Opwindend.Net
Ik ging rechtop in bed zitten toen ik een vloerplank hoorde kraken in de hal. Buiten was het donker. Het was ook doodstil, door zware sneeuwbui die de hele nacht als een dikke witte deken gevallen was. De klok op het scherm van mijn mobiele telefoon vertelde mij dat het een half uur na middernacht was, wat betekende dat het nog ten minste vier uur zou duren, voordat de sneeuwploeg de weg voor ons huis sneeuwvrij zou maken, een noodzakelijke taak, zodat de vrachtwagens weer konden rijden naar de steengroeve een paar kilometer verder.

In het pikkedonker zei ik: "Ben jij het, Danny?" Want het moest wel mijn zoontje zijn omdat er niemand anders in huis was.

Er viel een pauze van een paar seconden, voordat ik de metalen klik hoorde van de ouderwetse klink die werd opgetild. Het was een oude deur, net zo oud als het huisje zelf, en dat was al eeuwen oud. De deur was een ouderwets type, zoals je zou verwachten in een stal of een schuur. De klink was een simpele haak. In een dunne metalen plaat zat een haak om de deur stevig te kunnen sluiten, en de haak was verbonden met een lepelvormige tong aan de buitenkant. Drukte je op de tong, dan tilde je de haak op, de deur ging open, en je liep dp de slaapkamer in, zo werkte het.

De deur ging open en een vaag verlichte rechthoek verscheen in deuropening. Ik kon nauwelijks iets onderscheiden, maar ik zag een schaduw door de rechthoek heen glijden, het was iemand die mijn slaapkamer binnenkwam.

De stem van mijn zoontje klonk zacht en verlegen.

"Ik heb het koud, mams" zei hij.

Ik zuchtte geŽrgerd en zei: "Danny, ga naar je eigen bed."

Hij antwoordde: "Mag ik heel even naast je liggen, mams?"

Ik voelde dat mijn matras bewoog, terwijl Danny als vanzelfsprekend op mijn bed ging zitten.

"Nee, dat mag je niet!" zei ik, geÔrriteerd over het gedrag van mijn zoon. "Je hebt het niet echt koud. Het is maar een smoesje!"

"Alsjeblieft," zeurde Danny. "Het is echt koud, ik ben ijskoud en ik kan niet slapen."

Allerlei gevoelens kwamen in mij op. Mijn hart begon sneller te kloppen en ik voelde en vreemde angst, diep in mijn maag. Er zat ook schuldgevoel bij. Veel schuldgevoel. En verwarring ook. Mijn instinctieve reactie was, om mijn zoontje zijn zin te geven. Want Hij had het toch koud? Het was toch mijn taak, ja mijn moederplicht, om voor hem te zorgen?

"Ik ... ik weet het niet," aarzelde ik, twijfelend.

"Maar ik heb het echt heel koud, alsjeblieft mams, een paar minuten maar."

Ik zweeg en aarzelde hevig, ik was bang om ditzelfde nu al voor de tweede nacht gebeurde, en geen van ons beiden had er ook maar een woord over gesproken. We hadden vandaag onze dagelijkse bezigheden gedaan, alsof er niets aan de hand was, we hadden ons beiden gedragen, alsof er geen clandestien, nachtelijk bezoek was geweest, van mijn zoontje aan mijn bed.

"Niet, na wat er gisteravond is gebeurd," besliste ik.

Maar terwijl ik dat zei, wist ik al, dat ik zou toegeven. En Danny zou blijven zeuren, totdat ik toegaf. Het was het altijd gegaan als Danny iets wilde. Misschien was het mijn eigen fout geweest, om Danny te veel te verwennen toen hij jong was.

Na een nieuwe pauze zei Danny: "Ik beloof je, mams. Er zal echt niets gebeuren, deze keer!"

Ik zuchtte en haatte mezelf vanwege mijn zwakheid, toen ik zei:

"Nou goed dan, voor deze keer."

Ik schoof een stukje op, mijn nieuwe plekje voelde koud aan door mijn nachthemd heen.

"Kom er maar in, dan," voegde ik eraan toe en tilde mijn dekbed op. En als waarschuwing, zei ik meteen: "Twee minuten, dat is alles!"

"Twee minuten," bevestigde mijn zoontje, terwijl hij in de warmte van mijn bed gleed. En hij hield het wel een volle minuut vol, voordat hij begon. Ik hoorde de begeerte in zijn stem toen hij vroeg: "Mag ik tegen je aan komen liggen, mams?"

Zoals te verwachten was antwoordde ik: "Nee, Danny, ik denk niet dat het mag."

"Heel even maar, mams, dan zal ik vlugger warm worden."

