63.206 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 20-11-2012 | Cijfer: 7.6 | Gelezen: 15518x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Carolien studeerde destijds in Leiden, ze volgde daar een basis studie voor arts (geneeskunde) en woonde er in een studentenhuis, met als luxe een dak terras waar je lekker naakt kon genieten van de zon, iets wat ze dan ook regelmatig deed als de zon er was tenminste. Ze bewoonde het pand samen met drie jongens, en nog twee andere meiden, waarvan er eentje was die haar bijzondere aandacht had, namelijk Annemarie. Ze vond dat haar mede bewoonster die al wel een paar jaar ouder was dan de rest van de groep, een onweerstaanbaar aantrekkelijke meid was. Niet alleen da, maar ze had een bijzonder soort aantrekkingskracht voor zowel mannen als vrouwen, alleen leek ze op de één of andere manier onbereikbaar.

Met haar had Carolien ooit haar eerste lesbische ervaring en daarmee ook meteen de eerste kennismaking met bdsm. Op een vrije woensdagmiddag had ze eerst heerlijk naakt liggen zonnebaden op het dakterras waarbij ze geil door de warme zon op haar huid, zichzelf heerlijk klaar had liggen vingeren, omdat zichzelf onbespied gewaand had. Maar niets was minder waar. Carolien was in de veronderstelling dat haar huisgenoten college hadden maar, Annemarie had haar bezig gezien en alleen toegekeken hoe ze zichzelf daar had liggen vingeren, om daarna stilletjes en ongemerkt weer te vertrekken.

Toen Carolien was bijgekomen besloot ze eerst maar eens een keer de was weg te werken, dat wil zeggen de strijk die er al zeker drie weken lag omdat strijken nu niet bepaald een hobby van haar was. Met tegenzin was ze opgestaan en had ze zichzelf weer in haar jeans gehesen. Vervolgens haar bh en t-shirt weer aangedaan waarna ze naar binnen was gegaan. Vol goede moed was ze even later bezig, koptelefoontje op, haar favoriete muziek beluisterend zichzelf door de berg strijkgoed worstelend. Omdat ze het met en door het warme weer toch wel warm had gekregen had Caro, zoals ze door vrienden genoemd werd, haar bh en jeans uitgetrokken.

Hierna ging ze heupwiegend strijkend, luid meezingend met de muziek weer verder met haar strijk, enkel in haar t-shirt dat maar net over haar volle ronde billen viel, en haar doorzichtige stringetje aan het zicht ontrok.
Ze ging zo op in haar werk en gezang dat ze niet had gemerkt dat Annemarie haar kamer was binnen gekomen. “Oh hoi, ik had je niet gehoord” zei Caro lachend haar koptelefoon afzettend, toen ze Annemarie bemerkte die opeens voor haar in haar kamer stond. Ze zag er sexy uit in een strak kort jurkje waar haar billen zich heerlijk in aftekenden, net als haar borsten trouwens waarvan de tepels hard vooruit stonden niet gehinderd door een bh constateerde Carolien, die op slag kriebels in haar buik voelde door de jonge vrouw die voor haar stond. Verbeelde ze zich het nu, of had Annemarie haar meer als zomaar even strak in de ogen aangekeken met een vriendschappelijke blik, zeg maar een geile blik vond Caro.
Maar werden haar gedachte verstoord door Annemarie die zei, “Zal ik je even helpen dan ben je vlugger klaar, dan kunnen we misschien samen nog even zonnen op het dakterras” zei Annemarie. Het antwoord van Caro niet afwachtend, voegde ze de daad bij het woord en begon Caro te helpen met het vouwen van de was, ondertussen de oren van haar hoofd kletsend. Ze pakte een minuscuul slipje uit de wasmand, hield het niemendalletje omhoog, keek er aandachtig naar en vroeg, “draag jij altijd van die kleine geile slipjes”? vroeg ze. Caro had haar wat verlegen aangekeken en zei, “Meestal wel, ik houd wel van spannende en mooie lingerie, het liefst zo klein mogelijk”.
“Heb je nu ook zoiets aan” vroeg Annemarie terwijl ze haar neus even in het kruisje van het slipje duwde. “Natuurlijk, behalve als ik een echt geile bui heb dan laat ik een slipje wel eens thuis” lachte Caro verlegen. Nog verbaast over haar open antwoord aan haar huisgenote, werd ze door haar volkomen verast, ze stond opeens vlak voor haar en tilde haar t-shirt om te kijken. Caro liet het vol verbazing over haar huisgenote en nog meer over zichzelf gewoon toe. Annemarie keek even naar het eigenlijk veel te kleine stringetje, siste daarbij tussen haar tanden van bewondering bij het zien van het kleine stukje stof, dat strak gespannen over de bolle venusheuvel stond, waarvan het kruisje min of meer tussen haar heerlijke schaamlippen getrokken zat waardoor het niets te raden over liet.
