Opwindend.Net
Datum: 31-03-2018
Stemmen: 92x
Cijfer: 9.1
Gelezen: 23743x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Ongelofelijk Lekker - 7
Door Lara - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ongelofelijk Lekker - 6

Mijn moeder vertelde haar verhaal verder met, Rob zijn dikke piemel zat tot aan de wortel diep in mijn vragende kutje maar ik had het idee dat hij dacht te neuken met Angela ,die rondborstige mooie meid uit de kroeg waar wij waren geweest en ik met Chris had staan flikflooien.

Bij elke stoot die Rob die kreunde hij stads, ja schat ,ja kom heerlijk klaar en ik zal je volspuiten tot aan de rand lieve geile meid van me ,en inderdaad dat zou hij toch niet direct tegen mij zeggen veronderstel ik maar niet te minder dat jong ,mijn zoon kon neuken als een beest .

Met een kracht als een ruige olifant pompte hij in en uit mijn vragende body dat helemaal in zijn rithme meeging en wat bij mij de drang om een diep orgasme te krijgen alsmaar sterker maakte.

Mijn binnenste kutspiertje begonnen al wat krampjes te veroorzaken door het steeds sterk in en uit gepomp van deze zalige dikke piemel van mijn heerlijke zoon.

Mijn borsten met steenharde tepels schuurde door zijn borsthaar en zetten mijn geile lijf aan tot klaarkomen, heerlijk ...zoals mijn kut een vacuŁm zoog rondom zijn heerlijke piemel en aan het gekreun van Rob was ook zijn klaar kom moment niet ver meer weg ,en ik nu een ongelofelijk heerlijk orgasme kreeg neukte Rob onverschrokken door.

Ik voelde zijn eikel verder opzwellen en met volle schoten vulde hij mijn vragende vagina met zijn jonge onstuimige warme zaad wat dij mij een volgend orgasme teweegbracht wat haast onmogelijk leek omdat ik nog aan mijn eerste klaarkomen bezig was .

Terwijl hij schokkend op mij lag fluisterde hij, heerlijk Angela ,heerlijk jij ben het beste wat mij is overkomen en hij opende zijn ogen en keek diep in mijn donkere kijkers ...ondanks dat het in onze suite schemerdonker was ,schrok Rob intens en kreunde Mams ,ben jij dat ?

Waardoor onze geile heerlijke betovering van liefhebben,kussen en neuken abrupt werd verbroken, Rob rechtop ging zitten met zijn nog dikke lul in mijn drijfnatte neukgrot terwijl hij stotterde ,Mams hebben wij echte samen de liefde bedreven ? Waarom heb je mij niet gewaarschuwd ? Maar ja ik heb ook best veel gedronken ...maar met jou geneukt mams ?

Heerlijk was het Rob, en stelde hem daarme gerust dat ik er zeker zin in had en hij mij de volle bevrediging had gegeven die ik zo erg hard nodig had omdat zijn vader nog steeds in BraziliŽ was en ik dat droog staan echt niet zo leuk vond hoor.

Sorry mams sorry ,,,sorry als ik je in verlegenheid heb gebracht en als ik je enorm respecteer als moeder maar nu ook als heerlijke vrouw waar de liefde mee bedrijven een genot is voor elke kerel,

Ik plaatste mijn handen op zijn borst en speelde met zijn mannentepels en kroelde door zijn borsthaar om mijn zoon wat gerust toestellen en ik deze neukpartij echt wel wilde zonder dat hij mij daartoe had gedwongen .

Spelenderwijs werd hij wat rustiger in zijn ademhaling en zijn zenuwachtigheid maar in mijn kutje voelde ik zijn lul weer steviger en stijver worden zodat zijn handen mijn borsten begonnen te masseren en kneepjes in mijn tepels begon te geven .

Een beetje lachend schamperde hij ,mams door deze twee prachtige borsten ben ik zo groot en flink geworden, boog zich voorover en zoog zich vast aan mijn moederlijke tepels wat mij weer het verlangen gaf naar een derde orgasme .

Voorzichtig begon Rob zijn piemel weer in mijn hunkerende lijf te bewegen en ik spoorde hem aan ..ja jongen verwen je moeder nog maar eens flink ,neuk me zo intens en diep je kunt en laat me alle sterren van de hemel zien wat natuurlijk niet tegen tevergeefs een geile jongeling werd gezegd.

