Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: 3 Tantes - 3

Elk jaar gaan de zussen, mijn moeder en tantes dus, een weekje weg. Meestal naar zo’n Centerparks-achtig park. Ook dit jaar stond dat op de planning. Dus de hele week ben ik alleen thuis want mijn vader is voor het werk naar het buitenland. De bel gaat en mijn 3 tantes staan voor de deur. Ze komen mama ophalen om door te rijden naar het vakantiepark. Ik krijg van elke tante een knuffel, maar van Bella en Julia en net iets intiemere knuffel. Ze hangen hun jas op en lopen door naar de kamer. Tante Bella draait in het voorbij gaan haar billen overdreven langzaam langs mijn kruis. Terwijl ze dat doet knipoogt ze naar me.

In de woonkamer vraagt Julia waar mama is. “Ze is nog niet terug van haar werk.” zeg ik. Tante Eva wordt boos en begint tegen mij te tieren. Tante Julia omarmt me en zegt “Eva! Doe eens rustig…Daar kan Jason toch ook niks aan doen?” en ik voel een kneepje in mijn bil. Even later gaat de telefoon.

“Hoi lieverd, mama hier..zijn mijn zussen er al?”

“Ja, en ze zitten ongeduldig te wachten mam.”

“Shit…ik kan niet mee. We hebben crisis overleg op het werk. Het halve management is plots op getsapt. Geef tante Julia maar even.”

Mijn tantes hebben al door dat het weekje er veel anders uit gaat zien dan gehoopt. Gespannen luisteren we allemaal naar het gesprek tussen Julia en mama.

“Ok, ja nou het is niet anders. Kom je dan na het weekend pas?” Ok.. Ja dat is misschien wel een leuk idee. Ik zal het overleggen.” Ze hangt op.

“Nou we gaan het als volgt doen. Ze kan pas op zijn vroegst maandagavond komen, dus wij zullen het weekend met zijn viertjes zijn.”

“Je bedoelt met zijn drieen?” vraagt Eva.

“Nou ze dacht dat Jason wel meekon. Het is ten slotte toch al betaald dus het zou zonde zijn om dat ‘weg te gooien’. Er verschijnt een twijfel op haar gezicht.

“Wat moet Jason nou met ons? Daar zit hij toch helemaal niet op te wachten om met zijn tantes in een huisje te zitten?”

“Prima idee!” zegt Bella. “Er is genoeg te doen op zo’n park, hij hoeft niet heel de tijd naar dat vrouwengezever van ons te luisteren, hij kan gaan en staan waar hij wil op dat park toch? Daarnaast, vindt Jason het helemaal niet erg om met zijn favoriete tantes op vakantie te gaan toch?”

Ze kijkt me aan met een doordringende blik die wij allen behalve Eva begrijpen.

“Je weet dat wij zijn enige tantes zij he?”

“Ja dat zeg ik….zijn favoriete tantes!”

Een klein uurtje later zitten we in de auto. Eva achter het stuur, Julia op de bijrijders stoel en Bella naast mij op de achterbank. De muziek gaat hard, maar helaas voor mij niet mijn smaak. Ik besluit er maar het beste van te maken en probeer mee te lachen met de gesprekken. Nog voordat we op de snelweg zijn voel ik Bella’s hand op mijn been. Ze gaat direct op haar doel af en grijpt mijn kruis vast. Ik kijk haar waarschuwend aan. Tante Eva zou iets in de gaten kunnen hebben en ik weet niet wat haar gedachtes zijn bij de spelletjes die we inmiddels spelen. Ze pakt haar vestje en gooit dat over onze benen. “Opgelost” zie ik haar lippen zeggen. Toch wel ongemakkelijk houd ik Eva in de gaten. Tot overmaat van ramp begint Bella mijn broek los te maken en haalt mijn pik tevoorschijn.

“Ohh…Eva…dit is zo lekker! Zou hij wat harder mogen?”

