Opwindend.Net
Datum: 13-09-2018
Stemmen: 30x
Cijfer: 9.1
Gelezen: 7235x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Britney - 4
Door Karel Jr. - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Britney - 3b

Twee dagen later wordt Britney door de eerste zonnestralen gewekt die haar slaapkamerraam binnendringen. Haar hand gaat als eerste naar haar bolle buik toe, net of ze zeker wil weten of alles nog goed is. Ze klautert uit het bed en neemt een verkwikkende douche. Ze denkt aan de laatste weken, die haar seksleven helemaal op de kop hebben gezet. Seks met haar moeder, vader en broertje, niet te geloven gewoon. Haar onwaarschijnlijke geilheid tijdens de zwangerschap heeft dit allemaal tot gevolg gehad. Het seksleven van hun gezin staat helemaal op z'n kop en iedereen schijnt er gelukkig mee te zijn. In het geval van Kai zelfs meer dan gelukkig, hij is als jongen van 16 zo'n beetje in de hemel gekomen. Rick heeft zijn slippertje met Amy opgebiecht aan Lauren, die het zonder een wanklank te uiten heeft geaccepteerd. Terug naar hun wilde seksleven van voor de geboorte van Britney zeg maar. Van een wilde sekspartij tussen hun vieren is het nog niet gekomen, Lauren wil de mannen even de mogelijkheid bieden om op adem te komen, na de grote hoeveelheid zaad die ze de laatste dagen geproduceerd hebben, iets waar ze wel een punt heeft.

Eenmaal beneden zit Lauren aan de keukentafel, dampende koffie voor haar, een krantje in de hand.

" Morgen, mam " zegt Britney en ze drukt een kus op de wang van Lauren.

" Morgen, schat " zegt Lauren en ze legt haar krantje opzij.

" Voel je je goed? " vraagt Lauren vervolgens, een broodje smerend.

" Ja, uitstekend eigenlijk, nergens last van " antwoordt Britney, een hap van haar broodje nemend.

" En ook weer bloedgeil? " vraagt Lauren met een glimlach op haar gezicht.

" Smeulend op de achtergrond, met het gevoel dat het elk moment weer op kan laaien " lacht Britney.

" Een heerlijk gevoel hoor, maar het blijft me bezig houden. Hoe zal het na de zwangerschap zijn? Zal dan zelfs het waakvlammetje gedoofd zijn en ik echt helemaal nergens zin in hebben? Hoe lang zal het duren voor ik weer zin in seks heb? " vervolgt de blondine.

" Je bent er veel te veel mee bezig, Brit. Het komt echt weer goed, je ziet het aan mij. Boven de 40 en geiler dan ooit " antwoordt Lauren.

" Amy zei ook al dat het goed zou komen " moet Britney toegeven.

Een uur later gaat ze even een luchtje scheppen en komt onderweg Ana tegen, die al 10 jaar aan de overkant van haar ouderlijk huis woont. Nu begin 30 en onlangs bevallen van een dochtertje. Bewonderend kijkt Britney naar de kleine meid en Ana legt Alicia in haar armen. Een warm gevoel neemt bezit van Britney, over een paar maanden heeft ze zelf een kleine meid of jongen in haar armen. Natuurlijk dat ze het al gauw over de zwangerschap van Britney krijgen en Ana nodigt de blondine thuis uit. Onder het genot van een kopje thee zitten ze in de woonkamer en praten honderduit.

" Maar je zou niet denken dat je onlangs bevallen bent, je figuur is weer helemaal terug " zegt Britney bewonderend.

" Veel en hard werk, dat kan ik je wel zeggen. Ik heb me er echt toe moeten zetten om mijn oefeningen te doen, naast al die tijd die Alicia opslokt " zegt Ana.

" Ik zou wel wat tips kunnen gebruiken " zegt Britney.

" Als je zover bent kom je maar langs. Ik help je graag " reageert Ana.

Natuurlijk dat Ana uiteindelijk over de vader van het ongeboren kind van Britney begint en deze vertelt eerlijk dat deze uit beeld is en blijft.

