Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Interessant Bijbaantje - 2

Dion had zich donderdag en vrijdag meerdere malen goed afgetrokken op de video die Tinus hem had doorgestuurd. Hij had die slet van een Evelien woensdag even goed op haar nummer gezet. Hij had veel zin in zaterdag en was zaterdag dan ook al om kwart voor 8 aanwezig in de winkel. Het werd deze zaterdag een hele warme dag met temperaturen oplopend naar 34 graden. "Morgen Tinus", zei hij, "waar is ons sletje?". "Morgen kerel", zei Tinus, "die komt altijd pas 1 voor 8 binnen hoor". "Dat moeten we haar maar eens afleren dan", zei Dion en beide mannen schoten in de lach. "Weet je al wat je met haar gaat doen?, vroeg Tinus nieuwsgierig. "Het is nog een verrassing", zei Dion knipogend, "ik app je wel wat je moet doen als je terug komt". "Ik heb na woensdag alle vertrouwen in je kerel", zei Tinus trots, "je trok die slet zo op je schoot en sloeg haar lekker hard op die strakke kont". "Ik heb meer zin in die dikke kont van Sofie", zei Dion. "Alles op zijn tijd jongen", zei Tinus, "alles op zijn tijd". "Ik wacht achter wel even tot ze er is", zei Dion, "ik zal die slet nog wel even een tik tegen haar kont geven". "Prima kerel", zei Tinus, "de camera's zitten er weer". Evelien kwam zoals Tinus al had voorspeld om 1 voor 8 de winkel binnen. Ze had lang getwijfeld wat te doen, maar ze had enerzijds het geld nodig en anderzijds vond ze het wel geil wat Dion met haar had gedaan. Evelien groette Tinus en toen ze achter kwam, zei Dion: "beetje laat Evelientje". "Goeiemorgen Dion", zei Evelien alsof er woensdag niks gebeurd was. Ze was bang dat Tinus er achter zou komen wat er woensdag was gebeurd. Evelien had weer haar gebruikelijke grijze hemdje en strakke spijkerbroek aan. Dion liep langs haar naar voren en gaf haar in het voorbij gaan een klap op haar bil. "Ik hoop dat Tinus vandaag weer even weggaat", fluisterde hij in haar oor. Evelien zei niks en trok haar werkkleding aan. Waar was ze aan begonnen?

Door de afwezigheid van Sofie moest Dion aan het begin van de ochtend meer voor in de winkel helpen om dingen klaar te zetten. Steeds als hij langs Evelien liep, haalde hij even zijn hand over haar kontje. Tinus merkte het en gaf Dion een knipoog op het moment dat ze oogcontact hadden. Als die slet eens wist wat hij vandaag van plan was, dacht Dion. "Het is zo warm", klaagde Evelien met het zweet op haar voorhoofd. "Misschien moet je je hemdje uit doen?", stelde Tinus voor. "Of je beha?", voegde Dion lachend toe. Evelien kreeg een rood hoofd. "Dion let eens op je woorden", zei Tinus streng, "Evelien wordt er helemaal rood van". "Sorry Evelien", zei Dion ongemeend. "Ik laat alles wel aan", zei Evelien. Niet voor lang sletje, dacht Dion, niet voor lang. Tinus meldde rond half 11 dat hij voor drie uur naar een andere zaak moest om wat producten op te halen. "Redden jullie het met zijn tweeŽn?", vroeg hij aan Evelien. "Ja natuurlijk", zei Evelien, "het is gezellig met Dion. "Gelukkig maar", zei Tinus zijn lach onderdrukkend. "Tot straks maatje", zei Tinus tegen Dion. "Tot straks", zei Dion naar de telefoon knikkend. Tinus gaf hem een knipoog dat hij het begrepen had. Tinus verliet de winkel en Dion was alleen met Evelien. Door het warme weer waren er zo vroeg, maar weinig mensen in het dorp. Veel mensen waren naar het nabijgelegen strand. Dion was van plan Evelien niet bij hem te roepen, maar uit zichzelf naar hem toe te laten komen. Indien ze dat zou doen dan zou dat betekenen dat ze of heel dom was of dat ze er van genoten had. Hij zou dan in ieder geval weten dat hij haar in zijn macht had. Evelien op haar beurt was aan het twijfelen geslagen. Moest ze weer vragen of ze mocht roken of niet? Wat zou hij van plan zijn? Zou hij haar met rust laten als ze niet zou vragen of ze mocht roken? Ze wilde zo graag even roken van alle spanning.