Eva knikt en zet de muziek harder. Bella glimlacht naar me, en ik weet precies wat ze met haar opmerking bedoelt. Gelukkig voor haar groeit mijn pik snel naar volle sterkte.

“Zo ja…dat is precies hard genoeg! Echt een lekker stuk zeg!”

Langzaam begint ze me af te trekken en te kneden. Vol spanning houd ik alles in de gaten, maar toch word ik overmand door een aankomend orgasme. Mijn pik stuwt het zaad naar buiten en komt tegen haar vestje en loopt over haar vingers en hand. Ze kijkt me geil aan terwijl ze mijn pik voelt pulseren. Als mijn orgasme voorbij is. Kijkt ze naar de ‘schade’ op haar hand.

Onopgemerkt likt ze het van haar hand af behalve haar wijs en middelvinger. Ze pakt een zak snoepjes en vraagt of er iemand een snoepje wil. Julia en Eva knikken. En alsof de duivel het zo had gewild zeggen beide dames het in hun mond te moeten stoppen want ze hebben hun handen vol. Eva is aan het sturen en Julia is het exacte adres in de navigatie aan het invoeren.

Met een brede grijns kijkt ze naar me terwijl ze een snoepje voor Julia pakt. Ze reikt haar hand naar voren.

“Mond open!” Julia opent haar mond en Bella duwt de natte vinger in haar mond. Julia heeft direct door wat er aan de hand is en kijkt naar ons. “Oh no…you didn’t you nasty slut!” is de letterlijke vertaling die haar gezicht ons verteld.

Met getuite lippen zuigt ze de natte vinger af en ontvangt ook het snoepje. Nu is de vraag of ze hetzelfde gaat doen bij Eva. Mijn hart lijkt even stil te staan, Julia knikt negatief. Gelukkig snapt Bella de hint en likt zelf haar eigen vinger af voordat ze het snoepje aan haar zus geeft. Opgelucht halen Julia en ik adem.

“Wil jij ook een snoepje Jason?” vraagt ze grappend. Ik knik snel nee.

“Jammer…ze smaken heerlijk hoor.” Zegt ze terwijl ik haar met een hand in haar joggingbroek zie wroeten. “Echt niet?” vraagt ze terwijl ze haar vinger uit haar broek haalt en voor me houdt. Het glimt van het vocht.

“Nou vooruit dan.” Ik proef haar zoete geil op mijn tong tintelen. Dit gaat een bijzonder weekend worden denk ik.

We komen aan op het park en openen de deur van het 8 persoons huisje. De reden om een 8persoonshuisje te kiezen was de aanwezigheid van een Sauna/bubbelbad ruimte. Ik draag blijkbaar alle tassen terwijl de dames als kleine meisjes het huisje doorlopen en besluiten wie welke kamer neemt. Ik loop een 2e keer naar de auto voor wat tassen. Bella helpt me mee en loopt voor me uit het huisje in en de trap op. Op dit moment ben ik niet bezig om onder haar rok te kunnen kijken, want de tas is best zwaar. Plots gaat ze stil staan zodat ik met mijn gezicht tegen haar billen bots. Glimlachend kijkt ze om.

“Oeps…wat doe je nou Jason? Ik ben wel je tante hoor!”

Ik kijk verbeten want de tas is best zwaar en sta redelijk ongelukkig op de trap nu. “Komop tante…die tas is zwaar dus graag even doorlopen nu.”

Ze bukt wat voorover en stroopt haar slipje voor mijn neus naar beneden. Ze houdt het voor mijn neus en rent naar boven. “Als je dit wil kom je maar snel naar boven!”

Licht geïrriteerd, maar zeker ook seksueel geprikkeld storm ik met tas en al naar boven en volg haar snel de kamer in die ze in is gevlucht. Met het slipje rondzwaaiend staat ze in de kamer te wachten. Ik doe de deur achter me dicht en loop op haar af. Met een snelle beweging gris ik het slipje uit haar handen. Ik snuif haar geur uit het kledingstuk op. Dan pak ik haar arm vast en trek haar naar me toe. Ik duw haar slipje onder haar neus.

