Opwindend.Net
Het was een van de warme dagen deze zomer en ik besloot lekker de stad in te gaan. Na een dagje winkelen en naar de luchtig geklede vrouwen te kijken, vond ik het tijd voor een drankje op het terrasje. Helaas waren de eerste drie terrasjes vol door het lekkere warme zomer weer. Bij het vierde terrasje zag ik nog één plekje open aan een tafeltje waar twee dames zaten. Ik liep het terras op en vroeg aan de dames of ze het erg vonden als ik ook aan het tafeltje plaats nam. Ik werd recht in mijn ogen aangekeken door één van de dames en er verscheen grote glimlach op haar gezicht. ‘Dat vinden wij geen probleem hoor, toch Lilly?’ zei ze terwijl ze naar haar buurvrouw keek.

Ik nam plaats op een stoel en bestelde een frisdrankje. De dames kletsten lekker door met elkaar en ik nam ze achter mijn zonnebril van top tot teen in me op. Mijn rechter buurvrouw had mooi lang blond haar met een licht krul erin. Een wit strak zittend topje waar haar borsten goed strak in verpakt waren. Haar borsten waren niet extreem groot, als ik moest gokken zou ik zeggen een lekkere ‘C’ cup. Onder dit topje droeg ze een strak zitten spijker rokje dat gewoon erg goed bij haar figuur paste. Haar leeftijd schatte ik ergens in de 30.

Mijn linker buurvrouw was denk ik iets jonger en had stijl licht rood haar. Ze droeg het in een mooie lange vlecht. Wat ik vond, dat dit haar jonger maakte. Ze had ongeveer de zelfde cup maat als haar, naar ik vermoede zus, wat ook verstopt zat in een topje maar dan een rode. Alleen had zij geen spijker rokje aan maar een wit spijker hotpants. Mijn glas oppakkend hief ik deze naar de dames en riep ‘Proost’. De dames onderbraken hun gesprek en proosten me terug. De blonde dame nipte nog even van haar glas wijn en zetten deze charmant neer. Ze stond op om naar binnen te gaan, naar ik vermoedde om naar de WC te gaan. Achter mijn zonnebril volgde ik haar en het was een genot om naar te kijken. Het spijkerrokje zat als gegoten om haar perfect gevormde billen. ten minste, ik vond ze perfect. Natuurlijk begrijp ik dat de ene van kleine kontjes houd en de andere van grotere. Maar deze classificeerde ik onder het kopje ‘perfect’. Mijn aandacht ging weer even naar mijn drankje en vanuit mijn ooghoeken genoot ik van mijn andere tafelgenoot die net van haar glas wijn nipte. Ik kon door mijn zonnebril heen zien hoe ze haar lippen tuitte om een slok te nemen. Het zag er zeer elegant uit, ook min of meer omdat ze bij het heffen van haar glas haar pink recht voor uitstak.

Bijna op het zelfde moment kwam de blonde dame weer het terras op lopen. Net toen ik haar kant opkeek trok ze haar rokje naar beneden om deze weer recht te trekken. Wat zag ze er toch lekker uit en alles klopte aan haar. Van haar haarstijl, tot haar make-up en van haar kleding tot haar rode pumps. Elegant nam ze weer plaats en ze zag me kijken hoe ik haar volgde. Ik zette mijn zonnebril af en sprak naar haar ‘Wat bent u een mooie vrouw’. Eigenlijk schrok ik van mijn eigen opmerking. Normaal ben ik niet zo en ook zo banaal zoals ik het zei. Ik vervolgde bijna stotterend ‘sorry, ik bedoel het niet seksistisch’. Gelukkig lachte ze naar me terug en zei ‘Dank u voor dit mooie compliment’. Het ijs was gebroken en ik vervolgde het gesprek. ‘U zus ziet er trouwens ook beeldschoon uit, ten minste, ik neem aan dat het uw zus is ik zie zoveel gelijkenis’. De blonde vrouw begon te blozen en zei ‘Dit is nog een mooier compliment, u bent een lieverd’ zei ze terug. Lilly mengde zich in het gesprek en zei ‘Hij is zeker een lieverd hé mams’. Ze zagen dat ik schrok en de blonde dame zei ‘geeft niks hoor, ik ben blij met het compliment. Trouwens mijn naam is Vanessa en dit is mijn dochter Lilly’. ‘Aangenaam ik ben Dave’ was mijn respons.

