Opwindend.Net
Datum: 09-03-2018
Stemmen: 289x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 54440x
Lezers Online: 1
Lengte: Zeer Lang
Weekendje Met Samantha - 1
Door Alex23 - Mijn Profiel Pagina

Onze ouders gingen weg voor het weekend. Een romantisch uitje zoals ze gewoonlijk een paar keer per jaar doen en hierbij laten ze mij en Samantha alleen thuis.

Mij.. dat ben ik: Xander, 17 jaar oud en een normale tienerjongen met de gebruikelijke tienerstrubbelingen. Ik ben zeker geen superman, maar hou mezelf in vorm door af en toe wat te fitnessen en te joggen.

Sinds een 3 tal jaar heb ik een stiefzus, Samantha, die 18 is. In die korte periode van 3 jaar zijn we snel goede vrienden geworden. We vertrouwen elkaar en delen wel eens iets intiems. Ze is lang, slank gebouwd en heeft lang lichtbruin haar, een mooie stevige voorgevel en dito kont. Het feit dat ik dit alles zo goed weet is omdat ik heel vaak mijn ogen langs haar lichaam laat glijden. Maar ooit echt nagedacht over seks met haar, nee dat niet,…tot die avond dus…

Na afscheid te hebben genomen van hun, ging ik naar mijn kamer. Het was vrijdagmiddag en het regende, dus het leek een saaie avond te worden. Mijn stiefzus kwam mijn kamer binnen zonder te kloppen. Ze klopte nooit, maar dat vond ik niet erg.

“En Xandertje…plannen voor het weekend.”

‘ Nope, niets speciaals in gedachten, ik blijf vanavond lekker lui thuis.’

Zij was dus van plan om ze die avond met haar vriendin Kristina uit te gaan. Ze gingen naar een feestje en zouden waarschijnlijk laat thuis zijn.

“ Je vindt het niet erg om alleen te zijn voor de nacht.” vroeg ze me.

‘ Geen probleem hoor, veel plezier gewenst ‘ was mijn antwoord.

Samantha is een beetje een feestbeest en ging graag in het weekend op pad. Ik wist ook dat ze geen maagd meer was, maar ze was ook geen slet. Ze had een stuk of 3 vriendjes gehad en alleen met haar laatste vriendje, Nico, had ze het bed gedeeld. Maar ondertussen was ze weer al een paar maand single. Ik weet ook dat ze al een paar keer vuile dingen met Kristina had gedaan, meer gewoon voor de lol en de nieuwsgierigheid om het eens met een andere vrouw te doen, niets serieus dus. Zoals eerder gezegd, we delen al eens iets met elkaar.

Nadat Samantha vertrok voor haar feest, ontspande ik me thuis. Onder begeleiding van chips en crackers heb ik een film bekeken en wat op mijn X-box gespeeld. Omdat ik het huis voor mezelf had heb ik wat later op de avond van de gelegenheid gebruik gemaakt om me af te trekken op wat online porno (ik ben hier meestal een beetje verlegen over wanneer anderen thuis zijn, omdat ik bang ben om betrapt te worden. Het moest iets van 23u zijn geweest toe ik ging slapen en ik moet zeggen, meer uit verveling dan slaperigheid.

Een paar uur later werd ik wakker, de klok op mijn mobieltje vertelde me dat het ongeveer 3u30 was. Ik realiseerde me dat het geluid dat me wakker had gemaakt, mijn zus was die thuiskwam. Het vele geluid en lawaai die ze hierbij produceerde, deed me vermoeden dat ze gedronken had. Vooral het missen van de eerste traptrede bekrachte mijn vermoeden. Ik hoorde haar naar de badkamer strompelen en de douche aanzetten. Ik draaide me om en probeerde weer de slaap te vatten.

Toen ik net weer in mijn droomwereld alle vrouwen van de wereld aan het neuken was, vermoedde ik een beweging op mijn bed te voelen. Eerst dacht ik dat het mijn verbeelding was en bleef dus lekker doorneuken in mijn gedachtewereld. Plotseling voelde ik een hand op mijn gezicht. Ik opende mijn ogen en realiseerde me dat mijn zus naast mij in bed lag met alleen bh en slipje aan en nog nat van de douche. Ze was duidelijk dronken en lachte naar me. Toen leunde ze naar me toe en kuste me hartstochtelijk. Haar tong vond de weg in mijn mond en al vlug speelden beide roze lapjes een spelletje tikkertje. Ik was te slaapdronken en verrast om echt te begrijpen wat er gebeurde. Maar haar kus voelde goed, veel beter dan elke kus die ik eerder had meegemaakt. Al moet ik toegeven dat dit er nog niet zoveel zijn geweest. Op relatie gebied en zeker al op seksueel gebied was ik een groentje.

