Opwindend.Net
Datum: 14-09-2018
Stemmen: 155x
Cijfer: 9.1
Gelezen: 32737x
Lezers Online: 1
Lengte: Zeer Lang
Katja En Haar Dochters - 2
Door Karel Jr. - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Katja En Haar Dochters - 1

Die nacht slaap ik niet echt goed, ondanks de inspanningen die Ann en Grace van mij gevergd hebben. Misschien denk ik te veel over beide brunettes na, of is het Katja die mijn gedachten geen rust gunt? Steeds weer duikt ook de blondine op, herinneringen aan vroeger op de universiteit, aan de seks die we met elkaar hebben beleefd. We zijn meer dan 20 jaar verder, maar nog steeds komen herinneringen moeiteloos naar boven. Op een of andere manier val ik uiteindelijk toch in slaap en wordt de volgende morgen met een fikse ochtenderectie wakker. Een koude douche biedt uitkomst en ik ben weer helemaal de man na een fiks ontbijt en koffie, veel koffie. Terug op de kamer wordt er niet veel later op de deur geklopt. Weer Ann en Grace, die een nieuwe rondleiding met mij willen doen? Als ik de deur open doe zie ik het lachende gezicht van Katja voor me.

" Verrassing " zegt ze vrolijk en drukt me een kus op de wang.

Ze ziet er weer prachtig uit, met haar strakke shirt en een mini rokje, die haar benen accentueren.

" Je bent weer terug? " vraag ik naar de bekende weg.

" Weer even scherp als vroeger " tovert de blondine een grijns op haar gezicht.

" Nog plannen voor vandaag? " vraagt ze vervolgens.

" Niets bijzonders, gewoon rondkijken " antwoord ik.

" Hoorde van Ann dat je onder de indruk was van de waterval, dus misschien dat we die eens nader kunnen bekijken " stelt de blondine voor.

" Lijkt me leuk " geef ik toe.

" Hoorde dat je gisteren nog wel meer leuk vond " lacht Katja en geeft me speels een stomp op de arm, een alwetende blik in haar ogen.

" Is er dan niets wat jullie elkaar niet vertellen? " vraag ik verbolgen.

" Mijn kinderen en ik hebben weinig geheimen voor elkaar, dat zou je inmiddels moeten weten " antwoordt Katja.

" En je bent niet boos? " vraag ik door.

" Dat je met Ann en Grace hebt geneukt? Welnee, ik heb ze altijd een vrije opvoeding gegeven, ook op seksgebied. Heb ze verteld te genieten, zolang het kan. En ik heb zo lopen opscheppen over jij en ik vroeger, dat dit niet als een verrassing komt. En het schijnt dat je het nog niet verleerd bent ook " geeft Katja antwoord.

" Nee, dat vond ik ook " zeg ik lachend, blij dat Katja het licht op neemt.

Beneden neemt Katja achter het stuur plaats en rijden we het eiland over. Deze keer rijden we echter een andere weg, een die ons uiteindelijk van een andere kant de waterval doet naderen. Ook hier is de natuur weer om van te watertanden en ik neem de ene foto na de andere. Uiteindelijk parkeert Katja de auto, op een parkeerplaats waar nauwelijks drie auto's kunnen staan.

" Hier moeten we naar beneden " zegt Katja en een slingerend pad volgend dalen we af. Af en toe wordt het pad versperd en moeten we takken aan de kant schuiven, maar we vorderen langzaam maar zeker.

" Volgende keer toch andere kleren aandoen " zegt Katja.

Af en toe blijft haar mooie shirt haken achter een tak en haar benen zitten onder de schrammen. Zelf ben ik blij dat Katja er zo bij loopt, want haar blote benen zijn werkelijk zeer opwindend. Langzaam maar zeker naderen we ons doel, de waterval is inmiddels goed te horen. Eindelijk breken we door de begroeiing heen. Het water ligt voor ons, een paar honderd meter opzij klettert de waterval naar beneden.

" Fantastisch gewoon " mompel ik, nieuwe foto's schietend.

" Wil je de waterval van dichtbij zien of niet? " vraagt Katja, wat ik natuurlijk beaam.

