Opwindend.Net
Datum: 09-07-2017
Stemmen: 38x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 8901x
Lezers Online: 1
Lengte: Zeer Lang
Fantasie Is Geen Realiteit
Door NoMercy001 - Mijn Profiel Pagina

Tina en Peter zijn al een jaar of 8 getrouwd en de laatste 2 jaar gaan niet echt geweldig tussen die twee. Peter voelt steeds meer afstand ontstaan tussen hem en zijn vrouw. Hij heeft geen idee waarom en met praten komt hij ook geen stap verder. Het enige is dat Tina steeds meer en meer Peter publiekelijk voor schut zet bij hun vrienden en kennissen.

Het begon eerst als Tina iets teveel gedronken had met opmerkingen van: Peter heeft een klein lulletje die zijn vrouw niet eens kan vullen. Of van: hij is alleen goed genoeg om te kijken als ik me laat neuken door een grote lul, daar droom ik van.

Dit ging van kwaad tot erger en nu zo dat zelfs als ze niets gedronken heeft Peter blijft kleineren. Veel van hun vrienden en kennissen begrijpen er niets van. Peter die altijd behulpzaam is, geen betweter, harder werker en zeker geen driftkikker of iets. Tina die eerst de grond aanbad waarop Peter liep, daar is niks meer van over. De omme slag is totaal niet te herleiden of te verklaren.

Peter zijn vrienden snappen al helemaal niets van de opmerking dat Peter zo klein geschapen zou zijn. Dat is, in hoeverre je kunt beoordelen aan een slappe lul, onder de douche na het voetbal niets van te zien. Zijn lul is in die stand zeker niet kleiner als bij hun en als de stoere mannenpraat naar boven komt en als ook nog is het gerstenat zich nestelt, klinkt het in werkstand ook niet afwijkend.

De enige die een afwijkende maat heeft, wat de mannen weten, is Walter uit de vriendenkring. Zijn apparaat is slap al van respectabele afmeting. En hij is het juist die stilletjes hoofdschuddend met zijn vrouw, Tina’s klaagzang aanhoren.

Iets wat Walter zijn vrienden al is vaker heeft uitgelegd dat ze zeker niet jaloers moeten zijn op zijn apparaat. Dat het helemaal niet zo geweldig is en de seks daardoor zeker geen garantie is voor geweldige seks voor hem en zijn vrouw Petra.

Tina daarin tegen is blijkbaar in een wereld beland die van haar fantasie de werkelijkheid heeft gemaakt.
Ook deze avond zitten de vrouwen bij elkaar als de mannen rond de BBQ staan en druk in gesprek zijn over de F1, voetbal, bier en zachtjes praten over de nieuwe kassière bij de plaatselijke supermarkt.

De vrouwen luisteren weer eens naar Tina hoe die Peter als slappeling en klein geschapen zit af te schilderen. Tina krijgt dit keer meer tegengas van als ze zo doorgaat, dit op een scheiding uitdraait en getrouwd zijn onder huwelijkse voorwaarden Tina geen deel krijgt van wat Peter heeft vergaard waar Tina zeker tot nu nog van profiteert. Klinkt ook niet als een erg goede reden om bij elkaar te blijven, maar Tina die best wel van haar luxe leventje houdt misschien wel de oogjes opent op deze manier.

Het deert Tina niets van dit alles en als 1 vraagt van wat Tina dan wel voor ogen heeft, begint Tina met glinsterende oogjes te vertellen.

Ik wil gewoon weg bij Peter en niet op een gewone manier. Hij moet eerst toekijken hoe ik geneukt wordt door een vent met een grote dikke pik die mijn kutje neemt. Een grote vent die me aan mijn haren op bed gooit, me overheerst, me vastbind en dan mij gebruikt als een neukobject, als hoer. Die geen tegenspraak duld ook al gil en smeek ik om genade.

Ik lig hulpeloos op bed en kijkt dan Peter minachtend aan en geniet van zijn verdriet als een grote pik in mijn kutje ramt. Mijn kutje zo gevuld dat ik niet meer kan, moet smeken om te stoppen, het uitgilt en Peter me niet kan helpen.

Peter die moet toekijken, ja moet toekijken hoe ik geneukt wordt door een ander. O als ik er aan denk, oh, ik word nu al nat van geilheid. Als dan die grote pik uit mijn kut komt om dan heel mijn gezicht met zaad onder te spuiten. Dan pak ik mijn koffer en laat de loser alleen achter.

Tina trekt haar rok iets op en laat haar vriendinnen zien dat haar slipje nat van geilheid is. Met open ogen vol verbazing luisteren de vriendinnen naar wat Tina uitkraamt. Twee schuiven hun dijen tegen elkaar en zijn geil aan het worden van wat Tina allemaal verteld.

Behalve Petra, die aangeeft dat het met een grote lul gevuld worden echt niet zo is als menig pornofilm doet vermoeden. Als magneten hangen de meiden ineens aan Petra’s lip en kijken haar vragend aan. Petra verteld dat Walter een maatje meer heeft en wel meer dan een maatje meer. Niet alleen in lengte maar ook in omvang. Een paar kijken verbaast schuin richting Walter en fluisteren, hoezo?

Petra zucht en wil het liever niet vertellen, maar is Tina’s gezeur meer dan zat en ja, als je A zegt dan ook B. Maar voor ze vertelt worden eerst de glazen gevuld, een slok genomen en het spraakwater doet Petra’s lippen vertellen.

Petra vervolgt: Om te beginnen, de grote zorgt er eerst voor dat hij niet voluit stijf wordt. Het is niet zo dat een grote pik hard omhoog staat. Hij staat meer vooruit en is gewoon minder hard. Pijpen lukt niet, want zijn eikel past gewoon niet in mijn mond en zeker niet de lengte. Walter is ook nooit echt gepijpt. Dat ding van hem is gewoon te dik om in je mond te nemen.

Ook het penetreren is niet zo maar even erin duwen. Alzo past hij niet helemaal erin, ik lig altijd met een hand ertussen, want als Walter te opgewonden raakt zit hij zomaar te diep en dat doet pijn, echt pijn. In het begin moest ik er echt aan wennen, eerst goed opgewonden en nat worden, dan nog extra glijmiddel. Met vingers mijn kutje een beetje bewerken en zo zachtjes stukje bij beetje proberen.

Alle meiden zitten doodstil en geconcentreerd te luisteren en zijn volle verbazing. Zo af en toe een blik richting Walter, die alleen vriendelijk van ver knikt en weer opgaat met wat de mannen aan het doen zijn.