" Het zal niet eenvoudig zijn om in je eentje de opvoeding te doen " werpt Ana tegen.

" Nee, maar mijn ouders en Kai zullen ongetwijfeld helpen " reageert Britney.

" Ja, dat scheelt natuurlijk. Maar ik moet er niet aan denken het zonder Erik te moeten doen. En dan niet alleen op het gebied van zorg en opvoeding van Alicia. Ik zou niet weten hoe ik de zwangerschap zonder man zou hebben overleefd, als je begrijpt wat ik bedoel " knipoogt Ana.

" Zo geil als boter? " vraagt Britney begrijpend.

" Niet te geloven gewoon. Gelukkig had Erik er weinig problemen mee, hij geilt wel op zwangere vrouwen " lacht Ana.

" Ik ken dat gevoel, ik raak zelf ook om het minste opgewonden " lacht Britney.

" Hoe los je dat op zonder partner? " wil Ana weten.

" Daar heb ik zo mijn methode voor, lacht Britney, geloof me, ik kom niets tekort. Maar wat ik me afvraag is, hoe dat na de geboorte zal zijn, heb ik dan nog steeds zoveel zin in seks? ".

" Dat verschilt per vrouw, denk ik. De eerste maanden kwam seks niet eens in me op, maar inmiddels geniet ik weer met volle teugen. Het komt vanzelf weer " stelt Ana haar gerust, een hand op die van Britney leggend.

Ze kijkt Britney glimlachend aan en ziet dan de tepels van de blondine door de stof heen duwen.

" Verdomme, je bent zelfs nu opgewonden " lacht de donkerharige Ana.

" Zelfs praten over seks zorgt al voor opwinding " lacht Britney.

" Ik ken dat gevoel " grinnikt Ana, een dromerige blik in haar ogen, naar een tijd, niet eens zo lang geleden.

Opeens hangt er een aparte sfeer in de kamer. Ana kan haar ogen niet losmaken van de grote tieten van de blondine, die de stof zo op de proef stellen. Aarzelend laat ze haar hand over de arm van Britney dwalen, omhoog, in de richting van die prachtige tieten. Britney houdt haar adem in. Wat gaat er hier gebeuren? Het is wel of ze de geile situaties aantrekt nu ze zwanger is. Maar ze is zo geil dat ze niet kan wachten tot Ana een stapje verder gaat. En dat doet de mooie Ana.

" Ze zijn zo prachtig. Mag ik ze zien? " vraagt Ana zacht.

Ze wacht niet eens op antwoord en knoopt de blouse van Britney los, die niet tegenstribbelt. De bh volgt al snel en dan hangen de tieten van Britney daar open en bloot voor Ana.

" Verdomme, wat een joekels " zegt Ana bewonderend.

Ze streelt de tieten van Britney, de harde tepels neemt ze tussen haar vingers. Een kreun ontsnapt aan Britney haar lippen.

" Dat bedoel ik nu. De zin in seks komt vanzelf weer terug. Ik ben inmiddels kleddernat " lacht Ana.

Ana begint de tepels van Britney te zuigen, die genietend een hand op het hoofd van Ana legt. Zelf voelt ze haar kutje ook soppen en ze wil niets liever dan naar een hoogtepunt geholpen te worden door Ana. Ze begint de blouse van Ana los te maken en bevrijdt al snel de tieten van Ana. Ze zijn minder groot dan die van haar, maar mogen er zeker zijn. En er is nog iets wat opvalt, melk druppelt uit de tepels van Ana, die zich hiervoor verontschuldigd.

" Joh, dat is juist een ontzettend geil gezicht " mompelt Britney.

Haar vingers vegen de melk op en ze stopt deze in haar mond. Zeker niet smerig moet Britney toegeven. Haar tong likt nog wat melk op, maar veel meer komt er niet uit de tieten van Ana vrij. Ze neemt het initiatief van Ana over en kust de jonge moeder op haar lippen. Ana beantwoordt de kus van Britney en al snel tongen de twee vol vuur en passie. Voorzichtig kleden ze elkaar uit, tot ze naakt in elkaars armen liggen.