Katja begint haar kleren uit te trekken en aangezien dat er niet veel zijn staat ze al snel naakt voor me. Mijn God, wat een lekker ding is ze nog steeds! Die prachtige tieten, niet al te groot, voorzien van die priemende tepels. Haar slanke lijf, haar lange benen en het prachtige kale kutje. Als vanzelf maak ik een foto van Katja, leg haar voor later vast.

" Moet dat nou? " vraagt ze.

" Je bent gewoonweg prachtig, Kat. Eentje van achteren? " vraag ik.

Ze aarzelt, maar draait zich dan toch om. Nog steeds heeft ze van die strakke billen, ongelooflijk! Ze draait haar hoofd naar achteren en ik maak een prachtige foto, tot ze me tot de orde roept. Ik leg mijn fototoestel opzij, trek mijn kleren uit, aarzel even of ik mijn slip ook moet uittrekken en besef dat ik daar niet mee wegkom. Naakt sta ik een paar tellen later voor Katja, die me goed opneemt, verder niets laat blijken. Katja loopt het water in, gevolgd door mij en we zwemmen in de goede richting. Van opzij naderen we de waterval en nemen de pracht en praal in ons op.

" Het blijft altijd weer prachtig om te zien " zegt Katja zacht en ik moet haar gelijk geven.

Mijn ogen nemen alles in zich op, tot mijn hoofd opeens opzij getrokken wordt en Katja me vol op de mond kust. Ik beantwoord haar zoen en al tongend staan we daar, tot we naar adem snakkend de zoen verbreken.

" Dit heb ik al willen doen, sinds ik je eergisteren weer gezien heb " lacht Katja, alvorens weer haar lippen op de mijne te drukken.

Precies hoe ik er ook over denk. Vanaf het moment dat ik Katja op het terras heb zien zitten wil ik haar bezitten. En nu gaat het gebeuren, in deze prachtige setting, want haar hand heeft inmiddels mijn lul gevonden en trekt me met lange halen af. Ook ik laat mijn handen niet thuis en laat ze over haar lichaam glijden, betast haar tieten, vind de weg naar haar kutje. Ze kreunt als ik haar lipjes beroer en voorzichtig een vinger in haar natte grotje steek. We haasten ons naar de kant toe, struikelen en verdwijnen even kopje onder. Lachend komen we weer overeind en klimmen aan land, waar we een plekje vinden, waar we geen last hebben van stenen en ander ongemak en we ons neer vlijen. Weer kussen we elkaar, verkennen elkaars lichaam, raken opgewonden. Ik vraag me af of we van boven te zien zijn, maar het kan me niet schelen, herkenbaar zullen we toch niet zijn. Katja maakt zich van me los, duikt tussen mijn benen en valt mijn lul aan. Strelend, likkend en zuigend windt ze me op. Het voelt zo vertrouwd aan, net of we het gisteren nog met elkaar gedaan hebben, toch een apart gevoel. Ze pijpt me, haar lippen om mijn lul heen, haar vingers mijn ballen masserend. Wat een gevoel weet ze mij te bezorgen, zo'n heerlijk loom, geil gevoel, dat mijn lichaam in zijn greep houdt. Ik weet niet waar ze heen wil, ze blijft me maar geconcentreerd pijpen, mij alles gevend wat ze in zich heeft. Wil ze me laten komen? Wil ze haar mond volgespoten voelen worden met mijn zaad? Ik weet hoe opwindend ze dit altijd heeft gevonden, mijn sperma in haar mond, haar gezicht onder mijn hete zaad.

" Je wil dat ik klaarkom? " vraag ik en bevestigend laat ze haar hoofd knikken.

Ze kan het krijgen zoals ze wil. De spanning stijgt al behoorlijk, de druk neemt toe. Haar tong doet dingen met mijn eikel die zijn weerga niet kent, haar vingers raken plekjes aan die puur genot tot gevolg hebben. Ik voel mijn zaad opborrelen, voel het moment naderen dat er geen weg terug is.

" Ik ga komen, Kat. Yes, ik kom schatje " hijg ik luid.

Daar schiet mijn zaad naar buiten toe, recht in de opengesperde mond van de blondine, die alles probeert door te slikken. Mijn laatste straal ploft in haar gezicht, een beeld creŽrend dat mij zeer bekend voorkomt uit het verleden. Jammer dat ik mijn toestel niet bij de hand heb bedenk ik me.

" Vroeger produceerde je toch meer zaad " zegt Katja met een staalhard gezicht.

