Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Advocaat En Kapster - 5: Lisa Onderweg

Nick drukt op een knop, er volgen twee piepjes, de timer staat stil. Nick pakt zijn lange zweep en geeft een tik aan één van de mannen, die vervolgens plaats neemt op de eerste stoel van de rij stoelen. Lisa weet niet wat er gebeurt, maar ze kan zich er niet druk om maken. Continue als ze haar ogen open heeft kijkt ze naar Nick, die nog steeds zijn eigen pik aftrekt. De man die haar anus neukt komt al vrij snel klaar. Weer drukt Nick op de timer die meteen stopt.

‘Nummer 2, pak medisch instrument.’ Commandeert hij aan de man die zojuist klaar is gekomen. De man loopt naar een ijzeren kast, trekt een lade open en neemt een zilver iets mee. Hij wroet wat aan Lisa haar anus en ze voelt het koude ijzer in haar anus. De man klikt het instrument open en Lisa haar anus wordt door een anus spreider geopend. Ze voelt daar haar kont mega wordt opgerekt. De man doet er een slang in en haalt de strijder weer er uit. De slang ziet diep in Lisa haar kont, ze weet dat ze straks weer gespoeld wordt. Echter gaat de slang nog niet meteen aan. De man kijkt naar Nick, die hem een knikje geeft. De man slaat Lisa op haar kont. De volgende klap komt snel, kreunt hard.

De timer piept weer en de man neemt plaats naast nummer twee. Ze voelt een lauwe warme zachte straal in haar mond. ‘Laat het er uit lopen, kwijl me onder met je sperma kwijl.’ Zegt de man met harige buik. Braaf volgt ze zijn order op. De man krijgt een tik met de lange zweep van Nick en neemt plaats naast nummer drie. Lisa heeft vrij zicht op Nick, die als een soort heerser op zijn troon zit.

De man onder haar, duwt zijn lange dunnen pik in Lisa haar keel. De penis is zo lang dat hij direct in het diepste van haar keel glijdt. Lisa kokhals en ze voelt dat ze bijna moet over geven. De tranen rollen over haar wangen terwijl ze kramp krijgt van het aftrekken. Ze trekt sneller en sneller aan de pik. De man plant zijn nagels in haar rug en slaat op haar billen. Na mate Lisa harder trekt, slaat hij harder op haar kont. Er komt een explosie sperma op haar. Wederom een tik en de man neemt ook plaats op de rij stoelen.

De timer wordt ingedrukt en stopt.

‘Heren die niet zijn klaar gekomen, u kunt vertrekken.’

‘Overige heren, neemt u afstand van dit sletje en neemt u plaatst.’ De heren met stijve penissen vertrekken en nemen plaats.

‘Pak u pikken en trek u zelf af.’

Er blijft een kleine selectie mannen over. 4 om precies te zijn.

‘Nummer 1, u weet wat u moet doen.’

De man staat op, loopt naar Lisa. Hij streelt haar helemaal.

‘Open je bek, stoephoer.’ Lisa knikt en haar mond gaat open.

Er wordt een metalen mondspreider bij haar in gedaan. Kwijlend kijkt ze naar Nick.

De man tikt haar billen en voor ze het weet stroomt er een golf water in haar anus.

Ze gilt, want het voelt alles behalve fijn. Terwijl het water zachtjes in haar loopt, wordt Lisa om hoog getakeld. En het bed wordt bedekt met een groot latex kleed. Onder haar komt een soort opvang bak. Grof wordt de slang uit haar getrokken. En ze laat het water gaan.

De sperma op haar rug, het kwijl dat naar beneden druppelt en tikt op het latex. Voor ze het weet, wordt ze weg gedraaid. Ze bungelt letterlijk aan een touw constructie.

‘Nummer 2, jou taak.’ Commandeert Nick.

