Opwindend.Net
Datum: 12-09-2018
Stemmen: 133x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 42258x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
De Weddenschap - 1
Door Dickydickert - Mijn Profiel Pagina

Laat ik beginnen om iets over mezelf te vertellen, dan snap je misschien beter waarom ik op dit moment, bloednerveus, de datingapp open waar ik een week geleden, zonder dat mijn vrouw er iets vanaf weet, een account heb aangemaakt….op haar naam.

Mijn naam is Tim, ik ben zevenenveertig jaar oud en vader van drie geweldige zonen. De oudste, Ben, is vijfentwintig en staat op het punt om in het huwelijk te treden met Sylvia, een prachtige blondine die erg lijkt op mijn vrouw Chantal. Toeval?... Ik denk het niet.

De middelste, Daan, is twintig en een echte romanticus. Zéér geliefd bij de meisjes, maar hij is dan ook de zanger/gitarist van de schoolband, dat helpt. En dan de jongste, Tex! Dat is by far de brutaalste van de drie. Hij pakt waar hij denkt recht op te hebben en gaat altijd recht op zijn doel af. Dat brengt hem (en ons) regelmatig in de problemen, toch kan ik enorm van hem genieten! Hij is pas zeventien jaar geworden, maar in veel opzichten overschaduwd hij zijn oudere broers nu al.

Ik noemde haar net al even: Chantal!! Zij is mijn grote liefde waar ik dit jaar alweer vijfentwintig jaar mee getrouwd ben (jawel, Ben was een ‘moetje’). Chantal is vierenveertig jaar en de betrouwbare, stabiele factor waar ons gezin om draait. Maar bovenal is zij een heel mooie vrouw! Overal waar zij verschijnt verstomt het gesprek en vallen monden open. Ze heeft een natuurlijke grandeur en neemt iedereen voor zich in. Daarbij heeft ze ook nog eens een geweldig lichaam, lange blonde haren en is ze nog even aantrekkelijk, of misschien zelfs nog aantrekkelijker, als op de dag dat ik haar voor het eerst ontmoette op de tennisvereniging meer dan vijfentwintig jaar geleden.

Ze houdt haar conditie nog steeds op peil door, net als mijn drie zonen, fanatiek en op hoog niveau te tennissen. Ze speelt het spelletje al haar hele leven, en samen met mijn drie zonen, zijn ze de clubkampioenen, elk in hun eigen leeftijdscatagorie. Ik speel ook een leuk balletje, maar het niveau van haar en mijn zonen haal ik helaas niet.

Chantal deelt niet alleen haar naam met haar beroemde blonde naamgenoot van de TV, ze lijkt er zelfs behoorlijk veel op! Nooit spijt gehad van de dag dat ik haar ten huwelijk vroeg. Ik mag mezelf in alle opzichten gelukkig prijzen met mijn gezin, mijn leven en vooral met mijn bloedmooie vrouw.

Maar waarom heb ik dan toch een account aangemaakt bij een schimmige datingsite? Waarom sta ik op het punt om, trillend van de zenuwen, de app voor het eerst te openen om de vele binnengekomen reacties te bekijken en te beantwoorden? Ik zal het je proberen uit te leggen.

Perfectie is ook niet alles

Mijn leven verloopt in alle opzichten op rolletjes. Alles is zó perfect, mijn vrouw is zó geweldig, mijn carrière als financieel analist bij een grote verzekeringsmaatschappij zó geslaagd, dat het me soms benauwd! Het klinkt misschien heel gek, maar waar veel mensen dromen van alles wat ik heb, grijpt het mij juist regelmatig bij de keel en benauwd het me! Dan wil ik er aan ontsnappen! Kan je dat begrijpen??

Waarschijnlijk niet, maar...als alles té goed gaat, dan gaat het vanzelf vervelen en ga je op zoek naar spanning. Dat is vaak het moment dat mannen vreemdgaan, bij de hoeren belanden of nachtenlang in een casino rondhangen om al hun geld te vergokken. Maar dat is niets voor mij! Nee, ik vond een heel andere spannende uitlaatklep!