"Danny, alsjeblieft ..." zei ik met een geŽrgerde zucht.

"Ik wil alleen maar een knuffel van je, hoor," zei hij, een beetje wrevelig.

Ik slaakte weer een diepe zucht en zei: "Verdomme Danny, jij wil altijd meer!"

"Het spijt me," antwoordde Danny. "Ik wil niet lastig zijn."

"Draai je dan maar om," zei ik. "Dan kom ik tegen jouw rug aan liggen."

Het bed piepte en planken kraakten, terwijl Danny zich omdraaide in het donker. Ik rolde op mijn zij en ging achter hem liggen.

"Hmm, dat is lekker, mams," zei hij tevreden, toen ik tegen hem aan lag.

"Denk erom, nog ťťn minuutje maar!" waarschuwde ik nogmaals.

Ik voelde mijn hartslag kloppen tegen Danny's rug. Ik wist dat hij lag te wachten, tot mijn hand weer onder het elastiek van zijn pyjamabroek zou gaan, en dat mijn vingers naar binnen zouden glijden, en mijn hand zijn erectie zou betasten, zoals gisteravond. Zoals ik gisteravond uit nieuwsgierigheid had gedaan, omdat ik dacht dat hij al sliep.

Het duurde langer dan de toegestane minuut. Sterker nog, ik bleef Danny veel langer knuffelen dan de twee minuten die ik hem in het begin had toegestaan. Maar toen er na vijf minuten nog geen enkel teken kwam, dat mijn hand zou afdwalen naar zijn pyjamabroek, begon Danny te kronkelen en rolde zich half op zijn rug.

"Mijn arm slaapt," klaagde hij.

Ik antwoordde: "Misschien moet je dan maar teruggaan naar je eigen bed."

"Nee, nog niet," zei hij. "Maar kunnen we niet ruilen? Zodat ik op mijn andere arm kan gaan liggen?"

Er klonk een dubieuze toon in mijn stem toen ik zei: "Ik denk het niet. Ik vind dat het lang genoeg heeft geduurd. We moeten echt stoppen hiermee, Danny. Het wordt mij een beetje te ... intiem."

"Ik vind het juist hel lekker," zei hij op een verlangende toon. "Het is zo lekker warm. En ik ben toch jouw zoon? Het is helemaal niet raar, om bij eigen moeder in bed te liggen, als je het koud hebt."

Ik snoof boos en zei: "Dat is het nou precies! Omdat jij mijn zoon bent, is het juist raar, Danny. Je bent nu te groot daarvoor. Je bent al zestien. Je bent veel te groot om nog in mijn bed te liggen. Het hoort niet."

En met een zucht zei ik: "Als iemand dit wist ..."

Danny greep meten zijn kans. Vlug zei hij: "Hoe zou iemand dit nou te weten kunnen komen? Wij zijn helemaal alleen in huis. En er ligt een halve meter sneeuw buiten. Niemand kan hier komen en ons betrappen, zeker niet midden in de nacht. En ik, ik zal het aan niemand vertellen, mama. En jij?"

"Doe niet zo gek", sputterde ik tegen. "Natuurlijk vertel ik dit niet tegen iemand. Tegen wie zou ik het in vredesnaam zeggen?"

Opgetogen zei Danny: "Dus dan mag ik achter je komen liggen?"

Ik gaf het op en met een zucht zei ik: "Goed dan, maar hoogstens twee minuten en dan ga je weer naar je eigen bed.!"

Ik draaide me af van mijn zoon. Ik ging op mijn zijkant liggen en hoorde het bed kraken toen Danny zich omdraaide en ik voelde de warmte van zijn jongenslichaam tegen mijn rug. Toen ik een stijve bobbel tegen mijn billen voelde duwen, besefte ik, met een golf van angst, dat dit de erectie was van mijn eigen zoontje was. Ik deed mijn best om het te negeren. Ik deed alsof het niet bestond, alsof ik de seksuele opwinding van mijn eigen zoontje niet voelde, daar tegen mijn lichaam aan.

"Je ruikt heerlijk," zei Danny.

Zijn erectie drukte tegen mijn billen aan. Zijn arm schoof door de ruimte tussen mijn nek en het hoofdkussen, en vond zijn weg, zodat Danny mij kon omhelzen, met zijn arm om mij heen.

Toen kuste hij mijn nek.

Ik wrong mezelf los. Ik trok mezelf weg van mijn zoontje, leunend op een elleboog, terwijl ik me omdraaide om hem terecht te wijzen.

Ik siste: "Wat denk je wel, dat je aan het doen bent?"

