Opwindend.Net
Datum: 12-04-2018
Stemmen: 140x
Cijfer: 9.1
Gelezen: 20869x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Weekendje Met Samantha - 3
Door Alex23 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Weekendje Met Samantha - 2

Voor Samantha en ik was de examenperiode achter de rug en de schoolvakantie was begonnen. Vakantie voor ons, maar niet voor onze ouders die nog enkele weken moesten werken voor ook zij verlof hadden.

Ik werd vroeg wakker op maandag. Ik was naakt gaan slapen en sinds ik seks heb gehad met mijn stiefzus, heb ik ontdekt hoe fijn dit wel is. Het was rond 7 uur toen ik hoorde dat onze ouders naar hun werk gingen. Ik wist dat ze pas rond vier of vijf uur 's middags thuis zouden zijn en ik wilde geen tijd verspillen. Ik sprong uit bed en liep de gang in van plan Samantha te wekken. Maar blijkbaar had ze hetzelfde idee want halverwege de gang kwam ik haar naakt tegen. We begonnen te lachen en vlogen al kussend in elkaars armen. Ik liet mijn handen over haar lichaam dwalen. Ik begon haar lichaam te kussen, beginnend met haar nek en daarna ging ik van borst naar borst. Vervolgens kuste ik haar buik en liet een spoor van natte kwijlplekken achter. Samantha leunde tegen de muur terwijl ik de binnenkant van haar dijen kuste. Eerst de ene, dan de andere. Ik werkte me langzaam weer omhoog en bereikte uiteindelijk haar kutje, nu glinsterend van haar zoete sappen. Ik begon haar te likken en te vingeren terwijl zij begon te kreunen toen ik met mijn tong over haar klit liet lopen.

"Mmmm, XanderÖzo lekker " zei Samantha.

Ik merkte dat haar ademhaling versnelde, wat betekende dat ze nu al haar orgasme naderde. Blijkbaar had ze evenveel uitgekeken naar dit moment als ik. Onze avonturen hadden me moediger en zelfverzekerder gemaakt. Zo besloot ik om iets te proberen dat ik in een pornofilm had gezien. Ik bleef haar likken en een hand streelde haar kont. Langzaam stak ik een vinger tussen haar billen en begon die tegen haar kontgaatje te duwen. Samantha stopte even met kreunen en verstijfde eventjes maar ontspande zich alweer vlug. Ik zag dat als een teken om door te gaan. Haar gekreun begon nu harder en snellers te worden. Aangemoedigd hierdoor, duwde ik een vinger in haar kont. Samantha ging volledig overstag en slaakte een luide kreun. Ik stond op en kuste haar.

"Tijd voor het echte werk?", vroeg ik haar.

Ze glimlachte en knikte. Ik pakte haar hand en leidde haar terug naar mijn kamer. We gingen op mijn bed liggen en hielden elkaar een poosje vast, elkaars lichaam strelend. Toen klom ik op haar. Ik duwde mijn pik in haar en begon haar te neuken met lange, langzame halen. Ik deed het langzaam om mijn nakend orgasme zo lang mogelijk voor me uit te stoten.

Ik hield ervan haar te zien glimlachen en te horen kreunen terwijl ik seks met haar had. Ik gromde terwijl ik haar bleef prikken, genietend van haar strakke kutje rond mijn harde pik. Ik dreef mijn neuktempo wat omhoog, maar zeker nog niet te snel, mijn orgasme langzaam opbouwend. Ik zag Samantha ook geiler komen. Ik gebruikte mijn duim om haar klit zachtjes te masseren terwijl ik neukte. Kort daarna was voor beide het onvermijdelijke moment aangekomen en kwamen we beide klaar. Haar lichaam schokte als een denderende goederentrein de passeert en ikzelf loosde mijn witte zaadstralen diep in haar kutje. Ik ging op haar liggen en we kusten hartstochtelijk terwijl we naar beneden kwamen vanop onze roze wolk van extase.

We bleven even zo liggen, naakt naast elkaar en genoten van het plezier van onze afkoelende bloedhete lichamen.

"Ik denk dat dit een leuke zomer zal worden", zei ik tegen haar.