Ik duw haar speels opzij, zogenaamd in mijn eer aangetast en een glimlach breekt bij de blondine door.

" Kan ik er nog wat van? vraagt ze.

" Nog steeds een fluwelen mond " antwoord ik lachend, haar kussend.

Ik duw de blondine achterover en duik op haar. Haar tieten worden door mij gemasseerd, haar tepels neem ik in mijn mond. Ik daal verder naar beneden af, bereik haar meest intieme plekje, dat ik vroeger zo goed gekend heb. Om te zeggen dat ze al nat is, is een understatement. Katja is opgewonden en hoe! Haar lipjes zijn vochtig, haar kutje stroomt zo'n beetje over. En dan moet ik nog beginnen! Voorzichtig begin ik haar kutje te strelen, laat een vinger in haar gleuf verdwijnen. Kreunend sluit de blondine haar ogen, terwijl ik haar zachtjes vinger. Ik bekijk hoe ze daar ligt, hoe mooi ze nog is en wil maar een ding, haar genot te laten ervaren. Een tweede vinger verdwijnt in haar kutje, mijn tong gaat op onderzoek uit en slurpt haar sappen op. Ze begint onder me te kronkelen, opgewonden als ze is.

" Ga door, tijger " kreunt ze zacht, mijn koosnaampje van zolang geleden.

Langzaam voer ik het tempo op, breng haar steeds dichter naar haar orgasme toe, om dan net zo makkelijk gas terug te nemen en haar op adem te laten komen. Dit alles om haar zo geil te krijgen, dat ze een hoogtepunt beleefd als nooit te voren. Ze wordt er gek van, snakt wanhopig naar haar orgasme. Smekend kijkt ze me aan, wil haar hoogtepunt beleven. Ik begin iets van medelijden met haar te krijgen en besluit dan dat ze er aan toe is. Vol leg ik nu druk op haar klit, ga op zoek naar haar g-spot en haar haar hoogtepunt beleven. Ik weet wat er gaat gebeuren, weet het nog van vroeger en heb het gisteren met Grace ook meegemaakt. Katja is altijd al een spuiter geweest en ook nu komt ze wild en schokkend, haar hoogtepunt vocaal op luide wijze de wereld in slingerend. Ik probeer zoveel mogelijk van haar te verwerken, maar het is te veel, te wild, te schokkend. Ik slik Katja's essentie door, maar het meeste spat op mijn lichaam en over mijn gezicht. Hijgend blijft ze liggen, na adem snakkend, helemaal tevreden.

" Wow " hijgt de blondine, langzaam tot zichzelf komend.

" Vroeger produceerde je toch meer vocht " plaag ik Katja, die deze opmerking lachend in ontvangst neemt.

" Weet je dat Ann net zo wild als jij klaarkomt? " vraag ik, terwijl we naast elkaar liggen.

" Nee, eigenlijk niet. Maar wat leuk " antwoordt Katja.

" Toch iets wat ze voor zich gehouden heeft " zeg ik verbaasd.

" Ja, dat verrast mij ook wel " reageert de blondine, terwijl haar hand mijn lul opzoekt.

Er is weinig voor nodig om hem tot leven te wekken. Al snel staat hij weer recht overeind, klaar voor actie. Ze laat geen tijd verloren gaan, wil mij in zich voelen. Ze klimt gewoon op me, laat zich op mijn lul zakken. Langzaam glij ik bij Katja naar binnen, tot ik diep in haar zit. Ze begint te deinen op mijn lul, een gelukzalige glimlach op haar gezicht. Ik merk hoe lekker ze het vindt om door mij genomen te worden en ik geniet ook volop van deze mooie vrouw. Haar kutje voelt heerlijk aan, strak om mijn lul heen, mij optimaal stimulerend. Mijn handen vouwen zich om haar tieten heen, masseren zachtjes het stevige vlees. Loom en geil voelt onze neukpartij aan en o zo opwindend. We veranderen van standje, waar bij ik haar van opzij naai. Hier laat ik me wat meer gaan, stoot hard en diep in Katja door. Haar ademhaling versnelt, haar gezicht is vertrokken van lust. Maar ik weet dat dit standje niet het eindpunt gaat worden, weet dat er een standje haar favoriete is. Ze wil van achteren genomen worden en wel in haar kontje. Ze wordt gek als ze een lul in haar reet voelt en beleeft dan de hemel op aarde. Ze maakt zich van me los en ik weet dat het zover is.