Haar hand ging als vanzelf naar het stukje stof, waarbij ze haar volle hand op Caro’s bolle kut legde, pakte daarna het stukje stof vast en trok het opzij zodat ze haar kale kutje kon bekijken. “Mmm dat ziet er lekker uit meid, even voelen zei Annemarie haar andere hand nu ook uitstekend. Het was de eerste keer dat er een andere vrouw bij Caro aan haar kutje voelde, dat meteen reageerde op de aanraking door overvloedig sappen aan te maken. Annemarie merkte het en zag haar kans schoon.
Zonder enige waarschuwing of melding liet ze meteen een vinger diep in haar kutje verdwijnen, omvatte met haar andere hand een bil waarmee ze Caro tegen zich aan trok, bang dat ze terug zou trekken. Maar Caro overrompeld door de doortastendheid van haar huisgenote, liet haar kreunend begaan. Onder het vingeren werd ze door Annemarie meegetrokken naar het ijzeren bed dat aan de andere kant in haar kamer, dat ze van haar oma had gekregen toen ze op kamers ging wonen.
Annemarie duwde Caro ruw achterover op haar eigen bed, kwam half over haar heen liggen terwijl haar vingers in haar zeik natte spleet bleven woelen. Ze keek Caro hierbij recht in haar ogen en zei, “als je het niet wilt dan stop ik, je kunt nu nog terug”. Maar Caro wilde niet dat ze stopte en zei hees van opwinding, “nee, nee ga door”. “Prima zoals je wilt” zei Annelies nu met opeens een heel andere toon in haar stem en een grijns om haar mond. “Ja, ja ga door” hijgde Caro die tegen al haar orgasme aanzat, niet wetend wat haar nog te wachten stond.
Annelies stopte plots met vingeren vlak voor Caro klaar kwam, rukte het stringetje van haar kont en sommeerde Caro haar t-shirt uit te doen. Toen dit niet snel genoeg, gaf ze Caro een harde tik op haar kont en ze trok het shirt zowat van haar lijf. Caro werd door de tik op haar bil alleen maar geiler en liet alles gebeuren zonder te protesteren en verlangde zelfs naar de tweede klap op haar gloeiende bil. Ze was zo geil geworden dat ze zichzelf niet meer onder controle had, op dat moment had ze in alles toegestemd als haar huisgenote haar dit gevraagd had. Maar dat was niet nodig want de dominantie die ze over zich had buitte ze perfect uit omdat ze voelde dat Caro in haar spel mee zou gaan.
Ze trok haar overeind, drukte haar mond op die van Caro die de warme tong van huisgenote met de hare voelde worstelen tot die haar van zich afduwde. Annemarie nam de voor haar staande geile huisgenote in zich op. Ze liep rond haar heen en bekeek haar, nou ja bekijken was eigenlijk niet het juiste woord, ze keurde haar eigenlijk, want alleen bij kijken bleef het niet ze betaste haar ook overal. Caro werd door haar in haar kutje geknepen. Ook gleden haar handen over haar billen waardoor er een rilling door haar lijf ging waarna er een flinke klap volgde waardoor er een meteen een afdruk op haar bil te zien was. Ze trok venijnig hard aan haar tepels waarbij Caro, Annemarie gewoon haar gang liet gaan, maar dat was het nog niet alles. Want toen ze zich op commando zonder na te denken omdraaide en haar billen liet bekijken begreep ze dat de klap die ze even daarvoor had gekregen een prachtige afdruk had achter gelaten, want Annemarie was er helemaal door verrukt.
Nu greep werden beide billen van Carolien vast gegrepen en ze werden stevig heen en weer bewogen terwijl er hard in geknepen werd, waarbij Carolien de kracht van haar huisgenote voelde. De kracht was die van een beer van een vent, waarbij Annemarie melde dat Caro eerst een flink op haar billen ging krijgen. “Kom over me heen liggen” klonk het commando streng, waaraan Caro zonder morren gehoor gaf. Iets waar ze zelf achteraf niet eens verbaasd over was want het lag gewoon in de lijn van het spel, een logisch gevolg op wat ze van het begin af aan het doen waren.
Met één arm hield Annemarie Carolien stevig op haar plaats, drukte met de elleboog van haar vrije arm op haar rug waardoor ze geen kant meer op kon. Ze begon de achterkant van Caro’s dijen te strelen, gleed over haar billen naar de onderkant van haar rug en weer terug. “Ontspan” zei Annemarie, ondertussen rustig verder strelend. Toen ze voelde dat het Caro lukte zich te ontspannen duwde ze haar billen van elkaar om naar haar kutje en kontgaatje te kunnen kijken, en ze zag dat het geil ondanks de spanning uit Caro’s spleet liep. Daarop duwde ze meteen een vinger tussen de schaamlippen en het topje van haar andere vinger een stukje in haar kontgaatje. Heel even vingerde ze beide gaatjes waarop een licht gekreun van genot Caro ontsnapte. Maar net zo snel als ze haar eerder bij haar kut gepakt had trok ze nu haar plagende hand terug, om geheel onverwacht met dezelfde hand een rake klap op Caro’s Rechter bil te geven met direct daar achteraan een even zo harde op de linker.