Petra gaat verder: Ik heb in al die jaren nog nooit Walter helemaal in me gehad, het past gewoon niet. Op zijn hondjes nog zo iets, er is niks lekkerder als een pik diep in je voelen en dan ballen tegen je kont voelen ketsen. Als een dier genomen worden en dan voelen hoe je vol loopt, o, dat is mijn favoriete standje wat ik met mijn vorige vriendje heerlijk vond.

Er wordt hevig geknikt van ja, als Petra verder gaat. Het heeft een jaar geduurd aan proberen en we hebben een manier gevonden die voor ons werkt, waar we beide ons in kunnen vinden. Het moet zo zijn dat ik enorm ben opgewonden en nat ben dan gaat het soms.

Door de pil ben je droger en ben ik mee gestopt, een condoom scheurt met regelmaat, dus dat was ook niks. Zonder pil ben ik natter maar in 9 van de 10 keer moet er glijmiddel bij. Even een vluggertje, nee er is altijd meer voor nodig en anaal is echt uit den boze. 1 keer geprobeerd, ik heb de halve nacht gehuild van de pijn en teleurstelling. Walter helemaal ontdaan en kon alleen maar sorry, sorry zeggen. Was niet zijn schuld, ik wilde zo graag, maar dat gaat gewoon niet.

Als afsluiting merk Petra op: Tina, je weet echt niet wat de realiteit is. Mijn kutje is een kut geworden na lang oefenen en wat jij denkt klopt van geen meter. Jouw fantasie wordt een nachtmerrie als je dit doorzet als je op deze manier van Peter weg wil. Mijn advies meissie, ga gewoon als vrienden uit elkaar en gun Peter zijn leven zonder deze fratsen. Ik weet niet waar hij het aan verdiend heeft, maar volgens mij zit er een draadje bij je los.

Tina op haar beurt: Petra je wilt me alleen bang maken, ik geloof niets van je verhaal, je zal wel met Peter onder 1 hoedje spelen.

Petra: Meissie jouw fantasie is geen realiteit!!!!

De overige meiden zijn wel opgewonden geworden van Tina’s afscheidsfantasie en staan op richting hun mannen, toch ook wel geil kijkend naar Walter. Als niet veel later stelletje voor stelletje de BBQ verlaten richting huis.

Tina die nu zonder schaamte gewoon naar Walters kruis zit te staren en hardop zegt tegen Peter: kijk, die heeft tenminste een echte lul. Zeg Petra kan ik hem is niet een avondje lenen? Petra die er genoeg van heeft trekt Walter mee naar huis.

In de auto is Petra nog steeds niet bedaard en Walter weet al snel wat er is gebeurd en schud met zijn hoofd en kan alleen uitbrengen dat hij niet weet waar Tina mee bezig is. Ondertussen bij Peter en Tina thuis is eindelijk de bom gebarsten en is er een behoorlijke ruzie ontstaan. Peter is het zat en eigenlijk terecht als hij op tafel gooit om uit elkaar te gaan.

Zo gaan er wat dagen voorbij als Peter voor het voetballen Walter ophaalt en tot zijn verbazing ziet dat Petra mee gaat om te kijken. Tijdens de rit verteld Peter dat het zover is dat ze uit elkaar gaan, maar Tina niet van haar stuk te krijgen is om het op haar manier te doen. De reden? Totaal onbekend en eigenlijk niet meer relevant. Peter beschouwt Tina als gestoord en van het padje af, hij wil een nieuw leven op gaan bouwen. Terwijl hij nog steeds veel van haar houd.

Op weg naar huis als de wedstrijd is afgelopen klinkt van de achterbank de stem van Petra: wat nu als we Tina haar zin geven? Wat nu Walter als jij Tina is onder handen neemt, haar zo pakt dat het kreng zich de rest van haar leven nog zal heugen. Dat we het spel meespelen, dan ben ik er ook bij. Zo onder het mom dat jij, mij en Peter een lesje leert en laat zien dat jij een vent ben en Tina een echte vrouw. Om dan dat kreng compleet kapot te neuken, dat ze de aankomende maanden niet meer normaal kan zitten. Als ze aan neuken denkt, al in huilen uitbarst.

De auto remt, draait een parkeervak op, staat stil en beide mannen kijken naar de achterbank Petra aan met een blik, meen je dat nou echt? Peter is terughoudend om nu toe te moeten kijken hoe Walter voor zijn ogen nog altijd zijn “vrouw” gaat neuken met toestemming van Petra?

Walter die vraagt wat het addertje onder het gras is, want zomaar toestemming krijgen om een andere vrouw te mogen neuken? Wat wil jij er voor terug? Zeg nou niet dat het alleen gerechtigheid voor Peter is wat je wilt, daar ken ik je te goed voor schatje.

Petra’s oogjes glinsteren en kijken Peter aan, ik wil gewoon weer is een lul in mijn mond hebben en verlang gewoon naar anaal genomen te worden en ik weet zeker, want dat wil iedere man, dat Peter zijn lul in een vrouwenkontje wil steken. Schatje je hoeft van mij niet toe te kijken hoor.

Dan is het stil in de auto, alsof de pastoor voorbij loopt. Om dan ineens de ruimte te vullen door twee man die gelijktijdig zeggen: OK, deal, doen we.

Ja, Tina krijgt haar fantasie, maar of dat zo blijft voor haar?

----------------------------------------------------------------------------------
Een paar dagen na het gesprek in de auto krijgt Tina een WhatsApp bericht op haar telefoon, het is van Walter.

Walter: Ik begreep dat jij een grote kan hebben.

Tina, leest het bericht en voelt haar buik kriebelen en reageert.

Tina: Wat bedoel je?

Walter: O, gaan we spelletjes spelen?

Tina: Weet niet wat je bedoelt.

Walter: Dat jij wel raad weet met een grote dikke pik.

Tina: En jij heb er 1 die mij kan vullen?

Walter: Is deze groot genoeg (en stuurt een foto mee)
T
ina vergroot de foto en ze trilt over heel haar lichaam, dit is echt een joekel, dikker dan dik en echt groot. Gewoon een massief dikke neukdrilboor.

Tina stuurt wat smilies terug en reageert: Weet Petra wat je nu doet.

Walter: Petra, die ben ik net zo zat als jij Peter. Ik hoorde jouw verhaal wat zij vertelde en ik wil met haar precies hetzelfde doen als jij met Peter wil. Misschien dat wij samen wel verder gaan, want jij kan wel een dikke lul hebben toch?