Zijn stem klonk berouwvol. "Het spijt me, mams, maar ik ... ik liet me meeslepen. Je ruikt ook zo heerlijk. En je was zo lekker warm. En ik lag al half te slapen, mams!"

"Je mag mij niet kussen, Danny, dat is niet goed! Ik ben je moeder. En een moeder zoen je niet op die manier!" Ik zweeg even, schraapte mijn keel terwijl mijn wangen gloeiden werden van schaamte.

"En ... En ik kon je ding ook voelen," zei ik verwijtend.

"Ja, ik heb dat kietelende gevoel weer," zei hij.

Ik wist wat hij bedoelde. Danny bedoelde dat hij opgewonden was. Ik had dat eerder meegemaakt. Gisteravond, toen ik mijn hand om diezelfde erectie had gelegd, die nu tegen mijn lichaam lag gedrukt.

"Je moet nu echt naar je eigen bed gaan, dan kun je het daar zelf doen," zei ik.

Wervelende emoties kwamen in mij op, en Danny antwoordde:

"Mag ik het niet hier doen, mams? Ik ben net lekker warm, mam. Ik zou het beter hier kunnen doen en dan meteen teruggaan naar mijn eigen bed." Ik moest nee zeggen, hij mocht het hier niet doen! Niet in mijn bed, dat zou walgelijk zijn, verdorven en immoreel! Maar in plaats daarvan kwam er een diepe zucht uit mijn mond en ik zei:

"Als je maar opschiet, Danny. Doe het dan maar snel en dan meteen uit mijn bed!"

Een moment later, na wat kronkelen waardoor ik merkte dat mijn zoon zijn pyjamabroek naar beneden schoof, begon het bed zachtjes te schudden.

Ik hoorde hem zeggen: "Oh ... Oh, ja, dat is lekker."

"Wees stil, Danny," zei ik. "Ik wil het niet horen. Gewoon opschieten en snel afmaken! Want dit is verdomde verkeerd. Ik kan haast niet geloven dat ik dit laat gebeuren."

Het bed schommelde en mijn zoon kreunde. Ik kon horen dat Danny zijn hand over zijn schacht bewoog, het zuigende geluid veroorzaakte een glinstering een en zeer ongeoorloofd gevoel helemaal diep in mij. Precies daar waar het kietelde.

Toen hoorde ik dat mijn zoontje stopte en hij vroeg: "Mams, ik vroeg me af, of je ..." Zijn stem was donker van genot.

In een opwelling van angstig voorgevoel vroeg ik: "Of ik wat ...?"

Danny stotterde: "Eh, ... wil je mij niet helpen? Net zoals je gisteravond deed?"

"Nee, Danny!" zei ik streng. "Dat kan echt niet. Je zou het zelfs niet mogen vragen." Toen gaf ik een lange reeks van geŽrgerde zuchten en zei:

"Ik had je beter helemaal niet binnen moeten laten. Ik had kunnen weten dat je het opnieuw zou proberen."

"Ik kan er niets aan doen," klaagde Danny in het donker. "Het is die jeukende kietel. EN het komt door jou, mams. Je bent zo lief..."

"Stop met zeuren, nu meteen!" zei ik zo streng als ik kon. "Je moet het snel afmaken. En daarna moet je weggaan."

"Ik probeer het," hoorde ik hem zeggen. Zijn woorden klonken gespannen, hij deed een serieuze poging om zijn climax te bereiken.

Toen drong pas tot mij door, wat er ging gebeuren en ik vroeg:

"En waar ga je het laten? De vorige keer maakte je mijn bed helemaal smerig. Waar ga je ... met al jouw spul heen?"

"Ik zou je nachthemd kunnen gebruiken, als je het uittrekt," opperde Danny terwijl het bed bleef wiegen.

"Maar dan zou ik helemaal naakt zijn," zei ik. "Ik weet niet of ik dat wel een goed idee vind."

"Dan zal ik proberen om er geen puinhoop van te maken," gromde Danny. "Maar ik kan niets beloven."

Tor mijn eigen verbazing merkte ik dat ik rechtop ging zitten en mijn nachthemd over mijn hoofd trok. Ik stak het kledingstuk in het donker naar waar ik dacht dat mijn zoontje lag.

Een koude lucht wind langs mijn blote lichaam. Mijn tepels werden stijf in reactie op die kilte. "Neem dit dan maar," zei ik. "Gebruik het, en dan uit mijn bed!"

Danny nam mijn nachthemd aan en even later voelde ik het bed weer bewegen en hoorde de soppende geluiden van Danny's vuist om zijn pik.

"Mams?" vroeg mijn zoontje aarzelend, terwijl zijn andere hand mijn blote dijbeen aanraakte. "Het zou echt sneller gaan, als je mij hielp."