De tweede man staat op. Gaat voor Lisa staan, hij duwt zijn vingers in haar mond en duwt zien haar keel, ze kokhalst. Ze krijgt een blinddoek voor en haar handen worden samen gebonden. Lisa baalt hier enorm van. Weerloos hangt ze hier.

Ze gilt wanneer een koude, iets wat harde straal water haar lichaam raakt.

‘Vies sletje, we gaan dit vieze gore wijf eens wassen.’

De straal water, spoelt haar hele lichaam af. Wordt op haar kutje gehouden en wanneer het bij haar gezicht komt, schud ze woest haar hoofd hen een weer.

‘GENOEG!’ Schreeuwt Nick.

‘Nummer 3 en 4, begin met het repositioneren van deze slet. Jullie kiezen waar.’

Ze hoort de mannen overleggen. De woorden, schommel, rek hoort ze voorbij komen. Eerst wordt ze opzij takelt, ze hangt nu boven het latex bed, ze hoort de waterdruppels van haar lijf op het kleed vallen.

Opeens wordt ze naar beneden gelaten. Alleen haar handen zijn nog samen gebonden. Het latex plakt aan haar vast. Ze voelt de handen van de vier heren, er zijn er twee die haar benen spreidt en haar enkels vast houden. De ander houdt haar hoofd heel stevig vast. Haar ademhaling gaat snel.

Haar enkels worden in twee metalen klemmen geklikt. Op haar voorhoofd komt een ijzeren balk. Ze kan dit maal echt niet bewegen.

De mannen staan allemaal trekkend aan hun pik boven haar. Bijna tegelijk tijd komen de heren klaar. Het sperma vliegt in het rond. Een klodder in haar navel, op haar gezicht, in haar haren. Onder haar neus zit een grote klodder. De heren smeren hun zaad over Lisa uit. Ze voelt de handen, het zijn er zo veel. Er volgt iets warms druppelt op haar buik. Er volgt een gigantische tinteling door haar lichaam. De man met dikke buik sijpelt kaarsvet op Lisa. De overige heren beginnen met vette olie haar hele lijf in te smeren. Lisa voelt dat ze onderhand moet plassen. Als de heren bij haar buik komen met de olie en er wat druk wordt uit geoefend laat Lisa beschaamd haar plas weg lopen. Het maakt een raar geluid op het latex.

‘Sraf! Straf! Straf!’ Roepen ze in koor.

‘Ga jullie gang.’ Hoort ze Nick zeggen.

‘Hoer.’ Pats, een zweepslag beland op haar tiet.

‘Jij? Jij bent echt niks waard, je bent te vies om aan de buiten wereld te laten zien. Gadverdamme goor wijf.’ Iemand trekt aan Lisa haar tepel. Dit voelt pijnlijk maar fijn.

Ze voelt vingers aan haar schaamlippen, deze worden naar buiten geduwd.

‘Rol hem maar deze kant op.’ En ze hoort een dat er iets op wielen haar kant op wordt geduwd. Ze voelt een dildo in haar gaan, maar wat Lisa niet weet is dat ze een fuck machine tussen haar benen heeft. Het aparaat begint langzaam met heen en weer bewegen, haar ademhaling versnelt. Al snel gaat de machine harder en harder.

‘Je komt pas klaar, op het moment wanneer De Meester het zegt.’

Hoort ze een man zeggen. Lisa kreunt en haar armen wil ze bewegen. Haar hoofd en benen liggen vast. De mannen gaan haar hele lichaam langs. Haar tieten en tepels zijn favoriet van deze heren. Plots komt er een lul in haar keel. Deze ragt zo hard dat ze haar maagsappen om hoog voelt komen.

De combinatie van het keelmeuken en de fuckmachine worden haar langzaam echt te veel. Smekend kreunt ze. De man die zijn pik in haar keel heeft, zet ze handen op haar schouders, ze hoort zijn ademhaling bij haar oor.

‘Je mag komen Schatje.’