"Absoluut", zei Samantha, "Ik ben zo blij dat we elkaar ontdekt hebben, Xander".

Ik vroeg haar of ze plannen had voor de dag, en ze vertelde me dat ze haar vriendin Kristina even later zou bezoeken.

"Ga je ook seks met haar hebben", vroeg ik.

"Misschien" antwoordde ze en de toon in haar stem maakte duidelijk dat het idee haar niet onverschillig liet.

We lagen daar wat langer en praten over onze plannen voor de zomer, seksuele en andere plannen. Geen van beiden had iets speciaals gepland, behalve om met vrienden rond te hangen, te genieten van de warme zomer en over het algemeen lui te zijn. En natuurlijk veel seks. Samantha stond uiteindelijk op, kuste me en vertelde me dat ze zou douchen. Nadat ik haar prachtige lichaam uit het bed had zien stappen, sloot ik een paar minuten mijn ogen en dagdroomde wat verder. Ik trok een verse boxer en T-shirt aan en ging naar beneden om wat ontbijt te maken. Ik maakte wat gebakken eieren en spek en had het ontbijt klaar toen Samantha naar beneden kwam. We aten samen, voordat Samantha naar buiten ging om Kristina te ontmoeten. Ze droeg een lichte zomerjurk en toen ze op het punt stond de deur uit te lopen, tilde ze hem op om te laten zien dat ze er niets onder droeg. Nadat ze was vertrokken, nam ik een douche en rukte me haast suf op het beeld van de twee meisjes samen aan het seksen.

Ik ging ook op pad om te zien of een van mijn vrienden iets actiefs van plan was. Het was de eerste dag van de zomervakantie, dus niemand had ook maar zin om een poot uit te steken. Zo brachten we gewoon een paar uur door rondslenterend in de stad en controleerden we de meisjes rondkuierend in hun weinig verhullende zomerkleedjes. We maakten grapjes over de meisjes die we zagen, wie wie zou neuken en hoe. Alle stomme dingen die tienerjongens zeggen over meisjes. Een van mijn vrienden zei zelfs hoe hij mijn zus zou neuken. Het was leuk, maar ik kon het niet helpen dat ik me een beetje vreemd voelde. Vooral over de opmerking over Samantha, ze moesten eens weten.

Toen ik thuiskwam, zag ik dat mijn stiefzus op het balkon lag te zonnebaden. Ze had een bikini aangetrokken die klein genoeg was om niet veel aan de verbeelding over te laten, maar niet zo klein dat het sletterig leek. Samantha was in de zon in slaap gevallen en ik bleef gewoon een poosje naar haar staan kijken. Ze zag er zo ongelooflijk sexy uit. Het zien van dit goddelijke lichaam was voor mijn pik het signaal om uit zijn siŽsta te komen en fier rechtop uit te strekken. Ik knielde naast haar neer, strekte haar armen uit en streelde haar borsten. Mijn hand gleed over haar buik en voelde haar warme, zachte huid. Samantha opende haar ogen, glimlachte en sloot toen haar ogen weer. Ik streelde haar kutje door de stof van haar bikini. Ze kreunde een beetje, nauwelijks hoorbaar. Langzaam en voorzichtig trok haar bikinibroekje uit. Ik leunde naar beneden en kuste haar natte kut.

"Niet doen, ik heb genoeg tong en vingers gehad voor vandaag, ik wil je pik weer in mij" fluisterde ze terwijl ze haar benen spreidde.

Ik begreep de boodschap en plaatste mezelf tussen haar benen en duwde mijn pik in haar.

"Heb je een goede tijd met Kristina gehad", vroeg ik haar terwijl ik haar nam.

"Oh ja" kreunde ze terug "We hadden zoveel plezier met beffen, vingeren en elkaar te strelen. Kristina heeft een geweldige kut en een mooi lichaam" zei ze.