" Naai mijn kontje, schat " zegt ze dan ook zachtjes, me met haar blauwe ogen aankijkend.

Ze knielt voor me, haar kontje naar achteren gestoken. Die verleidelijke billen die ze mij aanbiedt, alsof het niets is. Ik maak haar goed vochtig en zet dan mijn lul tegen haar sterretje aan. Voorzichtig dring ik bij Katja naar binnen, weerstand overwinnend tot ik diep in haar doorstoot. Een zucht ontsnapt er aan haar lippen, ze moet duidelijk wennen aan me.

" Was even vergeten dat je een stukje groter bent dan Frank " hijgt ze, mijn vermoeden bevestigend.

Langzaam begin ik haar te nemen, steeds dieper en sneller. Zelf heb ik het ook niet makkelijk, want Katja voelt krap aan en ze laat haar spieren vol op me inwerken. Toch weet ik het vol te houden, Katja steeds dieper nemend. Ik grijp haar lichaam beet en verhoog het tempo. We vinden een ritme dat precies bij ons past en het is in een woord heerlijk. We razen met z'n tweeŽn op het orgasme af, dat alles verlossende hoogtepunt. Katja kronkelt inmiddels op mijn pik, gilt de boel zo'n beetje bij elkaar, fel haar klitje bewerkend. Haar ogen puilen bijna uit haar hoofd, haar gezicht is rood aangelopen.

" Ik kom, yes, ik kom " gilt Katja de boel bij elkaar.

Ze wordt vol getroffen door haar tweede orgasme en wederom komt er een lading vocht vrij. Katja zo te zien en te voelen komen wordt me teveel en ik schiet niet veel later haar kontje vol met mijn zaad. Diep verdwijnt het in haar binnenste en ik trek me uit haar kontje terug. Helemaal afgemat liggen we daar, happend naar adem, tot eindelijk de rust weerkeert.

" Dit was fantastisch, Katja. Wow " zeg ik met een grijns.

" Dat was het inderdaad " lacht Katja.

Ze komt overeind en we zwemmen de weg terug, naar waar onze kleren liggen. We kleden ons weer aan en moeten dan weer de weg terug naar boven afleggen. De terugweg valt me zwaar, ik voel me afgemat, maar uiteindelijk komen we boven. Katja nodigt me bij haar thuis uit, om een lekkere maaltijd klaar te maken en verder bij te kletsen. Ann en Grace zijn er ook en lachend heten ze me welkom.

" Mooie rondleiding gehad? " vraagt Grace schalks.

" Een onvergetelijke happening " geef ik als antwoord en de grijns van Ann wordt nog groter dan hij al is.

We draaien met z'n allen een heerlijke maaltijd in elkaar, die we met z'n allen rustig opeten. Ann en Grace willen alles over onze trip weten, maar Katja houdt haar lippen zowaar op elkaar en dus blijft het gissen geblazen voor de brunettes, hoewel ze donders goed weten dat er wat is voorgevallen. Het is al laat als de maaltijd ten einde komt en Katja biedt me een kamer aan om in te slapen. Nu nog terug naar het hotel te gaan is eigenlijk onzin. Een ruime slaapkamer valt me ten deel en best wel vermoeid kruip ik onder de wol. Voor ik er erg in heb val ik in slaap en om een uur of half zeven word ik wakker. Snel naar het toilet en ik lig nauwelijks weer onder de wol, of de slaapkamerdeur gaat open en de vrolijke tweeling stapt naar binnen.

" Eindelijk wakker, zegt een van de meiden, we zitten al een uur te wachten ".

" En waarop dan wel " vraag ik.

" We willen je iets laten zien " zegt de ander en ze kijkt haar zus aan.

Beiden trekken hun nachtkleding uit, opmerkelijk zedige pyjamas dragen ze trouwens en staan lachend voor me.

" Nee " kreun ik.

Ann en Grace staan voor me, in al hun naaktheid. Prachtig zien ze er uit, met prachtige tietjes en dito kutjes. En deze keer zijn het twee kale kutjes, want Ann heeft de hare nu ook kaal geschoren.

" Laat me raden, jij bent Grace? " zeg ik tegen de linker, opzettelijk een andere naam noemend dan die ik denk.