Ik geil er op als andere mannen mijn vrouw proberen te versieren en stel me dan voor hoe het is als ze door een ander geneukt wordt! Zo...het is er uit!

Het feest

Het begon vrij onschuldig. Ik ontdekte, min-of-meer toevallig, bij het eindfeest van de tenniscompetitie hoe geil en spannend ik het vond om stiekem toe te kijken hoe de clubkampioen, overmoedig door de drank, probeerde mijn vrouw te versieren.

Iedereen had die avond wel een borreltje teveel op en het was daardoor supergezellig. Tot de grootste kemphaan van de vereniging besloot om, met zijn dronken kop de, eveneens stomdronken, clubkampioen uit te dagen voor een potje tennis. Die was er wel voor in. “ZELLLUFS METT MIJN STOMDRONKEN KOPPP WIN IK NOGGG VAN JE LOSER!!!” schreeuwde die. De lichten op de baan werden snel ontstoken. Iedereen dromde samen rondom de baan om dit dronkemanspotje bij te wonen. En daar waggelden de twee dronken kemphanen, onder luid gejuich, de baan op. De kampioen had in de ene hand zijn racket, in de andere hand een pul bier.

“WACHTTESSEFFE HO HO HO!!!.. Waar spelen we eigenlijk om??” lalde de clubkampioen. “IKKSPEEL ALLÉÉN ALSER EEN MOOIE PRIJS TEGENOVERSTAAT!!” “TIENDUIZENDDD EURO!!!” gilde de overmoedige uitdager. “AANGENOMEN!!” antwoordde de kampioen. Maar dat vonden de halfdronken omstanders iets te gortig. Het moest wel een geintje blijven. “DANNSPEEL IK OMMM EEN FLESS DON PERIGNON ÉNNN…..EEN ZOENN VAN DE VROUWELIJKE CLUBKAMPIOEN!!” Hij wees op Chantal, die rood aanliep. Gejuich klonk op.

Iedereen vond dit een prima alternatief. Alle blikken richten zich op Chantal. Ze bloosde. “Vooruit dan maar” lachte ze. Alweer steeg er een luid gejuich op bij de halfdronken menigte rondom de baan. De wedstrijd begon. De sfeer zat er goed in maar van een écht spannend potje was natuurlijk geen sprake. Het was een aanfluiting, maar iedereen vermaakte zich enorm om de twee koddige dronken mannen die waggelend probeerden hun balletjes te slaan en tegelijkertijd hun pul bier in balans probeerden te houden. Uiteraard won de kampioen, zelfs stomdronken, met speels gemak het eenzijdige potje. Met zijn armen gespreid, alsof hij zojuist de finale van Wimbledon gewonnen had, stond hij midden op de baan te wachten op zijn prijs.

Onder luid applaus liep mijn knappe vrouw in haar kittige, strakke tennispakje, de baan op met een grote fles champagne. God, wat zag ze er toch weer lekker uit! Aan de gespreide armen van de kampioen te oordelen vond hij dat ook. Het publiek begon te klappen en te schreeuwen “ZOENEN! ZOENEN! ZOENEN!” Chantal lachte verlegen naar de mensen rondom de baan en boog voorover om de kampioen zijn fles champagne en de beloofde zoen te geven en dan weer snel de baan af te gaan.

Maar daar dacht de kampioen anders over “Jij bent mijn prijs!” lalde hij in haar oor. “Wij gaan nu samen lekker aan de bubbeltjes.” Hij schudde de fles champagne hard heen en weer tot de kurk met een harde knal omhoog schoot en de champagne alle kanten opspoot. De menigte joelde toen hij de spuitende fles champagne op Chantal richtte. Haar mooie spierwitte polo was direct doorweekt zodat de contouren van haar fraaie borsten voor iedereen duidelijk zichtbaar werden. Haar puntige tepels priemden door de kletsnatte stof heen. De mensen vonden het allemaal prachtig, floten op hun vingers en moedigden de kampioen aan. Lachend sloeg die zijn kolossale armen om Chantal’s middel en drukte haar dicht tegen zich aan. “JAAA ZOENEN!!” Joelde de menigte het tweetal toe.

