Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Pap, Ik Kan Niet Slapen - 3

“Pap, daar mag ik toch helemaal niet naar binnen?”.

Merle probeert me tegen te houden terwijl ik haar mee wil nemen de seksshop in.

“Liefje, je ziet er uit alsof je 21 bent. Denk je dat iemand je tegen zal houden?”

Merle sputtert niet meer tegen en laat zich naar binnen leiden. Het is een moderne ‘erotische boutique’, zoals dat tegenwoordig mag heten. Mooi en modern ingericht. Het is binnen niet druk, maar het publiek bestaat uit een paar jonge meiden en een echtpaar. Niet de oude vieze mannetjes die je je hier voorstelt. Merle en ik vallen niet op, afgezien van ons leeftijd verschil misschien.

Merle kijkt haar ogen uit. Ze gaat van lingerie, naar seksspeeltjes en bdsm artikelen. Ik kijk toe hoe de fantasie van Merle overuren begint te draaien. We zoeken samen eerst een sexy setje lingerie uit. Merle gaat het passen, maar wil me niet in de buurt hebben. Het moet een verrassing blijven hoe het haar staat. Daarna kiest ze een enorme kunstpik uit en stel ik haar voor om ook een mooie design dildo mee te nemen. Nog wat glijmiddel en we kunnen na het afrekenen weer snel naar buiten.

Met onze aanwinsten in een onopvallende neutrale tas in de hand wandelen we weer terug naar het hotel. Ik merk een aantal keer dat Merle haar pas versnelt.

In het hotel laten we er geen gras over groeien. Nog voor de kamerdeur achter ons gesloten is, beginnen we elkaar al uit te kleden. Merle zoent me gepassioneerd. Ik ben wat verbaasd. Tot nu toe was het echt rauwe seks. Nu sijpelt er een beetje romantiek doorheen. Ik weet niet goed of ik dat wel wil.

Nog voor ik Merle’s jurkje af kan pellen, pakt ze de tas en verdwijnt ze de badkamer in. Binnen een minuutje stapt ze de kamer weer in. Ze ziet er adembenemend uit. Ze heeft een miniem zwart kanten stringetje aan waarin haar volle billen magistraal mooi tonen. Haar grote borsten worden ietwat opgetild door de zwart kanten bh. Haar borsten duwen tegen elkaar wat een enorm erotisch effect geeft.

‘Like what you see?”, zegt ze met een gemaakt hese stem.

Mijn ietwat vermoeide pik klopt alweer pijnlijk tegen mijn onderbroek aan. Merle ziet het en beschouwt het als voldoende antwoord.

Merle start een zwoel liedje op haar smartphone en begint voor me te dansen. Ze draait met haar billen naar me toe en zakt langzaam op mijn schoot. Ze twerkt mijn pik naar een nieuwe staat van hardheid. Ze draait zich om op mijn schoot en duwt haar volle borsten tegen mijn gezicht. Ik ruik de restjes van de parfum die ze daar waarschijnlijk vanmiddag heeft gespoten. Ik geniet van de volle zachtheid tegen mijn gezicht.

Tijdens de lapdance, frunnikt Merle mijn stijve door mijn boxer gulp. Ze houdt haar stringetje opzij en leidt mijn lul haar kronkelende kutje in. Ik kom niet diep door de houding waarin ik zit, maar ik geniet van de rust die nu eindelijk in onze seksspel is gekomen.

Merle leunt wat naar achteren waardoor ik mijn lul wat dieper in haar poes kan duwen. Ik voel hoe mijn voorhuid langzaam over mijn eikel naar achteren glijdt en ik probeer met haar mee te bewegen om dit gevoel te versterken.

Mijn telefoon gaat.

Dat kan helemaal niet. Ik heb mijn telefoon op stil staan. Alleen voor Merle en mijn vrouw Sandra zal de beltoon klinken. Merle zit op mijn schoot met mijn lul steeds dieper in haar. Het kan dus alleen Sandra zijn. Ik twijfel of ik opneem, maar ik ben instant uit mijn seksroes geschoten. Merle nog niet helemaal, maar ze snapt dat we dit niet kunnen laten gaan. Ze reikt naar de telefoon en geeft hem aan mij.