Wauw haar hele lijf krijgt kippenvel. Het is Nick zijn lul die in haar keel zit. Ze besluit zelf nog niet te komen, ze geniet intens van alles. De machine wordt sneller gezet, Nick ragt zijn penis zo hard in haar keel dat je hem aan de buiten kant door haar keel ziet gaan. Ze voelt zijn billen boven haar borsten hangen. Nick haalt zijn lul uit haar mond en doet de klem uit haar mond. Vervolgens gaat met zijn billen boven haar gezicht hangen. De glad geschoren zak schuift over haar gezicht heen. Zonder dat Nick iets zegt, likt ze zijn anus. Nick kreunt. Ze voelt dat hij het prima vindt en vol passie en overgave likt ze, terwijl hij zich zelf hard kreunend klaar trekt. De geiligheid van Nick, terwijl ze geneukt wordt door de machine. De heren die haar betasten. Ze is mega geil. Ze komt klaar terwijl de machine harder wordt gezet. In haar hoofd wordt ze gek! Nick zoent haar vol passie overgaven. De machine wordt gestopt. Lisa voelt een piemel op haar gezicht, nog een. Ze telt. 1,2,3,4,5 piemels die haar gezicht zachtjes slaan. Ze doet haar mond gulzig open. Pik komt naar binnen, waarna pik 2 er bij komt. Twee penissen in haar mond. Ze voelt kleine haarscheurtjes in haar lippen komen. Ze wordt bespuugd en onder geplast.

‘Grote Leider, mag ik? Alstublieft?’ Smeekt een man.

‘Natuurlijk nummer 3.’

“Heren, allemaal even plaats nemen, nummer 3 zijn beurt.’ Er wordt wat geklaagd door de overige mannen.

‘ZITTEN EN WEL NU!’ Zegt Nick bazig.

Ze druipen af als hondjes.

Lisa wordt los gemaakt van de stalen constructie. Haar blinddoek wordt af gedaan. Ze kijkt naar de gespierde man. Nick staat naakt naast haar hoofd en geeft haar een knip oog.

‘Zo sletje..’ De man doet haar een halsband om.

‘Ga van het nest af en ga op handen en knieën zitten.’

“Goed zo, heel goed. Nu, hup je kont omhoog.’

Lisa zit dat de man een soort staart in zijn handen heeft.

De ketting van haar halsband voelt koud op haar huid, waneer de man naar achter loopt. Als hij achter haar staat, geeft hij een zacht rukje aan de ketting. Automatisch doet Lisa haar hoofd naar achter. Zonder glijmiddel wordt de butplugg met staart in haar kont gedaan. De overige heren zitten in dezelfde positie als Lisa.

‘Volg de baas Leila, kom!’ Lisa snapt het niet helemaal.

‘Leila, kom bij het baasje en de man trekt aan de ketting.’

Nu snapt Lisa dat ze als een hondje moet volgen.

‘Goed zo meisje, goed zo braaf.’

Hij geeft haar klopjes op haar hoofd.

‘Je zult wel dorst hebben van al dat spelen net, daar je drink bak. Lik maar lekker het water op Leila.’ Ze kruipt op haar knieën over de koude vloer van beton. Iets onwennig likt ze het water als een hondje op. Ze zit helemaal onder.

‘Nu heb je wel wat lekkers verdient.’

Hij trekt hij ruw mee en ze staat voor de kont van een man. De kont is harig.

‘Kijk eens Leila wat het baasje voor je heeft. Lik koekje nummer één.’

Met grote ogen kijkt ze naar de man.

‘Lik zijn anus hoer!’ En ze krijgt een zweepslag.

Met enige tegen zin, begint ze met likken van de harige anus. Het voelt vies.

De man maakt de ketting vast.

‘Goed, lik maar lekker Leila, de baas gaat even eten.’

