Opwindend.Net
Datum: 12-08-2018
Stemmen: 202x
Cijfer: 9.4
Gelezen: 52148x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Les Twee
Door Zorro - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Les Een

Rob keek naar Amber en haar moeder. Hij was toch ook wel een beetje benieuwd om hun borsten te zien. Tot nu toe waren ze niet verder gekomen dan hun broekjes, die ze allebei voor het gemak maar hadden uit gelaten tijdens het eten. Hij zat ook nog in zijn blote pik die nauwelijks tot rust kwam. Af en toe hield Amber hem even vast onder de tafel. Ze vond het heerlijk dat ze zomaar de blote pik van haar vriendje vast kon pakken.

“En Rob wat vind je van de les?“ vroeg Kirsty, de moeder van Amber. “Je vind het toch niet vervelend hé?“ Hij schudde met zijn hoofd. “Nee hoor mevrouw. Helemaal niet. Ik ben juist blij om het te leren, zodat ik Amber ook kan verwennen. Ze is zo lief. Amber verdiend het beste.“ Hij boog naar haar toe en gaf haar een kus. Amber glimlachte verliefd naar haar vriendje en kuste hem terug. “Nou daar ben ik blij om. Ik vind het zelf ook wel leuk. Je hebt een mooie stevige pik.“ zei Kirsty. "Het is maar goed dat papa niet thuis is, anders konden we dit natuurlijk nooit doen hé Amber.“ Daar was Amber het wel mee eens. Dit was een buitenkansje en daar hadden ze mooi gebruik van gemaakt. Amber haar vader, waar ze trouwens zielsveel van hield, was een paar dagen weg voor zijn werk. Het gebeurde wel vaker dat hij naar het buitenland op karwei was. Amber had wel eens vluchtig papa zijn pik gezien. Per ongeluk als ze onverwacht de douche was in gelopen zonder er bij na te denken dat hij erin stond. Toen was ze wel onder de indruk geweest wat ze daar zag. Rob zijn lul was bijna even groot als die van haar vader.

“Én zijn jullie al klaar voor les 2,“ vroeg moeder toen de tafel was afgeruimd. Ze knikten allebei. En of ze er klaar voor waren. Amber hield Rob zijn stijve alweer in haar hand, en zat er langzaam aan te trekken, zoals ze daarnet van haar moeder geleerd had. “Kom laten we naar de slaapkamer gaan. Dat ligt wat makkelijker.“ Toen ze boven waren, trokken ze de kledingstukken die ze nog aan hadden ook uit. Nu kon Rob hun borsten bewonderen. Ze zagen er prachtig uit vond hij. Die van Amber haar moeder waren natuurlijk een stuk groter dan die van zijn vriendinnetje, maar ze stonden ondanks dat ze best groot waren, prachtig voorruit.

Rob moest in het midden gaan liggen op het brede bed en Amber en haar moeder gingen elk aan één kant van hem liggen.