“Heeeee schatje. Je raadt nooit waar ik nu ben’, hoor ik aan de andere kant van de lijn.

“Hoi lieverd, hoe is het?”, probeer ik voorzichtig.

Sandra pikt het niet echt op en gaat gewoon verder.

“Ik sta beneden in de lobby. Verrassing. Als Merle je mag verrassen, dan mag ik dat natuurlijk ook”

Merle kan het gesprek moeiteloos volgen en is al in actie gekomen. Ze is van mijn schoot geklommen en is zich aan het aankleden. De sekstoys gooit ze in haar weekendtas en stopt haar knuffelbeer er boven op. Snel ruimt ze de ravage op en checkt de ruimte op sporen van onze seks escapades.

“Ik heb om een andere kamer gevraagd. We krijgen kleine suite waarin een extra bed wordt gezet voor Merle. Kom jij naar kamer 715 samen met Merle, of zal ik jullie op komen halen?”, ratelt mijn vrouw.

“Ik gooi mijn spullen in de koffer en dan komen we naar boven”

Alle magie van het moment is weg. Merle is ineens weer mijn 16-jarige dochter en niet meer mijn minnares. Ze heeft haar sexy jurkje weer aan, maar de glans is er voor mij even af.

Na 5 minuutjes hebben we de boel aan kant en gaan we naar de 7e verdieping met koffer en weekendtas.

Sandra doet de deur open en duwt een glas champagne in mijn handen. Ze zoent me innig op mijn mond en knijpt even in mijn kont.

“Ik heb je zo gemist de afgelopen dagen. Dat gaan we snel goed maken”, fluistert ze in mijn oor.

Merle slaat het gade en wurmt zich langs ons de suite in.

“Mahaaam, doe eens niet zo klef”

Merle kijkt naar de champagnefles en dan naar mij.

“Ik ga mijn best doen”, fluister ik terug.

Ik loop verder naar binnen en geef Merle ook een glas champagne.

“Hee, ze is nog geen 18 hoor”, stribbelt Sandra tegen.

“Maakt toch niet uit. Ze kan beter de smaakt leren met ons erbij dan ergens een keer comazuipen in een drank-keet.”

Sandra kust me nog een keer.

“Merle, mag ik je vader even een uurtje lenen? Ik heb het bubbelbad laten vollopen en ik wil even een paar dagen eenzaamheid goed maken”

“Als jullie gaan seksen, doe het dan niet te luidruchtig. Dat is nogal awkward voor mij”, zegt Merle met een 16-jarige puber verontwaardiging.

Dit is niet de vamp die ik de afgelopen 24 uur om me heen heb gehad.

Even later zitten we in bad. Nadat we onze glazen leeg hebben, laat Sandra geen tijd verloren gaan. Onder water voel ik hoe Sandra mijn pik beetpakt en zacht aftrekt. Ik zoek ondertussen haar kutje en streel zacht haar klitje. Sandra zoekt mijn mond en begint wild te tongen. Ik laat me meevoeren en geniet met volle teugen. We zijn van dagelijks neuken in onze begin jaren langzaam afgezakt naar 1 a 2 keer per maand. Toch kan ik er wel erg van genieten als we seks hebben.

Sandra is een klein beetje aangeschoten door de champagne en het hete water.

“Ga jij eens op de rand zitten”, gebied ze me.

Ik doe wat me gevraagd wordt en hijs me uit het water. Mijn lul steekt stijf vooruit en wordt meteen aangevallen door de hongerige mond van Sandra. Sandra pijpt niet vaak, maar het valt me wel meteen op dat ze het een stuk beter doet dan Merle.

Sandra likt en zuigt vol overgave. Ze trekt me ondertussen ook met hele lange halen af.

“Zeg, word je oud, of heb je zoveel zitten rukken de afgelopen dagen? Normaal zou je allang gekomen zijn.”

Ik antwoord niet en trek Sandra omhoog uit het water. Ze draait haar kont naar me toe en laat zich dan met haar kutje over mijn lul zakken. Zacht en sensueel neuken we zo een tijdje.