"Ik heb toch gezegd," zei ik korzelig, "dat ik dat niet ga doen, en je mag mij ook niet aanraken!" En ik duwde Danny zijn hand weg van mijn been.

"Mag ik dan wel naar je kijken?" vroeg Danny, en een seconde later klikte het bedlampje aan en mijn slaapkamer lichtte op in een zwakke gloed.

Ik bekeek mijn vertrouwde meubilair. De kaptafel die nog van mijn moeder was geweest, stond tegen de muur aan het uiteinde van het bed. Ik zag de deur, die op een kier stond, de gang erachter, de muren waren bedekt met het bloemetjesbehang dat ik al lang had willen veranderen. Het was een interieur waar ik zo aan gewend was, dat ik het niet langer waarnam. Het was dezelfde kamer waar ik al decennia in sliep, en die ik geŽrfd had van mijn moeder, net als die kaptafel en alle andere meubels in het huis. Ik had alleen het beddengoed tien jaar geleden vervangen. Een gloednieuwe aankoop. Het bedlampje stond op een klein houten nachtkastje, net zoals aan mijn kant van het bed, maar mijn bedlampje brandde niet.

Het enige dat anders was dan anders, was de aanblik van mijn zoontje, die zijn stijve ding masseerde, met zijn hongerige en verlangende blik op mij gericht, starend naar mijn twee blote borsten. Omdat hij zo naar mij keek, voelde ik een ongewilde golf van opwinding. Het was echt niet mijn schuld, ik kon het gewoon niet helpen.

"Je hebt echt geweldige tieten, mams!" hoorde ik mijn zoontje bewonderend opmerken. Zijn ogen gleden weer naar mijn gezicht, terwijl hij er kreunend aan toevoegde:

"Eigenlijk ben je heel mooi, mams!"

Ondanks dat hij mijn zoontje was, was ik toch blij om hem dat te horen zeggen. Maar toen kregen mijn gezond verstand en moraliteit opnieuw de overhand.

"Dat mag je niet zeggen," zei ik. "Stop daarmee, en stop ook ermee, om zo naar mijn borsten te kijken."

"Dat kan ik niet," zei Danny met een snik terwijl zijn hand sneller bewoog. "Ik kan nu niet te stoppen met kijken. Alsjeblieft mams, laat me nou. Ik wil alleen maar naar je mooie lichaam kijken."

Het kostte mij veel wilskracht, maar ik wist mijn aandacht weg te trekken van zijn pompende hand, weg van die grote erectie.

Ik keek naar het gezicht van mijn zoontje en mompelde: "God Danny, schiet op en maak het af! Doe het gewoon en ga dan naar je eigen bed. En gebruik mijn nachthemd. Maak er geen rotzooi van."

"Als ik je tieten even zou mogen aanraken," antwoordde mijn zoontje, dan zou het veel eerder voorbij zijn, ik beloof het!" En zijn ogen werden enorm groot en hij keek weer naar mijn blote borsten.

Ik zuchtte en onderdrukte mijn eigen verlangens om mezelf aan te raken tussen mijn benen. Ik was verbaasd door de reactie van mijn lichaam, de tinteling in mijn clitoris en van het feit dat ik voelde dat ik nat werd van opwinding.

"Verdomme Danny," zei ik mopperend. "Je drijft het wel weer ver door, of niet?"

Ik knarste met mijn tanden en sloot mijn ogen. "Nou vooruit dan maar," zei ik. "Je mag ze eventjes aanraken. Maar alleen mijn borsten! En ik wil er zelf niet naar kijken. Want dit is zo verdomde ..., zo verdomd verkeerd!"

Ik wendde mijn hoofd af en Danny's vingers betastten mijn borsten. Ik hoorde hem kreunen, een lange zucht volgde, terwijl hij zijn stijve lul kneedde en kneep. De aandacht van mijn zoontje bewoog zich van de ene bolle tiet naar de andere, en het bed piepte terwijl hij pompte zijn pik, Zijn adem kwam nu in rafelige flarden, wat ik opvatte als een teken, dat hij bijna ging klaarkomen.

"Ben je er al bijna?" vroeg ik hoopvol.

"Oh mama," zei hij, "Ik wil er echt even aan zuigen, het spijt me, maar ..." En toen voelde ik zijn hete adem tegen mijn borst. Ik voelde het bed bewegen, alsof een aardbeving de kamer deed schudden. De mond van mijn zoontje hapte in een van mijn tepels, zijn tong draaide rond, zijn tanden knabbelden aan het stijve tepelvlees.