‘Willen jullie nog wat drinken?. Ik trakteer’ zei ik. Beide dames wilde nog wel een witte wijn en ik wenkte de ober naar onze tafel. Ik bestelde 3 witte wijn en de ober nam de bestelling op. ‘Witte wijn?. Dat is toch geen drankje voor een Macho’ zei Lilly. Ik voelde me op mijn gemak en zei naar waarheid ‘Ik ben ook geen Macho. Eerder altijd het luisterend oor, of de broer die ze nooit hebben gehad. Maar zeker geen Macho’. De dames draaide zich nu wat meer naar mij toe en Vanessa zei ‘het klinkt of dat het je dwars zit, zou je dan liever een Macho zijn?’. De ober bracht de wijntjes en ik nipte meteen van de mijne. ‘Ik denk het niet. Natuurlijk hoor ik de verhalen van Macho’s in mijn voetbal team. Maar ze zijn soms zo egoïstisch en vrouw onvriendelijk. En het zit niet in mijn DNA denk ik’ was mijn respons. De dames nipte ook van hun glas en ik zag dat Vanessa op dezelfde manier van haar glas nipte als Lilly. ‘Hoezo vrouw onvriendelijk?’ zei Lilly. Ik haalde adem en zei ‘Nou, de meeste opmerkingen zijn over seks. En hoe snel ze in je broekje willen komen. Noem me ouderwets, maar waar is de romantiek gebleven. En ik vind dat seks van beide kanten moet komen. Niet alleen om dat de man het wilt’. Venessa keek me aan en zei zwoel en zacht ‘Jij ben echt een lieverd. Zo kom je ze niet vaak tegen. Het klopt dat vaak de mannen zo snel mogelijk in je broekje willen komen. Soms is dat ook precies wat ik wil. Maar zoals je zegt het ontbreekt dan aam romantiek’. ‘Maar Dave, werkt jouw aanpak dan wel?’ zei Lilly gevat. ‘Eigenlijk niet. Zoals Veldhuis en Kemper in dat liedje schreven. Ben ik eerder de ‘pinpas’ dan het ‘matras’. Maar ik kan er ook genieten, om te zien dat een vrouw het naar haar zin heeft.’ Zei ik. ‘Maar Neuken zit er niet bij’ zei Lilly snel. ‘Lilly, dat zeg je niet!!!’ zei Vanessa tussendoor. ‘Geeft niks, en ze heeft gelijk. Macho’s neuken meer maar wij behagen meer en soms worden we beloond, denk ik dan maar’.

Ondertussen waren we al een paar wijntjes en uurtjes verder. Het was zo gezellig aan tafel dat we de tijd helemaal vergaten. Tot Vanessa op haar horloge keek ‘Lilly het is al 5 uur en we moeten nog eten maken’. Lilly keek naar Vanessa en zei ‘Geen paniek mams. Het eten ligt klaar in mijn koelkast het moet alleen nog gekookt worden’. ‘Ja maar daar heb ik nu net geen zin meer in na al die wijn’ was Vanessa haar respons. ‘Als jullie dat niet erg vinden kan ik wel koken voor jullie hoor, Ik vind koken leuk’ zei ik. Lilly en Vanessa keken elkaar aan en zeiden bijna tegelijk ‘Dat mag, loop maar mee met ons’. Ik rekende af en liep met de dames mee van het terras af. Lilly haakte zich in aan mijn linker arm en Vanessa aan mijn rechter arm. Samen liepen wij richting het huis van Lilly dat gelukkig niet ver lopen was.

IN het huis van Lilly aangekomen keek ik even snel rond en zag dat ze het gezellig had ingericht. Ik vroeg waar de keuken was en wat er aan eten was. Vanessa pakte me bij mijn arm beet en loodste me naar de keuken. Ze opende de koelkast en haalde daar de boodschappen uit. In de onderste lade lagen de pannen, en toen ze diep bukte zag ik haar mooie kont strak in het spijker rokje spannen. Mijn lul reageerde meteen en ik kon nog net hem verleggen zodat het niet voor Vannessa zichtbaar was. ‘Hier is het Dave. Leef je uit en laat ons maar genieten’ zei ze en verliet de keuken.