“Zo Rob. als je straks nu alleen bent met mijn lieve knappe dochter, en je wilt je pik in haar poesje stoppen wat doe je dan eerst? Weet je dat nog?“ Ze streelde even zijn pik die door de aanraking omhoog veerde. “Dan ga ik eerst Amber een beetje kussen en met haar gleufje spelen zodat ze goed nat is,“ antwoorde hij. Dat had haar moeder in de eerste les aan hem uitgelegd. “Goed zo jongen. Je bent de les van dat klitje nog niet vergeten hé. Doe maar. begin Amber maar eens te kussen. Verwen haar maar eens met je mond.“ Rob kuste Amber zacht op haar lippen. “Voel ook aan haar borsten Rob. Daar raakt ze ook opgewonden van.“ Hij kwam handen te kort. Hij streelde en bevoelde Amber overal waar hij haar raken kon. “Goed Rob. Ik zie wel dat Amber steeds warmer word. Nu word het tijd dat je haar tepels kust. Zuig er maar eens zachtjes op.“ Hij nam de puntjes op Amber haar borstjes even in zijn mond. Amber kreunde zacht toen ze zijn lippen rond haar kleine harde tepels voelde. “Nu langzaam naar beneden Rob. Kus haar buikje en ga dan naar haar zachte venusheuvel.“ Rob kuste Amber en het meisje werd steeds meer opgewonden. Het verlangen om aangeraakt te worden tussen haar benen werd steeds sterker. Rob wacht niet meer op verdere instructies hij begreep zo ook wel wat er van hem verwacht werd. Het gleufje van Amber rook heerlijk. De zachte muskusachtige geur maakte hem nog geiler dan hij al was. Hij drukte een kus op het gleufje van Amber die zachtjes kreunde. Hij likte over het klitje van haar kutje. “Is het een lekker gevoel Amber.“ vroeg Kristy. “Ooooh jaah, mam. Veel beter dan met vingers.“ Rob ging door. Hij duwde zijn tong tussen Amber haar schaamlipjes en proefde haar sapjes. Moeder die alles nauwlettend volgde streelde Amber haar tietjes en masseerde ze zacht. “Lik haar kut nu maar wat sneller Rob. Ze vind het zo lekker. Laat mijn lieve geile dochter maar eens lekker klaar komen.“ Hij genoot er net zo van als Amber. Rob likte nu hard met zijn tong over het klitje van Amber en ze gaf een luide gil toen ze voor het eerst klaarkwam op zijn mond. Hijgend keek ze haar moeder en Rob aan. “Mmm mam dat was erg lekker zég. Volgende keer mag je dit weer doen Rob als je wilt.“ Kirsty glimlachte. “Wat denk je Amber. Zou Rob het ook bij mij mogen doen? Ik ben nu zelf ook heel erg opgewonden nu ik jullie bezig zag. Amber keek naar Rob. “Wat denk jij Rob. Wil je dat? Mijn moeder heeft ons best al veel geleerd. Dan kunnen wij ook iets terug doen.“ Hij vond het best. Het leek hem heerlijk om ook de moeder van Amber te likken.

Kristy trok haar benen omhoog en Rob ging voor haar liggen. Aan haar spleet was alles een beetje forser dan aan dat kleine gleufje van Amber. Hij duwde met zijn vingers haar schaamlippen uit elkaar, en likte aan haar klit. “O ja Rob jongen, goed zo. Lik me daar!“ hijgde Kristy. “Duw je vingers erin als je me likt.“ Rob duwde een vinger in haar zachte weke natte gleuf. Kristy duwde in reaktie haar billen wat omhoog. Het voelde goed. Tegelijkertijd verlangde ze eigenlijk naar heel wat anders in haar kut. Vanaf het moment dat ze de jongen zijn lul zag wilde ze die wel voelen. Zo’n stevige jonge paal zag je niet elke dag. “Kom eens Rob. Duw je pik in me,“ hijgde ze. “Het is zo lang geleden dat ik een stevige lul in me heb gevoeld.“ Rob keek vragend naar Amber die ook een beetje verbaasd keek. “Oooh alsjeblieft vul me even op voor ik klaarkom. Dan kan Amber met haar kutje op mijn mond komen zitten. Kom maar mooie dochter laat me even aan je likken terwijl Rob me neukt.“

