet Kon ze niet komen of heb je het haar niet gevraagd Het is alsof Jolien het jammer vindt dat ik alleen in huis ben wanneer ze iets voor zessen terugkomt van bij haar vriendinnen. Veel vertelt ze er niet over en ik vraag haar ..."
29-11
9.3
Wanneer Buiten De...Door: Xxxme
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Zus, Neuken, Klaarkomen,
"De regen viel buiten met bakken uit de lucht wanneer mijn zus in haar pyjama de woonkamer in kwam. Haast gelijk kreeg ik een blos op mijn wangen daar ik haar borsten door haar witte pyjamashirtje haast heen zag. Weet je al naar welke film of serie j..."
28-11
9.0
GezinshulpjeDoor: TeamWorld
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Milf, Moeder, Pijpen, Sperma, Vader,
"Hijgend ligt Marjon op haar buik op bed. Haar man, Sjon, ligt boven haar met zijn harde pik in Marjon haar kutje. Langzaam laat hij zijn penis in en uit haar kutje glijden terwijl hij zijn hand om de keel van Marjon gewikkeld heeft. Hij knijpt niet h..."
28-11
8.7
Italiaans IJs ...Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Italië, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Sprookje, Tiener, sneeuw, winter,
" Bedankt voor de leuke reacties op het eerste deel X. Zazie Mijn broers en ik zijn vanochtend met de grote overhuifde ijsslee naar onze berghut getrokken om de nieuwe sneeuw te gaan oogsten. We zullen daar zeker e..."
26-11
9.3
Jolien En Ik - 7Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Fotoshoot, Masturbatie, Masturberen, Minnares, Tiener, Vader,
"Jolien is nog maar pas de fiets opgesprongen, of ik ga naar haar kamer en plug haar PC in. Mijn nieuwsgierigheid om te zien welke sites ze bezoekt is groter dan de haast waarmee ik de foto s van mijn camera wil opladen. Dat valt allemaal heel erg mee..."
26-11
9.2
Nachtwacht - 5Door: Kristiena
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Op Zondagochtend werd ik wakker, naakt in de armen van mijn al even naakte zoon. Allerlei gedachten drongen zich op, allemaal vechtend om mijn aandacht, maar ik had mij het liefst willen verstoppen in een diepe kuil en de hele wereld vergeten ..."
25-11
9.1
De Verboden La... - 4Door: Dickydickert
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Verboden, Zus,
" Max, we moeten echt even praten. zeg ik gedecideerd en wijs op de campingstoel tegenover me. Rico is met de kinderen op speurtocht. Dit is het ideale moment om Max even apart te nemen en hem snel wat spelregels bij te brengen nu we veroordeeld..."
25-11
9.6
Mijn Lekkere ZusjeDoor: Peter Reker
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Broer, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Vingeren, Zus,
"Mijn zusje Kira en ik zijn even oud, toen het begon was zij begin 16 en ik werd bijna 17 jaar oud, ja onze moeder had inderdaad weinig tijd om bij te komen na haar bevalling van mij. Ik zat wel een klas hoger maar we zaten op dezelfde school..."
25-11
9.4
Jolien En Ik - 6Door: Jelle Mannes
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Fotoshoot, Masturbatie, Masturberen, Tiener, Vader,
"Hoe lang ik zo in bed heb liggen nadenken en woelen, weet ik niet. Uiteindelijk ben ik toch in slaap gesukkeld. Drie of vier keer werd ik wakker uit dromen waarin zowel Anneleen als Jolien en Natasha mij iets duidelijk wilden maken, al weet ik niet w..."
24-11
9.4
Leven In Een...Door: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Droom,
"Nog maar heel recentelijk heb zulk verhaal ook al geschreven en ook in het verleden heb ik me aan zulke verhalen al gewaagd deze neer te schrijven. LET OP Mijn verhalen zijn pure fantasie elke mogelijke herkenbaarheid berust hierdoor op toeval. ..."
23-11
9.0
BrigidDoor: Cerdana
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Gangbang, Slet, Sletje, Vader,
"Het was zomervakantie en lekker warm buiten. Brigid had afgesproken met haar vrienden om na het eten nog wat bij t meer te chillen. Jeroen zou er ook komen. Brigid was al een tijdje smoorverliefd op hem, maar ze had nog niet echt zijn aandacht kunnen..."
23-11
7.8
Mijn Schoondochter - 25Door: Leroy1980
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Billen, Dochter, Schoondochter, Trio,
"Na een uurtje worden we beiden wakker, we hebben even liggen slapen. Het is tegen 11 uur en als ik door de woonkamer kijk, ligt Heinz ook nog te slapen. De rest is boven of in de andere kamers. Als ik rechtop zit komt Jenny net de woonkamer binnen , ..."
23-11
9.2
Klik hier voor meer...