Ik begon met koken en toen het bijna klaar was riep ik ‘Waar zijn de borden en bestek?’. Lilly kwam aangelopen en opende een bovenkast. Ze moest op haar tenen staan om bij de borden te komen. Ik aarzelde niet en pakte haar in haar zij vast en tilde haar iets op. ‘Dank je wel’ was haar snelle reactie. Toen ze de borden vast had liet ik haar tussen mijn handen naar beneden glijden. Mijn handen raakte de zijkant van haar borsten aan. ‘Sorry dat was niet mijn bedoeling’ zei ik tegen Lilly. ‘Geeft niets, eigenlijk was het wel lekker’ zei ze. Ze draaide zich om naar de bestek laden en ondanks dat het niet nodig was qua hoogte, drukte ze haar kont naar achteren zodat het witte spijkerstof strak om haar kontje spande. Ik keek van boven af op haar strakke kont toen ze ineens nog een stap naar achter deed. Haar kont kwam nu tegen mijn kruis aan waar mijn lul al wat dikker in was geworden.

‘Sorry’ zei ze. ‘Geeft niets, eigenlijk was het wel lekker’ zei ik snel. En voelde meteen mijn wangen kleuren. Lilly liep de keuken uit en liet het koken weer aan mij over. Ik dekte de tafel en stak de kaarsen aan die er al op stonden. De borden en bestek lag ik op de placemates en de servetten vouwde ik in een leuke waaier. ‘Aan tafel’ riep ik en liep naar de keuken om het eten te halen. Toen ik terug kwam zaten de dames al op hun plaats en waren verrast naar wat ik gemaakt had. Ik diende het eten op en vulde de glazen wijn weer. Ik schepte eerst voor Vanessa op en daarna voor Lilly. Het was een genot om te zien hoe de dames genoten van mijn kookkunst. Lilly was de eerste die nog een keer opschepte en vervolgens deed Vanessa dat ook. Ik haalde het laatste restje uit de pan en zei ‘Nu moet ik zeker de hond uitlaten hé’. De dames moesten lachen en zeiden ‘nee hoor, gewoon afwassen is voldoende’. ‘Maar ik heb al gekookt zij ik met een nep prul lipje’. Maar Lilly stelde me al op met gemak omdat zij aanbood om af te ruimen en de vaatwasser te vullen. Maar zover was het nog niet we waren nu nog aan het eten. De borden werden leeg gegeten en iedereen was voldaan. ‘Gaan jullie maar in de woonkamer zitten, dan ruim ik dit even op’ zei Lilly tegen ons.

Ik liet me zakken op de bank en Vanessa nam plaats in de andere hoek van de bank. ‘Ik heb heerlijk gegeten Dave. En een leuke dag gehad.’ Zei Vanessa. Ik beaamde dat en zei dat ik ook genoten had van de dag zover. ‘Wat hebben jullie gedaan voor dat jullie naar het terras gingen?’ vroeg ik Vanessa. ‘Nou wat moeder en dochter vaak doen, winkelen, winkelen en winkelen. Ik heb er nog moeien voeten van’ zei Vanessa. ‘Oh laat mij maar even’ zei ik en pakte de voeten van Vanessa van de grond en trok die mijn schoot op. Daar deed ik haar pumps uit en begon haar voeten te masseren. Ze had mooie voeten met rood gelakte nagels. Ik lag eerst haar rechter voet in mijn hand en begon haar voet te masseren. Het ging een beetje stroef en Vanessa merkte dit. Ik zag dat ze in haar tas graaide die op de grond stond en haalde daar een tube crème uit. Doordat ze opzij boog zag ik een kleine glimp van haar roze slipje. Ze boog terug en bood mij de crème aan. Ik spoot wat op mijn hand en ging verder met masseren. Vanessa gooide hoofd naar achter, ten teken dat ze genoot. Ik ging even verzitten zodat ik beter op de bank zat, waardoor ik niet meer gedraaid ten opzichte van Vanessa zat.