Kristy was zo geil geworden dat ze zelfs aanbood om haar dochter te likken. Nog nooit had ze een kutje gelikt en Amber mocht in dit geval, als haar vriendje haar zou neuken de eerste zijn. Amber een volgzaam meisje die altijd deed wat haar moeder zei, ging op boven het gezicht van Kristy zitten. Rob kwam overeind, hield zijn keiharde lul vast en duwde zijn eikel langzaam in haar kut. De kreun die Kristy gaf werd gesmoord omdat ze geil als ze was, haar gezicht tegen het gleufje van Amber duwde. Ze hield de billen van Amber vast en masseerde ze stevig terwijl ze haar spleetje likte. Rob duwde door. Voor hem was het zelf ook een heerlijk gevoel. Hij had altijd nu deze les uit de hand liep gedacht dat de eerste die hij mocht neuken, zijn vriendin zou zijn, en niet de moeder. Amber keek hem hijgend aan. “Is het lekker Rob om je pik in mijn mama te stoppen?“ “Oooh jaah,“ kreunde hij. Hij begon nu wat harder te stoten in haar kreunende moeder die zich tegoed deed aan het kutje van haar dochter. Amber boog voorover en zag Rob zijn stijve heen en weer gaan in de gleuf van haar moeder. Ze streelde haar buik en durfde Kristy haar kut aan te raken. Ze hielp haar moeder door met haar vingers over haar klit te wrijven terwijl Rob haar kut stevig begon te neuken. Kirsty haar lichaam trilde. Dit was geil. Zoiets had ze in haar geilste dromen nog niet bedacht. Ze zat tegen klaarkomen aan. De dikke lul van Rob die diep in haar kut stootte. De vingers die haar klit bewerkte, en het zachte warme gleufje tegen haar mond van Amber die draaiend met haar kontje op haar gezicht zat, werd haar te veel. Haar buikspieren trokken krampachtig samen. Ze voelde de tintelingen in haar benen trekken naar haar kut. Ze schreeuwde hard toen ze kwam. Ze voelde Rob zijn pik opzwellen in haar spleet toen de jongen met een laatste stoot haar klaarkomende kut vulde met zijn jonge zaad. Amber kwam ook schokkend klaar op de tong van haar moeder. De tweede les was iets anders verlopen dan gepland. Het ontmaagden van Amber werd even uitgesteld.....

Het was al snel laat geworden en Rob moest echt naar huis. Toen hij Amber kuste, en afscheid van haar nam, beloofde Kristy dat ze als hij morgen kwam dat hij hetzelfde met Amber mocht doen als hij nu met haar gedaan had.

+ + + +

De volgende morgen toen Rob, Amber weer zag, gaf hij haar stiekem zodat zijn klasgenoten het niet zagen een kusje op haar mond. “En heeft je moeder nog wat gezegd over gisteren?“ vroeg hij aan haar. Amber glimlachte en voelde even onopvallend aan zijn kruis. Hij had al snel een stijve in zijn broek gekregen. Alleen dat kusje was al voldoende om een harde te krijgen. “Ja ze had het heerlijk gevonden. Ze was gisteren wel heel erg opgewonden hé? Ze likte zomaar aan je kutje!“ “Ja, echt wel. En ze deed het nog lekker ook hóór. Ik ben heerlijk klaargekomen op haar mond.“ Ze werden ruw gestoord door de bel die de aanvang van de lessen aankondigde. Het werd een lange dag. In de middag pauze zochten ze een plekje in het naburige park. De school was te ver van huis om daar even alleen te kunnen zijn. Ze slipten stiekem van het schoolplein af en gaven elkaar verliefd een hand toen ze een bankje opzochten. Samen verlangden ze naar elkaar en toen ze alleen waren begonnen ze elkaar verliefd te kussen. Tongend en elkaar betastend kwamen ze de middagpauze wel door. De twee tieners werden steeds geiler van elkaar. “Ik kan bijna niet wachten om mijn pik in je te duwen Amber,“ zei Rob tegen zijn meisje. Hij voelde even aan haar natte kutje in haar broekje. Amber legde even haar hand op zijn lul die hard in zijn broek zat. “Ben je dan wel voorzichtig met me,“ vroeg ze een beetje ongerust. “Hij is zo groot!“ Rob kuste Amber. “Ik zou jouw nooit pijn willen doen meisje. Ik hou zoveel van je. Dat kan ik je toch niet aandoen?“ Amber glimlachte. Ze was nu wat gerust gesteld toen hij dat zei. De laatste uren, die middag op school waren de langste die ze tot nu toe in hun leven hadden meegemaakt. Toen het eindelijk zover was raceten ze op hun fietsen naar het huis van Amber waar haar moeder al op hun zat te wachten...