Ze onderbrak de kus, nog steeds glimlachend. Het voelde bijna alsof ik aan het dromen was. Ze trok mijn laken weg en kroop dichter naar me toe. Onze lichamen raakten elkaar nu aan en ze legde een been bovenop het mijne en kuste ze me opnieuw. Terwijl ze dat deed, legde ze haar hand op mijn boxershort en wreef zachtjes over mijn slappe pik. Toen ze de kus opnieuw onderbrak, kreunde ik van het plezier van haar aanraking. Ondertussen was mijn elfde vinger behoorlijk wakker geschoten en rekte zich met alle plezier uit tot een fiere opstaande knots. Op de vraag: “ Vind je het leuk wat ik doe?” kon ik alleen maar bevestigend knikken. Toen stak ze haar hand in mijn boxer en trok mijn pik eruit, die nu al zo hard als steen was. Ze begon hem langzaam te aaien.

Inmiddels was ik helemaal wakker en te geil om na te denken over het feit dat ze feitelijk mijn stiefzus was en dit eigenlijk niet kon of mocht gebeuren. Maar wat doe je in zo’n situatie als 17 jarige wanneer er plots een bijna naakte godin in je bed ligt met je bloedgevulde pik in haar handen. We kusten opnieuw, en deze keer had ik moed en kracht om haar terug te kussen. Ik sloeg mijn armen om haar heen en liet mijn handen over haar prachtige lichaam glijden.

Toen zei ze: "Ik wil je neuken".

Alles wat ik op dit moment kon bedenken of zeggen was ‘uh wat bedoel je…’.

Ze ging rechtop zitten en op een speels strippende manier ging haar bh uit en liet ze haar mooie tieten vrij rondzwaaien. Nooit of te nimmer had ik zo’n prachtig stel borsten gezien. Haar spelletje al was ze een professionele stripster bleef geduren. Tergend langzaam en met haar bekken heen en weer schuddend ontdeed ze zich van haar slipje en onthulde haar geschoren kutje dat glinsterde in haar eigen nattigheid. Het was de eerste keer dat ik een poesje zag in het echte leven. De aanblik van haar naakte lichaam maakte me zo geil. Mijn bloed zat volledig gecentraliseerd in mijn staalharde fluit dat er haast een tekort richting mijn hersenen vloeide. Ik voelde een vreemde waas in mijn hoofd, maar vond het heerlijk.

Ook Samantha was bloedgeil geworden en wilde dit gevoel zo vlug mogelijk bevredigd voelen. Heel snel trok ze mijn boxer uit. Daar lag ik dan, volledig naakt voor haar. Daarna kroop ze over me heen. Ze besteeg me als een amazone op een jonge hengst. Abrupt nam ze mijn pik in haar handen en leidde hem naar haar natte hemelpoort.

“Ik hoop dat je er klaar voor bent “ hoorde ik haar licht kreunend zeggen terwijl ze mijn pik enkele keren heen en weer liet wandelen tegen haar natte en opgezwollen schaamlippen.

Nooit eerder in mijn leven was ik zo klaar voor iets geweest bedacht ik mezelf. Al was ik verwonderd van de snelheid waarop dit allemaal zomaar gebeurde. Kusjes, strelen, genieten… alles wat in de boekjes stond beschreven als het klassieke voorspel dat moet leiden tot fantastische seks, werd hier zomaar overgeslagen. Maar toch hoorde je mij niet klagen .

Zuchtend liet ze zich toen langzaam zakken. Het voelde zo geweldig toen mijn pik in haar strakke kutje gleed. Honderden keer had ik me al afgetrokken en gefantaseerd hoe het zou zijn om mijn pik in een kutje te steken. Al die momenten verbleekten in het niets, want wat ik hier mocht ervaren zal nooit meer geëvenaard kunnen worden. Ik was plots geen rukkende tiener meer, maar een echte man geworden.

Ze liet zich helemaal naar beneden zakken tot dat ik helemaal in haar was. Ze slaakte een zacht gekreun en begon toen langzaam op en neer mijn pik te schuiven. Wat voelde deze nauwe vochtige grot overheerlijk aan. Ik was duizelig en mijn hoofd verdoofde van plezier. Het enige dat ik kon doen, was daar liggen, terwijl mijn stiefzus me neukte. Het heeft die eerste keer niet erg lang geduurd, slechts een paar minuten. Ik slaakte een lang, hard gekreun terwijl ik mijn sperma in haar schoot. Ze stopte met me te berijden en bleef maar een paar seconden op me zitten terwijl mijn pik in haar kutje steeds slapper werd.

"Mmm dat was goed maar veel en veel te snel afgelopen", zei ze terwijl ze naast me ging liggen.

‘Het was hemels ’, zuchtte ik volledig betoverd door de omstandigheden.

Toen zei ze "maar ik ben nog steeds geil ,voel maar…".