" Mis " schatert Ann het uit.

" Er is maar een manier om er achter te komen " zegt Grace met een grijns.

" Waarschijnlijk wel " zeg ik, het spelletje meespelend.

Ze kruipen bij me op het bed en ik kus ze om de beurten. Al snel streel ik hun tietjes en dwaal verder naar beneden af. Allebei voelen ze even glad aan, ongetwijfeld een werkje dat ze net hebben verricht. Ze voelen ook al lekker nat aan, net alsof ze zich al een tijdje op dit moment hebben verheugd.

" Hebben jullie je vingers niet kunnen stilhouden? " vraag ik spottend.

" Kutje scheren kan errug geil zijn " zegt degene die ik voor Grace hou.

" Is dat zo? " vraag ik lachend.

" Geloof haar maar " lacht de ander, waarschijnlijk Ann dus.

Ik blijf ondertussen de meiden stimuleren, die genietend hun ogen sluiten. Ik kijk ze aan, deze geile tweeling, waar ik al zoveel plezier mee heb beleefd. Langzaam voer ik het tempo op, maak ze nog geiler dan ze al zijn. Hijgend ondergaan ze mijn liefkozingen en als ze een voor een de ogen weer open doen, zie ik de dromerige blik erin weerspiegeld. Even trek ik mijn vingers uit de kutjes en ga er eens goed voor zitten. Ik wil ze laten komen, wil ze dat orgasme bezorgen waar ze zo naar verlangen. Om dat gelijktijdig te doen bij beide vrouwen is niet eenvoudig, maar ik ga toch een poging ondernemen. Tussen Ann en Grace in heb ik me genesteld, twee vingers in elk kutje gestopt. En ik voer de druk bij ze op. Wild stimuleer ik ze en laat mijn vingers het werk doen, stimuleer hun klit zo goed als ik kan. De ademhaling van de tweeling versnelt, dat wat ik met mijn vingers doe windt ze meer dan op. Van beide kanten word ik aangemoedigd om door te gaan, ze te laten komen op mijn vingers. Het verbaast me niet dat de slaapkamerdeur opeens opengaat en Katja naar binnenstapt. Het lawaai dat Ann en Grace produceren is dusdanig, dat ik me de nieuwsgierigheid van Katja goed kan voorstellen. Zwijgend gaat ze met haar rug tegen de muur staan, haar ogen op het spektakel dat zich op het bed afspeelt gericht. Inmiddels kronkelen Ann en Grace op het bed, bijna toe aan hun hoogtepunt. Natuurlijk lukt het niet om beiden tegelijk hun hoogtepunt te laten beleven, dat zou ook wel heel veel van ons drie gevraagd hebben, maar het scheel niet veel. De eerste die komt blijkt Grace te zijn, die fel op mijn vingers klaarkomt, een gil smorend met haar hand. Ze kermt het uit van genot, genietend van elk ogenblik. Ann komt niet veel later en zij houdt zich helemaal niet in. Ze gilt haar genot de wereld in en zoals te doen gebruikelijk spat het vocht in het rond. Mijn hand zit onder het vocht als ik me uit haar kutje terugtrek, terwijl Ann langzaam op adem komt.

Katja stapt dan naar voren toe, nog steeds niets zeggend. Toch zie ik dat er van enige opwinding wel sprake is bij de blondine, want haar tieten gaan met haar ademhaling behoorlijk op en neer en dat is een prachtig gezicht in haar weinig verhullende nachtkledij. Katja loopt naar mij toe en het eerste wat ze doet is mijn vingers af te likken, de smaak van beide dochters proevend. Ann en Grace kijken met grote ogen toe, dit is iets wat ze nog niet eerder meegemaakt hebben. Als mijn vingers eenmaal schoongelikt zijn laat Katja haar nachtkledij op de grond vallen en staat naakt voor me. Ze blijft prachtig om te zien, ook deze ochtend weer.

" Neuk me " zijn de eerste woorden die ze zegt.