"Danny dat mag je niet doen!" riep ik. Ik opende mijn ogen en zag dat Danny zijn linkerhand gevuld op mijn borst had, en zijn mond zoog aan mijn tepel, zijn ogen waren gefixeerd op mijn gezicht. Hij lag op zijn knieŽn, zijn rechtervuist om zijn lul en zijn lippen gingen van mijn ene borst naar de andere, zijn gekreun werd gedempt door mijn zachte borsten.

"Heel even maar," zei Danny tussen twee monden vol van zijn eigen moeders tieten. "Het komt nu heel snel, mams. Ik beloof het je."

Het was echt een plezierig gevoel, toen zijn lippen en zijn tong aan het werk waren met mijn tepels. En hij was mijn grote borsten aan het hanteren op een manier die mij wel beviel. Hij deed het niet ruw, maar hij was ook niet overdreven zachtjes. Mijn zoontje deed het allemaal goed, het kauwen en zuigen en knijpen tot groot genoegen van zijn moeder. Beschaamd over de gloed van verlangen, die ik voelde terwijl mijn zoon aan mijn tieten zoog, hapte ik naar adem en wilde dat hij zou opschieten.

"Opschieten," zei ik streng. "Nu moet je het echt afmaken, Danny. Spuit het eruit en laat je moeder dan met rust. En dit zal nooit meer mogen gebeuren! #n probeer me nooit meer voor de gek te houden, dat je het koud hebt, midden in de nacht."

Danny was zo opgewonden, dat hij alles accepteerde op dat moment. Hij had zijn lippen over mijn tepel, zijn tong op mijn vlezige areola's, de zware borsten van zijn eigen moeder in zijn hand. Danny probeerde altijd hoe ver hij kon gaan, hij ging altijd over elke grens die ik had getrokken. Zijn opwinding was zodanig dat hij roekeloos werd.

"Het zou nog sneller gaan als ik met mijn pik over je buik mag wrijven, mams," zei hij hijgend en keek mij aan. Hij was nog steeds op zijn knieŽn, terwijl het dekbed nog tot aan mijn middel zat.

"Als ik hem even over je buik mag wrijven, dan kan ik het veel sneller kunnen afmaken. Veel sneller, dan met alleen maar aftrekken."

Dit echt te ver! Vlak nadat hij het had gezegd, zag Danny de uitdrukking van mijn gezicht heel boos worden. Ik sloot mijn ogen en haalde heel diep adem, en hierdoor zwollen mijn borsten op, zodat ze helemaal vooruitstaken. Danny keek toe en kreunde bij de aanblik van mijn grote borsten en hun schotelgrote areola's. Ik wist heel zeker dat ik mijn hoofd moest schudden en zijn verzoek moest afwijzen. Danny wist immers heel goed, dat dit een schandalig iets was, om te vragen. Zelfs in zijn vergevorderde staat van opwinding, kon hij toch niet van mij verwachten dat hij met zijn pik mijn onderbuik zou mogen aanraken? Nee, dat ging echt tien stappen te ver!

Maar mijn mond ging open en ik zei iets ongelofelijks, echt verbazingwekkend!

"Eigenlijk zou ik je dat niet moeten laten doen," zei ik na een lange ademhaling. Ik schudde mijn hoofd en keek hem aan, met een wazigheid in mijn ogen, die Danny wel herkende maar niet helemaal kon thuisbrengen.

"Maar als ik het doe, dan is het echt het laatste, dat ik voor je wil doen!"

Danny's hand stopte met rukken en ik tilde het laken op om mijn benen te ontbloten. Ik schopte het laken weg en spreidde mijn benen, mijn hand daalde af, en spreidde mijn schaamlippen uit elkaar, het roze van mijn vagina glinsterde tussen het donkere vachtje op mijn schaamlippen.

"Kniel maar tussen mijn benen en schiet een beetje op," zei ik. "Wrijf dat ding dan maar over mijn buik, als dat helpt. Vooruit. Maak het snel af."

Danny schrok ervan, verbluft door de aanblik van de dik behaarde driehoek op mijn onderlichaam. Hij gniffelde, starend naar mijn vlezige schaamlippen en het rechtopstaande boontje van mijn clitoris.

"Eh ... meen je het echt?" vroeg Danny, niet gelovend dat ik hem zijn zin gaf.

"Wees maar snel, voordat ik van gedachten verander! Heb je wel enig idee hoe slecht en pervers is dit? En maak er niet zo'n rotzooi van als de vorige keer. Gebruik mijn nachthemd om alles in op te vangen. Jij bent er aansprakelijk voor, dat je die rommel niet weer op mijn gezicht spuit, zoals gisteren. Ik wil dat spul niet op mijn gezicht. En ik wil het ook niet op mijn tieten, denk erom!"