Ze kuste me opnieuw en nam mijn hand. Als een volwaardige gids loodste ze mijn hand tot aan de randen van haar druipnatte poes. Ze voelde mijn onervarenheid trillen in mijn vingertoppen.

“ Sssst, rustig… “ zie ze op een kalmerende toon.

Haar rustgevende woorden brachten me tot enige vorm van kalmte. Al was de spanning en onzekerheid niet ver te zoeken. Zeker niet toen ze besliste om 2 van mijn vingers bij haar binnen te brengen. Wat voelde dit heerlijk aan. Als een volwaardige lerares bleef ze mijn vingers begeleiden in deze sensuele ontdekkingstocht. Een tocht die alle hoogtepunten van een rondleiding met nodige aandacht liet passeren. Ik nam alles in me op en ontdekte haar schaamlipjes, haar clitje, G-spot enzoverder. Zo hebben we daar een tijdje gelegen, kussend en genietend van mijn eerste stappen en echte kennismaking met het vrouwelijk geslachtsorgaan. Ook bij Samantha blijf mijn vingerwerk voor de nodige opwarming zorgen. Haar adem werd zwaarder en sneller wat me deed vermoeden dat ik haar op haar hoogtepunt aan het brengen was. Haar lichaamstaal en feit dat ik besefte dat ik voor het eerst in mijn leven een vrouw tot haar climax aan het brengen was, was zo gigantisch geil dat mijn pik alweer de zwaartekracht aan het overwinnen was. Plots trok ze mijn vingers uit haar kutje.

"Nee, niet zo" zei ze "ik wil klaarkomen op je lul."

Opnieuw kwam ze weer bovenop me en plofte zich neer op mijn ondertussen weer keiharde geworden neukstok. Ook ik nam wat initiatief en met mijn handen pakte ik haar tieten vast en begon ze zachtjes te kneden. Zij bepaalde het tempo en als een onderdanige slaaf liet ik me verder berijden. Langzaam maar zeker was ik ook opnieuw naar een orgasme aan het toe groeien, maar deze tweede keer duurde dit gelukkig wat langer dan daarstraks. Ik was zelfzekerder geworden en liet meer een meer mijn heupen meewerken in deze paringsdans die onze beide lichamen ten berde brachten. Het tempo waarmee ze me aan berijden was, werd stelselmatig door haar de hoogte ingejaagd. Na een tijdje slaakte ze een luid lang gekreun terwijl haar orgasme door haar lichaam raasde.

“ Oohhh… ga door ….shiitt wat lekker !!! ”

Het uiterlijk zien en het lichamelijk voelen van haar orgasme, terwijl ze bovenop me zat, zorgde ervoor dat met een paar tellen verschil ook ik klaar kwam. In nauwelijks tien minuten verschil verdubbelde ik mijn aantal keer klaarkomen in een vrouw. Zelfs in mijn stoutste dromen had ik dit niet durven voorspellen.

"Bedankt, deze had ik echt nodig en wat was dit lekker zeg " zei ze terwijl ze weer ging liggen en haar armen om me heen sloeg.

We lagen daar en hielden elkaar vast. En toen viel ze, duidelijk nog half beneveld door de hoeveelheid drank die ze had genuttigd, in slaap met haar armen nog steeds om me heen. Ik voelde me de koning te rijk. Ik was plots geen maagd meer…

De volgende ochtend maakte de zon die door mijn raam scheen me wakker. Ik lag in mijn bed nog steeds de film van gisterenavond af te spelen. Had ik nu echt met mijn stiefzus geneukt. Het kon toch geen droom geweest zijn zekers want ik lig hier toch maar alleen in bed. Maar waar is ze dan ?

Maar terwijl ik bleef twijfelen omtrent echtheid of fantasie, kwam mijn stiefzus mijn kamer binnen. Zonder kloppen zoals gewoonlijk, glimlachend zoals ze altijd doet. Ze stond in de deuropening en droeg een set zwart slipje en bijpassende bh, blijkbaar net uit bed. Ze zag er ongelooflijk sexy uit en mijn lul begon te harden terwijl mijn gedachten afdaalden naar de gebeurtenis van afgelopen nacht.

"Goedemorgen luiaard" zei ze.

‘ Aangename ochtend, net opgestaan?’ antwoordde ik vragend.

"Yep, ik was net op weg naar een snelle douche voordat ik het ontbijt klaarmaak".

Ze wilde zich net omdraaien en naar de douche gaan, toen ze merkte dat mijn ogen haar van kop tot teen aan het keuren waren. Ze deed een paar stappen mijn kamer in en zei toen knipogend :

"Bevalt het je wat je ziet?"

‘ Ja, je ziet er fantastisch uit’, zei ik.

Ze bleef even naar me kijken en toen kwam ze naar voren en ging op de rand van mijn bed zitten.

