Opwindend.Net
Datum: 28-11-2017
Stemmen: 57x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 17580x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
De Inbraak
Door NoMercy001 - Mijn Profiel Pagina

Het is zaterdagnacht rond 3 uur als Ingrid wakker schrikt van gestommel beneden in de huiskamer. Ze stoot Henk aan en fluistert zachtjes: Henk, wakker worden, ik hoor iets beneden, Henk, Henk, ssssttt, wakker worden, ik hoor iets beneden. Henk nog half versuft en mompelt: Mens ga slapen, laat me met rust. Ingrid stoot Henk nu harder aan en Henk doet zijn ogen open: Wat mot je nauw?

Ingrid fluistert: Luister nou is, ik hoor toch wat beneden. Henk luistert half slaperig en schrikt ineens wakker als hij ook gestommel beneden hoort en kijkt Ingrid klaar wakker aan: Inbrekers! Shit wat nu? Ingrid: Ja, wat nu, ga eruit, jaag ze weg, doe iets. Henk: Wat nou als ze gewapend zijn, we kunnen beter bellen naar de politie, waar is je mobieltje? Ingrid fluistert terug: Die ligt beneden aan de oplader.

Voor ze beide verder kunnen denken wat te doen horen ze zachtjes voetstappen op de trap naar boven komen, heel voorzichtig maar toch duidelijk hoorbaar komt het geluid steeds dichter bij naarmate de voetstappen hoger de trap op komen.

Ingrid pakt Henk vast, bang dat ze is en Henk voelt haar harde tepels van de spanning tegen zijn arm aandrukken. Henk rilt van de adrenaline en weet niet wat te doen, wat nu als ze gewapend zijn spookt het door zijn hoofd.

De spanning neemt nog meer toe als Henk en Ingrid lichtschijnsel van een zaklamp onder de slaapkamer deur zien komen. Dan horen ze gestommel in de kamer naast hun, de werkkamer van Henk. Lichtschijnsel weer de gang op met gefluister, ze zouden toch een kluis hebben met sieraden en munten horen Henk en Ingrid 1 van de inbrekers zeggen.

Ingrid zakt omlaag en probeert zich te verschuilen onder de dekens als met zacht gekraak de klink van hun slaapkamer deur langzaam omlaag gaat, de deur gaat op een kier en dan schijnt er fel licht van een zaklamp recht in het gezicht van Henk, dat stokstijf blijft zitten in bed.

Dan staan er twee mannen met bivakmutsen op in hun slaapkamer waarvan 1 de lichtknop indrukt en de slaapkamer ineens vol licht is. Henk schrikt zich het apezuur als hij in de hand van 1 van de inbrekers een vuurwapen ziet. De mannen stappen op hun bed af en voor Henk het weet is hij uit zijn bed getrokken en ligt hij naakt op de vloer.

1 van de inbrekers roept: Waar zijn de juwelen en munten? Nou waar zijn ze, kom op of jullie komen er slecht vanaf. De andere inbreker loopt naar de andere zijde van het bed en trekt Ingrid eruit en sleept haar aan haar arm mee over de grond en wordt naast Henk losgelaten waar ze in haar nachtjapon op handen en knieŽn naar de grond kijkt.

Nu is de andere inbreker aan het woord: Waar zijn de juwelen en de munten?

Henk schudt zijn schouders en mompelt dat hij geen idee heeft waar ze het over hebben, dat ze alleen wat huishoudgeld hebben en een paar gouden ringen.

De andere inbreker nu bozer: Waar zijn de munten en al dat gouden spul van je?

Ingrid half huilend: We hebben geen munten, laat ons alleen, ga weg, we hebben niets.

Hier nemen de inbrekers geen genoegen mee en 1 van hun trekt Ingrid omhoog en snauwt: Meekomen, waar is het.

De andere inbreker geeft Henk een klap en brult dat hij naar de grond moet blijven kijken terwijl de andere inbreker Ingrid mee trekt het huis door op zoek naar munten en gouden sieraden. Ingrid huilt en weet geen woord uit te brengen.

