Opwindend.Net
Mijn broer en ik hebben samen een handeltje. Niet dat er geld in omgaat, maar we zijn compagnons in de lust. Hij studeert economie en ik doe dit jaar eindexamen VWO. We wonen nog thuis. Allebei zijn we gek op sex. We helpen elkaar aan geschikte kandidaten. Ik ken Riks smaak door en door, dus als het even kan nodig ik ‘s woensdags een blond meisje met lange benen uit, om bij ons thuis huiswerk te komen maken. Hoe meer ze op mij lijkt, hoe beter. Ondertussen neemt Rik een eerstejaars econoom zonder baard mee naar huis, om samen aan een of ander werkstuk te werken. De rest laat zich raden.

Na de gezamenlijke thee wil Riks studiegenoot wel even mijn kamer zien. Als ik de bovenste knoopjes van mijn blouse losmaak, is het doorgaans een gedane zaak.

Riks manoeuvre mag er ook zijn: na een paar minuten zegt hij: ‘Waar blijven ze toch, zullen we even gaan kijken?’ Dan neemt hij de Tatjana van de week mee naar boven. Aangekomen bij mijn kamer legt hij zijn oor tegen de deur en zegt: ‘Oei, die kunnen we maar beter niet storen.’ Dan gaat hij in volle lengte voor haar staan en zegt: ‘Wat zullen wij intussen doen?’ Ze smelt. Ze smelten altijd. Wie niet voor Rik smelt ...

Stiekem ben ik wel een beetje jaloers: de economiestudenten, die Rik voor me uitkiest mogen er zeker zijn, maar ik betrap me er soms op dat ik op het hoogtepunt fantaseer over hoe het zou zijn om een Tatjana te zijn. Dan denk ik aan Riks gezwollen penis, toen ik laatst per ongeluk de douche inliep en Rik zich met zijn ogen dicht stond af te trekken. Wat een geil gezicht. Wat een heerlijke jongen. Ik voelde de begeerte tot in mij tenen.

Ik vermoed dat de uitverkorenen vaak al weten wat hen te wachten staat en maar al te graag ons spelletje meespelen.

Vandaag gaat Bambi met me mee. Alleen haar lange benen en grote ogen tonen enige gelijkenis met haar beroemde naamgenoot, overigens een jongens-hertje. Ze is bloedmooi. Rik heeft haar al een tijdje op het oog: ‘Wanneer neem je Bambi nu eens mee?’

We fietsen, vrolijk kletsend over twee gehate klasgenootjes, naar ons huis. Ze heeft geen idee. Als we de woonkamer binnenkomen zitten Rik en zijn studiegenoot aan de eettafel. Koffie en minimarsjes; geen economieboek te herkennen. ‘Hoi, dit is Bambi’, stel ik haar voor. ‘John’, zegt Rik en wijst zijn studiegenoot aan, die er eerder als een voetballer uitziet dan als een economiestudent. Rik kijkt me aan met een brede smile. Dit is zijn wederdienst voor het lokken van Bambi. Wat een stuk, die John.

‘Zo, Bambi, wat ga jij na de zomer doen?’ neemt Rik het initiatief. Bambi antwoordt dat ze het nog niet precies weet, dat ze misschien wel een jaar gaat reizen. Ze kijkt, terwijl ze Riks vraag beantwoordt, met grote ogen naar John, die geïnteresseerd knikt. ‘En waar zou je dan naar toe willen?’ vraagt John. Vanaf nu stelt hij de vragen. ’Ik weet het niet, misschien naar Zuid-Amerika.’ ‘Wow’, zegt John, ‘en weet je al wat je daarna gaat doen?’ ‘Nog niet echt, maar in ieder geval iets met dieren’ zegt Bambi dromerig. ‘Goh’, zegt John, ‘met dieren.’

Hier verliest Rik de wedstrijd en, eerlijk is eerlijk, hij draagt zijn nederlaag niet echt als een gentleman. Als Bambi zegt dat ze een hamster heeft en geen vlees eet, kijkt Rik mij aan en draait zijn ogen helemaal naar boven. Ik probeer de situatie te redden en zeg tegen John: ‘Wil je mijn kamer zien?’ ‘Ja!’, zegt Bambi. We gaan met z’n 3-en naar boven. Eenmaal op mijn kamer gaan Bambi en John op de rand van mijn bed zitten en beginnen schaamteloos hartstochtelijk te zoenen. Als Bambi de bovenste knoopjes van haar blouse losmaakt, sluip ik de kamer uit. Ik laat de deur op een kier.