Toen ik haar hoorde praten over Kristina, raakte ik nog meer opgewonden en spoot haar binnen te kortste keren en weeral veel te vlug vol. Samantha vond het niet zo erg, want zij had die middag al haar deel van orgasmes gehad bij Kristina. Trouwens, veel tijd was er niet meer want we beseften dat onze ouders weldra gingen thuiskomen van het werk. Ik nam een snelle douche en ontspande daarna voor mijn computer. Samantha sprong na mij in de douche en was daarmee nog steeds bezig toen onze ouders thuiskwamen. Tijdens het diner spraken we over hoe onze dag was geweest. Uiteraard hielden we sommige details uit het gesprek. Samantha had een lichte zomerjurk aan en maakte me gek door discreet te laten zien dat ze geen slipje droeg. Het grootste deel van de avond werd doorgebracht voor de tv en er gebeurde niets opwindend meer die dag,

Ik werd dinsdagochtend wakker met de geluiden van onze ouders die zich klaarmaakten voor hun werk en daarna vertrokken. Toen ik uit mijn slaapkamerraam keek, zag ik dat het bewolkt was. Ik had het idee dat het elk moment zou gaan regenen. Het was nog vroeg in de ochtend, rond 6.30 uur of zo. Dus ik draaide me gewoon om en ging weer slapen. Een paar uur later werd ik wakker met het gevoel van Samantha's handen op mijn lul. Zoals alle jongens in de tienerleeftijd werd ik vaak hard wakker.

"Goedemorgen Xander, stiefbroertje van me", zei ze toen ik mijn ogen opendeed.

Ik glimlachte gewoon terug en genoot van het gevoel en de aanblik van haar, terwijl ze langzaam mijn pik en zichzelf streelde. Ze ging naast me liggen en we kusten elkaar. Ik legde mijn hand tussen haar benen en begon haar kutje te wrijven en te vingeren terwijl ze me afrukte. Zo bleven we een poosje in die positie liggen. Toen klom ze bovenop me en nam mijn pik in haar mond. Terwijl ze dit deed kwam haar kutje verleidelijk voor mijn gezicht te liggen. Ik begon haar kutje te likken, genietend van de geur en smaak van haar sappen. Terwijl ik dat deed, herinnerde ik me haar reactie toen ik haar de vorige ochtend had liggen beffen. Ik liet een vinger haar kont een beetje plagen voordat ik hem langzaam bij haar binnenduwde. Het was duidelijk uit de manier waarop ze kreunde dat ze ervan genoot. We bleven maar doorgaan en na enige tijd stopte ik een tweede vinger in haar kont. Ik moet toegeven dat het best een beetje moeilijk was om me te concentreren op zowel beffen als het vingeren van haar kont tegelijkertijd. Maar ik deed mijn best en na een korte tijd begon haar lichaam te trillenen te schudden terwijl een orgasme door haar lichaam raasde. Toen ze uitgeraasd was zette ze haar pijpbeurt voort. Het duurde niet lang voordat ik haar inspanningen beloonde met mijn sperma in haar mond. Ze slikte en nam alles als een trofee in ontvangst.

Samantha draaide zich om, ging bovenop me liggen en kuste me. Zo lagen we in mijn bed, zoenend, pratend en elkaars lichamen strelend. Ik vroeg haar of het goed voelde toen ik haar kont vingerde. Ze vertelde me dat het geweldig voelde, maar dat ik niet de eerste was die haar kont vingerde. Maar ze was wel nog nooit eerder in haar kont geneukt. We kusten en streelden verder zonder dat er enige woordenwisseling was. Ik voelde mijn pik gestaag weer ontwaken en Samantha merkte dat. Ze stopte met zoenen en keek me aan, duidelijk een besluit makend over iets. Ze kuste me op de lippen en daarna het puntje van mijn eikel. Toen stond ze op en vroeg me te blijven voordat ze de kamer uit liep. Een minuut later was ze terug. Ze had iets in haar hand, het was een fles glijmiddel.

"Ik wil dat jij de eerste bent die mijn kont neukt", zei ze, "zou je dat willen".

"Ik zou het heerlijk vinden", antwoordde ik.

Ze bracht een flinke hoeveelheid glijmiddel op mijn pik aan en streelde me daarbij langzaam een beetje om het overal gelijkmatig te krijgen. Toen gaf ze me de fles en ging op haar handen en knieŽn zitten. Ik goot wat glijmiddel op haar kont en wreef die open. Terwijl ik dat deed, plaagde ik haar kontgaatje met mijn vingers. Samantha kreunde van genot en verwachting. Ik ging achter haar staan.