Van een afstandje zag ik de grijpgrage handen van de kampioen al snel afzakken naar Chantal’s bevallige achterwerk. Tegelijk duwde hij zijn lippen wild op de hare en zoende haar hartstochtelijk. Chantal kon geen kant op en onderging het gelaten. Het hoorde immers bij de ceremonie. Maar het duurde nog best lang. Toen bracht de kampioen de fles champagne naar Chantal’s mond en dwong hij haar om grote hoeveelheden champagne naar binnen te klokken. Ik wist hoe slecht ze tegen alcohol kon en gniffelde. Tot mijn eigen verbazing amuseerde ik me kostelijk!

De openbaring

Ik besefte voor het eerst hoe spannend ik het vond dat mijn vrouw door een andere man werd begeerd, betast en gezoend! Gebiologeerd keek ik op afstand toe hoe hij met zijn vingers tussen Chantals bilnaad heen en weer gleed. Het kwam niet in me op om hem te stoppen! Sterker nog, ik hoopte dat hij nóg een stapje verder zou gaan! Ik voelde een vreemde sensatie door mijn lichaam trekken die ik nog nooit zo gevoeld had. Ik rilde zonder dat ik het koud had.

“Zeg, moet jij je vrouw niet even bevrijden van die bullebak?” vroeg een tennismaatje van me. Ik schrok op en vond het jammer om dit geile tafereeltje te moeten verpesten, maar ik kon niet anders. Ik liep op ze af. “Zeg, kampioen, zo is het wel weer genoeg geweest.” De mensen rondom de baan protesteerden. BOEHOEHOE!! klonk het luid.

De kampioen lachte triomfantelijk. “Je hoort de mensen Tim, ze zijn het niet met je eens. Ze vinden dat ik recht heb op mijn prijs.” De kampioen had zijn arm dwingend rond Chantals middel geslagen en was niet van plan zijn trofee zo snel weer prijs te geven. Ik keek in de angstige ogen van Chantal, ze was duidelijk niet op haar gemak en wilde weg. Ik rilde van de opwinding. Een duivels stemmetje in mijn hoofd riep;

‘Dit is geweldig! Dit is de kick die je zoekt! Hier geil je toch op? Dat iemand anders tussen de benen van je vrouw kruipt? Geef hem zijn prijs! Laat hem zijn gang gaan!’

Ik schudde mijn hoofd, kon niet helder meer denken. Ook ik had al teveel op. Mijn maag draaide bijna om van de zenuwen en de geile spanning. “Uhhh...nou, drink die fles champagne dan maar samen snel op en dan zie ik je zo wel weer aan de bar hé Chantal?”

Mijn stem klonk geforceerd en on-echt, alsof ik iemand anders hoorde praten. Chantal keek me hulpeloos en tegelijk verwijtend aan.

Maar ik had me al omgedraaid, liep snel terug en verdween in de menigte. En terwijl iedereen langzaam terugliep naar de bar en de muziek weer op volle toeren uit de speakers knalde, keek ik, vanuit een verscholen positie toe hoe de kampioen Chantal, tamelijk ruw, begeleidde naar een beschutte plek naast het veld om daar de champagne met haar te delen. Ik voelde mijn knots groeien bij de gedachte wat hij allemaal met haar zou kunnen doen. Het was daar zo donker en Chantal en de kampioen waren nagenoeg onzichtbaar. En de muziek was te luid om haar gekreun en gehijg op te vangen. Ze waren compleet opgeslokt door de nacht.