Het deed eigenlijk niet eens pijn vond Caro die met haar kont draaiend de regen van klappen op haar billen met genot ontving die daarna volgde. Het gevoel was onbeschrijfelijk lekker, mede doordat Annemarie haar geil hield door met twee vingers haar kutje te blijven vingeren onder het slaan op Caroliens billen tot ze rood gloeiend zagen.
Toen Annemarie haar vingers uit de natte kut van Caro haalde, deze aflikte, en het rode achterwerk bewonderde van haar huisgenote na het enorme pak slaag, merkte ze dat deze haar benen zeik nat waren van haar geil. “Zo slet, je vind het echt lekker zie ik” zei Annemarie haar hand de natte kut strelend waarna ze hem afveegde aan de gloeiende billen van haar huisgenote. “Toe, ga nog even door ik was er bijna” smeekte Caro om Annemarie door te laten gaan met vingeren. Maar in plaats daarvan zei deze, “Het wordt tijd dat ik je eens wat manieren bij breng, want je hoort eerst voor je visite te zorgen geile teef in plaats van aan jezelf te denken”. Annemarie duwde Caro hierbij op haar rug op bed, tilde haar jurkje zodat Caro nu ook zag dat haar huisgenote geen slipje aan had.
Ze zag ook meteen dat Annemarie flink geil was geworden want haar schaamlippen glommen van haar sappen. Ze kreeg niet de kans om er een opmerking over te maken wat meteen nam Annemarie schrijlings plaats over Caro’s hoofd, drukte haar natte kut op haar mond en zei, “ik denk dat je zelf wel weet wat de bedoeling is teefje”. Het was voor Carolien de eerste keer dat ze iets deed met een iemand van gelijke sekse, haar tong gleed onwennig tussen de schaamlippen glijden waarbij ze het wel super geil vond om te doen. Ze had van mede studentes al vaker verhalen gehoord over vrouwen sex en nu maakte ze het zelf mee, al was het dan wel min of meer gedwongen.
Annemarie vond dat Caro wel een beetje beter haar best mocht doen en kneep daarom maar eens gemeen in haar tepels. “Mmmmm” was het enige dat ze uit kon brengen omdat haar mond bedekt werd door de kale kut die haar huisgenote stevig op haar mond gedrukt hield. De aansporing had zijn effect want blijkbaar vond Annemarie het nu wel goed genoeg, ze draaide met haar kutje op de zuigende en likkende mond van Caro die haar stinkende best deed het zo lekker mogelijk te doen voor haar nieuwe vriendin. Annemarie bleef net zo lang zitten tot ze klaar kwam waarna ze van de naar adem snakkende Carolien afstapte. Haar hele gezicht was nat van het geil, en ze was trots op zichzelf dat ze haar huisgenote een orgasme had gegeven door haar te likken.

“Goed zo, je bent een snelle leerling” lachte deze Carolien toe terwijl ze zelf haar jukje uit trok en haar borsten daarbij streelde en haar tepels tussen haar vingers nam. “Zuig maar eens even op mijn tepels”, zei Annemarie toen Carolien nog even aan haar nagloeiende billen voelde, ”dan ben jij daarna aan de beurt slet”.
Carolien wist niet wat haar bezielde, zoiets had ze zich nog nooit laten zeggen door een jongen, die had ze meteen op zijn nummer gezet als er zoiets tegen haar gezegd werd. En nu liet ze zich slet noemen door een meid die haar kutje vingerde terwijl ze bij haar aan haar harde tepels moest zuigen. Annemarie had al snel de zwakke plek gevonden, Caro veerde op als een bosje vlooien toen haar klitje beroerd werd, en het koste Annemarie dan ook niet veel moeite. Caro had niet veel meer nodig na de knedende vingers in haar kut en de klappen op haar billen waardoor ze ongekend geil was geworden, en kreeg al zuigend op de harde spenen een daverend orgasme. “Zo sletje ik hoop dat je het net zo lekker vond als ik” zei Annemarie die vertrok met de mededeling dat ze later die week nog wel eens terug zou komen.
Carolien bekeek haar rood gloeiende billen voor de spiegel nadat Annemarie was vertrokken. Deze meid had de onderdanige kant in haar boven gebracht. Iets waar ze met een ander met geen mogelijkheid over nagedacht zou hebben. Zich laten domineren, commanderen, onderdanig zijn en een pak slaag ontvangen op haar trots, haar mooie ronde billen. Die nu vuurrood waren en gloeide als een kacheltje. Wat had ze ook alweer gezegd toen ze weg ging, ”ik kom nog wel een keertje bij je langs deze week”, bij die gedachte was haar kutje al meteen weer begonnen met lekken en om tot rust te komen had Caro zichzelf nogmaals staande voor de spiegel klaar gevingerd.