Tina begint te glunderen en raakt opgewonden. Zeker als Walter nog een paar foto’s meestuurt van zijn dikke grote lul.

Tina: Ja, ik kan een grote wel hebben, je mag je helemaal uitleven op mijn lekkere kut. Hmm, me helemaal gebruiken hoe je wilt. Zo vaak als je maar wil.

Walter: We spreken snel af, Petra komt thuis. Kusjes xxx

Tina die helemaal in de wolken is ploft op de bank en bekijkt de foto’s van Walter’s dikke grote lul nog is. Een hand verdwijnt onder haar rok en ze begint met haar vochtige gleufje te spelen. Ze droomt weg en haar kreuntjes worden luider en luider naarmate haar orgasme opkomt. Dan trekt haar lichaam samen met beelden in haar hoofd hoe Walter zijn grote dikke lul in en uit haar kutje pompt. Zo komt ze heerlijk klaar.

Als Peter thuis komt van zijn werk heeft Tina het nergens over en is in een beste bui. Dit verandert na het eten met 180 graden als Tina de scheidingspapieren op tafel legt en Peter niet reageert. Ingevuld en al, Peter hoeft alleen maar te tekenen. Tina is witheet van woede, gilt en smijt met spullen om dat te reageren met “zie je wel, je kan niet zonder mij, zonder mij ben je helemaal niets “ en dat soort opmerkingen.

Peter laat haar uitrazen en na een half uur ploft ze op de bank, Peter ziet haar peinzen en ze is duidelijk een plannetje aan het broeden. En ja hoor, daar begint het.

Tina: Peter jij bent zonder mij helemaal niets, je bent nergens goed voor, denk maar niet dat als jij ook tekent en zonder haar zin af te maken schuift ze haar rok omhoog. Doet haar benen wijd en trekt haar slipje opzij. Kijk dit kutje kan jij niet bevredigen sukkel, daar mag alleen een echte pik in.

Peter die tegenover haar zit op de bank kijkt onderdanig, maar inwendig geniet hij stilletjes. Peter is ondanks alles nog steeds gek op Tina en zeker ook op haar lekkere kale pruim. Wat bij het zien ervan zijn lul al doet groeien. Zijn lul wordt ongemerkt harder als Tina haar triade verder uitkraamt.

Tina begint over haar spleet te wrijven en haar schaamlippen beginnen zich te vullen. Peter ziet haar kutje natter en natter wordt als ze zichzelf aan het vingeren is.

Tina: O ja, o ja, hmmm, dit kutje is niet voor jou, mag je alleen naar kijken. Weet wat in dit kutje gaat komen? Nou? Wat denk je? Ow, hmm, lekker.

Met haar andere hand pakt Tina haar telefoon en haalt de foto’s tevoorschijn van Walter’s dikke grote lul en laat die aan Peter zien.

Peter voelt nu toch rare kriebels in zijn buik, aan 1 kant afgrijselijk dat hij geconfronteerd wordt dat Tina met een ander seks wilt hebben, aan de andere kant vindt hij het ook wel een geil idee. Waardoor hij ongemerkt over zijn kruis zit te wrijven en een harde lul in zijn broek tot gevolg heeft.

Tina geniet zichtbaar en haar vingers soppen in haar natte geile gleuf op weg naar een orgasme.

Tina: Ja, haal je lul maar tevoorschijn, kan je daar aan trekken, hmmm, trek je maar af op mijn kutje wat gevuld gaat worden door een dikke grote pik. De jouwe komt hier niet in. Hmm, jaa, oow, ik kommmm.

Tina begint te schokken en te trillen als ze klaar komt, Peter die zijn broek gauw uitdoet en aan zijn lul begint te trekken, kijkt hoe zijn vrouw klaarkomt. Tina, die naar haar man kijkt doet haar slipje en rok weer goed, staat op en gaat voor Peter staan. Ze schudt haar hoofd heen en weer.

Tina: Zelfs dat kan je niet, aan je eigen lul trekken. Daar heb je zelfs hulp bij nodig. O, o, o, en dat wil scheiden op jouw manier, nee mannetje op mijn manier? Vooruit laat je vrouwtje voor nu het maar even doen, hup opstaan.

Peter die in trance opstaat en voelt hoe Tina zijn lul vastpakt en hem aan zijn lul meetrekt richting de keuken, wat een raar gezicht is om te zien. Tina die Peter letterlijk aan zijn lul meetrekt, Peter die met zijn broek op zijn enkels mee schokt erachter aan.

Dan duwt Tina hem tegen het aanrechtblad aan, gaat achter hem staan en pakt zijn inmiddels half slap geworden lul weer beet en begint er aan te trekken. Peter die steun zoekt met zijn handen tegen het aanrechtblad staat een beetje wijdbeens en voelt de tieten van Tina in zijn rug drukken, een arm om zijn middel en haar rechterhand snel aan zijn lul trekken, die snel hard is.

Peter weet niet wat hem overkomt, hij is bloedgeil maar durft niet te bewegen. Tina die hem nu overheerst en hem aan het af trekken is in een snel maar lekker tempo.

Peter voelt zijn zaad komen en komt diep uit zijn ballen met een grote kracht komt het uit zijn eikel gespoten.

Peter: O, O, ja, hmmm, ik moet spuiten, o, o, jaaaa.

Dikke klodders zaad spuiten uit zijn eikel en vloeien over de hand van Tina heen die nog even doortrekt tot de laatste zaadgolf uit zijn eikel sijpelt. Ze veegt haar hand af aan zijn hemd en draait naar de kraan en wast haar handen. Peter die zo staat, alleen nu met een slappe natte pik waar het zaad nog wat uitloopt.

Tina: gatverdamme, vieze smeerlap, je hebt heel mijn hand ondergespoten, kijk is het ligt op de vloer, opruimen mannetje, veeg dat minderwaardige zaad van je op, ruim op die smeerboel.

Tina droogt haar handen en pakt een keukendoekje en gooit die naar Peter.

Tina: hier, kan je het mee opruimen, dat minderwaardige zaad, zie je nu dat je niks bent. Ik ga naar boven en als ik terug kom dan is het hier opgeruimd.

Tina verdwijnt naar boven en Peter staat nog bij te komen. Totaal verward, zo geil is hij nog niet eerder geweest. Langzaam trekt hij zijn broek omhoog en ruimt zijn zaad wat op de grond ligt op, hij voelt de opwinding nog in zijn lijf en lekkend zaad wat een vlek in zijn kruis laat zien. Gooit na het schoonmaken het vaatdoekje in de vuilnisbak. Als hij opschrikt van de stem van Tina die achter hem staat

Tina: goed zo, dat is precies de plek waar je zaad thuis hoort, in de vuilnisbak.