“Wat ruik je nu?”

“Ik ruik mijn geile kutje, neefje van me! Het geile kutje van je geile tante!”

“Klopt…en weet je wat die geile tante met dat geile kutje met me doet?”

Ik duw haar op haar knieën voor me en trek mijn broek open. Mijn harde pik springt tevoorschijn in haar gezicht.

“Het maakt mijn lul hard. Het maakt me zo hard dat die geile tante mij maar eens moet pijpen!”

Ze glimlacht. “Nu? En mijn zusses dan? Wat nou als ze binnenkomen?”

“Dan zou ik of opschieten of hopen dat ze meedoen als ze ons ontdekken!”

“Lastige keuze geef je me daar…maar in beide gevallen zal ik je moeten pijpen zeker?”

Als antwoord leg ik mijn hand op haar hoofd en duw haar tegen mijn pik aan. Haar warme mond neemt bezit van mijn bikkelharde paal. Ze slobbert, kreunt, likt en zuigt. Dit is zeker niet haar eerste blowjob. Ze speelt met mijn ballen en kijkt me met tussenpozen geil aan.

“Oh Bella, je mond is zo lekker…hier heb ik vaak over gedroomd zeg..”

Ze maakt een glimlach voor zover dat lukt met volle mond en sluit haar ogen. Ze verhoogd haar tempo, maar ook de diepte van haar halen. Ik voel dat ik bijna klaarkom en trek haar hoofd van me af. De eerste druppels zaad spuit ik in het slipje wat ik nog steeds vast heb. De rest van het zaad volgt pulserend. Bella kijkt teleurgesteld, maar aandachtig naar mijn spuitende paal. Als ik ben klaargekomen trek ik haar omhoog.

“Hier heb je je slipje terug.” zeg ik met een blik die niets tot overlaat.

“Je..Je wilt dat ik het nu weer aantrek?”

Ik knik.

“Jason toch…stout neefje van me…”

Ze trekt het slipje weer aan en trek het goed strak tegen haar poesje aan. Het vocht wat niet in de katoenen vezels is opgenomen wordt als een glimmend laagje zichtbaar op het kruis. Met haar vingers schept ze het weg en likt haar vinger af.

“Kom gaan we snel naar beneden.” en ze huppelt de kamer uit. “mijn god wat een geil wijf zeg!”

Die avond gebeurt er niet veel meer behalve een kort filmpje hoe Bella het besmeurde slipje uittrekt.

De volgende dag gaan mijn tantes wandelen over het park en wat boodschappen doen. Ik blijf in het huisje en kijk wat tv en speel wat games op mijn telefoon. Halverwege de ochtend krijg ik een foto van Julia. Ik zie tante Bella gehurkt met gespreide benen in het gras plassen.

“Mijn geile zusje vroeg me of ik deze foto wilde maken en naar je wou sturen. XXX Bella en Julia”

Als antwoord stuur ik een foto van mijn harde pik. Zo gaat het de rest van de dag op en neer. Upskirt foto’s als ze op een terrasje zitten, zelfs een stiekeme foto van Eva genomen door Bella. Of een geile blik selfie. In de middag krijg ik een foto van Bella. In haar hand heeft ze een doosje condooms.Een kwartier later zit ik al te bubbelen. Ik heb het licht een beetje gedimd en een flesje wijn klaar gezet. Even later gaat de deur open en een voor een komen mijn tantes binnen in een bikini.

“Oh kijk nou…Jason is al aan het genieten…met een flesje wijn erbij…toe maar.”