Plots zie ik hoe Merle ons bespied door een forse kier in de deur. Sandra merkt dat ik Merle gezien heb.

“Merle, kom maar binnen hoor”, zegt Sandra plots.

Ik schrik enorm en mijn lul is instant slap.

Merle stapt naakt de badkamer binnen.

“Ik denk dat je even uitleg nodig hebt”, grinnikt Sandra.

“Merle heeft me een tijdje geleden al in vertrouwen verteld dat ze heel nieuwsgierig is naar seks en dat ze het niet met een jongen van haar eigen leeftijd durft te doen. Na lang praten zijn we tot de conclusie gekomen dat jij meer in aanmerking komt omdat jij veel vertrouwder bent. Tot nu toe kwam het er niet van, vandaar dat ik ook naar Berlijn gekomen ben, om dit maar eens in goede banen te leiden.”

Ik ben verbluft. Zeker ook vanwege de afgelopen dag. Weet Sandra dit nu wel of niet, vraag ik me af.

“Vind jij dit goed?”, vraag ik aan Sandra.

“Als ik mee mag doen van jullie”, zegt ze geil.

Ik ken mijn vrouw niet op dit moment.

“Pap, mam, willen jullie me inwijden”, zegt Merle om de situatie een goede draai te geven.

“Natuurlijk schatje”, zegt Sandra terwijl ze verwachtingsvol naar me kijkt.

“Natuurlijk liefje”, zeg ik terwijl mijn brein overkookt.

Sandra draait zich om en zakt weer het water in. Ze begint me weer te pijpen en gelukkig is de situatie eigenlijk zo geil, dat ik weer snel op sterkte ben. Sandra stopt en wenkt Merle. Merle zakt op haar knieën naast het bad en komt ook snel dichterbij met haar mond. Voorzichtig alsof ze het voor het eerst doet, zoent ze mijn eikel en neemt hem dan voorzichtig in haar mond.

Ik kan niet voorkomen dat ik zacht begin te kreunen. Ik kijk naar Sandra die met grote ogen en een glimlach zit toe te kijken hoe haar dochter haar man pijpt. Merle heeft me de afgelopen 24 uur erg verrast, maar Sandra kan er ook wat van.

Sandra geeft wat aanwijzingen en wisselt ook af en toe af. Ik ben in de zevende hemel. Ik word gepijpt door de twee belangrijkste vrouwen in mijn leven. Ik maak me alleen een beetje zorgen over mijn prestaties. Ik zou normaal gesproken allang gekomen zijn, maar nu kan ik, mede door de overvloed aan seks, nog even. Ik hoop niet dat het erg opvalt.

“Wil je me neuken, pap?”, vraagt Merle.

“Ik heb geen condooms, liefje”, zeg ik voor de vorm.

“Dat hoeft ook niet echt. Ze heeft een spiraaltje en jij hebt zover ik weet geen geslachtsziekte”, zegt Sandra.

Sandra staat op uit het bad en droogt zich snel af.

“Kom mee naar de slaapkamer”, zegt ze tegen Merle.

“Jij mag over een minuutje komen”, zegt ze tegen mij.

Een minuut later stap ik de slaapkamer in en kijk recht de kutjes van de dames in. Ze staan voorovergebogen over het bed met hun kontjes en kutjes naar achteren. Mijn verwarring heeft plaats gemaakt voor seksuele overmoedigheid.

“Wie wil eerst”, vraag ik brutaal.

“Je dochter”, zegt Sandra.

Ik ga achter Merle staan. Ik duw mijn eikel tegen haar poes-lipjes en glij millimeter voor millimeter tergend traag naar binnen. Als ik mijn lul halverwege in haar kutje heb, hoor ik Merle een pijnlijk kreetje uitslaan.

“Voorzichtig lieverd’, zegt Sandra.

Merle doet net of ik haar zojuist ontmaagd heb, en ik besluit het spelletje mee te spelen. Ik neuk haar heel voorzichtig en langzaam totdat ze begint te kreunen. Dan verhoog ik mijn tempo.