De twee dagen daarna kon ze haar sexuele escapade met Annemarie maar niet uit haar hoofd krijgen, en Caro vroeg zich af waar die onderdanige gevoelens opeens vandaan kwamen. Daarom had ze op internet gezocht en daar allerlei geile filmpjes en foto’s gevonden waar ze behoorlijk opgewonden van werd. Zichzelf vingerend kon niet wachten tot Annemarie weer langs zou komen.

Drie dagen later, net toen Carolien dacht dat ze wel niet meer zou komen stapte Annemarie onverwacht haar kamer weer binnen. “Zo sletje, ben je er klaar voor” zei ze lachend een bos touw omhoog houdend. “Ik zag dat, je een uitermate geschikt bed hebt voor een bondage spelletje, dus kleed je maar eens rap uit”.

Caro werd al geil bij de dwingende toon waarop ze door Annemarie werd aan gesproken, en trok zo snel als ze kon haar jogging broek en t-shirt uit waar ze trouwens niets onderaan had. “Zo, mevrouw had op mijn komst gerekend zie ik”. “Nou nee hoor dat…, au, au”, piepte Caro toen ze ruw bij haar tepels gepakt werd, waar Annemarie nu niet bepaald zachtzinnig mee omging. “Liggen slet en spreid je armen en benen” klonk haar stem hard en streng. Meteen gaf Carolien gevolg aan het gevraagde en ging wijdbeens op haar rug op bed liggen”. “had ik gezegd dat je op je rug moest gaan liggen sletje, draai je om en snel en beetje” zei Annemarie licht geïrriteerd.
Carolien deed snel wat er van haar gevraagd werd waarop Annemarie door haar met gespreide armen en benen, aan de metalen spijlen van het bed vast bond, zodat ze geen kant meer op kon. “Zo” zei ze, “tijd voor je wekelijkse billenkoek teefje, vanaf vandaag krijg je minimaal één keer per week een pakvoor die bolle billen van je, begrepen”. “Ja hoor, lekker” zei Caro en voor ze het wist had ze twee rake klappen op haar billen te pakken wat haar een gil deed slaken van schrik. “Ja meesteres Annemarie, of ja mevrouw, sletje. Heb je dat begrepen”. “Ja ik heb het begrepen mevrouw zei Caro verschrikt. “Mooi dan gaan we meteen beginnen want ik ben geil en wil door je bevredig worden maar eerst dit”. Zei ze in Caro’s kamer zoekend naar iets geschikts om haar billen mee te bewerken.
Hierbij was haar oog op een haarborstel gevallen die ze oppakte en er eerst een paar keer mee op haar hand sloeg om hem te keuren. “Mmm dit lijkt me wel geschikt voor een geil sletje zoals jij, denk je ook niet” vroeg Annemarie. “Ja mevrouw zeker” antwoordde Caro die meteen de eerst tik met het ding kreeg uitgedeeld. Toen Annemarie Caro’s billen mooi rood had gemept, maakte ze haar los nadat ze eerst de rood gloeiend bollen even zachtjes had gestreeld, en er met haar nagels overheen had gekrast waarbij Carolien kirde van genot verlangend naar meer. Annemarie begreep best wat haar nieuwe slavinnetje wilde, daarom draaide ze de borstel om en liet de steel tussen de spekgladde schaamlippen van Caro glijden, pompte hem even op en neer maar net niet lang genoeg om een orgasme te kunnen krijgen. Net voordat ze dat bereikte trok ze de steel terug en legde de borstel op het nachtkastje daarbij Caro’s smeekbede negerend.
Ze maakte Caro nu los van het bed en legde ze op haar rug, en net als de eerste keer kwam Annemarie met haar kut op Caro’s mond zitten nadat ze zichzelf deze keer wel eerst had uitgekleed. Ze pakte haar tepels, kneep erin, trok eraan en zei, “likken geil slavinnetje, likken kom op, net zo lang tot ik ben klaar gekomen”. Caro likte de kut van haar huisgenote met lange halen, speelde met haar tong rond de gezwollen clitoris en cirkelde rond het harde knopje. Annemarie liet haar kutje en ook haar kont gaatje langdurig verwennen tot Carolien zachtjes in het gevoelige knopje beet. Dit was te veel voor de geile Annemarie die haar hoofd in haar nek gooide en grommend klaar kwam, ondertussen hard in Caroliens tepels knijpend tot de tranen in haar ogen stonden. Pas toen haar orgasme was weggeëbd liet ze de tepels los.

Annemarie duwde haar vingers in de natte spleet van Caro en vingerde haar “huis sletje” klaar. Terwijl ze dit deed kneep ze hard in de gevoelige tepels, en draaide ze rond, trok haar borsten eraan omhoog om ze vervolgens te laten vallen en er klappen met haar vlakke had tegen te geven tot ze helemaal onder de rode vlekken zaten. Pas hierna maakte ze Carolien los van het bed, wiens masochistische en onderdanige karakter nu door Annemarie helemaal was blootgelegd.