Voor Henk lijkt het uren te duren dat Ingrid weg is, waar ondertussen 1 van de inbrekers Ingrid heel het huis door neemt op zoek naar waar ze voor komen. Ingrid komt in de huiskamer en pakt uit het wandmeubel een klein kistje en laat dat de inbreker zien waar haar sieraden inzitten.

Hierbij bukt ze omlaag en de inbreker die naast haar staat ziet haar borsten hangen met harde tepels van de spanning en angst onder haar nachtjapon. Heel even is hij afgeleid maar al snel weet hij zich te herpakken en begrijpt dat er hier niets te halen valt.

Sleurt haar mee weer naar boven en duwt Ingrid weer op de grond naast Henk. Dan wenkt hij zijn maat mee en fluistert: We hebben het verkeerde huis, hier is niets te halen, het was toch nummer 52?

De andere inbreker stapt op Henk af en brult: Wat is jullie huisnummer!

Henk mompelt: 25.

De inbrekers kijken elkaar aan en begrijpen nu waarom ze niets kunnen vinden, dan fluistert de 1 wat in het oor van de ander en die kijkt Ingrid aan en weer naar zijn maat naast hem en knikt.

Dan loopt 1 van de inbrekers op Henk af, draait hem ruw om, trekt zijn armen op zijn rug terwijl de ander Henk en Ingrid onder schot houdt. Dan pakt hij een tyrap uit zijn broekzak en maakt daarmee Henks polsen aan elkaar.

De andere inbreker trekt Ingrid op haar benen en kijkt haar aan, pakt haar nachtjapon beet en trekt die kapot waarop Ingrid op bed valt en probeert met haar handen haar borsten en kutje te beschermen tegen de blikken van de ogen achter de bivakmutsen.

Ingrid gilt: Niet doen!

De andere inbreker loopt naar de kleding kast, rommelt daar wat in en komt terug met een panty en een slipje. Duwt het slipje in Henks mond, maakt de panty vast aan de tyrap en bindt het andere einde aan Henks enkels.

Henk zit nu op zijn knieŽn met vastgebonden handen die hij niet kan bewegen, vast aan zijn enkels zodat hij geen kant op kan. Dan komt de schok die Henk en Ingrid instinkmatig aanvoelde komen.

De inbrekers kijken elkaar aan en 1 begint zich uit te kleden en kijkt Ingrid aan: Dan gaan we maar wat plezier met jou beleven schatje. Als je niet luistert dan gaat je mannetje het bezuren, waarbij de ander Henk een tik in zijn gezicht geeft.

Tranen lopen over Ingrids wangen maar durft geen kik te geven als 1 van de inbrekers Ingrid omhoog trekt en zegt: Joop, moet je kijken ze is opgewonden, haar tepels zijn keihard, ze heeft wel zin zo te zien.

De inbreker die Joop genoemd wordt: Lul, we hadden nog zo gezegd geen namen, STEFAN!

Stefan kijkt Joop aan, kijkt Ingrid aan en pakt met zijn hand het kutje vast van Ingrid, duwt haar dijen wijder en voelt tussen haar schaamlippen en zegt: Die teef is nat, Joop ze is nat, harde tepels en nat kutje.

Ingrid schaamt zich maar is opgewonden van de situatie, niet van geilheid maar van de spanning waar haar lichaam op reageert. Henk kijkt schuin omhoog en ziet hoe een vreemde zijn vrouw vast heeft bij haar kutje.

Stefan duwt Joop opzij en voelt nu zelf aan Ingrids gleufje en inderdaad zijn verbazing is groot als hij zijn vinger tussen haar schaamlippen wurmt. Joop kijkt Henk aan en zegt: Wat heb jij een geil vrouwtje zeg, die moeten wij dan maar is even gaan helpen en jij mag toekijken. Henk mompelt uit volle macht maar kan niets doen dan alleen toekijken wat zich gaat afspelen.

Joop heeft snel zijn kleren uit en staat naakt met een stijve lul met alleen zijn bivakmuts nog op, duwt Ingrid op bed en duikt naast haar erbij, Ingrid wil tegenstribbelen en ziet gelijk dat Stefan Henk een mep verkoopt en kan niet anders dan meewerken anders wordt haar Henk afgerost door deze twee inbrekers.

