Opwindend.Net
Frank je moet naar Fleur, het is zover. Verras haar maar eens met haar verjaardagskado, en ze kneep zachtjes inmijn ochtenderectie.
Het was een belangrijkste dag in het leven van onze enigste dochter. Min vrouw had me altijd vanaf het moment dat Fleur haar borstjes groeide en we in de gaten kregen dat ze enige interesse begon te tonen voor jongens gezegd, dat ik haar eerste moest zijn. Fleur zelf wist nog nergens van. Het zou voor haar ook de verrasing van haar leven zijn.

Ik vond het eerlijk gezegd maar een vreemd idee, maar mijn vrouw vertelde me dat het bij haar ook zo gebeurt was. In haar famile bleek dit al een lange oude traditie te zijn. De vader nam de dochter het eerst, want ze vonden dat de ontmaagding iets moois moest zijn. Het moest een mooie herinnering zijn voor een meisje dat ze nooit zou vergeten. Wat er daarna gebeurde moesten ze zelf maar weten.

Ik liep met nog een stijve pik in mijn schort naar Fleur haar slaapkamer nadat mijn vrouw me succes had gewenst, ’maak er iets moois van’ had ze gezegd.

Ik liet me naast mijn slapende dochter onder de dekens glijden en gaf haar een kus. Fleur keek me een beetje duf aan toen ze van me wakker werd. “Gefeliciteerd lieverd.“ zei ik en ik gaf haar een kus op haar wang. “Dank je pap,“ zei mijn dochter een beetje verrast. Wat ik nu deed was nu niet bepaald een gewoonte van me. Eerlijk gezegd was het de eerste keer dat ik bij haar in bed kroop. In legde brutaal een hand op één van haar borstjes. Fleur wilde mijn hand weg duwen maar ik zei dat ze me mijn gang moest laten gaan. "Ze zijn al zo mooi liefje laat papa er eens aan voelen,“ zei ik tegen haar. Ik begon zachtjes het tietje te kneden en Fleur ontspande, hoewel ze het erg vreemd vond dat ik bij haar deed. Ik duwde mijn stijve pik tegen haar heup. “Voel je mijn stijve Fleur?“ vroeg ik. Ze knikte en keek me en beetje bezorgd aan. "Wil je hem even vasthouden? dan streel ik jou tussen je benen. Een meisje van jou leeftijd moet dat toch al een keer gedaan hebben hoor, ook al is hij van je vader. Kom doe je benen eens goed wijd meisje, dan kan ik ook even aan het gleufje onderaan je buikje voelen."
Ze werkte eerst niet echt me waardoor ik zelf haar benen krachtig uit elkaar deed. Ik duwde mijn hand in haar slipje en voelde aan haar lichtbehaarde gleufje.
“Moet dat nou echt pap? Waarom duw je er nu een vinger in?“ vroeg ze toen ik een vinger tussen haar schaamlipjes naar binnen duwde. "Mmmm meisje toch, wat ben jij nog lekker nauw zég. Je hebt er toch nog nooit wat in gestopt hé,“ vroeg ik voor de zekerheid.
"Wat moet ik er in stoppen pap? Ik zou niet weten waarom ik dat zou doen...“ kreunde ze zacht.

Gelukkig, dat was al een hele gerustelling om te weten dat mijn dochter nog maagd was. Anders was het allemaal voor niks geweest.
"Kom schatje kleed je maar helemaal uit dan doe ik het ook,“ zei ik tegen haar. Ik trok de dekens van haar af en kuste haar op haar mond. Fleur keek me met een vies gezicht aan.
"Pap wat doe je nu?“ "Ik kus je schatje dat leer ik je zo wel dat je met je tong ook nog andere heerlijke dingen kan doen kom laat me je helpen dan kleed ik me ook uit.“