Beneden heeft Rik een biertje uit de koelkast gepakt. Hij kijkt me schaapachtig aan. ‘Zo zo, een hamster, gaaf joh.’ Ik pak ook een blikje bier. Na 10 minuten zegt Rik met een knipoog: ‘Waar blijven ze toch, zullen we anders even gaan kijken?’ We sluipen de trap op. We gaan op onze knieën voor de deur zitten en kijken naar binnen.

John heeft alleen zijn broek omlaag getrokken; hij heeft zijn schoenen zelfs nog aan. Bambi ligt op haar rug, met haar slip op haar enkels, haar rokje omhoog op haar buik, haar blouse half open. Ze hebben niet de tijd genomen om zich rustig uit te kleden. De urgentie van deze paring spat er vanaf. John is overgenomen door zijn dierlijke lust. Hij neemt haar als een wilde hengst. Bambi ondergaat het gedwee. Ze heeft zich onherroepelijk overgegeven. Bambi geniet van wat ze in John heeft losgemaakt. John´s machtige billen gaan op en neer. Soms verlaat zijn penis even het geslacht van Bambi. Dan zwaait zijn enorme penis machteloos heen en weer boven de buik van Bambi. Ze laat haar rokje even los, grijpt het gevaarte en duwt het met alle macht tegen haar gezwollen natte pruim. En dan stoot John zijn penis weer diep in Bambi. Zo diep dat er even kuiltjes in zijn billen ontstaan. Wat een natuurgeweld.

Mijn broer en ik blijven betoverd kijken hoe John onvermoeibaar doorgaat. Jaloers ben ik al lang niet meer. Alleen maar geil en verlangend. Als ik mijn hand in mijn broek steek, voel ik een kletsnat kloppend gleufje. ´Gaat het nog liefje?’, fluistert Rik. ‘En jij dan?’ fluister ik terug, terwijl ik in zijn gulp knijp. Ik voel dat het hem ook niet onberoerd laat. Ik maak de knoop van zijn broek los en open de rits. ‘Zo, geef dat monster maar wat ruimte’, fluister ik in zijn oor. Ik steek mijn hand in zijn broek en pak zijn warme, stijve penis stevig vast. Met mijn andere hand trek ik zijn slip naar beneden.

Bambi gaat steeds harder hijgen. ‘Ik wil het, ik wil dat je in me klaarkomt’, zucht ze. John gaat nog iets harder te keer. Ik hoor zijn lendenen tegen Bambi aan petsen. ‘Kom op John, spuit je ballen leeg in Bambi’, fluistert Rik. Hij gaat staan, neemt zijn penis in zijn hand en begint zich af te trekken. Ik ben het neukende paar op mijn bed op slag vergeten. Ik draai me om, mijn hoofd op 5 centimeter van de penis van mijn broer. Hij trekt de huid helemaal naar zich toe en duwt zijn ontblote eikel tegen mijn lippen aan. Ik open mijn mond, lik mijn lippen nat en laat de warme eikel naar binnen. Ik sluit mijn lippen heel voorzichtig. Dit is het lekkerste dat ik ooit heb gedaan.

Ik ga staan en fluister in Riks oor: ‘Oei, die kunnen we maar beter niet storen. Wat zullen wij intussen doen?’ Rik pakt mijn hand en trekt me mee naar zijn kamer. We gaan op het bed zitten en trekken op ons gemak onze kleren uit. We zijn allebei glad geschoren. Ik ga op mijn rug liggen. Rik buigt zich over me heen en kust één voor één mijn borsten. Daarna kust hij mijn buik. En dan duwt hij zijn gezicht in mijn kruis. ´Mmm, wat ruik je lekker en wat ben je heet´ zegt hij. ‘Mag ik…’ Ik laat hem zijn zin niet afmaken: ‘Ja, doe het. Ik wil dat je me neukt. Dat je je zaad loost in het hete poesje van je zusje!’