Julia stapt als eerste in en haar volle ronde billen zwiepen op en neer als ze instapt. Ze gaat tegenover me zitten. Eva is de volgende en gaat tussen mij en Julia inzitten. Bella klimt in het bad en schenkt voor iedereen een glaasje wijn in. Ze hangt daarbij iets over de rand en haar billen staan strak en vooral zichtbaar voor ons allen. Tussen haar benen zien we de bolling van haar poesje gehuld in een felgroen stukje bikinibroekje.

Als ze gaat zitten overhandigd ze de glazen. We proosten op een gezellige verloop van de vakantieweek. We beginnen te kletsen en drinken wijn. Julie, die tegenover me zit, moet bijna elke minuut haar topje rechttrekken. Zij zit met haar flinke borsten precies op de bubbelende waterspiegel en door dat gebubbel kruipt steeds haar topje omhoog.

Nu is ze het echter zat, en met een soepele beweging trekt ze aan het strikje op haar rug. Met een sierlijke boog vliegt het door de badkamer. Eva kijkt verwonderd naar haar oudere zus.

“Dat je dat durft, met Jason erbij?”

“Is vast niet de eerste keer dat Jason een paar tieten ziet. En hij zal geen bezwaar hebben neem ik aan?” zegt ze lachend terug.

“Nee natuurlijk niet!” lacht Eva “Een paar tieten zoals jij ze hebt zal hij vast wel leuk vinden om naar te kijken.

Op dat moment voel ik de hand van Bella mijn pik vastpakken. De dames giechelen, maar allemaal met een andere insteek. Belle laat me los en pakt opnieuw de fles wijn. Ze leunt daarbij extra dicht tegen me aan en als ze weer gaat zitten zit ze redelijk strak naast me. Ik voel haar been tegen het mijne. Ze pakt opnieuw mijn pik vast en hangt haar been nu over het mijne. Ze pakt mijn hand en legt deze op haar kruis. Haar hoofd legt ze achterover op de rand en neemt een slokje.

“Ohh. Dit is lekker relaxen zeg. Ik zou willen dat ik thuis zo’n bad had.”

Ik duw mijn hand voorbij haar broekje en duw mijn vingers tussen haar glibberige lipjes. Samen betasten we elkaar, maar op een tempo dat een orgasme lang zal uitblijven.

“Eva, wil jij nog even wat wijn halen?” vraagt Julia.

Eva stapt uit het bad en gaat naar de keuken.

“Jullie zitten aan elkaar is het niet?”

We zeggen niets maar glimlachen naar Julia. Ik voel de voet van Julia tegen mijn paal komen. Bella laat hem even los.

“Ik wist het wel..kom Jason, kom eens even staan, ik wil hem nu wel eens echt zien.”

Ik kijk verrast. “Kom snel, voordat Eva terugkomt.”

Ik sta op en presenteer mijn stijve pik. Julia komt snel naar voren en hapt onverwachts mijn hele pik moeiteloos naar binnen. Precies op tijd stopt ze en ga ik weer zitten. Eva komt binnenstappen met een nieuwe fles wijn.

“En heb ik nog iets gemist?” vraagt ze lachend.

“Nee hoor..” zegt Julia, haar lippen afvegend.

Eva klimt in het bad en schenkt ons bij. Als ze over de rand hangt om de fles weg te zetten zien we hetzelfde als wat we eerder bij Bella zagen. Julia trekt als grap aan het strikje van haar topje. Het valt open en haar borsten worden bevrijd.

“Hey! Wat?”

“Ja sorry, kon het niet laten.

Eva kijkt ondeugend maar speels, alsof ze het eigenlijk niet erg vind.

Met haar arm voor haar borst kijkt ze naar me. “ach wat boeit het ook..” en ze laat har arm zakken. Haar magnifieke borsten worden nu voor ons getoond.

Ze gaat weer naast me zitten, iets dichterbij deze keer, maar wel volledig onbewust. Haar linkerknie tegen mijn been aan. Ik denk dat de wijn bij iedereen wat voor ontspanning zorgt.