Snel omtdeed ik me van mijn slip en trok de dekens van haar af. Fleur haar roze slipje was nu nog de enigste barriere voor het verjaardagskado dat ik haar zou gaan geven. Ik trok het een beetje ruw van haar af omdat ze nog steeds een beetje tegenwerkte. “Pap hou nou toch eens op,“ riep ze. "Ik wil niet hoor.“ "Je moet meid, Dat doen ze al eeuwen zo in onze familie met de dochter die haar zestiende verjaardag viert. Kom laat mij de eerste zijn die je laat genieten.“ Fleur ontspande een seconde waardoor ik de kans kreeg om haar slip in één ruk naar beneden te tekken. Ik greep haar bij haar enkels en trok haar benen uit elkaar. Fleur beschermde haar spleetje met haar handen zodat ik het niet kon zien. Ze was zo te zien nog steeds niet helemaal overtuigd van mijn goede bedoelingen. Ik ging voor haar zitten en trok haar handen weg, en bekeek haar spleetje. Het was lichtbehaard en zag er prachtig uit. “Ooo meid wat heb je al een mooi gleufje. Laat me het even aanraken en verwennen. Blijf rustig liggen!“

Ik boog voorover en drukte en kus op het nog mooi gesloten spleetje. Haar schaamlipjes waren superstrak. Toen ze mijn tong tegen haar kut voelde protesteerde ze voor het laatst. Ik streelde met mijn tong haar gevoelige klitje, en voelde dat ze zich nu ontspande. Haar kutje was nog droog maar toen ik probeerde om het puntje van mijn tong in haar kutgaatje te duwen proefde ik al snel een beetje van haar vocht. Met mijn handan onder haar mooie kleine billen, likte ik mijn dochter naar een heerlijk hoogtepunt.

Ik keek naar mijn hijgende dochter. “Zie je wel dat het niet zo eng was? Vond je het lekker? Je kutje was toch geil genoeg...“ "Ja pap het was heerlijk maar zo was het wel goed, bedankt.“ Ik streelde nu haar buik en haar tietjes. “Nee schat je moet mij ook verwennen.“ Ik nam mijn stijve pik in mijn hand. “Deze moet nu in je kutje. Ik ga je ontmaagden en dan is het voorbij. Je bent nu je klaargekomen en bent nat genoeg voor hem.“

Ik liet haar geen andere keus.
“Trek je benen omhoog dan stoot ik hem erin.“ “Neee pap ik wil niet,“ riep ze. Het was voor haar al te laat. Ik duwde mijn eikel tegen haar sleufje en drong naar binnen. Fleur begon heftig te protesterend bewegen. Ik had al mijn kracht nodig om mijn dochter in bedwang te houden. “Verdomme Fleur hou op! Luister! Het heeft geen zin om tegen te werken. Laat me nou! Je moeder word ook kwaad op mij hoor als je niet luistert.“ Ze keek me verbijsterd aan. “Weet mama hier van?“ “Ja natuurlijk! Die heeft me gestuurd!“ Met een korte stoot ramde ik mijn lul in het kutje van Fleur die even haar aandacht verloren was. Ze gaf een harde gil nu mijn lul helemaal in haar spleetje zat. „Ze begon zachtjes te huilen en greep naar haar buik. “Ooo papa ik heb pijn hóór! Waarom?“ Ik streelde haar gezicht en wreef haar tranen van haar wangen. “Even Fleurtje. Je moet gewoon even aan hem wennen, dan is altijd als je pas ontmaagd bent. Dat hoort er bij. Dat vliesje in je buikje moet even door geprikt worden.“

Ik begon langzaam in haar te stoten. Na een paar keer vroeg ik aan haar of het al wat beter ging. Ze was kwaad en keek me niet meer aan. Fleur lag roerloos onder mijn stoten op het bed. Ik voelde al snel dat ik klaar ging komen omdat ze zo heerlijk strak was van binnen. Toen ik ging spuiten trok ik snel mijn lul uit haar mooie roze kutje en trok me af op haar platte buikje. Mijn sperma schoot rijkelijk over haar borstjes en haar onderlijf.