Dan draait ze zich om en verdwijnt weer naar boven, Peter achter latend. Peter weet het niet meer, is het nu een spel van Tina? Hij speelt het mee, volgens afspraak met Walter en Petra. Maar spelen zij niet onder 1 hoedje met Tina? Het idee dat Tina een grote pik wil en hij moet toekijken doet hem walgen en opwinden tegelijk. Maar met wie moet hij praten om te weten hoe het echt zit?

Zo gaan er een paar dagen voorbij dat Peter weer wat normaler kan denken als Petra belt, Walter is een paar dagen op zakenreis en zij staat met haar auto ergens die het niet meer doet. Of Peter haar wilt ophalen, want het is donker aan het worden. De auto die wordt de volgende dag wel weggesleept.

Tina die boven de boel aan het opruimen is, of eigenlijk weet Peter het niet wat ze doet glipt er tussenuit om Petra op te halen. Tina hoort Peter niet weggaan, want ze ligt zichzelf heerlijk te vingeren op de geile foto’s van Walters pik en samen te chatten met Walter.

Met een half uurtje heeft Peter de parkeerplaats bereikt waar Petra staat te wachten, ze stapt snel in en Peter rijdt weg. Onder weg vraagt Petra hoe het is en of Peter het nog volhoud, want Walter heeft ondertussen afgesproken met Tina. Of Peter er klaar voor is.

Peter antwoord van wel, maar geeft aan in dubio te zijn en vraag ronduit of Petra en Walter niet onder 1 hoedje spelen met Tina. Petra begint te lachen en vertelt hem dat dit zeker niet het geval is, daarbij gelijk haar linkerhand over Peter zijn kruis wrijft en zachtjes in zijn lul knijpt.

Peter schrikt iets op en probeert zo goed als het kan zijn ogen op de weg te houden als hij voelt dat zijn rits van zijn broek wordt opengemaakt. Een hand schuift naar binnen en voelt hoe zijn lul hard wordt in Petra’s warme zachte hand.

Petra vroed wat heen en weer en Peters lul steekt nu uit zijn gulp terwijl hij rijdt. Petra zakt met haar hoofd richting zijn lul en voor Peter kan zeggen: wat doe je? Wat ga je doen?

Zitten Petra’s lippen al om zijn eikel heen en zuigt de rest van zijn lul in de warme natte mond van Petra. Ze begint Peter al rijdend te pijpen. Peter krijgt het spaan benauwd en zoekt wanhopig naar een plek waar hij de auto stil kan zetten zonder pottenkijkers.

Dan ziet Peter een bord met industrieterrein, draait daar een weg op en ziet een afgelegen plek en zet de auto stil. Dan draait hij zijn stoel wat verder naar achteren en kan het kreunen van geilheid niet meer onderdrukken. O, Petra maakt hem gek, zo heerlijk is hij nog nooit gepijpt. Hij kijkt hoe Petra bezig is en ziet dat ze haar jurkje omhoog heeft getrokken en met haar andere hand niet zichtbaar met zichzelf bezig is.

Peter streelt door het haar van Petra en kreunt steeds sneller. Petra weet wat er gaat komen en geniet om weer is na jaren een lul in haar mond te hebben. O, ze wil hem helemaal leegzuigen tot op de laatste druppel zaad uit zijn ballen zuigen.

Peters lul glimp van het speeksel en is drijfnat, zuigt in en uit een zalig pijpmondje. Het voelt alsof hij geneukt wordt door een strak kutje, maar veel zachter. Dan schokt zijn onderlichaam en Peter voelt een zaadlozing zijn ballen verlaten met hulp van een orgasme die leegloopt in Petra’s mond.

Petra voelt de eerste straal zaad haar mondje vullen en slikt alles door, straal na straal zuigt ze naar binnen. Peters lul komt geen centimeter meer uit Petra’s mond en loopt leeg, zijn laatste orgasme schokken zijn een feit als Petra de laatste druppels weg slikt, geen druppel is verloren gegaan.

Dan komt Petra omhoog en perst haar lippen op Peters lippen, een tongzoen volgt met de smaak van Peters zaadresten. Dan stopt Petra en zegt: overtuigd nu?

Peter kan alleen maar ja knikken en bergt glunderend zijn lul weer op in zijn broek. Start de auto wil Petra thuis brengen. Maar Petra reageert met: niet zo snel mannetje. Ze trekt haar slipje uit en stapt uit de auto, loopt om de auto heen en draait zich om en laat haar blote kontje zien aan Peter.

Peter begrijpt gelijk wat ze wil en laat deze kans niet voorbij gaan, zijn lul voelt hij alweer stijf worden. Gek van verlangen trekt hij Petra in zijn armen en raken verstrengelt in een zoen partij. Peter maakt zijn broek los en draait Petra richting de motorkap, duwt haar omlaag en drukt met 1 hand achter haar nek vast op de motorkap. Wurmt met zijn andere hand zijn lul tussen Petra’s billen, voelt haar gezwollen schaamlippen en drukt zijn eikel ertussen.

Zonder weerstand wijken Petra’s schaamlippen uiteen als Peter zijn lul naar binnen duwt en begint haar kut diep en hard te neuken. Petra voelt zich een heel stuk minder gevuld, maar ze vindt het wel lekker. Geen pijn als Peter diep in haar stoot en ze geniet van zijn ballen die tegen haar kontje drukken met elke diepe stoot van Peter.

Peter voelt dat Petra’s kut een stuk minder strak aanvoelt, de wrijving is een heel stuk minder. Het zuigt een stuk minder aan zijn lul, waardoor het gevoel er wel is maar minder heftig. Peter voelt een lekker gevoel maar niet de drang om snel klaar te komen. Petra kan zich ontspannen, dit “kleine pikkie” in verhouding van haar Walter kan weinig schade aanrichten. Ze is ook niet in haar vruchtbare dagen, dus zwanger worden, dat gaat Peter niet klaarspelen.

Maar Petra wil zijn pik niet in haar kut, maar ergens anders en mompelt ze tegen Peter.

Petra: o, ja lekker, haal hem eruit, uit mijn kutje, kom schatje neuk me kontje, ik wil je voelen in mijn kontje.