" Je bent echt geil " lacht Ana, aan het bedwelmende slipje van Britney ruikend.

" Dat geldt ook voor jou " antwoordt Britney vrolijk, over de natte lipjes van Ana wrijvend.

De twee geilen elkaar op, strelen en kussen elkaar, steken af en toe een vinger in elkaars kutje. Een geil, loom gevoel neemt bezit van de zwangere Britney en genietend sluit ze haar ogen. Langzaam maar zeker neemt Ana het initiatief weer terug en kruipt uiteindelijk tussen de benen van Britney. Haar vingers dringen het natte kutje binnen, haar tong brengt ze in stelling. Het is genieten geblazen voor Ana, want Britney vloeit behoorlijk en al die sappen worden door de donkerharige vrouw verwerkt. Britney raakt door de verwennerijen van Ana steeds heter en kronkelt inmiddels op de grote bank. Gehijg en gesteun is niet van de lucht en Ana aanmoedigend geniet de blondine. Steeds dichter geraakt Britney bij een fel orgasme, een orgasme waar ze zo naar verlangt. Vol vuur gaat Ana door, tot Britney uiteindelijk over de grens geduwd wordt en de schokgolven losbarsten.

" Yes, yes, Ana, ik kom, ik kom " hijgt Britney, genietend van haar orgasme.

Ana slurpt alsof haar leven er vanaf hangt, alle sappen verdwijnen in haar mond. Heerlijk zoals de zwangere Britney smaakt en met enige spijt merkt Ana dat het orgasme van Britney ten einde komt.

Maar elk nadeel heeft zijn voordeel want nu kan Britney zich helemaal richten op Ana. Omdat haar buik nogal in de weg zit laat ze Ana gewoon boven haar gezicht hangen. Ze pakt de donkerharige vrouw beet en laat haar tong over haar natte lipjes schuren. Ook Ana geniet met volle teugen van de penetrerende tong, die haar binnenste verkent en alle geile plekjes moeiteloos weet te vinden. Verdomme, dit is nog geiler dan als Erik het bij haar doet. Britney heeft echt talent denkt Ana. Toch opmerkelijk dat je seksleven op de meest onverwachte momenten een impuls kan krijgen mijmert de donkerharige Ana verder. Ze voelt de vingers van Britney binnendringen en een kreun ontsnapt aan haar lippen.

" Ga door, ga door " kreunt Ana verrukt.

Britney heeft het genotsknopje van Ana ontdekt en ze laat er een spervuur van plagerige stootjes op los. Ana schokt wild op de tong van de blondine, zelf haar tieten strelend. Haar lijf staat in brand, het gevoel weergaloos. Woordjes ontsnappen aan haar lippen, zonder enig verband, maar een ding uitdrukkend, genot. Britney voert het tempo nog wat verder op, legt de druk helemaal bij Ana.

" Je maakt me gek " hijgt Ana.

Ze voelt hoe het orgasme zich opbouwt. Voelt de schokgolven door haar lijf trekken en schreeuwt haar genot de wereld in. Vrijkomende sappen worden door Britney vakkundig verwerkt, de blondine geniet van de licht zoete smaak van Ana. Buiten adem blijven ze liggen, tot Ana overeind komt. Een tedere kus sluit dit onverwachte intermezzo af.

" Dit was wel heel onverwacht " lacht Britney.

" Maar niet minder geil " grinnikt Ana.

" En dit bedoel ik, na verloop van tijd keert de behoefte aan seks gewoon terug " vervolgt Ana.

De twee vrouwen fatsoeneren zich en Ana begeleidt Britney naar de voordeur.

" Mocht je nog eens de behoefte voelen, je weet me te vinden. En misschien dat Erik dan ook wel wil meedoen " zegt Ana.

" Denk je? " vraagt Britney.

" Erik en ik zijn vrij open en avontuurlijk ingesteld, verklaart Ana, en ik weet wat voor een zwak hij heeft voor zwangere vrouwen ".

" Ik zal het zeker in gedachten houden " zegt Britney op serieuze toon en kust Ana nog eenmaal op de lippen.