Bij elk bezoek zorgde Annemarie er voor haar huis slavinnetje eerst goed geil te maken door haar een flink pak slaag te geven, haar vast te binden op haar eigen bed om dan vervolgens geknield met haar kut over Caro´s mond te gaan zitten waarbij ze zelf ook wel haar schaamlippen open trok zodat haar klit goed bereikbaar was voor Caro´s tong. Soms liet ze zichzelf wel twee of drie keer klaar likken voordat Caro aan de beurt was. Deze deed zo goed mogelijk haar best om als beloning een pak slaag te krijgen waarna ze dan zichzelf mocht vingeren of als Annemarie in een goede bui was werd ze gevingerd tot ze klaar mocht komen.
Op een keer nadat Carolien, Annamarie eerst een goed gelikt had waarbij ze ook haar kontgaatje niet werd over geslagen liet ze Carolien op handen en knieen door haar kamer kruipen, nadat ze haar eerst een halsband had omgedaan met een lange leren riem. Annemarie gaf haar slavinnetje een paar harde tikken met de riem op haar rug en billen, waarna ze haar aan de deurkruk vast bond om vervolgens Caro’s billen met haar handen en de haarborstel te bewerken tot deze bijna licht gaven.
Carolien kreunde onder de tikken op haar bevallige billen en werd hier zo geil van dat de sappen uit haar kutje op het zeil van haar kamer drupte. “Zo slet, ik zie dat je de slaag bepaald niet als straf ervaart”. “Nee mevrouw, sorry mevrouw, ik wordt er altijd zo geil van” zei Carolien schuldig snikkend van emotie. In een paar maanden tijd was ze van een veranderd van een degelijk meisje die gewoon genoot van gewone sex, in een lust object voor haar huisgenote.
Tot voor kort had ze alleen af en toe een wisselend vriendje waarmee ze dan gewoon neukte of hem pijpte of soms liet ze zichzelf wel eens liet beffen. Maar de brave sex had ze ingeruild, en ze was veranderd in een huisslavinnetje die anders prefereerde dan gewone sex. Dit had ze zich een paar maanden eerder niet voor kunnen stellen. Ze had zich totaal onderwerpen op seksueel gebied en dan nog wel aan een vrouw.
Bij Annemarie had ze dan ook helemaal niets in te brengen, wat ze wilde voerde Carolien zonder morren uit, om zelf te krijgen wat ze lekker vond. Twee keer in de week kwam ze langs en liet zich dan uitgebreid scheren en wassen door Caro waarbij ze zichzelf daarna altijd een likbeurt cadeau deed. De ene keer was dat onderuit gezakt op de bank, de andere keer liggend op Caro’s bed, in de badkamer of gewoon over Caroliens gezicht zittend tot ze was klaargekomen.
Ook wilde ze door Caro wel ontvangen worden als die in mooie lingerie gehuld, met of zonder bijbehorende kousen jarretelles gordeltje en pumps de deur open deed, waarna ze haar dan op haar knieen aangelijnd rond liet kruipen waarbij haar billen niet ontzien werden door haar handen of een meegebracht zweepje. Regelmatig bracht ze dan ook een but plug met pony tail bij haar in waarmee ze haar rond liet lopen tot de sessie afgelopen was.

Op een keer dat Caro weer door Annemarie was aangelijnd, nadat ze Caro achter haar aan door het huis had laten kruipen, maakte ze de riem vast aan één van de poten van het bed. Zelf ging ze met gespreide benen op het bed liggen en liet zich als huismeesteres eerst haar naar bevrediging hunkerende spleet uit likken. Pas toen ze twee keer snel achter elkaar was klaar gekomen duwde ze Caro weg, liep naar de kapstok waar ze bij binnen komst een tasje had opgehangen, om even later met een flinke voorbinddildo voor haar glad geschoren venus heuvel terug te komen. “Zo sletje, je hebt je als een keurig teefje gedragen en je bazinnetje lekker bevredigd met je tong. En teefjes horen bij goed gedrag gedekt te worden”. Zei Annemarie het zwarte latex geval strelend alsof het een echte lul betrof.
Carolien geil en nat als ze altijd was als haar meesteres op bezoek was kreeg op slag krampen in haar kutje toen ze de dikke voorbinddildo voor de buik van haar huismeesteres zag bungelen. “Op je knietjes meisje” gaf Annemarie haar slavinnetje als opdracht, waarna ze zelf op haar knieën plaats nam achter Caro. Ze bevochtigde de dikke zwarte eikel van het geval tussen de van het geil glimmende schaamlippen, en stootte de dikke zwarte tamp tot achter in haar zuigende spleet. “Oegh” kreunde Caro toen ze de dikke prop tot diep achter in haar kut voelde glijden. “Niet aanstellen meisje” zei Annemarie die haar slavinnetje stevig bij haar heupen pakte waarna ze de dildo met soepele bewegingen van haar heupen in haar kutje begon te stoten. Zen bonkte harde tegen de dansende billen van haar slavin, om er tevens om beurten een stevige klap op te geven met haar blote handen.