Heerlijk neukte Rob mij in de zevende hemel, gaf mij orgasme na orgasme en spoot zich in dat geile uur nog tweemaal leeg diep in mijn lijf terwijl wij innig tongzoenend van elkaars lijf genoten .

Totaal suf geneukt en uitgewoond zwemelde ik nog wat na in dat heerlijke warme bed en Rob uit bed schoof in de richting van de badkamer om zich weer op te vijzelen door een frisse douche te nemen .

Ikzelf wreef met mijn handen door mijn gevoelige kutje terwijl Rob zijn warme zaad er uit vloeide kon ik het niet nalaten om dat jonge sperma van mijn zoon te proeven wat wederom mij het verlangen gaf naar meer ...maar ja de tijd vliegt en ik moest mijzelf ook opkalefateren zodat ik weer toonbaar was.

Natuurlijk had ik een heerlijke avond in theater gehad, gezellige mensen en drank in de kroeg en de aphoteose met mijn zoon in dat grote bed maar het enige wat in in deze roes was vergeten, met mijn man neuken wij met condooms en nu had Rob mij met de blanke sabel geneukt en dito 3 keer volgespoten dus hoop ik maar dat er niet kan en gaat gebeuren ,wat ik natuurlijk niet tegen hem had verteld want die geile jongen dacht ook, Mams is natuurlijk aan de pil .

Nou Lara, dat was even mijn sex relatie met Rob ,spannend he ? Dus daarom vroeg ik jou hoe het avontuur met jou broer was geweest.

Maar mams, als jij dan met Rob zonder bescherming had geneukt wat en hoe ging dat dan, Morning afterpil ?

Nee mijn kindje ,natuurlijk kan ik gewoon nog kindertje krijgen en zwanger worden dus moest ik mijn eerste periode afwachten of er echt een bevruchting had plaats gevonden !,,en Mams laat horen was het wat ? Ik zie nog steeds geen dikke buik bij je vroeg ik driftig, nou Lara ik zal je vertellen maar dit blijft onder ons ...ik ben inderdaad zwanger geworden van mijn zoon en jouw broer, ik was 14 dagen over tijd, heb mijn vertrouwens arts geraadpleegd en die constateerde inderdaad dat ik een kind ging krijgen ,maar hij verknderstelde dat het zeker niet meer de bedoeling was aan mijn gezicht te zien, dus heeft hij mij in het ziekenhuis perfect geholpen, want hoe kon ik zwanger worden terwijl je vader in BraziliŽ was ,dat zou een ramp zijn geweest .

Dat is nu allemaal 4 maanden geleden en allens is weer prima, en dat houden we zo.

Maar vertel hoe was het tussen jou en Rob ? Ja mams dat vertel ik je nog wel ..en als jullie dat willen weten. . ?

Ik hoor het wel .

Kusjes van Lara

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ongelofelijk Lekker - 8

Zoek naar meer verhalen van Lara...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Mijn Lieve Dochter - 2Door: Zorro
Gelezen: 6796x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter
23-04
9.1
:: Ander LevenDoor: Fender
Gelezen: 9341x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tante
23-04
8.8
:: Pap, Vond Mama... - 2Door: Zorro
Gelezen: 18245x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dochter
22-04
8.9
:: JannekeDoor: Carlosvelas
Gelezen: 5539x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-04
8.9
:: VerjaardagsfeestjeDoor: Fiona
Gelezen: 33287x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Vrienden Van Familie, Vader, Dochter, Ontmaagding, Tiener, Pijpen, Neuken
19-04
8.6
:: Pap, Vond Mama... - 1Door: Zorro
Gelezen: 40141x
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-04
8.8
:: Stille Wateren... - 14Door: CT69
Gelezen: 9152x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oom, Nicht
18-04
8.9
:: Moeders, Zo Kan...Door: Rudolf
Gelezen: 39497x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
18-04
9.1
:: Verwisseld Met Miriam - 7.1Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 10273x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
16-04
8.5
:: Nooit Verwacht - 6Door: Sharif
Gelezen: 10291x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-04
8.4
:: MarloesDoor: Mike1970
Gelezen: 32162x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Borsten, Van Eerste Keer Naar Hoer
15-04
8.9
:: Verwisseld met Drielingen... - 6.8Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 7902x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-04
8.8
:: Nooit Verwacht - 5Door: Sharif
Gelezen: 13037x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-04
8.8
:: Mijn Lieve Dochter - 1Door: Zorro
Gelezen: 32886x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags:
13-04
8.8
:: Zwangere Moeder En...Door: Jan329
Gelezen: 23847x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-04
8.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net