"Wil je mee onder de douche met me… na zo’n nachtje hebben we dat wel verdiend toch?"

"Ik zou het heerlijk vinden", antwoordde ik en wist meteen dat wat daarstraks nog een als een film herhaald werd in mijn hoofd, weldegelijk echt gebeurd was.

Ze pakte mijn hand en trok me bijna uit bed. We stonden even naar elkaar te kijken, toen boog ze zich naar me toe en kuste me.

"Kom, laten we gaan" sprak ze terwijl ze mijn hand vastnam.

We liepen naar de badkamer, nog steeds hand in hand. Eenmaal in de badkamer deed Samantha de douche aan. Terwijl we wachtten tot het water opwarmde, draaide ze zich naar me toe.

"Hoe voel je je nu als je denkt aan gisteravond …was het echt je eerste keer?".

‘Ja, dat was het ‘ zei eerder beschamend. ‘En het was geweldig, ik mag er niet meer aan denken. Ik voel me zo gelukkig dat ik een zus als jij heb’.

"Ik ben blij dat je dat denkt", antwoordde ze, terwijl ze nu nog breder glimlachte. "Ik wou dat ik nuchter was", lachte ze

.

‘ Misschien…maar zou je het gedaan hebben als je dat wel was?’

"Waarschijnlijk niet" zei ze giechelend.

Ze deed een stap dichterbij en vroeg me haar beha af te doen. Ik reikte om haar heen, prutsend met die verdomde sluiting. Het was de eerste keer dat ik een beha had aangeraakt en mijn opwinding hielp waarschijnlijk ook niet. Maar uiteindelijk was ik in staat om het los te maken. Haar mooie, stevige tieten voelden zo lekker tegen mijn borstkas toen we elkaar vasthielden en kusten. Ik liet mijn hand naar beneden vallen en ik greep eventjes naar haar kont om daarna mijn hand naar haar nog steeds bedekte poesje te laten glijden.

"Mmm je krijgt zelfvertrouwen", zei ze, "goed dat vind ik leuk. Ga je gang, trek ook mijn slipje maar uit".

Ik haakte mijn handen in haar slipje, trok deze langzaam over haar heupen en liet ze op de grond vallen. Ik keek naar haar mooie schone geschoren kutje, haar sensuele klit net zichtbaar. Mijn stiefzus is een van de mooiste meisjes die ik ooit heb gezien. Ze deed een stap achteruit en zei dat ik mijn eigen ondergoed ook uit moest doen. Sneller dan een bliksemschicht liet mijn boxer vallen op de grond en toen stonden we daar. Beiden naakt en met guitige ogen elkaars lichamen te beloeren.

"Kom op" zei ze en stapte de douche in.

Onze douche was vrij groot en kon comfortabel twee personen passen. Ik heb een vermoeden dat dit precies de reden is waarom onze ouders het hadden gekozen.

‘Je hebt een geweldig lichaam’, vertelde ik haar terwijl ik toekeek hoe het water over haar stroomde en haar

lichaam glinsterend nat liet werd.

‘Mag ik je aanraken?’

“Natuurlijk mag je dat, als je dat wilt," zei ze. "En trouwens, je ziet er zelf niet slecht uit".

Ik stond dicht bij haar, dichtbij genoeg om de warmte van haar lichaam te voelen stralen. Ik legde mijn hand op een van haar borsten en kneep er zachtjes in. Toen legde ik mijn lippen aan haar tepel ,kuste die en liet dan mijn mond en tong verder haar borsten verkennen. Wetende dat ze nu wel nuchter was en doelbewust me liet begaan, zorgde ervoor dat ik steigerde als een wilde hengst op de prairie. Ik stopte eventjes en vroeg haar hoe het voelde en of ik wel goed bezig was. Ze vertelde me niet zo de twijfelaar uit te hangen en hetgeen ik deed heel lekker voelde. Ik bleef haar tieten strelen, kussen en likken. Genietend van de geluiden van haar zachte gekreun. Haar tieten zijn niet enorm, maar rond en stevig. Ik liet geen enkele vierkante centimeter onbewerkt achter. We bleven zo doorgaan, haar handen streelden door mijn haar en genoot van dit overheerlijk paar borsten in mijn handen en mond. Toen tilde ze zachtjes mijn hoofd op en we kusten elkaar opnieuw.

"Dus je hebt nog nooit een kutje likte", vroeg ze me.

Ik moest opnieuw met een schaamrode kop bevestigen dat ik dat nooit had gedaan. Sterker nog, tot gisteravond had ik nog nooit een poesje in het echte leven gezien.

"En zou je het willen" vroeg ze me,

‘ Komt de paus uit Rome’ antwoordde ik gretig.

