Opwindend.Net
Datum: 29-07-2009
Stemmen: 36x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 21076x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Ontvoerde Danseres - 2
Door Anoniem - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ontvoerde Danseres - 1

Ik word wakker doordat iemand mij een blinddoek voordoet. Mijn tegenstribbelen wordt beantwoord door een zachte vrouwenstem. Ssssssh, rustig maar, we gaan je eens lekker verwennen. (Ja zeg, daar ben ik nu juist zo bang voor, schiet er door me heen!) Rustige handen maken mij los uit mijn kettingen.

Ik word door meerdere handen omhooggetrokken en meegenomen. Na wat voor mijn gevoel een eeuwigheid lopen lijkt, komen we in een hol klinkende ruimte, waar veel stoom hangt. Hier wordt mijn blinddoek afgedaan. Ik sta in een soort oosterse badruimte, waar alleen maar vrouwen zijn. De vrouwen om me heen, nemen me mee en beginnen me in te zepen met heerlijk ruikend schuim. Ik kan er echter niet echt van genieten. Ik schaam me dood. Behalve door mijn moeder, ben ik nog nooit door een ander gewassen. En nu komen ze ook nog met scheergerei aanlopen. Wat zijn ze in godsnaam van plan. Stribbel maar niet tegen, zegt de oudste vrouw, dat levert je alleen maar een pijnlijke straf op van je ontvoerders en ik neem aan dat je daar niet op zit te wachten.

Met een flinke hoeveelheid tegenzin geef ik me dan maar over. Ze scheren alles! Oksels en benen, ofschoon ik die zelf nog maar pas heb gedaan, en ook mijn schaamstreek. Bikinilijn is hier blijkbaar niet genoeg. Alles halen ze er af. Overal ook tussen mijn billen. Ik weet niet waar ik moet kijken.

Gewassen en geschoren word ik op mijn buik gelegd op een baddoek. Iemand begint heerlijk ruikende olie in mijn huid in te masseren. De beurse plekken hier en daar beginnen al heel wat prettiger te voelen. Iemand geeft mij ondertussen een lekker ruikende kruidenthee te drinken.

Nou ja, als ik altijd zo behandeld word, kan ik er nog wel aan wennen, schiet er door mijn hoofd heen! Dan moet ik mij omdraaien en masseren ze ook mijn schouders, borsten, buik en neeee, dat wil ik niet hoor...! Ze beginnen na mijn benen ook mijn schaamstreek te masseren. Handen houden mij echter op de grond vast en langzamerhand lijk ik wel in een soort roes te raken. Hebben ze mij iets gegeven, vraag ik mij af, voordat ik alleen nog maar kan voelen en hallucineren en oooooh mijn hoofd draait zo. Mmmmm, wat doen ze? Mijn klitje wordt ook zacht gemasseerd, terwijl vingers over mijn kontgaatje strelen en dan langzaam naar binnen glijden. En vinger wordt algauw twee vingers. Oooooh, is dit nu lekkere pijn. Mmmmm, nggauw! Er wordt een derde vinger bijgevoegd. Ik vind het niet eens erg meer. Het lijkt of er een mist om me heen hangt, waardoor heen alleen maar mooie, lieve en opwindende mensen te zien zijn.

Ik word opgetild en zweef naar een andere ruimte. Het is er lekker warm en veel kleiner. Twee mannen benaderen me. En van hen duwt me voorover in de kussens en gaat verder met mijn heerlijke verlangende kontje. Mmmmmm. De ander begint heerlijk met me te tongen. Ik sluit mijn ogen en voor mijn gevoel glijden er weer diverse handen strelend over mijn lichaam. Het lijkt wel of ik overal statisch ben, zo voelen de prikkels. Dan dringt de man achter me, langzaam mijn kontgaatje binnen. Oooooh, ng, lekker! Ik heb het gevoel alsof het heelal om mij heen explodeert in een prachtig vuurwerk. De man draait zich om en laat zich met mij aan zijn paal genageld, achterover vallen. De andere man neemt direct mijn kutje in beslag. En ik, ik voel me slap en gevuld, en sterk en kom weer klaar. Het doet wel zeer, maar op de n of andere manier, kan het mij niets meer schelen. Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld. De beide mannen blijkbaar ook niet, ze vullen me al gauw met hun zaad, kussen me en laten me daar volledig voldaan achter. Ik zak langzaam in een zwart en zwaar gat.