“Nou dan zal ik ook maar..” zegt Bella en trekt haar topje ook uit.

Mijn tantes kijken ietwat ongemakkelijk naar elkaar en ondeugend naar mij.

“Jammer dat je moeder er niet is joh, dan had je die flinke tieten van haar ook eens kunnen zien.” Grapt Julia.

Ik kijk verafschuwd en zeg zonder na te denken “Nou, ik ben eigenlijk wel blij dat mijn moeder er niet is, want dan had ik nu niet hier met 3 topless dames in bad gezeten.”

Gelach, ondeugende blikken, de hand van Bella weer om mijn pik, De voet van Julia die zachtjes tegen mijn ballen duwen, mijn eigen hand nog steeds in het broekje van tante Bella en Eva die nu sensueel aan haar glas wijn likt is het gevolg van mijn opmerking. Dit kan ik nog uren volhouden! De glazen zijn wederom leeg. Deze keer is het Julia die de fles pakt. Omdat de fles achter mij en Eva staat hangt ze over mij heen. Haar rechterborst tegen mijn hoofd aan en een van haar benen tussen de mijne. Ze duwt nu met haar hele been tegen mijn pik. Ik haal snel mijn hand uit Bella’s broekje, pak mijn pik vast en wrijf hem tegen Julia’s been. Ik merk aan haar houding dat ze het voelt.

God, dit is zo geil. Samen met Bella en Julia geilen in het bad zonder dat Eva iets in de gaten heeft. We nemen onze voorgaande posities weer in. Ik voel echter steeds meer been van Eva tegen het mijne aan. Ze zit heerlijk te genieten van de bubbels en ook de wijntjes helpen mee. Dat been wat door Julia met haar voeten is opgetild en mijn voet nu tegen haar kruis aan duwt.

Als mijn glas weer leeg is zet ik het aan de kant, ik kantel mijn lichaam richting Eva en steek mijn arm buiten het bad. Het zag er waarschijnlijk uit alsof ik haar wilde omhelzen, want ze draait zelf haar lichaam naar me toe om die omhelzing te ontvangen. Ze is ontspannen en volgens mij opgewonden. Als ze door heeft dat het geen omhelzing is, herpakt ze zich en gaat recht zitten. Mijn rechterhand gaat nu onder water en leg ik naast me neer. Daar ligt echter ook haar hand en klungelig raken we elkaar aan en proberen een plekje voor onszelf te vinden. Dat resulteert in haar hand op mijn been. Ze kijkt me halfdronken aan. Ik leg mijn hand op haar been en kijk haar geruststellend aan.

Ik draai mijn hoofd naar Bella en fluister nu ijn haar oor “Eva heeft haar hand op mijn been gelegd.”

Ze glimlacht en begint tegen Julia te praten “Julia, volgens mij is het jouw beurt om een fles te halen.”

Julia zucht dat ze uit haar ontspannende moment wordt gehaald, maar loopt naar beneden. Zodra ze de badkamer uit is, laat Bella mijn lul los. Ze legt haar hand op die van Eva welke op mijn been rust. Ze neemt de hand van haar zus mee terug naar mijn lul. Eva zegt niks bij de aanraking, maar kreunt en bijt op haar lip. Samen omklemmen ze mijn pik en kneden en strelen hem.

Eva leunt weer naar me. “duw je hand in haar broekje..” fluistert ze.

Ik geef gehoor aan haar verzoek. Zodra mijn hand richting het kruis van Eva gaat voel ik hoe ze haar benen opent. Mijn vingers vinden haar krulletjes en zoeken zich een weg naar de warme schaamlippen.

Julia komt terug de ruimte in en Eva sluit paniekerig haar benen. Bella duwt met haar been het been van Eva weer open. Julia klimt weer het bad in en gaat over me heen hangen om de fles op de tafel achter het bad te zetten. Haar borsten deze keer recht in mijn gezicht hangend. Ik neem vanzelfsprekend een tepel in mijn mond.