Peter denkt helemaal niet aan haar kontje, geniet van haar kut waar zijn lul makkelijk in en uit gaat met elke stoot. O, het voelt zo anders als anders, maar wel heel lekker. Petra drukt haar billen iets naar voren waardoor Peters pik uit haar natte spleet floept, met haar handen trekt ze haar billen wijder en kreunt dat Peter zijn pik in haar kontje moet steken.

Peter hoort Petra en drukt zijn eikel richting haar kontgaatje. De tegendruk is groter, duidelijk dat ze daar minder ruim is. Het boeit Petra niet, ze wil geneukt worden in haar kont. Ze verlangt er naar, na 10 jaar moet ze hem daar voelen.

Peter drukt door en haar kontgaatje wijkt open geholpen door wat speeksel en kutvocht schuift zijn eikel naar binnen, dan weer iets terug, weer dieper en dieper tot hij helemaal in haar kanaal zit tot zijn ballen tegen haar schaamlippen drukken.

Petra kreunt met elke stoot, Peters lul verdwijnt sneller en makkelijker in haar kontje. Haar schaamlippen trekken open bij elke stoot die Peter in haar kontje maakt. Petra streelt haar klitje met 1 hand en met de andere zoekt ze houvast op de motorkap.

Peter wordt wilder en wilder, het idee spookt door zijn hoofd dat dit het beeld is wat hij gaat zien als Walter zijn vrouw ligt te neuken. Maar nu voelt hij zich koning, zijn pik in Petra die hij gaat vullen met de rest van zijn zaad als hij onder hem Petra hoort kreunen.

Petra: o ja, o ja, dieper, sneller, ow shit, ja, hmmm, neuk me, hmmm, jaaaa, ooww voorzichtig, nee, ja, oow, hmmm, ik kommm.

Peter neukt met een diep ritme zijn staaf in en uit Petra’s kontje, haar naar een orgasme en net als haar laatste samentrekking van haar kontje haar orgasme doet eindigen vloeit Peters warme zaad diep bij haar naar binnen onder een diep gekreun van Peter.

Petra geniet nog na als ze voelt hoe Peters lul krimpt en slap wordt in haar kontje om dan eruit te glijden met hulp van warm zaad wat mee lekt naar buiten. Peter trekt zijn broek omhoog en kijkt naar de dijen van Petra die glimmen van zijn zaad.

Ook Petra komt weer omhoog, pakt haar slipje en dept het zaad op haar dijen weg. Dan stappen ze beide in en Peter brengt Petra naar huis. Zet haar af en gaat dan ook zelf naar huis.

Als Peter thuis komt ziet hij Tina nog nergens beneden, maar hoort wel gekreun komen van boven. Stilletjes luistert hij naar wat Tina uitkraamt. Ja, ze is bezig met zichzelf en weet niet eens dat hij weggeweest is.

Thuis in huize Petra en Walter stapt Petra de slaapkamer binnen waar ze Walter naakt aantreft met zijn telefoon. Hij vertelt Petra dat hij soort van telefoonseks heeft met Tina. Petra knikt goedkeurend, doet haar rokje omhoog draait zich om en laat Walter haar kontje zien die glimt van Peters zaad, sterker nog, ze perst zelfs nog wat zaad uit haar kringspier.

Kijk zegt ze, dat is Peters zaad, hij heeft me heerlijk in mijn kontje geneukt. Walter is opgewonden en gelijk ook jaloers dat zijn vrouw zo snel tot actie is overgegaan. Precies wat Petra wil, Walter jaloers maken zodat hij die teef hard gaat uitwonen.

Walter: heeft hij je ook in je kut geneukt?

Petra: voor jou een vraag voor mij een weet schatje.

Walter: je gaat me toch niet vertellen dat hij je kut heeft volgespoten, dat was niet de afspraak.

Petra: nee schatje, volgens afspraak heeft hij alleen mijn kontje geneukt, hij heeft niet in mijn kutje gezeten en ik heb hem ook nog niet gepijpt.

Petra trekt haar jurkje uit, pakt de tube met glijmiddel en masseert Walters grote dikke pik, neemt nog wat glijmiddel en smeert haar natte opgewonden kut in.

Walter houdt het niet meer, schuift tussen de dijen van zijn vrouw en drukt zijn immense eikel tussen haar schaamlippen. Petra zucht en probeert zoveel mogelijk te ontspannen als de druk toeneemt en Walters eikel haar kut tot het uiterste oprekt met elke centimeter dat hij bezit neemt van Petra’s kut.

Het glijmiddel doet wat het moet doen, Walter duwt verder en voelt dat hij niet verder kan, omdat Petra’s hand voorkomt dat hij dieper kan. Teken dat hij terug moet trekken en weer in haar mag zakken. Zo neukt hij Petra met rustige halen die in snelheid toe nemen naar mate Walter zijn zaad voelt kriebelen.

Petra voelt dat Walter grover wordt met elke stoot, ze is blij hem niet verteld te hebben dat Peter met zijn pik een uur geleden nog in haar kut zat. Ook maar goed dat ze niet verteld heeft dat Peter zijn zaad in haar mond geleegd heeft.

Petra is toch iets meer gespannen en bijt op haar lippen als Walter haar harder neukt. Haar kut wordt nog meer opgerekt, ja op een manier vindt ze het wel lekker, alleen ze zou zo graag haar hand weg willen halen om Walter te voelen zoals het is. Maar nu durft ze het zeker niet, die 10 centimeter meer gaat niet passen. Met elke stoot drukt hij al fors tegen haar baarmoedermond aan.

Walter wordt wilder met zijn stoten, het idee vult zijn gedachte dat Peter zijn vrouw geneukt heeft en inwendig geeft hij Tina daar de schuld van. Ongemerkt is Petra daar nu de dupe van die hij niet hoort als ze vraagt om wat rustiger te doen, hij doet haar pijn met neuken.

Als dan de kamer gevuld wordt met een luid: AAAAUWW.

Walter schrikt en stopt, ziet een traan op Petra’s gezicht, kust die weg en fluistert: sorry schat.

Petra: geeft niet lieverd, het gaat weer, maar vlug geef me je zaad lieverd.

Walter stoot nu sneller en een stuk minder diep, zijn eikel komt nu niet dieper dan net voorbij de binnen kant van haar schaamlippen als hij ineens kreunt. Petra voelt dat Walter zijn zaad in haar leegspuit, grote klodders zaad vullen haar kut.

Dan trekt Walter zijn lul uit Petra en kijkt naar de volgespoten openstaande kut van zijn vrouw, trekt met zijn hand aan zijn grote pik en komt nogmaals klaar om de rest van zijn zaad over haar venusheuvel en buik te spuiten.