Ik zakte langzaam op mijn knieën tot mijn hoofd ter hoogte van haar speeldoos kwam. Toen ik naar binnen leunde, rook ik de geur van haar natte kutje. Een geur die ik sindsdien heb liefgehad en gekoesterd. Ik liet voorzichtig mijn tong haar spleet opsporen en ontdekte dat het net zo goed smaakte als het rook. Opnieuw begon ze me te dirigeren als een orkestleider met zijn dirigeerstokje. Ze vertelde me haar klit te likken, er zachtjes op te zuigen en als het ware te omcirkelen met mijn tong. Hoger, lager, vlugger met mijn tong. Ik voerde de bevelen van deze drilsergante uit als een pas begonnen soldaatje. Ze kreunde tussen haar commando’s en dit maakte me nog gretiger. Ik stak mijn tong in haar en likte haar sappen.

Na een tijdje insinueerde ze dat ik ook mijn vingers moest gebruiken. Prompt liet ik twee vingers in haar naar binnen glijden terwijl mijn lippen en tong zich op haar klit concentreerden. Ik voelde haar ademhaling zwaarder worden. Haar gekreun werd luider en frequenter en ze praatte helemaal niet meer. Ik besefte dat ze een orgasme naderde en dat maakte me nog een beetje brutaler. Ik begon haar beetje bij beetje sneller met men vingers te neuken en dat terwijl ik op haar klit zoog. Op dat moment begon ze te trillen en slaakte een luide kreun. Bijna een schreeuw. Even was ik bang dat ik haar pijn had gedaan, maar ik besefte al snel dat ze een orgasme had. Ik stopte met haar te vingeren, maar ging door met likken tot ze op haar knieën zakte. Ze zat daar een moment voor me, met gesloten ogen, zwaar ademend. Toen opende ze haar ogen en glimlachte naar me.

"Dat was zo goed", vertelde ze me, en toen kuste ze me weer.

We zaten op onze knieën, hielden elkaar vast en kusten hartstochtelijk voor een tijdje.

‘Ik ben zo blij dat je ervan hebt genoten", vertelde ik haar tussen kussen.

"Ik vond het ook leuk en ik wil de gunst teruggeven", zei ze, "sta op".

Ik stond op, Samantha lag nog steeds op haar knieën. Ik keek naar beneden terwijl ze mijn pik zachtjes in haar hand nam. Ze aait een paar keer langzaam mijn pik en kuste het topje van mijn eikel, zo net aan mijn pisgaatje. Toen opende ze haar mond en liet mijn pik tussen haar lippen glijden. Het was zo’n goed gevoel hoe langzaam mijn pik in haar mond verdween. Man, wat was het sexy om mijn eigen stiefzus op mijn knieën voor me te zien, mijn pik zuigend. Ik sloot mijn ogen en hield mijn hoofd achterover. Ik voelde het water over mijn gezicht en langs mijn lichaam stromen terwijl ik genoot van mijn stiefzusjes pijpbeurt. Het voelde zo geweldig en ik merkte dat ik me moest concentreren om te voorkomen dat ik klaarkwam. Ik wilde dat dit moment zo lang mogelijk zou duren. Mijn pik gleed in en uit haar mond, haar tong streelde de lengte ervan. Af en toe likte ze het uiteinde en kuste het. Ik besefte dat ik het niet veel langer kon volhouden en vertelde haar dat ik snel zou klaarkomen.

"Mmm goed", zei ze maar bleef me pijpen. Haar hand lag rond mijn ballen en masseerde ze. Dat bracht me over de rand van genot, ik moest steun zoeken tegen de wand van de douchecabine. Ik voelde haar lippen rond mijn pik klemmen en hoe het zaad in mijn ballen het kookpunt en moment van verlossing had bereikt.

‘ Blijf zuigen… whoaa shiittttt …ik ga spuiten ‘ gromde ik het uit.

Opnieuw voelde ik een lichamelijke zwakte. Alsof je geest voor een fractie je lichaam verlaat, het hoogste haalbare moment van extase dat een mens kan bereiken. Een gevoel dat eigenlijk niet beschrijfbaar is. Mijn balzak kromp samen om met een stuwende kracht mijn zaad naar buiten te jagen. Twee, drie stuiptrekkingen melkwit geil verlieten mijn schacht en een paar tellen later werden mijn lichaam en geest weer verenigd tot een geheel. Samatha bleef door zuigen tot mijn pik traag begon te verslappen. Ik hield mijn ogen nog een moment langer dicht. Genietend van het moment.

Toen ik ze opende, stond ze weer voor me. Ze opende haar mond en ik zag dat ze nog steeds wat van mijn sperma in haar mond had. Ze kuste me weer en ik kon de smaak van mijn eigen sperma voelen. Het was een vreemde zoute smaak. Maar geen slechte smaak.