Eenmaal thuis wacht Lauren haar op en deze ziet meteen dat Britney iets heeft meegemaakt. Britney houdt niets achter en vertelt haar moeder alles.

" Verdomme, ze lijkt zo'n nette vrouw " zegt Lauren.

" Kom op, ma. Dat denken ze van jou ook " lacht Britney.

" Maar die Erik, dat is wel een lekker ding. Neem je het aanbod aan, denk je? " vraagt Lauren.

" Hij is wel lekker, ja " zegt Britney met een dromerige blik.

Ze ziet het al voor zich, zichzelf, Ana en dan Erik. Het heeft zonder meer zijn aantrekkingskracht.

" Misschien wel, ja " antwoordt Britney de eerdere vraag van Lauren.

" Ik zou nog jaloers op je worden " glimlacht Lauren.

" Je kunt altijd kijken of Erik vatbaar is voor je charmes " lacht Britney.

" Ja, wie weet, grijnst Lauren, maar eerst zijn je vader en Kai aan de beurt. Ik denk dat we vanavond maar eens hun viriliteit moeten testen ".

" Fantastisch idee " beaamt Britney, nu al uitkijkend naar vanavond.

Die avond bezoeken Rick en Kai een ijshockeywedstrijd in de stad, wat Lauren en Britney de mogelijkheid geeft zich goed voor te bereiden. Ze nemen een verfrissend bad en uitgebreid de tijd om zich op te maken. Vervolgens trekken ze opwindende lingerie aan, en is het wachten geblazen op de terugkeer van de mannen.

" Hoop dat ze niet te lang in de kroeg blijven hangen " zegt Britney.

Gelukkig houden Rick en Kai het bij een biertje in de kantine en keren dus vrij vroeg terug. Hun mond valt zo'n beetje open als ze zien hoe ze worden opgewacht. Maar die verrassing maakt al snel plaats voor verwachting. Lauren loopt op Kai toe en kust hem teder op zijn lippen, terwijl Britney zich op haar vader richt. Ook zij belanden in een tongzoen die zijn weerga niet kent en tevens begint ze Rick van haar kleren te ontdoen. Met een van verwachting trillende pik staat hij niet veel later voor haar, helemaal klaar voor wat er te gebeuren staat. Ietwat moeizaam gaat Britney door haar knieŽn en pakt de pik van Rick stevig beet. Met lange halen begint ze hem af te trekken, een druppel voorvocht met haar vinger verwerkend. Dan kan ze het niet langer laten en neemt die prachtige lul in haar mond. Gulzig begint ze hem te pijpen, vanuit haar ooghoeken ziet ze dat Lauren niet bij haar achterblijft en Kai naakt voor haar heeft staan, zijn lul in haar hand. Ook zij begint hem te pijpen, tot groot genoegen van Kai, die een gelukzalige kreun uitstoot. Vol overgave richt de blondine zich verder op Rick, af en toe een blik werpend op Lauren en Kai. Op een gegeven moment kijken ze elkaar toevallig recht aan en Lauren laat de pik van Kai aan haar mond ontsnappen.

" Ruilen? " vraagt Lauren, met een glimlach rond haar lippen.

Wat een verleidelijk idee, moet Britney toegeven. En dus wisselen ze van positie, iets wat ze nog een paar keer doen. Steeds opnieuw een andere lul in haar mond en nu pas valt haar de verschillen tussen vader en zoon ook echt op. Uiteindelijk wil Britney meer en dus laat ze de lul van Kai los en kijkt hem doordringend aan.

" Neuk me, schat " zegt ze.