Dan pas heb ik door dat mijn pik rechtovereind staat, door alle opwinding met Grace en Ann en nu met de aanwezigheid van Katja. Katja grijpt mijn lul beet, trekt me met een paar lange halen af en gaat dan eenvoudig op het bed liggen. Haar benen heeft ze gespreid, een duidelijke uitnodiging voor mij. Aarzelen doe ik niet, ik plaatst mijn pik tegen haar opening aan en dring vervolgens het kutje van Katja binnen. Ze slaat haar benen om me heen en ik begin haar te neuken. Heerlijk om deze vrouw weer te bezitten en ik geef me al snel helemaal aan haar. De wereld om me heen begint te vervagen, Ann en Grace verdwijnen naar de achtergrond, alleen Katja en ik schijnen nog te bestaan in deze omgeving. Geconcentreerd naai ik Katja, met lange, diepe halen, steeds dieper in de blondine doordringend. Haar gezicht is van geilheid vertrokken, duidelijk geniet ze van mijn pompende pik. Zo gaan we een tijdje door, genietend van elkaar en de spanning steeds verder opbouwend. Af en toe veranderen we van standje, ik neem de blondine van achteren en voor een korte periode neem ik de blondine zelfs tussen haar tieten, haar even de mogelijkheid biedend op adem te komen. Maar al snel zit ik weer in haar kutje, laat mijn lul heen en weer gaan. Katja heeft het niet meer, haar orgasme nadert met rasse schreden. Katja fluistert iets in mijn oren en ik trek me uit het kutje van de blondine. Ze ligt op haar rug, benen gespreid, haar vingers gaan als een razende heen en weer. Haar gezicht loopt rood aan, kreunen ontsnappen aan haar lippen.

" Kom hier " fluistert ze tegen haar dochters.

Ann en Grace komen dichterbij, kijken met grote ogen naar hun moeder, die op het punt staat om klaar te komen. Van dichtbij zien ze hoe Katja verkrampt, hoe het orgasme haar treft. Kutvocht spuit naar buiten toe, over beide dochters spattend, die een verschrikt gilletje slaan.

" Ik kom, yes, o yes " gilt Katja, ten volste genietend van dit heerlijke orgasme.

Met een glimlach blijft ze op het bed liggen, even op adem komend. Maar dan is het weer tijd voor actie. Ze klimt op me, begeleidt mijn pik in haar. En niet in haar kutje, maar in haar kontje. Mijn lul is al lekker vochtig en haar eigen sterretje heeft ze met vocht ingesmeerd. Zuchtend laat ze zich zakken en voelt de lul langzaam in haar kontje verdwijnen. Ann en Grace kijken met grote ogen toe. Ze weten dat Katja van anale seks houdt, dat heeft ze meer dan eens tegen haar dochters verteld, maar om het met eigen ogen te zien is een ander verhaal. Langzaam begint Katja op me deinen, terwijl ik zo diep mogelijk in haar probeer door te dringen. Mijn handen zijn om de tieten van Katja gevormd, om haar zo nog wat extra stimulatie te verlenen. Het is voor ons allebei genieten geblazen en al snel wordt het me allemaal te veel. Lang zal ik het niet kunnen volhouden, maar probeer mijn orgasme nog wat uit te stellen. Opeens mengt Grace zich ook nog eens in het spel en nestelt zich bij ons op het bed. Ze begint het kutje van haar moeder te strelen en als Ann dit ziet kan ze niet achterblijven natuurlijk. De tweeling verwennen hun moeder en Katja slaat een luide gil van plezier. Het voelt zo geil om door haar eigen dochters gestimuleerd te worden, dat ze prompt door een tweede orgasme wordt getroffen, opnieuw haar dochters trakterend op kutvocht. Dit te zien is voor mij ook te veel en grommend schiet ik vervolgens mijn zaad in het kontje van Katja. De blondine glijdt van me af, zaad stroomt uit haar opening en vindt bij Grace en Ann gretig aftrek. Mijn lul wordt schoongelikt en er komt een einde aan deze opwindende momenten.

We spoelen ons snel af onder de douche, ik samen met Ann, Katja met Grace en eten vervolgens een ontbijt in de veranda. Geen van ons heeft moeite genomen om kleren aan te trekken en naakt nuttigen wij het eten. Ann en Grace raken niet uitgepraat over deze ochtend en ik kan ze zonder meer begrijpen. Ik heb weinig geilere momenten meegemaakt in mijn leven als dit. Als het eten allemaal verorberd is blijven we een tijdje in de zon zitten. Ik sluit voor een moment mijn ogen en schijn zelfs even weg te zijn gedommeld. Wakker word ik als ik een hand op mijn lul voel, die me zachtjes aan het aftrekken is. Ik doe mijn ogen open en kijk in het lachende gezicht van Ann. Ik twijfel geen moment dat het Ann is, want een stukje opzij hoor ik de stem van Katja.