Daarna hebben we om beurten elkaar schoongemaakt. Ik gebruikte mijn handen om Samantha's prachtige lichaam in te zepen en schoon te maken. Ik nam van de gelegenheid gebruik om elke centimeter van haar te verkennen. Haar nek, borsten, buik, rug, kont, benen, zelfs haar voeten en tenen. En zij deed hetzelfde met mij tot we beseften dat het water kouder werd want we hadden de boiler leeggemaakt.

We zetten het water uit en stapten uit de douche en pakten een paar handdoeken. We droogden elkaar op dezelfde manier af als we elkaar hadden schoongemaakt. Ik gebruik de handdoek om haar af te drogen, deze keer met speciale aandacht voor haar kont. En wat een geweldige kont heeft ze. Rond en stevig en mooi, net als de rest van haar. En ze droogde me op haar beurt af. Ik genoot van haar aanrakingen via de handdoek. Toen kleedden we ons aan. Nou dat is misschien een beetje een overdreven verklaring. Ze trok een felrood slipje en een bijpassende bh aan en ik trok een paar zwarte zijden boxers aan (mijn favoriete paar)en deden een paar badjassen aan. We realiseerden ons dat de klok bijna 11 uur was en we kregen allebei honger dus gingen we naar beneden voor het ontbijt.

We hebben samen een goed ontbijt gemaakt. Spek, gebakken eieren, toast, sinaasappelsap, koffie, alles er op en er aan Het was een mooie warme en zonnige dag begin juni. Dus besloten we om buiten te eten op het balkon. Ons huis ligt enigszins privaat aan het einde van de weg. Dus niemand zag ons daar halfnaakt zien zitten. We aten het grootste deel van het ontbijt in stilte, deels genietend van de stilte daar buiten, deels denkend aan de wending die onze relatie had genomen. Ik besefte dat ik ervan hield om seks te hebben met mijn stiefzus, maar ik ontdekte ook dat mijn gevoelens voor haar niet veel waren veranderd. Ik voelde me nog steeds hetzelfde tegenover haar, alleen sterker. Ik hield van haar, maar ik hield van haar als een zuster en niet als een vriendin. Dit verbaasde me bijna een beetje, omdat ik half had verwacht verliefd op haar te worden. En het maakte me ook een beetje bang, omdat ik niet zeker wist hoe zij zich na al het gebeuren voelde.

We genoten van onze koffie toen Samantha begon te praten.

"We moeten hierover praten", zei ze.

Ik knikte en luisterde. Ze zei dat ze het heel fijn vond om seks met me te hebben. En ik vertelde haar dat ik het ook leuk vond.

"Maar" begon ze " we moeten ervoor zorgen dat we niets doen dat onze relatie schaadt, we zijn altijd intiem en open met elkaar geweest", ging ze verder.

Ik was nu een beetje nerveus en verwachtte half dat ze zou zeggen dat we het niet meer konden.

"Ik hou van jou", zei ze, "maar ik zal nooit verliefd op je worden. Jij bent mijn kleine broertje en dat zal je altijd blijven. Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel".

‘Ik weet wat je bedoelt, ik hou van je zoals mijn zus en ik voel dat onze band nu nog sterker is geworden, maar ik voel hetzelfde als jou’

"Geweldig, ik hoopte dat je dat zou zeggen".

‘Betekent dit dat we nog seks kunnen met elkaar hebben?"

"Ja", antwoordde ze, "maar we moeten voorzichtig zijn, het moet ons geheim zijn”

Iets later die dag ging ik op bezoek bij een vriend. Het was een mooie dag, met een nog mooiere start. Ik voelde me beter dan ik in een lange tijd had gevoeld toen ik met mijn fiets naar mijn vriend reed. We ontmoetten wat andere vrienden en fietsten naar een kleine vijver in net buiten het dorp om af te koelen in het water. Toen de klok om 16.00 uur naderde ging ieder van ons huiswaarts.

Toen ik thuiskwam, vond ik Samantha op het balkon, zonnebadend. Ze had niet de moeite genomen om haar rode bh en slipje uit te doen. Ze opende haar ogen en glimlachte toen ik naar buiten stapte op het balkon. Ik vroeg haar of ze zin had om wat te drinken, maar ze zei dat ze te comfortabel was om ook maar een meter te bewegen. Dus besloot ik dat dit kon wachten, deed mijn korte broek en T-shirt uit en ging liggen om een beetje van de zon te genieten. Ik ging naast haar liggen en keek haar aan. En ik voelde dat het nu vertrouwde verlangen in me opkwam. Ik heb genoten van het zien van haar ongelooflijke lichaam. Haar stevige borstjes, platte buik, haar ronde heupen, lange bruingebrande benen. Ik voelde men pik groeien in mijn boxer van de aanblik en de herinnering aan onze ochtend samen. Ik kon mijn handen niet van haar afhouden en begon over haar borsten en buik te aaien. Haar warme gladde huid voelend. Ze deed haar ogen open en tuurde met haar ogen tegen de zon.