Ik schrik wakker en schiet gelijk omhoog! Ik grijp naar mijn hoofd, auwauw het bonkt. Wat zat er voorheen in die thee, wat hebben ze met me gedaan... offe was het maar een droom. Dan merk ik dat ik nog steeds naakt ben en geschoren... Overal. En mijn lichaam voelt nog zacht en geurig van de olie, en ruikt naar mannenlichamen. Het... was... dus... geen... droom! Dit moet ik even verwerken. Wat had ik allemaal gedaan? Een deel kon ik mij niet eens herinneren. Ik word nu echt bang, en besef dat het niet erg waarschijnlijk is, dat ik ooit nog naar mijn oude leventje terugkom. Angstig kruip ik in een hoek van het bed weg, mij afvragend, wat ze nog meer met me gaan doen.

Er komen twee mannen binnen. Ze grijpen me beet en dwingen me op te staan van het bed. Een vrouw komt binnen en spoelt met een flesje mijn kutje en kontgaatje schoon, wrijft me droog en laat het aan de heren over om me mee te nemen. In een heldere ruimte waar twee andere vrouwen aan hun voeten aan het plafond hangen, word ik binnengebracht. Ze dwingen me om plaats te nemen op een kruk, een dildo die daar op bevestigd is, wreed in mijn kutje duwend. Als ik er helemaal op zit, word ik achterover gedwongen. Mijn rug wordt gesteund door een met leer beklede balk. Mijn handen worden in leren boeien vastgemaakt aan de muur. Om mijn hals doen ze een halsband, met aan twee zijden een ketting, die aan twee balken naast mij wordt bevestigd. Doordat ik in een gespannen boog achterover hang, komen mijn borsten extra naar voren. Waarschijnlijk ook de bedoeling, want ze knikken goedkeurend.

Na wat een eeuwigheid lijk te duren, komt er een groep mannen de ruimte binnen. Ik hoor in een vreemde taal praten. Geen idee waar vandaan, maar het klinkt Oosters. En van de mannen knielt naast mij neer. Hij streelt goedkeurend over mijn naakte gespannen lijf. Hij heeft een net zakenpak aan, met daarboven vreemd genoeg een witte tulband over zijn haar. Hij heeft een zwarte baard, een markant gezicht en amberkleurige ogen. Als ik mij niet in zo'n netele positie zou bevinden, zou ik nog verliefd op hem kunnen raken ook. Wat een knapperd. Mijn medestudentes zouden waarschijnlijk maar wat graag een beschuitje met hem willen eten. Hij gaat over op het spreken in de engelse taal. Blijkbaar is het de bedoeling, dat ik hem versta.

Hij zegt, wat een juweeltje niet? Hebben jullie haar ooit zien dansen? De anderen laten weten, niet dat genoegen gehad te hebben. Ik wel, zegt hij! Ik verlang er naar, haar in mijn thuisland voor me te laten dansen. Zoals jullie zien, heb ik haar niet voor niets laten ontvoeren. De eerste avond met haar zal zeer speciaal zijn, hebben jullie haar al een beetje getraind? Ja sheik, alleen wilden we haar niet te veel beschadigen. U wilt er namen wij aan zelf ook nog plezier aan beleven, en het leek ons goed als U zelf uw regels en gewoonten aangaf.

Hij grinnikt! Reken maar en buigt zich over me heen. En terwijl hij zacht in mijn tepels knijpt begint hij me te tongen. Tot mijn schrik, raak ik hier ondanks mijn angst en gebonden zijn, enorm opgewonden van. Er is absoluut een enorme lichamelijke aantrekkingskracht tussen ons. Hierdoor voel ik mij extra kwetsbaar en kijk angstig naar hem op, wanneer hij zich boven me verheft. Hij heeft het duidelijk gemerkt en glimlacht superieur. Wij zullen het samen prima kunnen vinden, zegt hij kalm, en draait zich van mij af. Mmmmm, lekker kontje, schiet er door mijn hoofd heen. Ik lijk wel gek, verliefd op de man die mij heeft laten ontvoeren.

Wat vinden jullie van deze twee dames, die ik aan jullie zorgen heb toevertrouwd. Al een beetje kennis gemaakt met deze wegloopsters? De man die mij in de tram overweldigde, verteld hem, dat zij het gepast vonden om de straf uit te voeren, waar hij bij is. Ze geven hem een zeer grote comfortabele zetel en een paar slavinnetjes naast hem. Ik kan de helft niet zien, door mijn positie en voel me danig jaloers op de dames die om de sjeik heem staan. Dan knipt hij in zijn vingers, fluistert een man wat in de oren, welke onmiddelijk naar mij toeloopt. Hij maakt mij los van de muur en de palen naast me en tilt me met krukje en al op en plaatst mij naast de sjeik. Mijn polsboeien worden aan mijn halsboei bevestigd. En de ketting, welke aan mijn halsboei zit, wordt aan de sjeik gegeven. Gek genoeg, maakt me dat gelukkig. (Ik lijk wel niet goed wijs!)