Nu is het tijd voor Sandra. Ik trek mijn lul uit de zeiknatte kut van Merle en ram hem in een keer bij Sandra naar binnen. Sandra vloekt, maar kreunt meteen erna luidruchtig. Ik neuk haar wild en hard. Sandra reikt met een hand tussen haar benen en vingert zichzelf ook op een ruige manier. Mijn vrouw is zo geil van de situatie geworden dat een orgasme niet lang op zich laat wachten. Sandra komt wild klaar terwijl ik niet stop met neuken. Pas als ik merk dat ze over haar orgasme heen is, trek ik mijn lul terug.

Merle is op bed gaan liggen met haar benen open voor me. Ik kniel op het bed tussen haar benen, trek haar op mijn bovenbenen en duw mijn lul diep in haar. Nu neuk ik haar minder voorzichtig dan net, maar niet zo wild als Sandra.

Sandra is weer bij positieven en bemoeit zich ook met ons spel. Ze speelt zachtjes met Merle’s klit. Door onze houding waarin Merle half op mijn schoot hangt terwijl ze op haar rug ligt, kan Sandra heel makkelijk bij haar klit. Ik zie Sandra even twijfelen en dan buigt ze voorover om Merle te likken. Merle kreunt harder en harder. Ik voel aan alles dat ze ook op de rand van een climax zit. Ik trek mijn lul uit haar poes en laat mijn eikel tussen haar schaamlippen naar boven glijden. Sandra heeft nu een klitje en een pik om te likken.

“Pap, wil je me vol spuiten?”, vraagt Merle.

Ik kijk naar Sandra en die knik instemmend.

Ik duw mijn lul weer diep in haar grot en stamp hard op en neer. Ik voel hoe mijn zaad door mijn lul omhoog komt en vloekend en grommend spuit ik Merle’s kutje weer vol.

Sandra vingert Merle hard en terwijl ik mijn laatste straal zaad in Merle spuit, voel ik hoe ze klaar komt. Weer spuit Merle een beetje. Sandra schrikt geamuseerd naar achteren, maar gaat door met vingeren.

Het duurt even voor ik weer goed en wel bij mijn positieven ben. Ik zit nog steeds met mijn lul in Merle. Onze kruizen zijn nat van het geil, het zaad en het orgasme vocht van zojuist.

“Merle, dat spuiten moet je mij leren”, onderbreekt Sandra de stilte.

Dan zegt ze;

“Zowiezo, hoop ik niet dat jullie moe zijn, want wat mij betreft, gaan we nog lang niet slapen”

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Pap, Ik Kan Niet Slapen - 5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ben, De Schaamhaarkapper...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 1344x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Kwartet, Anaal, Scheren, Neuken
25-05
9.1
:: Bioscoop Met Mama - 2Door: Marc
Gelezen: 10064x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stout, Ondeugende Aanrakingen
24-05
8.5
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 6Door: Grumpy Loe
Gelezen: 5475x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Kwartet, Anaal, Scheren, Neuken
23-05
8.8
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 5Door: Grumpy Loe
Gelezen: 7870x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Kwartet, Anaal, Scheren, Neuken
23-05
8.5
:: Bioscoop Met Mama - 1Door: Marc
Gelezen: 15813x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Seks, Likken, Verleiden
23-05
8.3
:: Naaien Met Zoon En VriendDoor: Swaantje
Gelezen: 13567x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Pijpen, Naaien
23-05
8.2
:: Verlangen Naar Mijn...Door: Borrie70
Gelezen: 14760x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
22-05
9.2
:: Verlangen Naar Mijn... - 1Door: Borrie70
Gelezen: 20806x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags:
22-05
9.0
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 4Door: Grumpy Loe
Gelezen: 12459x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Aftrekken, Broer
21-05
8.8
:: Lars Mijn ZoonDoor: Zorro
Gelezen: 23793x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Zoon En Moeder
20-05
8.8
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 17Door: Borrie70
Gelezen: 7644x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
20-05
8.9
:: Mijn Nicht En... - 2Door: Matthijs
Gelezen: 18345x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd, Nicht, Pijpen, Vingeren, Taboe, Incest
20-05
9.1
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 3Door: Grumpy Loe
Gelezen: 14896x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Beffen, Scheren
20-05
8.8
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 14119x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
8.8
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 19210x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 5713x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.4
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!