Ik was klaar met haar rechter voet en pakte nu haar linker voet vast. Ik zag Lilly uit de keuken komen en ze zei zacht ‘Ik ga even wat anders aandoen’ en ze verdween de slaapkamer in.

Vanessa lag nog steeds met haar hoofd naar achteren en volgens mij met haar ogen dicht te genieten. Ik ging nu van haar hiel naar haar kuit toe en draaide haar voet naar buiten toe om daar beter bij te komen. Hierdoor gingen haar benen iets uit elkaar en kon ik onder haar rokje kijken en zag het roze slipje weer. Toen ik klaar was met haar kuit pakte ik haar andere been weer om ook deze kuit te masseren. Ook deze voet draaide ik iets naar buiten toe zodat ik nog meer inkijk had tussen haar benen. Het roze slipje was nog meer zichtbaar en ik zag dat het een stringetje was dat heerlijk tussen haar goed gevormde billen zat. Mijn lul begon met schokjes te groeien en begon krap te zitten in mijn broek. Mede omdat ik op mijn hurken op de bank zat, waardoor mijn broek al geen extra ruimte kon creëren. Ik pakte de kuit weer beet en er klonk een diepe kreun uit de mond van Vanessa. ‘Heerlijk doe je dit Dave. Ga alsjeblieft door’. Doordat ik steeds haar kuit bewoog bij het masseren zag ik ook steeds haar slipje bewegen. Ik was totaal gefocust op haar venus heuvel dat verpakt was in een hard roze gekleurde string. Ik ging ervan uit dat Vanessa dit niet door had, daar zij nog steeds met haar ogen dicht zat.

Weer kreunde Vanessa als bewijs dat ik het nog steeds goed deed. ‘is het erg lekker mams?’ hoorde ik ineens achter me. Lilly was de woonkamer ingelopen en stond achter mij. ‘Dat wil ik ook, kun je mijn voeten ook masseren Dave?’ vroeg Lilly. Ze wachten niet eens mijn antwoord af en schoof een stoel richting bank. Ik lag de benen van Vanessa opzij en draaide mij richting stoel om. Nu pas zag ik dat Lilly zich had gedouched en had haar vrolijke babyroze badjas aan. Ze nam plaats op de stoel en lag haar benen op mijn schoot. Ik pakte de tube crème weer en gaf haar de zelfde behandeling als haar moeder. Eerst haar voeten en daarna haar hiel en kuiten. Ook Lilly lag haar hoofd naar achteren toen ik begon met masseren. Ik keek even opzij en zag dat Vanessa nog steeds languit naast mij lag. Ik pakte nu de linker been van Lilly vast en begon deze te masseren. Haar rechter been zette ik op de grond. Langzaam ging ik naar haar hiel toe om daarna naar haar kuit te gaan. Daar deed ik het zelfde als bij Vanessa en draaide haar voet naar buiten toe. Het korte badjas viel iets open en ook hier kon ik er tussen kijken. Waar ik een slipje verwachte, keek ik nu tegen een paar heerlijke glad geschoren schaamlippen aan. Mijn lul bedacht zich geen moment en sprong naar de hoogste stand toe. Toen ik met deze voet klaar was pakte ik Lilly haar andere voet. Haar linker voet zetten ik op de grond, maar alleen net iets verder. Haar andere voet lag ik op mijn schoot en ik had nog steeds zicht op het mooie kutje van Lilly. Toen ik weer bij haar kuit aankwam en haar voet weer wegdraaide, kreeg ik een volledig zicht op haar kutje. Ik zag het begin van haar grotje en was daar totaal gefocust op. Ineens voelde ik de voeten van Vanessa op mijn schoot die druk zette op mijn kruis, waar mijn harde lul zich bevond. ‘Ga maar lekker door hoor Dave. Ze geniet er zo van. En volgens mij jij ook’ zei Vanessa.