Ruw duwt Joop Ingrids dijen wijder en zijn vingers beginnen Ingrids schaamlippen te beroeren. Ingrid voelt hoe voor het eerst in haar leven andere vingers dan die van Henk aan de poort van haar neukgrotje zitten. Henk die kan niet anders doen dan toekijken, maar probeert zijn hoofd af te wenden op het moment dat Joop aan Ingrids gleufje zit, maar krijgt gelijk een tik van Stefan met de opmerking: KIJKEN!

Dan gebeurt het, Joop kruipt over Ingrids dij en glijdt tussen haar dijen, duwt haar dijen wijder om dan met 1 hand zijn lul vast te pakken en duwt zijn eikel tegen het angstige neukgrotje van Ingrid aan. Joop laat zich zakken en vol verbazing voelt hij hoe zijn eikel geen weerstand ondervind als hij zijn lul in Ingrids kut duwt.

Joop kreunt als hij in Ingrid zakt: Die teef is geil en nat Stefan!

Ingrid draait haar hoofd opzij de andere kant op als waar Joop zijn hoofd legt en fluistert in haar oor: Hm, wat ben jij een lekker nat en geil sletje. Joops handen schuiven langs Ingrids dijen en trekken die iets hoger en wat opzij en begint met lange halen zijn harde staaf in en uit Ingrids neukgrot te schuiven.

Stefan die Henks hoofd beet heeft en hem dwingt te kijken ziet hoe deze vreemde met zijn harde lul zijn vrouw neemt. Hij ziet hoe een vreemde lul telkens opnieuw Ingrids schaamlippen oprekt met in en uit schuiven in haar kut. Ingrids schaamlippen kneden en trekken van nat kutvocht aan de vreemde lul die haar neemt, ongewild in gedachte maar lichamelijk bereid.

Ingrids handen liggen plat op bed zonder functie, haar hoofd tolt, ze voelt een vreemde in haar kut wat ze nooit eerder gevoeld heeft en weet dat Henk moet kijken wat zij moet ondergaan. Joop heeft daar geen oog en gevoel voor, dan alleen zijn eigen geile lusten en neukt Ingrid wat sneller.

Gedachteloos ligt Ingrid onder Joop en als Joop haar polsen boven haar hoofd vast heeft trekt Ingrid automatisch haar dijen hoger waardoor Joop dieper in haar komt. Ingrid schaamt zich, voelt zich vernedert, voelt zich hulpeloos, maar ergens in haar voelt ze geilheid door deze vreemde lul in haar opkomen. Er gebeurd iets wat Ingrid tegen wil houden maar moeilijker begint te worden om te onderdrukken.

Joop mompelt aan 1 stuk door: o wat een geile kut man, hm die teef is zeiknat, o ja,ik neuk haar diep.

Henk die het alleen maar kan aanhoren en nog steeds ziet hoe Joops lul in en uit zijn vrouw gaat, ziet ook dat Joops lul goed nat is van Ingrids kutgeil. Haar kutgeil glinstert in het slaapkamer licht en maakt zelfs Joops ballen nat.

De gedachte komt bij Henk op dat hij zijn vrouw weinig hoort klagen en ziet zelfs dat ze voor zijn ogen note bene haar dijen nog hoger intrekt zodat Joop nog beter in haar kutje kan pompen. Henk probeert er niet aan te denken maar voelt zijn lul harder worden en met schokjes stijver worden.

Stefan die het allemaal gadeslaat en met 1 hand aan zijn eigen stijve lul staat te trekken kan een glimlach niet onderdrukken en zegt lachend: Joop je doet het blijkbaar goed, haar vent raakt er zelfs opgewonden van hoe je zijn wijf ligt te neuken. Zijn lul is zowat harder dan die van mij hahahaha.

Henk krijgt er een rood hoofd van maar kan inderdaad een vreemd soort geilheid niet onderdrukken. Een geilheid die steeds hardnekkiger wordt, gelijktijdig aan het zien hoe Ingrid haar dijen hoger optrekt en haar kuiten over Joops rug legt.