"Weet je zeker dat je dit wilt doen?" vroeg ik haar.

"Ja dat ben ik", antwoordde ze. "maar ga alsjeblieft langzaam en zachtjes".

Ik was zo geil dat mijn lichaam bijna trilde toen ik mijn pik tegen haar donkere sterretje plaatste. Mijn pik gleed een beetje op en neer tegen haar kont voordat ik hem in haar begon te duwen. Aanvankelijk leek het bijna alsof haar kont niet open zou gaan om me binnen te laten, maar dit was slechts een momentopname want al heel vlug kon ik haar vullen met mijn staalharde loeder. Ze kreunde terwijl ik mezelf langzaam in haar duwde.

"Doet het pijn?" vroeg ik haar.

"Een beetje, maar stop niet" antwoordde ze met gespannen stem.

Ik bleef mijn paal verder in haar duwen. Haar kont voelde zo strak en goed rond mijn pik en al snel was mijn hele lul in haar kont verdwenen. Ik hield me een moment in om Samantha wat meer ontspanning en rust te bezorgen. Ik begon haar zachtjes te neuken, eerst met korte langzame slagen.

"Hoe voelt het", vroeg ik haar.

"Het doet nog steeds een beetje pijn, maar het voelt ook zo goed", zei ze tussen haar gekreun door. Ze raakte meer en meer gewend aan het gevoel van mijn pik in haar kont en zei me dat ik een beetje sneller en harder mocht gaan.

"God, het voelt zo goed om je kont te neuken", zei ik terwijl ik langzaamaan snelheid opbouwde.

Ik neukte haar sneller en gebruikte langere slagen. Samantha hield het deze keer niet lang vol en al snel liet ze een schreeuw horen toen ze kwam. Haar kont klemde zich om mijn pik en de combinatie daarvan en haar kermend geschreeuw deed me mijn lading in haar kont schieten.

Nadat we klaar waren met neuken gaan we moe maar voldaan naast elkaar gaan liggen en zochten we de nodige adem om weer op ons positieve te komen. Ik vroeg Samantha wat ze er van vond van die anale beproeving. Ze vertelde me dat het een beetje pijn deed, vooral in het begin. Maar het voelde ook heel goed. Ze wilde het een keer opnieuw doen, maar het zou even moeten wachten want nu had ze toch ietsje te veel pijn. Maar uitstal is geen afstelÖ


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Moeders, Zo Kan...Door: Rudolf
Gelezen: 649x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
18-04
9.7
:: Verwisseld Met Miriam - 7.1Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 3612x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
16-04
8.5
:: Nooit Verwacht - 6Door: Sharif
Gelezen: 7218x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-04
8.5
:: MarloesDoor: Mike1970
Gelezen: 22242x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Borsten, Van Eerste Keer Naar Hoer
15-04
8.9
:: Verwisseld met Drielingen... - 6.8Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 6315x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-04
8.9
:: Nooit Verwacht - 5Door: Sharif
Gelezen: 11390x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-04
8.9
:: Mijn Lieve DochterDoor: Zorro
Gelezen: 25184x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
13-04
8.8
:: Zwangere Moeder En...Door: Jan329
Gelezen: 19866x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-04
8.1
:: Nooit Verwacht - 4Door: Sharif
Gelezen: 18968x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-04
8.9
:: Dit Wil Ze Meer Doen Met OpaDoor: Hottie
Gelezen: 9951x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
11-04
8.9
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 13Door: Borrie70
Gelezen: 11435x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-04
9.1
:: ZusjesDoor: Jonl
Gelezen: 31941x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
09-04
9.1
:: Klussen Bij Nicht - 2Door: Brecht462
Gelezen: 22030x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-04
8.6
:: Mijn Tante En Ik - 1Door: Gelebe
Gelezen: 21473x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Tante
08-04
8.2
:: Betrapt...Door: Martinne
Gelezen: 38470x
Reacties: 25
Lengte: Lang
Tags: Mama, Zoon, Betrapt, Erectie, Aftrekken
07-04
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net