Evelien had het tot 12 uur vol gehouden, maar toen besloot ze toch naar Dion toe te gaan. "Dion zou je even op de winkel kunnen letten?", vroeg ze met knikkende knieŽn. Eindelijk, dacht Dion, daar is mijn sletje. "Je leert het ook nooit he", zei Dion kwaad, "je stelt me teleur Evelientje". Evelien keek hem nog steeds vragend aan, bang om hem bozer te maken als ze iets zou zeggen. "Ik hou de winkel wel weer in de gaten", zei Dion, "echter wel weer met een paar voorwaardes". "Prima", zei Evelien, denkende dat ze weer klappen op haar billen zou krijgen. "Je staat over 2 minuten helemaal naakt achter", zei Dion, "geen minuut later want dan heb je een probleem". Evelien keek hem angstig aan. "Maar als er dan een klant komt?, zei ze stotterend. Dion pakte haar weer bij haar haren en zei: "twee minuten Evelien, tik tak". Evelien haaste zich naar achter. Dit had ze niet verwacht. Snel begon ze al haar kleding uit te trekken, zodat ze zeker op tijd klaar zou zijn. Haar werkkleding, grijze hemd en spijkerbroek legde ze op de stoel. Haar beha en slip deed ze in haar tas. Dion keek nog even goed of er geen klanten aan zouden komen, maar in de gehele straat was niemand te bekennen. Met grote stappen liep hij naar achter. "Zo Evelientje", zei Dion kil, "netjes op tijd zo te zien". Dion bekeek haar even van top tot teen. Wat een geil sletje was het ook. Ondanks dat hij een billenman is, kan hij wel genieten van haar dikke tieten. Haar poesje was ook mooi geschoren. Dion pakte zijn telefoon en klikte op zijn camera. "Wat doe je?", vroeg Evelien verontwaardigd, een hand voor haar tieten plaatsend en een hand voor haar kut. "Haal die handen weg Evelien", beval Dion, "je ging weer akkoord met de voorwaarden en als je het niet zelf doet dan doe ik het". Evelien wist dat ze niet anders kon en deed haar handen naar beneden. "Lachen", zei hij snel een foto klikkend. Hij maakte ook nog een close up van haar gezicht met haar borsten. Hij propte zijn telefoon weer in zijn zak.

"Even kijken of je me vandaag weer teleurgesteld hebt", vervolgde hij, "geef me je onderbroek". Evelien begon snel in haar tas te rommelen en gaf hem haar slip. "Domme trut", zei Dion, "ik had toch gezegd dat ik van jou een string verwachtte". "Sorry Dion", zei Evelien trillend op haar benen. " Je krijgt deze straks terug", zei Dion knikkend naar haar onderbroek, "draai je eens om". Dion wist dat hij niet te lang de tijd had en hij liep dan ook naar Evelien toe. Evelien deed wat haar gevraagd werd en Dion duwde haar ruw voorover met haar knieŽn op een stoel. Dion zag dat haar billen nog een beetje rood gekleurd waren van woensdag. Hard sloeg hij een keer op haar linker en rechter bil. Vervolgens ging hij achter haar staan en begon hij haar kont droog te neuken, terwijl hij met beide handen haar borsten begon te kneden. Ze voelde zijn harde staaf door zijn rok heen tussen haar billen schuren."Vanaf nu kom je elke zaterdag om kwart voor 8 binnen, begrepen?", zei Dion. "Ja Dion", zei Evelien snel. Dion pakte haar tepels vast en gaf er een harde draai aan. Evelien gilde het weer uit van de pijn. Tranen stonden in haar ogen. Het gegil maakte Dion niks meer uit, maar het stimuleerde hem alleen maar meer. Hij wist echter dat hij snel terug moest naar de winkel. "Je draagt de rest van de dag geen beha en onderbroek meer", zei Dion nog een keer hard op allebei haar billen slaand. Evelien knikte. "Aankleden sletje", zei Dion met haar slip in zijn hand naar voren lopend. Evelien kon moeilijk geloven dat hij haar net een sletje had genoemd. Ze besefte echter dat hij haar inderdaad in zijn macht had en dat ze dus zijn sletje was. Ze kon er niks meer aan veranderen, want door de foto's wist ze ook dat ze niet meer onder haar werk uit zou kunnen komen. Snel trok Evelien haar hemdje en spijkerbroek weer aan met daaroverheen haar werkkleding en liep ze naar voren.