En horen de mannen het nu goed? Ligt ze nu zachtjes te kreunen? Joop voert het tempo op en voelt zijn ballen branden van een aankomend orgasme.

Nog wat sneller en dan is het moment waarop Henk ziet hoe Joops ballen zwellen en krimpen, dan overgaat in pulseren tussen Joops anus en balzak, daar komt Joops zaad. Het moment waarop Henk eerder weet dan wat Ingrid zo gaat voelen. Vreemd zaad van een ander, Joop, op weg naar Ingrids kut om te vullen.

Dan volgt een luid en langgerekt Neeeee, niet doen, niet in me spuiten, uit de mond van Ingrid als ze warme golven zaad in haar kutje voelt stromen, wetende dat het Joop is die zijn ongewenste zaad in haar los laat. Alles onder toeziend oog van Henk, haar man, die er niets tegen in kan brengen.

Henk die van zich zelf schrikt en hoopt dat verder niemand het ziet als er een paar geile rillingen door hem heen trekken en ziet dat er uit zijn eikel een druppel voorvocht glinstert. Waarna zijn eikel groot hard en paars begint te kloppen. Henk voelt het erger worden als hij ziet hoe Joops lul met terugtrekken een deel van zijn zaad volgt uit Ingrids openstaande schaamlippen.

Joop draait van Ingrid af en gaat op de bedrand zitten en kijkt Stefan aan en zegt: Jij ook effe? Ze is heerlijk nat man.

Stefan kijkt Joop aan en zegt: Je denkt toch niet dat ik in jouw zaad gaat liggen pompen is het wel.

Joop kijkt Henk aan en zegt: Daar weet ik wel wat op, kom is hier jij. Dat is een mooi klusje voor jouw en aangezien je het opwindend vindt dat ik je vrouwtje neukt, kan je best haar gleufje schoonlikken voordat Stefan haar is even onder handen neemt.

Henk schudt zijn hoofd en krijgt daarop een tik van Joop, Stefan trekt Henk naar voren en duwt zijn hoofd tussen Ingrids dijen, die wat het net lijkt erop ligt te wachten. Henk krijgt nog een tik en voelt hoe zijn hoofd van achteren wordt geduwd en pas stopt als zijn gezicht tegen Ingrids volgespoten kut aan zit.

Dan volgt een luid bevel van Stefan: LIKKEN! Lik die kut schoon voor me.

Henk kan niet anders doen en begint te likken over Ingrids opgezwollen schaamlippen, dan ertussen en over haar clitje heen. Henk proeft de zoute smaak van Joops zaad die zijn vrouw heeft volgespoten, dan weer de druk op zijn achterhoofd om door te gaan.

Henks lul wordt er alleen maar harder van en zuigt en likt met tegenzin. Alleen Ingrids dijen sluiten zich en houden Henks hoofd klem met luid gekreun van Ingrid. Haar dijen klemmen harder en Henk kan geen kant meer op. Stefan en Joop porren elkaar aan en zien wat er gebeurd bij Ingrid.

Ingrid kreunt harder en mompelt: O ja, ga door, hm ga door, ja zo.

Haar handen zitten op Henks boven hoofd, zijn wangen geklemd tussen haar dijen en Henk likt en zuigt en voelt hoe zijn vrouw begint te komen. Door Henks hoofd spookt van alles. Geile tering teef, hoer, slet en ga zo maar door, tevens voelt hij zelf schaamte omdat zijn eikel klopt van geilheid.

Dan volgt een langgerekt en schokkend orgasme van Ingrid, een diepe zucht en gekreun: O ja, ik kommm, volgt door de slaapkamer. Een orgasme wat Ingrid nog niet eerder beleefd heeft, zo intens en lang. Schokkend, bijna stuiptrekkend, haar dijen nog harder klemmend tegen Henks hoofd.

Stefan merkt op dat Ingrid zeker een verschrikkelijke geile hoeren teef moet zijn.