Lisa zit zeker 10 minuten aan de anus te likken als de man zegt: ‘Leila, lik eens sneller, we hebben niet de hele tijd.’ Lisa haar tong aan sneller en sneller. De man zijn pik groeit.

‘Braaf, je bent al bijna bij het zachte gedeelte. Steek je tong er maar in.’

Lisa weigert.

‘Foei Leila! Je verdiente en strafje nu.’

Ze krijgt twee klemmen op haar schaamlippen en twee op haar tepels.

‘NU, je tong er in!”

Ze wurmt haar tong in de anus. De man laat een flinke scheet in haar gezicht.

‘Leila, braaf. Kom! Volg het baasje.’

Voor ze kan reageren trekt hij haar mee. ‘Zie je dat daar, daar blaf en grom je normaal tegen.’ De man wijst naar de laatste man in de rij. Lisa kijkt naar Nick. Hij zit in zijn stoel en buigt zijn hoofd naar Lisa toe. “Doe wat je baasje je verteld hond!’ Ze keert haar hoofd naar de laatste man in de rij.

“Waf Waf. GRRRR Waf! 
“Ohh extra braaf. Slimme meid, ze zegt geen woef!’
Nee denkt Lisa, ik ben niet dom. Woef is het stop woord.

De laatste man in de rij, krijgt eveneens een staart in zijn anus.

‘Kijk Leila, een speel vriendje!’ 
‘De man komt met zijn tong uit ze mond op Lisa af gedarteld. Ze toen ook haar tong naar buiten en gaat hijgen.’ De man snuffelt Lisa haar hele lijf af. Likt haar kont en kutje.

De man die haar ketting vast heeft, geeft zijn voet haar een setje. Ze begrijpt de boodschap en ze snuffelt aan de man. Ze doet haar hoofd schuin onder zijn buik en likt aan zijn penis.

‘Pijp hem!’

Ze neemt de pik in haar mond en ze zuigt hem langzaam naar binnen. 
En volgende man krijgt een staart in zijn anus en dartelt hijgend op Lisa en de andere man af. “Dit is hond Bas.’ Zegt haar baas.

Bas likt haar kut, zijn tong maakt rondjes om haar clit. Lisa voelt zich op gelaten.

De man geeft een ferme ruk aan haar ketting terwijl de pik in haar keel zit.

Bas kruipt op Lisa, ligt haar staart op zij en zijn pik glijdt haar kutje binnen. ‘Aahh wat een heerlijk strak kutje aaah jaaa, jaaa.’ Kreunt bas. Op een laag tempo, geeft hij harde stoten in haar kutje. ‘Oehhh WAF WAF Oehhh.’ Doet de man achter haar.

Ze krijgt een hele harde ruk aan de ketting.

‘LEILA! KOM!’ Wordt er tegen haar geschreeuwd. Ze laat de pik uit haar mond gaan en ze wilt weg kruipen. De man achter haar kruipt met haar mee.

Nick pakt zijn lange zweep en slaat de man.

‘Terug naar je mand jij!’ Commandeert hij de man.

Piepend kruipt Bas terug naar zijn plaats.

‘Zo…Leg je koppie eens lekker bij het baasje neer.’ Lisa legt haar hoofd op zijn schoot. De man aait haar gezicht. Zachte klopjes volgen.

‘Leila, normaal grom je nu.’ 
‘Gebruik je fantasie Lies!’ Zegt Nick op eens.

De klopjes in haar gezicht gaan ritmisch door.

‘GRRRR..’ Zegt ze.

‘Oh, gaan we zo doen tegen het baasje.’

‘GRRRRR’

‘Foei! Een flinke tik op haar wang, ze voelt de handafdruk branden.

‘GRRRRRRRRRRRRR.’ Nog een tik.

‘GRRRRR’ en ze hapt in de lucht.

Grof trekt de man Lisa aan haar haar, ze veert op hoog.

‘Grrrrr’ ze tilt haar lip in de mond hoek omhoog.