Toen ze langs Dion in de keuken kwam zag ze dat hij met een schaar aan het knippen was. Toen ze beter keek wat hij aan het doen was, zag ze dat hij haar slip aan het bijknippen was. Aan de achterkant was er nog slechts een klein draadje voor tussen haar billen over en aan de voorkant een klein driehoekje voor over haar kutje. "Elke slip die je nu nog aantrekt", zei Dion, "eindigt zo". "Ik begrijp het", zei Evelien verder naar voren lopend. "Ik leg hem in je tas", zei Dion weer naar achter lopend. Hij pakte haar tas en begon er in te rommelen. Al snel kwam hij haar beha tegen en deze hing hij aan een hangertje samen met haar slip. Vervolgens pakte hij haar telefoon, maar ze had een code. Jammer, dacht hij, maar dit komt nog wel. Hij pakte zijn eigen telefoon om Tinus te appen. "De slet draagt geen ondergoed", typte Dion, "ze hangen achter aan een hanger". Hij voegde de foto van de naakte Evelien bij. "Laat haar aan het einde van de dag bukken dan regel ik de rest", stuurde hij er achter aan. "Begrepen", antwoordde Tinus snel, "lekkere foto". "Tot zo", stuurde Dion zijn telefoon weer in zijn zak proppend. Toen Tinus een uurtje terugkwam, liep hij snel naar achter om zich om te kleden. Hij wilde eigenlijk snel haar beha en slip bekijken. Toen hij terugkwam, stuurde hij Evelien naar achter om te eten. Evelien schrok zich een hoedje toen ze achter kwam en haar beha en gesloopte slip zag hangen. Tinus zal ze toch niet gezien hebben, dacht ze. Als ze hem weg zou halen dan zou Dion boos worden. Ze zat niet op haar gemak te eten. Tinus riep Dion ondertussen naar voren. "Wat heb je met die slip gedaan?", vroeg hij lachend. "Ik zei toch dat ik een string verwacht had woensdag", zei Dion lachend, "ik heb er een voor haar gemaakt". "Hij is goed gelukt", zei Tinus, "ik kijk uit naar straks". Toen Evelien terug kwam van eten hield ze goed in de gaten hoe Tinus tegen haar deed. Tinus deed echter niet anders dan normaal. Hopelijk heeft hij ze niet gezien, dacht ze. Het bleef die middag erg rustig en Dion was dan ook al erg snel klaar met zijn werk achter. Toen liep hij naar voren en vroeg hij: "kan jij me nog wat nieuwe dingen leren Evelien?". "Zo zie ik het graag", zei Tinus, "zo leergierig". "Tuurlijk", zei Evelien, "kom maar bij me staan". Dion nam naast Evelien plaats achter haar werkbankje die een paar meter achter de toonbank zat. Evelien legde hem uit hoe de snijmachine werkte. Toen Tinus even naar achter liep om te bellen, drukte Dion snel de snijmachine uit. "Loop de koelcel in en maak je tieten bloot sletje", fluisterde hij in haar oor. "Maar als Tinus terugkomt", zei Evelien stotterend. Dion gaf haar weer klap op haar kont en Evelien begon maar te lopen naar de koelcel hopende dat Tinus achter zou blijven. In de koelcel trok ze snel haar overhemd en hemdje uit. Dion kwam binnen en begon aan haar tepels te likken. De tepels waren goed stijf door de kou. Plotseling kreeg Dion een goed idee voor het einde van de dag. Dion nam plotseling haar rechter tepel tussen zijn tanden en beet er hard in. Evelien beet op haar tanden om niet te gillen. "Je leert het al sletje", zei Dion. Dion switcht naar haar linker tepel en beet daar ook stevig in. Tranen stonden weer in haar ogen. Waar haalde die jongen dit toch vandaan? Dion gaf haar een kus op haar wang en liep de koelcel weer uit.