Luid kreunend ontving Caro de harde stoten, ze voelde de dikke knop tegen haar baarmoeder stoten en beet op haar hand om het niet uit te gillen van genot. Haar meesteres had geen mededogen, die wilde haar huissletje horen smeken klaar te mogen komen, om daarna zelf met de dikke latex dildo genomen te worden. Het duurde dan ook geen vijf minuten voordat Caro smeekte om te mogen klaarkomen. Dit was wat Annemarie wilde, maar die wilde haar huis slet nog even laten lijden. Ze verbood het haar om klaar te komen, en onder een paar loei harde klappen op de al gloeiende kont voor haar, temperde ze Caro’s opkomende orgasme door zo haar aandacht af te leiden van haar genot.

Uiteindelijk werd het Caro door Annemarie toegestaan, na haar zoveelste smeekbede om haar orgasme de vrije loop te laten. Toen het door haar lijf denderde pakte Annemarie een tepel van haar lust slet stevig vast, trok eraan, en kneep gemeen hard in waardoor de tranen in Caro’s ogen sprongen. Door de combinatie van het door haar lijf trekkende orgasme met de pijn sensatie versterkte haar orgasme op een dusdanige manier dat ze bijna het bewustzijn verloor. Caro kwam pas weer bij zinnen toen ze de warme lippen van Annemarie op de hare voelde terwijl haar lichaam gestreeld werd door haar huismeesteres. Hierna werden de rollen omgedraaid, Annemarie gespte het tuigje los waarmee voorbind dildo voor haar onderlijf gebonden zat. Caro zag nu dat er aan de andere kant ook een dikke rubberen stomp zat die in de gleuf van haar berijdster had gezeten.
Annemarie gespte het tuigje bij Caro om waarbij de dikke stomp die net in haar spleet had gezeten bij Caro naar binnen werd geschoven.
Toen het geval goed op zijn plaats zat vast getrokken zei Annemarie, “Zo teef laat mij nu ook maar eens genieten zoals ik jou daarnet heb bevredigd en denk erom niet klaarkomen voor je mij hebt bevredigd, anders zal je straf niet mild zijn. Of eigenlijk ik heb liever dat je wel ongevraagd klaar komt want ik heb wel een leuke straf voor je in gedachte”, gniffelde Annemarie. “Nou kom op slet, komt er nog wat van, mijn spleet vraagt om bevrediging het wordt tijd dat jij je best eens gaat doen” vervolgde ze haar woorden waarbij ze meteen de tril functie van de dildo aan zette om op die manier het ietsje moeilijke te maken voor Carolien.
Annemarie ging nu op haar knieën zitten, waarop Caro achter haar plaats nam, die haar kans nu eens schoon zag om haar Meesteres eens flink te pakken de te nemen. Ze stuurde met haar hand de zwarte eikel voor de vochtige openstaande gleuf en duwde hem in één soepele beweging van haar heupen naar binnen. Caro Pakte nu haar meesteres bij de heupen en met soepele bewegingen begon ze te stoten, om haar te neuken zoals ze zelf daarvoor geneukt was. Steeds harder kletste ze met haar onderbuik tegen de blanke billen tot opeens de basis van de dildo die tegen haar clitoris zat ook begon te trillen. “Oooooo wat is dat” riep Caro toen de trillingen haar klitje bespeelde. “Jij dacht mij eens stevig te nemen zonder dat ik dat doorhad sletje, zo weet ik zeker dat jij je concentratie voor iets anders nodig hebt. Rustig doorgaan en niet zelf klaarkomen zonder dat je daar toestemming voor hebt” gniffelde Annemarie wetend dat Caro de trillingen tegen haar klit en in haar gleuf nooit lang kon weerstaan.
Daar kreeg Annemarie gelijk in en ze riep dan ook dat wordt straks een feestje voor mij slet, ik had je nog zo gezegd niet klaar te komen zonder toestemming, en zeker niet voordat je mij bevredigd had”. Het tempo ging iets omlaag doordat Caro zich niet kon concentreren op het neuken. Pas toen het ergste geile gevoel was weggeëbd, stootte ze haar meesteres naar een climax waarna deze zich op haar buik liet vallen. De latex knoert schoot hierbij uit haar onderlichaam en kletste tegen Caro’s buik. “Zo tijd voor een lesje gehoorzaamheid” zei Annemarie toen het heerlijke gevoel was weggetrokken uit haar onderlijf. “Ga maar eens op je bed liggen, de dildo hou je voor en je armen gestrekt omhoog slet” biste ze tegen Caro.