Ik ging verder met de tedere voetjes van Lilly en ik voelde dat Vanessa mijn lul door mijn broek heen aan het masseren was. Volgens mij wist Lilly wat er gebeurde want zoveel plaats was er niet op mijn schoot. Sterker nog, ze deed haar benen nog wijder uit elkaar waardoor ik nu volledig zicht had op het kutje van Lilly. Vanessa zag dit en trok haar benen terug. Ze stak nu haar benen in de lucht en trok haar slipje uit. Het roze slipje gaf ze aan mij en ze ging verder met haar ‘Footjob’. Ik rook aan het slipje en de geur van haar kutje kwam me tegemoet. Ik volgde de voeten van Vanessa, langs haar lange mooie benen omhoog. Daar waar de benen ophielden lag ook haar kale kutje open en bloot. Ondanks dat ik Lilly haar voet nog in mijn handen had, was ik niet echt meer aan het masseren. Lilly kwam met haar hoofd omhoog en zei tegen me ‘Doe je broek uit, Dave. Wij willen ook wel zien wat jij daar in je broek schuil houd’. Ik haalde de voeten van mijn schoot en stond op. Langzaam knoopte ik mijn broeklos en liet deze samen met mijn boxer naar mijn enkels zakken. ‘Die is lekker’ hoorde ik Vanessa roepen. Lilly zei niks maar trok haar beide voeten naar mijn lul en begon haar voet massage bij mij nu. ‘Ga zitten dan kan ik ook mee doen’ dwong Vanessa op. Ik liet me achter over vallen en zag nu 2 paar voeten vechten om mijn lul. Dit was zo geil. Allereerst het gevoel, maar ook als ik voor me keek zag ik het romige kale kutje van Lilly en opzij het botergeile kutje van Vanessa. Dit was de 7de hemel.

Nu was het mijn beurt om mijn hoofd achterover te gooien en te genieten. En genieten deed ik. ‘Hij is lekker en lief, Hé mams?’ zei Lilly. ‘Zeker, lekker en groot. Die mag zo meteen echt wel in mijn kutje’ riep Vanessa terug. Meteen voelde ik opzei en zocht het kutje van Vanessa op. Zei begreep de hint en ging wat verzitten en deed haar benen wijd. Ik voelde nu de natte schaamlippen en haalde mijn vingers tussen de lipjes door. Langzaam duwde ik mijn vinger in haar opening, en deze gleed er makkelijk in. Mijn vinger bewoog ik een paarkeer op en neer en bij het eruit halen zag ik dat mijn vinger erg nat was. Ik bracht mijn vingers naar mijn mond en likte deze af. Een heerlijke smaak kwam mijn mond binnen en ik genoot van haar kutsap. Snel ging ik met mijn vingers terug om nog een portie op te halen. Maar voordat ik weer in haar kutje ging, lag ik eerst een bezoek af bij haar genots knopje. Ik beroerde haar clitoris wat Vanessa meteen deed schudden van genot. Langzaam gleed ik naar beneden ik duwde 2 vingers haar grotje weer in. Lilly was nog steeds met haar voeten mijn lul aan het masseren.