Henk likt en zuigt, beroerd zijn tong over Ingrids gleuf heen en voelt zijn vrouw een intens orgasme beleven als nooit tevoren. Iets wat hij nooit eerder heeft weten te geven aan zijn Ingrid.

Dan ebt het weg, schokje voor schokje rilt en siddert Ingrid weer terug en begint te huilen van schaamte en verdriet. Dit wil ze niet maar haar lichaam reageert gewoon. Dan even abrupt voelt ze Henks hoofd weggaan, gevolgd door een zwaarder gewicht op haar en tussen haar dijen.

Ingrid opent haar ogen en kijkt in die van Stefan en voelt gelijk hoe haar kutlippen wijken als Stefan in haar zakt. Soepel glijdt zijn lul diep in Ingrids kutje op en neer, zijn hoofd zakt naast die van Ingrid.

Stefan mompelt in haar oor: Nu ga ik je is even lekker neuken en volspuiten geil teefje.

Ingrid trekt haar dijen omhoog, haar kontje wipt op en Henk ziet voor de tweede keer hoe nu weer een ander, dit keer Stefan, zijn Ingrid neukt voor zijn ogen. Hij ziet Ingrids kutlippen wijken en om Stefans lul zuigen met een zacht soppend geluid van kutsap en met achtergebleven zaad van Joop en speeksel van Henk vermengt.

Dan fluistert Ingrid in Stefan oor: Neuk me, ja neuk me klaar, hm, ja ga door.

Stefan voelt hoe nagels in zijn rug dringen van Ingrid en voert het tempo op. Met harde ruwe stoten ramt hij zijn lul diep in Ingrid en kreunt: Hier hoer, ik neuk je kut, o ja, ik ga je volspuiten teef.

Ingrid is nu alle schaamte voorbij en kreunt dat ze meer lul wil hebben. Joop reageert direct, tikt Stefan op zijn schouder en zegt: Neuk die teef als een echte teef, neuk haar op zijn hondjes.

Stefan komt zijn maat te gemoed, kruipt tussen Ingrids dijen, draait haar om, trekt haar aan haar kont omhoog als een willoze pop. Schuift langs achter zijn lul weer in Ingrid en neemt het tempo weer op.

Joop schuift voor Ingrid en hoeft niet eens aan te dringen als Ingrid haar mond vrijwillig opent en Joops lul in haar mond zuigt. En terwijl ze door Stefan geneukt wordt in haar geile natte spleet pijpt ze gelijktijdig Joop.

Henk die nu schuin van onder moet toezien hoe Stefans lul onophoudelijk bij Ingrid binnen dringt en zijn geile vieze hoeren teef van een Ingrid er van ziet genieten.

Nee, dit is niet meer onvrijwillig van die hoer van een vrouw van hem. Boos, kwaad en ziedend is Henk inwendig maar zijn lul is hard en zijn eikel paars kloppend van het tafereel wat hij moet aanzien.

Het gekreun wordt luider en luider met als boventoon de stem van Ingrid die met een mond vol nog het hardste kreunt. Volgt een explosie van orgasmes wat de slaapkamer vult als Stefan nog 1 maal diep bij Ingrid naar binnen perst. Zijn ballen zwellen op en met kracht spuit hij zijn zaad in Ingrids zuigend kut die hun beide doet klaarkomen.

Voor het eerst in haar leven komt Ingrid klaar op neuken, komt klaar op een lul die haar kut neukt, onvrijwillig genomen eindigt in haar geilste orgasmes ooit. Waarop Joop kreunt en zijn zaad in Ingrids warme pijpslettenmondje spuit. Iets wat Ingrid door haar aanhoudende orgasme niet weggeslikt krijgt en met slierten uit haar mond druipt over haar kin op bed.

Henk die alles vastgebonden moet aanschouwen en op het moment dat hij uit de kut van zijn vrouw Ingrid het zaad van Stefan ziet lekken, trekt er door zijn lichaam een warme schok en rilling heen waarop zijn paarse eikel opzwelt en met schokken Henks zaad laat ontsnappen.