Toen Danny eenmaal doorhad dat het mocht, kroop hij vlug naar voren, zich niets meer aantrekkend van de winterkou. Hij kroop op zijn knieŽn naar voren en hield zijn geslacht in zijn hand. Hij kwam boven mij, terwijl ik mijn dijen wijd uitspreidde, mijn vingers duwden mijn vlezige schaamlippen uit elkaar.

Danny liet zich zakken en wreef de eikel van zijn pik over mijn onderbuik.

"Oh fuck, mama," kreunde hij, met zijn blik op mijn borsten gericht. Hij huiverde en zijn aandacht verschoof naar beneden waar zijn pik over mijn blote buik bewoog. Mijn schaamlippen raakten de onderkant van zijn ballen.

"Je bent mooi, mama, je hebt een geweldig mooi lichaam!"

"Ik ben al bijna veertig," antwoordde ik. "Ik ben al lang niet meer zo mooi als vroeger, Danny."

"Maar je bent nog steeds prachtig," zei hij. "Mijn vrienden zouden je allemaal wel willen neuken."

"Danny," waarschuwde ik. "Zeg dat niet tegen mij, dat is niet iets wat je tegen je moeder zou moeten vertellen. Maak het nu snel af en ga dan naar je eigen bed. Ik krijg het koud en ik wil gaan slapen. Het is al heel laat. En dit is zo verkeerd! Wij mogen niet ... ik bedoel, ik zou niet ... "

Danny bewoog nu zijn heupen heen en weer, zodat de stam van zijn pik over de glibberige plooien van mijn vagina gleed. Hij noch ik hadden die heerlijke pik nog onder controle. Hij gleed en glibberde heen en weer terwijl Danny zichzelf omhooghield boven mij, op twee gestrekte armen. Ik lag onder hem, mijn borsten bibberend, mijn benen gevouwen bij mijn knieŽn, mijn dijen uitgespreid, en een ongearticuleerd gekreun kwam uit mijn keel. Danny slikte en hijgde en durfde zijn lul steeds ietsje lager te duwen, dan eigenlijk zou moeten, totdat zijn eikel het lichaam van zijn moeder aanraakte, op een zeer intieme en totaal ongeoorloofde plaats!

Het was een plek waar hij helemaal niet hoorde te zijn. Het was een overtreding van ongekende proporties, brutaal en gewaagd en helemaal verkeerd!

Ik voelde dat Danny boven mij kronkelende met als gevolg, dat zijn eikel begon te drukken tegen mijn opening, en zijn paddenstoel glipte op de een of andere manier plotseling naar binnen.

Danny slaakte een kreet van verbazing toen hij de smeltende omhelzing voelde, die strak om zijn schacht zat. Hij was al halverwege in mij, en hij staarde stomverbaasd naar onze plotselinge koppeling.

"Danny!" hijgde ik met wijd opengesperde ogen. "Ik heb niet gezegd dat je hem erin mocht stoppen! Dat mag echt niet! Dat zou incest zijn en dat is verkeerd. Nee Danny, we mogen niet neuken!"

Ik kon niet begrijpen hoe Danny erin geslaagd was om zijn lul in de kut van zijn moeder te laten glijden, maar ik wist zeker dat hij het niet opzettelijk had gedaan, hoewel ik daar niet op zou durven zweren. Maar nu was hij daar eenmaal was, wilde ik hem niet van mij afduwen. Mijn gevoelens waren gewoon te subliem om ze te kunnen negeren.

"Een paar slagen maar, mams ... " slaagde Danny erin om uit te brengen, en zijn lul gleed verder naar binnen, helemaal tot aan zijn kloten. "Een paar slagen, mams, en dan trek ik hem eruit en ruk me af totdat ik klaarkom."

"Oh mijn God, ik kan niet gewoon niet geloven dat je lul in mij zit," antwoordde ik. "Wat kwam dat? Hoe kon dat gebeuren? Je mocht toch alleen maar wrijven over mijn buik, en niet erin? Vlug, haal hem eruit!"

Danny kreunde en gromde en trok zijn lul gehoorzaam naar buiten. Maar toen hij hem er met grote inspanning bijna helemaal uit had, gleed hij plotseling weer terug naar binnen, en mijn kutje nam zijn gehele lengte in zich op, in ťťn soepele beweging.

"Ik weet echt niet, hoe het kon gebeuren, mams," zuchtte Danny en zijn tanden knarsten van genot. "Maar hij zit er nu eenmaal in, mams, en ik zal heus niet langer dan een paar slagen doorgaan!"

"Maar je hebt niet eens condoom om!" zei ik, met mijn bezorgde blik gericht op zijn gezicht. "En dat is echt heel slecht, Danny! Je mag dit niet doen zonder condoom!"