+ + + +

Kristy verwelkomde de twee jong geliefden met thee, waar ze nauwelijks aandacht aan schonken. Ze kusten en knuffelden elkaar op de bank. Ze trokken zich niets aan van de aanwezigheid van haar die zag dat Amber binnen de kortse keren Rob zijn stijve uit zijn broek te voorschijn trok. Rob trok Amber haar t-shirt omhoog en wipte haar bortsjes uit haar bh. De hele dag verlangden ze al naar elkaar, en nu ze de kans kregen konden ze haast niet wachten om weer van elkaar te genieten. Kristy zag wel dat haar dochter er helemaal klaar voor was om haar eerste keer te beleven. Ze trok zelf haar slipje uit en zat met gespreide benen op de bank. Haar kutje glinsterde van het geil. Rob liet zich van de bank afglijden en kuste het gleufje van zijn mooie vriendin. Amber lag onderuit te genieten van zijn tong. Kristy kwam achter Rob zitten en duwde haar hand langs achter en greep hem bij zijn ballen. Ze begon, terwijl hij Amber likte zachtjes zijn zak te masseren. “Goed zo jongen. Lik jij mijn dochter maar eens goed,“ zei ze zacht. “Doe je best.“ Amber kreunde hard. Ze voelde dat hij zijn tong in haar gaatje duwde, en daarna ook aan haar sterretje likte. Een nieuwe sensatie trok door haar onderlichaam. Hij duwde zachtjes een vinger in haar krappe kontgaatje en ging door met het likken aan haar spleetje. Totaal onverwacht. Amber voelde dat ze klaar ging komen, en duwde haar onderlijf omhoog. Rob perste zijn mond tegen haar heerlijke kutje toen ze met een gilletje klaarkwam.

Kristy trok zacht aan Rob zijn lul toen hij overeind kwam. Ze kon het niet laten en trok de huid rond zijn paal naar beneden zodat zijn eikel bloot kwam. “Ik ga je even wat anders dan anders laten voelen Rob, maar je mag nog niet klaarkomen hóór. Deze keer is al je zaad voor Amber.“ Ze liet zijn lul los en nam zijn eikel in haar mond. Rob die nu voor het eerst werd gezogen, voelde dat Kristy met haar mond vol, over zijn gevoelige eikel likte. Ze drong met het puntje van haar tong in zijn plasgaatje. De jongen had het niet meer, Dit nieuwe truukje vond hij heerlijk, en hij begon zijn pik als vanzelf in haar mond te stoten. Amber die bijgekomen was van haar orgasme lag opgewonden toe te kijken wat haar moeder aan het doen was. Wat wist ze toch veel geile spelletjes, dacht ze. Kristy liet Rob zijn stijve paal uit haar mond glijden. Ze keek Rob aan en gaf nog een kus op zijn dikke rode eikel. “Het is zo ver Rob,“ zei ze terwijl ze zijn ballen streelde. “Je mag hem nu in Amber stoppen...“