‘Sorry, ik hoop dat je het niet erg vindt, je zag er zo sexy uit dat ik er niets aan kon doen", zei ik schaapachtig.

Ze glimlachte weer: "Ik vind het niet erg, het voelt goed"

Ze sloot haar ogen weer, maar haar glimlach bleef. Ik bleef haar strelen. Ik was geil, maar ik vond het ook leuk haar lichaam te voelen. Haar ogen waren nog steeds gesloten, ze reikte met één arm achter haar rug en maakte haar beha los. Ik nam hem van haar aan en genoot van de aanblik van haar nu bevrijdde tieten. Geen van beiden zei een woord. Ze genoot stil van mijn streling en ik genoot van het gevoel van haar huid. Ik nam een tepel tussen twee vingers, iets samenknijpend. Ze slaakte een zacht gekreun, duidelijk genietend ervan. Terwijl ik haar bleef strelen, trok ik mijn boksers wat naar beneden, haalde mijn lul eruit en begon te rukken. Ze moet de verandering van mijn bewegingen hebben opgemerkt, omdat ze haar ogen weer opendeed. Ze begluurde me terwijl mijn ene hand bezig was met mezelf af te palen en mijn andere hand speelde met haar tieten.

‘ Kan ik je nog een keer neuken’, vroeg ik na een tijdje.

"Zeker weten"

Ze tilde haar heupen op, deed haar slipje uit en spreidde haar benen. Ik nam mijn boksers helemaal af en ging op mijn knieën tussen haar benen zitten. Ik leunde naar haar toe en hield mijn pik vast. Ik liet het hoofd van mijn pik een paar keer op en neer door haar gleuf glijden en plaagde haar kutje. Ze kreunde. Toen begon ik langzaam mezelf in haar te duwen. God, het voelde zo goed. Ik deed het rustig aan, ik wilde het zo lang mogelijk volhouden. Niet alleen omdat het zo leuk aanvoelde, maar ook wilde ik haar een orgasme geven. Ik begon haar te neuken, lange langzame slagen in en uit. Ik leunde verder naar haar toe, met een hand op de grond om mezelf te stabiliseren. De andere hand speelde met haar tieten, af en toe leunde ik naar beneden om haar tepels of haar mond te kussen. Ik bleef haar neuken, langzaam snelheid opbouwend. Al snel waren we allebei kreunend van plezier. Deze keer merkte ik niet dat haar orgasme naderde. Ze boog haar rug en slaakte een luide kreun. Haar lichaam trilde en kronkelde ongecontroleerd. Maar ik moest nog klaarkomen, dus ik bleef maar pompen dwars door haar orgasme heen. Ze keek me in de ogen en zei dat ik haar harder en sneller moest neuken.

"Kom op klein stiefbroertje, neuk je grote stiefzus".

Ik voelde het zweet uitstromen. Ik ging zo snel als ik durfde zonder mijn pik volledig uit haar te laten glijden. Ik slaakte een luide kreun, bijna schreeuwend, terwijl ik haar een laatste keer stootte. Hijgend zweefde ik op haar neer, mijn hoofd zwom op de golven van genot. Brullend liet een stroom sperma in haar los.

"Wauw, je was fantastisch … maar goed dat ik aan de pil zit."

‘Oh shit ja’ reageerde ik en realiseerde me dat ik niet had gedacht dat ze misschien zwanger zou zijn geraakt als ze niet op de pil was geweest.

Na een tijdje op adem te zijn gekomen, gingen we weer naar binnen. Ik moest even afkoelen, ik dronk wat water voordat ik een snelle, koele douche nam. De rest van de dag verliep rustig. Ik ging bij Samantha op het balkon liggen om een tijdje te zonnebaden, gewoon genieten van de zon deze keer. Later ging ik naar mijn kamer en speelde op mijn computer. Normaal had ik de gelegenheid van een rustig huis gebruikt om online porno te zoeken, maar daar had ik nu geen behoefte aan.

's Avonds maakten we het avondeten samen zoals we gewoonlijk deden toen we alleen thuis waren. Na het eten gingen we zitten en keken we wat tv, opnieuw zoals we normaal deden. Het leek alsof onze nieuw gevonden passie voor incest niet veel invloed had op de rest van ons leven.

Het duurde zeker tot 22 uur toen Samantha zei: "Onze ouders komen morgen thuis, wie weet wanneer we nog eens de kans krijgen om weer ondeugend te zijn"

‘Foei, wil je weeral rollebollen misschien?’

"Tja, eigenlijk wel… ik voel me weeral zo geil, maar zou je het erg vinden als we deze keer in een bed neuken?"