Een grijns breekt er bij Kai door, dit is iets waar hij natuurlijk geen nee op gaat zetten. Eerst richt hij zich op de lingerie van zijn zus, die even later vrijwel naakt voor hem staat. Alleen de bh heeft hij niet van haar lijf getrokken, deze zit nu strak onder haar tieten, die nu verleidelijker dan ooit tot hun recht komen. Hij moet de volle tieten van Britney nu voelen en zijn vingers spelen genietend met haar tepels. Aan voorspel wordt niet veel tijd verloren, Britney is namelijk al zo nat en opgewonden dat ze er al helemaal klaar voor is. Op een groot tapijt dat voor de open haard ligt wordt Britney door Kai neergelegd. Op haar zij ligt ze, met Kai achter haar. Hij zet zijn lul tegen haar opening, terwijl Britney haar been iets optilt. Voorzichtig dringt hij bij Britney naar binnen, die een zucht van genot slaat als hij haar begint te neuken. Eerst nog in een rustig tempo, maar al snel gaat het sneller en harder. Wat voelt dat lekker aan voor de blonde Britney! Die stotende lul in haar gevoelige kutje, heerlijk gewoon. Haar handen hebben haar tieten stevig beet, terwijl elke stoot van Kai op dit moment raak is. Het is wel of Kai inmiddels een ervaren minnaar is geworden, niet onlogisch, gezien het aantal keren dat hij Britney en Lauren inmiddels heeft genaaid. Britney raakt steeds opgewondener, mede ook omdat Kai geen genade met haar kent. Het zweet loopt inmiddels van zijn lichaam, maar zijn lul blijft in een gestaag ritme Britney bewerken. Opeens trekt hij zich uit haar kutje terug en trekt de blondine op zijn pik. Britney laat zich gewillig zakken en voelt de pik opnieuw bij haar naar binnen dringen. Langzaam begint ze vervolgens op en neer te deinen, waarbij Kai steeds dieper in haar doordringt. Ze heeft nu vol zicht op Lauren en Rick, die inmiddels elk oog voor hun omgeving hebben verloren. Rick heeft niet eens de moeite genomen om Lauren van haar lingerie te ontdoen. Gewoon wat ruimte gemaakt en zijn lul bij haar naar binnen gestoken. Vol neemt hij zijn vrouw, die het uit gilt van enthousiasme.

" Harder, schat, harder. Ram je lul in mijn poesje " gilt Lauren van verrukking.

Haar ogen gefixeerd op haar neukende ouders voelt Britney het steeds warmer worden. Haar kutje staat in brand, ze voelt het orgasme naderen. Wild trekt ze aan haar eigen tepels, tot het moment daar is. Wild schokt haar lichaam onder een genadeloos orgasme, dat zo lekker is, dat er tranen in haar ooghoek ontstaan. Een luide grom uitstotend komt dan ook Kai klaar en de jongen schiet zijn portie zaad diep in het kutje van Britney, die zijn warme zaad dankbaar welkom heet. Voldaan glijdt de blondine van zijn pik af, nog steeds haar ogen geen moment van Lauren en Rick losmakend. Lauren slaat niet veel later een luide kreet van genot, sluit haar ogen en wordt vol getroffen door een verlossend orgasme. Rick stoot door, tot hij eindelijk zijn pik uit het kutje van Lauren haalt, nog snel een paar keer aan zijn pik trekt, voor hij zijn sperma in het inmiddels opengesperde mondje van zijn vrouw spuit.

Britney komt overeind en loopt naar haar moeder toe en kust haar teder op de lippen. Sperma loopt van Lauren naar Britney en weer terug. Uiteindelijk slikken ze het door, maar de vingers van Lauren hebben in het druipende kutje van Britney een nieuwe portie zaad gevonden en ook deze delen de twee blondines. Daarna ontdoet Britney Lauren van haar lingerie en ook haar eigen bh dwarrelt uiteindelijk op de grond. Kussend en strelend hitsen de twee vrouwen elkaar weer op, het gevoel van geil zijn naar nieuwe hoogten tillend. Rick en Kai kijken met grote ogen toe bij deze ongekende lesbische act die moeder en dochter opvoeren. Vingers worden in elkaars kutje gestopt en de druk opgevoerd. Geiler dan geil zijn ze, deze twee blonde mokkels, de ene al MILF, de andere over een paar maanden toetredend tot dit gilde. Britney komt als eerste, geil als ze is weet Lauren haar moeiteloos over de rand van het volgende orgasme te drukken. Weer schokt haar lichaam onder die stortvloed van genotsgolven, een en al genieten geblazen voor de zwangere Britney. Eenmaal bijgekomen richt ze zich helemaal op haar moeder. De druk bij Lauren wordt opgevoerd, vingers worden wild heen en weer gehaald in haar kutje. De druk op haar klitje is bijna maximaal en dan steekt haar dochter ook nog eens een vinger in haar reet. Rick kan zijn ogen nauwelijks geloven als hij ziet hoe zijn dochter Lauren in beide gaatjes verwend. Wild trekt hij aan zijn inmiddels weer vooruit priemende lul en bij Kai is het niet anders gesteld. Ook hij trekt zich af, zijn ogen gefixeerd op de beide blondines voor hem. Natuurlijk dat Lauren dit niet lang kan volhouden en wild schokkend en luid gillend komt de blonde vrouw tot een spetterend orgasme. Gulzig drinkt Britney de vrijkomende sappen op, genietend van de smaak. Dan glijden ze met een lach naast elkaar ineen, nog na genietend van dit intense samenzijn.

