Opwindend.Net
Het was donderdag geworden en ik kon, na een saaie dag school, weer gaan trainen. Maar ik was met mijn gedachten meer bezig met ná de training, als ik weer bij mijn tante zou zijn. Op het einde van de training kon ik me ook niet meer goed concentreren en verzwikte ik mijn enkel om. De training was meteen afgelopen en ik strompelde samen met mijn vader en neef naar onze fietsen toe. “Als je dadelijk bij je neef bent vraag dan even of je tante wat ijs erop doet dat helpt tegen de pijn en zwelling” zei mijn vader.

Na een paar minuten lastig fietsen waren we thuis aangekomen bij mijn neef. Tante zag direct dat ik lastig liep en vroeg wat er gebeurd was. Na mijn verhaal gedaan te hebben pakte ze wat ijs en deed dat op mijn enkel. “Blijf jij maar even op de bank liggen dan kan je neef vast gaan douchen en doe ik wel voor jou zorgen” zei tante. Mijn neef stond op en liep naar boven om te gaan douchen.

“Zo” zei tante op een serieuze toon “Dan kunnen wij eens even babbelen” “Oké dat is goed hoor tante”. “Je bent nu stilletjes aan een volwassen man aan het worden en ik denk dat het tijd is dat jij je ook zo gaat gedragen neefje van me”.
“Ja oké maar wat bedoel je dan precies tante?” vroeg ik aan haar. “Nou ten eerste wil ik dat je me geen tante meer noemt maar gewoon Ellen. Ten tweede wil ik dat jij laat zien dat je een man bent en dat je gaat zeggen wat jij wil en wat ik moet doen”. “Oké ik zal het proberen tante, euh Ellen” herstelde ik snel.
“Oké deal, dus je als je dadelijk gaat douchen en je wilt dat ik je help dan wil ik dat je dat tegen me zegt, anders blijf ik hier zitten neefje”. Daar overviel ze me wel een beetje mee, maar ik vond wel dat ze gelijk had en dat ik nu oud genoeg was om wat leiding te gaan nemen. “Dan wil ik dat je me zo meteen komt helpen met douchen Ellen”. “Oké dat is goed neefje. En ik wil dat je me vanaf nu geen neefje meer noemt maar Jeroen”. “Hihi” lachte tante “Dat is goed Jeroen” en ze gaf me een kus op mijn wang. Ik kreeg direct meer zelfvertrouwen, dit voelde best goed aan dacht ik bij mezelf.

Na een paar minuten hoorden we dat mijn neef klaar was en pakte tante het ijs van mijn enkel af. “Ga maar vast naar boven dan kom ik zo, als ik deze weer terug in de vriezer heb gedaan”. Met wat pijn en moeite kwam ik boven en liep ik de badkamer in, waar mijn neef nog zich aan het afdrogen was. “Gaat het?” vroeg hij. “Ja op zich wel” zei ik “Maar ik heb wel een beetje hulp nodig”. “Van mij?” vroeg hij. “Nee, Ellen euh tante komt zo” zei ik. “Oké dan ga ik vast de computer aanzetten en wat spelen”. “Is goed, tot zo” zei ik. Ik ging op de badrand zitten en wachtte tot Ellen kwam. Ze kwam de trap al op hoorde ik.
Ze stapte de badkamer binnen en deed direct de deur dicht en op slot. “Zeg maar waar ik je mee kan helpen Jeroen, je mag alles vragen aan me” zei ze en ze lachte naar me.

Ik verzamelde alle moed en zei “Kleed me maar voorzichtig uit Ellen”. Ze kwam op haar knieën voor me zitten en ik kon nu recht in haar mooie decolleté kijken. Ze had een vrij los roze shirtje aan met een diepe V hals. Ze begon met mijn sokken uit doen en pakte daarna mijn broekspijpen vast. Ik bewoog mijn kont omhoog om ruimte te maken en ze trok vlug mijn broek uit. Ik had al lichtjes een stijve in mijn boxer zitten en Ellen zag dat ook direct. “Zal ik deze ook uittrekken Jeroen?” vroeg ze. “Ja trek maar alles uit hoor” zei ik met een knipoog. Ze gniffelde en greep meteen mijn boxer vast. Ik duwde mijn billen weer omhoog en voelde hoe mijn harde pik tegen mijn buik kletste toen mijn boxer uit ging. Ellen stond op en strekte haar armen naar beneden. Ze streelde mijn stijve voordat ze mijn shirt aan de onderkant vastpakte en dit over mijn hoofd trok. “Klaar” zei ze. “Oke dan mag je de douche aanzetten voor me”.

Ik hinkte naar de douche en probeerde om op een been te gaan staan. Maar dit hield ik niet lang vol dus besloot ik maar te gaan zitten in de douche. “Wil je de douchekop voor me pakken Ellen?” Mijn tante pakte de douchekop en gaf deze aan me. “Alsjeblieft schatje, wat zal ik nu doen?” vroeg ze. Ik pakte de douchekop aan en draaide deze meteen om en spoot zo heel haar shirtje nat. “Doe dat maar uit” zei ik lachend. “Deugniet” zei ze lachend terug. Ze deed een paar stappen achteruit en deed haar shirt uit en ik zag dat ze een mooie felrode bh aan had. “Deze ook Jeroen?” en ze pakte haar broek van boven aan de riem vast. “Ja doe maar uit Ellen, en dan mag je wel bij me komen zitten in je lingerie” zei ik.