Caro deed wat er van haar gevraagd werd waarop haar handen aan de spijlen van het bed gebonden werden, ook kreeg ze een sjaaltje voor haar ogen gebonden. Daarna nam Annemarie schrijlings plaats over de dildo die trots omhoog stak en zette daarbij de trilfunctie aan. Caro kreunde licht toen de trillingen door haar onderlijf schoten, De genot golven werden heviger omdat de vibraties werden opgevoerd, echter deze werden plots ruw verstoord doordat er een paar rake klappen op haar borsten neer kwamen die ze niet verwacht had. “Au Au”, gilde Caro maar Annemarie ging onverstoord verder met op de borsten van haar slavinnetje meppen, zelf genietend van de trillende dildo in haar spleet.
Caro kreunde, beet op haar lip onder de rake slagen op haar tepels, die plotseling anders aanvoelde, dit klopte ook wel want Annemarie had een kort zweepje gepakt en liet het leren flapje hard op haar borsten terecht komen. Gelukkig gebruikte Annemarie het zweepje niet al te lang, ze vond het voldoende toen zich een aantal rode striemen aftekende op de strakke ronde bollen. Ze legde het zweepje weg en streelde zachtjes de opgezwollen strepen op Caro’s borsten, Deze dacht dat haar straf er nu op zat, maar niets was minder waar. Annemarie pakte haar super gevoelige tepels tussen haar vingers en zonder iets te zeggen draaide ze de harde spenen tot het maximale verdraagbare, de tranen schoten in Caro’s ogen, zo grof was haar meesteres nog nooit eerder geweest. Toen ze haar tepels los liet schrijnde ze helemaal, en dat gevoel werd er niet beter op toen er op haar tepels een knijper geplaatst werd. “Zo sletje als ik ben klaar gekomen mogen ze eraf dan hoop ik dat jij je lesje in gehoorzaamheid geleerd hebt” zei Annemarie, die zichzelf op en neer wippend klaar reed op de dildo voor Caro’s buik.
Het leek wel een eeuwigheid te duren voor ze klaar kwam, en door de pijn in haar tepels kon Caro er niet echt van genieten, sterker nog het trillende gevoel in haar kutje was gewoonweg irritant. Ze was dan ook blij dat Haar meesteres eindelijk klaar kwam, van haar af ging en de knijpers van haar geteisterde tepels verwijderde. Toen ook de blinddoek voor haar ogen vandaan ging schrok ze wel even van de striemen op haar borsten. Annemarie streelde de rode strepen en zoog nog even op Caro’s tepels waardoor het onbehagelijke gevoel wat verdween en langzaam plaats maakte voor een prettig gevoel. Alleen het karwei werd niet afgemaakt, dat moest ze als slavin zelf maar doen vond Annemarie die een kus op haar voorhoofd gaf en verdween.
Het spel werd telkens wat uitgebreid met andere zaken en speelde zich hoofdzakelijk binnen Caro’s kamer af op een enkele keer na, als ze eens uit gingen, dan moest Caro ben wa balletjes in haar kutje stoppen of ze kreeg klemmetjes op haar schaamlippen of tepels dei ze pas af mocht doen als het haar werd toegestaan. Omdat Annemarie Caro’s kontje wel eens vingerde die dit altijd zeer aangenaam vond, wilde Annemarie haar uiteindelijk ook in haar kontje nemen met de voorbind dildo. Maar omdat Carolien daar nog maagd was en de dikke dildo niet van harte naar binnen ging had Annemarie besloten om Caro’s kontje te trainen. Daarvoor werd , een setje butt pluggen besteld van diverse afmetingen besteld die Caro in haar kontje moest dragen tijdens college, tot ze gewend was aan de grootste plug. Dat ze hierdoor niet altijd even makkelijk kon gaan zitten was maar bijzaak vond Annemarie, als je een goede slet wilde zijn moest ze er maar aan wennen.
Een feit was dat Caro flink geil werd van de pluggen in haar kontje en er naar uit keek als Annemarie ze kwam verwijderen. Omdat ze zichzelf niet mocht bevredigen tijdens de trainingsdagen, zoals Annemarie dit noemde, werd ze na het verwijderen altijd even door haar gevingerd tot ze klaar kwam. Na vier weken kon Caro de dikke zwarte dildo in haar kontje makkelijk de hele dag hebben, waarvan ze misschien nog wel meer genoot als haar meesteres die tijdens het neuken haar klitje vingerde tot Caro klaar was gekomen. Wel altijd nadat Carolien haar eerst één of meerdere malen had klaar gelikt uiteraard.