Er stellen zich twee mannen op naast de twee aan hun voeten hangende jonge vrouwen. Beiden hebben een bamboestokje in hun handen. De vrouwen smeken hen te laten gaan. Ze zullen niets zeggen aan anderen! Maar men trekt zich daar in deze kamer niets van aan. Op een teken van de sjeik worden de bamboestokjes geheven en dalen in een regen van wrede slagen op hun lichamen neer. Ze kronkelen en krijsen, er komen striemen op hun borsten en billen te staan maar met het kapot gaan van de stokjes houdt het niet op. De beide mannen krijgen twee dildo's aangereikt. En enorme dikke en grote en n kleinere smallere. Doordat de beide vrouwen aan hun voeten hangen, zijn hun gaatjes makkelijk bereikbaar voor hun beulen. Ze gillen het uit, als de dildo's wreed in beider gaatjes worden geduwd. De dildo's worden vast gebonden met leren riempjes, zodat ze er niet uit kunnen worden geduwd, door al te sterke spieren.

De sjeik trekt mij naar zich toe. Kust me diep met zijn tong in mijn mond, ondertussen mijn borsten strelend. Dan neemt hij mijn rechter tepel in zijn mond, zuigt er aan en bijt er dan ineens fel in. Ik kreun, auwauw. Aaaaah, zegt hij genotvol zuchtend, het vogeltje kan dus ook nog mooi zingen. Dan neemt hij mijn linker tepel in zijn mond, ik zucht van genot en kreun weer als hij er weer fel op bijt. Oh, meisje, fluistert hij in mijn oren, wij zullen samen zoveel plezier maken.

Dan richten we ons weer naar het tafereel voor ons. De meisjes zijn nu tegenover elkaar gehangen, hun borsten met elkaar verbonden, door kettinkjes tussen hun tepelklemmen, en kettinkjes tussen hun klitklemmen. De mannen laten hen pesterig heen en weer slingeren, zodat ze aan elkaars klemmen trekken. De beide vrouwen jammeren van de pijn. Ik raak opgewonden, wil ook pijn voelen en beweeg rusteloos op mijn dildo. De sjeik pakt mij dichterbij tussen zijn benen, reikt over mijn schouders heen en knijpt mij stevig in mijn tepels. Beetje onrustig, meiske? Hij pakt een rijzweepje en geeft met het flapje aan het uiteinde zachte tikjes op mijn klitje. Oehoowwagh, dat doet zeer, maar oh wat is het ook lekker. Ik sluit even genietend mijn ogen. En voel dan weer zijn mond op de mijne. Gewillig open ik mijn lippen en laat mijn tond verwelkomend naar buiten glippen. (Tegelijkertijd dringt er schaamte tot mij door. Ik geniet, hoe kan dat nu? Ik wil dit helemaal niet!!!)

Op dat moment heffen de beide mannen grote ruige zwepen op, en beginnen de vrouwen verder te martelen. Die jammeren nog harder, want doordat ze kronkelen van de pijn van de slagen, trekken ze des te harder aan elkaars tepels en klit. Hun gejammer windt mij nog meer op. Ik weet niet hoe ik het heb. Is dit een nawerking van de drugs die ik voorheen heb gehad of zo? Of ben ik niet helemaal normaal. Zachtjes streelt de sjeik mij geruststellend over mijn haren. Samen bekijken we het schouwspel verder. Hij knipt weer met zijn vingers, ten teken dat hij het nu wel genoeg vindt. De beider vrouwen worden naar beneden gehaald en zonder dildo's voorovergebogen aan een bok vastgezet. Ze snikken en jammeren nog een hele tijd verder.

Ik word van mijn krukje afgehaald en op mijn knien voor de sjeik neergezet. Zachtjes fluistert hij in mijn oor; "Je verlangt naar mij, dat heb ik in je ogen gezien, maar dat kan ik je vanavond nog niet geven. Dat wordt iets speciaals tussen ons tween. Wel mag je vast mijn meesterlijke paal in je mondje proeven, wil je dat?"