"Een paar slagen maar, mams, dat is alles. Dan haal ik hem eruit!"

"Oh God, nou vooruit dan maar, maar zorg ervoor dat je niet binnenin mij gaat spuiten. Dat wil ik niet. Je bent nog pas zestien, maar je spul zal zeker al wemelen van de vruchtbare zaadcellen!"

Ik keek gespannen toe, terwijl Danny zijn slagen maakte. Ik zag zijn schacht eruit komen bij elke slag, de hele lengte besmeurd met slijmerig vocht van ons beiden.

"Mams," zuchtte Danny. "Waarom ben je eigenlijk zo nat?"

"Omdat het zo verdomde lekker voelt, om jouw lul in mij te hebben," antwoordde ik. Mijn heupen begonnen nu ook te bewegen, terwijl ik me inspande om Danny's slagen op te vangen met mijn lichaam.

"Maar het is wel incest, Danny, ik ben je moeder en jouw lul heeft niet het recht om daar te zijn waar je nu bent! Je zou mij niet mogen neuken. Het is fout. Maar het voelt zo heerlijk voor mij, om je lul on mij te voelen bewegen. Ik kan er niets aan doen. Ik weet dat we dit niet zouden moeten doen samen, maar voelt zo heerlijk! Je mag me neuken! Echt neuken! Maar alleen deze ene keer. Daarna zullen we het nooit meer doen. En zorg ervoor, dat jij hem op tijd eruit haalt. Maar neuk mij nu maar gewoon."

Zo liet ik het allemaal gaan. Ik bezweek voor de verlangens van mijn lichaam, Ik was ontsteld over wat ik liet gebeuren, geschrokken door de duistere aandrang die ik voelde. Maar de enorme sensatie van dit streng verboden neuken, maakte mij alleen maar geiler en natter. De enorme smerigheid van het neuken mijn eigen zoontje maakte mij totaal opgewonden en botergeil.

Want het was mijn eigen zoon, mijn eigen Danny die nu binnenin mij bewoog. Ik kon niet geloven dat ik echt met hem neukte, laat staan zonder condoom, zijn blote lul glibberig van mijn sappen soppend in mijn hunkerende kutje.

"We mogen dit echt nooit meer doen," kreunde ik. "Alleen maar deze ene keer!"

"Goed mams," antwoordde haar Danny. "Eťn keer is genoeg!"

Ik ervoer een merkwaardig mengsel van schuldgevoel en afschuw, vanwege het genot om zijn pik in mijn kutje te voelen stoten. Ik kreunde en hijgde en schoof omhoog om op mijn ellebogen te kunnen rusten. Ik greep mijn borsten vast, om te voorkomen dat ze gingen rollen en wiegen, mijn wijsvingers wreven over mijn tepels, terwijl ik vol ontzag naar beneden keek waar onze twee lichamen aan elkaar gekoppeld waren.

"Oh God, we zijn echt aan het neuken," kreunde ik en keek naar het gezicht van mijn zoontje. De waarheid was te veel voor mij om te verwerken. "Is het echt jouw pik, Danny, die daar in mijn kutje zit?" vroeg ik, alsof het een totale verrassing voor mij was.

"Ik hou van je, mams. Ik vind het heerlijk om dit te doen met jou," zei hij terwijl hij zijn hoofd naar me toe bracht om mijn mond te kussen. "Ja mams, we zijn echt aan het neuken!" hijgde hij. "Ik ben jou aan het neuken, mams. Ik neuk jou en het voelt zo verdomde lekker!"

"Kom niet klaar in mij," mompelde ik en mijn ogen werden wazig. "Je mag niet binnenin mij klaarkomen, schatje, want je sperma ..."

Ik zei het wel, maar ik meende het niet. Diep van binnen verlangde ik ernaar dat mijn zoontje mijn kutje zou laten overstromen met zijn zaad. Het zou het ultieme hoogtepunt van dit smerige, vuile, perverse spel. Het was, alsof ik altijd al had geweten hoe dit zou eindigen. Toen ik hem had horen aankomen buiten mijn slaapkamerdeur, toen had ik al geweten dat dit zou eindigen met zijn stijve lul in mijn kut, en dat ik pas zou kunnen slapen, als het zaad van mijn eigen zoontje uit mijn kut zou sijpelen. Ik had het lang proberen te voorkomen, maar toen zijn lul eenmaal over mijn klitje gleed, had ik mijn verstand verloren en toegelaten dat zijn pik in mijn kut gleed.