Ik had voor het eerst doelbewust Chantal aan haar lot overgelaten! Alleen maar met de hoop dat de kampioen zich aan haar zou vergrijpen, ergens op een donker grasveldje. Ik trilde van de opwinding. Het drong nu pas goed tot me door; Ik wilde dat Chantal geneukt zou worden door een ander!

Ik hield het niet meer en rende naar de wc. Daar trok ik me af terwijl ik fantaseerde dat de kampioen mijn allerliefste mooie vrouw waar ik zoveel van hou, de lieve moeder van mijn drie zonen, mijn allergrootste bezit, als een roofdier zou platneuken! Hij zou haar strakke witte tennisbroekje van haar benen rukken, haar kletsnatte polo omhoog trekken en met een satanische grijns op zijn gezicht zou hij haar, door de koude champagne stijf geworden tepels, wellustig in zijn mond nemen en de champagne er van af likken. Daarna zou hij zijn stijve kampioensknots diep in haar zorgvuldig getrimde poesje stoten. Natuurlijk, ze zou zich verzetten, gillen, trappen, maar niemand zou het horen en hij zou haar zonder problemen in bedwang kunnen houden. Zijn zaad zou hij over haar heen spuiten. En dan zou ze zich gewonnen geven en haar benen bereidwillig voor hem spreiden. “Neuk me! Laat zien dat je een echte kampioen bent”

Schokkend en stotend kwam ik op het ranzige wc-tje klaar. Zweet droop van mijn voorhoofd. Hoe lang had ik al niet meer gerukt? Ik kon me de laatste keer niet eens meer herinneren. Mijn zaad droop over de witte wandtegels langzaam naar beneden. Tjonge! Wat een kracht! Zelden kwam ik zo heftig klaar. Uitgeput maar voldaan sjokte ik de wc uit en bestelde een biertje aan de bar. “Heb jij mama gezien?” vroeg Ben. “Die is er met de kampioen vandoor” schamperde ik met een flauw lachje. Ben keek bezorgd. “Pap, heb je gezien hoe die viezerik naar mama keek? Je moet er naar toe hoor!”

Ik wist dat ik er niet onderuit kwam. Ik sjokte langs het tennisveld en liep in de richting waar ik ze in de donkerte had zien verdwijnen. Wat nu als mijn perverse fantasie eens waarheid was? Hoe zou ik dan reageren? Ik was een beetje bang voor wat ik zou aantreffen, maar al snel hoorde ik in de donkerte Chantal vrolijk lachen. “Ah, daar zitten jullie!” In het schemerdonker zag ik ze gezellig tegenover elkaar zitten op een grasveldje. De champagnefles tussen hen in. Het leek alsof er niets gebeurd was. Jammer.

De teleurstelling

“Hebben jullie het gezellig tortelduifjes?” vroeg ik laf. Chantal lachte haar tanden bloot “Het was supergezellig Tim! Ik heb wel iets te veel champagne op.” ze giechelde en stootte de kampioen aan. “het is allemaal zijn schuld!” De kampioen vond dat hij mij een verklaring schuldig was. “Sorry voor mijn onbehoorlijke gedrag van net” Hij klonk alweer behoorlijk nuchter. “De drank was even naar mijn hoofd gestegen en jouw vrouw is nou eenmaal...nou ja...hoe zal ik het zeggen...een lekker wijf!” Chantal nam het voor hem op. “We hebben heerlijk zitten praten over tennis, ons werk, onze kinderen…..kortom…..het werd heel gezellig.” De kampioen wees op de champagnefles. “Er zit nog wat in, wil je wat?” Zonder op te kijken of te bedanken pakte ik de fles en zette die gulzig aan mijn mond. “En jullie hebben verder niet…gezoend of zo?” Chantal streek met haar handpalm over mijn gezicht. “Och lieve schat, was je toch een beetje ongerust over mij? Wat lief!” Haar stem was als een milde zalf waarmee mijn opgefokte ziel even tot rust werd gebracht. “Nee, we hebben, naast die heftige zoenpartij op de baan, (de kampioen wendde nu, kreunend van de schaamte, zijn gezicht af) niet gezoend lieverd.”