Maar tijd om bij te komen krijgen ze niet, daarvoor zijn Kai en Rick veel te opgewonden. Na deze spetterende show is het weer hun beurt. Nu is Lauren voor Kai en Rick eigent zich Britney toe. Eerst houden ze het bij pijpen en beffen, maar al snel wordt er tot echte actie over gegaan. Rick stoot zijn pik van achteren bij de voor hem knielende Britney naar binnen. Vol neemt hij zijn zwangere dochter, volop van het volle lichaam van Britney genietend. Af en toe schroeft hij zijn tempo wat terug, om even later weer vol door te gaan. Zijn handen dwalen over haar opwindende lijf heen, voor nog meer opwinding bij de blondine zorgend. Hij ziet hoe Kai zijn moeder neemt, in steeds wisselende standjes. Het lijkt wel of hij alles wil uitproberen, iets wat Rick maar al te goed kan begrijpen. Lauren fluistert haar zoon af en toe iets toe, waarna ze weer een ander standje uitproberen. Sommige standjes die hij ziet wil hij ook wel met Britney proberen, maar in haar zwangere toestand zijn ze nou eenmaal niet mogelijk. Maar hij klaagt niet, want aan Britney valt meer dan genoeg te genieten. Vol vuur neemt hij haar nu weer, maar steeds gaan zijn ogen weer naar Lauren en Kai toe. Tot zijn verbazing ziet hij Kai nu achter Lauren kruipen en verdomme als het niet waar is, hij zet zijn lul tegen het kontje van zijn moeder aan. Het zal toch niet, maar ja hoor, daar stoot hij toe en langzaam verdwijnt hij in het kontje van Lauren.

" Wat geil " mompelt Britney, die het ook allemaal heeft gezien.

Rick blijft zijn dochter nemen, maar zijn ogen zijn helemaal op Lauren en Kai gericht. Lauren kreunt en hijgt, een gilletje wordt af en toe de ruimte in geslingerd. Het gezicht van Kai is helemaal rood aangelopen, de druk op zijn lul door het krappe kontje van Lauren moet immens zijn. Dit kan hij niet volhouden, dat kan gewoon niet. En niet veel later is het zover, dan komt de 16-jarige Kai in het kontje van Lauren klaar.

" Shit, ik kom, ma, ik kom " hijgt hij verrukt, niet de moeite nemend zijn pik terug te trekken.

Zijn zaad verdwijnt diep in de darmen van Lauren, die wild haar klitje bewerkt, zonder klaar te komen echter. Britney komt echter wel en hoe. De geile show is haar te veel en luid gillend komt de blondine tot een ontlading, terwijl Rick haar vol blijft nemen. Kai trekt zich totaal voldaan terug uit het kontje van Lauren, sperma druppelt uit het openstaande reetje van de blondine.

" Doe het, paps. Neem mama maar " zegt de klaargekomen Britney tegen Rick, wetende dat dit is wat hij wil doen.

Hij trekt zich uit Britney terug en gaat met vooruit priemende pik op Lauren toe. Deze is zo in haar eigen wereld bezig, druk haar klitje verwennend, dat ze in eerste instantie schrikt van zijn aanraking. Maar als ze hem dan in haar kontje voelt glijden keert het genot weer terug.