" Je kust lekker, Grace " hoor ik de blondine zeggen.

Grace antwoordt niet, want Katja en zij zijn inmiddels weer in een tedere tongzoen verwikkeld. Ann heeft inmiddels mijn lul in haar mond genomen en pijpt me in een rustig tempo, waardoor ik weer helemaal tot leven kom. Ann heeft echt aanleg om een man met haar mond te plezieren en ik geef me dan ook helemaal aan de brunette over. Een warm, loom gevoel komt over me heen en mijn blik dwaalt weer naar Katja en Grace. Nog steeds kussen moeder en dochter elkaar, maar inmiddels strelen vingers elkaars intieme delen. Ik vraag me af hoe Katja zich nu moet voelen, nu ze zo aan het seksen is met haar eigen dochter. Ann laat mijn lul aan haar mond ontsnappen en ook haar blik blijft op Katja en Grace hangen. Katja stopt net een vinger in het kutje van Grace, die een gelukzalige glimlach op haar gezicht heeft.

" Geil, of niet? " vraag ik Ann zachtjes.

" Dat kun je wel zeggen " kreunt Ann als antwoord.

" Zou je Grace haar plek in willen nemen? " vraag ik verder.

" Hmmm, ik wil best seks hebben met m'n moeder, ja. Maar dat komt er vast wel een keer van, voorlopig heb ik genoeg aan deze jongen " geeft ze lachend antwoord, speels in mijn lul knijpend.

Ann klimt op mijn lul, begeleidt hem in haar jonge kutje en laat zich dan zakken. Zachtjes begint ze op mijn lul te deinen, mij met haar grote ogen aankijkend. Wat voelt ze weer lekker aan en mijn heupen gaan als vanzelf omhoog. Ik pak de brunette stevig beet en begeleidt haar bij het deinen. Een lekker ritme hebben we al snel te pakken. Haar kutje spant zich om mijn lul heen en al snel breekt het zweet me uit. Ann weet me op te winden en hoe! Ik pak haar tietjes beet, masseer de bollen en zie een geile blik op het gezicht van de brunette verschijnen. Ik zie hoe Katja inmiddels tussen de benen van Grace is gedoken en haar dochter aan het beffen is. Haar tong dartelt speels in het kutje van de brunette en even later neemt ze het genotsknopje van Grace onder handen. Grace gilt het uit van plezier, Katja weet duidelijke de juiste snaar bij haar te vinden. Ik kijk gefixeerd toe, zonder een moment Ann te vergeten. Zweetdruppeltjes vormen zich inmiddels bij de brunette, die duidelijk meer en meer opgewonden raakt. Haar tong gaat over haar lippen heen en ze sluit haar ogen. Ik zie al voor me hoe we zo ons hoogtepunt gaan beleven, als Ann me opeens verrast.

" Neem me in m'n kontje " zegt de brunette zachtjes.

Ik kijk in haar grote ogen, zie het verlangen erin weerspiegeld. Ze hoeft me niet te vertellen dat het haar eerste keer zal zijn, haar hele houding drukt dit uit. Ze heeft gezien hoe Katja heeft genoten en wil dit nu ook ervaren. Ik laat Ann van me glijden, steek twee vingers in haar kutje en smeer vervolgens haar sterretje zo goed mogelijk in. Ann gaat dan voor me liggen, haar benen gespreid. Ik zet mijn lul tegen haar kutje aan en stoot vervolgens bij haar naar binnen. Met lange halen neem ik haar nu, tot het moment daar is dat ik me uit haar terugtrek. Ik duw haar iets verder naar achteren en zet mijn lul tegen haar sterretje aan. Ze bijt op haar tong als ik voorzichtig bij haar naar binnendring. Ik hou rekening met Ann, doe uiterst voorzichtig en laat haar wennen aan mijn lul. Haar vingers gaan langs haar klitje heen, de pijn van de indringer in haar kontje compenserend. Ik zie de uitdrukking op haar gezicht veranderen op het moment dat het genot de overhand begint te krijgen. Langzaam begin ik haar in haar maagdelijk kontje te nemen, steeds iets verder doorstotend.