Rob ging voor Amber zitten. Kristy hield zijn lul vast en richtte zijn eikel op het kutje van Amber die gelaten af lag te wachten wat er allemaal met haar ging gebeuren. De dikke kop van Rob zijn lul verdween tussen de strakke schaamlipjes van Amber haar gleufje. Toen hij erin zat wachtte hij even om haar te laten wennen. “Het eerste stukje zit erin Amber, lieve schat. Mag hij nu wat verder?“ vroeg Kristy die nu Rob zijn lul losliet. Amber kreunde zacht nu ze de eikel van haar knappe vriendje in zich voelde. Ze vond het een geweldig gevoel om zijn pik in haar spleetje te voelen. Kristy kwam overeind en nam Amber haar enkels in haar handen. Ze trok zo haar benen omhoog, om Rob ruimbaan te geven als hij zijn stijve paal in het kutje van haar dochter zou duwen. “Amber keek Rob strak aan. “Duw hem er maar een stukje verder in Rob. Ik vind het nu al een heerlijk gevoel,“ hijgde ze licht. Hij duwde voorzichtig zijn stijve lul steeds verder naar binnen, tot hij met zijn eikel tegen haar vliesje zat. Hij trok zich terug, en duwde nog een keer zijn pik in het gladde nauwe gleufje van Amber naar binnen. Die begon nu pas echt te genieten nu ze zijn dikke lul weer in haar kutje voelde glijden. “Duw maar door Rob,“ zei Kristy. “het word tijd dat je nu een echte jonge vrouw van mijn mooie dochter maakt.“ Ze duwde tegen zijn billen waardoor zijn staalharde pik in één keer in het nauwe gleufje van Amber naar binnen schoot. Amber gaf een gil toen ze even een steek in haar buikje voelde. Zijn stompe eikel doorboorde het lastige vliesje in haar buik en maakte de weg vrij voor het toekomstige genot dat de twee jongelingen met elkaar gingen beleven. Rob wachtte even tot de pijn uit Amber haar buikje was getrokken. Toen ze hem toestemming gaf om weer te bewegen begon hij haar eerst langzaam te neuken.
Kristy keek tevreden toe hoe Amber voor het eerst werd geneukt door haar vriendje. Hoe geweldig was dit dacht ze. Amber had zich geen betere jongen kunnen wensen. En dankzij haar lessen, werd dit voor allebei een onvergetelijke eerste keer. Ze zag dat hij Amber heerlijk neukte tot ze klaarkwam op zijn stevige lul, toen pas dacht hij aan zichzelf door het spleetje van Amber stevig vol te stoten. Met een lange schreeuw vulde hij het spleetje van haar dochter met zijn zaad toen hij klaarkwam. Ze kuste de twee tieners en liet ze alleen....

Ze was benieuwd hoe haar man zou reageren, dat Amber een vriendje had gekregen. Ze stond even in tweestrijd of ze zou vertellen dat zij ze hun les had gegeven. Haar man zou vast wel nieuwsgierig zijn hoe dat afgelopen was, dacht ze...

+ + + +

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Les Drie


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Moeders, Zo Kan...Door: Rudolf
Gelezen: 417x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
18-04
9.9
:: Verwisseld Met Miriam - 7.1Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 3565x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
16-04
8.5
:: Nooit Verwacht - 6Door: Sharif
Gelezen: 7206x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-04
8.5
:: MarloesDoor: Mike1970
Gelezen: 22211x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Borsten, Van Eerste Keer Naar Hoer
15-04
8.9
:: Verwisseld met Drielingen... - 6.8Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 6311x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-04
8.9
:: Nooit Verwacht - 5Door: Sharif
Gelezen: 11385x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-04
8.9
:: Mijn Lieve DochterDoor: Zorro
Gelezen: 25167x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
13-04
8.8
:: Zwangere Moeder En...Door: Jan329
Gelezen: 19854x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-04
8.1
:: Nooit Verwacht - 4Door: Sharif
Gelezen: 18964x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-04
8.9
:: Dit Wil Ze Meer Doen Met OpaDoor: Hottie
Gelezen: 9944x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
11-04
8.9
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 13Door: Borrie70
Gelezen: 11434x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-04
9.1
:: ZusjesDoor: Jonl
Gelezen: 31935x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
09-04
9.1
:: Klussen Bij Nicht - 2Door: Brecht462
Gelezen: 22030x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-04
8.6
:: Mijn Tante En Ik - 1Door: Gelebe
Gelezen: 21470x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Tante
08-04
8.2
:: Betrapt...Door: Martinne
Gelezen: 38465x
Reacties: 25
Lengte: Lang
Tags: Mama, Zoon, Betrapt, Erectie, Aftrekken
07-04
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net