Chantal boog naar me toe en fluisterde geïrriteerd maar onhoorbaar voor de kampioen in mijn oor “hoe kún je zoiets van me denken Tim? Dat ik ook maar iets zou doen met hem ? dat valt me wel een beetje van je tegen! En waar wás je eigenlijk toen ik je nodig had?” Ik keek beschaamd naar de grond, maar het duivelse stemmetje in mijn hoofd liet zich gelijk weer horen!

‘Puriteinse TRUT dat je er bent! Je had je gewoon moeten laten NEUKEN! Dat is PRECIES wat ik wilde! Dat je fijngetrimde poesje eens flink werd uitgewoond!!’

“Zullen we een afzakkertje halen in het clubhuis?” stelde de kampioen voor. In het clubhuis werden we onder luid gejuich verwelkomd. Ze hadden ons kennelijk gemist. “En? heb je lekker ‘genoten’ van je prijs? grinnikte de voorzitter.” De kampioen knikte. “Het is een heel speciale vrouw, Chantal. Die Tim boft toch maar”

Maar ik was alweer op weg naar de wc om mijn pik weer in de hand te nemen. Er was niets gebeurd tussen de kampioen en Chantal. Ze had het, met haar innemende persoonlijkheid, zelf weten op te lossen. Aan mij had ze niets gehad. Maar toch spookten de geile gedachtenflarden van net nog door mijn hoofd. Ik moest gewoon even lekker rukken. Toen beloofde ik mezelf; er zou een dag komen dat mijn fantasie werkelijkheid zou worden! Een warme golf spoot al snel uit mijn lendenen, ik kwam, voor de tweede keer die avond, heerlijk klaar.

Ben ik écht zo'n viezerik?

De dagen na mijn ‘ontdekking’ was ik erg in de war. Ik snapte niets van mezelf! Hoe kon ik er nou van genieten dat degene die je liefhebt, die je tegen al het onrecht van de wereld wilt beschermen, platvloers geneukt zou worden door een ander? Zo was ik toch niet?? Hoe kon ik hier nou in godsnaam op kicken? Ik keek naar mezelf in de spiegel. Ik zag er heel normaal uit! Ja, zelfs knap. Veel van Chantals vriendinnen vonden het héérlijk als ik er ook was als ze op bezoek kwamen. Ze spraken me dan altijd plagerig aan met ‘George’, of ‘dokter Rossi’ dit omdat ik in de verte best wel wat weg heb van George Clooney.

Ik probeerde mezelf te overtuigen dat het ongetwijfeld te maken had met de overgang of zo en dat het vanzelf over zou gaan. Maar elke keer na die avond, dat Chantal en ik de liefde bedreven, beeldde ik me in dat ik een ander was die zijn lul in haar poesje stopte. Hoe goed de sex ook was, de verleiding bleef in mijn kop zitten! Ik wilde haar geneukt zien worden! ik kreeg het gewoon niet meer uit mijn kop! Het werd een obsessie voor me.

Ik besloot dat er over fantaseren geen kwaad kon. Ik kon mijn gedachten toch ook niet uitzetten? En om de fantasie wat realistischer en spannender te maken besloot ik stiekem een profiel aan te making bij een datingsite.

En nu open ik voor het eerst de dating-app om te kijken hoeveel geile, hitsige mannen wel wat zouden willen beginnen met die vierenveertigjarige blonde schone die staat ingeschreven onder de naam Chantal. Ze lacht me verleidelijk toe vanaf de foto op het schermpje van mijn mobiel. Als je doorscrolt vind je nog meer foto’s van haar. Allemaal door mij ge-upload. Ze is op de meeste schaars gekleed. Alleen een witte bikini bedekt op die plaatjes de meest intieme gedeeltes van haar prachtige lichaam. Er bleken héél veel mannen én vrouwen geïnteresseerd te zijn in deze blonde schone. Dat verbaasde me eigenlijk niets. Vol verwachting opende ik de overvolle mailbox