Ik liet Fleur achter op haar bed en liep naar mijn vrouw om verslag te doen van wat er gebeurt was. Die knikte tevreden en voelde aan mijn lul die voorlopig even niet omhoog kwam, zo heftig was mijn orgasme geweest.

x x x x

De stemming aan de ontbijttafel was nu niet echt feestelijk. “En Fleur hoe voelt het nu om een echte vrouw te zijn,“ vroeg mijn vrouw Inge aan haar. Fleur bewoog een beetje met haar kontje op de stoel. Ze had nog een klein beetje last van haar eerste keer zo te zien.
“Het is raar mama. Je weet wat papa met me gedaan heeft? Zijn harde in me gestopt? Een erg vreemd verjaardagskado mam!“ Mijn vrouw knikte. "Ja kind zo gaat dat. Gelukkig heeft je vader een heerlijke lul. Heb je hem ook geproefd?“
Ik keek mijn vrouw verwonderd aan. Daar had ze niks van gezegd. Fleur schudde met haar hoofd. “Nee?“ Inge keek me aan. “Ook dat is een deel van de traditie. Dan hebben jullie het verkeerd gedaan! Eerst moet jij hem in je mond nemen en dan mag hij pas in je kutje! Verdomme Frank ik kan ook niks aan jou overlaten hé!“ Ze sloeg kwaad met haar vuist op tafel. “Wat ben je toch een sukkel. Nu moet alles overnieuw!“

Fleur wilde opstaan, Die wilde dit niet nog een keer meemaken zo te zien!
“Blijven zitten,“ brieste Inge. “Frank ga bij haar staan en laat je pik zien. Fleur neem hem in je mond en zuig eraan. Opschieten!“ Omdat ik geen zin had in ruzie ging ik voor mijn dochter staan. Ik trok mijn pik uit mijn broek en hield hem voor Fleur haar gezicht. “Ménen jullie dat nou écht?“ vroeg Fleur. “Kom Fleurtje,“ zei mijn vrouw die ook opstond en achter haar ging staan. Ze hield Fleur haar hoofd vast en knikte naar mij. “Kom meid doe je mond open zodat papa hem tussen je lippen kan duwen.“ Fleur keek me aan met een laatste blik van pap red me, maar toen deed ze toch haar lipjes open zodat ik mijnj lul in haar mond kon duwen. Niet te ver. Maar ver genoeg zodat ze mijn eikel naar binnen kreeg. “Goed zo Fleur. Zo doe je het goed. Nu stevig zuigen aan de piemel van papa!“ riep Inge. “Proef zijn geil!!“

Ze liet Fleur haar hoofd los en voelde aan haar borsten. Ze maakte en goed keurend geluid. "Ze zij al lekker stevig meid, zei ze. “Genoeg gezogen!“ zei ze toen ik van genot begon te hijgen. Het was best wel een lekker gevoel nu Fleur er aan begon te zuigen. “Fleur ga op de tafel liggen. Nu moet pap je neuken dat hoort erbij. Jammer dat hij je vliesje al doorboord heeft.“

Inge maakte ruimte en Fleur ging liggen. Ze begreep dat ze door te protesteren er toch niet onderuit kwam. Ze lag nu met haar benen wijd op me te wachten tot ik zag dat Inge eerst over het spleetje van onze docther wreef. Ze duwde ter controle een vinger in het kutje van Fleur net alsof of ze wilde voelen of ik niet gelogen had dat ik haar ontmaagd had. Ze glimlachte. "Wat heb je een mooi gleufje Fleur. Ik maak je wel even nat voor je vader zijn pik er in duwt.“
Ze deed het echt. Ik keek verbaasd toe. Inge duwde haar mond tegen het kutje van Fleur en begon haar stevig te likken. Ik had nooit gedacht dat mijn vrouw zoiets zou doen. Zomaar mijn dochter likken.
En zo te horen deed ze het goed. Fleur die geen weerstand bood aan de zachte tong van haar moeder lag te kreunen op de tafel. Zo te horen vond ze het heerlijk met wat haar moeder met haar deed. Ik streelde Fleur haar gezichtje. Fleur greep naar mijn stijve. "Zal ik er nog op zuigen pap? vroeg ze tot mijn verbazing.