Walter stapt van bed af en gaat richting de badkamer, Petra blijft nog even liggen en voelt zaad uit haar kut lopen, ze voelt zelfs nog wat zaad uit haar kontje sijpelen door de druk, wat zich tussen haar dijen mengt met het zaad van haar man. Haar hand zoekt haar klitje op en masseert zichzelf en haar gedachte naar haar orgasme toe. Dit had ze even nodig voor ze zich ook onder de douche wast, samen met Walter.

Er is weer een week voorbij en Peter kan zijn gedachte niet afhouden van Petra’s kontje en kutje. Zou hij binnenkort nog een keer mogen? Ja, dan wil hij ook haar kut vullen met zijn zaad. Het idee dat hij de vrouw van een ander volspuit maakt hem geil. Terwijl hij in de schuur bezig is de BBQ schoon te maken, heeft hij in zijn broek een stijve leuter zitten door zijn gedachte.

Als Tina binnen stapt in de schuur en doorgeeft dat morgen Peter en Petra op bezoek komen, dus opschieten met schoonmaken. Dan valt haar oog op het kruis van Peter, ze ziet zijn niet te verbergen harde pik en lacht hem uit.

Tina: hahahaha, daar sta je dan met een stijf piemeltje in je broek. Ach, lieverd, je wilt zo graag in mijn kutje he, maar ja, daar is jouw pikkie niet groot genoeg voor om mij te mogen neuken.

Peter kijkt naar de grond en inwendig moet hij lachen denkend aan Petra, Tina moest is weten. Maar Peter speelt het spel mee en mompelt zachtjes: wil je het dan met de hand doen voor me?

Tina lacht hem hard uit, loopt naar hem toe en snauwt: draai je om, daar handen tegen de muur aan. Ze trekt zijn trainingsbroek naar beneden, pakt zijn harde pik vast en sjort hem hard af. Peter is geil en merkt nu pas op als Tina tegen hem vertelt dat zijn zaad zo meteen gelijk in de afvalbak drupt waar hij overheen gebogen staat.
Peter kijkt en ziet de hand van Tina snel heen weer gaan met zijn pik in haar hand, hij komt klaar en ziet hoe zijn zaad rechtstreeks in de afvalbak beland.

Tina: zo klaar, opgeruimd staat netjes, dat smerige vieze onwaardige zaad wat ik jaren in me heb moeten krijgen hoort daar thuis. Haal je broek omhoog en maak je werk af.

Tina draait zich om en loopt zelfvoldaan weg. Peter is verward, hoe kan het toch dat hij er zo opgewonden van raakt en zich tot in het diepst van zijn ziel getrapt voelt? Peter breekt, doet de schuurdeur dicht, zakt op een stoel en begint te huilen.

Hij houdt nog steeds van Tina, voelt zich schuldig van wat hij gedaan heeft met Petra. Ook buiten het medeweten van zijn vriend Walter om. Ja, alles is hem nu even teveel geworden. Zal hij tegen Walter zeggen om zijn Tina zachtjes te laten genieten van haar fantasie? Dat Tina toestemming krijgt om een paar keer met Walter te neuken. Om Tina te plezieren hij er dan bij gaat zitten om toe te kijken? Dan komt dat andere stemmetje weer terug: zet het die teef betaald!!!

Het is zaterdag avond, de avond is jong als de BBQ aan staat en Petra en Walter er ook zijn. Walter fluistert Tina zachtjes in haar oor: ben je er klaar voor? Dan ga ik het regelen. Het plan in werking zetten.

Tina weet niet precies wat Walter bedoelt, maar knikt ja. Dan loopt Walter weg en bij de tuintafel schenkt hij voor iedereen wat te drinken in. Dan ziet Tina dat Walter een klein flesje pakt en in 2 glazen iets uit dat flesje erin doet.

Walter: kom, dan gaan we toosten op deze avond die gezellig gaat worden.

Met zijn vieren heffen ze het glas, nemen een teug, waarbij Walter aanmoedigt om de glazen niet leeg te laten want er is meer.

Tina kijkt gespannen als na een half uurtje Petra klaagt dat ze wat duizelig is. Walter geeft aan om Petra boven even op bed te leggen, het zal wel de drukke week geweest zijn. Als Walter beneden komt begint Peter opeens dat hij ook duizelig is. Walter geeft aan om ook hem even boven op bed te leggen.

Dan knipoogt hij Tina met een grijns op zijn gezicht. Tina is zenuwachtig en loopt te drentelen.

Walter: Tina, als jij buiten even opruimt dan leg ik Peter boven op bed en kan je me daarna boven helpen met die twee.

Tina’s hart bonst van opwinding, haar kutje wordt al nat bij de gedachte wat misschien gaat gebeuren. Beneden hoort ze wat gestommel van boven komen en trillend gaat ze de trap op van haar eigen huis, niet precies wetende wat er gaat gebeuren.

Als ze de slaapkamer binnen komt slaat haar hart over, ze ziet Peter en Petra naakt op de stoelen zitten, vast getapet en half bij bewustzijn.

Tina: wat heb je gedaan Walter, dit kan toch niet?

Walter: hoezo niet? Jij wilt bij je vent weg en ik bij Petra, dat hebben we toch besproken. Jij kan toch wel mijn lul hebben. Ik mocht toch alles met je doen en zij moesten toch toekijken?

Tina: ja maar? Gaat dit niet wat ver?

Walter: Ver? Dit is wat wij toch wilden?

Dan geeft hij Peter en Petra een tik tegen de wangen en roept: wakker worden. Beide schudden hun hoofd en proberen los te komen wat niet lukt en kijken hulpeloos Walter aan.

Walter: Zo Peter, jij met je kleine pikkie kan je vrouw dus niet geven wat ze wilt. Nu ga jij toekijken hoe ik haar vol gaat neuken en volspuiten. En jij Petra, domme kut die je er bent. Nu heb ik een vrouw die zegt geen problemen te hebben met mijn lul en mij niet een abnormale vindt.

Dan loopt Walter naar de slaapkamer deur en doet die dicht. Pakt Tina vast gooit haar op bed en Tina voelt hoe hij haar kleren van het lijf kapot trekt. Walter gaat grof te werk en Tina probeert mee te werken.

Tina: o Peter, kijk nou wat hij doet.

Dan ligt Tina alleen nog in haar slipje op bed als Walter zijn kleren uitrekt. Tina’s ogen worden groot als Walter zijn short uittrekt en in volle glorie voor Tina staat. Ze kan het niet geloven, wauw, wat een joekel van een lul heeft Walter.