Danny was nu heel dichtbij! Ik zag dat hij het amper nog uithield en op het punt stond om zijn stortvloed van zaad los te laten. En ik wist dat hij in staat om een enorme stroom sperma te produceren, want dat had ik gisteravond gezien, toen ik zijn jongenspik had leeggemolken. Maar ik wilde dat zijn zaad mijn hele vagina zou overstromen, ik wilde voelen dat het sperma van mijn eigen zoontje mijn baarmoeder besproeide, ik wilde zijn gekreun horen in mijn oren, terwijl ik hem afhielp van zijn enorme begeerte en hij al zijn liefdeszaad in mijn lichaam zou laten stromen.

"Mam, sorry", hoorde ik Danny mompelen. "Ik ga zo..."

"Ja, doe het maar, Danny," riep ik, en mijn heupen bewogen sneller. "Als je moet klaarkomen, laat het dan maar gaan. Je mag het in mij doen. Ja, ik wil dat je het in mij doet! Vul mammies kutje maar met jouw sperma. Houd van me, lieverd. Houd van mij zoals elke zoon van zijn moeder zou moeten houden. Geef het allemaal aan mij en laat me zien hoeveel je van je moeder houdt!"

En ik kuste hem, terwijl hij bibberde en kreunde en het zaad van zijn begeerte in mijn kutje pompte. Ik kuste de open mond van mijn zoon, zijn sperma stroomde in golven naar binnen, zijn lul spoot als een vulkaan, totdat hij helemaal leeg was.

"Oh mama," hijgde Danny, toen zijn lul eindelijk naar buiten gleed. Hij liet zich naast mijn zijkant zakken, zijn borst hijgend van inspanning, zijn pik helemaal nat van de sappen van zijn moeder en zijn eigen sperma. "Oh mama, ik kan gewoon niet geloven wat er gebeurd is. Oh God, he was ongelooflijk."

"En dit is ook niet eenmalig, Danny," zuchtte ik. "Want het gaat vast nog vaker gebeuren, dat weet ik zeker."

"Mams? Maar je zei ..." Danny staarde mij aan, zijn ogen wijd open van verbazing.

"Je mag vanaf nu elke avond bij mij slapen," zei ik tegen hem. "Dan kunnen we elke avond elkaar liefhebben zo veel als we willen. En we zullen neuken, mijn liefje, zo vaak als we willen. En ik zal je pijpen ... En je mag me likken. We zullen alles met elkaar doen en niemand zal het ooit te weten komen."

Ik kuste de mond van mijn zoon, mijn tong zocht de zijne. De kus duurde schijnbaar eindeloos, want de betekenis van mijn woorden troffen Danny diep.

"Meen je het echt?" hij snakte naar adem.

Ik glimlachte en knikte.

"Ja, ik meen het," zei ik. "En nu, doe het licht uit en knuffel mij van heel dichtbij. Laten we nu proberen om een beetje te slapen zodat we morgenvroeg opnieuw de liefde kunnen bedrijven."

Einde

Zoek naar meer verhalen van Anoontje...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (18)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ben, De Schaamhaarkapper...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 1344x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Kwartet, Anaal, Scheren, Neuken
25-05
9.1
:: Bioscoop Met Mama - 2Door: Marc
Gelezen: 10065x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stout, Ondeugende Aanrakingen
24-05
8.5
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 6Door: Grumpy Loe
Gelezen: 5475x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Kwartet, Anaal, Scheren, Neuken
23-05
8.8
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 5Door: Grumpy Loe
Gelezen: 7870x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Kwartet, Anaal, Scheren, Neuken
23-05
8.5
:: Bioscoop Met Mama - 1Door: Marc
Gelezen: 15813x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Seks, Likken, Verleiden
23-05
8.3
:: Naaien Met Zoon En VriendDoor: Swaantje
Gelezen: 13567x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Pijpen, Naaien
23-05
8.2
:: Verlangen Naar Mijn...Door: Borrie70
Gelezen: 14760x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
22-05
9.2
:: Verlangen Naar Mijn... - 1Door: Borrie70
Gelezen: 20806x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags:
22-05
9.0
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 4Door: Grumpy Loe
Gelezen: 12459x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Aftrekken, Broer
21-05
8.8
:: Lars Mijn ZoonDoor: Zorro
Gelezen: 23793x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Zoon En Moeder
20-05
8.8
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 17Door: Borrie70
Gelezen: 7644x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
20-05
8.9
:: Mijn Nicht En... - 2Door: Matthijs
Gelezen: 18345x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd, Nicht, Pijpen, Vingeren, Taboe, Incest
20-05
9.1
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 3Door: Grumpy Loe
Gelezen: 14896x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Beffen, Scheren
20-05
8.8
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 14119x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
8.8
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 19211x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 5713x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.4
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!