Ik voelde dat ik nog meer zelfvertrouwen kreeg en pakte nu zelf mijn stijve vast en begon me zachtjes af te trekken terwijl tante haar broek uit deed. Er kwam een klein rood stringetje tevoorschijn, nu kon ik haar mooie witte billen goed zien. Ellen had mooie ronde billen, een klein beetje dik waren ze wel, maar dat vond ik er wel geil uit zien. Eenmaal haar broek uit deed ze haar bh los en kwamen haar lekkere tieten tevoorschijn. Ze had al direct stijve tepels. Ze zag dat ik met mijn pik aan het spelen was en deed nu vlug haar string uit om ook de douche in te stappen.

Ze stond nu bijna met haar kutje tegen mijn gezicht aan. “Blijf maar even zo staan” zei ik tegen haar. Ik duwde mijn hoofd wat naar voren en rook nu een hele zwoele geur bij haar gladgeschoren kutje. Ik stak mijn tong naar voren en voelde meteen dat ze al lekker vochtig was. Ellen kreunde al bij de eerste aanraking. Ik ging ondertussen ook rustig verder met mezelf aftrekken en begon haar verder te likken. Haar klitje was al lekker hard en iedere keer als ik er overheen ging met mijn tong trok Ellen zachtjes aan mijn haren. Ik merkte dat ik geiler en geiler werd en besloot een vinger in haar kutje te duwen en ging op haar klitje zuigen. Ellen trok nu harder aan mijn haar en kreunde dat ik door moest gaan.

Ik maakte van een vinger in haar kutje nu 2 vingers en ging zo diep als ik kon in haar. Met mijn tong maakte ik cirkeltjes over haar klit heen. Ellen begon steeds meer te trillen op haar benen en zei dat ze zo ging komen als ik zo doorging. Ik stopte met aftrekken omdat ook ik nog niet wilde klaarkomen. Mijn pik was erg hard nu. Ik wilde Ellen eerst klaar laten komen en haar dan gaan neuken. Ik stopte met likken en ging nu met mijn wijsvinger haar klitje bewerken. Ik haalde mijn 2 vingers uit haar kutje en duwde voorzichtig een vinger tegen haar kontje aan. “Ooohhh schatje ga door” kreunde ze. Ik ging steeds wilder tekeer op haar klitje en duwde nu mijn vinger helemaal in haar kont. Tante kreunde dat ze ging komen. Ze begon haar evenwicht te verliezen en hield het niet meer.

“Kom maar op mijn pik zitten Ellen” zei ik. Ze zakte door haar knieën en kwam met haar natte kutje op mijn harde pik zitten. “Hhmmm wat voelt dat fijn schatje” zei ze. Ellen moest even bijkomen, maar dat vond ik niet erg. Ik had nu alle tijd om met haar mooie, een beetje hangende tieten te spelen. Ik nam een tepel in mijn mond en zoog erop en beet er zachtjes in. Ellen schrok ervan maar vond het wel lekker. Ze begon nu rustig met haar kontje te bewegen, “Dit voelt lekker”. Ik nam haar andere tepel in mijn mond en maakte deze erg hard door er snel aan te likken. Toen deze hard was beet ik er ook weer zachtjes in. Ellen vond het geil en ze begon wat sneller te bewegen met haar heupen.

Mijn harde pik vond dit ook lekker en ik begon wat te kreunen. “Ohh neuk me maar zo hard als je kan Ellen dan spuit ik je zo lekker vol”. “Hmmm lekker schatje” kreunde ze naar me. Ik pakte nu met beide handen haar tieten vast en kneep er lekker in. Ellen was geil en wilde graag dat ik in haar kwam. Ze begon nu zo te bewegen dat haar klitje tegen mijn buik kwam. Ze ging steeds sneller en kreunde nog wat harder, het wond me erg op. Ik voelde dat ik zo ging klaarkomen en zei “Ga door Ellen ik ga je zo helemaal volspuiten”. Ze sloeg haar armen om me heen en ging nu als een wilde tekeer. Ze beet zachtjes in mijn oorlel en hijgde in mijn oor dat ik moest komen. Ik hield het niet meer en voelde hoe mijn sperma een weg naar buiten zocht. Ellen liet zich op mijn pik vallen en bleef stil zitten. “Dankjewel schatje” zei ze en kuste me op mijn mond. “Ik wil dat je vanaf nu de baas gaat worden over me. Iedere keer als je hier bent moet je alles zeggen wat ik moet doen voor je, oké?” “Oké dat is goed Ellen”.

We knuffelden nog even en dan probeerde Ellen op te staan. Ik zag hoe mijn sperma aan haar kutje hing. We spoelden ons af en Ellen hielp me met afdrogen. Ik voelde dat mijn pik alweer omhoog kwam maar wist dat er nu geen tijd meer voor was. Toen we weer aangekleed waren probeerde ik naar de kamer van mijn neef te lopen maar het ging niet van harte. “Ik kom zo nog wel wat ijs brengen” zei mijn tante. Hopelijk valt de blessure mee en kan ik weer snel gaan trainen en daarna snel naar tante:)

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Achtste Keer Met Mijn Tante!

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 4Door: Grumpy Loe
Gelezen: 4264x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Aftrekken, Broer
21-05
8.9
:: Lars Mijn ZoonDoor: Zorro
Gelezen: 13622x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Zoon En Moeder
20-05
8.8
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 17Door: Borrie70
Gelezen: 4737x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
20-05
8.9
:: Mijn Nicht En... - 2Door: Matthijs
Gelezen: 12835x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd, Nicht, Pijpen, Vingeren, Taboe, Incest
20-05
9.1
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 3Door: Grumpy Loe
Gelezen: 9538x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Beffen, Scheren
20-05
8.8
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 11613x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
8.8
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 14845x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 5163x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.4
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 14376x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 20164x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 8838x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
8.8
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 25136x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 19245x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 16430x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.5
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 21358x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 8382x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!