Hij pakt haar vast en legt haar over zijn knieën.

Ze ziet een brede leren zweep. En voor ze het weet krijgt ze zweepslagen op haar billen.

Lisa piept als een hondje en daarna gromt ze weer.

De klappen worden harder. Ze krijgt 15 zweepslagen en haar kont is rood gloeiend.

Ze werpt een blik op de timer. Die staat op 2 uur en 35 minuten.

Nick drukt op de timmer en hij stopt.

‘Goed, het hondje gaat terug naar haar mandje. En haar baas gaat naar zijn werk.’

Lisa wordt naar een soort kruis gebracht, haar staart wordt uit haar anus getrokken.

‘Ga staan.’ Zegt Nick.

‘Armen en benen spreiden.’

Nick tilt haar op als of ze niks weegt en hangt haar in het kruis. Zorgvuldig bindt hij haar handen vast aan de leren boeien die er hangen.

‘Weetje dat je echt een lekker sletje bent.’ Fluistert hij in haar oor.

Haar zicht wordt ontnomen door een gezichtsmaker. Ze ruikt het leer door haar neus.

‘Buig je hoofd.’

Ze voelt hoe de touwtjes strak worden getrokken. Voor nu is het hele masker helemaal dicht. Ademen is lastig maar het lukt wel. Het masker zit zo strak dat ze amper haar kaak naar beneden kan krijgen.

Nick duwt haar hoofd weer omhoog, ook deze wordt vast gezet.

‘Slaaf. Wij gaan even eten.’ Ze hoort de voetstappen weg gaan. 
Hulpeloos hangt Lisa aan het kruis. Haar hartslag bonk in haar keel. Het is zo stil, dat ze haar eigen hartslag ook kan horen. Ze beweegt wat met haar handen en haar lijf, maar tevergeefs. Ze voelt hoe opgewonden ze is. Haar kut smeekt op gevoed te worden en klaar te komen. Gefrustreerd kreunt ze.

‘Oh, gaan we ongeduldig worden?’ Zegt een man.

‘Nummer 3, het is jou beurt.’ 
Ze wordt eerst wat geplaagd, maar al snel wordt ze van het kruis afgehaald. Het masker gaat af. Ze wordt geleid naar een soort schommel. Ze wordt er in geholpen door de man, want ze heeft geen idee hoe het precies zit allemaal.

ALs ze hangt, kan ze geen kant op. Al haar openingen zijn bereikbaar.

‘Kom allemaal, laat de finale beginnen.’

Iedereen komt naar haar toe, maar Nick blijft zitten.

Lisa ziet zijn pik die ferm omhoog staat. Zijn eikel is glimmend.

Er klimt een man via de stellage boven haar hoofd. Zonder te schromen pist hij haar onder. De andere mannen juichen en Nick klapt.

‘Lik je lippen.’ Lisa proeft het iets wat zoute plas.

Ze krijgt een tube in haar kont en die word leeg gespoten in haar anus.

De vloeistof prikkelt en tintelt. Het tubetje blijft even zitten er wordt er uit gehaald.

Lisa haar buik rommelt. De man die de tube heeft geplaatst, gaat onder haar liggen.

Er komt een onhoudbare drang en Lisa laat haar ontlasting moeiteloos lopen. De man gilt het uit terwijl haar poep op hem valt. Lisa beseft zich dat dit wel erg extreem is. Maar het weerhoudt haar niet om door te gaan. Haar kut staat nog steeds in brand voor haar gevoel en ze is ultra geil. “NEEM ME ALSJEBLIEFT IK SMEEK HET JULLIE.’ Gilt ze uit.

De heren zijn even verbaasd.

‘Doe wat het slaafje vraagt.’ Zegt Nick.