‘Natuurlijk, waarom niet’ antwoordde ik waarna we opstonden en van de bank naar haar kamer trokken.

Deze keer was een beetje minder sensueel. We gooiden in feite gewoon onze kleren uit en gooiden ze op de grond.

"Denk je dat je zin hebt in iets geavanceerder", zei ze met een glimlach.

‘ Ik denk van wel maar wat heb je in gedachten? ‘

“ Heb je wel eens van standje 69 gehoord? " vroeg ze

Ik zei dat ik het wel eens in pornofilms had gezien en het er wel leuk uit zag. Samantha bekende dat ze het ook nooit eerder had gedaan, althans niet met een jongen, maar ze zou het heel graag willen proberen. Ze duwde me op het bed kwam bovenop me met haar natte glinsterende kut recht boven mijn gezicht. Ik pakte haar heupen en bracht mijn hoofd tussen haar benen omhoog en begon haar te likken. Samantha nam ondertussen mijn pik in haar mond. Het voelde echt goed, maar een beetje ongemakkelijk vanwege het feit dat we beiden nieuw waren in de functie. Uiteindelijk kwamen we wel in een soort ritme waarbij we ons beiden gemakkelijk bij voelden. Ik likte, zoog en slenterde met mijn tong door haar kut. Terwijl Samantha hetzelfde aan het doen was op mijn lul. Na een tijdje ging ze rechtop zitten en tilde haar kutje van mijn gezicht. Ze draaide zich om en liet haar kutje op mijn pik zakken. Ze ging op mij liggen, onze heupen bewogen in cadans terwijl we verder gingen met neuken. Ik sloeg mijn armen om haar heen en zo ging het nog geruime tijd door. Verreweg onze langste neuksessie in ons prille samenzijn. Maar uiteindelijk, na een lange, gelukzalige tijd kwam de vertrouwde zware ademhaling weer bovendrijven. Toen gebeurde het, onze heupen vonden elkaar voor de zoveelste maal en we kwamen allebei nagenoeg tegelijkertijd. Samen kreunend en hijgend. Het is echt een geweldige ervaring om een orgasme te kunnen delen. Aan het einde van een lange dag van seksuele avonturen (speciaal voor mij, twee dagen geleden was ik een maagd), waren we allebei seksueel uitgeput en tevreden.

We vielen in slaap naast elkaar, ik weet niet zeker hoelang ik sliep, maar ik werd rond 1 uur wakker. Realiseren dat onze ouders 's ochtends thuis zouden zijn. Samantha moest opgemerkt hebben dat ik bewoog, omdat ze haar ogen opende en glimlachte. Ik vertelde haar dat ik terug moest naar mijn eigen bed. Ze was het ermee eens dat dit waarschijnlijk een goed idee was. Ik stond op en kuste haar. Ik draaide me om en ging terug en kuste haar opnieuw en ging naar mijn kamer. Terug in mijn kamer deed ik niet de moeite om mijn ondergoed aan te trekken. Ik kroop gewoon naakt onder de dekens. Ik lag een tijdje wakker en dacht aan al het plezier dat we die dag hadden.

Stilletjes wegdromend van wat er allemaal nog komen zou, viel ik in slaap…

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Weekendje Met Samantha - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Moeders, Zo Kan...Door: Rudolf
Gelezen: 351x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
18-04
9.9
:: Verwisseld Met Miriam - 7.1Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 3551x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
16-04
8.5
:: Nooit Verwacht - 6Door: Sharif
Gelezen: 7200x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-04
8.5
:: MarloesDoor: Mike1970
Gelezen: 22202x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Borsten, Van Eerste Keer Naar Hoer
15-04
8.9
:: Verwisseld met Drielingen... - 6.8Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 6308x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-04
8.9
:: Nooit Verwacht - 5Door: Sharif
Gelezen: 11383x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-04
8.9
:: Mijn Lieve DochterDoor: Zorro
Gelezen: 25164x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
13-04
8.8
:: Zwangere Moeder En...Door: Jan329
Gelezen: 19849x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-04
8.1
:: Nooit Verwacht - 4Door: Sharif
Gelezen: 18961x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-04
8.9
:: Dit Wil Ze Meer Doen Met OpaDoor: Hottie
Gelezen: 9941x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
11-04
8.9
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 13Door: Borrie70
Gelezen: 11434x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-04
9.1
:: ZusjesDoor: Jonl
Gelezen: 31933x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
09-04
9.1
:: Klussen Bij Nicht - 2Door: Brecht462
Gelezen: 22030x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-04
8.6
:: Mijn Tante En Ik - 1Door: Gelebe
Gelezen: 21469x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Tante
08-04
8.2
:: Betrapt...Door: Martinne
Gelezen: 38464x
Reacties: 25
Lengte: Lang
Tags: Mama, Zoon, Betrapt, Erectie, Aftrekken
07-04
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net