" Yes, yes, yes " laat Ann haar instemming blijken als ik iets sneller in haar heen en weer ga.

Haar klitje blijft ze in een iets rustiger tempo verwennen en haar ogen staren gefascineerd naar de lul in haar kontje.

" Grace, ik word in m'n kontje genaaid " hijgt ze in de richting van haar tweelingzus.

Maar deze heeft geen oog voor haar. Katja heeft het heft in handen genomen op een manier die haar nauwelijks adem laat halen. Vol valt ze het kutje van Grace aan, haar vingers diep in het grotje gestoken. Vol zet de druk erop, steeds sneller gaan de vingers heen en weer. Grace gilt het uit en tranen verschijnen in de ooghoeken van de brunette.

" Mam, je maakt me gek " gilt ze het uit, haar gezicht van genot vertrokken.

Dicht zit Grace nu tegen haar orgasme aan, niet lang zal het meer duren voor ze gaat komen. En dan verrast Katja haar dochter. Opeens voelt ze een vinger in haar kontje verdwijnen en dat zorgt bij Grace voor een luide gil, die diep uit haar binnenste komt. Dit wordt de brunette te veel. De vingers in haar kutje en kontje en de druk op haar g-spot, het laat de dijken bij Grace breken. Luid gillend komt ze klaar en voor het eerst in haar leven spuit er vocht bij haar naar buiten. Grace komt spuitend klaar en ze kan het nauwelijks bevatten. Katja kijkt het met een grote glimlach aan en kust Grace op haar lippen. Langzaam komt deze op adem, nog steeds niet gelovend wat haar net is overkomen.

Of we het willen of niet, maar natuurlijk worden onze ogen naar Katja en Grace getrokken. Op het moment dat Grace klaarkomt uit ook Ann een luide kreet. Het orgasme bij haar zus is voor haar de trigger om ook te komen en luid kreunend ondergaat ze haar eigen orgasme. Ik stoot nog een aantal maal in Ann door en trek me dan uit het nauwe holletje terug en spuit mijn zaad over de buik en tieten van de brunette. Voldaan zakken we naast elkaar en blijven hijgend liggend. Wat een begin van de dag! Weer zoeken we de douche op en kleden ons dan eindelijk aan. Later die dag brengen Ann en Grace me terug naar mijn hotel, waar ik de rest van de dag aan het zwembad doorbreng. Mijn gedachten keren steeds weer terug naar Katja en haar geile dochters. Een ding besef ik heel duidelijk, de vakantie is nog lang niet voorbij!

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Katja En Haar Dochters - 3


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Pap, Vond Mama... - 2Door: Zorro
Gelezen: 7808x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter
22-04
8.9
:: VerjaardagsfeestjeDoor: Fiona
Gelezen: 28689x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Vrienden Van Familie, Vader, Dochter, Ontmaagding, Tiener, Pijpen, Neuken
19-04
8.6
:: Pap, Vond Mama... - 1Door: Zorro
Gelezen: 32737x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-04
8.8
:: Stille Wateren... - 14Door: CT69
Gelezen: 8627x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oom, Nicht
18-04
8.9
:: Moeders, Zo Kan...Door: Rudolf
Gelezen: 36612x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
18-04
9.1
:: Verwisseld Met Miriam - 7.1Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 9753x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
16-04
8.5
:: Nooit Verwacht - 6Door: Sharif
Gelezen: 10003x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-04
8.5
:: MarloesDoor: Mike1970
Gelezen: 30923x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Borsten, Van Eerste Keer Naar Hoer
15-04
8.9
:: Verwisseld met Drielingen... - 6.8Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 7666x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-04
8.8
:: Nooit Verwacht - 5Door: Sharif
Gelezen: 12827x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-04
8.9
:: Mijn Lieve DochterDoor: Zorro
Gelezen: 30092x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags:
13-04
8.8
:: Zwangere Moeder En...Door: Jan329
Gelezen: 23061x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-04
8.1
:: Nooit Verwacht - 4Door: Sharif
Gelezen: 20242x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-04
8.9
:: Dit Wil Ze Meer Doen Met OpaDoor: Hottie
Gelezen: 12664x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
11-04
8.9
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 13Door: Borrie70
Gelezen: 12397x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-04
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net