De eerste date

Henk; (geen profielfoto)

Hoi, ik ben Henk. Ik ben 70 jaar, maar dat zie je niet aan me af. Ik zou jou wel eens heel graag willen verwennen Chantal! Lijkt je dat ook wat? Neem dan contact met me op. Wie weet tot snel? Kusjes, Henk


Zuchtend drukte ik op ‘delete message’ en besloot gelijk alle berichten waar geen profielfoto bij stond eveneens te deleten. Kansloos. Dat ruimde al lekker op, maar er bleven nog genoeg geile mannen en vrouwen over waar Chantal op kon reageren.

Peter

Hallo Chantal, wil je met me daten? Je ziet er geweldig uit! Ik ben 18 jaar, maar heb niks met meisjes van mijn eigen leeftijd. Vrouwen zoals jij zijn veel interessanter! Ik kan je verzekeren dat je er geen spijt van zult krijgen. Ik date vaker met oudere vrouwen. De meeste betalen mij zelfs voor mijn ‘diensten’, maar voor jou maak ik graag een uitzondering ;-))


Grinnikend las ik Peter’s bericht. Wat een brutaal jochie! Maar toen ik verder las stonden al snel mijn nekharen rechtovereind.

...Ik weet waar je woont, want ik zit bij je zoon Tex in de klas. Mag ik eens op bezoek komen? Tot snel dan maar?

Het zweet brak me uit! Heel naïef van me, maar ik had geen moment rekening gehouden dat er misschien ook bekenden van ons, of mensen die ons kennen, gebruik zouden maken van de app! Stel je voor dat Peter, gierend van de pret, in de klas aan Tex laat zien op welke dubieuze datingsite zijn moeder te vinden is! Wat had ik gedaan?...Wat moest ik nu doen? Ik moest het account snel opheffen! Dit kon alleen maar fout gaan!

Ik las het bericht nog een keer….en nog een keer….In mijn fantasie zag ik het al gebeuren, Peter die Tex gebruikt als dekmantel om bij ons binnen te komen, en dan het beste moment afwacht om Chantal te benaderen. Hoe geil zou het toch zijn als Chantal geneukt zou worden door een klasgenootje van haar jongste zoon? Ik keek nog eens goed naar de foto...Hele knappe jongen die Peter, dat zou Chantal zeker ook vinden,...ervaring met oudere vrouwen….wie weet wat er van komt. Niet kansloos.

Nee!! Ik ging de app toch maar niet wegdoen! Zonde! Dit was gelijk al veels te leuk! Ik moest alleen een beetje voorzichtig zijn. Grinnikend typte ik mijn antwoord.

’Hallo Peter, dank voor je spannende berichtje. Ik schrok wel toen ik las dat je bij Tex in de klas zit. Kun je me beloven dat je niets aan Tex verteld en ook vergeten dat ik op deze datingsite te vinden ben? Anders is het nu al kansloos tussen ons en breng je mij en Tex ook nog eens in de problemen. Als je dat kunt beloven, dan stel ik voor dat je snel eens met Tex meekomt, dan kunnen we kennismaken. Wie weet wat er volgt….XXX Chantal

Ik trilde helemaal van de opwinding toen ik de ‘send’ button indrukte. Chantal had zojuist haar eerste stiekeme afspraakje gemaakt! Snel rende ik naar de wc en trok me af. Ondertussen speelde de afspraak tussen Chantal en Peter zich als een geile film in mijn hoofd af. Peter zou het geschikte moment afwachten en dan zijn avances maken bij Chantal. Hij zou doortastend zijn, hij was immers een betaalde gigolo die van Chantal een hobbyproject had gemaakt. Hij zou zich niet zomaar laten afstoppen, zelfs als Chantal zich zou verzetten. Hij zou het zien als een spel wat veel vrouwen spelen voor ze zich gewonnen willen geven. Hij wist toch wat ze wilde? Anders had ze hem toch niet uitgenodigd?