Het moest niet gekker worden. Eerst wilde ze niet maar nu vroeg ze er zelf om. Het gelik aan haar spleetje maakte haar geloof ik geil genoeg om mijn stijve lul weer in haar hand te nemen, en in haar mond.
Ze likte hijgend met haar tong over mijn gezwollen eikel. Inge begon steeds sneller over de kut van mijn dochter te likken. Fleur genoot ervan maar kwam nog niet klaar. Ze trok haar benen omhoog. Inge gromde geil. Ze zette haar benen uit elkaar en ik zag dat ze haar hand in haar slipje duwde en over haar kut wreef nu ze Fleur nog sneller likte. Ik liep weg bij Fleur om mijn vrouw te helpen. Ik trok haar slip naar beneden en voelde aan haar spleet. Ze was zeiknat geworden van haar eigen geil. Ik hoorde haar een gesmoord geluid maken toen ik twee vingers tegelijk in haar kut duwde.

Nu kwam Fleur toch met een schreeuw klaar. Ze kon niet langer weerstand bieden aan de flitsende tong van haar moeder. Kreunend van genot lag ze even na te trillen op de tafel.
Inge stond nog steeds voorover gebogen met mijn vingers in haar kut. “Kom neem de plaats in van Fleur, Inge. Dan likken we jou eerst naar een hoogtepunt.“ Fleur had ook het woord ’We’ verstaan. Toen Inge op de tafel lag met haar benen uit elkaar keek ze naar de kut van haar moeder. Haar schaamlippen stonden nog een beetje uit elkaar nadat ik haar spleet een beetje had opgerekt met mijn vingers. Ik gaf een tikje op Fleur haar billen. “Kom schat lik jij mama ook maar even. Dat vind ze heerlijk.“
Aarzelend gaf Fleur eerst een kus op Inge haar stevige kutheuvel en likte toen zachtjes aan haar volle schaamlippen. “Goed zo liefje. Laat mama maar eens genieten zei ik. Ik stond nu achter Fleur en richtte mijn stijve lul op het spleetje van mijn dochtertje. Haar mooie kontje maakte me geil. Supergeil. Ik stootte toe in het nauwe spleetje van Fleurtje die door de onverwachte duw met haar gezicht tegen de natte kut van haar moeder werd geduwd. Ze gaf een klein gilletje toen ze me diep in haar spleetje voelde. Ik hield haar hoofd vast en drukte het nog eens extra hard tegen de kut van haar moeder terwijl ik haar stevig begon te neuken. “Goed zo Fleur! Lik de geile kut van je moeder meid! Duw je tong in haar spleet! Ik gaf mijn dochter de volle laag. Ik legde mijn handen op haar billen en begon ze stevig te masseren. Dat mooie strakke kutje rond mijn pik wond me zo snel op dat ik mijn ballen al samen voelde trekken. Inge gaf een scheeuw. Ook zij kwam klaar.
Fleur die nu tussen ons in stond deed haar best. Ze kwam bijna adem te kort toen wij klaar kwamen. Het vocht uit de kut van Inge plakte en glinsterde op haar lippen. Met haar kutje vol zaad en haar mond vol van het geil van mijn vrouw, kwam ook Fleur klaar op de laatste stoot van mijn stjve lul die ik wild in haar kutje plante.
Ik nam mijn mooie dochter even in mijn armen en kuste haar. Ze glimlachte. “Nu begin ik het toch wel een heerlijke traditie te vinden pap,“ zei ze.

Ik wist zeker dat onze dochter deze verjaardag nioet snel meer zou vergeten...

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 5224x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
9.0
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8711x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 4282x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.5
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 11780x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 16041x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 8046x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
8.8
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 23059x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 17629x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 15194x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.5
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 19806x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 7623x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 10132x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4359x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8047x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 18118x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 24736x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!