Alleen aan dit alles kwam een eind toen Annemarie afstudeerde en de studenten flat verliet, tot groot verdriet van Carolien die hierna was aangewezen tot gewone sex met vriendjes die ze in het begin aan de lopende band versleet. Dit op zoek naar hij, die haar het ongekende genot weer kon geven dat Annemarie har altijd gaf. Ook waren er een paar vrouwen waar ze het bed mee deelde, maar dat waren puur potten die haar wel met een voorbinddildo wilde neuken of ze wilde wel eens een tikje op haar billen geven maar daar bleef het dan wel bij.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Opvoeding Van ... - 5Door: Subtammy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slikken, Meesteres, Slet, Sletje,
"Als ik langzaam wakker wordt weet ik nu precies waar ik ben. Ik ben er nu al een paar dagen denk ik en wat dat betreft begin ik aan de situatie te wennen. Ik ga recht op zitten en merk dat ik ongelofelijk geil wakker ben geworden. Dit beangstigt me b..."
24-05
8.3
Nadi’s Leven - 32Door: Riba Sova
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Piercing, Bdsm, Biseksueel,
"We zitten op het terras van de camping en hebben het gezellig als Dythe strak tegen mij aan komt zitten en zegt, Ik hoop dat jullie nog lang hier blijven. Ik geef haar een moederlijke kus op haar voorhoofd en veeg een warme traan van haar wang. Julli..."
24-05
9.4
De Opvoeding Van ... - 4Door: Subtammy
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Pijpen, Slikken, Vastgebonden,
"Ergens schrik ik wakker van, alleen heb ik geen idee waarvan. Langzaam word ik wakker en besef ik waar ik ben en wat er gisteren is gebeurd. Mijn cel is schemerig en ik kan net de emmer en en de deur zien. Wat is er gisteren met me gebeurd, ik wil he..."
22-05
8.7
Jongen In Bondage - 1Door: Alain
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Eerste Keer, Gangbang, Gay, Meester, Opdracht, Slaaf, Vastgebonden,
"Online ben ik in contact gekomen met een meester. Ik heb aangegeven dat ik open sta voor bondage, vernedering, alle vormen van sex, maar geen bloed of pis. Ik ben slank en 24 jaar en lekker als zeg ik het zelf. Hij vroeg mij of ik zin heb aan een paa..."
22-05
9.4
De Opvoeding Van ... - 3Door: Subtammy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Meesteres, Pijpen, Slet, Sletje, Vastgebonden,
"Als de deur dicht slaat lig ik daar weer helemaal alleen. Ik probeer om mij heen te kijken maar zie niet veel anders dan de muren, dan gaan alle lichten uit en zie ik boven op het plafond de film starten. Meesteres Melissa zit op een stoel en kijkt r..."
22-05
8.9
Hete Zomer - 9Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Biseksueel, Bondage, Neef, Nicht, Trilei, Trio, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Vrijdag waren zowel Ben als Carmen flink afgeleid voor wat er die avond zou gaan gebeuren. Hoewel Ben al die tijd de zelfverzekerdheid zelve was geweest, was het idee dat hij vanavond een trio ging beleven dusdanig opwindend, dat hij die dag zijn aan..."
21-05
9.4
Jan Gaat Het ... - 24Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Gay, Honden,
"Ik pakte mijn tas en sleepte mezelf naar de badkamer. Heerlijk onder de douche en al mijn gaten en kieren schoonmaken en nu gebruikte ik wel de anaaldouche. Handdoeken voor de grijp en ik begon mezelf weer op te maken. Terwijl ik bezig was, kwam doc ..."
20-05
8.8
Slaaf N Bij ... - 2Door: Slaaf N
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Opdracht, Slaaf,
"Dag 5 Als ik van mijn werk kom wil ik geen tijd verliezen. De timer en de filmopname worden gestart. Ik laat mijn broek zakken en begin er aan. Ik zal vandaag maar geen gekke dingen proberen, om mislukkingen te voorkomen. Ik weet e..."
19-05
8.1
Nadi's Leven - 31Door: Riba Sova
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Buren, Piercing,
"We zijn nu twee dagen op de camping en het is heerlijk en alhoewel ik gewend ben om de hele dag naakt rond te lopen is dat hier toch anders. Naakt zijn onder naakte mensen geeft een groter gevoel van vrijheid. Wel merk ik dat ik in het begin wat beki..."
18-05
9.3
Eva Krijgt Een LesjeDoor: Secret Lover
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Maagd, Zwanger,
"Eva is een 18 jarige meid, die na veel problemen op school is gestopt met studeren. Ze heeft vrijwel geen vriendinnen en heeft geen idee wat voor werk ze wil gaan doen. Haar ouders zijn rijk en eigenlijk is ze gewoon een verwend prinsesje, die alles ..."
17-05
8.9
De Familie OntvoeringDoor: Nico De Bouwvakker
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Met Familie, Luier, Ontvoerd, Plas,
" Kutwijf Wat een onzin, dacht ze nu echt dat ik geilde op haar zusjes Laat ik me even voorstellen ik ben Nico, een 24 jarige Roemeense man die werkt in de bouw, normaal lichaam met een pik van 18 cm in stijve toestand, waar ik mi..."
23-05
8.9
Slavin Vera - 24Door: Slavinvera
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Groepsex, Meester, Meesteres, Slavin,
" Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielp..."
16-05
8.8
Klik hier voor meer...