Verlegen knik ik ja. Hij haalt zijn al harde paal uit zijn broek en trekt mijn hoofd er naar toe. Voorzichtig neem ik die enorme lange en dikke paal tussen mijn lippen. Met mijn handen kan ik hem net omvatten. Maar de sjeik wil meer en maakt de boeien van mijn halsketting los. Mijn tong glijdt langzaam over de hele lengte van zijn paal en over zijn eikel, terwijl mijn ogen halfgesloten naar boven, naar zijn prachtige gezicht kijken. Ik merk dat zijn lid nog harder wordt en dat hij heerlijk smaakt. Hij streelt mij over mijn haren en ik neem die enorme paal in mijn mond. Ik heb het gevoel dat mijn lippen uitscheuren, zo dik is hij. Langzaam ga ik op en neer, niet in staat om meer dan dat te doen, door de grootte van zijn geslacht. Hij trekt mij aan mijn haren overeind, kust mij op mijn mond en borsten en laat mij dan in de zetel waar hij net zat plaats nemen. En van de andere slavinnetjes krijgt opdracht om mijn klitje en kutje te likken. Ik weet niet waar ik moet kijken, dat kan toch niet. Maar het meisje gaat tussen mijn benen zitten en begint mij zonder meer te likken en te vingeren, oooooeeeh wat lekker!!!

Ondertussen gaat de sjeik naar n van de vrouwen toe, en stoot zonder meer bruut zijn zware geslacht in haar kutje. Ze krijst van schrik en pijn. Maar hij stoot door, steeds dieper en harder, en dieper en harder. De vrouw huilt en jammert. Dan beweegt hij zich in snelle en harde stoten tot zij flauw valt van de pijn. De andere vrouw zegt hij tegen de mannen is nog te krap. Ik wil dat ze eerst door n van jullie wordt genomen, want anders kom ik er niet eens in. De jonge vrouw smeekt, en bid, en smeekt. Maar toch komt er een man op haar af, die ook niet slecht is bedeeld, maar toch altijd nog niet zo groot is gebouwd als de sjeik. De sjeik neemt mij in zijn armen en gaat weer op de zetel zitten. Hij vraagt een aantal dingen aan een andere man en op het moment dat de tweede vrouw wordt genomen, voel ik een scherpe pijn door mijn klitje gaan, omdat er een klem op wordt gezet. Ik geef een hoge gil, maar kan niets doen, want hij houdt mijn armen vast en geniet van mijn pijn. Bijt zachtjes in n van mijn tepels en likt de andere. De tweede vrouw gilt ook en hard, de pijn is voor haar bijna niet te houden. Bruut stoot hij in haar, steeds dieper en sneller. Dan staat de sjeik op, neemt mij mee naar de vrouw en terwijl hij de plaats van de eerste man inneemt en hard in de vrouw stoot, trekt hij af en toe gemeen aan het kettinkje aan mijn klitklem. De tranen van pijn staan in mijn ogen. Maar terwijl hij zichzelf diep in de vrouw onder hem vastzet, zoent hij mij en trekt nog eens aan het kettinkje, waardoor wij samen met onze tongen in elkaars mond klaarkomen. Ik mag zijn paal daarna droog likken, waarna hij hem met een diepe zucht van genoegen in zijn broek opbergt.

Ok heren! En dan nu de zaken regelen!

Wordt vervolgd in deel III

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ontvoerde Danseres - 3

Zoek naar meer verhalen van Anoniem...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Tienersletjes Op Werk - 30Door: N75
Gelezen: 152x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Commanderen, Dominantie, Verhaalprogressie
23-04
n.v.t.
:: Marissa - 3Door: MasterJohnDo
Gelezen: 8586x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
17-04
8.3
:: Marissa - 2Door: MasterJohnDo
Gelezen: 8914x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: BDSM
16-04
8.6
:: Carnaval Op De Boerderij - 3Door: JohnD
Gelezen: 12309x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Hucow, Ponygirl
16-04
8.2
:: Een Mogelijk Waargebeurd... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 12419x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-04
8.8
:: Tienersletjes Op Werk - 29Door: N75
Gelezen: 8736x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Trio, Ruig, Anaal, Incest
15-04
8.5
:: Cheerleader GegangbangedDoor: Wolvie667
Gelezen: 11447x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groepsex,
14-04
7.7
:: Marissa - 1Door: MasterJohnDo
Gelezen: 16476x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: BDSM
14-04
8.6
:: Travowinkel - 17Door: Travestiet
Gelezen: 3318x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Pijpen, Neuken, Anaal, Lesbo
13-04
9.2
:: Timo, De Bi Toy Boy - 2Door: Pom
Gelezen: 6600x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hoerig, Kinky, Lesbisch, Homo
13-04
8.9
:: Chantage Van Studentes - 1Door: Tessletje
Gelezen: 17200x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chantage, Studenten, Studentes, Studentenhuis, Chanteren, Slet
12-04
7.8
:: Sharon En Haar DocentDoor: Kevin
Gelezen: 13858x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Plassex
12-04
8.5
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 6475x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Uitdagen, Chastity
12-04
8.6
:: Presentatrice Marion - 9Door: Master John
Gelezen: 5809x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf
11-04
8.9
:: De Geile MiddagDoor: G.B.
Gelezen: 12434x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-04
8.8
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net