" Naai me, schat " zegt Lauren en dat is precies wat Rick doet.

Hij gaat niet als een wilde te keer, maar neemt Lauren rustig. Het is ook niet nodig om als een gek Lauren te nemen, want het kontje biedt al een uitdaging op zich. Nog steeds heerlijk krap, ondanks de indringer voor hem, in wiens zaad hij nu heen en weer schuift. Dat interesseert hem niet, hij geniet gewoon van Lauren, haar lichaam, haar alles. De spieren van Lauren werken inmiddels op hem in en hij weet dat hij zo gaat komen. Nog een paar halen en snel trekt hij zich uit Lauren terug, die inmiddels op haar vingers klaarkomt. Hij loopt naar Britney toe en na een paar wilde halen aan zijn pik spuit hij het gezicht van zijn dochter onder het zaad, een luide snik aan zijn mond ontsnappend. Britney vangt het zaad zoveel mogelijk op, maar Rick trekt zo wild aan zijn pik, dat veel gewoon niet op te vangen is. Maar wat maakt het uit, haar vingers weten er wel raad mee. Deze avond is geiler geworden dan ze ooit voor mogelijk heeft gehouden en dit vraagt naar meer. Iedereen is het er over eens, voldaan liggend op de grond, de belevenissen in gedachten nog eens belevend.

Maar die volgende keer komt er niet. Een paar dagen later treden er onverwachte complicaties op bij de zwangere Britney en wordt haar rust voorgeschreven. Gelukkig wordt dochter Ariana gezond geboren, al die rust is het meer dan waard geweest. Kai krijgt in die periode een vriendin, waar hij helemaal vol van is. Bijna nooit is hij thuis, elke vrije minuut brengt hij met haar door. Het seksleven van Lauren en Rick is nieuw leven ingeblazen en ze vermaken zich meer dan goed. Af en toe voegen ze een extra iemand toe aan hun intermezzo's, wat beiden meer dan bevalt. En Britney? Zij heeft alleen maar oog voor Ariana. Geen moment denkt ze aan seks of kent ze het gevoel iets te missen. Maar dat moment gaat komen, de tijd dat ze weer zin krijgt in seks. Het vlammetje zal uiteindelijk weer tot leven komen en uitgroeien tot een vulkaan, wees daar maar zeker van.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Pap, Vond Mama... - 2Door: Zorro
Gelezen: 7826x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter
22-04
8.9
:: VerjaardagsfeestjeDoor: Fiona
Gelezen: 28693x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Vrienden Van Familie, Vader, Dochter, Ontmaagding, Tiener, Pijpen, Neuken
19-04
8.6
:: Pap, Vond Mama... - 1Door: Zorro
Gelezen: 32746x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-04
8.8
:: Stille Wateren... - 14Door: CT69
Gelezen: 8627x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oom, Nicht
18-04
8.9
:: Moeders, Zo Kan...Door: Rudolf
Gelezen: 36612x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
18-04
9.1
:: Verwisseld Met Miriam - 7.1Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 9753x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
16-04
8.5
:: Nooit Verwacht - 6Door: Sharif
Gelezen: 10003x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-04
8.5
:: MarloesDoor: Mike1970
Gelezen: 30924x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Borsten, Van Eerste Keer Naar Hoer
15-04
8.9
:: Verwisseld met Drielingen... - 6.8Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 7666x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-04
8.8
:: Nooit Verwacht - 5Door: Sharif
Gelezen: 12827x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-04
8.9
:: Mijn Lieve DochterDoor: Zorro
Gelezen: 30092x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags:
13-04
8.8
:: Zwangere Moeder En...Door: Jan329
Gelezen: 23061x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-04
8.1
:: Nooit Verwacht - 4Door: Sharif
Gelezen: 20242x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-04
8.9
:: Dit Wil Ze Meer Doen Met OpaDoor: Hottie
Gelezen: 12664x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
11-04
8.9
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 13Door: Borrie70
Gelezen: 12397x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-04
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net