Walter trekt wat aan zijn lul en het apparaat komt in schokjes omhoog en blijft dan recht vooruit staan. Tina kan haar ogen niet geloven als zijn lul per hartklopping dikker en dikker wordt.

Nu begint de twijfel zich een klein beetje in Tina’s ogen te komen, zou Petra gelijk hebben gehad? Tina krijgt geen moment om zich te overdenken als Walter Tina aan haar benen naar voren trekt, haar slipje kapot scheurt, om dan Tina omhoog te trekken.

Walter: zo lekkere teef, neem mijn pik maar is lekker in je mondje. Kijk is Peter hoe dat vrouwtje van jou aan mijn pik gaat zuigen.

Tina ziet het gevaarte op haar gezicht afkomen, ze opent haar mond en als zijn eikel haar lippen raakt drukt Tina met haar handen tegen Walters buik aan om afstand te houden. De twijfel begint nu toch zachtjes aan plaats te maken voor lichte angst.

Uit alle macht opent Tina haar mond zo ver ze kan, pakt met een hand Walters pik vast. O jee, dat gaat niet passen, zijn eikel alleen al past niet in haar mond. De twijfel wordt groter en groter, zou het dan wel in haar kutje passen? Maar Walter heeft er geen boodschap aan.

Tina probeert uit alle macht aan zijn lul te zuigen en met twee handen probeert ze Walter af te trekken.
Dan duwt Walter Tina naar achteren, haar dijen worden uit elkaar gedaan en Walter begint Tina’s kutje te likken. Schuin richting Peter kijkt Tina hem aan en lacht.

Tina: Hmmm lekker, ow wat likt hij mijn kutje Peter, ik ben helemaal nat van hem. O ja, ga door schatje, zuig aan mijn lipjes.

Walter die bedreven is om oraal Petra’s kut klaar te likken heeft met dit kutje ook geen probleem. In gedachte denkt hij dat zijn lul wel is niet zou passen, Tina voelt kleiner aan dan Petra’s kut.

Op de stoelen moeten Peter en Petra hulpeloos toekijken hoe Walter en Tina hun beide partners voor hun ogen seks hebben met elkaar. Aan Peter is duidelijk te zien dat het hem opwind, zijn lul staat hard omhoog. Zijn eikel is hard, paars en glimt. Petra schuift alleen wat heen en weer op de stoel en laat verder niets merken.
Tina ziet dat Peter een stijve lul heeft en lacht hem uit.

Tina: hahaha, dat is waar je goed voor bent, kijken hoe ik geneukt gaat worden en daar wordt je opgewonden van, kijk nou Walter hij wordt geil van wat jij met me doet. De loser.

Walter kijkt achterom, lacht, draai terug en begint zich een weg naar boven te zoenen. Zuigt aan haar tepels, haar nek, zijn tong verdwijnt in haar mond en een tongzoen volgt. Tina voelt zich machtig en geil. Haar kutje is nat en lekt, ze voelt zelfs haar kutvocht uit haar kutje lopen.

Tina fluistert in Walters oor: neem me, neuk me, ik wil je, je mag alles doen.

Walter: weet je het zeker? Geen stopwoord? Ik mag?

Tina: al lig ik te janken, te slaan, door neuken moet je, ik wil je pik diep in me.

Tina kijkend naar Peter: ja neuk me, hard en diep zonder meelij, ik wil het en mijn kut kan het hebben, o Peter hij gaat me neuken, doe dan wat, hou hem tegen, sukkel.

Walter schuift iets omhoog met zijn kont, pakt zijn lul vast en drukt hem tegen Tina’s schaamlippen aan. Hij drukt verder en verder, voelt Tina’s kutlippen wijken en is verbaasd dat het zo makkelijk gaat. Tina’s gezicht begint roder te worden, haar ademhaling wordt puffen als Walter verder drukt. Haar kutlippen wijken tot het uiterste als Walter meer en meer druk uitoefent met zijn eikel die nog niet tot de rand voorbij haar schaamlippen zit.

Dan drukt Walter verder en verder, het gepuf van Tina gaat over in zachtjes aaaaaahhh, Walter drukt verder en voelt zacht geslaan op zijn rug van Tina’s vuistjes. Walter drukt verder en dan floept zijn eikel voorbij Tina’s schaamlippen, verder nog niet, want Tina gilt het uit, aaauuuwww, aauww, aauuuww, stop, niet verder, oooww, aauww.

Walter heeft er geen boodschap aan, drukt verder en verder. Tina’s benen zwaaien hoog in de lucht, wijd uit elkaar, kunnen geen kant op om haar dijen te sluiten. Haar kut wijkt verder en verder uit elkaar als Walter nog dieper binnen dringt.

Tina’s kut werkt in overdrive, haar lichaam reageert met haar kut natter en natter te maken, maar het helpt niet. Dan haalt Tina opgelucht adem als Walter zijn lul terugtrekt. Tina’s kut staat wijd open als Walter zijn eikel er helemaal uittrekt. Schuift van bed en pakt een flesje babyolie.

Tina die voelt dat ze nu niet terug kan probeert Peter en Petra te overtuigen dat wat Walter doet echt lekker is, het klinkt alleen niet overtuigd. Peter zijn lul klopt van geilheid bij het zien hoe zijn vrouw Walters lul probeerde te ontvangen.

Tina krijgt geen tijd verder als Walter weer tussen haar dijen kruipt, een boel babyolie tegen haar kutlippen spuit, een hand over zijn eikel haalt. Veegt zijn handen aan de sprei van het bed droog en duwt zijn eikel weer tussen Tina’s schaamlippen. Nu gaat het wat beter, haar kut wijkt en wijkt en bezwijkt onder de druk van Walters eikel. Met een zucht van Tina zakt Walter in haar, duwt verder en verder, Tina kreunt, wat overgaat in: aauuww, auuw, oooeee, mmmmm, aauuww.

Walter drukt verder en verder als Tina roept: stop, stop, auww, nee, niet verder, auww, stop, lul wat doe je.

Walter haalt zijn lul iets terug en duwt weer naar binnen en begint Tina te neuken. Elke stoot komt Walter dieper en dieper en elke stoot begint Tina harder en harder te gillen. Walter voert het tempo op, Tina die Peter aankijkt met tranen in haar ogen. Verzet is zinloos, ze weet dat haar fantasie een totale nachtmerrie aan het worden is.