‘Wacht eens Dave!’ zei Lilly. En ze haalden haar voeten bij mijn lul vandaan en kwam van haar stoel vandaan. Ze pakte een kussen van haar stoel af en lag deze voor me op de grond. Ze knielde voor me neer en ik bracht meteen ‘JA, IK WIL’ uit. Beide dames moesten hard lachen om deze grap. Maar ik voelde al snel dat Lilly mijn lul vast pakte en hem langzaam naar haar mond bracht. Ik zag hoe ze haar lippen opende en haar tong in mijn eikel gaatje lag. Wat een mooi gezicht was dit. Haar mond bleef open staan en langzaam zag ik hoe mijn eikel haar mond binnen kwam. Op het moment dat mijn eikel er helemaal in zat. Omstoot ze mijn eikel en een nat en vooral heerlijk gevoel overdonderde mij. Dit had tot gevolg dat ik 3 vingers hard in het sopkutje van Vanessa drukte die op het zelfde moment als ik, een harde maar vooral gelukzalig kreun liet horen. Met haar andere hand pakte Lilly mijn ballen vast en begon tijdens de langen halen met haar mond ook mijn ballen te masseren. Ik keek haar strak in haar ogen aan, en zag hoe ze ervan genoot om mij te pijpen. Door het heerlijke gevoel lag ik mijn hoofd weer in mijn nek boven op de kussenrand van de bank. Ik was één en al gefocust op het heerlijk gevoel in mijn erogene zone. Ik voelde wel dat Vanessa ging verzitten, maar omdat ik mijn ogen had gesloten kon ik niet zien wat ze verder deed. Met mijn hoofd op de kussen rand en een heerlijk pijp mondje om mijn lul, voelde ik dat Vanessa één been links en haar andere been rechts van mij zetten. Bijna direct daarna voelde ik haar natte kut lipjes op mijn eigen lippen en ik begreep direct wat ze wilde. Ik opende mijn mond en stak mijn tong zo ver mogelijk haar heerlijke grotje in en haalde met een gekrulde tong zoveel mogelijk lekkernij naar buiten. Dit liet ik zonder te morsen in mijn mond glijden en ik genoot er met volle teugen van. Snel haalde ik de volgende lading op en wisselde dit af met om de beurt haar klitje te stimuleren. Wat als gevolg had dat er nog meer nectar kon ophalen. Ik opende mijn ogen en zag dat Vanessa al haar kleren had uitgedaan. Haar heerlijk venus heuveltje lag boven op mijn mond. ‘Lik mijn klitje nog eens, Dave?’ vroeg ze op een erotische toon. Venessa trok haar schaamlippen uit elkaar waardoor ik nog makkelijker bij haar clitoris kon. Op gevoel volgde ik met het puntje van mijn tong de weg naar haar klitje toe. Ik voelde haar binnenste schaamlippen samen komen en onder dat toompje zat haar opgezwollen klitje. Op het zelfde moment dat ik haar clitoris aanraakte klemde ik mijn handen op haar billen en drukte haat kut nog strakker op mijn mond. Vanessa riep ‘Ga door, ga door, dit is zo heerlijk. ‘.

Natuurlijk hield ik niet op met likken. Ook omdat ik klem zat tussen het heerlijk lijf van Vanessa dat me strak in de bank drukte. Lilly was nog steeds mijn lul aan het verwennen en vergat ook niet dat niet alleen mijn lul tot een erogene zone behoorde, maar ook mijn kloten en mijn stam van mijn lul. Alles werd verwend en daar was ze ook erg goed in. Het gevoel in mijn ballen werd intenser en ik begon met mijn onder lichaam neuk bewegingen te maken. Lilly begreep dat ik dit deed omdat ik steeds dichter tegen mijn hoogte punt aankwam. ‘Zullen we naar de slaapkamer gaan, dat is iets comfortabeler dan hier’ zei Lilly. ‘Ja, dat is goed, schat. Maar wel jammer want hij beft wel heel lekker hoor lil.’ Zei Vanessa. Die meteen zich los maakte van mij.

Ik liep achter de dames aan naar de slaapkamer. Het eerste wat me opviel is dat Vanessa iets kleiner was dan Lilly. Maar beide dames waren in bezit van wel een hele lekker bips. Het mooie aan Lilly haar achterwerk, was dat ik kon zien dat ze altijd in een string zonde. Haar ‘tan – Lines ‘ waren mooi zichtbaar wat haar figuur nog meer de vorm van een zandloper gaf. Bij het grote bed aangekomen werd ik door beide dames op het bed gelegd. Ik kroop op mijn rug wat hoger zodat ik in het midden kwam te liggen. Ik keek naar mijn lul die nog steeds fier omhoog stond en zag daar achter de dames nog bij het voeteneind staan. Lilly kroop als eerste op het bed en nam plaats op mijn gezicht met haar kutje. Haar gezicht was gericht op mijn lul. Vanessa pakte mijn lul vast en hapte daarna mijn lul naar binnen. Ik voelde meteen waar Lilly het van had geleerd, want ook Vanessa wist hoe je een man kan plezieren. Ik hield met mijn handen het kutje open van Lilly en begon haar te verwennen. ‘O, mam, hij kan het echt goed’ kreunde Lilly uit. Ik zocht met mijn vingers het grotje op, en probeerde van elke hand een wijsvinger naar binnen te drukken bij Lilly. En elke keer als ik de ene terugtrok duwde ik de andere erin. ‘Dit is lekker, ga door Dave!. En lik me klitje, ga door, ga door’ kreunde Lilly. Meer aanmoediging had ik niet nodig. En op het moment dat ik vol overgave dit deed voelde ik 2 tongen op mijn lul hun werk doen. Voor het eerst in mij leven werd ik door 2 mooie vrouwen gepijpt. Sterker nog, dit was zo en zo de eerste keer dat ik het met twee dames deed. Lang dacht ik hier niet over na en genoot van deze heerlijke situatie.