Voor ze het weet verdwijnen er twee vingers in haar anus, langzaam voelt ze haar anus oprekken en binnen no time zit er in vuist in haar anus. Ze kreukt zo hard, het voelt zo intens. De man gaat liggen terwijl zijn vuist diep in Lisa verdwijnt. Een andere man gaat boven de liggende man staan en pompt zijn penis in haar kut.

‘Ohh Jaa.JAA. FUCK JA…’ Kermt ze het uit.

Er komt een penis haar mond en gewillig slobbert ze die naar binnen. De eerste lading sperma komt in haar keel terecht maar ze gaat door. Ze wilt meer. De man trekt zijn penis uit haar mond.

‘Nee ik wil meer, meer zaad!’ De man duwt zijn penis terug in haar mond en bepaald het ritme. Gewillig gaat hij tekeer. De heren die met haar bezig zijn, wisselen af. De tweede stroom sperma komt in haar keel.

‘Aaah aah jaa, lekker zaad..’ Lisa likt haar lippen af. De vuist vertrekt uit haar anus.

Die nu open blijft staan. Dezelfde man van de vuist, stopt zijn pik in haar mond. Wederom gaat Lisa als een echte pijp queen te keer. De man komt voor haar doen, te snel klaar. Maar is wel een hele berg sperma, dat ze twee keer moet slikken voor haar mond goed leeg is. De mannen die klaar zijn gekomen, krijgen een tik van Nick zijn zweep en gaan op de stoel zitten. Enkel de man die haar kutje neukt is nog druk bezig.

Hij houdt zich vast aan de touwen van de schommel.

‘Harder, fuck harder..’ Gilt Lisa.

Hij beukt zijn penis wat harder in haar.

‘NOG HARDER.’

‘Wees niet voorzichtig, ze kan echt wel wat hebben.’ Zegt Nick.

‘Echt?’ Vraagt hij opmerkelijk.

‘Ja echt. WOON ME UIIIT!’ Zegt Lisa.

‘Okay, je vraagt er zelf om,’

De man beukt zo hard en lisa gilt zo hoog. Het voelt als of zijn pik door haar baarmoeder gaat. God wat heeft deze man een dikke én grote penis. Lisa vindt het heerlijk.

Snel en hard neukt hij haar door.

‘Ohhh oohhh jaaa jaaaaa JAAAAAAAAAA.’ De man ontvangt een waterval van vrouwelijke sappen. Hij haalt zij pik uit haar kut en duwt hem in haar mond. Lisa proef haar eigen kut geil en ze pijpt de man vol overgaven. Steeds dieper in haar keel.. Ze voelt de pik harder worden en de man haalt hem uit haar mond en spuit haar hele gezicht onder. Met haar tong probeert ze het sperma te vangen. De man slaakt en zucht en stapt het podium af en gaat zitten.

Nick zet de timer stil en loopt naar de heren toe.

‘4 uur en 57 minuten. Jullie weten de kosten. Geld in de enveloppen met jullie naam er op en deponeer ze in de bak. Jullie kunnen gaan.’

Lisa haar kutje druipt na en ze is nog steeds botergeil.

Nick haalt haar uit de schommel.

‘Zo, je heb het goed gedaan meis.’

‘Nick ik ben nog zo geil.’ Ze duwt hem richting heb bed.

Het wind haar op, het leer en latex om Nick heen.

Nick ligt op zijn rug op het bed. Lisa gaat op hem zitten en ze duwt zijn pik in haar kut.

Ritmisch gaan heupen heen en weer.

‘Fuck Lies.. aahw.’ Kreunt Nick.

Met haar handen pakt ze zijn handen en plant deze op haar borsten.

Ze beweegt sneller en sneller. Nick beweegt mee op het ritme.

‘Hey! De baas neukt de slaaf niet.’ Zegt een man.

Lisa kijkt om. ‘Dan kijk je maar niet, ik WIL je baas!’ Snauwt ze hem toe.