Elke stoot gaat door merg en been heen, door heel haar lichaam, haar kutje wordt helemaal uitgerekt en verder. Walter wordt wilder en wilder, harde diepe stoten en nog steeds zit Walters lul nog niet helemaal in Tina.

Walter haalt terug en floept uit Tina’s kut, wat geen kutje meer is. Tina haalt opgelucht adem, denkend dat Walter klaar is en zich heeft leeggespoten. Maar nee, de druk neemt weer toe en als zijn eikel weer naar binnen dringt gilt Tina het uit.

Ze voelt alsof, nee niet als alsof, haar kut bezwijkt onder dit penisgeweld. Elke stoot die Walter doet, zorgt voor tranen op Tina’s wangen, ze huilt. Ze weet dat Walter niet stopt, het is haar eigen schuld.

Ze gilt: aaauw, auuww, Met elke stoot die haar kut doorboort.

Het tempo gaat nog sneller, Walter begint te kreunen, de pijn wordt meer en meer. Tina’s armen en benen liggen slap naast haar lichaam, versuft zonder enige energie meer wordt ze als een neukobject gebruikt door Walter. Die stoot na stoot dichter en dichter bij zijn zaadlozing komt.

Tina’s ogen draaien weg, huilt en jammert: ooww, auw, auw, auw. Als opeens een langgerekt gekreun de slaapkamer vult van Walter. Hij komt klaar en spuit al zijn zaad diep in Tina, nog meer en meer. Tina kreunt verslagen, moe en uitgeput en voelt hoe warm zaad zich om Walter harde dikke staaf als glijmiddel uit haar kut lekt.

Dan volgt nog een diepe stoot in Tina en blijft Walter zo in haar liggen. Tina’s kut is verlamd en verdoofd, haar klitje is weggetrokken naar binnen. Haar schaamlippen zijn plat en slap.

Walter drukt zich omhoog en trekt zijn lul uit Tina’s kut. Die open blijft staan en roept dan Peter en Petra: kom is kijken naar die trut haar grote open kut.

Beide staan op van de stoelen waaruit blijkt dat beide helemaal niet vast zaten en totaal niet verdoofd zijn geweest, komen richting het bed en kijken in de open kut van Tina. Duidelijk te zien dat Walters zaad als een soort plasje in Tina’s kut blijft.

Tina voelt niets meer, is uitgeput en merkt niet eens dat Peter tussen haar dijen kruipt en zijn lul in haar schuift. Peter voelt dat zijn Tina’s kutje geen kutje meer is, maar een kut. Opgewonden als hij is met een snel tempo komt hij klaar en spuit zijn zaad bij dat van Walter. Trekt zijn lul eruit en stapt van bed af. Petra die nog wat foto’s maakt van Tina’s open kut als Tina weer wat bij haar positieve komt.

Dan staat Peter klaar met haar koffer, gooit die op bed en zegt: nu kan je oprotten, dat is toch wat je wilde. Op jouw manier, hopelijk voor je is het zo gelukt.

Walter, Petra en Peter verlaten de slaapkamer en horen beneden na een uurtje de voordeur dichtslaan. Het is Tina die huilend het huis verlaat en op weg is naar een vriendin.

De volgende dag voelt Tina zich gammel en beroerd, haar kut doet pijn, heel haar lichaam doet pijn, spierpijn, kramp, alles wat je maar kan bedenken. Maar het meest doet haar kut pijn. Haar vriendin adviseert haar om naar de HAP te gaan, want zoveel pijn kan nooit goed zijn na een neukpartij.

De vriendin moest is weten dat het geen gewone lul was. Maar de pijn blijft en Tina besluit toch bij de HAP langs te gaan. De vrouwelijke arts luistert naar het verhaal wat Tina ophangt en onderzoekt haar.

Als Tina in de beugels ligt met haar benen wijd hoort ze de arts zuchten: mijn hemel, je bent een centimeter uitgescheurd alsof je bent bevallen. Je bent van binnen compleet bont en blauw. Alles is gekneusd.

Ze drukt op Tina’s zij en Tina kermt van de pijn, zelfs een paar gekneusde ribben heeft ze aan de neukpartij over gehouden. Dan voorzichtig voelt Tina de vinger van de arts tegen haar klitje aan. Haar kut trekt samen en de arts krijgt zelfs geen vinger meer naar binnen toe.

Als het onderzoek klaar is kijkt de arts hoofdschuddend Tina aan. Hoe groot was het geslachtsdeel? Dat was niet van een man, heb je het gedaan met een pony? Ik zal een afspraak maken voor u bij een psycholoog mevrouw, u hebt echt een probleem. Dit kan nooit van een mannelijk lid zijn geweest.

Daarmee moest Tina het verder doen. Ja, haar fantasie was zeker geen realiteit.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Carnaval Op De Boerderij - 3Door: JohnD
Gelezen: 6719x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Hucow, Ponygirl
16-04
8.2
:: Een Mogelijk Waargebeurd... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 8796x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-04
8.8
:: Tienersletjes Op Werk - 29Door: N75
Gelezen: 6392x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Trio, Ruig, Anaal, Incest
15-04
8.6
:: Travowinkel - 17Door: Travestiet
Gelezen: 2427x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Pijpen, Neuken, Anaal, Lesbo
13-04
9.5
:: Timo, De Bi Toy Boy - 2Door: Pom
Gelezen: 5537x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hoerig, Kinky, Lesbisch, Homo
13-04
9.0
:: Chantage Van Studentes - 1Door: Tessletje
Gelezen: 14716x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chantage, Studenten, Studentes, Studentenhuis, Chanteren, Slet
12-04
7.8
:: Sharon En Haar DocentDoor: Kevin
Gelezen: 11759x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Plassex
12-04
8.5
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5903x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Uitdagen, Chastity
12-04
8.6
:: Presentatrice Marion - 9Door: Master John
Gelezen: 5258x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf
11-04
8.9
:: De Geile MiddagDoor: G.B.
Gelezen: 11216x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-04
8.8
:: Met Mia In De KelderDoor: Subrosa
Gelezen: 9992x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderwerping Voet Fetish
10-04
7.5
:: Een Nieuw Begin - 3Door: Jado
Gelezen: 5543x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-04
8.4
:: Presentatrice Marion - 8Door: Master John
Gelezen: 5680x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf
09-04
9.1
:: De WaterleidingDoor: Sam
Gelezen: 8975x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-04
7.3
:: Carnaval Op De Boerderij - 2Door: JohnD
Gelezen: 12344x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Ponygirl, Hucow, Transformatie
09-04
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net