‘Mam, steek deze lekkere lul in je kut en laat je verwennen?’ zei Lilly tegen Vanessa. Op dat zelfde moment voel ik een grote klodder speeksel op mijn lul komen die word uitgewreven door Lilly. Vanessa nam boven mijn lul plaats en Lilly dirigeert mijn lul bij Vanessa naar binnen. Langzaam laat Vanessa haar zelf zakken op mijn lul totdat onze schaambenen elkaar raken. Haar kut voelt heerlijk warm aan en volgens mij voel ik haar kut pulseren. Ze zet haar voeten goed naast mij en begint op en neer te bewegen. Het hele bed deint mee met ons. Maar ondanks dat vergeet ik niet het kutje van Lilly te bewerken. Lilly kreunt steeds harden en harder en op het moment dat ik tegelijk haar clit bewerk en mijn wijsvingers er diep insteek komt ze klaar. Door haar bewegelijke heupen heb ik moeite om mijn mond op haar kutje te houden en als haar orgasme is uitgeraasd blijft ze even stil op me liggen. Elke keer als ik nu haar klitje met het puntje van mijn tong aanraak trekt ze haar bekken weg. Zo gevoelig is ze daar nu. Vanessa pakt haar gezicht beet en ik hoor haar zeggen ‘Was het zo lekker schatje?’. Lilly kon alleen nog maar een kreun als antwoord geven. Lilly rolt van mij af en ik kan nu zien hoe ik word bereden door Vanessa. Als een echte amazone gaat ze tekeer op mijn harde lul. Elke keer als ze omhoog komt verlaat bijna mijn lul haar schede, waarop ze daarna zich weer helemaal laat zakken tot onze schaambenen elkaar weer raken. Het is niet alleen heerlijk als gevoel, maar het is ook een genot voor het oog. Zo vloeiend als ze me neukt. Lilly is inmiddels wat bij gekomen van haar orgasme en pakt met haar rechter hand mijn ballen vast en met haar linker hand gaat ze naar het klitje van haar moeder.

Vanessa reageert meteen als haar clitoris word gestimuleerd en ook ik voel dat mijn zaad niet lang meer in zijn voorraadzak zal blijven. ‘Ik ga komen Vanessa’ zeg ik. ‘Niet stoppen Dave, ik ben er ook bijna’ antwoord Vanessa. Lilly, die dit ook hoorde, geeft nog meer aandacht aan het kneden van mijn ballen, en als bijna afgesproken komen Vanessa en ik tegelijk klaar. Vanessa stort zich helemaal naar beneden en begint te schudden. Om mijn lul voel ik haar kut spieren pulseren. Op dit zelfde moment spuit ik mijn zak leeg in haar heerlijke kutje. Straal voor straal voel ik mijn lul verlaten. Volgens mij ben ik nog nooit met zoveel sperma klaargekomen. Vanessa laat zich voorover vallen op mij en geeft me een lange tongzoen. ‘Jij bent echt een lieverd’ zegt ze fluisterend.

Mijn lul begint te verslappen en Lilly duikt tussen onze benen om alles daar schoon te vegen met een handdoek. Als Vanessa van mij afrolt pakt Lilly mijn lul en likt de laatste restje ervan af. Helaas blijft hij nog even klein. ‘Ik zal jouw nog even wat rust geven, maar vanavond ben je nog een keer van mij’ zei Lilly tegen mijn lul en gaf er een kusje op.