Rik gaat op me liggen. Zijn stijve penis ligt op mijn buik. Hij legt zijn hoofd op mijn schouder. Ik kriebel met mijn vingers op het midden van zijn rug, de plek waar bij een engel vleugeltjes groeien. Mannen hebben daar eeuwig kriebel. ‘Maar ...’, begint hij. ‘Hou nou op, maak je geen zorgen, ik gebruik de pil, ik wil het al heel lang. Al sinds ik je onder de douche zag rukken, viezerd.’ ‘Heb je naar me staan kijken? Je bent zelf een viezerd!´ Ik pak zijn hoofd, draai zijn gezicht naar me toe en steek mijn tong zo ver als ik kan in zijn mond. Ik voel zijn penis nog stijver worden op mijn buik.

Rik gaat op zijn knieën tussen mijn benen zitten en duwt zijn penis tegen mijn kutje. Steunend op zijn armen duwt hij zijn penis langzaam naar binnen. Dan trekt hij hem weer terug, maar niet helemaal: zijn eikel blijft in me. Hij duwt zijn penis weer diep in me. Nog steeds langzaam. ‘O, wat lekker!’ Het is precies zoals ik het in mijn fantasie voor me zag. Het rode hoofd van mijn broer, wellustig zondigend. Overgeleverd aan mij, overgeleverd aan de verlangende heetheid tussen mijn benen. Hij is voor even van mij. Beetje bij beetje voert hij het tempo op. In trance, voel ik hem steeds weer opnieuw stoten.

Als ik op het punt sta om klaar te komen stopt hij ineens. ‘Je bent zo lekker en zo geil, ik wil je nog even proeven’, zegt hij. Hij draait zich om en kust mijn lipjes. Dan likt hij heel voorzichtig tussen mijn lipjes. ‘Ik wil je penis’, hijg ik. Hij spreid zijn benen iets waardoor zijn penis voor mijn gezicht komt. Ik pak zijn penis en wrijf hem over mijn wang, over mijn neus. Dan kus ik zijn zak. Ik open mijn mond, zuig zijn ballen naar binnen en begin hem met mijn hand af te trekken. Nog geen minuut houdt Rik dit vol, dan komt hij klaar. Hij gaat rechtop zitten en spuit 6 stralen zaad op mijn borsten.

Voldaan gaat hij op zijn rug liggen. ‘Sorry, ik kon niet meer stoppen’, zegt hij. ‘Geeft niet, je kunt het vast nog wel een keer’, zeg ik met een glimlach. ‘Toch?’

Ik ga op hem zitten. Zijn leeggeschoten geslacht is niet keihard meer, maar ook niet slap. Ik wrijf een paar keer met mijn kruis over zijn plakkerige penis en voel hem beetje bij beetje weer zwellen. Echt hard wordt hij als ik hem in me laat. Ik laat me helemaal zakken, zodat hij diep in me zit. Dan begin ik op en neer te bewegen. Al snel begint Rik mee te bewegen. Ik focus op mijn eigen gevoel. En dat is fantastisch. Een warme penis dringt diep in me, keer op keer. Keer op keer, diep in me.

Het heerlijke gevoel van klaarkomen zwelt aan, neemt bezit van mijn hele lichaam: eerst in mijn buik en in mijn billen, dan langs mijn ruggengraat omhoog tot in mijn nek. Ik sluit mijn ogen, gooi mijn hoofd in mijn nek en span mijn schouders. Ik kom klaar met een heftigheid die ik tot nu toe niet kende. ‘Oeoeoeoe’, hoor ik, maar ik ben het niet zelf die deze oerkreet uitslaat. Het is Rik, die voor de tweede keer klaarkomt. Ook voor hem is het heftig. Ik ga op hem liggen. Hij slaat zijn armen om me heen. Op de gang hoor ik Bambi zeggen: ‘Waar zijn ze nou toch?’

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 240x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.7
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 4149x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8842x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 5723x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
9.0
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 18536x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 13866x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 11576x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.6
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 16748x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 6897x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 9261x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4155x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 7310x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 17234x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 23943x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
:: Vivian Op OntdekkingDoor: Dannoo
Gelezen: 18791x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Dochter, Pijpen, Neuken, Vingeren, Beffen, Spuiten,
13-05
8.6
:: Hawaiian FeestjeDoor: DoraStuurs
Gelezen: 16701x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Feest, Dansen, Neef, Nicht, Mama, Oom
12-05
7.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!