Chantal zou natuurlijk eerst hevig schrikken. Een klasgenoot van haar zoon die op haar geilt! Misschien zou hij haar naar het tuinhuisje weten te lokken om haar daar op de werkbank een vluggertje te maken? Of misschien van achter, terwijl ze in de keuken de lunch voor hem en Tex aan het bereiden is. Hij is geil. Het zal snel gaan, zijn jonge knots glijdt er bij haar in voor ze er erg in heeft. En als hij dan eenmaal zijn knots in haar heerlijke warme poesje heeft en hij haar begeerlijke borsten in zijn mond neemt zal haar libido het winnen van haar burgertruttige fatsoen en is het verzet snel gebroken. Ze zal zich heerlijk laten neuken door dit geile brutaaltje. “Jaaahhh!!” kreunde ik hard toen ik mijn zaad hard uit mijn koker spoot. Shit! De hele wc zat onder! Dat moest ik maar snel schoonmaken voor Chantal weer thuis was.

Weer op mijn zolderkamertje opende ik gespannen de app en keek bij de nieuwe berichten. Jawel! Peter had al gereageerd.

Peter;

Hoi Chantal. Ik zal natuurlijk niets tegen Tex zeggen en ben nu al vergeten dat je stiekem op een datingsite zit ;-) Ik kom morgenmiddag met Tex mee om samen huiswerk te maken. Oké? Ik verlang naar je XXX Peter


Het zweet brak me aan alle kanten uit! Het werd nu serieus! En morgenmiddag al! Dan was Chantal wel thuis, maar zat ik op mijn werk! Kut!! En ik wilde niets missen van alle ontwikkelingen. Natuurlijk kon ik er niet met mijn neus bovenop hangen, maar stilletjes op de achtergrond zou ik de boel scherp in de gaten houden. De beveiligingscamera’s die we ons ooit voor veels te veel geld hadden laten aansmeren en overal in ons huis hingen zouden eindelijk hun dienst bewijzen. Ik kon ze, vanuit mijn werkkamer, allemaal in de gaten houden. Ik belde mijn werk. “Hoi Frankie, ik moet morgen een dagje thuiswerken, ben met een rapport bezig. Is dat oké?”[/b

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Weddenschap - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Pap, Vond Mama... - 2Door: Zorro
Gelezen: 7926x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter
22-04
8.9
:: VerjaardagsfeestjeDoor: Fiona
Gelezen: 28729x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Vrienden Van Familie, Vader, Dochter, Ontmaagding, Tiener, Pijpen, Neuken
19-04
8.6
:: Pap, Vond Mama... - 1Door: Zorro
Gelezen: 32799x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-04
8.8
:: Stille Wateren... - 14Door: CT69
Gelezen: 8630x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oom, Nicht
18-04
8.9
:: Moeders, Zo Kan...Door: Rudolf
Gelezen: 36623x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
18-04
9.1
:: Verwisseld Met Miriam - 7.1Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 9757x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
16-04
8.5
:: Nooit Verwacht - 6Door: Sharif
Gelezen: 10004x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-04
8.5
:: MarloesDoor: Mike1970
Gelezen: 30930x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Borsten, Van Eerste Keer Naar Hoer
15-04
8.9
:: Verwisseld met Drielingen... - 6.8Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 7667x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-04
8.8
:: Nooit Verwacht - 5Door: Sharif
Gelezen: 12828x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-04
8.9
:: Mijn Lieve DochterDoor: Zorro
Gelezen: 30103x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags:
13-04
8.8
:: Zwangere Moeder En...Door: Jan329
Gelezen: 23063x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-04
8.1
:: Nooit Verwacht - 4Door: Sharif
Gelezen: 20242x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-04
8.9
:: Dit Wil Ze Meer Doen Met OpaDoor: Hottie
Gelezen: 12667x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
11-04
8.9
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 13Door: Borrie70
Gelezen: 12398x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-04
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net