Met tranen in zijn ogen die over zijn wangen rollen voelt Henk een orgasme door zijn lichaam trekken wat al zijn zaad naar buiten voelt golven. Golf na golf zaad in gelijke tred van zijn aanhoudend orgasme komt Henk klaar.

Hij komt klaar, vastgebonden toekijkend, hoe zijn vrouw geneukt wordt door anderen en hoort hoe zijn vrouw er van geniet tegen haar wil in.

En dan ebt alles weg in de slaapkamer, het lijkt zelfs of het licht dempt en minder fel wordt. Het wordt stil en Stefan en Joop komen van bed af. Ingrid rolt op haar zij en rekt haar benen en dijen in elkaar. Henk valt voorover op de grond ineen.

Pas na een minuut of 15 wat uren leek, valt het Ingrid en Henk op dat Stefan en Joop verdwenen zijn. Henk smeekt Ingrid om hem los te maken wat Ingrid met trillende handen doet en valt daarna haar man in zijn armen en huilt aan 1 stuk door: Sorry, sorry schatje, sorry schatje.

Henk die zijn vrouw wegduwt en zichzelf schaamt als geen ander bij het zien van zijn zaad op de vloerbedekking door het verplicht kijken naar wat zich heeft afgespeeld tussen twee inbrekers en zijn Ingrid.

Na een paar uur volgt er een hoop kabaal en luide knallen in de straat en niet kort daarna het geluid van sirenes, de hele buurt loopt uit. Henk en Ingrid kijken elkaar verschrikt aan. Zij hebben geen politie gebeld, die zouden toch niet voor hun komen? Zouden de buren onraad hebben geroken?

Als in trance lopen Henk en Ingrid in hun ochtendjas naar buiten en lopen op de menigte af en zien veel van hun buren staan bij huisnummer 52.

Henk en Ingrid schuiven naar de politieafzetting en zien daar twee mannen met bivakmutsen op de grond liggen en hoort een buurvrouw zeggen: Twee inbrekers betrapt toen ze wilden inbreken bij dat duistere figuur op 52. Waarop een andere buurman Henk aankijkt en zegt: Hun verdiende loon, ze zijn doodgeschoten door de bewoner.

Henk en Ingrid kijken elkaar aan en denken hetzelfde: Stefan en Joop.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Carnaval Op De Boerderij - 3Door: JohnD
Gelezen: 6671x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Hucow, Ponygirl
16-04
8.2
:: Een Mogelijk Waargebeurd... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 8762x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-04
8.8
:: Tienersletjes Op Werk - 29Door: N75
Gelezen: 6380x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Trio, Ruig, Anaal, Incest
15-04
8.6
:: Travowinkel - 17Door: Travestiet
Gelezen: 2424x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Pijpen, Neuken, Anaal, Lesbo
13-04
9.5
:: Timo, De Bi Toy Boy - 2Door: Pom
Gelezen: 5533x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hoerig, Kinky, Lesbisch, Homo
13-04
9.0
:: Chantage Van Studentes - 1Door: Tessletje
Gelezen: 14702x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chantage, Studenten, Studentes, Studentenhuis, Chanteren, Slet
12-04
7.8
:: Sharon En Haar DocentDoor: Kevin
Gelezen: 11753x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Plassex
12-04
8.5
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5896x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Uitdagen, Chastity
12-04
8.6
:: Presentatrice Marion - 9Door: Master John
Gelezen: 5253x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf
11-04
8.9
:: De Geile MiddagDoor: G.B.
Gelezen: 11208x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-04
8.8
:: Met Mia In De KelderDoor: Subrosa
Gelezen: 9984x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderwerping Voet Fetish
10-04
7.5
:: Een Nieuw Begin - 3Door: Jado
Gelezen: 5541x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-04
8.4
:: Presentatrice Marion - 8Door: Master John
Gelezen: 5677x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf
09-04
9.1
:: De WaterleidingDoor: Sam
Gelezen: 8971x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-04
7.3
:: Carnaval Op De Boerderij - 2Door: JohnD
Gelezen: 12327x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Ponygirl, Hucow, Transformatie
09-04
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net