Vanessa keek naar de klok en schrok op. ‘Is het al zo laat!!!. Ik moet snel naar je vader toe anders gaat hij misschien wel rare dingen denken’ Zei Vanessa tegen Lilly. Vanessa pakte haar kleding en ging de badkamer in. Lilly kwam tegen mij aanliggen en bedankte me voor een heerlijk orgasme. ‘Blijf je slapen Dave, dan wil ik jouw ook een keer neuken?. en mag je mij ook volspuiten als je wilt.’. Daar hoefde ik niet lang over na te denken en na mijn antwoord te geven zoende we elkaar lang en intens. We gingen zo in elkaar op dat we niet eens hebben gemerkt dat Vanessa al weg was gegaan.

Die zelfde nacht hebben we het hele verhaal nog eens overgedaan.

Ik opende mijn ogen en als eerste dacht ik ‘Waar ben ik?’. Ik keek om me heen en zag het naakte lichaam van Lilly naast me liggen. Meteen wist ik waar ik was. En hoe lekker de nacht is geweest. Ik ging recht op zitten en zag dat Lilly nog lag te slapen. Naakt liep ik door de woonkamer naar de keuken toe opzoek naar een ontbijtje voor Lilly. In de kasten kon ik niets vinden en ik herinnerde me dat er aan de overkant een bakkerij was. Ik trok mijn kleding aan en pakte de sleutels van Lilly zodat ik er ook weer in kon. Bij de bakker aangekomen ging ik voor een heerlijk ontbijt met croissants en verse jus ‘d Orange. Ik wist niet of Lilly een grote eter was dus nam maar twee extra croissants mee. Toen ik weer terug was in het flatje van Lilly maakte ik in de keuken alles klaar op een dienblad en liep naar de slaapkamer. Daar zat Vanessa bij Lilly op bed. ‘Nou neem jij het croissantje maar Lilly, dan neem ik zijn worst wel?’ zei Vanessa. Lilly pakte het dienblad aan en Vanessa wreef meteen over mijn lul. ‘Mam, hij is van mij hoor?’ riep Lilly uit. ‘Hoezo van jouw?’ was Vanessa haar respons.

‘Nou, Ik hoef geen Macho’s meer. Dave weet precies wat ik wil en doet het nog super lekker ook. We hebben de hele nacht elkaar bemind en verwend, het was zo lekker. ‘Nou dan wil ik ook geen Macho meer’ zei Vanessa. Beide dames trokken mij het bed op en wat er toen gebeurde…….. nou misschien voor een volgende keer.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: No Macho - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Gezin Op Vakantie - 2Door: Thongandstorylover
Gelezen: 11882x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Humor, Incest, Familie, Mama, Papa, Broert, Zus
14-06
9.1
:: Onverwacht Bezoek Van... - 4Door: Grumpy Loe
Gelezen: 5169x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Anaal
13-06
9.1
:: Tweelingzusjes Gaan LosDoor: NickSchrijvers
Gelezen: 14388x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Samen Vingeren, Zoenen
13-06
9.2
:: Na De Eerste KeerDoor: Kato
Gelezen: 13537x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
8.9
:: Onverwacht Bezoek Van... - 3Door: Grumpy Loe
Gelezen: 10105x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen
12-06
9.3
:: Klein Maar Fijn - 2Door: Nina7
Gelezen: 13379x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
12-06
8.9
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 20Door: Borrie70
Gelezen: 6361x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-06
9.0
:: Dochter Weer Thuis - 1Door: Lady Von G
Gelezen: 16988x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vader, Dochter, Taboe, Familie
11-06
9.1
:: Nooit Verwacht - 8Door: Sharif
Gelezen: 3854x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-06
8.9
:: Gezin Op Vakantie - 1Door: Thongandstorylover
Gelezen: 34756x
Reacties: 20
Lengte: Zeer Lang
Tags: Incest, Humor
10-06
8.7
:: Onverwacht Bezoek Van... - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 24166x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen
08-06
8.6
:: Mijn Tweeling - 3Door: Dickydickert
Gelezen: 11745x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Incest, Pantysex, Neuken, Broer En Zus,
07-06
8.9
:: Mijn Tweeling - 2Door: Dickydickert
Gelezen: 22932x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
07-06
8.7
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 19Door: Borrie70
Gelezen: 8970x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
06-06
9.0
:: Moeder SliepDoor: Max A.
Gelezen: 21878x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.8
:: Zus Broertje Band - 2Door: Hottie
Gelezen: 16252x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.8
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!