“Oh Jason toch, Wat doe jij nou?”

De opmerking van Julia brengt de genietende Eva en Bella even terug op aarde. Ze sluiten hun benen en laten me even los. Julia draait om en draait haar billen voor mijn gezicht langs. Dan laat ze zich op mijn schoot vallen.

“Oeps…onhandig van me zeg.”

Haar billen op mijn buik en mijn erectie tussen haar benen. Ze duwt haar venusheuvel tegen mijn paal aan. Het moet lijken op een poging om op te staan. Ze friemelt snel tussen haar benen en plaatst mijn lul precies voor haar ingang. Ze ‘probeert’ nog een keer op te staan. Mijn pik verdwijnt echter haar kutje in.

“Ik denk dat ik een beetje tipsy ben van de wijn. Geef me eens een zetje.”

Ik lepel mijn handen onder haar billen en til haar omhoog. Zowel Eva, Bella als ik zien haar billen boven water komen, haar broekje nog opzij geschoven en haar lipjes nog half open staan.

Er zijn nu eigenlijk geen geheimen meer en daarom staat Bella op en trekt haar broekje uit. Ze trekt mij omhoog en gaat zelf weer zitten. Ze begint me direct te pijpen. Mijn andere tantes trekken nu ook hun broekje uit. Samen kijken ze naar hun jonge zusje en spelen wat met hun borsten.

“Ik ben zo blij dat mijn moeder niet mee kon..” kreun ik. Bella stopt met pijpen en glimlacht omhoog. “Eva, pak jij nog even wat wijn voor me, ik ben even bezig? zegt ze. Eva draait om en hangt over de rand. Dit is het moment dat Bella me richting haar oudere zus draait. De bedoeling is mij duidelijk. Snel richt ik mijn eikel tegen de schaamlipjes en Bella duwt me naar voren.

“Ohhhh…wat gemeen…”

Ik pak haar heupen en begin rustig mijn tante Eva te neuken..

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (12)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Onverwachte InitiatieDoor: Mario
Gelezen: 6521x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Papa, Mama, Pijpen, Aftrekken, Gluren; Masturberen
25-05
8.5
:: Ben, De Schaamhaarkapper...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 5950x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Kwartet, Anaal, Scheren, Neuken
25-05
8.9
:: Bioscoop Met Mama - 2Door: Marc
Gelezen: 14039x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stout, Ondeugende Aanrakingen
24-05
8.5
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 6Door: Grumpy Loe
Gelezen: 7338x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Kwartet, Anaal, Scheren, Neuken
23-05
8.8
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 5Door: Grumpy Loe
Gelezen: 9204x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Kwartet, Anaal, Scheren, Neuken
23-05
8.5
:: Bioscoop Met Mama - 1Door: Marc
Gelezen: 19224x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Seks, Likken, Verleiden
23-05
8.3
:: Naaien Met Zoon En VriendDoor: Swaantje
Gelezen: 15389x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Pijpen, Naaien
23-05
8.2
:: Verlangen Naar Mijn...Door: Borrie70
Gelezen: 16581x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
22-05
9.2
:: Verlangen Naar Mijn... - 1Door: Borrie70
Gelezen: 22290x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags:
22-05
9.0
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 4Door: Grumpy Loe
Gelezen: 13252x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Aftrekken, Broer
21-05
8.8
:: Lars Mijn ZoonDoor: Zorro
Gelezen: 24527x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Zoon En Moeder
20-05
8.8
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 17Door: Borrie70
Gelezen: 7858x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
20-05
8.9
:: Mijn Nicht En... - 2Door: Matthijs
Gelezen: 18842x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd, Nicht, Pijpen, Vingeren, Taboe, Incest
20-05
9.1
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 3Door: Grumpy Loe
Gelezen: 15509x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Beffen, Scheren
20-05
8.8
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 14337x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
8.8
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 19846x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!