De rest van de dag werd Evelien door Dion met rust gelaten. Ze had last van haar bewerkte tepels en was bang dat Tinus haar beha en string had gezien. Toen ze eindelijk klaar waren, trok iedereen zijn werkkleding uit. "Kun jij dit krat nog even in de koelcel zetten Evelien?", vroeg Dion. "Tuurlijk", zei Evelien om niet op te vallen. Ze liep met het krat naar de koelcel. Dion fluisterde naar Tinus: "laat haar bukken he". Tinus knikte. Toen Evelien terugkwam, waren haar stijve tepels goed te zien door haar grijze hemdje. "Zo Evelien had je er zin in", zei Tinus lachend, "heb je echt je beha uit getrokken?". "Ja, ik had het zo warm", zei Evelien met een rood gezicht. "Buk eens voorover schat", zei Tinus. Evelien keek hem angstig aan. Het duurde Dion te lang: "luister naar je baas Evelientje". Hij nam achter haar plaats en drukte zijn handen in haar buik waardoor ze voorover boog. Tinus keek nu over haar hemdje heen op haar dikke borsten. "Mooie borsten hoor", zei Tinus. "Ik wil ze ook zien", zei Dion de koortjes van haar hemdje naar beneden schuivend. Evelien stond nu in haar blote tieten voor haar baas. "Terecht", zei Tinus Evelien omdraaiend. "Die tepels zijn flink aangepakt", zei Dion, "jouw vriendjes kunnen er wat van". Evelien haar gezicht werd heel rood en de jongens schoten in de lach. "Ik vind dat ze voortaan zonder ondergoed naar werk moet komen", zei Dion, "ze kan ons niet een keer zo opgeilen en daarna niet meer". "Eens", zei Tinus, "geen beha en slip meer voor jou". Dion pakte haar borsten en begon deze te kneden. "Lekker groot", zei hij. "Dion gedraag je", zei Tinus ongemeend. "Sorry het waren mijn eerste naakte tieten, ik liet me meeslepen", zei Dion meespelend. "Het is mooi geweest zo", zei Tinus, "we gaan naar huis". Ze kleden zich weer aan en Evelien propte haar beha en haar door Dion gemaakte string in haar tas. Ze namen afscheid bij de deur. "Ik app wel wanneer jullie weer moeten werken", zei Tinus. Evelien en Dion knikten allebei en Tinus nam afscheid. Evelien liep naar haar scooter en Dion liep naar zijn fiets. Snel fietste hij nog even naar Evelien toe, die daar in haar hemdje stond. "Typ je nummer eens in mijn telefoon sletje", fluisterde hij zijn telefoon uitstekend. Evelien pakte snel de telefoon en begon te typen. "Goed zo", zei hij zijn handen op haar borsten plaatsend. Evelien keek geschrokken om zich heen of niemand het zag, maar de straat was helemaal leeg. Hij draaide nog een keer flink aan haar tepels en pakte zijn telefoon terug. "Ik hoop dat veel mensen je harde tepeltjes zien onderweg sletje", zei Dion terwijl hij in de richting van zijn huis wegfietste.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Interessant Bijbaantje - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: BuitenspelDoor: Marissa
Gelezen: 3241x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
7.5
:: Ruby 8 (nieuwe...Door: Kinky Ruby
Gelezen: 3616x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.9
:: Marissa - 10Door: MasterJohnDo
Gelezen: 3121x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slavin
21-05
9.0
:: Het Huis Vol Slaafjes - 2Door: Slaafje
Gelezen: 4643x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
21-05
8.0
:: Een Geile Dikke Tiener - 7Door: G.B.
Gelezen: 6423x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
20-05
8.7
:: Emma's Ontdekkingstocht - 6Door: NickSchrijvers
Gelezen: 3864x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Andreaskruis, Intiem
20-05
9.1
:: Dagje AlleenDoor: DatwAtis
Gelezen: 14112x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-05
9.1
:: Marissa - 9Door: MasterJohnDo
Gelezen: 3878x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slavin
19-05
9.2
:: SalineDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 6203x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Saline, Grote Borsten, Naaktstrand, Neuken
19-05
7.8
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 6276x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5696x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.2
:: Het Huis Vol Slaafjes - 1Door: Slaafje
Gelezen: 11540x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 5863x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.6
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5080x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 6440x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5873x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!