Het werkt averechts. De heren komen om het bed heen staan en beginnen zich af te trekken.Nick ligt en hij kneed haar borsten. Wat gebeurt hier allemaal denkt hij. Hij betrapt zich op het gevoel, dat hij geiler wordt van al die mannen die om hem heen, kijkend naar hém en Lisa zich aftrekken. De eerste man komt klaar en het sperma beland op Lisa en Nick. Lisa likt het sperma van Nick zijn borst af terwijl zij hem neukt. De andere komen ook klaar, bewust op Nick gericht. Lisa likt zoveel mogelijk sperma op. Nick hijgt en hij pakt haar heupen vast. Ze versnelt het tempo en tegelijk tijdig komen ze klaar.

‘En dan nu, weg wezen!’ Commandeert Nick.

Lisa maakt een rondje met haar heupen en hij slaakt een zucht.

‘Wauw, wat een top wijf ben jij! Dit is me nog nooit eerder gebeurt dat ik de gene ben die sperma ontvangt. Het was zo geil Lies! Zo geil!’

‘Graag gedaan.’ Zegt ze met kleine oogjes.

‘Kom, we gaan douche.’

‘Het bevalt me wel Nick. Ik had het niet verwacht, maar het bevalt me wel.’

‘Hmm…’

Na het douche, brengt hij Lisa naar een gang met cijfer code slot. De deur gaat open en hij stapt naar binnen.

‘Dit is je nieuwe kamer, waar alleen jij en ik in kunnen. Geen gedoe hier.’

Het is een prachtige kamer.

‘Ik ga zo weg, aan jou de keuze wat je wilt. Na een 20 minuten kom ik terug. Ben je er nog, dan accepteer je voorstel en wordt je mijn huis slaaf. Ben je weg, dan gaan we door zoals voorheen. Wellicht dat dit je met je keuze iets kan helpen. Hij legt een grote enveloppe neer.’ En naakt loopt hij de kamer uit.

Lisa gaat in het bed leggen en maakt de enveloppe open. Er vallen briefjes geld uit. briefjes van 50, van 100 en zelfs van 500.

Ze begint met tellen en haar mond valt open alles bij elkaar op telt. 3500 ligt op haar schoot. Er zit een brief bij.

'Als je kiest om te blijven, zullen je verdiensten gemiddeld dit bedrag wezen. Ik bepaal wat ik met je doe en waar. Alles in de kelder is 'normaal' gedrag. Ik zal je soms voor extreme uitdagingen brengen, maar daar werken we naar toe. Kan je het aan lieve Lisa? Samen met mij in 1 huis en neukend rijk worden?'

Welke keuze moet ze maken?

Volgende verhaal: De keuze van Lisa. (deel 7)

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Advocaat En Kapster - 7: Lisa's Keuze

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: BuitenspelDoor: Marissa
Gelezen: 3012x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
7.6
:: Ruby 8 (nieuwe...Door: Kinky Ruby
Gelezen: 3575x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.9
:: Marissa - 10Door: MasterJohnDo
Gelezen: 3100x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slavin
21-05
9.0
:: Het Huis Vol Slaafjes - 2Door: Slaafje
Gelezen: 4611x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
21-05
8.0
:: Een Geile Dikke Tiener - 7Door: G.B.
Gelezen: 6402x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
20-05
8.7
:: Emma's Ontdekkingstocht - 6Door: NickSchrijvers
Gelezen: 3859x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Andreaskruis, Intiem
20-05
9.1
:: Dagje AlleenDoor: DatwAtis
Gelezen: 14099x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-05
9.1
:: Marissa - 9Door: MasterJohnDo
Gelezen: 3871x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slavin
19-05
9.2
:: SalineDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 6192x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Saline, Grote Borsten, Naaktstrand, Neuken
19-05
7.8
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 6270x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5688x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.2
:: Het Huis Vol Slaafjes - 1Door: Slaafje
Gelezen: 11526x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 5857x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.6
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5079x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 6433x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5871x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!